Jukurit mediassa

  • 542 547
  • 2 346

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Länsi-Savo Mikkelissä ja Itä-Savo Savonlinnassa pohjustavat omalla tavallaan playoff - pelejä Hannu Aravirran haastattelulla (linkki uutiseen). Suora lainaus: "Ensi viikolla alkavat pudotuspelit eivät silti ole Mestiksessä merkityksettömiä. Vähintään siinä pelataan farmitason Suomen mestaruudesta. Tärkeintä on pelaajien kehitys yksilöinä.".

Kiitos Hannu. Ja eikun playoff -huumaa rakentamaan!
Viitekehyksen perusteella tuo on toimittajan omaa tekstiä, ei Aravirran.

Naistoimittaja on kirjoittanut ehkä hieman omaa näkymystään esille.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Laitetaan tännekin.. Jukureiden PlayOff-lehden nettiversio (linkki Mikkelin Kaupunkilehteen): Mikkelin Kaupunkilehti 11/2015

Jukurit on nyt Playoffien alla hienosti esillä eri medioissa ja kaupungilla. Näin se pitää mennäkin.
 
Viimeksi muokattu:

Steus

Jäsen
Jukureita tulee haukuttua aina kun mahdollista, mutta nyt taitaa olla ansaittujen kehujen paikka. Tie ei pieneen toviin ole vienyt Mikkeliin, mutta tuttavapiiri sillä suunnalla on kertonut samaa Jukureiden näkyvyydestä katukuvassa. Toivottavasti näitä liikkeitä ei tehty liian myöhään..?
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Nyt jos koskaan luulisi Jukureiden media -ja markkinamiesten takovan rautaa, kun rauta on todellakin kuuma. Joukkue teki sellaisen tempun, että oksat pois. Tämän paremmassa hype-tilassa joukkueen markkinointia ei luultavasti vähään aikaan saada aikaan. Nyt on rummutettava tosissaan ja vielä enemmän, kun ennätyspelin höyryt laantuu.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nyt jos koskaan luulisi Jukureiden media -ja markkinamiesten takovan rautaa, kun rauta on todellakin kuuma. Joukkue teki sellaisen tempun, että oksat pois. Tämän paremmassa hype-tilassa joukkueen markkinointia ei luultavasti vähään aikaan saada aikaan. Nyt on rummutettava tosissaan ja vielä enemmän, kun ennätyspelin höyryt laantuu.

Juuri näin. Ainakin 151:31 tuotteita hallille ja mainoksiin jo huomiseen peliin. Jokaiselle 151. halliin tulijalle vaikka pullakahvit tai jotain.. Nähtäväksi jää, näkyykö tämä missään muodossa ottelutapahtumassa ja mainonnassa. No jotenkin se näkyy varmasti ..........
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
U-sanomissa lyhyt "tilannekatsaus" Jukureihin otsikolla Kuus mestaruutta, hei? Männikön mietteitä:
-Kyllästyminen näkyy katsojista, HIFKiä ja Kärppiä kaivataan
-Tämän kauden joukkueessa on paljon samaa (eteenpäin pyrkivä ja kunnianhimoinen) kuin keväänä 2002
-Liiganousua ei joukkueessa ole ajateltu + perään perus Antin filosofiat, hetkessä eletään ym. :)
-Sarjajärjestelmä on perseestä

Pendokin kävi juuri radiossa, mutta se oli niin jargonia ettei siitä mitään irti saa

Mestaruutta kohti ollaan kuitenkin menossa.
 

Oskupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pepe Jürgens
Länsi-Savossa on tänään juttu Jukureiden liiganousu-asioista. Mestaruus kotiin ja liigaan.

Kuvalinkki juttuun: http://i.imgur.com/SUsHMIG.jpg
Hyvin kirjoitettu juttu. Siinähän se sanottiin minkä jo kaikki täällä tietää. Jos kuitenkin 2500 katsojaa riittää talouden pyörittämiseen niin ei muuta kuin KannuN kautta liigaan! Kyllä mä ainakin mielelläni Mikkeliin taas tulisin pelejä katsomaan.
 
Suosikkijoukkue
KK
Jukuri-organisaatiolla on kova työ saada lisenssitoimikunta vakuuttuneeksi talouden osalta. Toki voihan se olla, että Toivokka on saunonut tarpeeksi ja tehnyt jo paljon töitä sekä kysellyt mahdollisilta tulevilta yhteistyökumppaneilta alustavia sopimuksia liigalisenssi-hakemukseen. Toivottavasti ainakin.

edit:

Lainaus IS:n jutusta:

Missä vaiheessa Jukurien ensi kauden joukkueen rakentaminen on ja miten mahdollinen nousu vaikuttaisi ensi kauden joukkueeseen Mestiksessä?

– Tilanne on luonnollisesti auki juuri tuon mahdollisen liigapaikan johdosta. Tällä hetkellä sopimuksia on viisi ja muutama optio, jotka pitää käyttää tiettyyn aikarajaan mennessä. Fakta on, että ensi kauden Mestiksen haasteisiin ei ole järkevää rakentaa täysin liigavalmista joukkuetta. On kuitenkin mahdollista kiinnittää sellaisia pelaajia, jotka vahvistavat Jukureita myös SM-liigajäillä kaudella 2016–2017.

Tässä Jukurit kyllä tekee täysin eri tavalla kuin KooKoo. KooKoohan panosti joka tapauksessa menneeseen kauteen, vaikka vasta syksyllä oli tiedossa mitä tapahtuu tulevaisuudessa. Eli meinaako Jukurit olla tekemättä mitään ja odottaa päätöstä vai? Tuleeko Jukureille todellinen "the välikausi"? Uskon kuitenkin, että enää syksyllä ei enää löydy ykkös- ja kakkoskorin miehiä niin paljon, että joukkue voisi tosissaan vastata esimerkiksi TUTOn vastaavaan. Voi olla, että jos joukkuetta ei aleta jo rakentamaan, tulee Jukurien ensi kaudesta vaikea urheilullisesti. Miten mikkeliläiset jaksavat mennä hallille, jos joukkue ei menesty välikautena?
 
Viimeksi muokattu:

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Fakta, jonka jokainen ´Jukurilainen` tietää täällä, ja nyt on Toivakka todennut saman julkisesti. Karu hommma, mutta totta.

Näinpä, mutta vähän yllättävää, että ko. fakta tuodaan johtoportaan toimesta erikseen esiin mediassa. Eli painetta Liigan suuntaan ja median kautta kiekkoyhteisön sympatian hakua, eikä siinä mitään väärää ole. Tiedä sitten onko oikeaa tarvetta. Kouvostoliitossa vuosi sitten mm. edustusjoukkueen valmennus tuon epävirallisesti toi kyllä esiin, mutta esim. Välimaa oli (muistaakseni) aivan hiljaa.
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitenkäs muuten ne Jukureiden "ikuisuus" sponssisopparit jaksaa? Muutama vuosi sitten rahapulassa myivät halvalla (nopean rahan takia) pitkäaikaisia mutta kerralla maksettavia mainospaikkoja. Kuten eräs Porakaivo-yritys... Ostivat halvalla ja Jukurit ovat sitoutuneet sarjatasosta riippumatta pitämään mainoksia samassa paikassa seuraavat 10 vuotta. Siinä on kiva etsiä uusia mainospaikkoja hallista :)

Toki en tiedä kuinka monta tämänkaltaista mainosta hallilta löytyy. Paikalliset osaavat varmasti kertoa asiasta lisää.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Ensi viikolla siis Jukureiden tiedotustilaisuus koskien tulevaisuudensuunnitelmia. Huhuissa pyörinyt maalivahtivalmentaja julkaistaneen myös? Mielenkiintoinen päivä tulossa.
 
Suosikkijoukkue
KK
Päivän paikallisjulkaisussa juttua Jukureiden ensi kauden pelaajakuvioista ja liigapohdintoja lyhyesti: http://www.lansi-savo.fi/urheilu/ja...hyokkaajia-kauppinen-yha-toivelistalla-301097
Linkki johtaa Länsi-Savon verkkolehteen.
Jännä kuinka erilailla Jukurit rakentaa "viimesitä Mestis-joukkuetta" verraten KooKoon kasaamista. KooKoohan rakensi joukkuettaan parhaalla mahdollisella tavalla oli tuleva päätös mikä tahansa. Toisekseen täällä fanit ovat olleet niin varmoja noususta kirkkaampiin valoihin, mutta seurajohto ei näytä olevan yhtä varma, että nousu tapahtuu. Tähän aikaan viime vuonna KooKoo oli jo ranekntanut joukkueen lähes täysin valmiiksi. Itse olin kirjoittanut 22.7.2014 seuraavaa: KooKoo kaudella 2014–2015 | sivu 12 | Jatkoajan keskustelupalsta


Mikkelin Jukurien kauteen valmistautumista on hidastanut tieto siitä, pelaako Jukurit tulevan kauden jälkeen Mestistä vai Liigaa.
– Meidän pitää ottaa joukkueen rakentamisessa myös liigakausi huomioon, Kerttula sanoo.
– Lisäksi organisaation muutokset ovat viivästyttäneet päätöksiä.
Jukureilla on tällä hetkellä kasassa sopimukset kymmenen hyökkääjän ja kuuden puolustajan kanssa.
– Meiltä puuttuu avainpelaajia jokaiselta pelipaikalta, sanoo Kerttula.

Avainpelaajien puuttuminen tässä vaiheessa ei helpota tilannetta, mutta saattaa olla fiksuakin. Toisaalta haetut pelaajat voivat irrota halvalla, mutta eipä ole kelvannut muihin tiimeihin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Eipä se kannattajana toinna kuin luottaa nousuun, sillä toinen vaihtoehto lopettaa tavoitteellisen lätkänpelaamisen Mikkelissä. Samalla lopettaisi aika monelta myös paikallislätkän seuraamisen.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
KooKoohan rakensi joukkuettaan parhaalla mahdollisella tavalla oli tuleva päätös mikä tahansa.
Minusta Jukurien strategia on seuran talouden kannalta juuri paras mahdollinen tapa. Mitä sillä sitten ikinä tarkoitatkaan.

Takasiko KooKoon varhainen joukkueen rakennus parhaalla mahdollisella tavalla mitään? KooKoolla saattoi olla etua kauden alussa. Jukurit luotti kasvuun. Sitä tapahtui niin yksilö-, viisikko-, kuin joukkuetasolla rutosti. Jukurit hitsautui henkisesti yhteen, vahvisti viisikkopeliään järjestelmällisesti ja hankki kaksi viimeistä avainpelaajaa tammikuussa. KooKoo oli näennäisesti "valmis" varmaan kesäkuussa. Missä mentiinkään helmikuussa? Petri Mattila selitteli presseissä viisikkopelin ja yksilötason vakavia ongelmia. Ne ongelmat minä ennustin jo joulukuussa KooKoon kausiketjussa.

Jukurit on voittanut ennenkin mestaruuksia toisia pienemmillä budjeteilla, ja on enemmän kuin järkevää, että sama temppu tehdään viimeiselläkin Mestis-kaudella.
 

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Jukureiden entinen logohan siellä vilahtaa, mutta kysytään nyt vaikka tässä ketjussa että minkälainen on Jukureiden alkuperäinen logo. Wikipedia kun antaa noita tuoreempia luomuksia, eikä nopealla googletuksellakaan tullut lisäselvyyttä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös