”Ei lajill' väliä” – mitä HIFK merkitsee sinulle seurana?

  • 369 394
  • 1 772

Undrafted

Jäsen
Innokkaimpana HIFK-fanijaksonanikin kyse oli vain Liigasta ja siinä pelaavasta HIfK:sta. En osannut nimetä yhtään pelaajaa edes kiekon a-junnuista eikä minua kiinnostanut junnujoukkueiden tekemiset. Aika ja kiinnostus ei vain riitä moneen lajiin.

eUrheilu on jännä uusi tulokas ja kovassa nosteessa. Sen verran paljon tullut itse pelattua erilaisia tietokonepelejä, että osaan tiedostaa millaista harjoittelua vaatii ollakseen oikeasti hyvä. Vähättwlyt on aillein hassuja, koska voin mennä lähikentälle höntsäön kiekkoa mutta ei se huononna kiekkoammattilaisia mitenkään. eUrheilijoita jotenkin tuntuu huonontavan, että kukavainhan voi pelata samoja pelejä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No, Sonskilla tai mikä se nyt onkaan tavataan.....
Vastaan paremmin sopivaan ketjuun.

Se on totta - ympärivuotinen elinkautisvanki ei kesälomia tunne. Futiksessakin voi olla jännitettävää, kun kaikesta päätellen siellä on jengejä, jotka ovat vähintään yhtä huonossa jamassa kuin tämän kauden HIFK.

Ja handisnaisten finaalit tietysti - siinä lajissa hopea on pettymys. Tai siis missäpä pleijarilajissa hopea ei olisi pettymys, mutta finaalipaikka on tuolla "itsestäänselvyys".
 
Viimeksi muokattu:

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
HIFK seurana merkitsee minulle jalkapallossa yhtenäisyyttä, jääkiekossa raiskattua lypsylehmää.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei mennyt naisten handisfinaalit ihan putkeen, kun Dicken vei ne suoraan 3-0. Hieman yllättävää, koska sarjapelit menivät kauden aikana tasan. Eilen Dicken oli suvereeni, mutta tämä juuri päättynyt kolmas finaali meni kyllä maallikon silmin ihan paskan taktiikan piikkiin. Turha riski pelata ilman maalivahtia ensimmäisen jakson lopussa. Aika harvoin nuo kostautuu, mutta nyt Dicken kavensi selkeää johtoa kahdella maalilla sen aikana. Lisäksi viimeisen minuutin johto katosi, kun viimeisillä sekunneilla yritettiin turhan hätäistä ratkaisua ja Dicken ehti tasoittaa. Momentum oli kääntynyt ja Dicken karkasi jatkoajalla helposti. Ja kenties kaikkein eniten kirpaisi tärkeimmän pelaajan Johanna Hillin ulosajo toisen jakson loppupuolella - muut perinteiset maaliruiskut Linda Cainberg ja Ida Väyrynen olivat aika ruosteessa finaaleissa.
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nykysuuntaus tuntuu olevan, että tuota harrastavat vähän kaikki joukkueet.
Se yleistyi selkeästi täksi kaudeksi, kun sääntöjä muutettiin. Aiemmin ilman maalivahtia pelatessa yhdellä pelaajalla piti olla veskarinpaidan värinen liivi päällä ennen kuin sai korvata maalivahdin. Nyt ei tarvitse - tosin myöskään kukaan kenttäpelaajista ei saa maalivahdin oikeuksia, mutta lennosta vaihdot toki onnistuvat tuon myötä niin paljon sujuvammin, että käytännössä maalivahti ehtii takaisin maalille ennen vastustajan hyökkäystä, ellei tule jotain täydellistä harhasyöttöä.

En vaan edelleenkään näe, mitä järkeä tuossa tilanteessa oli ottaa alivoimalla kuudes kenttäpelaaja maalivahdin tilalle. Johto oli parhaimmillaan 7 maalia ja kiitos noiden kahden maalin tumpeloinnin, se kutistui vissiin kolmeen ennen puoliaikaa. Tappioasemassa tai edes tasatilanteessa olisi ollut eri juttu.
 

kypärä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK 120-vuotta Liikuntarieha | IFK Innebandy

Tapahtumassa mm. HIFK:n edari haastaa salbandyottelussa ja rankkariskabassa salibandyn edarin. Lisäksi virallisen ohjelman lisäksi huutokaupataan Talviklassikon aito pelipaita ja maila (vielä ei tietoa kenen) ja Mika Väyrysen futispaita. Hieno perhetapahtuma 13.5, johon kannattaa tulla runsain joukoin

Tuukka Mäkelän 2014 Talviklassikon pelipaita, Juuso Puustisen maila ja Mika Väyrysen pelipaita huutokaupataan Liikuntariehassa 13.5 Myllypuron Liikuntamyllyssä
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei minuakaan joku konsolipelaaminen kiinnosta pätkääkään, mutta ihan hienoa, että IFK silläkin saralla toimii. Naiskiekkoilun (red wings) ohella yksi positiivisimmista uusista jutuista, mitä tämä hieno monilajiseura on viime vuosina aloittanut. Koriksessa ja jefussa olisi myös IFK:n kokoinen aukko...
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Pilkkua nussien eikai ne nyt konsoleilla pelaa...
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En tiedä mikä on meininki yleisesti, mutta onhan se nyt siistiä, että meidän futisjengi pelaa Veikkausliigassa ja huomenna on paikallismatsi Klubia vastaan!

Into on kova jo nyt - kuin Jokerimatsit joskus aikanaan, kun vielä niitä oli maltillisesti. Ja en pidä edes futiksesta lajina, mutta silti noin viitisen himamatsia vuodessa, seuran puolesta, ja huominen derby toki todella innostava. Mikä siinä nyt sitten on, että ulkoilmassa järjestettävässä tapahtumassa on aina erikoisempi fiilis + että vaikka laji on pääsarjatasolla Suomessa vielä pieni, derby on iso ja kulkueet jälleen koettava paikan päällä, ja varmaan ainakin lähelle loppuunmyyty stadion. Vaikka vastakkainasettelu on nopeasti synnytetty, niin kyllähän sen illuusio simuloi onnistuneesti niitä pahimpia Jokeri-aikoja.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Derbyt on kyllä parasta, mitä Helsingin (oikeastaan koko Suomen) urheiluskenessä on pitkään aikaan tapahtunut. Vetää porukkaa yli laji- ja seurarajojen ja pelien tunnelma on ihan kilpailukykyinen isompien sarjojen kanssa. Minulle nämä matsit ovat viimeisen parin vuoden ajan olleet koko vuoden kohokohtia ja huomista odotellaan jälleen niin innolla, että hyvä kun meinaa housuissaan pysyä. Vaikka vastakkainasettelu onkin vasta viime vuosina noussut kunnolla pintaan, on sillä kuitenkin valtavan pitkä historia ja pinnan alla on kytenyt jo pitkään ennen IFK:n nousua Veikkausliigaan. Nyt sillä vaan on onneksi muitakin ilmenemismuotoja kuin pienen porukan hulilarpit metsissä ja teollisuusalueilla.

HJK:ta on helppo vihata, onhan se inhottavan menestynyt ja hyvästä junioritoiminnastaan huolimatta vuodesta toiseen melkoinen ostojoukkue. Näin IFK:n kannattajana on helppo olla ylpeä siitä, että derbypisteet ovat kahden kauden osalta menneet tasan, vaikka joukkueiden resursseissa on aivan valtavan suuri ero. Ja tämä vielä kotimaisilla kokoonpanoilla, siinä missä HJK:n tähtisikermästä on joka toinen milloin mistäkin päin maailmaa naarattu. Eräänlaista hengen voittoa materiasta nämä tasaiset derbyväännöt ovat olleet ja mikäs sen siistimpää. Lätkässä saa vuodesta toiseen seurata, kuinka pupelletaan Liigan suurimmilla resursseilla, mutta futispuolella on saanut nauttia altavastaajan ylisuorittamisesta edes paikallispelien osalta. Kun tuo derbyissä nähty tappamisen meininki saataisiin edes osaksi siirrettyä muihinkin matseihin, ei tarvitsisi joka vuosi kuumotella sarjapaikan kohtaloa pitkälle syksyyn.

Alkais jo!
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Huomenna itsekin punaisessa päädyssä huutamassa ja laulamassa IFK:ta voittoon.
Matseissa on muutenkin ollut hyvä fiilis ja on sääli, kun jengiä eksyy paikalle niin vähän. Esimerkiksi viime perjantain MIFK -matsissa oli 2300+ katsojaa, vaikka ilma oli upea. Ei sitä matsia tosin missään mainostettukaan, koska kaikki energia olisi paukutettu derbyyn (joka myynee itse itsensä loppuun).
Futispuolella on muuten huhujen mukaan alkamassa jälleen osakeanti ja uskon summan olevan jälleen 189,7 €, jos kassa nyt ei täysin tyhjyyttään kumise.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mikä siinä nyt sitten on, että ulkoilmassa järjestettävässä tapahtumassa on aina erikoisempi fiilis + että vaikka laji on pääsarjatasolla Suomessa vielä pieni, derby on iso ja kulkueet jälleen koettava paikan päällä, ja varmaan ainakin lähelle loppuunmyyty stadion.

Älä nyt rupea pelottelemaan. Ei kai lippuja enää ole ovelle asti myytäväksi vaan pitää turvautua ilkeään trokariin.
 

Lindfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, YNWA
Mukana Pohjoispäädyssä, kovimpia yksittäisiä urheilutapahtumia Suomessa, jos ei paras.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös