• 72 875
  • 870

Flou

Ravens
Joko Jyp-fanit on sokeita tai sitten niin tottuneita tuohon Jypin räikeään mailalla pelaamiseen ettei näe siinä mitään virheitä. Siellä meni esimkerkiksi Immosen suhteellisen kova poikkari läpi tuomareilta ja monta muuta. Hifk on alusta vienyt aivan 6-0 tätä peliä ja Jyp ei pysty kuin rikkomaan.

Ja IFK-fanit vissiin elävät todellisuudessa, missä IFK ei riko ikinä lainkaan ja ovat vain niin ylivoimaisia. Fakta on, että tuomaristolla pääsi Kolehmainen ihon alle (ei yllätä, kun Rantala on dumarina) ja tämä lähti joka vitun tilanteesta jäähylle sen ekan narinan jälkeen. Muut saivat tehdä mitä halusivat, olivat sitten kumman paidassa hyvänsä.

Kannattaisko Mutasen laittaa kypärä kunnolla päähän? Todella vaarallista ja typerää pitää kypärä niin löysällä että pienestä tärähdyksestä putoaa ittekseen pois päästä.

Tukka

JYP, Maajoukkue
Vaikeahan se on tosiaan peliin päästä sisään kun ekassa erässä istuu sama mies kahdeksan minuutta jäähyllä, joista vain kahdesta olisi pitänyt oikeasti päätyä penkille, sillä tilanteita edelsi HIFK:n päivän selvät rikkeet. Jännä juttu että täällä ei niitä punaiset näe.

noh, toiseen erään hirvee höyry päälle ja HIFKin pelaajille kiviä taskuun, sen verran siellä koitettiin loikkia (Suomelan kamppi tosin oli selvä).

kelmi

Porin Ässät, Die Mannschaft

444

Joona D

HIFK ja Boston Bruins
Jyp ei kyllä tasaviisikoinkaan esittänyt mitään kovinkaan ihmeellistä, varsinkin erän loppu oli vielä IFK:lta todella hyvä.

T-aika

JYP
Vähän toivoin, että JYP-fanit eivät valittaisi tuomaritoiminnasta. No, toivottavasti eivät jatka valittamista.

Minäkin toivon, ettei ifk-kannattajat itke tuomaritoiminnasta sitten, kun pillipiiparit ovat ratkoneet ottelun vastustajalle jo ensimmäisessä erässä. Valitettavasti en usko näin käyvän.

cottonmouth

KooKoo & Philadelphia Flyers
Voi yök, tuo Haapalan pötköttely jäässä.

Taksari

JYP, KPC.
Luottoa löytyy JYPiin, ei tää vielä pelattu ole.

heavylutaa18

Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ja taas meni hybridi mönkään. Kesälomalla kaikille liigan linjureille lisäkursseja aiheesta hybridipitkä

Hieroja

JYP
Saattoi IFK munia voiton, kun ei iskenyt kunnolla maaleja avauserän pyörityksestä. Kahden maalin johto pahin mahdollinen ja ärsytetty JYP tulossa toiseen erään ja tän sarjan tuomaroinnin tuntien ei tarvita kummoista hipaisua 2.erässä, kun IFK ukko menee boxiin miettimään tekojaan. Oli kyllä JYP purjeessa ja IFK vei miten tahtoi, siitä huolimatta mukava katsoa, kun oli vauhtia ja tunnetta.

Leon

HPK, Stars, Panthers
Aika vähän on kyllä tullut tuosta leiristä tuomari-itkuja. Muualta sitten sitäkin enemmän.

Scarface

JYP, #44,
Meinaatko ilman värilaseja että kaikki oli ansaittuja? Varmaan jäi Jypille jotain viheltämättä mutta olisi voinut jättää jotain viheltämättäkin. Lisäksi samanlainen kamppi jäi punaisille viheltämättä mistä Kolehmainen lähti boksiin. Kohta varmaan tasoitellaan, että tilastot näyttää samanlisilta.

Miten meni niinkuin omasta mielestä
Tässä on monta hienoa saavutusta. Paitsi että yhteen erään tuollainen jäähymäärä, niin vieläpä jokainen eri syystä!

Mutta totuuden nimissä nyt meni tuomareilta aika pahasti vihkoon tuo erä. Katsotaan miten jatkuu.

kelmi

luulis ainakin kelpaavan Ässille, melko punaset linssit on pääkaksikolla xD tsiisus.. valkopaita lähtee joka tökkäsystä istunnolle ja ässät ei saa ees pää niiteistä. (mikä tää kultapotta nimihirviö nyt onkaan)
Hahaha, hassu jutru. Eikun olitko sä tosissasi. Onpa kiusallista.

Frank McKee

Kärpät, T. Arima
Ketjua kun lukee niin kaikki on paskoja paitsi se nestemäinen urea.
Tuomarit on paskoja, maalivahdit on seuloja, kannattajat on paskoja, kukaan ei nää mitään muuta kuin paskaa. Pelaajat on paskoja.

Itsessään peli ei ole minusta paskaa vaan ihan playoff lätkää jota ei ratkaise tuomarit vaan pelaajat.