Vuoden tulokas 2010-2011

  • 2 450
  • 4

Vuoden tulokas?

  • Joel Armia

    Ääniä: 24 26,7%
  • Teemu Pulkkinen

    Ääniä: 66 73,3%

  • Äänestäjiä
    90

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Sen verran mielenkiintoinen väittely on tuosta vuoden tulokkaan tittelistä että pistetään nyt äänestys pystyyn. Luonnolisesti Jokeri- ja Lukko-fanit liputtavat Pulkkisen puolesta kun taas Ässä- ja HIFK-fanit Armian. Vai tuleeko tästä Stadi vastaan bönde vastakkainasettelu? ;)
 

Ralph

Jäsen
En näe mitään syytä siihen että Armia voittaisi. Joku oli perustellut Armian taitavuudella mutta ei NHL:ssäkään Datsyuk ole joka vuosi liigan arvokkain pelaaja vaikka onkin taitavempi kuin esim. Sedinit.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Armia sen mielestäni ansaitsisi, mutta eiköhän tuo Pulkkiselle mene kovemman pistetahdin takia.
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Porilaisena sanon että Pulkkinen, vaikka huikean kauden Armia onkin ikäänsä nähden pelannut. Ei ole Pulkkisen vika, että liiga laskee hänet tulokkaaksi, vaikka parina viime kautena onkin käynyt liigassa kääntymässä.
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Missäs äänestyksien perinteinen huumorivaihtoehto? :D

SM-liigan kriteerien mukaan valinta on selvä, Pulkkinen. Mutta Armian nousu nuorempana liigakartalle on mielestäni kovempi yllätys ja erittäin kova saavutus, vaikka hän ei siitä saakaan tulokkaiden palkintoa.

Joka tapauksessa kovia kavereita kumpikin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös