Suomen poliisi kriisissä?

  • 642 701
  • 5 563

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Minusta Etelä-Amerikan oikeistodiktatuureissa poliisi toimi erittäin jämäkästi ja johdonmukaisesti. En tiedä oliko kyse mielivallasta vai vallattomuudesta mutta hyvin tekivät työnsä. Ainakin valtaapitävien mielestä.

Niin, ymmärrän. Oikeistodiktatuurit ovat sananmukaisesti diktatuureja. Karmeaa menoa, olen muuten aikanaan käynyt parissa, ja hengissä selvinnyt. Yhtään sen parempi - jos sillä suunnalla ollaan - ei ole Kuuba tai Nicaragua, jotka sai kärsiä ensin oikeistodikatuurista ja sen jälkeen vasemmistodiktatuurista.

Jatkoajassa on vaan liikaa kuvitelmia, että Suomen poliisi toimii jotenkin oudosti mm. sen kuvaajan tapauksessa. Oispa mennyt kuvaamaan vuoden pahimpana päivänä noin pahimmilla odotettavissa olevilla paikoilla poliisiautoa Saksassa tai Ranskassa, niin istuisi kenties vieläkin, jos kerran haussa oli tuntomerkkeihin sopiva eikä henkilöllisyyspapereita ollut. Jollain terrorismilailla pidätettäisiin.

e: todettakoon, että @DAF hyvä teksti sivun ylälaidassa, ja olen ongelman syystäkin osin samaa mieltä. Lisäisin vain sen, että ylin johto antaa huonoa esimerkkiä johtamisessa ja tiedottamisessa.
 
Viimeksi muokattu:

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Neuvostoliittoon vaan, kaikki vihertävät kommunistihipit. Siellä poliisi ei ole natsi, eikä tee työtään, joten kaikilla on silloin tasa-arvoinen olo. Saatte nauttia ihanasta vapaudesta, ilman poliisin ja virkavallan häirintää. Aaah, sitä autuutta.
 
Tämähän ei kerro mitään vihreiden äänestäjistä vaan ainoastaan sinusta ja tuttavapiiristäsi. Tunnen muutaman vihreitä äänestäneen lääkärin, sotilaat ja poliisit eivät samaan viiteryhmään luonnollisestikaan kuulu. Soittaako Antero Vartia kelloja?
Se ei kerro mitään tuttavapiiristäni. Myös vihreitä tuttavapiiriini kuuluu. Taikaseinäläisiähän nuo pääsääntöisesti ovat.Ihmettelen mitä Antero Vartia tekee desanttipuolueessa.

No nyt. Kyllähän näin vankalla otannalla pystyy jo kumoamaan tutkimuksenkin kun tutkimuksenkin. Otoskoko lähentelee varmaan seitsemää ja jutuistasi päätellen uskon että tuntemattomat ihmiset juttelevat kanssasi mielellään politiikasta. Tynnyristä kajahtaa.
Vihreää laskutaitoa on että kun luettelee seitsemän ammattia otanta on noin seitsemän. Mistä tiedät miten juttelen ihmisten kanssa tämän palstan ulkopuolella?
Vaikka vaalisalaisuus demokratiassa onkin pyhimmistä pyhin, onneksi sinä sentään tiedät, kuka äänestää ja ketä. Mainitsemastasi ryhmistä kuka tahansa on voinut pettää lojaaliteetin suhteessa sinuun äänestämällä eri henkilöä, mitä on maininnut. Kerroppa Paavo Väyrysen äänisaalis tulevissa vaaleissa.
Onneksi bebeto tuossa ylhäällä tietää varpisti miten hänen tuntemansa lääkärit äänestävät.
Heh; "Pettää lojaliteetin suhteessa minuun". Minkä hemmetin lojaliteetin?
Väykkä tulee saamaan 1. kierroksella kolmanneksi eniten ääniä.
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Se ei kerro mitään tuttavapiiristäni. Myös vihreitä tuttavapiiriini kuuluu. Taikaseinäläisiähän nuo pääsääntöisesti ovat.Ihmettelen mitä Antero Vartia tekee desanttipuolueessa.


Vihreää laskutaitoa on että kun luettelee seitsemän ammattia otanta on noin seitsemän. Mistä tiedät miten juttelen ihmisten kanssa tämän palstan ulkopuolella?

Desantti ja taikaseinä. Minkä takia sä vedät keskustapuolueen vielä tähän? Muutenkin ihan huru-ukko tason logiikkaa, mutta tottakai saat kokea näin. Ne ei oo töissä kun mä en tunne niitä. Siinä olet toki ettei mulla ole hajuakaan mitä ja miten siellä kuplassasi puhut.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Saatte nauttia ihanasta vapaudesta, ilman poliisin ja virkavallan häirintää. Aaah, sitä autuutta.
Visiollasi sinne kuuluisivat kaikki natsit ja rajakit, siellä saisivat luputtaa isä Putinin pippeliä ja kaikki ajattelisivat samaa autuutta, eikä koskaan tarvitsisi pelätä lapsia ja alpakoita, demareista puhumattakaan. Siellä ydinaseen antamassa voimaannutuksessa olisi nautinto pokkuroida ja kumarrella johtajien kanssa ja niitä riittäisi, isoja ja pieniä, hierarkioita joiden sametinpehmeä kosketus saa jokaisen natsilarpin vauvanpyllynpehmoisen ihon kananlihalle ilosta ja jännityksellä odotuksesta, koska käsketään puolustuskyvyttömiä pahoinpitelemään ja osoittamaan kuuliaisuutta laeille ja esivallalle, jotka tietää kaiken ja on aina oikeassa, niinkuin isi silloin remmillä hakkas kun tutti lipsahti suusta lattialle.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Sen enempää kantaa ottamatta itsenäisyyspäivän tapahtumiin mutta onhan Suomen poliisi kriisissä. Ylin johto on korruptoitunutta, huumepoliisin päällikkö pyörittää omaa huumekauppaa etc.

Hyvää on se, että huumepoliisin pomon osalta asiaa käsitellään oikeudessa.

Sitten on tämä poliisien "salainen" facebook-rinki missä on viljelty rasistista vihapuhetta ja johon kuului myös vihapuhetta verkossa valvova Forss, kestämätöntä.

Tuon ringin osalta vihreiden Teemu Hokkanen kertoi, mitä todellisuudessa tapahtui:

noin 15 jäsentä aloittivat joitakin ihmisryhmiä panettelevan, valemedioiden tarjoamilla ”uutisilla” ryyditetyn viestittelyn. Tähän puututtiin monesti poliisilaistakin tutuin ”neuvoin ja kehotuksin”. Myös monet jäsenet itse puuttuivat asiattomina pitämiinsä viesteihin tai tarjosivat vasta-argumentteja esitettyihin väitteisiin, kunnes alkoivat kyllästyä aiheesta jankkaamiseen.

Moni poliisi oli – varsinkin aluksi – aidosti huolissaan ja tämä näkyi myös asenteiden koventumisena turvapaikkapolitiikkaa kohtaan. Tämä tai muukaan edellä kerrottu ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Suomen poliisi olisi rasistinen, saati sitä, että sillä olisi jokin 2 800 jäsenen vihapuheryhmä. Väite on mittaluokaltaan vähintään yhtä karkea yleistys kuin mihin nämä 10–15 rasistista möyhääjää syyllistyivät.

Kuulun poliisien salattuun Facebook-ryhmään – enkä minä ole jäsenenä vihapuheryhmässä - Mielipide - Helsingin Sanomat

Hokkasen kirjoittamista faktoista tulee hyvin esille se, kuinka äärisuvaitsevaiset pyrkivät hyödyntämään 10-15 rasistisen möyhääjän viestintää monin eri tavoin. Mutta miten maahanmuuttajat, kuten somalit, suhtautuvat Suomessa poliisiin? Seuraavalla tavalla:

Yksi tutkimuksen huomioista on, että Suomessa vastaajat sanoivat luottavansa poliisiin enemmän kuin missään muussa maassa: asteikolla 0–10 luottamus poliisiin oli 8,2.

Suomen somalialaisten liiton hallituksen puheenjohtaja Arshe Said sanoo, että tämä on helppo uskoa. Jos joskus onkin ollut ongelmia, kyllä Suomen poliisilla on hyvä luottamus myös maahanmuuttajien ja somalien keskuudessa. Luulen, että se liittyy ihmisten yleiseen luottamukseen poliisia kohtaan.

Suomi pistää silmään syrjinnässä, ja afrikkalaistaustaisista sitä koki liki puolet – Somaliliiton puheenjohtaja: ”Ei syrjivä ihminen erottele, kuinka kauan joku on asunut Suomessa” - Päivän lehti 12.12.2017 - Helsingin Sanomat

Luottamuksesta viranomaisiin kielii myös se, että Suomessa asuvat ilmoittivat syrjinnästä useammin kuin verrokkimaissa. Lähes joka kolmas vastaaja teki ilmoituksen viimeisimmästä kokemastaan syrjintätapauksesta.

Poliisin Jatkoajassakin huhutusta ja väitetystä rasismista ei siis ole näyttöä suhteessa suomalasiin yleensä. Pikemminkin näyttäisi olevan niin, että poliisi on Suomessa vähemmän rasistinen, kuin kansa keskimäärin.

Mutta syrjinnästä Suomessa tulee olla huolissaan olettaen, että aiemmin linkitetty tutkimus tuloksineen antaa faktapohjaisen kuvan. Rasismi on henkistä sairautta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Onko sinulla jokin aivan oma - selvästi yleisesti käytetystä poikkeava - määritelmäsi poliittiselle vasemmistolle?

Miten luonnehtisit esimerkiksi mainittujen Kuuban ja Nicaraguan aatteita yhdellä sanalla? Toki voisi kirjoitella, että kuubalaiset leniniläis-cheguevaralais-castrolaiset tai nicaragualaiset Chamorron sandinistit, mutta mulle riittää vassarit. Entä mihin sijoitat venezuealaiset, kun siellä on ainakin kolme erilaista blokkia? Vassareita ne on, tavalla tai toisella ja osa hyvin vähän, mutta ei ne ole oikeistolaisia tai kepulaisiakaan.

Ja harmiksesi lasken myös Stalinin vassareihin. Kuten Maonkin. Ja Antti Rinteen. Melkoista.
 
Viimeksi muokattu:

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Minusta on vaan vähän outoa että luettelee pelkästään vasemmistolaisia diktatuureja, mutta jättää ne oikeistolaiset jostain syystä mainitsematta. Chile ja Kolumbia nyt etunenässä. Onko se oikeistolainen diktatuuri jotenkin parempaa vai mikä tässä on takana?
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Minusta on vaan vähän outoa että luettelee pelkästään vasemmistolaisia diktatuureja, mutta jättää ne oikeistolaiset jostain syystä mainitsematta. Chile ja Kolumbia nyt etunenässä. Onko se oikeistolainen diktatuuri jotenkin parempaa vai mikä tässä on takana?

Kaiken varalta: tarkoitatko minua vai joitain tai jotain toista keskustelijaa, niin en turhaan vastaa?
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Kaikille varmaan on selvää, että Suomessa on erinomainen poliisi. Kuitenkaan mikään instituutio ei ole arvostelun yläpuolella eikä täydellinen, ei poliisikaan. Väittäisin jopa, että se että poliisista voidaan Suomessa vapaasti esittää myös kriittisiä arvioita ja että sen toimintaa valvotaan on yksi keskeinen syy sille, että meillä on erinomainen poliisitoimi täällä. Osa postaajista tuntuu määritelmänomaisesti ajattelevan että poliisi on aina oikeassa mikä ei minusta ole kauhean rationaalinen lähtökohta.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Ei kai ketjussa @mjr ole kaiketi yhtään tai juuri yhtään nimimerkkiä, jonka mielestä määritelmänomaisesti poliisi on aina oikeassa? Toiseen suuntaan - poliisi on aina väärässä - löytyy muutama nimimerkki siinä mielessä, että he kipittävät oitis lyömään poliisia ilman faktoja, jos saavat tilaisuuden. Ja ovat lähes poikkeuksetta väärässä, kun faktaa saadaan esille. Normaalisti - siis ilman agendaa - poliisiin suhtautuvien ja näiden vääristelijöiden väliset keskustelut ovat saaneet eniten tilaa tässäkin ketjussa.

Poliisin ongelmia on moni poliisiin sinänsä myönteisesti suhtautuva luetellut yksityiskohtaisesti. Johtamisesta alkaen.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Siihen mitä tähän mennessä on tullut ilmi. Olen valmis muuttamaan kantaani jos tuosta paljastuu jotain muuta. Tällä hetkellä en keksi mitään syytä suolata poliisia tuosta hyvinkin mitättömästä tapahtumasta.

Toisin sanoen et malta odottaa ratkaisua, vaan asetut jo valmiiksi sille kannalle, jonka kyseinen taho on itse omasta toiminnastaan antanut. Kuulostaa vähän samalta kuin Pohjois-Korean johtaja ja Venäjän olympiakomitea.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Toisin sanoen et malta odottaa ratkaisua, vaan asetut jo valmiiksi sille kannalle, jonka kyseinen taho on itse omasta toiminnastaan antanut. Kuulostaa vähän samalta kuin Pohjois-Korean johtaja ja Venäjän olympiakomitea.
Mistä sinä tuollaista päättelet? En syyttele poliisia virheistä, koska toistaiseksi ei ole tullut mitään virhettä ilmi. Näillä tiedoilla ei ole mitään syytä alkaa muodostamaan mitään salaliittoa poliisiauton kuvaaman henkilön kouluttamisesta tai vastaavasta. Minun silmissäni koko tapahtuma on hyvinkin vähäpätöinen kokonaisuudessaan. Poliisin tarvitsi selvittää henkilön henkilöllisyys. Ei onnistunut paikanpäällä, joten käytti kisahallilla sen selvittämiseksi.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Mistä sinä tuollaista päättelet? En syyttele poliisia virheistä, koska toistaiseksi ei ole tullut mitään virhettä ilmi.

Syyttäminen on täysin eri asia kuin malttaa odottaa loppulausuntoa tai korostaa poliisin tehneen oikein niin kuin sinä teit. En minäkään poliisia syytä, enkä vastaavasti julista poliisin toimineen oikein niin kuin sinä (näyte seuraavassa lainauksessa).

Myöntää pitää ilman muuta jos toimii väärin. Tuossa tapauksessa poliisi hoiti hommansa niinkuin kuuluu eikä ole syytä minkäänlaisiin anteeksipyyntöihin.

Olen aika varma, että me molemmat tiedämme tapauksesta niin vähän, ettei meillä ole perusteita julistaa totuutta niin kauan kuin ainoa asiaa kommentoinut on toinen mukana ollut osapuoli.


Luottamus Suomen poliisiin on tärkeää, mutta tämänhetkinen luottamus saattaa olla haitallisen korkea. Kun ihmisten luotto on korkealla, saattaa se kääntyä niin, että poliisi käyttää luottamusta hyväksi. Poliisina työskentelevä on arvokkaasta työtehtävästään huolimatta kuitenkin vain ihminen kaikkine vahvuuksineen ja virheineen.

Verrataanpa poliisia toiseen arvostettuun ammattikuntaan. Jos ei omia kokemuksia ole, niin ainakin lehdistä voi lukea, kuinka koulutetut ammattilääkärit tekevät hoitovirheitä, niin mistä sellainen usko, että poliisi ei virheitä tee? Ei ainakaan silloin, kun toisena osapuolena on joku sellainen, jonka liikkennekulttuuri poikkeaa omasta.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Miten luonnehtisit esimerkiksi mainittujen Kuuban ja Nicaraguan aatteita yhdellä sanalla?
Kelpaisiko vaikka kommunistinen tai marxilainen. Ja nämä ovat totta kai vasemmistolaisia, en tietenkään ole kiistämässä moista ilmeistä tosiseikkaa.

Toki voisi kirjoitella, että kuubalaiset leniniläis-cheguevaralais-castrolaiset tai nicaragualaiset Chamorron sandinistit, mutta mulle riittää vassarit. Entä mihin sijoitat venezuealaiset, kun siellä on ainakin kolme erilaista blokkia? Vassareita ne on, tavalla tai toisella ja osa hyvin vähän, mutta ei ne ole oikeistolaisia tai kepulaisiakaan.
Venezuelassa Chavezin ja Maduron hallinnot ovat toimiensa perusteella ilmeisiä kommunisteja. Ja todellakin eivät ole perinteisen jaon mukaan oikeistolaisia vaan vasemmistolaisia. Ei kai tuossa ole kenellekään mitään erityisen epäselvää.

Ja harmiksesi lasken myös Stalinin vassareihin. Kuten Maonkin. Ja Antti Rinteen. Melkoista.
En nyt ihan äkkiä keksi, miksi minua pitäisi harmittaa, että ilmeiset vasemmistolaiset lasketaan vasemmistolaisiksi. Ei tosin harmittaisi päinvastainenkaan, vaikka olisikin outo ja perusteeton mielipide. Mitäs muuten luulet, jos Antti Rinne nousisi pääministeriksi, kuinka monta suomalaista menettäisi henkensä poliisin kynsissä ensimmäisen hallitusvuoden aikana?
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Syyttäminen on täysin eri asia kuin malttaa odottaa loppulausuntoa tai korostaa poliisin tehneen oikein niin kuin sinä teit. En minäkään poliisia syytä, enkä vastaavasti julista poliisin toimineen oikein niin kuin sinä (näyte seuraavassa lainauksessa).
Vastasin tuossa lanaamassi viestissä tyypille joka on löytänyt mielikuvituksestaan ties mitä ja vaati poliisia myöntämään virheensä ja pyytämään anteeksi. Minä en näillä tiedoilla löytänyt virheitä poliisin toiminnassa.

Luottamus Suomen poliisiin on tärkeää, mutta tämänhetkinen luottamus saattaa olla haitallisen korkea. Kun ihmisten luotto on korkealla, saattaa se kääntyä niin, että poliisi käyttää luottamusta hyväksi. Poliisina työskentelevä on arvokkaasta työtehtävästään huolimatta kuitenkin vain ihminen kaikkine vahvuuksineen ja virheineen.
Ihan täyttä paskaa... Se on toki totta, että poliisit ovat ihmisiä.

Verrataanpa poliisia toiseen arvostettuun ammattikuntaan. Jos ei omia kokemuksia ole, niin ainakin lehdistä voi lukea, kuinka koulutetut ammattilääkärit tekevät hoitovirheitä, niin mistä sellainen usko, että poliisi ei virheitä tee? Ei ainakaan silloin, kun toisena osapuolena on joku sellainen, jonka liikkennekulttuuri poikkeaa omasta.
Ei ole uskoa, että poliisit eivät tee virheitä. Mistä sellaista kuvittelet? Ei ole myöskään ennakkoasennetta, että poliisit suorittavat tehtäviään kiusatakseen kansalaisia.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Kelpaisiko vaikka kommunistinen tai marxilainen. Ja nämä ovat totta kai vasemmistolaisia, en tietenkään ole kiistämässä moista ilmeistä tosiseikkaa.

Kelpaisi toki, mutta helpompi sanoa vassareiksi, kun se on tavallaan perusmääre, jolla on paljon erilaisia alaluokkia.

En nyt ihan äkkiä keksi, miksi minua pitäisi harmittaa, että ilmeiset vasemmistolaiset lasketaan vasemmistolaisiksi. Ei tosin harmittaisi päinvastainenkaan, vaikka olisikin outo ja perusteeton mielipide.

Hyvä näin ja asia selvä.

Mitäs muuten luulet, jos Antti Rinne nousisi pääministeriksi, kuinka monta suomalaista menettäisi henkensä poliisin kynsissä ensimmäisen hallitusvuoden aikana?

Tuo vasemmiston hallitsema maa ei tietenkään tarkoita jonkun demarin pääministeriyttä, vaan vassarien todellista, lähes yksinvaltaa. Antti Rinteen pääministeriys on suurin uhka demareille itselleen, tuskin muille.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Minä en näillä tiedoilla löytänyt virheitä poliisin toiminnassa.

Sillä ei ole mitään merkitystä, mitä sinä olet poliisin toiminnasta löytänyt. Ellet sitten ole se taho, joka poliisista tehtyjä ilmoituksia tutkii.

Ihan täyttä paskaa...

Voisitko edes yrittää kumota näkemykseni hieman tasokkaammalla tavalla. Autan sinut alkuun.

Tehtävä 1. Ilmaise oma perusteltu näkemyksesi jatkamalla seuraavaa virkettä.

Radiopään näkemys on virheellinen, koska _____________________________________________________________________________


Ei ole uskoa, että poliisit eivät tee virheitä. Mistä sellaista kuvittelet? Ei ole myöskään ennakkoasennetta, että poliisit suorittavat tehtäviään kiusatakseen kansalaisia.

Viestistäsi ei saanut sellaista käsitystä, että olisit neutraalilla alueella odottamassa lopputulosta.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tuo vasemmiston hallitsema maa ei tietenkään tarkoita jonkun demarin pääministeriyttä, vaan todellista valtaa.
Nyt ymmärrän. Mielestäsi siis maata voi todella hallita vain, jos kyseessä on autoritaarinen hallinto. Siis esimerkiksi Donald Trump ja republikaanit eivät hallitse USA:ssa, mutta Kim Jong-un puolueineen hallitsee Pohjois-Koreassa.

Antti Rinne pääministeriys on suurin uhka demareille itselleen, tuskin muille.
Jos sattuisi käymään niin ikävästi, että Rinne tuohon asemaan pääsisi, niin olisi se mielestäni kyllä uhka Suomelle. Ei kuitenkaan mielivallan ja ruumiiden muodossa, vaan yksinkertaisesti siksi, että tumpelo pääministeri kyllä pystyisi esim. haittaamaan talouskehitystä.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Nyt ymmärrän. Mielestäsi siis maata voi todella hallita vain, jos kyseessä on autoritaarinen hallinto. Siis esimerkiksi Donald Trump ja republikaanit eivät hallitse USA:ssa, mutta Kim Jong-un puolueineen hallitsee Pohjois-Koreassa.

Vähitellen tosiaan pääset kärryille. Vielä yksi porras: USA on edelleen oikeusvaltio, johon kuuluu demokraattinen päätökseteko ja oppositio. Kun puhutaan yksinvallasta tai lähes yksinvallasta, kyse ei ole enää oikeusvaltiosta, johon kuuluu demokraattinen päätöksenteko ja oppositio. Itse näen eron tuossa.

Jos sattuisi käymään niin ikävästi, että Rinne tuohon asemaan pääsisi, niin olisi se mielestäni kyllä uhka Suomelle. Ei kuitenkaan mielivallan ja ruumiiden muodossa, vaan yksinkertaisesti siksi, että tumpelo pääministeri kyllä pystyisi esim. haittaamaan talouskehitystä.

Kyllä mä tuon voin allekirjoittaa. Mielelläni.

Haluatko vielä ottaa erän tai pari ketjun aiheen sivusta, vai sovitaanko, että minä alan keskittymään Tatlin EM-matsiin ja palataan sen jälkeen poliisin asioihin?
 

Nick Neim

Jäsen
Viestistäsi ei saanut sellaista käsitystä, että olisit neutraalilla alueella odottamassa lopputulosta.
Mikä osa viestistä henkii tuollaisesta?

Ihan siis vilpittömästi, näin sivustaseuraajana. En huomannut samaa, joten saatoin missata jotain oleellista, josta tuollaisen päätelmän voi tehdä.

Tai sitten siellä luetaan kirjoittajaa, ei kirjoituksia.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Sillä ei ole mitään merkitystä, mitä sinä olet poliisin toiminnasta löytänyt. Ellet sitten ole se taho, joka poliisista tehtyjä ilmoituksia tutkii.
No mielipeteeni muodostan siltä pohjalta mitä tietoja tapahtumasta on, en ennakkoasenteilla. Mitään muuta merkitystä en ole koskaan väittänyt olevan. Jokainen saa muodostaa mielipiteensä just niin kuin haluaa.

Voisitko edes yrittää kumota näkemykseni hieman tasokkaammalla tavalla. Autan sinut alkuun.

Tehtävä 1. Ilmaise oma perusteltu näkemyksesi jatkamalla seuraavaa virkettä.

Radiopään näkemys on virheellinen, koska _____________________________________________________________________________
Tehtävä 1: Radiopään näkemys on virheellinen, koska koko ajatuksessa ei ole päätä eikä häntää.

Palataan asiaan kun löydät käytännön esimerkkejä siitä, että luottamuksella on haitallisia vaikutuksia poliisin päivättäistyöhön. Poliisia ei luulla virheettömäksi ja epäkohtiin puututaan. Poliisityö ja sen valvonta kestää oikein hyvin vertailun kansainvälisellä tasolla.

Viestistäsi ei saanut sellaista käsitystä, että olisit neutraalilla alueella odottamassa lopputulosta.
Se on kokonaan sinun ongelmasi jos et ymmärrä lukemaasi ja saat vääriä käsityksiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös