Pe 20.10.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 44 358
  • 620

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Ilmeisesti kaikki Suodenniemen sukurutsaiset serkutkin otettu völjyyn, jos noin moneksi on.

Huhu puhetta! Työkaveri asuu Suodenniemellä ja kannattaa Ilvestä. Ei kuulemma heidän kylällä tunnusta kukaan porkkanan väriä. Tämä on nyt sitten tällä taputeltu?
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ex-Formulaselostaja Osku Saari on yllättävän hyvä myös liigan selostajana,varsinkin kun Kölli on tukena. Tappara-Ilveksessä siis.

Samaa mieltä. Positiivinen yllätys ollut.

Toisin kuin Ilveksen pelaaminen. Toinen erä oli ihan järkyttävä sukellus, olisko jopa ollut kauden huonoin erä. Ehkä kolme kontrolloitua hyökkäystä koko erässä, kaikki kaksinkamppailut hävittiin ja pakkien avaukset hitaita ja huonoja. Hyi helvetti. Ok puuttuu pari tärkeää pelaajaa, mutta nyt oli niin huono erä, että selitykset pois. Toivottavasti saadaan edes peli aikaiseksi tästä vielä.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
No niin, nyt nähdään miten Kärpät reagoi.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Eikö sitä oikeesti vois pitää voittavaa veskaa maalilla. Kusee vedot vielä Kärpät saatana.
 

EMS78

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miten tuo Ritari voi välillä olla noin pihalla vai onko kyse jostain muusta?! Tuppurainen loukkaa ittensä laitakahnauksessa ja luistelee hitaasti pois. Samalla Yonkman saa kiekon viivaan, mutta ei voi laukaista kun Tuppurainen on eessä luistelemassa vaihtoaitioon. Yonkman ei laukaisekaan vaan yrittääkin syöttää kiekkoa. Hirveet valitukset Ritarilta Yonkmanin syöttöyrityksestä. Oisko sen oikeesti pitäny laukaista päin loukkaantunutta Tuppuraista. Ei hyvänen aika. Kattois molemmilla silmillään tuota peliä eikä vilkuilis toisella niitä muistiinpanojaan. Ei meitä oikeesti kiinnosta Liigan Leskisten sukulaissuhteet, ei Markus Jokisen pelinumero edellisessä seurassa eikä joka kerta Anttoni Hongan koskiessa kiekkoa tarttis kertoa Juliuksen peleistä.

Mutta tästä alustuksesta itse asiaan...ootteko, etenkin JYPin kannattajat, huomannu että Yonkman kuuluu jollekin Ritarin inhokkilistalle? Oon ennenkin huomannu että antaa ihan ihme kommentteja Yonkmanista pelien aikana. Tänäänkin aikaisemmin väitti kuinka KalPan pelaajat on päässy Yonkmanin ihon alle, vaikka siinä tilanteessa ei ollu mitään sellaista. Yonkman vaan meni estää kahta KalPan pelaajaa ettei ne pääse Turkulaisen kimppuun, joka anto KalPa-pelaajalle vihellyksen jälkeen seitinohuen töötin.
 

jsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Carolina Hurricanes
Joku näppärästi jinxasi aikasemmin tasoero -puheillaan näköjään koko ottelun... Mut vakavasti ottaen, vaikka joukkuemäärä alkaa olla turhan iso niin kyllähän mikä tahansa jengi tässä liigassa pystyy kenet tahansa kaatamaan.
 

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Ja näin! Jukurit yv:lle. Tästähän tuli vielä peli.
Mikkelin ihme vol 2?
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllähän tässä jo toivoo Jukurien nousua. Sen verran pelleilyä tuo Kärppien touhu oli toisen erän viimeiset 10min.
 

Kioto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ihan samaa katellut. Vedot jää ekaan mieheen, omissa aika rukkanen.
Kyllä, kun vielä lisätään tuohon varsin kulmikas luistelu ja heikko avauspelaaminen paineen alla niin paljoa ei jääkkään jäljelle. Jos Kultanen tämän kultakimpaleen kiinnittää loppukaudeksi niin siinä vaiheessa oon todella pettyny.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Kärppien olisi pitänyt tappaa peli ja Jukureiden pelihuumori kunnolla kun siihen oli mahdollisuus. Nyt löysäiltiin ja Jukurit sai juonesta kiinni ja Kärpät on telineissä.
 

Bulvaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olihan Kukkos Lasselta vahvaa puolustamista Jukurien 3-5 maalissa.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Lukitse se lähetys johonkin nopeuteen. Nelosen serverit täyttä paskaa ja välillä lataa, välillä ei ollenkaan ja aiheuttaa tota nopeuden muutosta ja siksi hyppelyä. Joka toinen sekunti siirtyy dataa aina vähän aikaa ja sitten loppuu, taas siirtyy kunnes "bufferoinut" ja taas lakkaa siirtyminen jne.
Nyt toimii, kiitti vinkistä vielä kerran.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Ei jumalauta, kyllä oli Kerholla paikka tasoittaa...

Mutta 2 min ylivoimaa Lukolle sitten sen jälkeen, huoh...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös