Philadelphia Flyers 2014–2015

  • 324 826
  • 1 075

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Itelläkin ollut mielessä että pakistosta riittäis juttua eli erittäin hyvä homma että laitoit jutun tulille. Ensimmäisenä tuosta kausi hahmotelmasta hyppää silmille se että noijn helvetin kauan joudutaan katselemaan tuota Andya. Syynähän ärsytykseen on miehen sopimus. Sitä peliähän se on pelannut jota se toi jo heti tullessaan eli sen puoleen on hoitanut hommansa niin kuin odottaa sopikin. Homer vaan meni into pinkeenä tekemään "huonon" sopparin joka on sitä luokkaa että odotukset on kovemmat kuin peruspeli.
Twitteristä tänään just kattelin pohdintaa Hägista ja siellä ainakin Flyers insideri oli sitä mieltä että ei missään nimessä tällä kaudella Flyersiin. Ihan riittävästi hommaa pärjätä AHL:ssa. Viimeks piti jo heittää ilmoille kyssäri että laittaisitteko Streitin lihoiksi tällä kaudella. Kyllähän siitä voisi saada hyvää vastinetta mutta kun pakisto on tosiaan niin heikko jo nyt niin eihän se olisi mitään sen jälkeen. En kuitenkaan usko että Ghost vielä ensi kaudella ottaa/ saa niin isoa roolia.
Coburnin laittaisin kyllä lihoiksi. Phantomsien pelejä en ole nähnyt yhtään tällä kaudella niin en osaa sanoa ketä sieltä olisi lähimpänä ensi kauden paikkaa.
Eagerin lupailemaa Phantoms pläjäystä odotellessa.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Islandersia vastaan saivat Halakin ja vastustajan puolustuksen avustuksella sinänsä positiiviset neljä rysää aikaiseksi, mutta omiin menikin sitten seitsemän. Noin muutoin joukkueesta hehkui vähän sellainen puolivillainen ”pelataan nyt kun on pakko” fiilis, mitä tultaneen runkosarjan loppu varsinkin vieraspeleissä näkemään. Saarelaiset veivät peliä oikeastaan aina kun halusivat. Silloin kun hölläsivät jalkaa kaasulta, Flyers kävi iskemässä ”halpoja” osumia, joilla lukemat pysyivät jokseenkin siedettävinä. Rinaldo yritti tarjota kolmannessa vähän fyysistä preesenssiään, mutta eipä tuokaan johtanut kuin Martinin ja Clutterbuckin heräämiseen. Turpiin tuli tälläkin sektorilla, että helisi.

Pensiä vastaan oli sentään tuttua ja odotettua perus settiä. Eipä ottelussa totutun kaavan mukaisesti juurikaan järkeä ollut vaan vahvasti tunteella vetivät. Viihdearvoa kertyi ihan mukavasti ja voittajakin meni oikein päin. Oliko tämä nyt viides vai kuudes putkeen?

- Luke Schenn on tuonut viime aikoina mukavaa fyysistä preesensiä kaukaloon varsinkin rivalry-matseihin Capitalsia ja Penguinsia vastaan. Kiekon kanssa tekee yhä tasaisesti virheitä, eikä tilanteiden luku ja sijoittuminenkaan aina pelaa, jolloin on tärkeää, että tuo jotain lisäarvoa peleihin, jotta tätä jaksaisi katsella.

- VandeVelde vetäisi parhaillaan kolmen pelin maaliputkessa ja onkin nopeasti tuplannut kauden maalimääränsä. Eivätkä maalin ole olleet edes erityisen räkäisiä. Sabresia vastaan upposi läpiajosta ja Islandersia sekä Penguinsia vastaan nätit ohjurit. Tällä hetkellä 6 osumaa ja 11 pistettä, mikä on btw. enemmän mihin Rinaldo on yhdelläkään NHL-kaudellaan pystynyt. Ero Rinaldon tämän kauden 0+2:een jo suorastaan huima. Ei sillä, että näistä kumpikaan on kokoonpanossa tehojensa vuoksi, mutta pienistä puroista jne. Muutenkin olen sinänsä pitänyt VV:n pelaamisesta. Eihän tuo juuri kaukalossa näy ja saisi olla nelosen pelaajaksi fyysisempi, mutta hoitaa hommansa. Mikäli jatkaa samaa rataa, niin pitänee alkaa toivomaan jatkoa.

- Bellemarelle on vuorostaan kertynyt viime aikoina liikaa heikkoja ratkaisuja kiekollisena. Milloin on hautonut kiekkoa liikaa, milloin päätynyt hätäisesti heikkoon syöttöratkaisuun, jota vastustajan ei ole tarvinnut edes lukea, milloin on syöttänyt selvässä maalipaikassa jne. Kaipaisi taas onnistumista tai paria, jotta itseluottamus ja tietynlainen rentous löytyisivät. Viime yönä ajattelin, että nyt lähti väärään kyytiin kun Farnhamilta löytyy vyöltään päälle 40 hanskausta ammattilaisena, mutta hyvinhän se meni. Ote löytyi nopeasti, jonka jälkeen pari oikeata ja suurisuinen mussuttaja tippuikin.

- Colaiacovo oli pelikuntoinen, jolloin Lauridsen ei mahtunut kokoonpanoon, mutta Manning paikkasi Schultzia, eikä näyttänyt mitenkään huonolta. Vastuutakin tuli kohtuudella aina alivoimaa myöten, joten ehdottomasti positiivinen esitys.

- Rinaldolta aika perustilttaus. Heti ensimmäisistä vaihdoista näki, että tänään tunne saattaa peitota järjen ja niinhän siinä sitten kävi. Ajattelin aikanaan, kun rookie-kaudella läikkyi säännöllisesti yli, että eiköhän se tuosta ajan ja kokemuksen myötä tasoitu, mutta näemmä näitä samoja pimenemisiä kertyy yhä edelleen. Ja tuskinpa ne tähän loppuvat.

- Emerykin pelasi parhaan pelinsä pitkään aikaan. Toivottavasti jatkaa samaa rataa helmikuun, niin voisi mennäkin kaupaksi.

Schultzista ja muista mahdollisista jatkoista (Bellemare, VandeVelde, ????), että vuoden lappu on mielestäni se mitä tulisi välttää kuin ruttoa. Ensi kauteen on päättymässä jo ihan riittävä nippu sopimuksia, joiden kanssa Hextallilla ja muulla johdolla riittää työsarkaa taiteiltaessa palkkakattoa vastaan. Ei tuohon kannata hankkia enää yhtäkään uutta avointa epävarmuutta lisäävää tapausta. Meinaan kun jollekin näistä ”vuoden miehistä” sattuisi ensi kaudeksi joku poikkeuksellisen tehokas vuosi, mikä käytännössä tarkoittaa varmuudella nousevaa palkkaa, niin siinähän sitä ihmettelevät. Bellemarelle tällainen voi tulla jo ihan luonnostaan kun on vielä aika vihreä Pohjois-Amerikan kaukaloihin. Kaksi vuotisella, joutuisivat pelaamaan jo kaksi aiemman tasonsa ylittävää vuotta ja muutenkin neuvottelut siirtyisivät seuraavalle kaudelle, jonne ei ole ihan samalla tapaa akuutteja neuvotteluja edessä. Yhdenkään näistä lapuista ei nyt pitäisi olla caphitiltään erityisen suuri, jotta tason laskiessa muodostaisivat sen akuutimpaa ongelmaa ja lisäksi uskon vuoden/vuosia lisäämällä pystyttävän leikkaamaan hieman hittiä.

PS. Tuskinpa Flyersilla löytyy Voracekin, B. Schennin, Couturierin, Rafflin ja näemmä L. Schenninkin jatkojen jälkeen enää katosta juurikaan tilaa hankkia vähänkään hintavampaa UFA-pakkia kaudeksi 2016-17, jolloin Schultzin sopimuksen jatkuminen olisi tärkeää, mikäli nyt saavat naulattua hinta/laatusuhteeltaan ok lapun. Eihän puolustuksen taso tuolloinkaan kummoisiin riittäisi, mutta minkäs teet… Top4 tason profiilipakki kuitenkin vaatisi UFA-markkinoilta kuuden miljoonan molemmin puolin sijoittuvan caphitin. Alle viiden ei varmasti löydy juurikaan mainittavia vahvistuksia, kun Flyersin kohdalla ei puhuttaisi mistään todellisesta contenderista, joka voisi kerätä ”menestys alennusta”. Mielestäni aikaisintaan 2017-18 kaudeksi voidaan miettiä Streitin jättämän aukon paikkaamista jollain UFA nimellä (pitkälti tältä vapautuneella caphitillä), jonka tueksi löytynee toivottavasti jo NHL-tason saavuttaneita omia varauksia ja MacDonald sekä mahdollisesti L. Schenn, mikäli pystyvät/haluavat tälle jatkoa ensi kauden aikana tekemään.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Olipahan joo senkka nenästä meininkiä Pittsburgh ottelu. Aikalailla kiehui keitto yli kun tappelemaan innostuivat myös Bellemare ja Voracek. Jake sais ainakin ne kinkerit jättää väliin ettei satu mitään loukkaantumista. Rinaldo hölmöili taas tapansa mukaan. Ei se opi ei että noilla tempuillaan ei kyllä jeesaa yhtään omaa joukkuetta. Pelin jälkeinen kommentti että muutti taklauksellaan pelin suunnan kuvastaa kyllä sitä painetta mitä hän kokee tällä hetkellä pelipaikkansa puolesta. Yritti selityksellään vaan saada sen näyttämään tärkeältäkin tempulta. No nyt varmaan napsahtaa useamman pelin huili joka ei kyllä ainakaan tuo järkeä päähän lisää. Nyt saa itekin latailla akkuja reilun viikon verran. Seuraava peli 27.1 ja vastassa Arizona kotona.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ensimmäisenä tuosta kausi hahmotelmasta hyppää silmille se että noijn helvetin kauan joudutaan katselemaan tuota Andya. Syynähän ärsytykseen on miehen sopimus. Sitä peliähän se on pelannut jota se toi jo heti tullessaan eli sen puoleen on hoitanut hommansa niin kuin odottaa sopikin.

Itse en ainakaan näe mitään keinoa päästä MacDonaldista eroon ellei jotain erikoista tapahdu. Sen sopimuksen kanssa pitää varmaan vain elää. Mielestäni hän on tällä kaudella ollut huonompi kuin mitä hän oli viime kaudella.

Viimeks piti jo heittää ilmoille kyssäri että laittaisitteko Streitin lihoiksi tällä kaudella. Kyllähän siitä voisi saada hyvää vastinetta mutta kun pakisto on tosiaan niin heikko jo nyt niin eihän se olisi mitään sen jälkeen.

Itse pitäisi Streitin ihan siksi, että ketään parempaa tuohon ykköspakin rooliin ei ole saatavilla. Jos Streitin sopimus loppuisi tähän kauteen, niin sitten hänet kannattaisi treidata, mutta ei tällä hetkellä.

Coburnilla on vielä yksi lisävuosi, mutta itse olen ainakin jo kyllästynyt häneen. Ei se tunnu menevän eteenpäin, ei niin millään. Pihalle vaan, kun hänellä vielä on jonkin verran arvoa.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Ti-ke yönä pitäis jatkua pelit Flyersilla mutta on hyvinkin mahdollista että ei jatku. Siellä on meinaan luvattu pikku lumisadetta. Noin 90cm vissiinkin pitäis tulla eli itärannikko varmasti sekaisin. Kyllä ne satiaiset on siilin kokosia ison veden takana. Uskotaan
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Ohoh. Raffl out ja P.Straka in. Mason ilmeisesti jo siinä kunnossa että mukana mutta kakkosena.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Straka olisi kyllä jännä nähdä NHL:ssa, toivottavasti pääsee pelaamaan. Tosin Beruben tuntien peliaikaa ei tipu... Strakan kausi Phantomsissa ei käsittääkseni ole ollut mitenkään eritysen hyvä, joten hieman yllättävää, että juuri hänet nostettiin ylös.

Ja mainitaan täälläkin se, että Rinaldo sai kahdeksan pelin kakun. En olisi lainkaan surullinen, jos en häntä enää Flyersissa näkisi.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Viime yö ei odotuksien mukaisesti kovin kummoista kiekkoa tarjonnut, vaan aika aneemista hiihtelyähän tuo enimmäkseen oli. Hetkittäin Flyers pelasi ihan kivasti ja saivat nostettua intensiteettinsä jo asiaan kuuluvalle tasolle, mutta olihan ottelussa melkoista läpsyttelyn meininkiä kun molemmat joukkueet tiedostavat tilanteensa. Arizonakin oli ainoastaan GM:n toimia odotteleva hyvin aneeminen ja mitäänsanomaton nippu.

Jos jotain maininnan arvoista haluaa kertoa, niin Mason pääsi/joutui luukulta kehiin, eikä ainakaan vielä hajonnut uudestaan, Del Zotto ja jopa Umberger (hukattuaan ensin paikan jos toisenkin) iskivät ihan nätit rysät ja Simmonds hoiti sitten loput. Emery oli hukassa ja puolustuspäässä nähtiin tuttua uinailua ja löysää pelaamista useamman taholta. Schultz oli jees. Niin ja voittivat rankkarit, WOOHOO!!!

Straka oli ihan yritteliäs ja osoitti asiaan kuuluvaa pelirohkeutta. Parin mukavan nousun ja kiemuran lisäksi ei nyt mitään ihmeellistä tai suuremmin mieliin jäävää, mutta katselisihan tältä mieluusti useammankin ottelun, sillä pelasi parhaalla energiallaan ja intensiteetillään pitkään aikaan. Mikäli olisi vetänyt samalla tatsilla ja halulla myös Phantomseissa, niin tehotkin olisivat varmasti paremmat. Nyt on pirteän kauden aloituksen jälkeen, jotenkin uinunut, mutta josko tämä nosto piristäisi loppukautta myös AHL:ssä. Pelaajatyyppinä tshekki on ihan mielenkiintoinen ja Flyersilla ei oikein ole muita vastaavan tapaisia hyökkääjiä poolissaan. Raamit ovat kunnossa, liike ei ole pienessä tilassa kaikista sulavinta, mutta maksimivauhti ja suora luistelu ovat vahvoja, mitä ehti väläyttelemään Arizonaakin vastaan. Taitotaso on riittävä ja tyyppinä on suoraviivainen maalintekijä, joka suuntaa päättäväisesti kohti maalia, haastaa 1v1:ssä ja ennen kaikkea laukoo aktiivisesti, eikä vetokaan ole aivan kamelin henkäisy. Vastaavia shoot first kavereita, ei Flyersilla mitenkään liikaa ole, mikä on myös näkynyt. Ongelmana vain on ollut, ettei ilman tehoja ole kovinkaan hyödyllinen, vaan hiihtelee helposti pelin ulkopuolella. Puolustuspelaaminen ei ole erityisen älykästä, eikä aina tunnu jaksavan edes yrittää toivotulla tavalla, vaan mielialat vaikuttavat liikaa, ei ole tarpeeksi fyysinen, ei oikein uhraudu ja laita itseään likoon eri tilanteissa, ei kykene rakentamaan riittävästi tilanteita muille, vaan on hitusen putkinäköinen jne. Suoraan sanoen en usko Strakasta kehittyvän riittävän kovaa maalintekijää, että olisi NHL-tasolle hyödyllinen pelaaja, mutta mieluumminhan tätä kasvun yritystä katselisi loppukaudesta Whiten ja Rinaldon sijaan, mutta Berube voipi olla toista mieltä.

Whitesta sen verran, että aikalailla sitä, mitä sopi odottaa. Kyllähän kaverissa pitäisi olla aineksia Rinaldoa pelillisesti hyödyllisemmäksi nelosen kovuutta tuovaksi ”turhien jäähyjen ottajaksi”, mutta tiedä sitten tuleeko saamaan aitoa mahdollisuutta tämän näyttämiseen kun kerta Rinaldo sai jo jatkonsa, eikä näitä nyt nykypäivänä ainakaan liikaa kannata NHL-rosterissa roikottaa.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
ens yönä taas mennään ja vastassa Jets. Toivottavasti Big B ei jyrää meidän tähtiä niin kuin Winnibegissä muutama vko sitten. Varmasti tulee vauhdikas ja fyysinen peli. Aamusella ei vielä ollut tietoa jatkaako Straka ja White pelaavassa. Raffl oli ilmeisesti flunssassa edellisessä pelissä eli eiköhän äijä ole tänään mukana. Siinä tapauksessa Straka sivuun. Timosen paluusta ollut taas paljon jorinaa ja Hexy oli ollut positiivisilla fiiliksillä että saattaapi vielä pelata. Siinä tapauksessa Flyersin täytyy tehdä capissa tilaa. Mulla on kyllä semmonen fiilis että ei pelaa tällä kaudella. Jos joukkue olisi paremmin sarjassa niin ehkä voisi pelatakin mutta ei tässä tilanteessa.
Andy meni all star tauolla naimisiin ja oli seisoskeli kyllä viime pelissä muutamassa pelissä kuin sulhasen kikkeli häissä.
Laughton ja Grossmann palannut jäälle mutta eivät vielä pelaa. Ghost ilmeisesti palaa kuvioihin ensi kuussa.
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Twitterissä mukavia uutisia Timosen paluuseen liittyen.

Tim Panaccio ‏@tpanotchCSN 44 min
GM Ron Hextall hinted yesterday positive news coming on Timonen. Berube said pre-game to reporters he will return this season

Randy Miller ‏@RandyJMiller 44 min
Looks like Kimmo TImonen’s return is a go for #Flyers. “I’m excited for him coming back,” coach Craig Berube said

Sam Carchidi ‏@BroadStBull 31 min
Berube on Kimmo: "Obviously he has to get on the ice and really put some work in. But Kimmo plays a lot of the game with his brain.”


Pääsee Timonen sitten mitä ilmeisemmin päättämään uransa luistimet jalassa. Toivottavasti tämä antaa muulle jengille ekstralatausta, jolla saataisiin vielä jonkinlainen kiri playoff-viivaa kohti. Tietää myös vähintään yhden puolustajan (Coburn,Schulz?) kauppaamista ennen deadlineä.
 

Kaltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, kikkanikkarit
Dylan Olsen olisi waiwereissa. Mielestäni ei olisi edes paska haku tässä tilanteessa, nuori kaveri kuitenkin. Sinne tolskaamaan Grosmanin tilalle, eipä siinä mitään häviäisi. Nikke sitten lihoiksi mitä tahansa merkkiä olevaa erkkaria vastaan. Schulz voi mielestäni jäädä ja Coburn vähän niin ja näin. Jos Cobusta ihan eastonin mailoja ja parit pelisukat saisi niin voisin harkita Hextallina. Leca katsomoon ja jos tekee mieli koskea mailaan ni vaihtaa sitten poikien erkkareita. Tämmöstä mulla mielenpäällä.

0-0 muuten matsi tällä hetkellä Winnipegiä vastaan.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Onko mahdollista että Timonen treidattaisiin kauppa-takarajalla?
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Onko mahdollista että Timonen treidattaisiin kauppa-takarajalla?
Eikös Kimmo sanonut muutama päivä sitten MM-kisojen kiinnostavan jos kausi loppuu Flyersin kanssa runkosarjaan. Hextall ei Timosen paluuta kuitenkaan vahvistanut. Kuulemma ei vielä mitään varmaa ja viikonlopun aikana tulee ilmoitus asiata. Hyvin todennäköiseltä paluu kuitenkin näyttää.

Juuri äskön kaatui pisteiden valossa liigan paras vierasjoukkue Fells Fargo Centerissä. Oli muuten ensimmäinen voitto tällä kaudella kun G jää ilman tehopisteitä. Hyvä esitys koko jengiltä, risuja antaisin ainoastaan Mac-Cola -pakkiparille sekä Matt Readille, joka ei vaan tunnu saavan kiekkoa millään sisään.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Joo ei missään nimessä Schultzia lihoiks. Äijähän on ollut hemmetin hyvä ja nyt tuli vielä kirsikka kskun päälle. 125 peliä ilman maalia ja nyt oli semmonen titta på ylähylla veto että perkele. uskon Hexy saa sorvattua edullisen jatkon. Pelaaja joka on saanut urallensa jatkoa ei välttämättä halua vaihtaa maisemaa. Phillyssa kuitenkin nyt tutut kuvioit ja hyvä rooli. Nyt duuniin...
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Pannaas vielä ranskalaisia mutta ei sillein homolla tavalla.
- VandeVelde tehnyt 4 maalia viidessä viimeisessä pelissä.
- White voitti 9 aloitusta 10:stä ja heitti päälle muutaman mukavan pommin.
- MDZ pelasi Flyers uransa kovimmat minuutit. 25 min, 1 syöttö ja +1.
- Ei Lecaa katsomoon. Vaikka ei kummoisia esitä niin hienosti pelaavaa nelosta ei kannata sörkkiä.
- Kyllähän Rinaldon tilanne ei näytä hyvältä rosteriin paluuta ajatellen. Ei tuo mitään tarvittavaa jengiin. Eikä kyllä haittaa.
- Hyökkäyksessä ihan kiva kilpailutilanne pelipaikoista. Raffl ja Laughton tulossa mukaan vielä lähiaikoina.
- Straka merkkautti ensimmäisen syöttöpisteensä.
- Molemmat Schennit ovat parantaneet otteitaan viime peleissä. Luke on rauhoittanut peliään kiekon kanssa eikä hosu ja sählää. Pisteitäkin tullut muutamia. B. Schenn taas puolestaan on alkanut taas laittaa vähän kroppaa peliin ja jakelee hienoja syöttöjä. Yön pelissä napautti hienon maalin ja oli ainut joka ajeli Bufyn nurin, tosin otti tilanteessa aika kovan tällin klyyvariinsa.
- Simmer on tällä hetkellä kyllä kovimmassa tikissä hyökkääjistä. Muut tekee mitä osaa, Simmer mitä haluaa
 

Courier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, AS Roma
Oli kyllä tosi viihdyttävä matsi Winnipegia vastaan. Odotin että nyt taas nähtäisiin Bufyglien-show, mutta tällä kertaa joutui vähän pettymään. Toisaalta hyvä että kukaan ei jäänyt tämän jyrän alle, kun siitä tuppaa tulemaan rumaa jälkeä. Enivei, hieno mies tämä Bigg-Buff, joka näyttää joltain jenkkifutarilta, mutta liikkuu hämmästyttävän hyvin noinkin isoksi mieheksi. Berubekin antoi tälle kredittiä ennen peliä, vaikka edellinen matsi päättyi aika kuumissa tunnelmissa.


Itse peli oli sitten muuten todella viihdyttävää katseltavaa. Flyers loi pitkin ottelua lukuisia hyviä paikkoja, ja 2-3 maalia lisää ei olisi ollut mikään vääryys. Nyt nähtiin ihan ennätys määrä ylivoimahyökkäyksiä ja samaten ihan käsittämätön määrä hukattuja paikkoja. Käy jo ihan sääliksi Matt Readia, joka ei saa kiekkoa uuniin edes tuhannen taalan paikoista.

Brayden Schenn hukkasi myös ottelun alussa pari erinomaista paikkaa, mutta sitten lopulta nähtiin komea laukaus mikä meni ihan ylänurkkaan. Giroux ja Voracek olivat myös tuttuun tyyliin pelipäällä. Kapteeni olisi voinut pistää paikoista sisään ja Voracek olisi voinut jättää sen lopussa nähdyn tyhmän kyynerpää-taklauksen väliin, mutta ei muuta moitittavaa. Ei ole kyllä sattumaa että Voracek johtaa syöttöpörssiä.

Waynetrain teki tehot 1+1 ja palkittiin ottelun 1. tähtenä. Vähän kyllä ihmettelin että sai peliaikaa vain 11min, mutta se varmaan johtui siitä, että ketjukaverit on juuri nostettu farmista. Straka ja White hoitivat
hienosti oman tonttinsa, ja pääsivät myös pisteille.

Read-Couts-Umberger- ketju pelasi myös hyvän pelin. Pitivät erittäin hyvin vastustajan tähdet pihdeissään. En edes muista nähneeni Wheeleria koko ottelussa, mikä kertoo jotain. Couts oli näistä ehkä vaisuin, mutta
pisti sitten lopussa yhden tyhjiin. Read olisi ansainnut maalin, mutta ei vaan mene. Umberger oli jälleen hyvä omassa roolissa ja kyllä näkee kaikesta haastamisesta ja muusta, että nyt pelaaminen maistuu. Korkea caphit ei haittaa tällä hetkellä ollenkaan. Aiemman nähdyn perusteella olin aika saletti että hänet ostetaan jossain vaiheessa ulos. Mutta jos joku muu saadaan kapauttua pois niin ehkä ei sittenkään?

Puolustujat pelasivat hyvän pelin kautta linjan, pl. Andy Mac. Luke Schenn, MDZ ja Schultz ansaitsevat paljon plusssaa tästä pelistä. Toivottavasti näille kahdelle jälkimmäiselle saadaan neuvoteltua uudet sopimukset ja kiva nähdä että Luke pelaa kenties kauden parasta peliään juuri nyt.

Mason oli jälleen hyvä maalillaan. Kauden torjuntaprosentti 92,2% on aika hyvä, kun miettii että minkälaisen puolustuksen edessä pelaa. Ja milloisen alivoiman (74.7% - 28.).

4- ketju oli jälleen kerran pelipäällä ja näiltä nähtiin monta hyvää vaihtoa vastustajan päädyssä. Hyvä kun Rinaldo sai noinkin ison kakun, niin häntä ei olla nyt näkemässä vähään aikaan tässä ketjussa
sotkemassa peliä. Ehkä Berubekin osaa nyt vetää tästä johtopäätökset, että joukkue on vain parempi ilman tätä räjähdysherkkää ruutitynnyriä. Tykkään että joukkueessa on tällainen fyysistä peliä pelaava agitaattori,
mutta tuon Letang-case oli täysin turha, eikä siitä jäänyt kuin sellainen fiilis että nähdäänkö myöhemmin jotain kostotoimenpiteitä esim Giroux´n tai Voracekin suuntaan. Tosin, kostoista puheenollen
olen vähän odotellutkin että tuleeko jotain kuittia siihen viimevuotiseen tapaukseen, missä Megna ajoi törkeästi Masonia päin, mikä johti loukkaantumiseen. Tämän jälkeen Stonewall ei ollut heti pelikunnossa
playoffseissa Rangersia vastaan, ja vaikka hän palasi ja pelasi erinomaisesti, niin Emery oli kerinnyt antaa siinä välissä jo liikaa siimaa ja Flyers hävisi lopulta sen sarjan niukasti. Toivotaan että nämä kaksi joukkuetta keskittyisivät pelaamiseen, eikä meininki päädy samoille raiteille, kun mitä IFK:n ja Jokereiden välillä nähtiin.

Lauantaina on odotettavissa viihdyttä peli, kun Toronto tulee vastaan. Toivottavasti nähdään paljon maaleja. Tässä voisi melkein elätellä jotain playoffs toiveita, kun nyt viimeaikoina ollaan pelattu kotona ja nytkin on kolmen ottelun voittoputki. Koko kauden tilasto on hyvä 14-7-3, mutta kun vieraissa vastaavat tilastot ovat 7-15-4, niin siitä voi päätellä että minne tarvitaan onnistumisia. Ero viivaan on tällä hetkellä 9 pistettä, mutta Flyersilla on reilusti enemmän pelattuja pelejä. Ja vähän vaikea kuvitella että päästäisiin esim.Bostonin tai Rangersin ohi. Mutta nyt mentiin Toronton ohi, ja luulen että ennemmin tai myöhemmin menemme myös Floridasta ohi. Tämän jälkeen olisimme sitten juuri täpärästi ulkona playoffseista, ja siten voimme unohtaa haaveet hyvästä draft-pickista.

Mutta vaikka olen aiemmin ollut sitä mieltä että olisi parempi ottaa dunkkuun koko loppu runkosarja, niin käännän takkia ja sanon että on parempi sijoittua sijalle 15, kun sijalle 5. Jos nimittäin olisimme yksi liigan huonoimmista joukkueista, niin mitä odotuksia voisi asettaa ensikaudelle? Ei oikein mitään, kun mitään isoja korjausliikkeitä ei oikein voida tehdä. Jos taas päädymme sijalle 15, niin se tarkoittaa sitä että joukkue ei ole huono. Sitä ei tarvitse pistää mihinkään rebuildiin vaan tehdään enemmänkin pienimuotoinen retool, millä saadaan hiottua joukkuetta paremmaksi. Jos tämä kausi missataan, niin haluan nähdä heti ensikaudella
Giroux`n ja Voracekin johtaman Flyersin takaisin playoffseissa.

Mutta jos miettii puolustusta, niin nytkin moni tuntuu olevan sitä mieltä, että sitä lähinnä heikennettäisiin - myymällä joukkueen paras puolustaja Braydon Coburn. Tämä ei tosiaan ole ollut hänen standardeillaan hyvä kausi, mutta täytyy muistaa että mies on kärsinyt aika paljon loukkaantumisista, minkä lisäksi vuosia pakkiparina pelannut Timonen on poissa. Molemmat vaikuttavat varmasti paljon pelaamiseen.

Jos Coburnia alettaisiin nyt kaupittelemaan, niin vastine tuskin olisi mitään päätä-huimaavaa, kun hänen markkina-arvonsa on nyt niin matalalla. Miksi siis myydä halvalla? Entä jos myytäisiin niin kuka sitten pelaisi ne vaikeimmat minuutit vastustajan tähtipelaajia vastaan? Tämä kysymys tulee sitä ajankohtaisemmaksi, kuin mitä lähemmäs pääsemme sitä päivää, kun Morin, Sanheim, ja Ghost pitäisi ajaa sisään. Kukaan tuskin haluaa heittää näitä liian suureen rooliin liian nopeasti? Kuka on tällä hetkellä joukkueen paras puolustava pakki, jos Coburnia ei lasketta? Voinko osua oikein jos väitän että 7. pakkina kauteen lähtenyt Nick Schultz?

Jos tämä pitäisi kutinsa, niin ei kuulosta kauhean hyvältä menestyksen, tai nuorten pakkien sisäänajamisen osalta. Vaihtoehdot ovat aika vähissä, vaikka capissa olisi tilaa. Jos miettii uuden puolustajan hankkimista FA-markkinoilla on entistä vähemmän tarjontaan, eivätkä ne muutenkaan ole juuri toimineet. Iso riski maksaa ylihintaa jollekin keskinkertaisuudelle. Samaten mitään treidia ei voi oikein tehdä. Jos haluat hyvän puolustajan niin toiseen suuntaan lähtee sitten joku hyvä hyökkääjä. Riskit tässä ovat ovat mallia JVR.

Puolustusta pitäisi siis jotenkin saada vahvistettua, mutta vaihtoehdot ovat vähissä. Mieluummin pitäisin Coburnin ja yrittäisin hankkia tämän tilalle uuden Timosen. Esim. Sekera voisi olla tällainen pelaaja, joka on varmasti ostettavissa. Mutta Flyersilla ei oikein ole antaa mitään, eikä capissakaan ole tilaa. Joten tuntuu siltä että näillä mennään ja että Flyers viettää tällä kaudella hiljaisen trade-deadlinen.

Toivottavasti kuitenkin nähdään viihdyttävää ja voitokasta lätkää.

EDIT: Jos Timonen saataisiinkin takaisin, niin sitä suuremmalla syyllä pitäisin kiinni Coburnista.
 
Viimeksi muokattu:

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Olipas huono matsi Torontoa vastaan mutta voitto sieltäkin kairattiin. Mason oli kotijoukkueen paras peluri esittäen muutaman tosi tärkeän torjunnan. Ottelu ei kyllä oikeastaan tarjonnut mitään mutta niinhän tuo tulostaulukin kertoo :).
Kyllähän se täytyy sanoa että toisen epäonni on toisen onni. MDZ oli jo juuttumassa tukevasti katsomoon mutta loukkaantumisten myötä sai mahdollisuuden ja on kyllä mielestäni käyttänyt sen verran hyvin että tarjoaisin kyllä jatkoa. Uskoisin että menee samaan kategoriaan kuin Schulzt eli ei huutele mahdotonta sopparia. Max 2 vuotta sopparin pituudeksi ja palkka alle 1.5/ kausi.
Ensi viikko onkin löysä kun ohjelmassa on vain kaksi ottelua. Torstaina Isles kotona ja sunnuntaina Capitals vieraissa. Aika tarkka kuukausi siirtorajaan eli jänniä aikoja elellään. Veikkaan että Flyers on ulostavassa roolissa mutta näillä palikoilla hillitysti
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Tänään siis tapahtuu Timosen paluu jäälle, todella hieno juttu. Toivottavasti mies löytää vielä kipinän yhteen vuoteen lisää. Tai kahteen.

Tai sitten pelit ovat jo tässä vaiheessa ohi.
 
Viimeksi muokattu:

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Tänään siis tapahtuu Timosen paluu jäälle, todella hieno juttu. Toivottavasti mies löytää vielä kipinän yhteen vuoteen lisää. Tai kahteen.

Tai sitten pelit ovat jo tässä vaiheessa ohi.
Joo, on kyllä mielenkiintoista nähdä miten se jalka liikkuu. Peli jossa paluu tapahtuu voipi olla aika tunnepitoinen. Äkkiseltään kun funtsin niin voisi tuoda rauhallisuutta ja järkeä alivoima pelaamiseen joka on kuitenkin ollut tämän kauden ongelmia. Jotakinhan siellä rosterissakin täytyy muutoksia tehdä että saadaan mahtumaan mukaan. Mielenkiitoisia aikoja elellään.
Kanesta taas kohistaan kovasti mutta ottajia on niin paljon että näinköhän oranssiin nuttuun päätyy. Monet muista halukkaista taistelee tällä kaudella pytystä joten en usko että ovat valmiita antamaan toiseen suuntaan mitään hyvää. Jetsien omakin tilanne näyttää poffien osalta hyvältä joten tuntuis vähän ihmeelliseltä jos tyytyvät varausvuoroihin. En tosiaan tiedä mihin Jetsillä olis eniten tarvetta.
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Onpas täällä ketjussa hiljaista. All-Stars -tauon jälkeen on napattu neljä voittoa ja kertaalleen hävitty rankkareilla. Tulosta on tullut, mutta esitykset kaukalossa ovat olleet vähemmän vakuuttavia. Hyvää Jets-peliä seurasi kaksi heikkoa kotimatsia, joista huikeassa vireessä ollut Mason onnistui torjumaan Flyersille kolme pistettä. Capitals-pelistä tuli sunnuntaina hieno voitto, mutta suurin uutinen oli Masonin loukkaantuminen toisessa erässä. Polvessa jotain häikkää ja sitä pitäisi tähystellä tässä lähipäivinä. Parhaassakin tapauksessa ilmeisesti viikkoja sivussa.

Masonin lisäksi myös Rob Zeppillä jotain vaivoja, joten Anthony Stolarz liittynyt joukkueen mukaan vierasreissulle. Kyllähän tämä Masonin loukkaantuminen taitaa olla viimeinen isku playoff-haaveille. Vaikka Emery ihan hyvin Capitalsia vastaan sunnuntaina pelasikin, niin mulla ei ainakaan mieheen ole enää yhtään luottoa. Tilastot tämän vuoden puolelta: SAVE% 84.0, GAA 4.42. Emery maalilla siis huomenna Montrealissa.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Joo, hiljaista on täällä ollut. Itekään ei viitti koko ajan kirjottaa ettei mene Flyers osio ihan hullun päiväkirjaksi. Meillä on hyvä maalivahti nyt jengissä mutta niin loukkaantumis herkkä että se kakkosmokke täytyy oikeasti olla hyvä ja Emery ei sitä ole. Ens kaudella ei missään nimessä uutta sopparia, tosin en usko kyllä että Zeppikään on riittävän hyvä. Kakkonen täytyy olla niin hyvä että pystyy pelaamaan mahdollisesti isonkin määrän pelejä. Tässä kun ollaan muutenkin aika sekaisella pakalla liikenteessä niin ei kateeks käy Hexyä. Yöllä taas mennään ja vastassa Montreal. Jos Stolarz on loukkaantumisten takia pitempäänkin ylhäällä niin varmasti pääsee pelaamaan. Emery nimittäin kusasee jossain vaiheessa. Posia posia :)
 

Golden Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Kings, Tappara, Chelsea, QPR, Phi Eagles
En ihan kauhean tarkkaan ole maalivahti markkinoita kahlannut, mutta Flyers voisi iskeä Rämöön kiinni. Hiller jatkaa ja Ortio on nousemassa taustalta, joten Flames vapauttanee Rämön. Ei ole ihan halpa, mutta pakkohan tässä on jotain tehdä, koska Mase on "vähän väliä" pois. Rämöltä löytyisi myös tasoa, johon homma ei ihan heti kaatuisi.

Kun Flyers on jäämässä poffeista pois, niin kyllähän se näkyy myös omassa katselu innossa. Alkukaudesta jaksoi pelejä seurata ja kommentoida, mutta nyt ei oikein nappaa. Jotain extraa pitäisi myös tapahtua eli pelaajakauppoja, mutta ei oikein hyviä huhujakaan ole.
 
Itseäni on alkanut vähän epäilyttämään tuo Hextallin osaaminen. Onko siellä tietotaitoa kun mitään ei tapahdu vaikka oikeasti organisaatio huutaa muutoksia. Onko oikeasti rohkeutta lähteä ottamaan välikautta ja rakentamaan parempaa ensikautta tai sitä seuraavaa? Miksi mitään muutoksia ei ole vielä tullut, edes henkilöstössä? Ainoan sulan hattuun voi Hexylle antaa fiksummasta farmitoiminnasta kuin edeltäjällä.
 

Palsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, STL Blues, Jymy
Itseäni on alkanut vähän epäilyttämään tuo Hextallin osaaminen. Onko siellä tietotaitoa kun mitään ei tapahdu vaikka oikeasti organisaatio huutaa muutoksia. Onko oikeasti rohkeutta lähteä ottamaan välikautta ja rakentamaan parempaa ensikautta tai sitä seuraavaa? Miksi mitään muutoksia ei ole vielä tullut, edes henkilöstössä? Ainoan sulan hattuun voi Hexylle antaa fiksummasta farmitoiminnasta kuin edeltäjällä.
Eikös siellä ole kuitenkin Homerin jäljiltä kädet aika sidotut? Mielenkiintoista tosiaan on nähdä tuleeko niitä liikkeitä vai ei, toisaalta Homer olisi tässä vaiheessa vaihtanut hätäpäissään Voracekin ja Couturierin päikseen Evander Kanen kanssa "koska jotain pitää tapahtua!", ainakin noin kärjistetysti. Odotellaan nyt vielä ihan rauhassa, tämä kausi meni miten meni, on kirjoitushalut olleet vähän karkuteillä itsellänikin. Eniten minua jännittää Timmon mahdollinen laina johonkin contenderiin, mies olisi kannun ansainnut. Ottaisivat sen nyt vaikka takaisin predsiin tuomaan syvyyttä ja kokemusta.
 

Mr Krenek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Philadelphia Flyers/Eagles
Jepujee, Mason polvileikkaukseen. Emery torjuntavastuuseen, Anthony Stolarz farmista ylös, mutta ainakin csnphilly.comin mukaan pelaa vain jos Emery loukkaantuu. Zeppillä jalkavammaa myös, siksi häntä ei kutsuttu farmista.

Ei paljon löydy uskoa playoff mahdollisuuksiin vaikka peli on välillä kulkenut ihan siedettävästi. Katotaan nyt montako matsia jaksaa loppukaudesta väijyä, tähän mennessä väliin on jäänyt noin 5.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös