Playoffs 2018 puolivälierät: Kärpät (1.) – Ässät (8.)

  • 110 604
  • 939

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kovasti noita pelaajia luetellaan, mutta sitten on unohtunut että koko liigan paras pelaaja pelaa kuitenkin Ässäpaidassa. Kärpissä ei muuten yksikään kaveri päässyt yli piste/peli tahtiin.
Luettelin noita pelaajia ihan vastineeksi noille kunhan pimennetään ykkösketju tyylisille jutuille. Kärppien tulivoima on poikkeuksellisen kova ja mielestäni pisteet argumentoivat sen puolesta hyvin. Toki asioita voi myös olla perustelematta ja kirjoittaa uhoten ihan mitä sylki suuhun tuo. Tuollainen kirjoittelu vaikuttaa olevan kovin yleistä tässä ketjussa.
Neljä mahdollisuutta voittaa Oulussa, eiköhän Ässät nyt kertaalleen siihen pysty. Olis se tietysti kiva napata heti ekaan peliin niin nähtäis miten poronallekusema tapahtuu. Sit alkais tärisemään paikat pohjoisessa.
En nyt ihan varmana asiana kirjoittelisi noiden neljän mahdollisuuden puolesta, sillä ei Kärpät vailla mahdollisuuksia Porissa ole. Minä veikkaan, että Kärpät voittaa ainakin kerran Porissa, hyvin mahdollisesti kahdesti. Paras seitsemästä -sarjan luonne on siinä mielessä hyvä, ettei ensimmäisessä pelissä jaeta vielä jatkopaikkaa. Ensimmäinen peli on tunnustelua, jossa jaetaan yksi kiinnitys.
 

alcoholic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Koska Kärpät lähtee näihin neljännesfinaaleihin ennakkosuosikkina, niin analysoin tätä sarjaa Ässien mahdollisuuksista päästä välieriin.

Oma näkemys on, että Kärppien suurin kysymysmerkki on maalivahdit. Rynnäs ja Vehviläinen on toki pelannut runkosarjassa hyvällä tasolla, mutta playoffeista ei ole kummallakaan positiivisia näyttöjä. Jotain kertoo se, että Rynnäs on pelannut ennenkin Kärpissä eikä ole onnistunut voittamaan playoff-sarjaa. Vehviläinen taas vaikuttaa, ettei ole henkisesti vielä valmis koviin peleihin. Rynnäs on ollut yleensä hyvä Ässiä vastaan, mutta on täysin eri asia pelata hyvä runkosarjapeli kuin henkisesti ja fyysisesti kuluttava playoff-sarja. Luulen ettei Rynnäs välttämättä kestä sitä painetta, mitä porilaisyleisö tulee antamaan.

Ässien menestyksestä puhuttaessa jäähyt ovat avainasemassa. Selvää on, ettei tässä sarjassa ole varaa antaa Kärpille yli 5.ttä yv-mahdollisuutta/ottelu. Kaikki turhat huitomiset, poikkarit yms a la Laganiere on vaan jätettävä pois.

Jos Ässät uskaltaisi pelata vieraissa samaa peliä kuin kotona runkosarjan lopussa Pata veisi tämän sarjan. Noissa peleissä Ässillä on toiminut jokainen pelin osa-alue erinomaisella tasolla. Selvää on, että Lukkosarjan suorittamisella tuskin voitetaan peliäkään tässä ottelusarjassa.

Tein pienen jinxauksen tähän ottelusarjaan. Omat liigapörssit ovat sujuneet tällä kaudella sen verran huonosti, joten päätin ottaa pelkästään Kärppien pelaajia joukkueeseeni. Saa nähdä toimiiko.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
"Calle" ratsastaa muiden mukana tehopisteissä. Ässissä nähtiin mihin pystyy, kun ketjulta ei tullut apuja. Päätön pörrääjä.
Jep. Sportissa 47p ja 38p muiden vetämänä. Sit Ässissä 21p ja nyt taas Kärpissä 51p muiden avulla. Mäki haluaisin KalPaan tommosen joka tekee muiden avulla 38-51p. Tällä kaudella kun tohon haarukkaan pääsi vain Maione. Ässistä tuohon pääsi myös puolustaja, Matuskin 39pisteellään.

En tiedd meninkö miinaan, mutta voi käydä huvikseen vaikka nuo maalit vain katsomassa, miten se homma menikään.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Muistini mukaan tää "Suomen kovin Ässäfani" tais ihan kelvollisesti pelata runkosarjassa teitä vastaan, joten tuskin fanipojalle pleijaritkaan sen suurempia ongelmia tuottaa.

Niin, siksi juuri tuo @Numero13 postaus olikin kohtuullisen väsynyt.

Luettelin noita pelaajia ihan vastineeksi noille kunhan pimennetään ykkösketju tyylisille jutuille. Kärppien tulivoima on poikkeuksellisen kova ja mielestäni pisteet argumentoivat sen puolesta hyvin. Toki asioita voi myös olla perustelematta ja kirjoittaa uhoten ihan mitä sylki suuhun tuo. Tuollainen kirjoittelu vaikuttaa olevan kovin yleistä tässä ketjussa.

No, minä kirjoitin ykkösketjun pimentämisestä, mutta samaan hengenvetoon raapustin, ettei sekään välttämättä riitä, kun rosterista löytyy Vesalaista, ym..

En ymmärrä, mikä tuossa niin väärin oli, että pitää noin mielensä pahoittaa? No korjataan, toivottavasti Kotkaniemi kieltää pelaajia estämästä mitenkään Kärppien ykkösketjua tekemästä maaleja. Ja käskee Andynkin väistää Callen ja Jullen laukauksia. Niin ei tule sitten Kempeleellä paha mieli kenellekään.
 

Patalogo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät #90 #96
Noniin, täällähän on päästy jo ihan hyvään vauhtiin(: Tosiasiahan on kyllä se, että onhan Kärpillä pisteidentekijöiden valossakin aikamoinen etu. Ja runkkarissa painoivat gomiasti menemään but.. kyllä tässä nyt Ässien pitää se ryöstö ottaa tiistaina jatkoajalla, jonka ratkaisee muuan Zacharias S. Torstaina sitten Isomäessä voidaanki ottaa vähän suurinumeroisempi voitto. Sitten toivotaan, että alkaa pikkaten puristaa Callen, Junttilan ja Ruohomaan mailassa. Niin ja Leskisenkin tietysti. Siihen uskotaan että jännittämiset jäi Lukkosarjaan ja nyt aletaan taas pelaamaan sitä peliä mitä pelattiin runkkarin lopuillakin. Se on ainakin selvää, että ei Kärpät tästä ihan ylikävelyä tee... 6 peliä se ottaa ja voitoin 4-2 PATA VIE.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onpa taas heikkoja viestejä paljon. Sama se mulle muuten, mutta ikävä kahlata paskassa, että löytää edes jotain asiallista pohdintaa sarjasta.

Minua kiinnostaa erityisesti seurata, miten Kärppien nopeatempoinen ja intensiivinen peli kantaa pitkässä pudotuspelisarjassa. Ja miten Ässät tähän vastaa? Vähän kattelin pätkiä Ässät-Lukko-peleistä ja hitaan näköistä oli. Pystyykö Ässät kääntämään kytkintä Kärppä-sarjaan, vai lähteekö se pelaamaan omilla keinoillaan Kärppien vauhtia pois? Entä onko Kärpät keksinyt jotain uutta, vai mennäänkö alusta asti sata lasissa, kuten runkosarjassa?

Sektorivedot runkosarjassa:
4.10. Ässät-Kärpät 19-22 (8-6,6-7,5-9) 2-3
2.12. Kärpät-Ässät 32-7 (12-4,9-3,11-0) 1-2rl.
9.1. Ässät-Kärpät 17-27 (6-10,5-11,6-6) 0-5
1.2. Kärpät-Ässät 29-15 (10-4,8-4,11-7) 5-4

Kärppien tahtiin mentiin ja uskoisin, että jos nuo luvut eivät tasoitu pudotuspelisarjassa, niin sarja kääntyy väkisinkin Kärpille. Mutta kuten tiedettyä, uudet pelit ja uudet kujeet. Jäädään jännittämään.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No, minä kirjoitin ykkösketjun pimentämisestä, mutta samaan hengenvetoon raapustin, ettei sekään välttämättä riitä, kun rosterista löytyy Vesalaista, ym..
En ole viestiäsi aiemmin kommentoinut. Mukava, että olet kirjoittanut noin, sillä olet ollut kirjoituksesi kanssa asian ytimessä.
En ymmärrä, mikä tuossa niin väärin oli, että pitää noin mielensä pahoittaa?
Minun kanssani voit vaihtaa mielipiteitä rennoin mielin, sillä mielensä pahoittamista ei ole luvassa tältä suunnalta.
No korjataan, toivottavasti Kotkaniemi kieltää pelaajia estämästä mitenkään Kärppien ykkösketjua tekemästä maaleja. Ja käskee Andynkin väistää Callen ja Jullen laukauksia. Niin ei tule sitten Kempeleellä paha mieli kenellekään.
Voi sentään, taisi sinulle nyt kuitenkin tulla pikkaisen paha mieli. Ryhtiä hyvä mies, ryhtiä!
 

Pederheier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olisihan tuo ollut mukava saada heti puolivälierissä sellainen vastustaja jossa olisi ollut edes jotain haastetta. Ei sytytä tällainen läpihuuto sarja ollenkaan.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Yesh alkaahan sitä kevään kiimaa hiukan löytymään, raumalaiset kun keskittyivät tuhkan ripotteluun, vääntämisen sijaan! Ketjussa on jo nyt särmää paljon enemmän mitä muissa otteluparien ketjuissa yhteensä. Ennemmin tällaista, sillä asiaakin täältä tarpeeksi löytyy, kuin väsynyttä insinööripornomaista analysointia corseineen tms.

Itse uskon Ässillä olevan häviävän pieni mahdollisuus jatkoon tästä sarjasta ja se on käsikirjoitukseltaan vastaava mitä @Mr.Fox oli hahmoitellut töpseleille pari(?) vuotta sitten. Muuten materiaali jyrännee suh’t ylivoimaisestikin. Ässille kausi nousuineen ja laskuineen on kuitenkin jo positiivisen puolella.

Mutta paperilla näitä ei tietenkään ratkaista joten moi2006 uusintaa kehiin ja natsi-lestoja dunkkuun!
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
No johan on.
Kärpät runkosarjan voittajana lähtee ennakkosuosikkina toki sarjaan.

Eiköhän tästä hyvä sarja saada aikaiseksi. Mikään vuosituhannen ihme ei olisi vaikka Ässät tämän veisi, sen verran hankala oli Kärppien sarjakauden lopetus..

Pelataan 2-3 matsia niin nähdään se todellinen tilanne.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sarja on onneksi vielä 0-0 ja eka peli alkaa noista luvuista, minuuttiakaan ei ole vielä pelattu. Muistissa on skeptikoiden toteamukset vuodelta 2006 (ei ässäfanien), "ette te Tapparaa pudota", miten kävi, "no ette te ainakaan Kärppiä pudota", miten kävi. Tälläkin kaudella kaikki on mahdollista, spekuloidaan viikon kuluttua syvemmin.
 

Hecquefeuille

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ari-Pekka, Pantse
Olisihan tuo ollut mukava saada heti puolivälierissä sellainen vastustaja jossa olisi ollut edes jotain haastetta. Ei sytytä tällainen läpihuuto sarja ollenkaan.
Ei tätä enempää voi sääleistä toivoa. :)

Luulitko, että sieltä olisi voinut tulla TPS tai vaikka JYP vastaan puolivälierissä?
 

Prt Sc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nyt kun on saanut hetken mutustella tätä sarjaa, niin olen 100% varma, että kyseessä tulee olemaan erittäin kuuma ja fyysinen sarja. Se kumpi tästä menee jatkoon, tulee olemaan aika "well done meat" ja pelkäämpä pahoin, että jatkoon menijä on Kärpät, vaikkakin isoja eroja ei joukkueiden välillä ole. viimeisen 10 pelin kuntopuntari + 2 "säälipleijari" voittoa, kääntäisi taas kelkan Ässille, mutta kuten on monta kertaa todettu, menneitä on turha tuijottaa, nukutaan ja mennään eteenpän.

Ässien jäähyherkkyys vs Kärppien yv ratkaisee sarjan.

Mielelläni olen myös väärässä, luonnollisesti.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Aina välillä tulee mietiskeltyä tätä Mr.Foxin huikeaa postausta keväältä 2016. Tepsukat otti toki tuolloin kaksi voittoa, mutta siltikin pitää näin vuosienkin jälkeen antaa aplodit viestille. Tämän lainaan tähän siksi, että mielestäni tilanne on hyvin samanlainen tänä keväänä.
Itse uskon Ässillä olevan häviävän pieni mahdollisuus jatkoon tästä sarjasta ja se on käsikirjoitukseltaan vastaava mitä Mr.Fox oli hahmoitellut töpseleille pari(?) vuotta sitten. Muuten materiaali jyrännee suh’t ylivoimaisestikin.
Keväällä 2018 Ässien tilanne on melko samanlainen kuin TPS:lla oli keväällä 2016. Muutamia merkittäviä eroja kuitenkin löytyy.

Ihan tarkkaan en enää TPS:n kevään 2016 taivalta muista, mutta muistaakseni TPS:n seitsemäs sija ja sitä kautta joutuminen säälipleijareihin oli pettymys. Kuutossija oli muistaakseni ainakin jossain välissä ihan hyvinkin haarukassa? Sääleissä TPS veteli Sportia otteluvoitoin 2-0 kuonoon ja eteni runkosarjan kakkosta - Oulun Kärppiä - vastaan. TPS koki siis runkosarjan lopussa pettymyksen, eteni "rutiinivoitolla" puolivälieriin, joten joukkue olisi tarvinnut kunnon sytytyksen tiputtaakseen runkosarjan kakkosen. Nihkeä jatkoaikavoitto ensimmäisessä Oulun matsissa ei ollut se tarvittava sytyke. Murskatappio olisi EHKÄ ollut tarpeen? Muistaakseni Kärppien kakkossija oli kohtuullisen varma jo useita kierroksia ennen runkosarjan loppua. Tästä huolimatta Kärpät jyräsi runkosarjan lopussakin voitosta voittoon, jos oikein muistan.

Ässien kevään 2018 taival on useammallakin tavalla erilainen. Vielä pari-kolme viikkoa sitten Porissa oli pelko perseessä, että jos se Ilves kuitenkin nousee sieltä viivan alta ja tiputtaa Ässät aikaiselle kesälomalle. Ässien osiossa sentään joku palstaveli uskoi asiaan ja muotoili asian hienosti sanoiksi: tässä vaiheessa pitää katsoa mitä lohia voidaan napsia edestä eikä vilkuilla taakse mitä silakoita siellä räpiköi. Tämä on niin uskomattoman hieno lause, että tarjoan siitä hyvästä oluen, jos joskus satun kirjoittajan kanssa samaan halliin.

Niinhän siinä sitten kävi - silakat jäivät taakse ja Pata napsi vielä pari lohta edestä. Loppusijoitus runkosarjassa kahdeksas, ja asianmukaisesti raumalaiset kesälomille suoraan otteluvoitoin 2-0. Nyt vastassa on runkosarjan ylivoimainen voittaja Oulun Kärpät. Tiedä sitten kuinka paljon Oulussa nostettiin jalkaa kaasulta jo 50. kierroksen jälkeen, mutta ei tuo runkosarjan loppupuoli mitään vakuuttavaa näytöstä ollut. Toisin sanoen mä pidän Kärppiä jopa melko haavoittuvana joukkueena tällä hetkellä. Jos runkosarjan loppu ollaan vähän löysäilty, niin erittäin vaikeata sitä taisteluasennetta on löytää noin vain nappia painamalla, kun puolivälierät alkavat. Juuri tässä näen Ässien iskumahdollisuuden.

Porissa sitä vastoin on henki päällä. Siellä painettiin kaasu pohjassa runkosarjan loppuun asti, pidettiin Ilves selän takana, paranneltiin sijoitusta vielä pari napsua ja ennen kaikkea... tiputettiin raumalaiset! GAME 1:ssa porilaisten murskatappio ei tässä tilanteessa palvelisi ketään. Henki on jo nyt päällä - se kuului jopa radion välityksellä, kun kuuntelin sitä Rauman ottelua Radio Porista. Nyt jos koskaan Ässien pitää tehdä ensimmäisessä Oulun ottelussa se BIG STEAL. Siitä tappiosta Kärpät ei toivu samalla tavalla kakkosmatsiin, kuten keväällä 2016. GAME 2:n jälkeen otteluvoitot ovat Ässille 2-0, ja tämän jälkeen edetään kotivoitoin. GAME 4:n jälkeen Ässillä pitää olla otteluvoitot 3-1, sillä muuten jatkoonmeno on erittäin hankalaa. GAME 6 on oikeastaan ainoa, joka voi viedä Ässät välieriin.

Syy tähän löytyy otteluohjelmasta. Ensimmäisenä on edessä pari tavallista arki-iltamatsia (GAME 1 tiistaina, GAME 2 torstaina). Jos Pata mielii jatkoon tästä ottelusarjasta, sen pitää ottaa etu (otteluvoitot 2-0) nimenomaan näissä otteluissa. GAME 3 - lauantai-iltana Raksilassa *NJAAH* - ainakaan omat odotukseni eivät ole korkealla vierasjoukkueen voitolle (2-1). GAME 4 - maanantai-iltana Porissa - tämä tullee olemaan koko ottelusarjan vaikein ottelu. Saavutettu kotietu on pystyttävä pitämään (3-1). GAME 5 - keskiviikko Raksilassa *NJAAH* - torstaina on pyhäpäivä, joten Raksila lienee täynnä ja juominenkin saattaa olla humalahakuista. En laittaisi latiakaan vierasjoukkueen voitolle (3-2).

GAME 6 - kiirastorstai Isomäessä... siinä on muuten porilaisille tiedossa Pitkä Pääsiäinen (4-2)!!!
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Yesh alkaahan sitä kevään kiimaa hiukan löytymään, raumalaiset kun keskittyivät tuhkan ripotteluun, vääntämisen sijaan! Ketjussa on jo nyt särmää paljon enemmän mitä muissa otteluparien ketjuissa yhteensä. Ennemmin tällaista, sillä asiaakin täältä tarpeeksi löytyy, kuin väsynyttä insinööripornomaista analysointia corseineen tms.

Vaikka tykkäisikin enemmän amispornomaisista analyyseistä ja väheksyisi corseja yms, niin fakta on, että Ässien voitonmahdollisuudet paranevat, mikäli eivät ota tuossa tilastossa pataan keskimäärin -13 per ottelu.
 

Aces High

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Vaikka tykkäisikin enemmän amispornomaisista analyyseistä ja väheksyisi corseja yms, niin fakta on, että Ässien voitonmahdollisuudet paranevat, mikäli eivät ota tuossa tilastossa pataan keskimäärin -13 per ottelu.
Täysin totta, enkä itse väheksy tilastotiedettä lätkän analysoinnissa päinvastoin. Iloitsin vain vilpittömästi siitä ettei tämä ketju näy koostuvan pelkästä kliinisestä faktoihin perustuvasta, kohteliaasta keskustelusta, vaan vanhan liiton provoilu ja shaiban jauhanta vielä on elossa...
 
Raskas sarja tulossa otteluseurannan puolesta. Hitsareiden itkun ja selittelyn Kärppien kotituomareista ja mafiasta Ässien ylivertaa vastaan voi jo aistia.

Arviot pelipaikoittain.
Maalivahdit:
Rynkky,Veini 70-spagetti ja joku muu 30

Puolustus:
Kuningas & co. 70 - tuleva Kärppä ja muut 30

Hyökkäys:
Eniten maaleja liigassa 70- Tappara maitojuna & co. 30

Valmennus:
Manner 70- itku-iikka 30

4-1 Kärpille. Ässät vie jonkun, aivan sama kotona vai vieraissa. Seuraava vastustaja, kiitos!
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Nyt kun on saanut hetken mutustella tätä sarjaa, niin olen 100% varma, että kyseessä tulee olemaan erittäin kuuma ja fyysinen sarja. Se kumpi tästä menee jatkoon, tulee olemaan aika "well done meat" ja pelkäämpä pahoin, että jatkoon menijä on Kärpät, vaikkakin isoja eroja ei joukkueiden välillä ole. viimeisen 10 pelin kuntopuntari + 2 "säälipleijari" voittoa, kääntäisi taas kelkan Ässille, mutta kuten on monta kertaa todettu, menneitä on turha tuijottaa, nukutaan ja mennään eteenpän.

Ässien jäähyherkkyys vs Kärppien yv ratkaisee sarjan.

Mielelläni olen myös väärässä, luonnollisesti.
Tämä.

Mikäli Ässät ottavat yhtä tyhmiä jäähyjä kuin Lukkoa vastaan. Niin Kärpät ratsastavat helppoon voittoon. Pelit voivat ratketa jo eka eriin. Kärppillä on yvllä aika tuhottoman monta tehokasta pelaajaa. Siellä vielä Kukkos Lasse hämmentämässä, Koivisto viivalla peliä tekemässä, niin kiirettä tulee Kuparis Mateilla kumppaneineen.

Voipi jopa olla ratkaisevin tekijä tässä sarjassa. Kärpillä löytyy useampi takaapäin ohi tuleminen runkosarjassa, niin toiseen suuntaan 2-0 tai 3-0 häviökään ei välttämättä katastrofi ole. Ja nyt puhun vain maaleista pelin sisällä, en otteluvoitoista.
 

Petra85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien mestaruus on jo saavutettu. voitto lukosta ja thäts it? helppo jatkopaikka on tulossa kärpille. porissa ollaan tyytyväisiä kun muutaman pelin saadaan raumalaisia enemmän pelailla.
 
kyseessä tulee olemaan erittäin kuuma ja fyysinen sarja.
Kärpillä vaan ei tuota fyysistä puolta ole. Sailio kun ”taklaa”, niin se on kyynerpäällä päähän, Humaloja enemmän vain repii ja roikkuu, Mäenalanen sitten jälkitilanteissa takaapäin tykkää päästä repiä, ja.. ja.. No Hakanpää on iso. Ei siis mitään fyysistä peliä tulla Kärpiltä näkemään.

Ässien osalta on mielenkiintoista nähdä tulevatko prässäämään ja taklaamaan pakkeja, kuten aiemmin pohdin. Se vaatisi toki oikea-aikaisia päätykiekkoja. Jos ei ehdi, sitten tiivis träppi.
 
Ässien osalta on mielenkiintoista nähdä tulevatko prässäämään ja taklaamaan pakkeja, kuten aiemmin pohdin. Se vaatisi toki oikea-aikaisia
Marjamäen aikana tuo pakkien prässäys oli ihan hyvä taktiikka. Nykyään kiekko on niin vähän aikaa omassa päässä, että kun pääset pakin iholle niin omissa on jo helähtänyt.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien kevään 2018 taival on useammallakin tavalla erilainen. Vielä pari-kolme viikkoa sitten Porissa oli pelko perseessä, että jos se Ilves kuitenkin nousee sieltä viivan alta ja tiputtaa Ässät aikaiselle kesälomalle. Ässien osiossa sentään joku palstaveli uskoi asiaan ja muotoili asian hienosti sanoiksi: tässä vaiheessa pitää katsoa mitä lohia voidaan napsia edestä eikä vilkuilla taakse mitä silakoita siellä räpiköi. Tämä on niin uskomattoman hieno lause, että tarjoan siitä hyvästä oluen, jos joskus satun kirjoittajan kanssa samaan halliin.

Niinhän siinä sitten kävi - silakat jäivät taakse ja Pata napsi vielä pari lohta edestä. Loppusijoitus runkosarjassa kahdeksas, ja asianmukaisesti raumalaiset kesälomille suoraan otteluvoitoin 2-0. Nyt vastassa on runkosarjan ylivoimainen voittaja Oulun Kärpät. Tiedä sitten kuinka paljon Oulussa nostettiin jalkaa kaasulta jo 50. kierroksen jälkeen, mutta ei tuo runkosarjan loppupuoli mitään vakuuttavaa näytöstä ollut. Toisin sanoen mä pidän Kärppiä jopa melko haavoittuvana joukkueena tällä hetkellä. Jos runkosarjan loppu ollaan vähän löysäilty, niin erittäin vaikeata sitä taisteluasennetta on löytää noin vain nappia painamalla, kun puolivälierät alkavat. Juuri tässä näen Ässien iskumahdollisuuden.
Kiitos erityismaininnasta, kenties minä voin sitten tarjota vastavuoroisesti oluen sinne päin tuon lausahduksen siistimisestä vähän parempaan muotoon :D
Juuri näin! Kyllä tässä vaiheessa kautta täytyy jo tuijottaa, mitä edellä uivia isoja kaloja pystytään seuraavaksi syömään, eikä tuijotella pelko perseessä, mitä särkiä siellä selän takana räpiköi.
Parit vonkaleet on jo tosiaan napsittu ja seuraava uhri on Kärpät.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös