Suklaalevyjen kuningas

  • 11 997
  • 86

Mikä on suklaamerkkisi?

  • Fazer

    Ääniä: 174 54,9%
  • Marabou

    Ääniä: 84 26,5%
  • Toblerone

    Ääniä: 25 7,9%
  • Milka

    Ääniä: 11 3,5%
  • joku muu

    Ääniä: 23 7,3%

  • Äänestäjiä
    317

Orlando

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Pandan enkelisuklaa oli parasta, mitä tiedän. Ruotsinlaivalta sai samaa tavaraa eri paketissa. Sääli, ettei tuota enää myydä, tai ainakaan itse en sitä ole mistään löytänyt.

Saatavilla olevista, Fazerin Lontoo rae on suosikki tällä hetkellä. Kinder Maxi- patukat ovat myös parhaasta päästä.
 

Anonymous

Jäsen
Jos tekisivät Kinder -suklaamunien suklaasta suklaalevyn, ostaisin sellaisen levyn välittömästi.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Marabou Black saltlakrits.

Suklaa ja lakritsi/salmiakki yhdistelmä vaan toimii.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joskus toin laivoilta usein sitä Kalevin valkoista mustikkacrispiä vai mitä lie riisipuffia nyt onkaan. Noin muuten tummat ovat ehkä enemmän makuuni. Harvemmin kyllä nykyään syön suklaata.

Joulusuklaissa ihmetyttää se, että miksi ihmeessä ihmiset ostavat kilotolkulla sitä Pandan paskaa, josta aina jää ne jotkut tietyt maut viimeiseksi. Viime joulun olin tytön kanssa ja ostin pelkkiä Brunbergin tryffeleitä. Samaan hintaan sai, ja ne ovat paljon parempia kuin paras siitä Pandan lootasta.

Ja sitä kanssa ihmettelen, että miten jotkut ovat keksineet laittaa suklaalevyn kaikista paikoista juuri jääkaappiin? Jonkun kesähelteen mä just ja just ymmärrän, mutta että muulloinkin tekee niin. Eihän suklaasta kylmänä irtoa mitään makua. Ja onhan se silloin liian kovaakin että sitä viitsisi syödä.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Tämähän ei ole suklaalevyjen kuningas maultaan, mutta on sitä käyttötarkoitukseltaan. Kun suklaata ostan, niin ostan Lidlistä sellaista 81 %:n suklaata. En minä sitä prosenttia alkoholipitoisuudeksi luule. Tuo kestää pitkään, koska ei sitä ilkeä paljon syödä kerralla, on niin jykevää maultaan. On hyvä olla tässä asiassa kohtuullinen ja tämän suklaan kanssa kykenen helposti kohtuullisuuteen. Ei se varsinaisesti pahaa ole, sitä ei vaan halua syödä kerralla kovin paljoa. Makean himo lähtee vähällä.
 
Viimeksi muokattu:

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Neuhausin pähkinätoffee-tummasuklaa, ai että. Toisaalta Lindtin ihan perus maitosuklaalevy.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Jääkaappikylmä suklaa ja vielä Fazer. No, makujahan on pajon. Hyi helvetti.

Ritter on ainoa herkullinen suklaa Maraboun kanssa. Huoneen lämpöisenä suklaan herkkä maku pääsee oikeuksiinsa. Kova ja kylmä suklaa sopii mainiosti siperialaisille. Terve menoa mautoman suklaan perään.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Suosituimmista makeisista oli Iltasanomissa listaus, moni suklaa on sillä listalla. Ykkösenä tietysti Fazerin sininen, joka on minunkin valintani.

Toblerone, Dajm, Dumle, Julia-suklaa, Fazerina, Pätkis, Marianne, Tupla ja Leijona-patukkakin maistuvat.
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Fazer. Marabounkin levyistä ainakin osa on myös ihan hyviä, mutta omaan makuuni liian makeita.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tummaan suklaaseen kun tuli aikoinaan totuttauduttua niin maitosuklaita ei pysty oikein syömään edes (en toisaalta ole muutenkaan mikään makean ylin ystävä). Viimemmäksi olen ostanut Lidlin tummaa pistaasisuklaata, kaakaoprosentti matala 56% ja hieman makeanpuoleinen, mutta pistaasi toimii todella hyvin siinä tasapainottamassa makeutta.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Aiemmin olisin sanonut Marabou, mutta aikuisemmaksi tultua makeammat muuttuivat vähän toiseen suuntaan. Vastasin silti Toblerone, koska tuo on harvoin syötävää herkkua itselleni. Fazerin sininen ei ole koskaan iskenyt, mutta Geisha, Jim ja Da Capo on namia.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Marabou Japp. Voi pojat että kyllä maistuu hieman turhankin hyvin.

Suklaalevyinä ei seuraavia kaikkia ole, mutta myös da capo, pätkis, julia ja geisha ovat erittäin mieleen.
 

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat, Ukraina
Fazer. Parhaat maut Marianne ja Turkin pippuri.
 
Viimeksi muokattu:

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Ei tule kyllä suklaalevyjä ostettua, kuin korkeintaan kerran vuodessa. Patukoilla mennään enemmin, mutta kuitenkin parhaat levyt mielestäni ovat, Maraboun lakritsa ja Milkan Oreo. Kun tarkemmin ajattelee niin vaikea edes parasta valita, koska kaikki suklaa kyllä maistuu,oli sitten kyseessä todella tummaa 70-90% suklaata tai ihan valkoista, mutta valinta ei koskaan kohdistu mihinkään tylsään pähkinä tai vadelma makuun.
Dumle on ainoa suklaa josta itse kieltäydyn. Se pelkkä koostumuskin saa jo kylmät väreet iholle.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Oisko Bootsy Collinsin - I'd rather be with you.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Aiemmin olisin sanonut Marabou, mutta aikuisemmaksi tultua makeammat muuttuivat vähän toiseen suuntaan. Vastasin silti Toblerone, koska tuo on harvoin syötävää herkkua itselleni.

Muistelin juuri aikoja, jolloin Tobleronea tuli aina ostettua laivalta, koska sitä ei saanut kaupoista, varsinkaan valkoista.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Oma maku on vuosi vuodelta mennyt enemmän ja enemmän Fazerin suuntaan. Maraboun suklaat ajavat asiansa, mutta ovat hieman liian makeita pidemmän päälle. Harmi tosin, että Fazerin crispiä ei enää suklaalevynä taida saada.

Uutuus Pure Ruby myytiin heti loppuun, sillä trokarit ostivat verkkokaupan tyhjäksi. Sitä olisi mielenkiintoista maistaa.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maraboun oreo. Hyvänä kakkosena fazun pähkinäsuklaa. Nyt suklaaostoksille!
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Vaikka olen Team Fazerin elinikäinen jäsen sinisen kunniamerkin kera, niin tein loikan toiseen leiriin eli soluttauduin Camp Maraboun puolelle. Maraboun Dajm-suklaalevy oli mainio, se tuli syötyä turhankin rivakasti. Lankean siihen toistekin.

Tobleronekin maistuisi taas, jos sitä nyt olisi saatavilla.
 

Redrose

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
Äänestin joku muuta. Meikäläisen ehdoton lempparisuklaa on merkkiä Ritter Sport ja sieltä maut Peppermint ja Cocoa Mousse. Harmi vain, että harvat kaupat myyvät näitä. Ainakin Citymarketeissa näitä on valikoimissa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Juttelin juuri Sveitsissä asuvan kaverin kanssa ja jotenkin Toblerone tuli mainituksi. Mistähän sitä saisi, varmaankin Tescosta.

Se on sitten kokonaan eri asia miksi sellaista tarvitsisi.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Juttelin juuri Sveitsissä asuvan kaverin kanssa ja jotenkin Toblerone tuli mainituksi. Mistähän sitä saisi, varmaankin Tescosta.

Se on sitten kokonaan eri asia miksi sellaista tarvitsisi.
Eiköhän ihan Prismasta saa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös