Liigan varmistuneet siirrot

  • 4 255 019
  • 9 611

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Lukkoon kesken kauden hankittu puolustaja Keaton Ellerby siirtyy SHL:n sarjanousijaan Mora IK:n takalinjoille.

Seigon kanssa pakkipariksi? Siellä on nyt pari ex-lukkoa pakistossa.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Seigon kanssa pakkipariksi? Siellä on nyt pari ex-lukkoa pakistossa.

Missä välissä tuo Seigon siirto muuten on varmistunut/julkistettu? Mennyt minulta ihan ohi, mutta näköjään ainakin eliteprospectissa on jo merkitty tulevan kauden seuraksi Mora IK.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Newton oli kyllä pätevä hyökkäyspäähän ja kelvollinen omiinkin tuollaiseksi hyökkääväksi puolustajaksi. Pehmoinen oli kokoon nähden, mutta ottaisin takaisin Sportiin ihan milloin vaan.
 

Pori67s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ude&Parru
Jakub Stepanek Lukko -> HC Slovan Bratistlava
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Aijai. Maistuu tämmöiset pelimiehet KalPaan. Vaikka breikkaus miesten tasolle on vielä tekemättä niin mielummin näitä seuraa kuin perus Liigajyriä(enkä tarkoita tällä Jumala-Junnilaa).
Mikä parasta. Nämä 3 hankintaa eivät syö tulevan ykkössentterin hankintaa millään lailla. KalPalla on siis vara kilpailla muiden seurojen ohella myös niistä isommista kaloista. Toki ei silti samallalailla mitä näillä varakkaimmilla, mutta imua näyttäisi olevan niin mistäs sitä tietää kuka verkkoon jää kiinni. Kalakukkoa vaan kasaamaan. Kuopioon käy poikain tie!
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
Nuoret lupaukset tekevät KalPasta yhden mielenkiintoisimmista joukkueista (kuten myös HPK:sta). Luostarinen, Texier, Ikonen, Aaltonen Godla... Mielenkiinnolla odotan näiden pelaajien kehitystä Kapasen siipien alla ja KalPaa ylipäätään ensi kaudella. Nopeaa ja viihdyttävä peliä nähtäneen ensi kaudellakin.
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Toi Alexandre Texier on kyllä mielenkiintoinen nimi. Columbus Keklu tais jossain haastattelussa sanoa olisivat todenäköisesti valineet hänet sillä niiden ykköskieroksen pickillä (joka meni Vegasiin) mutta saivat hänet sitten kakkoskiekalla. Tosin ainahan GM:ät kehuu omia valintojaan...

Ja Rasmus Tirronen Tepsiin. Tepsin uutinen aiheesta.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Hyvaa tyota Kalpalta! Texier varsinkin todella mielenkiintoinen haku. Kalpan matseja tullee seurattua hieman tarkemmin alkavalla kaudella, kiinnostava nippu
 

Since 1931

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves,Liverpool,sympatiat HIFK (Kom Igen Ilves)
Näitä Ikosia on aivan saatanasti.

Kyllä! Ja se paras Ikonen kehittyy Ilveksessä kaikessa hiljaisuudessa. Joona Ikonen on nimi,joka kannattaa laittaa muistiin.
 

Pori67s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ude&Parru
Pöyhönen matkaa Zagrepiin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Michael Parks Sportin hyökkäykseen | Vaasan Sport

Michael Parks siis odotetusti Sportiin. Sopimus 1v.
Onkohan tämä joku Pasi Puistolan ameriikan serkku?

Michael Parks -niminen kaveri esitti muuten Jean Renaultia Twin Peaksissa. Saas nähdä onko hyökkäyspäähän yhtä vaarallinen kaveri kuin mitä Rellu oli Twin Peaksissa, tietää kyllä kuumottavia hetkiä vastustajien kannalta silloin. ECHL:ssä ihan lupaavat statsit kuitenkin, ei tuo nyt varmasti paska haku ole.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Minusta kyllä aika HMV, ja surullista kyllä on pestattu suoraan tulosyksikköön.
Tätä se taitaa aikalailla nykyään mennä. Kaikilla ei ole varaa tehdä turskaa paria milliä niin kärkihankintojen taso on about tämä. Veikkaan KalPan tulevan ykkössentterinkin olevan hyvää ECHL tasoa mutta katsomatonta AHL tasoa. Kuten myös mahdollinen HPKn tai Ässien tai Kookoonkin kärkihankinnat/hankinta.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Sori, tiukka budjetti. Ei oo varaa tehää parin miljoonan tappiota joka kausi.

Ymmärrän tämän, mutta tuntuu liialliselle arpapelille. ECHL on aika heikkotasoinen sarja.

Ja meillä onneksi on. Melko varma olen että nämä "henkilöstökulut" pitävät sisällään ihan tietoista sekoilua jotta omistuspohjaa voidaan säädellä tappioiden kuittausten yhteydessä, mutta tämä onkin lähinnä vaiettu salaisuus Turussa ja salaliittoketjun kamaa Jatkiksessa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös