Playoffs 2017 puolivälierät: KalPa – Pelicans

  • 89 293
  • 615

Kopari

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
Godlan tilastot tältä kaudelta hyvät. Hän on aloittanut 17 pelissä ja näistä on tullut 2,2 p/peli eli 9 voittoa, seitsemän tasuria ja yksi tappio. Tasureista 3 on päätynyt voittoon ja neljä tappioon.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Joku kuopiolainen voisi avata otteluketjun päivän pelille niin voisi siellä kommentoida Kilpeläisen puuttumista ja Kalpan saumoja (tai siis niiden puuttumista). Uskokaa tai älkää, mutta Kuopiossakin pelataan pleijareita tänä keväänä ainakin neljä peliä - ketjua auki!
 

Adam89

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kanavapaketti ostettu. Piti maksaa varuilta vähän enemmän TV paketista, ettei tartte ruudun toiminta-ongelmista stressata. Nyt vaan Savolaiset voittamaan sarjaa.. Männään kierosti maalille ja muutenkin pelataan epärehellistä peliä.. No ei ny sentään. Sen sijaan Pelicansin fyysisyys etukäteen kyllä vähän "pelottaa", siinä on niillä jonkinlainen ase, varsinkin jos tuomarilinja muuttuu taas playoffeihin, kuten yleensä, ja kuten vähän pitääkin muuttua.
 
Parasta tässä sarjassa on se, oli se sitten kumpi tahansa, että "pieni" joukkue pääsee mitalipeleihin. Vielä kun Ilves tiputtaa ylimielisen Tapparan niin saadaan todella mielenkiintoiset mitalipelit.
 

VoGoa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Öh, monen? Onkohan yksi nimimerkki näin julistanut ja siitä onkin lähtenyt sitten älytön show päälle.

Totta, luin ketjun uudestaan my bad! Sitä kun yksi henkilö inttää sivu toisensa jälkeen samaa asiaa vähän eri sanoin eikä hoksaa katsoa nimimerkkiä niin vähemmästäkin menee sekaisin. Kieltämättä tämä trolli saanut monen Kalpalaisen pakan sekaisin ja aikamoista uhriutumista nähty tietyiltä savolaisilta...

Kohta alkaa! Itse en osaa sanoa kumpaa kannatan tässä sarjassa, mutta mielestäni sarja ratkeaa vain ja ainoastaan siihen miten käsite "pudostuspelisulaminen" käsitellaan hienon runkosarjan pelanneen Kalpan sisällä. Pelicansin mahdollisuuksiin en usko muuten kuin Kalpan sulamisen kautta, sen verran otteet ovat heitelleet kauden edetessä lahtelaisilla. Mutta yllätyksiä nähdään, tottakai! Mielenkiintoinen sarja tulossa ja pitkää kevättä molemmille!!
 

Mastokaupunki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En puhuisi trollista kyseisen nimimerkin kohdalla..
Itse sarjasta. Pelicansilla taitaa olla tällä hetkellä paras loukkaantumistilanne sitten kauden alun(?) Jos KalPan mielii päihittää pelin pitää olla yhtenäistä. Tämä korostuu varsinkin Kuopion suuremmassa kaukalossa.
Pelicans pelasi joukkueena paremmin, kun sairastupa oli täynnä. Kun ukkoja alkoi palata kehiin meni joukkueen peli mielestäni huonompaan suuntaan.
Erikoistilanteet on saatava parempaan kuosiin, jos meinaa KalPan haastaa. Täältä löytyy kova luotto, että valmennuskolmikko on asiaa saanut korjattua.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Saatiinkin nauttia kaks erää laadukasta ja fyysistä lätkää ennen kuin kuvotus nimeltä Vartiainen hakee tappotaklauksen ykköspakki Mikkolaa päähän.HYI VITTU, MIKÄ JÄTKÄ!!! Ei edes eka kerta tolla ääliöllä.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Erkinjuntilta ihailtavaa suorittamista, kaveri on taas yli 10 peliä painanut menemään ilman maaleja ja totta kai sä osut lämärillä omaa ykkössentteriä päähän... Hienosti menee hei!
 

flow

Jäsen
Saatiinkin nauttia kaks erää laadukasta ja fyysistä lätkää ennen kuin kuvotus nimeltä Vartiainen hakee tappotaklauksen ykköspakki Mikkolaa päähän.HYI VITTU, MIKÄ JÄTKÄ!!! Ei edes eka kerta tolla ääliöllä.

Hieno taklaus. Käyppä hankkimassa väljemmät sukkahousut, noi aiheuttaa verenpainetta ja turhaa ahdistusta.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Näyttää menevän jo tunteisiin vaikka ensimmäinen peli ole vielä edes pelattu. Hyvä merkki.

Kääntyy tämä kummalle tahansa niin tästä on hyvä jatkaa perjantaina.

Se on jo todistettu että kalpa on ihan voitettavissa kuopion lentokentällä.
 

Vrael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lennossa oli lokki, osuuko siipi päähän niin selviää hovissa. Ei muuta seikkaa, että Tarviainen on rikoksen uusija ja Pasin & Petrin käsikassara näihin hommiin. Yhden tempun lokki.

Eikös lokki olekkin aika fyysinen eläin;) Toivottavasti kalpan kaverille ei käynyt kovin huonosti.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ennakkoon ylivertainen KalPa oli lopussa aktiivisempi ja otti voiton. Pomppu sinne, pomppu tänne. Pelicans osoitti, että kaikki aseet ottelusarjan voittoon on olemassa.

Harmittava tappio toki, mutta se on vasta 1-0.
 

sakic

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Colorado Avalanche
Erittäin tasaväkinen sarja tulossa ja Bobbynollan viestejä voidaan käyttää vessapaperina. Vähintään kuusi matsia nähdään.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Ennakkoon ylivertainen KalPa oli lopussa aktiivisempi ja otti voiton. Pomppu sinne, pomppu tänne. Pelicans osoitti, että kaikki aseet ottelusarjan voittoon on olemassa.

Harmittava tappio toki, mutta se on vasta 1-0.

Samaa mieltä. Tehottomuus nosti taas päätään väärällä hetkellä. Kaikkiaan kuitenkin positiivinen esitys ottaen huomioon, että ainakin itse odottelin suht selkeää kotivoittoa. Noh, perjantaina homma tasoihin. Ryöstönpaikka oli tosiaan lähempänä kuin uskoinkaan.
 

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Hieno ja tiukka peli, nyt loppui Pelicansilta puhti kesken. Perjantaina uusiksi!

Toivottavasti Vili Sopanen huilaisi sen ottelun.
 

tulikaste

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tero Lehterä
Pelicans oli parempi kuin odotin, iltapäivällä otaksuin jo jotain 3-1- tai 4-2-voittoa ja sitä tämä ei tosiaankaan ollut. Ylihuomennahan on jo Pelsuilla paikka tasoittaa puntit, mutta jos KalPa onnistuu nappaamaan voiton Lahdesta niin vaikeammaksi menee sekin. Sarjassamme "ihanko totta". Rämö oli parempi kuin odotin, Denis the Menace oli parempi kuin odotin. Toisaalta molemmat olivat myös ajoittain epävarmoja, joten oliko sitten enemmän viimeistelyvaikeuksista kyse.

Mutta olipa kiva voittaa, hieman alkoi pelko hiipiä puseroon ajatuksesta tappiosta tässä ja heti perään perjantaina jonkun 5-2-nuijimisen jälkeen...
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Olihan siinä paikat molemmilla tehdä maali jo aikaisemmin. Keräsellä ja Kangasniemellä 2 läpiajoa mieheen mutta ei mihinkään. Keränen pääsi sitten neljännenkerran nokikkain Rämön kanssa ja nosti kiekon peltiin. KalPalle tiukka, mutta ansaittu 2-1 voitto.

Peli nuin muuten meni kuten osata odotti. Pelicans sumputti ja puolusti tiukasti keskustaa. Minkä he hyvin tekivätkin. Pelin edetessä KalPalla kuitenkin oli jo paikkoja ja ukkojakin pääsi sinne maalinedustalle. Sieltäpä lopulta Jokisen kuin myös Keräsen maalit tulivat. Olisi voinut mennä toki toisinpäinkin.

Mikkola tuskin tuosta taklauksesta selviää säikähdyksellä. Sinällään taisi olla ihan puhdas niitti, mutta. Kolmantena osapuolena aika kovalla vauhdilla niin en moisista pidä siinä mielessä. Sattuu ja tapahtuu aika usein. Etenkin kun nuo käy usein suorittamassa joku turhake. Ei siitä sen enempää.

Ikävä kiekko naamaan Tyrväiselle ja nuita ei toivo kyllä kenellekkään. Toivotaan ettei murtunut luita tai mennyt paikkoja enemmän sököksi.

Päästäisiin molemmat pelaamaan edelleen parhailla kokoonpanoilla. Siihen tosin KalPa tuskin pääsee mikäli Mikkolan linkuttaminen vaihtoon sitä osoitti

Edit. Keränen ihmetteli haastattelussa että suoraan päähän tuli taklaus. Mikkola tuskin pelannee ainakaan tässä sarjassa
 
Suosikkijoukkue
Turkoosi kevät 2024, Dallas Stars, Leksands IF
Tää peli ois todellakin voinu päättyy kummin päin vain mutta lopulta ihan ansaittu voitto KalPalle. Peli on avattu. Perjantaina sarja tasottuu!
 

Fläppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Keräsen haastattelu :D "suoraan päähän, meidän tähtipakkia..." "Hallittiin, etenkin pelin edetessä". Kannattaisko ottaa vähän urheilujuomaa, vetää henkeä ja analysoida tähtipakin hakemiset huomenna. Tässä oli todella hyvä startti ja tästä on helvetin hyvä jatkaa sarjaa. Perjantaihin, ja katsotaan miten pelit sujuu pienemmässä askissa.

Katsotaan saadaanko Lahdessa muutama tuhat katsojaa tämäniltaisen päälle.
 

Rapala

Jäsen
Harmittaa helvetisti Mikkolan loukkaantuminen vaikka tuli otteluketjussa siitä tunnekuohuissani provottuakin. KalPa oli viimeisissä erissä tänään runsaasti parempi ja siitä kunnia heille. Ansaitsivat voittonsa. Muuna huomiona ihmetyttää suuresti Pelicansin peluutus ja esimerkiksi tuo Erkinjuntin peliaika. Silminnähden väsynyt joka kerta jäällä ollessaan ja esitykset sen mukaisia. Sopanen myös ihan kuutamolla.
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Alku mentiin sukkasillaan. Pelsut hiekoitti ihan hyvin jäätä. Pelsujen maalin jälkeen alkoi luistin kulkea. Hyökkäys on Kalpalla laadukkaampi ja pystyy luomaan paikkoja. Pelsut puolusti maalin edustaa hyvin. Hyökkäyksen rajallisuus onkin Lahtelaisten ongelma. Veskarit hyviä molemmissa päissä. Rämölle ei helppoja mene.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös