HIFK Fotboll

  • 361 691
  • 1 713

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Olikohan vartin mittainen sporamatka pienoiskuva koko kaudesta? Aikataulut kusi pahasti enkä ehtinyt kotiin ajoissa. Nykytekniikka on ihmeellistä ja katsoin luurista sitten siinä reilu viisi minuuttia ennen tasoitusmaalia. Aivan yhtä maalia pelattiin eikä se ollut meille suotuisa suunta.

Myönnän, en tunne jalkapallon sääntöjä, mutta tuomarikin oli rasisti. Ei tuo ollut keltaista korttia nähnytkään paitsi näkipäs.

Maaliero ei sentään voi enää muuttua eli tosiasiallisesti ero on neljä pistettä. Kyllähän se voi riittää, mutta edelleen näillä tasapeleillä ei varsinaisesti tee mitään.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuollaisella pelillä on sama joutuuko karsintaan vai putoaako suoraan. Sarjataso vaihtuu. Ensimmäisellä jaksolla jonkinlaista hallintaa ja onnekkaalla maalilla johtoon, toisella täysi mahalasku. Erikssonille kiitos edes pisteen pelastamisesta ja Jyrylle kunniamaininta.

Penkkiurheilu on muuten aika vittumaista.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Tuollaisella pelillä on sama joutuuko karsintaan vai putoaako suoraan. Sarjataso vaihtuu.
Tässähän se. Tuolla päättömällä pelaamisella noutaja tulee karsinnoissa, ihan sama onko TPS vai Honka vastassa. KPV:n kukkupalloja vastaan jopa Mursu saattaa löytää taktiikan kahdessa ottelussa.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Voisi se katsomohuutelija joka huusi "divaritasoinen peli, divaritasoinen tunnelma" ja "vittu, Mäkelä" (älyttömän kantapääsyötön jälkeen) mennä tsemppaamaan ihan pukukopin puolelle joukkuetta. Miten voi olla että about oikeasti laadukasta tekemista tarjosi lähinnä se nuori #20 Jyry kun vaihdosta kentälle tuli. Seuraavaksi vaan suoraan avaukseen. Harmi että IFK:n punainen tuli niin myöhään, alkoi peli mukavasti nostaa tunnelmaa sen jälkeen (kentällä sekä katsomossa), kun JJK alkoi oikeasti hyökkäämään ja IFK:kin täten saada myös avoimempaa kenttää pallollisena. Sitä ennen oli aika unettavaa jo.

Eriksson on tosiaan pelannut yllättävän hyvin ja ennenkaikkea varmasti nämä viimeisimmät pelinsä. Nyt kun näin sanoin, niin tekee varmaan jonkun tyypillisen kardinaalimunauksen karsinnoissa.

Miten helvetti noi laitapuolustajat muuten eivät vaan tajua, että kun veskalla on pallo jalassa, niin levittäisivät kunnolla sivuille että tulisi syöttösuuntia. Nyt jäädään jonnekin pieneen kulmaan melkein vastustajan kärkikarvaajan taakse, jonne on riskimpi pelata tai ainakin rintamasuunta on ihan viturallaan pelin jatkamiseen. Etenkin toi Raimi näyttää kuin mies ei ymmärtäisi tästä hölkäsenpölähdystä, tai sitten ei vaan jaksa "juosta turhaan päätyviivalle". Vaikka mies nyt toki onkin toppari, mutta esim. tänään vasenta laitaa ei välillä näkynyt missään ja hän pelaili siellä.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jotain positiivistakin. A-juniorit varmistivat SM-mitalin, joka tulee olemaan hopea tai pronssi. Ensi viikon sunnuntaina on viimeinen kierros. Tasapisteissä ja maalieron turvin edellä oleva Inter, jonka HIFK kaatoi tänään vieraissa, kohtaa jo mestaruuden varmistaneen TPS:n. Toivottavasti TPS:llä kuitenkin riittää motivaatiota derbyyn, HIFK:lla on vastassa kotona häntäpään PK-35/VJS eli pronssin kirkastamiseen hopeaksi on hyvät saumat.

E: Itse asiassa tuo HIFK:n tämänpäiväinen voitto sinetöi TPS:n mestaruuden, joten vastapalveluksen paikka sitten ensi viikolla...

HIFK/2:lla on puolestaan se tilanne, että voittamalla jäljellä olevasta kolmesta pelistä kaksi, lohkovoitto on varma. Voittoputki on nyt 12 ottelun mittainen ja nuo loput vastustajat ovat häntäpäässä taulukkoa, joten pitäisi olla helppoa... Eli vaikka edustus menisi nurin, jatkunee pelit Kakkosessa.
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
A-junnuille jäi kouraan "vain" pronssit - oma osuus hoidettiin komeasti, kun PK-35/VJS kaatui 5-1, mutta Inter vei Turun derbyn.

Aikuisten vierasmatsista KuPSia vastaan ei ollut viime viikon perjantain jäljiltä mitään odotuksia, mutta aika värikäs peli siitä tuli. Luu jäi kouraan 2-3 tappiolla, mutta tällä kertaa pelissä oli ajottain jotain ideaakin. Pelin kaikki maalit tehtiin vajaa 20 minuutin sisään 66 minuutista alkaen. HIFK taas näytti mallia johtoasemassa pelaamisesta, kun Mäkelän johtomaali kuitattiin heti seuraavalla minuutilla. Bäckman vei vielä vaparin jälkitilanteesta HIFK:n johtoon, mutta eipä taas vaihteeksi kestänyt. Veikkaan, että lopuista kotipeleistä tulee 2-4 pistettä ja vieraspeleistä 0-3, joten voipi olla että nykäskyläläiset ehtii vielä ohi.

HIFK/2 puolestaan jatkoi viikolla voittokulkuaan ja nousu varmistuu, jos Sibbo Vargarna kaatuu keskiviikkona. Toistaiseksi piirin sivulla lukee edelleen, että peli pelattaisiin Bollis kutosella keskiviikkona 27.9. klo 20.15, mutta pikkulinnut lauloivat että paikka ja/tai aika muuttunee, koska naapurissa juuri noihin aikoihin päättyy HJK:n matsi, jossa voi kai mestaruuskin ratketa. Vatipäille olisi siis liian helppoa "juhlia" nousua ja mestaruutta ihan vierekkäin.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Vieläkin maaliero tulee riittämään, mutta mitä sitten tapahtuu. Eipä juuri muiden tekemiset kiinnosta, mutta tänä iltana Turku kiinnostaa.
 

Ua Ua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
HIFK/2 puolestaan jatkoi viikolla voittokulkuaan ja nousu varmistuu, jos Sibbo Vargarna kaatuu --- pikkulinnut lauloivat että paikka ja/tai aika muuttunee

Ei edelleenkään piirin sivuilla uutta ajankohtaa, mutta seura tiedottaa näin:
ASM: HIFK:lle SM-pronssia - HIFK Fotboll
Kausi ei suinkaan vielä ole päättynyt, sillä nuorista pelaajista sekä muutamasta konkarista koostuvalla HIFK/2:lla on kaksi ottelua jäljellä. Nousu Kakkoseen on katkolla ---

EDIT. Poistettu lainauksesta virheellinen tieto ottelun ajankohdasta.
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei edelleenkään piirin sivuilla uutta ajankohtaa, mutta seura tiedottaa näin:
Perskuta, ehtinee vasta toisen puoliskon alkuun, kun juna tuo takaisin Helsinkiin vasta joskus kahden maissa ja pitäisi kai kapsäkit heittää välissä kotiin. Mutta sinne vaan mahdollisimman moni kentän laidalle - ehtii hyvin ennen lätkän alkua. Noissa matseissa ei yleensä ole täysimittaista taukoa, joten peli loppunee noin 16:10 - 16:15.

Interistä ei ollut sunnuntaina junnuissa apua, mutta nyt se kaatoi miehissä JJK:n 3-1. Suurin osa matsista tuli katsottua ja ensimmäisen jakson perusteella JJK vaikutti vahvalta. Tuo oli se peli, josta eniten oletin JJK:n napsivan pisteitä, mutta todellakaan ei voi vielä huokaista helpotuksesta. Menevät vielä varmaan silti ohi, jos HIFK ei paranna.
 

Ua Ua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei edelleenkään piirin sivuilla uutta ajankohtaa, mutta seura tiedottaa näin:
No eipä seuran sivuilla oleva tieto sitten pitänytkään paikkaansa. Nyt piirin sivuilla lukee näin:
Seuranta | Suomen Palloliitto
HIFK/2 - SibboV, ti 3.10. klo 20:15, Talin halli

Onkohan tämä nyt tässä vai jatkuuko ottelusiirtosaaga vielä?

Kyseessä on siis peli, jonka voittamalla HIFK/2 varmistaisi lohkovoiton ja nousisi Kakkoseen.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onkohan tämä nyt tässä vai jatkuuko ottelusiirtosaaga vielä?

Kyseessä on siis peli, jonka voittamalla HIFK/2 varmistaisi lohkovoiton ja nousisi Kakkoseen.
Toivottavasti on lopullinen. Kusinen paikka (perun tosin sanani, jos on sateinen ilta), mutta aika sopii hyvin. Uskaltaisikohan sitä toivoa, että Futura voittaisi vielä viikonloppuna oman pelinsä - muuten nousujuhlat laukeaa ennen aikaisesti käyntiin. HIFK-tappioshokin jälkeen ne hävisivät vielä seuraavan pelinsäkin, mutta sen jälkeen taas ottaneet selviä voittoja.

Hyvä ettei tullut HIFK:n sivun perusteella hätäiltyä ja hankittua lippua aikaisempaan junaan lauantaille.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
"Mies on maalissa, mutta pallo ei."

Kerrankin näin päin ja nyt on helppo hengittää. Mahtava myllytys heti toisen puoliajan alkuun, ensi kerralla sitten heti alusta tuollaista.

Kingit melusivat loistavasti.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
"Mies on maalissa, mutta pallo ei."

Kerrankin näin päin ja nyt on helppo hengittää. Mahtava myllytys heti toisen puoliajan alkuun, ensi kerralla sitten heti alusta tuollaista.

Kingit melusivat loistavasti.
Ei lähelläkään, kuten eräs jatkoajastakin tuttu nimimerkki toteaisi. Pallo oli menossa maaliin, Bäckman melkein siivosi sen pois, musta Smiths-hemmo sai vielä koipensa väliin, tolppaan ja Jugi Halme siivoaa kulmaksi. Kerrankin pomppi HIFK:lle.

On omien otteet vituttaneet niin tehokkaasti, niin on mennyt tuo VPS:n lamakausi ohi, niin sikäli voitto ei nyt niin suuri yllätys ollut kuin vielä ennen matsia olisin ajatellut. Jos JJK ei saa tältä viikonlopulta ainakaan voittoa, niin melkein alkaa suora putoaminen olla vältetty.

Toisella jaksolla (en ensimmäistä itse asiassa nähnytkään) HIFK pelasi kyllä melkein kauden parasta peliään, mutta edelleen tuntui että pariin kertaan sinänsä komeaa kuviota jatkettiin liian pitkään, kun olisi pitänyt jo laukoa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Klubi pisti tänään Kemin maalieroa niin paljon lisää pakkasen puolelle, että alkaa syttyä taas pientä toivonkipinää niiden saavuttamisesta. Nyt jos sen kuusi pistettä saisi kiinni, tulisi todennäköisesti maalierokin Kemiä paremmaksi. Seuraava peli on keskinäinen kohtaaminen, joten siitä voitto ja sitten onkin uusi tilanne. Erityisen helppoja pelejä ei sen jälkeen ole kummallakaan jäljellä. HIFK:lla Inter vieraissa, SJK kotona ja Lahti vieraissa. Ainakin ailahteleva Inter voisi olla kaadettavissa ja SJK ei juuri ole Helsingissä loistanut. Kemillä ehkä karvan verran vaikeampi: SJK kotona, Ilves vieraissa ja KuPS kotona. Kaksi kotipeliä tietysti helpottaa hieman.

Kakkosessa Kiffen kairasi itsensä vielä muutama viikko sitten melko toivottomalta näyttäneestä tilanteesta kuiville, joten jos sieltä ottaisi mallia. Mutta: tämän kauden HIFK:n tuntien seuraavassa pelissä tullaankin sitten tietysti alas ja lujaa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyseessä on siis peli, jonka voittamalla HIFK/2 varmistaisi lohkovoiton ja nousisi Kakkoseen.
Puhdas 8-0-voitto sieltä tuli eli joukkue pelaa ensi kaudella Kakkosessa. Hieman tosin ihmetytti melkein olemattomat voitonjuhlat, toivottavasti ei ole tullut konttorilta jotain viestiä ennen peliä. No, yksi peli jäljellä kautta, joten ehkä sen jälkeen sitten. Oli tuo kausi yskähtelevän alun jälkeen niin ylivoimainen, että tuskin ihan heittopussiksi joutuisi Kakkoseen, kunhan runko pysyisi jossain määrin kasassa. Veikkaisin, että esim. Sami Okkosella on vielä intoa pelata kakkosta, mutta miten on vaikka Mikko Halmeen ja Jukka Sinisalon laita? Nuoremmalla polvella, kuten Andbergillä ja Ulmasella taas on varmasti tähtäin edustusjoukkueen paikassa.

Keskiviikkona (huomenna 4.10.2017, kiva päivämäärä) HIFK/3 pelaa viimeisen kierroksen pelin HPS/2:sta vastaan ja siinäkin käytännössä tulee voitolla nousu. Joukkue johtaa Nelosen lohkoaan tasapisteissä Töölön Vesan kanssa, mutta maaliero on niin paljon parempi, että sitä ei normaalioloissa yhdessä pelissä kurota kiinni. Myös tuo peli on Talin hallissa, aika tuttu puttu 20:15. (Joskin tämän päivän peli pääsi alkamaan n. 10 min myöhässä.)

E: HIFK:n sivulla on juttua matsista ja pelaajien ajatuksia. Mikko Halme ja Miikka Suikki kertovat, että eivät todennäköisesti lähde enää Kakkosta pelaamaan. Jännä nähdä, minkälainen nippu saadaan kasaan.

Kolmonen: Murskalukemat Talissa - HIFK/2 nousee Kakkoseen! - HIFK Fotboll
 
Viimeksi muokattu:

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Keskiviikkona (huomenna 4.10.2017, kiva päivämäärä) HIFK/3 pelaa viimeisen kierroksen pelin HPS/2:sta vastaan ja siinäkin käytännössä tulee voitolla nousu. Joukkue johtaa Nelosen lohkoaan tasapisteissä Töölön Vesan kanssa, mutta maaliero on niin paljon parempi, että sitä ei normaalioloissa yhdessä pelissä kurota kiinni.
5-0-voitto tuli ja Vesa hävisi oman matsinsa 0-3 eli selkeä nousu kolmosjengillekin. Kakkosjengi Kakkosessa, Kolmosjengi Kolmosessa - loogista, kunhan ei mene liian pitkälle. Tuolla alempana menee siis lujaa. Jospa edustuskin saisi siitä jotain tsemppiä. Ainakin Jugi Halme oli eilen katsomassa matsia.
 

scholl

Jäsen
Olen erittäin pettynyt HIFK Fotbolliin. Ekalla kaudella oli hyvä buumi päällä ja sitten tuli se yli kuukauden kesätauko, jolloin ei ollut kotipelejä. Olin yhteydessä Östermaniin, jotta tehtäisiin isoja sponsorisopimuksia mallia vähintään 1,5 kautta, kun joukkueella kerran menee hyvin. Samoin ehdotin loppukauden kausikorttia. No se syyskausikortti saatiin, mitään muuta ei ja turskaa tuli. Kävin katsomassa silloin tusinan verran pelejä ja jokaisessa taisteltiin voitosta tai vähintäänkin pisteistä. Tunnelma oli parempi kuin Nordiksella, joten siitä olisi hyvä jatkaa.

Viime kaudella joukkue oli jo huonompi ja kun suunta lähti väärään suuntaan, niin se oli vaikea kääntää. Ymmärrän valmentajavaihdoksen, mutta Mursun olisi pitänyt olla oikeasti vain loppukauden projekti. Muuten kaudesta ei jäänyt oikein mitään muuta käteen kuin derbyvoitto ja Kappan vaihtuminen Pumaan elokuussa. Hirveästi tuli turskaa ja rahat olivat loppu. Kävin vähemmän peleissä. Osin sen takia, kun treenasin itse enemmän kuin edellisenä vuonna ja se meni sitten päällekäin. Osin sen takia, kun officella tehdään vääriä asioita.

Tänä vuonna on talvikaudelta lähtien nähty, että melkein kaikki on päinhonkia. Joukkue on huonompi, valmentaja on väsynyt, eikä fanitkaan enää oikein jaksa. Olen käynyt neljässä pelissä ja ensimmäistä kertaa tämän liigataipaleen aikana on sellainen ihan HMV-olo. Siellä eivät katsojat syty, eivätkä pelaajat. Varsinkin matsien loput ovat todella onnettomia. Pari vuotta sitten tultiin lopussa tasoihin tai ohi. Nyt menetetään johto lopussa. Taas tulee turskaa oikein huolella ja sitä miettii: laittakaan se seura hemmetti konkurssiin, jos ei kiinnosta tehdä kunnolla duunia.

Seuraavat asiat pitää laittaa heti kuntoon:
1. Ei mitään faniosakeantia, vaan osakkeet pitää myydä yhdelle tai muutamalle taholle.
Kukaan ei halua laittaa enempää rahaa kiinni, kun toimistolla ei osata mitään, mutta malli pitäisi olla samanlainen kuin Hockeyssa eli ry omistaa jotain ja sitten 1-5 muuta tahoa loput. Antaisin ry:lle ehkä mahdollisesti vain 33% osakkeista, koska heillä on vähiten osaamista. Pääomaa pitää olla tarpeeksi, jotta seurasta voi kehittää vakaan keskikastin joukkueen. Seagullsista voisi ottaa oppia. En tiedä millaisella panoksella esim. Kulvik on seurassa mukana, mutta fyrkat eivät heillä ole loppu.

2. Itäkatsomo auki, pohjoiskatsomo kiinni
Kiva ajatus, että on pääty, jossa on tunnelmaa, mutta se ei noilla yleisömäärillä toimi kuin derbyissä. Voisikin tehdä niin, että kotiderbyssä pääty on auki ja fanikausarin omaavat menevät sinne ja muutkin saavat ostaa lippuja sinne. Sen sijaan muissa matseissa fanitkin ovat itäkatsomossa, siinä pitkän sivun päädyssä. Päädystä näkee peliä huonommin ja sinne ei paista aurinko, joten tavalliset kaduntallaajat eivät sinne mene. Ainoa tapa saada uusia kannattajia ja myytyä lisää lippuja, on pitää aurinkokatsomo auki ja silloin pääty ei voi olla auki.

3. Imago-ongelma pitää korjata
Tarvitaan uusi faniklubi ns. normaaleille ihmisille. Myllyttäjät, uusnatsit ja piripäät olkoot Stadin Kingeissä, mutta heidän vaikutusvaltansa pitää saada alhaisemmaksi. On selvä, että kovimman mökän ja tunnelman luovat nämä ultrat ja muut ääriryhmittymät joka paikassa, mutta samalla ne tuovat seuralle negatiivista mainosta. Jokainen ylilyönteihin sortunut tulisi saada porttikiellon, mutta sen lisäksi pitäisi rakentaa touhua positiivisuuden kautta eli luoda sellainen kevyempi faniklubi koululaisille, opiskelijoille, perheille jne., joka saisi ihmiset sitoutumaan ja käymään peleissä. Samalla se toisi seuralle positiivista mainosta. Voi olla Suomen parhaat fanit myös muullakin tavalla kuin tähän saakka on ollut. Kingeilläkin on roolinsa ja he reissaavat ympäri maatakin, mutta valitettavasti he ovat tuoneet negatiivista julkisuuttakin, mikä karkottaa yleisöä ja sponsoreita. Esim. Seagullsista voisi ottaa oppia. Se on todella aktiivinen somessa jne., eikä heillä ole uusnatsiongelmaa.

Ottelutapahtumia voi kehittää; somemarkkinointia voi kehittää; kausareita ja pääsylippuja voi myydä ovelta ovelle töölöläisiin kampaamoihin, ravintoloihin ja muihin pikkuliikkeisiin; sponsorisopimuksia voi solmia lisää kunhan saadaan uskottava omistuspohja ja strategia jne., mutta minä tekisin nyt nuo kolme ylläolevaa asiaa nyt ensimmäiseksi.

Valmentaja ja pelaajat on vielä käsittelemättä. Palkkaisin valmentajaksi FC Lahden valmentajan asap. Hän saa vaatimattomasta materiaalista paljon irti. Luulen, että voisi olla saatavilla, kun asuu Stadissa. Jarkko Wiss on myöskin hyvä, mutta ei hän lähde Tampereelta. Jos tällaista nimeä ei saa, niin sitten rohkeasti joku, joka on tehnyt hyvää tulosta Ykkösessä. Ei mitään Mursun kaltaista eläkeläisukkoa, vaan nälkäinen kaveri. Pelaajisto on kanssa väsynyt ja vaaditaan suuri jälleenrakennus. Hongasta tulee kova kilpailija pelaajamarkkinoilla, joten pitää olla uskottava valmennus, jotta pelaajia saadaan. Ekalla kaudella oli tässä ihan hyvä pöhinä, kun Väisänen tuli AIK:sta, Lassas ja Eriksson Klubista. Sen jälkeen on ollut hiljaisempaa. Minusta Väykkä ja Miklu ovat täyttäneet paikkansa, mutta muut jäähdyttelijät kuten Mäkelä ovat jo aika hasbeenejä. Divaripimputtelijoiltakin alkaa olla jo virta vähän loppu. He ovat tehneet tuota hommaa kolme kautta puolipäiväisesti duuninsa ja perhe-elämänsä ohella, eikä virtaa enää ole. Niinpä joukkuetta pitäisi uudistaa rajusti. Muutama jätkä toki voi jatkaa, mutta niin, ettei heille ole automaattisesti paikkaa avauksessa, vaan olisivat ringin leventäjiä. Loppukaudesta on ollut kiva nähdä, että pari jätkää (derbyssä taisi olla debyytti) uskallettiin nostaa junnuista ja he pelasivat hyvin. Pitäisi enemmän nostaa nuoria mukaan ja rekrytä muualta sellaisia pelaajia, jotka ovat vasta breikkaamassa. Pk-seudulle luulisi olevan tulijoita, koska täällä on hyvät mahdollisuudet opiskella korkeakouluissa ja amk:ssa.

Toki sarjapaikka on vielä säilyttämättä ja kaikki menee tavallaan uusiksi, jos pudotaan. Tuo kohta 1 toki pitää tehdä joka tapauksessa. Minua ottaa niin paljon päähän se osakeanti, mitä nyt puuhaavat, että tekisi mieli lyödä itseään vasaralla päähän. Älkää sijoittako siihen pennin latia!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Ei ole lisättävää ylläolevaan, mutta täytyy sanoa että olen aina pitänyt tavastasi yrittää tuoda asioihin ratkaisuja, sen ainaisen valituksen vastapainoksi, jota Suomessa kyllä riittää. Mm. uuden hallin ketju on jo ollut kauan aikaa pystyssä. Voisit seuraavaksi jääkiekkopuolen pienoiseen umpisolmuun ottaa kantaa, josset ole sitä jo tehnytkin.

Kieltämättä huvitti nähdä yllättäen kyseinen nimimerkki jälleen, tervetuloa vaan takaisin @scholl , muista pitää suitset tiukalla jos/kun joku menee henkilökohtaisuuksiin.

Tarkoitus olisi mennä Inter-matsiin paikan päälle, toivottavasti on panosta (ylös) vielä silloin. Kuuluuko muuten karsinnat Ruutu-palveluun, vai mennäänkö taas Veikkaustv:llä?
 

scholl

Jäsen
Tarkoitus olisi mennä Inter-matsiin paikan päälle, toivottavasti on panosta (ylös) vielä silloin. Kuuluuko muuten karsinnat Ruutu-palveluun, vai mennäänkö taas Veikkaustv:llä?

Mä meen ainakin yhteen peliin vielä. Mulla ei ole kausaria tänä vuonna, mutta sattuu olemaan yksi käyttämätön voucher. Huvittava esimerkki siitä, kuinka pienet asiat tehdään päinhelkkaria oli se, kun vaihdoin lippukopilla voucherin kutsuvieraslippuun, niin se paikka olisi ollut ekalla rivillä vaihtopenkin takana, josta ei edes näe kentälle. Yleisömäärä joku 2500 tai alle ja laittavat kutsuvieraat onnettomille paikoille. Toki oli tilaa siirtyä, mutta ei noin kassalla saisi olla.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Yleisömäärä joku 2500 tai alle ja laittavat kutsuvieraat onnettomille paikoille. Toki oli tilaa siirtyä, mutta ei noin kassalla saisi olla.

Tietokone ne paikat kehitteli ja kovin montaa kutsuvierasta ei siis ollut, koska alusta niitä alettiin jakaa. Tokikaan ei saisi olla noin kassalla, mutta syy on kuitenkin tuo.
 

scholl

Jäsen
Minusta tuo ei huonoltakaan näytä. Tällainen murusten kerääminen on vain yksinkertaisesti hölmöidea. Jos on oikeasti paljon rahaa, niin silloin 250000€ on pieni summa. Pitää vain olla järkevä suunnitelma ja antaa päätösvaltaa samalla pois. Jos ei kunnollista suunnitelmaa saada aikaiseksi, niin silloin on jo parempi päästää seura menemään nurin.

Niklas Herlin muuten kuoli eli nyt on yksi potentiaalinen HIFK Fotboll -henkinen sijoittaja vähemmän.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös