Olympialaiset 2018, Pyeongchang

  • 405 175
  • 1 309
Tila
Viestiketju on suljettu.

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos nyky formilla valittaisiin pelaajat niin omat kentälliset muodostuisivat näin:

Laine-Barkov-MiG
Rantanen-Koivu-Aho
MaG-Filppula-Armia
Lehkonen-Haula-Korpikoski
+ Komarov, Teräväinen

Ristolainen-Vatanen
Määttä-Lindell
Nutivaara-Lepistö
Jokipakka-Juolevi

Rask
Rinne
Saros
 

Tiedote

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pieni ennustus hyökkäysvitjoista, kun noin vuoden päästä kisat starttaa:

1. Mikael Granlund- Mikko Koivu- Markus Granlund

2. Patrik Laine-Alexander Barkov Jr.- Sebastian Aho

3. Leo Komarov- Valtteri Filppula- Joel Armia

4. Artturi Lehkonen- Erik Haula- Mikko Rantanen
 

Ketuttaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa ja Chicago Blackhawks
Ite lähtisin varmaan jotakuinkin tällaisella kokoonpanolla jos änäriukot saadaan mukaan ja Komarov ei tosiaankaan tule enää maajoukkueeseen:

Jokinen - Koivu - Granlund
Laine - Barkov - Aho
Teräväinen - Filppula - Rantanen
Korpikoski - Lehterä - Donskoi
Haula, Armia

Määttä - Ristolainen
Lindell - Vatanen
Jokipakka - Nutivaara
Honka

Rask
Rinne
Raanta

Puolustukseen voidaan tarvittaessa ottaa sitten esimerkiksi Lepistö ja Hietanen tuomaan kokemusta tuonne kolmospariin, jos Nutivaara, Jokipakka ja Honka vaikuttaa vuoden päästä vähän katsomattomilta korteilta. Hyökkäyksessä uskon olevan just sopivaa balanssia jossa ykkönen ja nelonen pelaa vaikeimmat minuutit ja kakkonen ja kolmonen aloittaa enemmän hyökkäyspäästä. Ykkösylivoimaan sitten Laine pisteelle, Ristolainen viivaan, Granlund toimistoon, Barkov maalin eteen ja vaikka Teräväinen toiselle puolelle. Kakkosylivoimaan jäisi sitten vaikkapa Jokinen, Koivu, Aho, Lindell ja Vatanen. Uskoisin että varsinkin tuo Laine - Barkov - Aho olisi melkoista seksiä ja tarvittaessa voidaan vaihtaa Aho ja Granlund päikseen. Vuoden päästä esimerkiksi Markus Granlund ja Puljujärvi voi myös olla harkitsemisen arvoisia valintoja mukaan. Esimerkiksi Lehterän, Teräväisen ja Haulan kohdalla voi kaudessa tapahtua suurempikin muutos pelin tasossa.

Kyllähän tuossa olisi ainakin kaksi tehoihin kykenevää kenttää jotka tuskin vuoden päästä juurikaan kalpenee minkään muun maan vastaaville. Alempiin kenttiin sitten niitä kuuluisia roolipelaajia jotka tekee töitä ja fiksuja ratkaisuja. Vaikka ei Suomen kyllä tartte sinnekään mitään koohottajia ottaa vaan taitoa löytyy.

Suurin kysymysmerkki lieneekin puolustus, vaikka ainakin kaksi oikein pätevää paria saadaan vuoden päästä. Uskoisin että jos kolmospariin sitten vaikka Lepistö - Hietanen tai Jokipakka, Nutivaara yms. puolustavampaan rooliin pienemmillä minuuteilla niin kyllä tolla pitäis olla mahdollisuudet vaikka päätyyn asti. Maalivahtikolmikko onkin sitten sellainen että kelpaa vertailussa minkä tahansa muun maan kanssa.

Mukavahan näitä on fiilistellä kun pitkästä aikaa Suomelta saisi ihan oikeasti suht nimekkään joukkueen jossa ainakin terävin kärki on oikeasti maailman kärkeä, eikä mikään "omaa peliä keskinkertaisilla pelaajilla" kasaus, johon on saanut viimeiset 10 vuotta tottua. Varsinkin nyt kun näistä nuoremmista Laineen, Ahon ja Rantasen kehitys on ollut ihan huikeaa, Granlund on ottanut vielä ison stepin eteenpäin ja Koivukin näkyy saaneen uutta energiaa. Puolustuksessa sitten Lindell ja Nutivaara tehneet vakuuttavaa jälkeä ottamalla paikan pelaavasta kokoonpanosta änärissä. Noita änäripakkeja kun meillä ei tosiaankaan liikaa ole.
 

MegaForce

Jäsen
Jokinen - Koivu - Granlund
Laine - Barkov - Aho
Teräväinen - Filppula - Rantanen
Korpikoski - Lehterä - Donskoi
Haula, Armia

Paljon on laitureita tarjolla, ja ainakin tuosta puuttuu Lehkonen, joka on ihan potentiaalinen Olympiapelaaja vuoden päästä. Varauksin myös Kasperi Kapanen ja miksei myös Pulkkinen voi olla joukkueessa, toki se vaatii tasonnostoa kummaltakin. Myös loukkaantumisten sattuessa mm. Pakarinen ja Salomäki saattavat mahtua joukkueeseen, mikäli ovat terveinä ja peli kulkee tarpeeksi hyvin. Komarov lienee myös kaikesta huolimatta ollut kiinnostunut Olympialaisista..
 

Knap

Jäsen
Onko jotain uutta tietoa, vai miksi Komarov on ulkona? Hän on sanonut että olympialaiset tavoitteena, muuten leijonapaitaan ei tule (tulee varmasti).

Lisäksi, miksi sinä, ja monet laskevat Haulan ulos? Mielestäni jo nyt ihan varma kisapelaaja, vaikka taso vähän laskisikin, ainut mikä estää on loukkaantuminen, tai se että Crosby, McDavid jne saa erikoisluvan pelata Suomelle olympialaisissa..

Haula on ainakin ennen näitä äijiä omissa papereissani. Jokinen, Korpikoski, Lehterä, Donskoi, Teukka.
@Ketuttaa
 

Atthe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Kovasti on porukalla Jokiseen vielä luottoa. Jos nyt kuitenkin lähdetään siitä että nuoret pelaajat kehittyvät tulevan vuoden aikana enemmän kuin vanhat, niin alkaa olla selvää että Aho, Laine, Rantanen, Lehkonen, Teräväinen, Granlund(it), ja ehkä jopa Puljujärvi ovat lähempänä olympialaisissa TOP6-paikkoja kuin Jussi Jokinen. Hyökkäyksessä on pari huomionarvoista seikkaa:

  • Mikko Koivu ja Mikael Granlund ovat seurajoukkueessa löytäneet hyvän kemian, joka ehdottomasti kannattaa tuoda maajoukkueeseen. En näe hyviä syitä erottaa tätä parivaljakkoa. Kolmanneksi hyökkääjäksi sovitetaan joko Zuckerin kaltaista pelaajaa, tai sitten siihen voidaan laittaa Laine.
  • Meillä on erittäin hyvä ykkössentteri Barkovin muodossa, mutta ketkä laitureiksi? Laineen kanssa yhteistyö ei ole sujunut niin hyvin kuin on toivottu, mutta ehkä Laine 1,5 NHL-kauden jälkeen ymmärtää paremmin Sashan ajatuksenjuoksua. Kolmanneksi ketjuun ehkäpä jääkiekkonero Sebastian Aho?
Hyökkäysketjujen muodostusta:

Laine/Rantanen - Koivu - Mi. Granlund
Aho - Barkov - Rantanen/Laine
Komarov - Filppula - Armia
Teräväinen - Haula - Ma. Granlund
Jokinen, Lehterä (Lehkonen, Korpikoski)

Rantasen ja Laineen kanssa voisi tasapainoilla riippuen juurikin siitä löytyykö Laineella kemiat paremmin Minnesotan jätkien vaiko Sashan kanssa. Aho nerokkaana kaverina pystyy pelaamaan melkein kaikkialla. Mikäli Laine asettuisi Sahsan viereen, niin kaksi ensimmäistä hyökkäysketjua olisivat tasapainoisia ja alati vaarallisia. Rantanen on ehkä suurin kysymysmerkki TOP6-jätkistä, ja voi olla että vuoden aikana siihen vaihtuukin joku kokeneempi kaveri (Jokinen, Komarov) tai ehkäpä joku muu nuori kaveri yllättää (Lehkonen, Puljujärvi). Mikäli Jokinen ja Lehterä olisivat ylimääräiset pelaajat niin sieltä löytyisi ainakin monipuolisuutta reservistä. Teräväinen nelosketjussa vähän kysymysmerkki.

Puolustajien osalla on vähän selkeämpää:

Ristolainen - Määttä
Vatanen - Lindell
Hietanen - Lepistö
Jokipakka - x

Ehdokkaita vikaan pestiin on monia: Pokka, Honka, Juolevi, ehkäpä joku eurooppalainen kokeneempi kaveri. Selkeys ei valitettavasti tarkoita laatua, ja puolustuksen osalta Suomi antaa liikaa muille maille eteen. Periaatteessa tuolla puolustuksella voisi huono NHL-joukkue pelata, mutta maajoukkueturnauksessa, johon kasataan parhaista parhaat puolustajat, on Suomen puolustus on paperia muihin verrattuna. Hyökkäys jopa kestää vertailua muiden maiden kanssa, toki samoja ongelmia siinäkin. Onneksi Suomen ase näissä turnauksissa onkin usein ollut saumaton joukkuepeli ja yhtenäisen pelisuunnitelman onnistunut toteuttaminen. Siinä pitää Marjamäen onnistua.

Maalivahdiksi Rinne, Rask ja kolmas, vähemmän kokenut kaveri, kuten Raanta tai Korpisalo. Selkeä nokkimisjärjestys olisi upeaa, mutta kun on Raskin ja Rinteen tasoiset kaverit kamppailemassa ykkösveskarin paikasta niin ei se hirveästi harmita.

Vahva luotto on, että mitalipeleissä ollaan jälleen.
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Puolustajien osalla on vähän selkeämpää:

Ristolainen - Määttä
Vatanen - Lindell
Hietanen - Lepistö
Jokipakka - x

Ehdokkaita vikaan pestiin on monia: Pokka, Honka, Juolevi, ehkäpä joku eurooppalainen kokeneempi kaveri.
Nutivaara?
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Kovasti on porukalla Jokiseen vielä luottoa. Jos nyt kuitenkin lähdetään siitä että nuoret pelaajat kehittyvät tulevan vuoden aikana enemmän kuin vanhat, niin alkaa olla selvää että Aho, Laine, Rantanen, Lehkonen, Teräväinen, Granlund(it), ja ehkä jopa Puljujärvi ovat lähempänä olympialaisissa TOP6-paikkoja kuin Jussi Jokinen.

Ansiokasta pohdintaa, muutamia omia ajatuksia. Osittain samaa ja osittain eri mieltä tästä ylemmästä. Olen samaa mieltä, että kahteen ensimmäiseen ketjuun Jokisella ei liene asiaa, mutta heikosti menneen alkukauden jälkeen Jokinen on kuitenkin palannut tasolleen ja on ehdottomasti joukkueessa. Jokinen on monipuolinen pelaaja, joten kokonaisuuden kannalta saattaa tulla tilanne eteen, jossa Jokinen asetellaan kahteen ensimmäiseen ketjuun, vaikka tällä hetkellä tuo ei todennäköiseltä vaikutakaan.

Mikko Koivu ja Mikael Granlund ovat seurajoukkueessa löytäneet hyvän kemian, joka ehdottomasti kannattaa tuoda maajoukkueeseen. En näe hyviä syitä erottaa tätä parivaljakkoa. Kolmanneksi hyökkääjäksi sovitetaan joko Zuckerin kaltaista pelaajaa, tai sitten siihen voidaan laittaa Laine.

Ei voida laittaa Laine. Koivun ketju tulee jälleen kerran maajoukkueessa olemaan se, joka pelastaa Suomen silloin, kun on kusinen paikka. Tämä tarkoittaa paljon aloituksia omista, ja on päivän selvää, että Lainetta ei peluuteta ketjussa, joka aloittaa enemmän omista kuin vastustajan päädystä. Tällä hetkellä tosiaan omissa papereissa kolmas lenkki tähän ketjuun olisi Rantanen tai aiemmin juuri mainittu Jokinen, joka voisi monipuolisella pelaamisellaan sopia tähän ketjuun.

Meillä on erittäin hyvä ykkössentteri Barkovin muodossa, mutta ketkä laitureiksi? Laineen kanssa yhteistyö ei ole sujunut niin hyvin kuin on toivottu, mutta ehkä Laine 1,5 NHL-kauden jälkeen ymmärtää paremmin Sashan ajatuksenjuoksua. Kolmanneksi ketjuun ehkäpä jääkiekkonero Sebastian Aho?

Edelliseen viitaten; Barkovin yhteistyö ei ole toiminut tähän mennessä maajoukkueessa oikein kenenkään kanssa. Missään vaiheessa Barkov ei ole päässyt sellaiseen lentoon, että se sama Barkov pelaisi maajoukkueessa kuin Panthersissa. Jostain syystä Barkovilla on aina jäänyt maajoukkueessa suorittaminen piippuun. Mikäli Suomi mielii menestyä tulee Barkovin ja Laineen yhteispelin toimia, koska muutakaan paikkaa kummallekaan näistä kavereista ei ole. Kolmas lenkki tähän ketjuun lienee mainitsemasi Aho. Ja tämän jälkeen ei voida muuta kuin toivoa, että ketjun peli lähtee toimimaan, koska Laineen ja Barkovin pistemäärillä ei pelata kolmosessa.


Laine/Rantanen - Koivu - Mi. Granlund
Aho - Barkov - Rantanen/Laine
Komarov - Filppula - Armia
Teräväinen - Haula - Ma. Granlund
Jokinen, Lehterä (Lehkonen, Korpikoski)

Ristolainen - Määttä
Vatanen - Lindell
Hietanen - Lepistö
Jokipakka - x

Samaa mieltä sentteritilanteesta ja kolme ensimmäistä sentteriä lieneekin jo aika kiveen hakatut. Koivu, Barkov, Filppula. Nelosen keskusta on vielä vähän auki, Haula on hyvä pelaaja ja vaikuttaa siihen hyvältä vaihtoehdolta. Haula pystyy myös pelaamaan laidalla, ja täten pakka on vielä enemmän nelosen sentterin osalta auki.

Puolustuksen osalta tilanne vaikuttaa myös selvältä kolmen ensimmäisen pakkiparin osalta. Jokipakka sen sijaan ei tule kyseeseen mikäli on ensi vuonnakin näin vähällä vastuulla seurajoukkueessa. Nykyisellään Jokipakan pelituntumalla ei olisi mitään asiaa olympiakaukaloon. Tulevat MM-kisat ovatkin monella puolustajalle hyvä paikka antaa näyttöjä. Esimerkiksi Atte Ohtamaan vetäessä tykkikisat tähän väliin, olisi aika kova näyttö. Toivotaan kuitenkin, että mihinkään ohtamaahan ei tarvitse tyytyä.
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Eihän Suomen joukkueen kokoaminen olympialaisiin ole kovinkaan helppo tehtävä. Suuri osa pelaajista on siinä vaiheessa uraa, että kovasti yritetään kehittyä kohti sitä omaa potentiaalia, mutta taso heilahtelee paljon. Siksi näiden nuorempien pelaajien kohdalla on tarkasti katsottava ensi loppusyksyn virettä. Toki on selvää, että esimerkiksi Aho ja Laine näistä ovat merkittävissä rooleissa. Mutta muuten palapeli on aika auki.

Runkoa luovat lähinnä Koivu- Granlund - tutkapari. Lisäksi tiedetään, että Filppula on mukana ja Barkovin ympärille rakennetaan toinen tulosyksikkö. Lisäksi mainitsemani nuorukaiset valitaan mukaan. Ja varmaan Komarov on saletti nelosketjulainen. Muilta osin pakka on aika levällään.

Puolustus on myös sekava. Koreassa on iso kaukalo, joten pelkkä P-Amerikassa pelaavan status ei toivottavasti sokaise Marjamäkeä samoin kuin WC:ssa. Toki Ristolainen, Määttä, Vatanen ja Lindell ovat selkeitä tapauksia. Euroopasta sitten Lepistö tulee kisoihin ehdottomasti. Ja seuraavana varmaankin Hietanen. Sitten jonossa ovatkin Jaakolan ja Ohtamaan kaltaiset kaverit. Toki Amerikasta Jokipakka ja Pokka ovat kaavailuissa mukana myös, mutta mikään automaatio ei heidän valitsemisensa voi olla. Nuoret Juolevista lähtien tuskin ehtivät vielä mukaan Koreaan.

Maalivahdit ovatkin helpoimmat. Rask, Rinne, Saros/Raanta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mites tuo Salomäki, voisi olla ihan käyttökelpoinen kaveri nelosketjuun rikkovaan rooliin?
 

Schadowan

Jäsen
Pulju 22 peliin 20 pistettä AHL:ssä, joten en näe ollenkaan mahdottomana, että Jesse on mukana ja sitä kautta saataisiin Laine-Aho-Pulju mukaan kisoihin.

Näin ollen kentät menisivät:
MiG-Koivu-MaG
Rantanen-Barkov-Armia
Laine-Aho-Pulju
Neloskenttä

Kolme loistavaa hyökkäyskenttää ja jokaseen niistä on heittää yksi maailmanluokan pelaaja (MiG+Laine+Barkov). Näin laadukasta hyökkäyskalustoa meillä ei ole ollut koskaan.
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Pulju 22 peliin 20 pistettä AHL:ssä, joten en näe ollenkaan mahdottomana, että Jesse on mukana ja sitä kautta saataisiin Laine-Aho-Pulju mukaan kisoihin.
Ei ole mahdotonta joo, mutta valinta vaatii, että ensi syksynä kykenee vakiinnuttamaan paikkansa ylhäällä ja tekemään pisteitä reilusti. Hänellä ei kuitenkaan kokonaisvaltainen peli riitä alaketjuihin, joten ainoa mahdollisuus päästä mukaan on se, että on aito maailmanluokan hyökkäysuhka. Muussa tapauksessa jättäisin kaverin vielä kasvamaan korkoa tulevaisuutta ajatellen.
 

Johnnie

Jäsen
Puolustus on myös sekava. Koreassa on iso kaukalo, joten pelkkä P-Amerikassa pelaavan status ei toivottavasti sokaise Marjamäkeä samoin kuin WC:ssa. Toki Ristolainen, Määttä, Vatanen ja Lindell ovat selkeitä tapauksia. Euroopasta sitten Lepistö tulee kisoihin ehdottomasti. Ja seuraavana varmaankin Hietanen. Sitten jonossa ovatkin Jaakolan ja Ohtamaan kaltaiset kaverit. Toki Amerikasta Jokipakka ja Pokka ovat kaavailuissa mukana myös, mutta mikään automaatio ei heidän valitsemisensa voi olla. Nuoret Juolevista lähtien tuskin ehtivät vielä mukaan Koreaan.

Ei pidä unohtaa Julius Honkaa. Varsin realistiset mahdollisuudet ottaa ensi kaudella isoakin roolia Starsin alakerrassa. Pokka taas on mielestäni jo tässä kohtaa täysin ulkona kuvioista, nähty jo pariin otteeseen että taso ei vain riitä. Jokerikorttina voidaan nostaa esiin Petteri Lindbohm, joka on ollut jo useamman vuoden siinä kintaalla, että pystyykö murtautumaan NHL-kokoonpanoon. Nyt kun Shattenkirk treidattiin ja Bouwmeesterin käyrä alkaa jo pikkuhiljaa osoittamaan alaspäin, niin ensi kaudella voisi olla Petterin tilaisuus.

Hyökkäyskalustosta kun puhutaan, niin itseäni ainakin hieman kummastuttaa porukan hinku laittaa oman pään spesialisteja Komarovia ja Armiaa hyökkääviin ketjuihin samaan aikaan, kun Suomella kerrankin on jopa ylitarjontaa kv-tason hyökkäävistä laitureista. Tämän hetkisen tilanteen valossa Komarovin ja Armian paikka olisi ehdottomasti nelosessa Haulan välissä. TOP-9 rooleihin taas varmoiksi laitureiksi lasken Rantasen, vanhemman Granlundin, Laineen ja Ahon, kun jäljelle jäävistä kahdesta laiturin paikasta tappelee Jokinen, Teräväinen, Puljujärvi, nuorempi Granlund ja varauksin myös Kapanen ja Lehkonen. Toki Armialla on vielä ulosmittaamatonta potentiaalia myös hyökkäyspäätä ajatellen, mutta ei mielestäni aja tällä hetkellä millään mittarilla vaikkapa Teräväisen edelle kun puhutaan tulosyksiköistä.
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Ei pidä unohtaa Julius Honkaa. Varsin realistiset mahdollisuudet ottaa ensi kaudella isoakin roolia Starsin alakerrassa. Pokka taas on mielestäni jo tässä kohtaa täysin ulkona kuvioista, nähty jo pariin otteeseen että taso ei vain riitä. Jokerikorttina voidaan nostaa esiin Petteri Lindbohm, joka on ollut jo useamman vuoden siinä kintaalla, että pystyykö murtautumaan NHL-kokoonpanoon. Nyt kun Shattenkirk treidattiin ja Bouwmeesterin käyrä alkaa jo pikkuhiljaa osoittamaan alaspäin, niin ensi kaudella voisi olla Petterin ...

Lindbohmiin en kyllä millään jaksa uskoa, varsinkin kun pelataan isossa kaukalossa, jossa ei ole hetkeen pelannut. Aika kauan on saanut läpimurtoa jo yrittää. Luulen että jos pelaisi Euroopassa, ei hänestä jaksettaisi paljoakaan kohkata, ainakaan olympialaisia ajatellen. Honka sen sijaan on ihan potentiaalinen nimi, mietin vain roolia. Erittäin hyökkäysorientoituneena puolustajana ei peliaikaa maajoukkueessa helposti ole tiedossa. Lähtökohtaisesti varmaan Vatanen ja Rasse vievät nuo hyökkäävimpien pakkien paikat.

Ei minusta Pokka ole varmuudella ulkona. Jos viitsisi laittaa kroppaa kuntoon kesän aikana, olisi ihan potentiaalinen nimi. Mutta ei tuollainen lössykkämassu itseään lyö läpi NHL:ään. Se on ihan selvä. Itse en tällä hetkellä ottaisi Pokkaa, mutta onhan kaverilla potentiaalia. Olisi myös luotettavampi omaan päähän kuin vaikkapa Honka.
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Edellisiin viesteihin se vielä lisäykseksi, että kyllähän Nutivaara on tällä hetkellä se viides P-Amerikan pelaaja, joka on vahvasti tyrkyllä olympialaisiin. On varma kiekollisena ja Marjamäelle tuttu kaveri. Pelannut myös laadukkaan tulokaskauden Columbuksessa tähän mennessä, vaikka nyt uhkaakin seiskapakin rooli.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Aho - Barkov - Laine
MiG - Koivu - Rantanen
Teräväinen - Filppula - Lehkonen
Komarov - Haula - Armia


Hyökkäys on yllättävän vaikea rakentaa, koska tarjontaa tuntuu olevan enemmän kuin koskaan. Nytkin ulos jäi mm. Donskoi, Jokinen, Korpikoski, Lehterä ja MaG. Lisäksi nostaisin AHL:stä esiin myös Kapasen (35 ottelua, 16+18=34) ja Puljujärven (22 ottelua, 9+11=20), joilla on mahdollisuus päästä kisakoneeseen antamalla hyvät näytöt ensi kaudella shown puolella.

Ristolainen - Määttä
Vatanen - Lindell
Nutivaara - Honka
Jokipakka - Lepistö


Puolustusmateriaali on kieltämättä todella ohkainen. Toki onhan teoriassa on mahdollista, että jompikumpi kaksikosta Juolevi - Välimäki onnistuisi murtautumaan suoraan ensi kaudella NHL:ään ja sitä kautta tekemään "Määtät" lunastaessaan paikan kisakoneessa alle parikymppisenä. Kaikesta huolimatta Määttä varattiin aikoinaan numerolla 22 kun taas Juolevi meni numerolla 5 ja Välimäkeäkin ollaan povailtu sijoille 10-20, eli mahdollista se on, muttei välttämättä kovin todennäköistä.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Onko jollain tietoa mihin päivämäärään mennessä pitää olla päätös NHL:ltä siitä pääsevätkö pelaajat olympialaisiin vai ei?
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Vähän huolestuttavalta omaan korvaan kuulostaa, että NHL suunnittelee ensi kauden otteluohjelmaa ilman olympiataukoa..
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Toisaalta, kun ajattelee, niin millä oikeudella NHL voi estää pelaajien pääsyn Olympialaisiin. Eikö myös Liiga, KHL, SHL ja muut seurat voi sanoa, että emme mekään laske pelaajiamme sinne?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös