• 134 220
  • 1 973

sorza

SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
SaPKo on jäänyt jonnekkin Espoo - SLN välille. Laamanen heittää viivalta ja jostain pomppii sisään ja SaPKo 1-0 johtoon. Pelitapahtumiin verraten ei niin ansaittu johto, mutta kun et itse tee edes kolmella YVllä niin kaveri yleensä tekee.

Murkula

Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Talvisalossa on meneillään koko kauden paskinta Mestiskiekkoa

sorza

Savonlinnassa noin puoliväli menty, mutta eipä tämä mitään pelillistä juhlaa ole. SaPKo on työmaalla mutta ei tekemässä töitä. Toki puolustus päässä otetaan kumia kroppaan ja puolustetaan maalia hyvällä tasolla. Hermes. Noh ilmeisesti sarjasijoitus on oikeutettu tuolla pelillä. Parempi joukkue olisi jo ekassa erässä tehnyt ne tarvittavat maalit.

edit. Katselemme @Murkula n kanssa ilmeisesti samaa peliä

Murkula

Hallelujaa. Harvoin hyvin harvoin käy edes mielessä lähteä hallista kesken pelin. En lähde nytkään vaikka pitäisi koska tämän takia missaan Pingu-Detroit matsin alun.

Oli SaPKollakin paikat naulata peli mutta kolmas erä tulee olemaan vielä hurjempaa sohimista kuin kaksi ensimmäistä.

Elo maaliputkessa

sorza

Savonlinnan peliä kuvaa ehkä parhaiten, että viimeisen 8 minuutin aikana pisin teipistä teippiin syöttöketju oli neljän syötön mittainen. Siitäkin kolme syöttöä oli pakkien kiekottelua.Muuten oli molemmilta joukkueilta, että viimeistään kolmas syöttö meni vastustajalle tai juuri ja juuri saatiin edes maila väliin.

sorza

Valitettavasti Urpolahti ei halunut nollaa ja Hermes halvalla maalilla kavensi.

sorza

Nyr voin sanoa nähneeni melkein kaiken, kun Elmeri Laamanen on pelaamassa YVtä eikä mitään jämäsekunteja. Oli lähellä jopa YV maali

edit. Enpä ole yllättynyt, että Hermes päästetään tasoittamaan peli.

Flyingbird

TUTO Hockey, Mestis, SJS
Arkiomaa kalasti maalin tutolle, mutta Ruusu fairplay miehenä korvasi nätisti.

Niin no olisi voinut kalastaa isommankin, niin suoraan kupoliin tuli. Onneksi oli reilu ja nousi lähes välittömästi.

E: Jopa selostajanne mielestä oli törkyteko. Arkiomaa ei enää pelaa ottelussa, joten törkeä tuomarivirhe kun noin pienellä selvisi.

sorza

Ihan kuin olisin nähnyt samanlaisia pelejä viaplayn kautta. Pelataan paska peli, kaverille annetaan mahdollisuu voittoon ja arvonnassa turpaan.

Flyingbird

Tuto pelannut kaksi päivää kolmella kentällä pakotettuna ja silti K-Vantaa luistimella perässä kolmannessa erässä. Tämä lupaa hyvää jatkoa ajatellen Turkuun.

Murkula

Tuo SaPKon peli on aivan luokattoman huonoa. EI tähän väliin muuta

Murkula

Siinähän se sitten sysipaskan YV:n jälkeen Jokipojat menikin johtoon. Tuolla pelillä ja asenteella ansaitsee 0 pistettä.

E: hylsy

Murkula

On se vittu että tuo Paven voi olla noin huono. Mies joutas katsomon täytteeksi.

Murkula

Huhheijjaa kun tekisi mielä hakata läppäri seinään kappaleiksi mutta eipä se tämän tietokoneen vika ole että siitä seurattava jääkiekkojoukkue pelaa aluesarjatason ylivoimaa.

Murkula

Hah hah ja 1-1 mutta ei yllätä että Lantta alustaa. Keskilohkolta hyvä maltti ja kiekko pussiin.

Murkula

Kaksi erää takana jäähyminuutit 6-2 ja SaPKon AV% 0 YV% 0

LL90

SaPKo, KalPa
Joo o eipä hirveesti kehuttavaa tällä hetkellä pässipaitojen pelissä. Sen verran pitää sanoo että Monto on huikea! Tarvitsisi vaan laitaansa kunnollisen maalipyssyn ku tarjoilee oikein urakalla muille paikkoja mutta kukaan ei osu..

Knap

Tää alotussääntö on ehkä paskin juttu ikinä. IPKlle rangaistus, ja aloitus omasta päästä. Aloituksesta Aatu Hämäläisellä jäähy, ja 2 minuuttia Unitedilla 5v3 ylivoimaa.

Jokipojat vei ensimmäisen erän TUTO Hockeytä miltei mielinmäärin. Jokipoikien peli kulkee, kun on itseluottamus kohdallaan kolmen perättäisen voiton myötä.

Knap

1-2 IPKlle, ja peli näyttänyt 2.erässä ihan hyvälle jo, sitä samaa mitä oli voittoputken aikana. Correale väläytteli hienolla spin o rama syötöllään. Correale sai myös äskön kyynärpäätä ikävännäköisesti naamaan EUn pelaajalta, ja ei jäähyä.

Knap

IPK katkaisee, kun katkaiseekin tappioputken komeasti samoista sijoista taistelevan Espoo Unitedin kustannukselta. Maistuu, maistuu. Olipa helvetin hyvä vieraspeli IPKlta, tais eilinen palaveri toimia.