• 10 177
  • 150

tuketuksu

Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
Ihan mahtava erä Puljulta. Kokoajan vaarallinen. Pliis kiekkojumalat antakaa se hattu tänään. Onneksi yksi näistä jumalista pelaa samassa ketjussa ja varmasti tulee vielä jokunen paikka yrittää sitä hattua.

red.machine

Slovakia
Olisi järkevää mennä nukkumaan, mutta ei vaan malta. Pakkohan se on JP:n NHL-uran ensimmäinen hattu nähdä.

red.machine

Slovakia
Letestu vei äsken alivoimalla Oilersin jo 4-1-johtoon. Melkoista sähläämistä Flamesin pelaaminen tällä hetkellä. Äsken Caggiulalla oli paikka iskeä jo 5-1 taululle, mutta Smith veti pidemmän korren.

tuketuksu

Ja Puljulla jo erän molemmissa vaihdoissa kohtuulliset paikat maalintekoon. Pakkohan sen on kohta tulla.

Kuubextra

Kokkolan Hermes
Pulju pelasi 5-1 maalissa joukkueelleen: Kaivoi kiekon ja syötti järkevästi viivaan, jossa parilla syötöllä maali ja Puljulle kolmossyöttö tähän. Ei kerinnyt saada edes plussaa tehotilastoon kun kiiruhti vaihtoon. Hö.

2+0 nyt ja vielä on aikaa hattuun.

Mazaa

Karsinnat
Tajusin juuri, että Jesse Puljujärvi on heti McDavidin jälkeen Edmontonin toiseksi tehokkain maalintekijä pelattujen otteluiden määrään suhteutettuna!

Samalla Sam Bennett iskee mummon pippurit hyllyltä alas. Aika näyttävä veto. 4-6.

adolf

Leijonat & Haminan Palloilijat
Edmonton :D

HekeK

Jääkiekkojoukkue
Aika surulliset kaksi peliä Russellilla. Veto kiinni vastustajalle tänäänkin? Omiin ei kehtaa joka ilta tehdä.

Öljyt :D

Mazaa

Karsinnat
Vaikuttaa kyllä tärisevän Russelilla.
Mitä ihmettä? Jokainen veto menee? G-rau iskee jo pelin lukemiin 5-6!

Nyt tärisee pahasti. Tosin tämähän saattaisi tietää Puljulle tyhjää maalia?

Goljat

Kärpät, PattU
Aika lyhyttä vaihtoa pelaa Pulju. Aina ensimmäisenä vaihdossa ja tuntuu et välillä turhankin nopeasti menee vaihtoon. Yrittääkö olla liian nöyrä vai loppuuko kunto?

adolf

Onpahan ollut erikoinen kiekkopeli

Mazaa

Karsinnat
Selittäkää joku minulle miksi Calgary ei ottanut maalivahtia pois, kun ero oli kaksi maalia, kiekko oli omilla ja peliaikaa oli noin 40-50 sekuntia jäljellä? Mielestäni tuo on järjen köyhyyttä.