ESPN Fantasy Hockey – Jatkoajan liiga 2015–2016

  • 11 081
  • 154

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Tännekin käy lähtökohtaisesti mikä tahansa päivä draftille, toki kuitenkin lähempänä kauden alkua kuin tuo ehdotettu olisi parempi. Mielellään siis World Cupin jälkeen. WC:ssa pelaa kuitenkin lähtökohtaisesti parhaat pelaajat ja jos jollakin managerilla sattuu esim. TOP3-drafteistapari loukkaantumaan pahasti noissa konsolihöntsä-mukahassutteluissa, niin kyllä siinä peli-into laantuu aika helvetisti jo kuukausi ennen kauden alkua.
 
Sopii tuo 18. syyskuuta, mutta täältäkin ääni myöhäisemmälle ajankohdalle, lokakuun puolelle, Lokakuussa kaks sunnuntaita kuitenkin vielä ennen kuin kausi alkaa 13. lokakuuta (Suomen aikaa).
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
18.9. (ja 17.) on näillä näkymin ainoa syyskuun viikonloppu, joka minulle EI sovi. Muutenkin draftin voisi pitää hieman myöhemmin, kun kausi alkaa World Cupin takia vasta lokakuun puolivälissä.
 

Karpat46

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Україна
Laitetaan nyt tänne vielä, että jos jostain syystä liiga jäämässä vajaaksi tai tulee yllättäviä poissaoloja, niin olen valmis myös hyppäämään kelkkaan. Eli varamies nro.2, jos vain komissaari @Ralph ille sopii. Viime kausi jauhettiin mestistä hyvinkin aktiivisesti, mutta keskitason menestyksellä.

Kun nyt kuitenkin näyttää, että liiga on täynnä niin voisi jossain vaiheessa yrittää pyöräyttää tällekin kaudelle Mestis-tyyppisen ratkaisun tulille. @vallu12 oli viime kauden mestiksen pyörittäjä. Vieläkö intoa ja aikaa riittää tulevalle sesongille?

Kartoitetaan kiinnostusta kunhan kausi lähenee. Tälle kaudelle voisi myös kopioida nuo samat asetukset kuin tässä liigassa.
 

Ralph

Jäsen
En tahdo olla mikään diktaattori, joten jos enemmistö tahtoo siirtää draftin World Cupin jälkeen, niin sitten teemme niin. Postikorttiäänestyksellä ratkokaamme draftille aloituspäivän ja vaihtoehdot ovat nyt siis 18.9, 2.10 ja 9.10. Kausi alkaa 12.10. Laitan illemmalla yksityisviestiä aiheesta, mutta jos joku tämän jo nyt lukee, voi äänestää yksityisviestillä. Eli laita nuo kolme vaihtoehtoista päivämäärää mieluisuusjärjestykseen ja mieluisimmalle kolme pistettä, toiselle kaksi ja vähiten mieluisimmalle yksi piste.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös