Hermes 2015–2016

  • 263 099
  • 724

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Rantala on poissa loukkaantumisen takia.
Itse uskon että Salo ottaa Franssilan paikan. Bazevic on ollut niin perusvarma että tuskinpa hän on ensimmäisenä tippumassa pois.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Ei Franssilaa! :D Viihdyttävimpiä pelaajia Ikosen kanssa, Ikosen kiemurat ja ne Franssilan taklaukset sekä nousut. Mutta vakavasti puhuen Keskitalo taitaa olla ensimmäinen joka tippuu jos suoraan tasoa katotaan, mutta mahdollisuushan on olla 7 pakkia mukana joten pakosta ei tarvi ketään tiputtaa Rantalan loukkaantumisen vuoksi. Kai tuo jonku sortin hyökkäävä pakki on tuo Salo?
 

Hanssonni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Kärpät, ja Jokerit
Ei tullut tikka, tai sitten ei mahtunut pelaamaan. Näillä ketjuilla illan otteluun:

Kiviranta-Rekonen-Westermarck
Kivilahti-Juntheikki-Rajala
Jääskeläinen-Nättinen-Appelgren
Kivinen-Koskinen-Paavilainen

Lehto-Ikonen
Väkelä-Salo
Franssila-Keskitalo

Godla

Saas nähdä miten lähtee sujumaan, kova on rosteri mutta se ei aina kerro totuutta.

E: Tikka takaisin Vaasaan kun Bertrand loukannut uudestaan.
 

Kuubextra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
...

Saas nähdä miten lähtee sujumaan, kova on rosteri mutta se ei aina kerro totuutta.

Bazevic jätetty jostain syystä 7. pakiksi ja TPS-floppi(pieni pettymys) merkattu kolmospariin Franssilan kanssa??? Juntheikin ketjulta voi odottaa mitä vaan, tottakai pisteitä, mutta tehopörssin saldo oltava positiviinen ellei nyt YV lähde hyvässä mielessä aivan lapasesta. Nättinen ja Appelgren ollut hyvä pari, siihen sitten valittu Jääskeläinen, Paavilaisen ollessa mielestäni toisena ja ainoana vaihtoehtona valittavissa olevista. Huttu tosiaan loukkaantuneena (day by day) ja olisi ollut Rajalan tilalle selvä valinta.

Arvio (1X2):
39 % - 25 % - 36 %

Veikkaus Oy
1,88 4,30 2,85 ...kakkosmerkillä suunnilleen omia takaisin,
 
Viimeksi muokattu:

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Kurinalaisimmat pelaajat oli Hermeksellä tänään Sportin miehet. Näky kaikessa kentällä. Kivilahti ja Kivinen(sen mitä pelas) olivat myös hyviä. Oli tietenkin fiksu veto pitää heidät yhdessä, varmasti helpotti myöskin sen takia peliä. Mutta kyllä se pelin sekavuus johtuu isoksi osaksi myös siittä että Upin pelikirjan sivut on vaan niin jumalattoman sekasin.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Näinhän se taitaa olla. Ensimmäisessä erässä vastustaja veteli aika laiskasti ja saatiin kiekko helposti päätyyn asti jossa se pysy kyllä hyvin niinku yleensä on tapana. Toinen ja kolmas erä niin alko tulla tuota keskialueenylitys ongelmaa, eikä nyt voida sanoa että vastustaja olis niin hyvin pelannu ettei siittä olis päässy läpi. Joku sinne pitäs hommata järjestämään tuo hyökkäykseen lähtö, tällä hetkellä ajoitukset ihan miten sattuu ja ratkaisu on yleensä kiekko päätyyn, ja taas ilman oikeeta ajoitusta menetetään kiekko päädyssä. Harjotteleekohan ne noita hyökkäykseen lähtöjä täysin paineettomana vai mikä tässä mättää, luulis että valmentajaki huomaa tuon ongelman omassa päässä pienenki karvauksen aikana...

ps. Mutta "positiivista" on että harvoin kukaan vastustaja tekee kovin paljoa Hermestä enemmän maalipaikkoja, ongelma on vaan siinä että Hermes lahjoittaa niitä ihan liikaa omalla ite aiheutetulla kiireellään.
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
Aika "pitkä" kakku ensikertalaiselle(?). Mutta polvitaklaus niin eipä paljo oo sanottavaa. Typerä teko ja pelaaja itekki varmasti tiedostaa asian. Kyllähän tuonne sentteri mahtuis, jos ei Kuntsi sitte pelaan keskellä. Missä miesku ei oo näkyny?
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Vaikka sydämeni Hermekselle sykkiikin, on polvi taklaus sellainen koiran teko ettei sitä voi millään puolustella! Siitä huolimatta että on Hermes pelaaja niin 10 ottelua peli kieltoa... Perustelut: Peliura voi päättyä siihen, ja voi vaikuttaa loppu elämän liikkumiseen/ juoksemiseen...
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Mielestäni tuossa on nyt räikeää yliammuntaa! Polvitaklaus, se on ihan selvä että polvet osuvat yhteen. Mutta taklaus kohdistuu aivan selvästi vartaloon, siinä nyt vaan polvet osuvat yhteen. Se on vahinko, aivan täysin! No, toki Peliittojen pakkia ei varmaan se kiinnosta jos tuli pidempää lomaa lääkäriltä!

Mutta ehkä se 4 ottelua on sitten oikea. 1-2 on liian vähän, 3 olis ehkä ollu ideaali, 4:llä ehkä annettiin signaali että näitä ei hyväksytä. Mutta tarkottaa sitä että avojäällä selkeä jalan levitys ja polveen niin kyllä se minimi pitää sitte olla se 8 ottelua tällä linjalla.
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Fanseatin kuvakulma on vaikea mutta sen perusteella tuossa kyllä ei osu vartaloon mikään vaan Hermes pelaajan vartalo osuu laitaan ja jalka työntyy kohti Peliitta pakkia. Taisi lukea myös kurinpitäjän lausunnossa että selvästi jalkaa työnnetään kohti puolustavaa pelaajaa, koiran teko niinkuin Hemppa tuossa ylempänä sanoi.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Harvoin olen Devilin kanssa erimieltä, mutta täysin tahallinen kun huomasi ettei ehkä ISU vartalolla LEVITTI JALAN... Fanseat siinä ei näy niin hyvin mitä livenä sen näki... Minusta törky teko!
 

jmexel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki,
Asiasta kukkapurkkiin. Tuli tuossa ohi meno matkalla käytyä teidän kotipyhätössä kun Hermes pelasi Jokipoikia vastaan. Halliin tultaessa tuli kyllä oudommallekki selväksi kenen kotiluolaan siinä möngittiin, minusta se on ensimmäisiä asioita jotka kiekko areenalla pitää olla kunnossa. Vaikka hallina ei vedä vertoja meidän omalle kirnulle niin olihan rekvisiittaa punerrettu siihen malliin ettei epäselvyyttää ollut ja ihan viihtyisä. Ihan yleisöön menevä kiekkopelihän siellä nähtiin mutta tunnelma oli hieman pettymys, liekkö johtunut korkeista odotuksista. Väkeä oli jonkun verran mutta odotin enemmän, viime kaudellahan tämä pari valjakko veti tuvan turvoksiin ja menoa riitti. Kaljakuppilassa striimi on hyvä veto, siinä janoisimmat voi imuroida öljyä ja kuikistella peliä samalla. Kaljat ja lonkerot sai nätisti ja nopeasti parilta eri tiskilta. Tuon enempää minusta ei tarvitse olla, toki Kokkolassa olisi helppo toteuttaa se että tasanteelta saisi seurata kiekkoa muki kourassa mutta se lienee ylittää lait ja asetukset siinä vaiheessa?! Lipun hintaa en moiti kun tietää millainen raha tuollaisen joukkueen pyörittämiseen menee mutta varmaan 16 euroa istumapaikasta alkaa olla kynnys monelle näinä aikoina. Tosin halvemman seisomalipun olisi muistaakseni saanut 14 euron hintaan ja ei meiltä ainakaan kysytty lipun laatua kun istumapaikoille möngittiin. Hieman kummistelin Loyalien(jos ne ne olivat) paikkaa katsomossa?! Onko vastustajan vaihtoaition reunassa paras paikka kannattajaryhmällä?! Kovasti siellä kannustusta harrastettiin mutta pääkatsomoon se ei välittynyt aina ja kovin helpolla pääkatsomokaan ei sitten matkaan yltynyt. Ihan hienot on puitteet Kokkolassa, hieman hymyilytti pappojen puheet katsomossa kun veistelivät Sportin pilanneen Rajalan ja muitakin soraääniä sieltä lainamiehistä kantautui korviin. Tsemppiä peleihin.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Olipas aika reilu voitto... Viimeistely toimi, toki jäi paljon vielä paranettavaakin... Paavilaisen hyvä peli ja onnistumiset lämmittivät... Ja on se Salo kova jätkä...
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Harvoin olen Devilin kanssa erimieltä, mutta täysin tahallinen kun huomasi ettei ehkä ISU vartalolla LEVITTI JALAN... Fanseat siinä ei näy niin hyvin mitä livenä sen näki... Minusta törky teko!
Toki pelikiellon arvoinen teko, mutta hei oikeasti nyt valoja päälle. Tahallinen polvitaklaus on aina vahingoittamisyritys ja kun katsoo kuka tuon teki niin tietää heti ettei se ollut tahallinen. Toki jalka meni ulos ja niin ei saa tehdä, mutta jos olet ikinä edes pelannut muuta kuin änäriä segalla tiedät että välillä sattuu noita vahinkoja kun jalka tekee mitä sattuu.

Tuomio oli oikea, mutta että täällä joku osaa huutaa että tahallaan veti kaverilta polven rikki osoittaa jo melko huonoa arvostelukykyä.
 

Reppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
jmexel: Tuota Loyalsien paikkaa on mietitty kauden alussa jo muutamaan otteeseen, välillä on mietitty päätyyn siirtymistä. Tällä hetkellä Loyalsilla on mielestäni menossa hiljaisempi kausi. Siirto päätykatsomoon voisi joko a) tuoda lisää katsojia seisomakatsomosta mukaan huutamiseen TAI b) latistaa tunnelmaa täysin, koska nyt Loyalsien meno on mielestäni hyvinkin hiljaista verrattuna useampaan aikaisempaan kauteen.

Täytyy jatkaa tällä aiheella. On mukavaa nähdä Loyalseissa uusi kasvoja (tervetuloa vaan kaikille). Kaikesta huolimatta meno on ollut nyt aika hiljaista, joten haastan ihmisiä tulemaan rohkeasti mukaan joukkoon, ei tarvitse ujostella!

Oma henk.koht. mielipide on, että päädyssä voisi olla parempi kunhan vaan tulis sitten reippaasti ihmisiä mukaan huutoihin.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Myönnän toki, en ole nähnyt kun sen yhden ainoan livekuvan! Sen perusteella seison sanojeni takana, mutta kun näin moni sanoo että levitti jalkaa, niin sitten se varmaan oli niin.

Tänään oli kyllä murskavoitosta huolimatta jotenkin laimea peli. Tiedä sitten että mistä johtui, mutta oli vain todella tylsä peli. Tai siltä se tuntui!

Paavilainen oli hyvä, Rajala oli hyvä! Salo oli hyvä, ennenkaikkea pelirohkeus on todella silmiin pistävää. Ei paljo kaveri ränniin lyö kiekkoa. Ja se on omaan silmään vain positiivista. Joo, aiheuttaa välillä vaaraa, mutta siinä sitä kehittyy.

Hermekseltä tippui Kivinen, Rekonen, Westermarck(ulosajo) ainakin. Ei pelistä jäännyt paljoa huonoa sanottavaa. Hermes oli nälkäisempi ja teki enemmän töitä! Hellsten sai pari vaihtoa, ja ainakin omaan silmään kentälle se kuuluu eikä Kalajoelle. Kivinen ollut parissa pelissä oikeasti todella hyvä. Ihmettelen miksi saa niin vähän vastuuta nyt kun näyttää kulkevan. Tilannetajua pitäisi Upin käyttää enemmän.
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Myönnän toki, en ole nähnyt kun sen yhden ainoan livekuvan! Sen perusteella seison sanojeni takana, mutta kun näin moni sanoo että levitti jalkaa, niin sitten se varmaan oli niin.

Tänään oli kyllä murskavoitosta huolimatta jotenkin laimea peli. Tiedä sitten että mistä johtui, mutta oli vain todella tylsä peli. Tai siltä se tuntui!

Paavilainen oli hyvä, Rajala oli hyvä! Salo oli hyvä, ennenkaikkea pelirohkeus on todella silmiin pistävää. Ei paljo kaveri ränniin lyö kiekkoa. Ja se on omaan silmään vain positiivista. Joo, aiheuttaa välillä vaaraa, mutta siinä sitä kehittyy.

Hermekseltä tippui Kivinen, Rekonen, Westermarck(ulosajo) ainakin. Ei pelistä jäännyt paljoa huonoa sanottavaa. Hermes oli nälkäisempi ja teki enemmän töitä! Hellsten sai pari vaihtoa, ja ainakin omaan silmään kentälle se kuuluu eikä Kalajoelle. Kivinen ollut parissa pelissä oikeasti todella hyvä. Ihmettelen miksi saa niin vähän vastuuta nyt kun näyttää kulkevan. Tilannetajua pitäisi Upin käyttää enemmän.

Juu tuo Kivinen oli myös tänään hyvä, Hellstenin kentällä käynti meni ihan ohi...
Myös Kuntsi oli tänään mies paikallaan. Se omista lähtö tuottaa vaikeuksia välistä, mikä johtuu osittain siitä ettei haluta roiskia kiekko pois vaan pelaamalla halutaan tulla, ja joskus liian hienoillakin kuvioilla...

Tuo Westermarckin taklaus meni täysin ohi minulta... Mutta muuten Hermes on nyt pelannut minusta fyysisempää peliä kahdessa viime matsissa...

Tämän verran vielä palaan tapaus Koskiseen, EI varmasti tarkoittanut polvea rikkoa, mutta jalan levitys oli " tahallinen". Se ollut tilanne jossa jalat vain osui toisiinsa... Toki uskon että oli enemmän refleksin omainen teko estääkseen pelaajan liikkeen... EI siis tahallinen vahingoittamis yritys...

Ja en omista Segaa tms. ;^)
 
Viimeksi muokattu:

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Oikein kunnon selkäsauna k-Vantaalle! Onnistumisia laajalla rintamalla mikä on erittäin hyvä! Hellsten pääsi vikaan erään mukaan ja pelasi vaihdot mitkä tulivat äärimmäisen hyvin! Kyllä poika kuuluu ehdottomasti Mestikseen ja nyt alkaa varmaan jalkakin olemaan kunnossa. Silmään pistävää oli myös muiden tsemppaaminen ja kannustaminen aitiossa, vaikka olikin aluksi pelaamatta.. Iso hatun nosto tällaiselle joukkuepelaajalle!
 

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Oikein kunnon selkäsauna k-Vantaalle! Onnistumisia laajalla rintamalla mikä on erittäin hyvä! Hellsten pääsi vikaan erään mukaan ja pelasi vaihdot mitkä tulivat äärimmäisen hyvin! Kyllä poika kuuluu ehdottomasti Mestikseen ja nyt alkaa varmaan jalkakin olemaan kunnossa. Silmään pistävää oli myös muiden tsemppaaminen ja kannustaminen aitiossa, vaikka olikin aluksi pelaamatta.. Iso hatun nosto tällaiselle joukkuepelaajalle!

Hieno juttu tuo Hellstenin paluu kokoonpanoon, tutkapari Arkimon lähtö harmittaa vieläkin...

Mutta olen iloinen tuosta kivisen onnistumisesta, itsekin olen ollut häntä puottamassa kokoonpanon ulkopuolelle, mutta Upi on tiennyt mitä on tehnyt antaessaan vastuuta...
 

Akilles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs

hemppa73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
Ymmärtääkseni Nikolla osu maalinedustahässäkässä oman pelaajan maila kasvoihin ja nenä poskelle, en tiedä kauanko on sivussa.
Juu ja loputkin poissa olijat selvisi seuran sivuilta näköjään...
Lohtuhan on se et kun rosteri on kaventunut, ja paperilla huonontunut, on rakas Hermes löytänyt hyvän taistelu hengen nspsien pisteitä... Ja niin myös tänään! Veikkaan 3-1 ja viimeinen tyhjiin...

Harmittaa Kivisen puolesta kun oli just löytänyt oivan vireen, niin nyt sit loukkaantuminen...
 

saiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Ilves
No onneks Kivinen pääsee tänään jo peliin mukaa. Näyttäis olevan Haimakaisen ja Hellstenin kanssa 4 kenttä. Paluu mies Huovinen Rajalan ja Juntheikin kanssa.
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Sportin farmi voitti eilen 4-1. Tunteita se herätti palstalla aivan valtavasti. Tämä on harmi, koska eilen äijät pelas todella hyvin. Alku oli vaikeeta, Saikkonen otti kopit mitä piti aika varmuudella.

Salo, jumalauta että tykkään tästä pojasta. Jokainen juniori ja heidän isit ja äidit ja valmentajat, kattokaa nyt miten sitä kiekkoa pyritään pelaamaan! Ei lyö ikinä mitään hätäriä, uskaltaa nostaa jalalla, hakee syöttöä aina rauhallisesti. Käsittämätöntä miten lajjakas ja hyvä puolustaja meillä on tällähetkellä kokoonpanossa.

Rajala on syttynyt taas uudestaan vähän parempaan liekkiin. Hyvää tekemistä, tai no ei se aina sitä ole, mutta se on Rajalamaista.

Kivinen tekee nyt juuri sitä mitä osaa. Nyt pitää vaan antaa mennä kun näyttää osuvan! Ja en puhu nyt maaleista.

Franssila on kyllä joukkueen ylivoimasesti hauskin kaveri seurata. Käytännössä voi tehdä samassa vaihdossa koko kentän soolon, tai tehdä jonkun kamalan ylilyönti taklauksen tai olla yksinläpi onnistuen ottamaan jäähyn. Mahtava seurattava, omaan ehkä pienen man crashin Franssilaa kohtaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös