Ke 28.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 162 070
  • 1 519

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Te teette itsestänne vaan niin naurettavia.
Hui kauhia. Joku nauraa intternetin keskustelupalstalla nimimerkille.

Ja edelleen, ihan samanlaista paskaa suolletaan sieltäkin leiristä, maustettuna vielä muutamalla hauskalla lestavitsillä.
 

RL1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raumam Boja
Hauskan kuuloista kun kolme jannua Parikkalasta pystyy ottamaan artukaisten kirjaston haltuun. Turussa playoff-tunnelmaa parhaimmillaan
Koska kiekko- ja kannatuskulttuuria ei Turussa enää ole. Pleijareihin vaivautuu vielä varakkaampaa väkeä, mutta runkosarjan pelit pelataan hiiren hiljaa lähes tyhjälle hallille.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Eikö Kukkonen muka ohjannut Heshkan vetoa sisään maalin edestä? Ei ainakaan liigan sivujen mukaan.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kuinka monta kymmentä sekunttia menee, ennen kun Tappara tekee maalin toisessa erässä? Veikkaan 30
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Tämän sarjan aikana on tullut huomattua, että Kärppäleiristä näitä löytyy aika monta. Toki vastapainoksi löytyy myös paljon erittäin asiallisia kirjoittajia, mutta ikävästi nämä väsyneet trollit tuuppaavat jäämään päälimmäisenä mieleen.

Sama tuo on molemmin puolin, heittävät väsyneet bensaa toistensa liekkeihin. Lisäksi nuo mukahauskat viestit ovat lähinnä noloja.

Raskasta luettavaa.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Selostuksen mukaan Suomela-Turkulainen-Puustinen on kaksikko. Ei kai se Jerry niin pieni ole, ettei sitä tarvitsisi laskea ollenkaan?
 

Bacon

Jäsen
Luulin, että TPS halusi tappaa tämän sarjan heti erän alkuun, mutta ihmeen tahmeaa oli pelaaminen. Ei niin minkäänlaista tappamisen meininkiä. Noh toki tässä on vielä kaksi erää jäljellä ja SaiPan pakisto on niin ohut, että varmasti alkavat piiputtaa jossakin kohtaa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Sama tuo on molemmin puolin, heittävät bensaa toistensa liekkeihin.

Raskasta luettavaa.
Niin. Siinä mielessä että täällä nämä muutamat palstapoliisit kiinnittävät huomion vain ja ainoastaan vastapuolen "provoiluun" on erittäin kyseenalaista siinä mielessä kun ihan yhtä laadutonta tekstiä tulee myös sieltä toiselta puolelta. Mutta eihän sitä kai lasketa.
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
Eikös raumalaisille kuittailu kevään peleistä ala olla aika vanha vitsi?

Turkulaiset ovat järjettömän ylimielistä sakkia siihen nähden, että 2000-luvulla esimerkiksi ei ole kuin yksi hyvä suoritus. Muuten täyttä roskaa. Silti kaudesta toiseen ylväänä miten tepsin pitäis voittaa "Saipat" 3-0.
Kuten sanottua: Turussa on peli kesken joten katsotaan peli loppuun miten se päättyy ennen kuin huutelet kuinka huono TPS on. Sopisiko sellainen sinulle?

Olisit myös hieman innovatiivisempi ja keksisit jotain muuta kuin tuon puuduttavan "Turkulaiset ovat ylimielisiä" kortin pelaamisen.

Joku on päässyt joskus jantterin ihon alle ja kaikki turkulaiset selvästikin vihollisia. Ehkä Raumalla kannattaisi keskittyä enemmän oman kaupungin joukkueen edesottamuksiin...........ainakin tulosten perusteella :)
Ensi vuonna Lukko on varmaan hirmukunnossa kun aloittivat treenaamisen niin aikasin :)
 

godofthunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Detroit Red Wings
Hui kauhia. Joku nauraa intternetin keskustelupalstalla nimimerkille.

Ja edelleen, ihan samanlaista paskaa suolletaan sieltäkin leiristä, maustettuna vielä muutamalla hauskalla lestavitsillä.

Kuten sanoin, se nyt ei ollut tarkoitettu pelkästään teille. Tekään nyt varsinaisesti mitään pulmusia ole.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo, ja ihan vitusti on varaa sieltä leiristä avautua siitä että teidän suuntaan provosoidaan. Tälläkin sivulla taitaa heti ensimmäinen kommentti olla joku lestoihin viittaava helvetin hauska juttu. Vai onko se niin että provoilu on kivaa niin kauan kun se ei koske omaa suosikkijoukkuetta?

Mun mielestä se on ihan turhaa ihan sama minkä jengin fani kyseessä.

Mulla on henkilökohtaisesti varaa huudella. Omasta leiristä tiedän ketkä keskittyvät pääosin provoiluun ja heille ei arvostusta heru.

Olis jees kun täällä olisi yksi asiallinen otteluseuranta missä oikeasti ollaan kiinnostuneita lätkästä ja omasta suosikkijoukkueesta. Siinä sivussa vois olla toinen missä nämä tusinafanit saavat louskuttaa leukojaan keskenään.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Luulenpa, että JYPin kannattajat jännittävät tällä hetkellä paljon enemmän, kuin HIFK:n kannattajat. Jokainen tilanne on mahdollisuus munata koko homma.
Ymmärrän kyllä. Naureskeltiin maanantaina, kun oltiin ihan kusi sukassa Jypin pyörittäessä ilman veskaa 4-1 tilanteessa. Jos HIFK olis ollu takaa-ajajana, niin tuskin olis toiveet ollu kovin korkealla ;) Varmaan nyt vähän sama asetelma toisin päin. Tosin, nyt vielä kaksi erää aikaa. Nousu vielä mahdollista, vaikkei tietysti kovin todennäköistä.
 
Anteeksi Porin mielensäpahoittajille. Varmasti ketju olisi todella asiallinen ja provosoimaton jos tilanne olisi toisinpäin. Otteluseuranta on hassuttelua lestajuttuineen, eikö?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös