Peliesitykset kaudella 2017–2018

  • 602 153
  • 4 265

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Taitoa puuttuu hyökkäyksesta ja taas pakisto on liian neitimäinen. Laakso ainoa joka pärjää painissa ja hänekin liike on vielä aika vajavaista.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Eipä jäänyt paljon seliteltävää. Kärpät pelasi hyvän ottelun ja voitti jokaisen osa-alueen. HIFK ei ollut edes surkeimmillaan, mutta tasoero oli vaan kertakaikkiaan tuota luokkaa.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Peliesitys ketju kun tää on, niin koitetaan analysoida ilman, että kaikki on taas paskaa. Kärpät oli tänään erinomainen, nopea joukkue, jolle kotihallin iso jään tila sopii. Käännöt nopeita kohti maalia usealta kaistalta.
Kolme maalia yv:lla, tai no yks sr. Mutta siinäkin oli tullu just av täyteen.
IFK laukoi 1-sektorista 5-6 kertaa.
Laukaisumäärät tasan myös koko pelin osalta. Paikat pitäisi kapitalisoida tehokkaasti vieraspelissä, nyt jäi tapahtumatta.
1. erän jäähyt sotkivat suunnitelman.
Ei ollu niin huonoa, miltä numerot näyttivät.
Jäähyt ohjasivat IFK:n peliä väärään suuntaan, ja huolimaton maali omiin tokassa erässä pitkän painostuksen jälkeen katkaisi orastaneen kirin.
 

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Kyllä tässä oli vähintään yhtä paljon Kärppien paremmuuttakin. Tekivät jaloilla aivan jäätävän määrän työtä eikä IFK päässyt pelin päälle ei sitten ollenkaan. IFK teki töitä varsin näennäisesti. Energiaa kyllä oli, mutta se ei kanavoitunut yhtään mihinkään millään lailla. Sääli, koska nämä pelit ovat olleet kauden parhaita runkosarjassa jo vuosien ajan. Ketjuja on kyllä rukattava jollain tapaa seuraavaan.

Malinen vituttaa jo lähes yhtä paljon kuin pellailija.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Syyt tappioon:

1. Valmennus. Kärpissä toteutettu omaa juttua jo vuodenvaihteesta, vai koska se Suikkanen sai kenkää.
2. Materiaali. Pakistosta on varmaan turha sanoa mitään. Hyökkäys OK, mutta puutteellinen ja esim. Sopanen ei tällä hetkellä hyödytä mitään.

Uskoisin että Selin saa kauden mitttan kurottua pelillistä eroa kiinni ja saikkutilanteen parantuessa ja parilla hankinnalla taistellaan suorasta pleijaripaikasta.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllä tässä oli vähintään yhtä paljon Kärppien paremmuuttakin. Tekivät jaloilla aivan jäätävän määrän työtä eikä IFK päässyt pelin päälle ei sitten ollenkaan. IFK teki töitä varsin näennäisesti. Energiaa kyllä oli, mutta se ei kanavoitunut yhtään mihinkään millään lailla. Sääli, koska nämä pelit ovat olleet kauden parhaita runkosarjassa jo vuosien ajan. Ketjuja on kyllä rukattava jollain tapaa seuraavaan.

Malinen vituttaa jo lähes yhtä paljon kuin pellailija.
En ymmärrä mitä Nybari on miettinyt kun Malisen hankki. Kaveri on niin epäfyysinen kuin voi olla. Ei saa mitään järkevää kentällä aikaiseksi.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Onneksi en edes katsonut koko peliä. Lopputulos ei jätä minkäänlaista jossitteluvaraa. Unelma sääliplayoffseista on taas pari napsua kauempana. On meillä vaan surkea organisaatio ei muuta voi sanoa. Valtakunnan vitsi no1.

Edit.
Niin tämähän oli se ”ulkoilmaottelun ennakkonäytös”.
 
Viimeksi muokattu:

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei voi kaataa alkukauden surkeutta yhden tai kahden miehen niskaan, mutta onhan nämä meidän kärkihyökkääjätkin aikamoinen näky. Sopanen ja Malinen vetää luoja ties millä palkkapusseilla, eikä kovin hääppöiseltä vaikuta. Verrataan muiden ison budjetin kärkihyökkääjiin, niin onhan siellä sentään vaarallisia ukkoja.
 

444

Jäsen
IFK laukoi parhaalta maalintekosektorilta tänään viisi (5) kertaa. Paikoista kolme (3) siunaantui Mieholle, yksi (1) Nykoppille ja yksi (1) Laaksolle. Kärpät teki suunnilleen samalta sektorilta tänään viisi (5) maalia.
Mä harvoin liputan yksipuolisen datan puolesta enkä suostu vetämään siitä johtopäätöksiä. Mutta laukaisukartta kertoo kyllä tällä kertaa aika karua kieltä siitä kiimasta, jolla tulosyksiköt painavat maalille. Kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Totta helvetissä kentällä oli myös vastustaja, ja kaikki kunnia heille voittamastaan pelistä, mutta jos pelejä läpsytellään tuolla intensiteetillä ja haluttomuudella, niin juhlakaudesta tulee yhtä huikea kuin kaudesta 96-97. Joskin sijoitus on huonompi, mutta ulkona pleijareista on ulkona pleijareista sijoituksesta riippumatta.
 

Vpiiroi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs,
Kyllä tänään ottelu näytti juuri siltä että vastakkain oli liigan kärkijoukkue ja liigan 12.
IFK tsemppasi ihan hyvin ja yritti parhaansa, mutta Kärpät vaan on parempi joukkue. Yksilötaidossa hävitään selkeästi ja sen takia ei päästä oikein parhaille tekopaikoille. Vastustaja taas saa paikkoja pelin aikana väkisin, sillä meidän joukkue ei vaan jaksa roikkua mukana koko 60 minuuttista, vaan erehdyksiä sattuu. Toki kyseessä oli vain yksittäinen peli, mutta runkosarjan sijoitukset eivät valehtele. IFK on tällä hetkellä liigan 12. paras joukkue.
Pakkohan tuonne on tulla uutta jätkää taas kohta sisään, mutta en usko että siitäkään on hyötyä ennen ensi kautta. Jos joku huippu nyt saadaan sisään, niin todennäköisesti kyseessä on sama tilanne kuin Sopasella/Johanssonilla, eli alla on loukkaantuminen tai sairastelu, jonka vuoksi ei ole parhaassa terässä vielä tällä kaudella. ( Tai ainakaan heti tänne tullessa)
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
HIFK ei ollut edes surkeimmillaan, mutta tasoero oli vaan kertakaikkiaan tuota luokkaa.

Olen tästä snadisti kuitenkin eri mieltä. Samaa mieltä olen siitä, ettei IFK tosiaan ollut surkeimmillaan, mutta en todellakaan jaa näkemystä siitä, että tasoero Kärppien ja IFK:n välillä olisi todella noin iso kuin numerot antaa olettaa. Koko pelisuunnitelma valui viemäristä alas jo ensimmäisessä erässä jäähysumaan. Se vääjäämättä vaikuttaa pelaamiseen jatkossa kohti pelin loppua. Toisessa erässä IFK pelasi hyvin siihen saakka, kunnes tuli 3-0.

Sanoisin näin, että IFK ei katkennut vasta kuin tuossa 3-0-tilanteessa. Huonosti sujuneen avauserän jälkeen saatiin peli hyvin hallintaan, mutta sitten tosiaan tuli tuo 3-0 ja peli kuoli siihen. En todellakaan halua ottaa Kärpiltä mitään pois. Täysin ansaittu voitto, mutta kyllä numerot joukkueiden tasoerosta valehtelevat. Kärpät on tällä hetkellä kyllä IFK:ta edellä paljon, mutta ei nyt ihan noin paljon.

KooKoolta kun napattaisiin 3 pojoa, niin kyllähän 6/9 on ihan kelvollinen saldo vierasputkesta. Jopa hyvä.
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Hymyn huulille pistää nämä "IFK yritti parhaansa, mutta ei riitä " -kommentit. Käykää kuuntelemassa Selinin kommentit pelin jälkeen. Osa pelaajista jäi lataukseltaan pukukoppiin ja IFK oli tänään täysin hengetön. Se ei tarkoita, etteikö tuosta porukasta saataisi selvästi enemmän irti. Kaikki tarvitaan töihin. Tänään sitä ei saatu.

Lehdistötilaisuus: Kärpät - HIFK (5-0) 18.10.2017 - YouTube
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Mun mielestä IFK:n liike kiekottomana oli aikas heikkoa tänään, ja kun noin usein hukataan vielä äijiä, niin ei ihmekään tollanen lopputulos. Alhaalta Eronen ja Heiskanen vetelivät kyllä kauden paskimman pelinsä.

Noh, Kärpät oli hyvä tänään, ja ihan hyvä opetus IFK:lle tollanen 0-5 noin paskalla esityksellä. Ihan yhtä paljon olisi vituttanut pari näennäistä maalia vikalla minuutilla ja 2-4 tappio, ja kotisivujen valheellinen "niukka tappio Oulussa" -lätinä.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Kyllä yritystä oli, mutta taito jää niin harvan niskoille. Engren, Heiskanen, Eronen, Nordgren, Jääskä ovat ainakin oman tasonsa ylittäneet tai omalla tasollaan, odotusarvoni huomioiden.
Alkukauden perusteella joukkue on mielestäni materiaaliin nähden jopa hieman ylisuorittanut. Veikkasin pienempää pistemäärää kuin nyt, mutta vain vähän.
Valitettavasti edelleen puuttuu se johtava sentteri ja yksi jämäkkä pakki, joka myös osaa laukoa. Se silmällä pitäen on vaikea ymmärtää Sopasen tulo (ei pahalla Sopasta kohtaan).
Eikä kai täällä enää kovin moni ole sitä mieltä, että Carlsson on (ykkös-)sentteri. Vaikea ymmärtää myös Ahtolan ja Varakkaan tuloa. Samoin viime keväänä KooKoon kolmikkoa. Samalla rahalla kuin ne hankittiin ja Tyrväinen, Sopanen, Ahtola ja Varakas, olen varma, että missä tahansa muussa joukkueessa pelaisi tänään nippu huippupelaajia.
Ei tuolla materiaalilla ole asiaa neljän parhaan joukkoon. Peukut sille, että olen huimasti väärässä ja se sitten Selinin ansiota, sillä tämän päivän pelikin oli parempaa katsottavaa kuin viime kausien.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sopanen, hommattiin jengiin puhtaasti Tyrväisen takia. Mitään muuta ideaa en hänen hankinnalleen näe. Mikäli viimekausi ei olisi mennyt Tyrväisen kanssa tehopisteiden osalta hyvin, niin Sopanen pelaisi kolmosta vanhusten kanssa. Aivan saatanan hidas ja kankea, laukaus on liigan parhaimmistoa osuessaan tolppien väliin. Mutta jopa Kantola käytti skrinnaria tehokkaammin, todella, todella hidas. Jälleen varmasti +100ke harakoille.
Ahtola, vuoden -11 statuksella jengiin sisään. Ehkä snadisti painoi Atun jengissä pelaaminen aikaisemmin, mutta kallis ja turha hankinta tälle kaudelle. Kroppa laastareita täynnä ja fyrkat valuu kaivoon tässäkin tapauksessa. Varmasti toiset +100ke harakoille.
Carlsson, pelannut sveduissa hyviä kausia ja nakutellut pisteitäkin. Täällä ei tunnu putki kulkevan samaan tahtiin ja tarjottu, huom. tarjottu mahdollisuus kärkisentterin rooliin ajoi ohi ja pelaa nyt jopa huonommalla statuksella kuin svedu aikaan. Pelaa tällä hetkellä toki 30-35 pongon kautta, mutta tolla liksalla ja roolilla pitäisi lisätä tauluun parikymmentä pojoa ja olla se johtava sentteri pelistä toiseen. Tekee hyviä asioita myös paljon, mutta liksa -100ke ja 2-3 senan rooli. Nyt kuitenkin kosahti harakoille ja kovaa tuttuun HIFK:n tyyliin, 265ke.
Tamminen, en tiedä paljon kaverille jo tästä kaudesta maksetaan liksaa, mutta niin kuin aikaisemmin olen ihmetellyt, miten tää jätkä saa vetää edustuksessa kaudesta toiseen. En tykkää lainkaan hänestä. Tuntuu että kaverilla on ON/OFF tyyli, joko vetelee laput silmillä tai ajaa laitaa pitkin ja veto. Muita ratkaisuita on turha odottaa koskaan. Kivat hiukset ja tatuoinnit, harakat rakastaa ylimäärästä fyrkkaa, ainiin juhlavuosi.
Malinen, tarviiko sanoa jotain? Jos jonkun mielestä muistuttaa vielä maajoukkue tason pelaajaa, niin mut voi herättää päiväunilta. Aivan sysipaska. Kirjaimellisesti. Ehdottomasti jo tultuaan KooKoosta olisi pitänyt nähdä tekeminen ja ulostaa yhdessä Kantolan kanssa.
Harakoille lisää paperia, 250ke!!!
Thorell, pelasi hyvän kauden Turussa. Siinäpä se. Väläyttelee ajoittain jäätävää peliälyä, käsiä ja kaikkea sitä mitä häneltä odotetaan. Jotenkin tuntuu, että hänen kohdallaan HIFK on liikaa ja panokset jää piippuun, vaikka Atu tuttuna valmentamassa. Toivoisin hänelle onnistumisia, koska on oikeasti taitava pelaaja. Lasken hänet kuitenkin tähän 'harakka listaani', selkeänä pettymyksenä. +150ke naakoille.

Näiden pelaajien osalta puhutaan jo melkein miljoonan euron budjetista.

Tällä hetkellä näiden pelaajien tehopisteen hinta on:

43 478,26€

15 ottelua
7 maalia
17 syöttöpistettä
 

Harald73

Jäsen
Suosikkijoukkue
1897
Tällä hetkellä näiden pelaajien tehopisteen hinta on:

43 478,26€

15 ottelua
7 maalia
17 syöttöpistettä

Nyt ei kun kaikki ostamaan 73€ lippuja tulevaan huippunöyryytykseen (https://www.helsinkiicechallenge.fi/), niin saadaan harrastelijakerholle lisää hilloa hukattavaksi, eiks je?

Taidan tosin itse jättää väliin, mutta tiedättehän; "Älä tee niinkuin minä teen vaan niinkuin minä sanon!".
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Carlsson, pelannut sveduissa hyviä kausia ja nakutellut pisteitäkin. Täällä ei tunnu putki kulkevan samaan tahtiin ja tarjottu, huom. tarjottu mahdollisuus kärkisentterin rooliin ajoi ohi ja pelaa nyt jopa huonommalla statuksella kuin svedu aikaan. Pelaa tällä hetkellä toki 30-35 pongon kautta, mutta tolla liksalla ja roolilla pitäisi lisätä tauluun parikymmentä pojoa ja olla se johtava sentteri pelistä toiseen. Tekee hyviä asioita myös paljon, mutta liksa -100ke ja 2-3 senan rooli. Nyt kuitenkin kosahti harakoille ja kovaa tuttuun HIFK:n tyyliin, 265ke.
Siis tosiasiassahan Carlsson pelaa vähän parempaa kautta kuin mitä voitiin realistisesti odottaa. Carlsson on tehnyt urallaan SHL:n runkosarjassa pisteitä 0,4 ppg tahdilla, ja pleijjareissa 0,35 ppg tahdilla. Edellisen kolmen kauden vastaavat tilastot ovat tuottaneet runkosarjassa n. 0,47 ppg, ja pleijjareissa n. 0,35 ppg. Kysyä sopiikin, että millä ihmeen perusteella Carlsson ei ole jatkanut putkeaan ''samaan tahtiin''? Se, että Tomppa on skumppapäissään julistellut Viron risteilylllä Carlssonin olevan lähes Crosbyn tasoinen pelaaja, ei tarkoita sitä, että Carlsson oikeasti olisi Crosbyn tasoinen pelaaja. Eikä SHL:kään ole niin paljon Liigaa edellä, että siellä 0,4 ppg tahdilla pisteitä takonut 179 cm/ 81 kg pelaaja olisi yht'äkkiä Liigan paras sentteri. Kaiken kukkuraksihan Liigassahan pelataan ihan erilaista lätkää kuin SHL:ssä, joten on on todella typerää vetää em. oletusarvoja.

Tämähän oli niin nähtävissä, kuin mikään jääkiekossa voi olla nähtävissä. Kenenkään on ihan turha esittää yllättynyttä, Tompan ym. Carlssonin hankinnasta vastaavien ainakaan.
 

tommy36

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen tästä snadisti kuitenkin eri mieltä. Samaa mieltä olen siitä, ettei IFK tosiaan ollut surkeimmillaan, mutta en todellakaan jaa näkemystä siitä, että tasoero Kärppien ja IFK:n välillä olisi todella noin iso kuin numerot antaa olettaa. Koko pelisuunnitelma valui viemäristä alas jo ensimmäisessä erässä jäähysumaan. Se vääjäämättä vaikuttaa pelaamiseen jatkossa kohti pelin loppua. Toisessa erässä IFK pelasi hyvin siihen saakka, kunnes tuli 3-0.

Sanoisin näin, että IFK ei katkennut vasta kuin tuossa 3-0-tilanteessa. Huonosti sujuneen avauserän jälkeen saatiin peli hyvin hallintaan, mutta sitten tosiaan tuli tuo 3-0 ja peli kuoli siihen. En todellakaan halua ottaa Kärpiltä mitään pois. Täysin ansaittu voitto, mutta kyllä numerot joukkueiden tasoerosta valehtelevat. Kärpät on tällä hetkellä kyllä IFK:ta edellä paljon, mutta ei nyt ihan noin paljon.

KooKoolta kun napattaisiin 3 pojoa, niin kyllähän 6/9 on ihan kelvollinen saldo vierasputkesta. Jopa hyvä.
Jäähysumat ovat useimmiten seurausta siitä, ettei oma pelinopeus ja taito riitä, niin aletaan rikkomaan, koska se on enää ainoa keino pysyä pelussä mukana. Kyllähän melkoinen puusilmä saa olla,ellei nähnyt sitä eroa taitotasossa ja pelinopeudessa, mikä näillä kahdella jengillä on. Se ei toki tarkoita, etteikö IFK kotosalla jonkin vaihtoedun turvin hyvänä iltana voisi vääntää jopa voittoa kärpistä, mutta pitkässä sarjassa kärppiä vastaan turpaan tulisi, ellei peli kohene ihan helvetisti nyt nähdystä. Kyllä toi voitto oli täysi kärppien hyvää peliä, ja paljasti IFK:n todellisen tason. Kärppien kuntopohja ja pelinopeus isossa kaukalossa toi mieleen Kanadan nykytyylin, ja jos ei ollut mikään suonenveto, niin pakko ihailla sitä, mistä kärpät on jengin kaIvanut, sekä valmentajan. Tasoero oli eilen valtava ja kyllä mun mielestä jo ekasta maalista asti oli selvää miten peli etenee.
 

scholl

Jäsen
Hymyn huulille pistää nämä "IFK yritti parhaansa, mutta ei riitä " -kommentit. Käykää kuuntelemassa Selinin kommentit pelin jälkeen.

Tuota voidaan kutsua alataloiluksi. Aidosti huonon itseluottamuksen luusericoachi.

Ahtola, vuoden -11 statuksella jengiin sisään. Ehkä snadisti painoi Atun jengissä pelaaminen aikaisemmin, mutta kallis ja turha hankinta tälle kaudelle. Kroppa laastareita täynnä ja fyrkat valuu kaivoon tässäkin tapauksessa. Varmasti toiset +100ke harakoille.

En usko, että kukaan maksaa Ahtolalle kuin joku 50 tonnia. Sellainen alemman ketjun duunari, jonka parhaat päivät selvästi takana. Hän jäähdyttelee kirkkaissa valoissa. Vähän niinkuin Kibe teki. Ei kilpurillekaan vikoina vuosina enää paljon maksettu aiempaan verrattuna. En silti olisi Ahtolaa hankkinut.
Tamminen, en tiedä paljon kaverille jo tästä kaudesta maksetaan liksaa, mutta niin kuin aikaisemmin olen ihmetellyt, miten tää jätkä saa vetää edustuksessa kaudesta toiseen. En tykkää lainkaan hänestä. Tuntuu että kaverilla on ON/OFF tyyli, joko vetelee laput silmillä tai ajaa laitaa pitkin ja veto. Muita ratkaisuita on turha odottaa koskaan. Kivat hiukset ja tatuoinnit, harakat rakastaa ylimäärästä fyrkkaa, ainiin juhlavuosi

Eikö Tamminen ole se pitkätukkainen ruikku? Vai sekotanko johonkin? Hänhän näyttää joltain hiton 80-luvun akikaurismäeltä tai juiceleskiseltä. Aivan karmean epäsiisti jätkä. Sekotat nyt hänet johonkin. Tatuoinnit pitäisi pelaajilta kieltää. Ne huonontavat tutkimusten vuoksi merkittävästi suorituskykyä.

Juhlavuosi on ihan huuhaajuttua. Joka kausi on samanarvoinen.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Taisi tepsi voiton jälkeen edarius nostaa taas päätään, kun oltiin about kolme luistimenpotkua perässä koko matsi :D Tullut parit Kärpät matsit katsottua, mm. viime lauantain matsi Kalpaa vastaan, eikä Oulun pojat olleet lähellekkään samaa tasoa kuin eilen. Kyllähän eilen meidän porukka lähti jo nenä väärässä asennossa pelaamaan tuota matsia. Starttiin kun lisää ne typerät ekan erän jäähyt, niin matsi oli taputeltu. Vikassa erässä yritys oli kovaa, mutta jälleen kerran heti starttiin jäähy.
Eipähän jää matsista paljoa muistelemista.

Lauantaina hävitään jatkoilla 3-2 KooKoolle. Saa laittaa tularia vetämään ;)
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Ei pitäisi ikinä tappio ottelun jälkeen tulla tätä ketjua lukemaan..

Mielestäni riittää Selinin avautuminen ottelun jälkeen, Ei tullut perusjargonia vaain ihan asiaa.

linkki vie SuomiKiekon uutiseen.

Selin sai raivarin

Pelattiin kolme ottelua sarjan kärjessä olevia joukkueita vastaan joista voitettiin 2/3. Se oli tieodssa, että IFK tulee pelillisesti näitä kaikkia takamatkalta. TPS ottelu oli taktisesti jo viisas. Omasta mielestä tässä vaiheessa kautta tu saldo kärkeä vastaan on ihan hyvä. En oikein tajua jos ollaan Lokakuussa niin puhutaan kauden ohimenosta varsinkin kun pelillisesti ollaan pystytty kärkeä haastamaan.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
linkki vie SuomiKiekon uutiseen.
Selin sai raivarin

Omaan silmään kyllä näytti että IFK jopa hallitsi peliä, Kärpät tosin kävivät tekemässä ne maalit.
Tuohon SuomiKiekon jutun tasoon on pakko puuttua, suora lainaus jutusta: " yrittäen kohdistaa osuman Kärppien hyökkääjän Miska Humalojan pään alueelle.". Siis mistä toimittaja on päätellyt että O'Connor yritti kohdista osuman pään alueelle? Omaan silmään tuo ei tosiaankaan näyttänyt siltä.
 

EL88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL
Omaan silmään kyllä näytti että IFK jopa hallitsi peliä, Kärpät tosin kävivät tekemässä ne maalit.

Paikan päällä pelin nähneenä oltiin täysin vastaantulija tässä matsissa. Kärpät pelasi todella nopeaa lätkää jossa kiekko liikkuu ja mennään maalille sekä pakit uskaltaa ottaa riskejä kiekollisena. Ensimmäinen erä varsinkin täysin kärppien hallintaa, kun me päästiin omalta alueelta pois seurauksena oli heitto päätyyn josta kärppien uskallus tuli esiin ja aina kiekollisena takaisin hyökkäysalueelle. Meidän ainoa pakki joka jotenkin pystyi jalalla tuomaan alueelta oli Heiskanen. Lisäksi jos vertaa kärkihyökkääjiä oli Junttila ja Bertrand täysin omaa luokkaansa joka osa alueella. Vaikka kaveri mainitsi että Kärpät pelasi kauden parasta lätkää ollaan tällä hetkellä aika kaukana tuosta tasosta jossa kiekko liikkuu ja äijät tekee jumalattomasti töitä joka suuntaan.
 

MHPeg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@scholl

Ensinnäkin Jerry Ahtolalta on jäänyt runkosarjassa otteluita väliin Liiga uransa aikana 47 kappaletta 10 liiga kauden aikana, joka tekee noin 55 ottelua kautta kohden, eli kondiksessakin Jerry on pysynyt.
Toiseksi Jerry on 31-vuotias, tuskin vielä jäähdyttely iässä oleva, joka on pelannut 10 kautta runkosarjaa liigassa 0,35ppg:llä.
Pudotuspelejä liigassa 68 kappaletta 0,57ppg:llä.

En todellakaan näkisi Jerryä jäähdyttelevänä ja en usko Tom of Nybarinkaan näin nähneen, vaan eiköhän hänelle ole lyöty vanhan kotipoikana ihan kunnon soppari käteen.

Kolmanneksi Jerry tienannut Lukossa vuonna 2014-2015 109 000€, 29 pisteen viimeisellä kaudella, joten eiköhän TPS ole about saman verran maksanut. Ottaen huomioon kuinka avokätisesti HIFK ylipäänsä makselee liksoja, niin tulevaisuudessa uskon meidän lukevan Ahtolan tienestien olevan pitkälle yli 100 000€ tästä kaudesta.

Nippelitiedon nappulatarinaa, mutta luultavimmin valitettavia totuuksia.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Sen verran jos kysäsen vieraista pöydistä että luuleeko nimimerkki scholl todella että Ahtola hiihtelee jollain 50 koo liksalla HIFK-paidassa? Veikkaan että tuskinpa. Ahtola pelasi suurimman osan viime kaudesta Tepsin ykkössentterinä johtuen loukkaantumisista ja hyvin pelasikin ottaen huomioon että Jerry on aikalailla puhdas laituri. Siitä en tiedä minkä stojiksen Nybondas on tästä saanut mutta 50 koo on kyllä paskapuhetta.

Edit. Hidas. MHpeg jo tiivisti hienosti ylempänä kaiken tarvittavan
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös