Washington Capitals 2016–2017 – kohti uusia pettymyksiä

  • 103 186
  • 364

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
T.J. Oshie week-to-week with upper-body injury; Lars Eller day-to-day - The Washington Post

Muiden loukkaantuneiden osalta Burakovskyn pelaaminen huomisessa ottelussa näyttää hyvin mahdolliselta, veti täydet harjoitukset tänään, ja hänen sekä Trotzin puheiden mukaan vaikuttaisi olevan pelikuntoinen.

Eller sen sijaan day-to-day, Trotzin sanojen mukaan on mahdollista, että Eller on mukana tulevassa ottelussa Blue Jacketsia vastaan.

Hersheystä kokoonpanoon nousee Paul Carey. 28-vuotias hyökkääjä on pelannut tällä kaudella AHL:ssä 15 ottelua tehoin 4+9. Viime kaudella neljän ottelun mittainen vierailu Capitalsin paidassa tuotti yhden tehopisteen maalin muodossa. Carey on kokoonpanossa takuuvarmasti, jos Eller on sivussa tulevasta ottelusta, muuten hän lienee ainut kokoonpanon ulkopuolelle jäävä pelaaja.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Eller siis myös ulkona kokoonpanosta, joten Carey tulee pelaamaan nelosen laidalla. Sanford hoitaa sentterin tonttia tuossa ketjussa, jonka kolmantena lenkkinä häärää Winnik. Kokoonpano hetken päästä alkavaan otteluun.

Ovechkin - Kuznetsov - Burakovsky
Johansson - Bäckström - Williams
Connolly - Beagle - Wilson
Carey - Sanford - Winnik

Alzner - Niskanen
Orlov - Carlson
Schmidt - Orpik

Holtby
Grubauer

Burakovsky ja Kuznetsov saisivat heräillä jo tähän kauteen. Burakovskyn ensimmäisessä ottelussa tehtyjen kahden maalin jälkeen on seuraavassa 16 ottelussa tullut hulppeat 0+5 tehot. Kuznetsov ollut myös jääkylmä koko alkukauden, ja viimeiseen kymmeneen otteluun tehopisteitä on kertynyt 1+2. Jos vielä halutaan masentua kärkiketjujen pelaajien tehottomuudella, niin Williamsilla on kasassa kokonaiset kolme tehopistettä 17 ottelussa. Tämän päiväisessä top6:ssa siis puolet ovat täysin yössä, joten ryhtiliikettä kaivattaisiin. Oshien loukkaantuminen tuli pahaan paikkaan...

E: Pakko tosin sanoa, että Williamsin peli näytti hyvältä joku aika takaperin, vaikka tehottomuus vaivasikin. Nyt sitten se yritteliäisyyskin on kadonnut johonkin, toivottavasti trendi muuttuu nousevaksi pian.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Tosin voi olla, että nyt muut alkaa tehoilemaan, kun Oshie ei ole pelaamassa. En tiedä onko se hyvä vai huono asia, mutta katsellaan nyt kuinka pelataan sinitakkeja vastaan.

Let's Go Caps!
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ehkä bensa oli sitten loppu otteluputkesta johtuen, en tiedä.
Todella ankeaa menoa hyökkäyspäässä taas. Voi olla että sen verran monta pelajaa on umpijäässä tällä hetkellä että homma ei kerta kaikkiaan voi toimia.
Carey oli ihan OK ja toi kaivattua nopeutta peliin.
Ristus kun tuolla Mäkisellä on kamalat maneerit nimien lausumisessa. Se on kyllä hyvin pelin päällä eikä minulla muuten ole mitään sitä vastaan mutta jos koko ottelun läpi lausuu "Washington Capitols" (vain yhden esimerkin mainitaakseni), niin se on alisuoritus. Sori vaan.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Yöllä mennään taas! Hyvän pens pelin jälkeen vähän huonompi esitys sinitakkeja vastaan toki Oshien ja Ellerin puuttuminen näkyi mutta tuomarin viheltämään jäähyyn jonka jälkeen Columbus iski maalin niin peli kaatui siihen. Yöllä saadaan mitä todennäköisimmin Eller takaisin kokoonpanoon joka on hyvä asia. Williams tosin paikkasi hyvin Oshieta ja jatkaa samassa paikassa ainakin toistaiseksi.. Yöllä vaan voitto kotiin nuottipaidoista!

Let's Go Caps!!
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Todella hyvä peli Bluesia vastaan! Capsin liike ja karvaus oli aivan liikaa väsyneille vieraille. Nyt luistin kulki liki joka jätkällä.
Erityismaininta Kuznetsoville jolla oli viime kauden pelihuumori päällä -loistavaa että sai palkinnoksi maalin. Ovien hattu on tietenkin aina maininnan arvoinen.
Lopussa Blues pääsi ihan kun varkain liki rinnalle mutta mitään hätää ei missään vaiheessa ollut.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Kuznetsov on parantanut peli peliltä ja on vain ajan kysymys, koska alkaa pisteitä tulemaan kuin liukuhihnalta. Ovechkin jälleen kerran Bluesia vastaan hattutemppu, vaikka pelasi ottelussa vain hiukan päälle 15 minuuttia. Ylivoima peluuttamusta en kyllä ymmärrä... Ykkösylivoima luo paikkoja jatkuvalla syötöllä, jonka jälkeen vaihdetaan toinen yv ketju jäälle ja ei peli lähde pyörimään. Hieno voitto kuitenkin ja tästä on taas hyvä jatkaa Sabresia vastaan pe-la yönä. Tosiaan Oshiekin on jo jäällä käynyt pyörähtämässä tosin vasta kevyttä ollut, mutta näyttää siltä, että TJ:n loukkaantuminen ei kovin montaa viikkoa vie.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Hyvinhän tuo on kauden taas aloittanut, mutten jaksa vielä innostua. Pätkissä hyvin pelaaminenhan on ollut juuri MaJon ärsyttävä tavaramerkki lähes koko NHL-uran ajan...

Mike Vogel Twitterissä: "MJ90 no stranger to swift starts for #Caps. Had 8-4-12 in 1st 15G in career year of '14-15. Has had 44-47 pts last four seasons. Consistent."
Ja näin, viestin jälkeen Johansson on pelannut 10 ottelua ja voidaan todeta, että suoritustaso on erittäin tasainen (kausien välillä).

Tilastot ennen tätä viestiä:
Ottelut: 9
Maalit: 6
Syötöt: 5
Pisteet: 11
+/-: 7

Viestin jälkeen:
Ottelut: 10
Maalit: 1
Syötöt: 1
+/-: -2
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Kiekko putosi jäähän hetki sitten, vastassa Buffalo Sabres. Grubauer starttaa ottelun syntymäpäivänään, vuosia mittarissa nyt 25. Grubauerin vanhemmat matkustaneet bratwurstin ja oluen turvottamina katsomaan poikansa ottelua Saksasta.

Chorney nostettu kokoonpanoon Schmidtin tilalle.

Ovechkin - Bäckström - Williams
Johansson - Kuznetsov - Burakovsky
Sanford - Beagle - Wilson
Winnik - Eller - Connolly

Alzner - Niskanen
Orlov - Carlson
Orpik - Chorney

Grubauer
Holtby

E: Oshie ollut joukkueen mukana jäällä, mutta on edelleen ei niin yllättäen week-to-week statuksella loukkaantuneiden listalla.
 
Viimeksi muokattu:

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Hyvä esitys taas heikohkoa Buffaloa vastaan. Ilman Nilssonia numerot olisivat voineet olla selvemmät. Eräänlainen pakkovoittohan tämä oli mutta Caps on usein alisuorittanut juuri niissä otteluissa ja siitä ei nyt ollut merkkejä.
Neljäsaosa runkosarjasta pelattu ja otteet paranevat. Hyvä tulee.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Etenkin ottelun alkuun lähdettiin todella liukkaalla jalalla. Avausmaalin jälkeen ehkä hieman kaasujalkaa kevennettiin mutta kiekko pysyi hyvin omilla ja paikkoja luotiin hyvään tahtiin. Hyvä plei ja etenkin Grubille hieno ilta syntymäpäivänään. Tästä on hyvä jatkaa Torontoon, jossa odotteleekin nuorekas kotijoukkue.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Torontossa Trotskille kiekko päähän heti kättelyssä eikä päänsärky siihen loppunut. Toronton selostajat totesivat Capsin lähteneen nuorta Leafsia vastaan kovin ylimielisellä asenteella ja olivat oikeassa: enismmäisen vartin ajan Capsia vietiin kun kylän kauneinta piikaa juhannustansseissa. Toronton nopeus johti pahoihin kiekonmenetyksiin ja kaksinkamppailut hävittiin järjestään.
Ottelu olisi aivan hyvin voinut olla 4-0 ekan jälkeen eikä toinen erä juuri tuonut helpotusta. Viimeinen kymppi sitten yritettiin pelata mutta silloin oli liian myöhäistä.
Miinuksia koko jengille, erityisesti Carlssonille joka saa ottaa avausmaalin kontolleen.
Niskanen ilmeisesti loukaantui, en nähnyt pelasiko lopussa.
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Carey lähetetty takaisin Herhseyhin, joten tällä stintillä mies ei pukenut Capitalsin pelipaitaa ylleen.

Niskasen tilannetta tutkittu tänään Washingtonissa, mutta vielä ei ainakaan ole löytynt tietoa, mikä pelaajan tilanne on.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Niskanen todennäköisesti pelikunnossa Islesiä vastaan, Oshie tosin vielä loukkaantuneena ja Trotzin mukaan mies ei vielä loppuviikon peleihin osallistu. Sanford AHL:ään mielestäni hyvä juttu, sillä mieheltä ei nähty alkavalla kaudella kuin muutama väläytys ja se ei yksinkertaisesti riitä... Vrana vihdoin ja viimein sai ensimmäisen kutsunsa ylös ja ottanee Sanfordin paikan kolmosen laidasta ja samalla Paul Carey jatkaa matkustamistaan ja palaa pääkaupunkiin takaisin. Yöllä tosin Isles vastassa joilla B2B peli edessä ja ei epäilystäkään ettei Caps ottaisi voittoa, vaikka esimerkiksi meikäläisen syntymäpäivän kunniaksi. *hymiö*
 

Ferris

Jäsen
Kakkosketjuun Buran ja Kuzin kanssa on Vranaa ilmeisesti suunniteltu parin tunnin päästä alkavassa pelissä. Saas nähdä saako Vrana pelata kymmentäkään minuuttia pelissä yhteensä. Jos ei peli kulje joukkueella, niin viimeistään tokan erän puolivälissä Trotz heittää jonkun kokeneemman Vranan tilalle kakkosketjuun. Toivottavasti olen väärässä ja kaveri naputtaa 1+2 tehot debyytissään.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Joo... Ei ollut ansaittu tulos yöltä mutta Halak oli todella kovassa vireessä ja Isles teki viimeisessä erässä tarvittavan maalin, jonka jälkeen kaksi maalia meni lepsun puolustuspelin piikkiin. Oma koira puri kolmannessa maalissa kun Chimera tuikkasi kauniisti rystyltä kiekon yläminttuun. Vrana pelasi omasta mielestä hyvin sen mitä sai pelata vaikka debyytti meni tuloksellisesti metsään. Seuraavaksi odotetaan piristystä maalintekoon Tampaa vastaan la-su yönä!

Let's Go Caps!
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Toki voi jossitella että voitto jäi parin sekunnin kymmenesosan päähän. Totuus on silti että B2B ja kolmatta peliä neljässä päivässä pelaava Isles ehti Capsien vauhtiin joka erässä.
Yv on täällä hetkellä surkeaa. Carlsson sieltä poimittiin jo pois mutta tässä pitäisin ihan uusia kuvioita kehittää jotta tehot palaisi.
Orloville aasinkorvat päähän ja vilttiin Tampaa vastaan.

Caps ei joukuueena välttämättä ole kriisissä, monet yksilöt kyllä.

Chimera muuten nätisti seurasi etikettiä eikä tuulettanut maaliaan entistä seuraansa vastaan. Arvostamme.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Hyvä peli Boltsia vastaan vaikka pinna jäikin Tampaan.
PP ei edelleenkään toimi vaikka 19 nyt maalin tekikin. Positiivista kuitenkin selkeä yritys vauhdikkaassa matsissa. Kuzyn ja Vranan välillä orastavaa kemiaa. Ehkä.

Kaksi suunnatonta hämmästyksen aihetta oli nimi Koekkoek sekä hallissa taukomusiikkina soitettu Säkkijärven polkka. Torille!
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Kyllä ylivoimaan pitäisi jotain uutta kuviota kehitellä. Jokaisessa pelissä vastustaja pelaa hyvin alivoimat, kun tieto on siitä mitä haetaan. Carlson ja Niskanen laukovat liikaa ylivoimalla, kun kiekkoa pitäisi jakaa vasemmalle mistä se todennäköisemmin uppoaa maaliin.

Vrana on pelannut omasta mielestä todella hyvin ja sopii loistavasti Kuznetsovin viereen. Vrana on erittäin hyvä kiekon kanssa ja on tärkeä osa joukkueen tulevaisuutta ajatellen. Voitto oli tosiaan yöllä lähellä, mutta niin vain TB käänsi ottelun voitoksi rankkareilla. Kolmen ottelun tappioputki päällä, mutta sehän me katkaistaan seuraavassa kotiottelussa Sabresia vastaan ma-ti välisenä yönä.

Let's Go Caps!!
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Tähän on siis tultu että Sabresin farmijengiä feat. loukkaantunutta Eikkeliä vastaan mennään hikisesti jatkoajalle. Ei tämä hyvältä näytä tällä hetkellä mitä tulee maalintekoon. Taas oli paikkoja mutta kun ei mene niin ei mene. Top-6 on kollektiivisessä syväjäässä (paitsi nyt sitten 90 Buffaloa vastaan) ja kolmosketjulta ei tule juurikaan apuja. Toki Ellerillä hyvä paikka josta jäähy vastustajalle.
Ei tainnut olla Oviella monta laukausta maalia kohta ja turhautuminen onkin viime aikoina näkynyt jäähyilynä.
Vrana the Piranha on sen sijaan ehdottomasti myönteinen yllätys.
Sen kuuluisan ketsuppipullon aukeamista odotellessa.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Eipä ollut esitys kummoinen yöllä, mutta onneksi saatiin kaikesta huolimatta tappioputki katki. Ensi peliin tosiaan Oshie palaa kokoonpanoon, joka on hyvä merkki nimittäin joukkueen pelaaminen ollut huomattavasti ailahtelevampaa hänen loukkinsa jälkeen... Ketjuja laitettu uusiksi ja nyt on pakkiparejakin muutettu siten, että Orlov ja Alzner vaihtaneet paikkaa. Seuraavaksi tosiaan Boston saapuu Verizonille vieraaksemme ke-to yönä ja saapahan nähdä josko alettaisi pelaamaan jälleen koko 60min.

Harjoituksissa menty seuraavalla koostumuksella:

8-92-14
90-19-77
10-20-13
26-83-43

9-2
27-74
44-88
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Trotski sanoo ottavansa Ovien tiukkaan puhutteluun jäähyilystä ja antaa myös ymmärtää että toimenpiteitä on odotettavissa Buran ja Kuzyn suhteen.
Herätystä siellä kaipailee vähän yksi ja toinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös