Ti 27.1.2015 Tappara - HPK

  • 5 401
  • 33
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Taipuuko Tarmo Tapparalle Tampereen tiistai-illassa?

Veikkaus-kierrokset on veikkailtu, tasaukset tasailtu, ja on aika arjen harmaan sekä tiistaisen HPK-matsin. Nollakeliä on Pouta and the boys lupaillut, joten ties vaikka saataisiin oikein ihanan harmaa, loskainen ottelutapahtuma. Ankealta näyttää myös Hakametsään ennakoitu katsojamäärä, luultavasti jäädään alle viiden tuhannen. Tämä sinänsä on häpeällistä, kun ottaa huomioon taustat, joihin palaan tuonnempana.

Kerho saapuu "paikallispeliin" vahvassa vireessä - tappio niskassaan

JYP-KalPa -otteluista kuulee usein käytettävän termiä paikallispeli. No, tällä perusteella Tapparan ja Kerhon välinen on varmaan sitten viereisten kaupunginosien joukkueiden välienselvittely. No, kutsutaan peliä miksi kutsutaan, HPK on siihen valmis. Kerho on voittanut neljä viidestä edellisestä pelistään. Tasausotteluissa se kohtasi Kärpät. Vieraspelistä se haki pisteet onnellisen kuuluisan patjaepistolan jälkeen, mutta kärsi sitten hyvällä pelillä 2-5 kotitappion seuraavana päivänä. Suurin yksittäinen syy Kerhon vireeseen on totta kai maalivahti Juuse Saros. Kaikki kauden aiemmat Tappara-ottelut ovat päättyneet HPK:n voittoon.

Miten Tappara on nollannut viikonlopun neppailuvoitot?

Tapparahan toden totta pääsi helpolla tasauspeleistään. D-junnuja ajoittain muistuttanut TPS oli Tapparalle täysin suupala, kahden ottelun maalieron ollessa 12-1. Porkkanapöksyt latoivat Typhoonilla Palloseuran verkkoon sellaisia uuneja, että tuntui kuin jokaisen Tapparan peliasun sisällä olisi ollut joku krutov, fetisov tai larionov. Muttei tässä vielä kaikki. Tapparan maaliero neljässä viimeisessä kotiottelussa — 18-2. Ja tämä ei sisällä siis tietenkään tuota lauantaista 8-1 -voittoa. Eli tällä logiikalla Tappara vie pelejä kotonaan tällä hetkellä 4,5-0,5. No, ei kelpaa Tampereen ympäryskuntalaisille. Edes Markus Kankaanperän kuuden viimeisen pelin tilastot 2+4=6, +10, eivät saa ihmisiä innostumaan.

No, palatakseni väliotsikon aiheeseen, on ensiarvoisen tärkeää, että joukkue ei ole alkanut luulla mitään. Oikeaa ammattilaisjoukkuetta vastaan Tappara olisi lauantaina tehnyt 1-2 maalia ja päästänyt 2-3. Toki tuossa osansa on sillä, että hyökkäyspelaaminen meni vastustajan mukana yltiörennoksi, jopa kalpamaiseksi vastustajan pellenä pitämiseksi. Eli tavallisempi peli olisi tuottanut tavallisemman peli-ilmeen ja "normaalimpia" maalipaikkoja ja maaleja. Nyt lähinnä hyödynnettiin vastustajan säntäily. Kerho ei sellaista säntäilyä tule harrastamaan.

Arvio: Järkisyyt eivät periaatteessa puolla HPK:n voittoa, koska missään asiassa edgen ei pitäisi olla heidän puolellaan, etenkään nyt kun Juha Metsola on taas vaihteeksi tulikuumassa vireessä. Kuitenkin "musta tuntuu", että Kerho näpäyttää, 2-3. Ja tämä on ensimmäinen arvaukseni Tapparaa vastaan näissä ennakoissani.

 
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Tasuno Tasalakki
Ottelun alku tulee näyttelemään suurta roolia, sillä Tapparan ensimmäinen kymppi on yleensä ollut se heikoin ja HPK taas on ilmeisesti yleensä aloittanut hyvin pirteästi viime peleissä, joten tarkkuutta vaaditaan. Vänttinen saa tänään syödä kiekkoja muutaman matsin edestä, jos aikoo pitää Tapparan nousukiitoon lähteneen ylivoiman nollilla. Uskon, että kyseessä tulee olemaan yhden maalin peli, jossa Metsola pesee Saroksen tänään lukemin 3-2 Haapalan, Kuuselan ja Malisen avustuksella maalien muodossa.

Yksittäisistä pelaajista innostusta on herättänyt nopea ja pienikokoinen, mutta pelkäämättä tilanteisiin ajava loukkaantumisensa jälkeen huippuvireen löytänyt Henrik Haapala. Monien puheiden mukaan hän ei ole lonkkavammansa vuoksi saanut viime kausina itsestään kaikkea potentiaalia irti, mutta nyt vaivan selätettyään voidaan mieheltä odottaa läpimurtoa liigaeliittiin. Kristian Kuuselalta odottaisin vihdoin sitä ketsuppipullon aukeamista, sillä mies on pörrännyt jäällä ihan kelvollisesti, mutta pientä takkuilua on ja vapauttavat maalit tulisivat tarpeensa.

Kokonaisuutena joukkue suorittaa loistavasti ja ylivoimakin on vaihtunut vitsistä huikeaksi pelotteeksi ja Teemu Aallon viivalämäritkin ovat osoittautuneet tehokkaimniksi moneen kauteen. Tässähän ihan häkeltyy, kun tajuaa joka ukon suorittavan tällä hetkellä omalla huipputasollaan ja reservistäkin löytyy vielä kelvollisia pelimiehiä. Mainittakoon vielä pirteällä pelipäällä viime peleissä esiintynyt Masi Marjamäki ja kaivattua fyysisyyttä puolustuspäässä esittänyt kolossi Aleksi Elorinne.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Olen jo aikaa sitten lakannut ennustamasta Kerhon pelejä etiäisten ja kutinoiden kautta. Sieltä voi tulla ihan mitä tahansa, kuten esim. perjantain Oulun peli osoitti. Puskaradio on kertonut, että ihan hyvin Kerho on pelannut jo pitemmän aikaa. Lauantain tasoittavassakin pelattiin kuulemma hienoa kiekkoa, vaikka lopputulos olikin epäsuotuisa. En usko, että näin lyhyessä ajassa pelin taso laskisi kovinkaan huimasti. Tyydynkin siis vain ennustamaan latteasti, että voittajaksi selviytyy se joukkue, joka pystyy kuittaamaan vastustajan virheet toista tehokkaammin.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
Itsellä samat fiilikset Leonin kanssa. Perjantaina odotin käkeen isoilla numeroilla, mutta niin vain Kärpät kaadettiin vieraissa. Ja taas toisinpäin kun on ollut ennakkoon heikompi vastustaja niin Kerho onkin sitten ollut sysipaska. Ei näistä enää tiedä.

Mutta kun Saros on maalilla niin Kerho kamppailee voitosta. Hämmästyttävää että peli palasi uomiinsa naps naps kun U-20-kisat loppuivat. Vaikka Myllärille meni noissa helppoja niin eipä joukkue paljoa jeesaillut. HPK:n kausi päättyy tasan siihen kun Saroksen kausi päättyy. Jos Saros loukkaantuu niin se on siinä. Saros on yksinkertaisesti tällä hetkellä tärkein pelaaja omalle joukkueelleen koko liigassa.

Kolmea pinnaa tarvitaan jotta nousu pleijareihin helpottuu. Sen pitää olla lähtökohta ja enää ei ole varaa vetää hutipelejä.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara tänään:

71 Kristian Kuusela - 28 Jarkko Malinen - 34 Olli Palola
25 Henrik Haapala - 44 Jan-Mikael Järvinen - 14 Pekka Jormakka
81 Jukka Peltola - 17 Stephen Dixon - 74 Antti Erkinjuntti
27 Elmeri Kaksonen - 18 Josh Green - 19 Jere Karjalainen

6 Pekka Saravo - 37 Henrik Tömmernes
12 Markus Kankaanperä - 38 Teemu Aalto
47 Alexander Bonsaksen - 23 Aleksi Elorinne
24 Atte Mäkinen

77 Juha Metsola
(1 Dominik Hrachovina)
 

SouthernSun76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
Jaahas... Tämän illan peli menee Kerholle. OPG palannut kokoonpanoon ja ratkaisumaali menee hänen persuksestaan sisään.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Tappara on kaadettavissa Hakametsässä, Kerho on pelannut siellä hyvin viime vuosina. Onhan Tappara aika hurjassa tikissä, muta Juuse on Juuse ja nähtyä tehokkaammalla ylivoimapelillä pisteet matkaa Hämptoniin. Liedes tuntuu perineen Jasun kausarin Hamillin viereen, voimia Zack. Toisella laidalla viilettää joka kahdeksannessa pelissä osuva kippari Vihko, edelleen, voimia Zack.
Saarinen osuu tänään kahdesti!

Paluun Kerhon kokoonpanoon tekee OP Grönholm. Tilaa OPG:lle tekee Tuulola jr. Nyt on sitten taas koko kauhukolmikko Bruun-Laakso-Grönholm kasassa, vain Kerhon valmennusjohto ymmärtää miksi.
Koko edellä mainitulle kolmikolle antaa Tapparan numero 12 tänään malliesimerkkiä siitä, kuinka siinä maalinedessä tulisi puolustajan pelata.
 
Viimeksi muokattu:

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
JYP-KalPa -otteluista kuulee usein käytettävän termiä paikallispeli. No, tällä perusteella Tapparan ja Kerhon välinen on varmaan sitten viereisten kaupunginosien joukkueiden välienselvittely.

Se, että juuri ketään ei tunnu kiinnostavan näiden joukkueiden keskinäiset ottelut ainakaan normaalia liigamatsia enempää, on mielestäni häpeä ja osoittaa jonkinlaista paikallispelikulttuurin puutetta. Kyseessähän on kuitenkin läheiset rajanaapurit kannattaja-alueiden osalta: jossakin päin sydän-Hämettä (esim. Kalvolassa ja Pälkäneellä) on nimittäin "disputed zoneja", joissa molemmilla (toisin kuin Ipalla) on kannatuspohjaa. Joskus 90-luvun lopussa ja 2000-luvun alkuvuisina näissä Kerho - Tappara -matseissa tosin oli hyvin latausta.

No, Kerholla nyt ei olekaan historiassa ollut muita paikallisvastustajia, kuin Vorssan Palloseura sekä avausviestin otsikossa mainittu Tarmo.
 
Viimeksi muokattu:

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Kiintoisa pelihän siellä on tänään tarjolla. Nousujohteiset joukkueet vastakkain ja saa toivottavasti Tapparakin paremman vastuksen kuin tasauspeleissä. Kerholla Saros tarjoaa kyllä avaimet tasapäiseen tappeluun voitosta, se on sitten paljon pakiston ja hyökkäyksen yhteistoiminnista kiinni saadaanko hyökkäyspäässä aikaan yhtään mitään. Alkukaudesta Kerho loi hienosti paikkoja kun pakit nousivat rohkeasti hyökkäyksiin mukaan ja samoin puolustettiin hyvin viisikkona. Korpivaelluksen aikana tästä ei ollut näkyvissä juurikaan mitään, mutta nyt on tämän suhteen taas pientä valoa tunnelissa.

Toiveissa Kerholta ehjä peli ja kyllähän noita pisteitä kipeästi tarvitaan, se on fakta. OPG:n paluu edes penkille on jännittävää.
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Minä ja moni muu varmasti ihmettelee miksi Elmeri Kaksonen pelaa, eikä Masi Marjamäki.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
No, Kerholla nyt ei olekaan historiassa ollut muita paikallisvastustajia, kuin Vorssan Palloseura sekä avausviestin otsikossa mainittu Tarmo.

Nyt on häpeäkseni pakko myöntää, että minulla on ollut kiekkosivistyksessä ammottava aukko. Jostain olin saanut päähäni, että Tarmo olisi 70-luvulle asti ollut lätkäjoukkue, mutta sitten nimi olisi vaihtunut HPK:ksi. Nyt kun sitten Wikipediasta asiaa tarkistinkin, niin lätkäpuolen toiminta vaan Tarmossa loppui 70-luvulla, ja Hämeenlinnan kiekkoskene keskittyi pelkästään Pallokerhoon, joka siis oli jo pidempään eksistoinut. Aina olin tosiaan luullut, että Tarmolle olisi käynyt "kiekko-reippaat", mutta näköjään näin.

Tosiaan jos näitä paikallisderbyjä miettii, niin Tapparallahan on periaatteessa paikallispelejä Ässien(jossain Kankaanpään seudulla), Ilveksen, HPK:n, JYP:n(jossain vähän ennen Jämsää) ja varmaan Pelicansinkin kanssa. Lukon kanssa ei kai sentään.

Ja @Rixa minä ihmettelen myös. Tai oikeastaan ihmettelen, miksi Erkinjuntti pelaa, mutta Marjamäki ei.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Paluun Kerhon kokoonpanoon tekee OP Grönholm. Tilaa OPG:lle tekee Tuulola jr. Nyt on sitten taas koko kauhukolmikko Bruun-Laakso-Grönholm kasassa, vain Kerhon valmennusjohto ymmärtää miksi.
Koko edellä mainitulle kolmikolle antaa Tapparan numero 12 tänään malliesimerkkiä siitä, kuinka siinä maalinedessä tulisi puolustajan pelata.

Yleensä en jaksa ottaa peluuttamiseen kantaa, koska uskon liigavalmentajien ymmärtävän asiasta jonkin verran minua enemmän, mutta nyt vähän kummastuttaa.

Bruunin ja Laakson kausaripaikka kokoonpanossa on ihmetyttänyt, mutta tuohon sementointiin on jotenkin jo tottunut. Ja ovathan molemmat mainituista parantaneet ja pelanneet ajoittain erittäin hyvin - mikä on tietysti loistava juttu. Sen sijaan OPG:n ottaminen kokoonpanoon pelirohkean Tuulolan tilalle on mystinen juttu. Jos Grönholm on ollut helvetin hyvä treeneissä, niin ok - ansaitsee toki hänkin näyttöpaikan. Mutta miksi helvetissä poppareille lähtee taas kerran Tuulola?


Nyt on häpeäkseni pakko myöntää, että minulla on ollut kiekkosivistyksessä ammottava aukko. Jostain olin saanut päähäni, että Tarmo olisi 70-luvulle asti ollut lätkäjoukkue, mutta sitten nimi olisi vaihtunut HPK:ksi. Nyt kun sitten Wikipediasta asiaa tarkistinkin, niin lätkäpuolen toiminta vaan Tarmossa loppui 70-luvulla, ja Hämeenlinnan kiekkoskene keskittyi pelkästään Pallokerhoon, joka siis oli jo pidempään eksistoinut. Aina olin tosiaan luullut, että Tarmolle olisi käynyt "kiekko-reippaat", mutta näköjään näin.

Väärä käsitys syntynee helposti siitä, että kyllähän Kerho nykyisellään - kuten pitääkin - vaalii myös Tarmon jääkiekkoperinteitä ja Rinkelinmäen hallin katossa on Tarmon mestaruusviirit ja jäädytetyt pelipaidat. Vaikka siis Tarmoa ei jääkiekkoseurana ollut enää olemassakaan, kun Rinkelinmäelle rakennettin halli.

Kuivansillan kentällä pelattin kuitenkin parin vuosikymmenen ajan tiukkoja paikallispelejä ja molemmat ovat olleet myös samana vuonna mitaleilla.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Mutta miksi helvetissä poppareille lähtee taas kerran Tuulola?
.

Kyllä tuo viime pelin -3 ainoana pakkina pisti silmään jo paikanpäällä. Järkyttäviä kiekonmenetyksiä hyökkäyssinisella ja näistä aukesi yv-hyökkäykiä tämän tästä. Pelirohkea kaveri joo ja valoisa tulevaisuus edessä. Ehkä kuitenkin tauko tekee hyvää? Odotin penkitystä kyllä jo kesken viime matsin. Toivotaan että OPG onnistuu, ei Kerholla liikaa rotaatiopakkeja ole kevättä ajatellen. Ja tämäkin mielestäni.
 
Minä ja moni muu varmasti ihmettelee miksi Elmeri Kaksonen pelaa, eikä Masi Marjamäki.
Just Vähä-Ruohola kertoo Cityllä, että vastassa on hyvin luisteluvoimainen joukkue ja että haluavat antaa kaikille peliaikaa, kun terveitä ukkoja nyt piisaa. Eli eiköhän se Kaksosen parempi liike ole tässä se avain.

Ja nelosketjun laiturithan ovat nyt kiertäneet viime pelit; TPS:a vastaan oli ensin Marjamäki-Kaksonen, sitten Marjamäki-Karjalainen, nyt Kaksonen-Karjalainen.
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yleensä en jaksa ottaa peluuttamiseen kantaa, koska uskon liigavalmentajien ymmärtävän asiasta jonkin verran minua enemmän, mutta nyt vähän kummastuttaa.

Bruunin ja Laakson kausaripaikka kokoonpanossa on ihmetyttänyt, mutta tuohon sementointiin on jotenkin jo tottunut. Ja ovathan molemmat mainituista parantaneet ja pelanneet ajoittain erittäin hyvin - mikä on tietysti loistava juttu. Sen sijaan OPG:n ottaminen kokoonpanoon pelirohkean Tuulolan tilalle on mystinen juttu. Jos Grönholm on ollut helvetin hyvä treeneissä, niin ok - ansaitsee toki hänkin näyttöpaikan. Mutta miksi helvetissä poppareille lähtee taas kerran Tuulola?
Mua taas ei ihmetytä yhtään Tuulolan pudottaminen kokoonpanosta. Olen itseasiassa vähän ihmetellyt miten hän roikkuu illasta toiseen pelaavassa. Omassa päässä Tuulola JR:llä on suunnattomia vaikeuksia, joten ei ihme että on siirretty sivuun. Tuulolan korvaajasta voidaan toki olla montaa mieltä mutta mielestäni Joni ei kuuluisi pelaavaan kokoonpanoon.

Toivottavasti ensi kaudella Tuulola pyörittäisi ylivoimaa ja pärjäisi kiekollisen pelin lisäksi myös omassa päässä.
 

Mac^

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
On tuo Kerho kyllä kumma joukkue. Ei tänäänkään mitään ihmeellistä esittänyt - tänään olisi ehdottomasti pitänyt pelitilanteidenkin perusteella pitänyt voittaa, mutta ei maistu. Vähemmän yllättäen rankkarit vastustajalle.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Saros vastaan Tappara, Saros voitti. Jos kaverin maalilla olisi seissyt teemulassila, niin eiköhän taas olisi lyöty tauluun 6-1. Tästä on ihan turha sen isompaa analyysiä tehdä, hyvältä näyttää.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Voittoja tulee, mutta ero pääkilpailijoihin ei oikein meinaa kaventua. Myös Blues, Ässät, SaiPa ja Ilves ovat ihan hyvässä iskussa ja pystyvät ottamaan voittoja tasaisesti. Lisäksi - erona Kerhoon - ne ottavat tasaisesti myös kolmen pisteen voittoja. Ei tässä ole mikään hätä tai paniikki, mutta jos ei kolmen pisteen voittoja ala tuleen vähän taajemmin, voi hinta olla aika korkea.

Tämän päiväinen esitys ei tarjonnut mitään erikoista, mutta Saros oli Saros ja puolustuspelaaminen oli sen edellisen matsin notkahduksen jälkeen jälleen sillä hyvällä tasolla, mitä se noin yleisesti on viime aikoina ollut. Ihan tyylikäs esitys puolustuksellisesti myös Bruunilta, Laaksolta ja Vainiolta.

Kerhon ensimmäinen ylivoima oli yksi kaikkien aikojen huonoimmista, eikä ne muutkaan nyt hurraa-huutoja kirvoittaneet. Taaskaan.

Ottelussa nähtiin lisäksi muutamia varsin keskinkertaisia rankkareita (Malinen, Hamill, Haapala).


Mua taas ei ihmetytä yhtään Tuulolan pudottaminen kokoonpanosta. Olen itseasiassa vähän ihmetellyt miten hän roikkuu illasta toiseen pelaavassa. Omassa päässä Tuulola JR:llä on suunnattomia vaikeuksia, joten ei ihme että on siirretty sivuun. Tuulolan korvaajasta voidaan toki olla montaa mieltä mutta mielestäni Joni ei kuuluisi pelaavaan kokoonpanoon.

Aivan samalla tavalla Nikkilän Petteri oli vaikeuksissa omassa päässä viime kaudella tässä vaiheessa. Nyt on isäntä. Eli pelaaminen kehittää.

Toki Kärpät -kotipeli oli Tuulolalta huono ja siinä mielessä pieni huili voi tosiaan olla ihan hyvästä, kuten @expertti mainitsikin. Kyseisessä matsissa Tuulola ei kuitenkaan ollut ainoa hiukan kassalla ollut Kerhopakki - se Tuulolan puolustukseksi sanottakoon.
 
Viimeksi muokattu:

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Saros vastaan Tappara, Saros voitti. Jos kaverin maalilla olisi seissyt teemulassila, niin eiköhän taas olisi lyöty tauluun 6-1. Tästä on ihan turha sen isompaa analyysiä tehdä, hyvältä näyttää.
Tässä ehkä myös kulminoituu Kerhon pelaaminen Saroksen kanssa. Eihän Tapparalla nyt niin huipputontteja montaa tullut ja Saros poimii aika hyvin perusvedot. Tapparan maali syntyi ikävästä hyökkääjien ylikarvaamisesta kun koko kolmikko pelaa itsensä pihalle hyökkäyssinisellä ja laatuveto pisteeltä sisään. Muuten olin suht luottavainen koko pelin Kerhon puolustukseen.

Mutta miten Kerhon hyökkäyspään tekeminen pystyi viikonlopusta laskemaan noin pahasti? Melko mysteeri. Kerho on kyllä aivan täysi arpa keväällä. Ei noissa oitteissa ole tarpeeksi vain tasaisuutta. Tapparan meno näyttää kyllä ihan hyvältä.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
. Eihän Tapparalla nyt niin huipputontteja montaa tullut ja Saros poimii aika hyvin perusvedot.

Niin no, pari läpiajoa, muutaman kerran nokikkain Saroksen edessä, rankkari, kerran kiekko jo lähes maaliviivalla, Malisen ja Palolan paikat suoraan poikittaissyötöstä, epäselviä maalinedustilanteita, vetoja maskista, Aallon lämäri ihan paraatipaikalta, pari kertaa osuttiin tolppaan. Sarokselle perusvetoja. Ei muille.
 

Aamuetana

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niin no, pari läpiajoa, muutaman kerran nokikkain Saroksen edessä, rankkari, kerran kiekko jo lähes maaliviivalla, Malisen ja Palolan paikat suoraan poikittaissyötöstä, epäselviä maalinedustilanteita, vetoja maskista, Aallon lämäri ihan paraatipaikalta, pari kertaa osuttiin tolppaan. Sarokselle perusvetoja. Ei muille.
Höpöhöpö. Kyllähän Tappara ajoittain pyöritti näyttävästi (kulmissa), mutta ei niitä todellisia maalipaikkoja ollut montaa.
 

N.I.B

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aito Oranssi, oikein- ja väärinkannattajat
Hu huh... onneks oli maalivahti. Ei mul muuta. Jatkakaa!
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Onnittelut Kerholle! Olisi väärin sanoa, että väärä joukkue voitti, mutta eipä tässä nyt voi Tapparan kannattajat hirveän pettyneitä olla. Hyvä peli Tapparalta, joskin viimeinen tappamisen meininki hommasta puuttui ja tietysti Saros oli maaginen. Paikkoja oli tehdä useampikin maali, oli läpiajoa/rankkaria, miestä yksin maalin edessä ja hyviä ohjureita. Laukaisukartta näyttää varsin mukavalta eikä Kerholla, etenkään toisessa erässä, ollut juuri maalipaikkoja. Karvauspelaaminen tuotti myös pääosin hyvin tulosta, tosin niin teki Kerhonkin vastaava. Tapparan harhasyötöistä tai karvauksen jälkeen taisi Kerho suurimman osan maalipaikoistaan saada.

Plussat annetaan Palolan ratkaisuhalukkuudelle, Järvisen ketjulle, alivoimalle ja viisikkopuolustukselle. Negat surkeille rankkareille, Tömmernesin ripuliranteille ja Kaksosen viimeistelylle/laukaukselle.

Rantala vihelsi muuten tänään kaikki jäähyt. Oli taas perus Rantalaa, josta kärsivät molemmat jengit tasapuolisesti. Saarisen koukkua pahempia rikkeitä meni läpi about 35 ja pelkästään Jyri Niemeltä nähtiin 10 pahempaa poikittaista, kun mistä Laakso otti jäähyn.
 

pozlod

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Liverpool FC
Tänään sai kahvata aika rajusti, noh puolin ja toisin, mutta etenkin Jormakka ja Malinen näyttivät kärsivän tästä ja lopulta turhautuivat kun vauhti otettiin koko ajan pois... Toki tuomareiden eduksi sanottava, että alussa valittu linja piti kyllä ihan kohtuullisesti loppuun saakka.

Tappara pelasi hyvin ja loi maalipaikkoja voittoon riittävän määrän, mutta Saros oli loistava ja Kerhon kevään menestysmahdollisuudet lepäävät hyvin pitkälti yhden miehen harteilla. Ihan viihdyttävä tiistaimatsi ja lopulta VL-tappio hyvällä pelillä ei oikein jaksa edes harmittaa, Tappara on hyvällä tiellä.
 

Isle of Man

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, TuTo
Niin no, pari läpiajoa, muutaman kerran nokikkain Saroksen edessä, rankkari, kerran kiekko jo lähes maaliviivalla, Malisen ja Palolan paikat suoraan poikittaissyötöstä, epäselviä maalinedustilanteita, vetoja maskista, Aallon lämäri ihan paraatipaikalta, pari kertaa osuttiin tolppaan.
Ei tässä nyt puhuttu kaikista tän kauden kohtaamisista, sissus sentään.

Editti: Yksi läpiajo, josta tuli rankkari, joka puppeloitiin. Kiekko maaliviivalla, pakki pelasi varusteista liruneen kiekkoa tavoitelleen vihulaisen mailan pois. Vetoja maskista ja poikittaissyötöistä? niitä tulee joka pelissä, samoin tolppia. Kun mä puhuin ettei jännitä kun Saros on Kerhon maalilla, niin ei jännitä. Noi nyt on peruspaikkoja mitä tulee joka matsissa ja niin kauan kuin Juuse ja sen edessä pelaava jengin päästää päästää 0-2 per peli niin ei haittaa. Hyökkäyksen tehottomuus haittaa. Mutta ei tuossa nyt Tappara pörräämisestä huolimatta ollut mitenkään ihmeellisesti pokkeuksellisen usein laatutonteilla ja veskarin mitään game savereita tarvinnut esittää. Enemmän maalipaikkoja Tapparalla oli, ei sitä kukaan kiellä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös