• 145 538
  • 1 278

Paksuerkkari

Kärpät
Jaaha täällähän on ottelu ja vieraspelikiertue karvaavaille valmiiksi puitu ja todistettu vaikka ei ollut kuin 1. erä pelattu tilanteessa 1-0

lemponen

Kärpät
Kärppien teema seuraavalle kymmenelle pelille on "hyvä valmistautuminen peliin". Aivan ei tuon teeman mukaan mennyt eka erä: Kärppien pakit olivat pujottelukeppejä Ässien eka maalissa, Ässät ylittää keskialueen todella helposti ja vauhdilla, 3 kpl 2 min huolimattomia jäähyjä. Ässät pelaa hyvällä tasolla ja Kärppien täytyy PARANTAA todella paljon, jotta joukkue pysyy pelissä Ässien mukana.
Toinen erä oli sitten Kärpiltä aivan päinvastaista menoa: toiseen erään valmistautuminen onnistui täydellisesti. Erän ja pelin puoliväliin mennessä Kärpät oli ottanut pelin haltuunsa ja siirtyi 2-1 vierasjohtoon. Paremmalla viimeistelyllä numerot olisivat voineet olla Kärpille enemmänkin. Paikoitelle vaikutti, että Ässiltä olisi bensa lopussa tai yllätetty housut kintuissa - sen verran vahvaa oli Kärppien meno. Kolmanteen erään Kärppien täytyy kuitenkin vielä parantaa. Aho syöttää takuulla Ässille sellaista käärmekeittoa, että Kärppien täytyy olla hereillä tilanteen kanssa. Rohkeasti kuitenkin vaan Kärpät kolmanteen erään, niin saataisiin kairattua tästä tärkeä vierasvoitto pohjoiseen.

Edit. Kolmanteen erään sitten kypsä esitys Kärpiltä ja hyvä vierasvoitto pohjoiseen.

Kärpät
Olipa älytön jäähy. Junttilan maila on Koiviston kainalossa ja Koivisto hyppää ilmaan tahallaan sekä kaatuu tahallaan...

Micol

Aivan oikein kävi Junttila kertomassa tilanteen jälkeen mielipiteen. Todella heppoinen kaatuminen.

Tuntuu myös katsomossa muutamalla raumalaisella menevän jokainen tilanne ihon alle. Ainakin yksi paviaani möykkää suoraa kurkkua jokaisen tilanteen jälkeen, mutta eipä tämä nyt yllätyksenä tule. Vituttaa vaan kuunnella, kun yrittää keskittyä itse otteluun.

holynordic

Oulun Kärpät, Україна
@Huml71 voisi kantaa kortensa kekoon tämän illan ottelun osalta. Jonkun pitäis tehdä maaleja.

Frank McKee

Kärpät, T. Arima
On hyvää peliä kummaltakin joukkueelta, tähän Kärpiltä se n. 1min ennen loppua maali kiitoos.

Frostbite

Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
On ollut mukava nähdä tämän kauden joukkueesta, miten hyvä tsemppihenki on päällä pelaajien kesken, kun useamman vaihdon jälkeen pelaajat ovat pistäneet fist pumpia.

JPL

Tuo on sielukas joukkue. Ihan hemmetin hienoa katsoa tuota asennetta. Alan uskomaan pitkään kevääseen.

holynordic

Aijaijaijai, 6 pistettä vuodokauden sisään, ei ois voinut paljon paremmin mennä!

Frostbite

6 bonus pistettä!! Ihan Huikee putki menossa! Lauantaina sitten JYPiä päihin!

Micol

Mahtava taistelu. Satakunnan turneelta täydet 6 pojoa. Kyllä maistuu!

Täytyy ottaa yksi poiminta, nimittäin Tuomas Vartiaisen otteet. Vaikka hieman ottelun loppua kohden hyytyikin, niin hienosti kaveri sijoittuu jatkuvasti jäällä ja pystyy jakelemaan oivaltavia syöttöjä (erityisesti Sailion avopaikka). Oli hyvä myös Ässiä vastaan, joten mielestäni ansaitsisi saada pelata myös seuraavassa pelissä. Hyvää peliä myös ketjuna kolmikolta Sailio - Humaloja - Vartiainen. Paras kombinaatio Miskan ketjussa tähän mennessä IMO.

Teme91

Oulun Kärpät
Se on muuten 3. ottelu putkeen, kun Kärpät on noussut takaa ohi voittoon! Lisäksi jokaisessa näissä tehty ylivoimamaali.

Maaginen 56

Oulun Kärpät, Kajaanin hokki
Kyllä kelpaa! Satakunnan kiertueelta täydet pojot laariin ja aiheutettu kummallekin ensimmäiset kotitappiot tälle kaudelle, mahtavaa! Tänään oli vastassa kauden toistaiseksi kuumin veskari niin kyllähän tämä varmasti itseluottamusta tuo entisestään. Rynnäs oli loistava

Olipa kyllä kova suoritus vieraspelit tältä viikolta. Ennen kaikkea mieltä lämmittää se, että pystytään kairaamaan voitto vaikka ei niskan päällä välttämättä oltukaan. Pystytään siis voittamaan pelejä hallitsemalla niitä tai altavastaajana. Itseluottamukselle tekee aivan pirun hyvää, koska näistä kokemuksista parhaimmillaan tulee se "ei ne kuitenkaan saa maalia" fiilikset joukkueelle ja altavastaajanakin sitten pystytään pelaamaan kylmäpäisesti ilman höntyilyä.

Hienosti kyllä menee.

Huml71

Kärpät
Työt eivät antaneet myöten, pahoittelen.

Pakkohan se on hattua nostaa jengin suorituksille tänään ja eilen. Pahat vierasluolat ja 3p voitot molemmista. Asenne ja pelitapa näemmä korvaavat puutteellisen hyökkäysmateriaalin.

Jussi Rynnäs on pakko nostaa myös esiin. Palannut jälleen omalle tasolleen hieman vaisumman alun jälkeen. Yksi monista onnistujista niin tänään, ja eilen.

Zinetula

Jep. Kestilällä sen sijaan vaikeaa. Akulle voisi tehdä Kokkolan reissu hyvää itseluottamukselle tai sitten treeniä viikko pari. Oli tänään ansaitusti pienimmällä peliajalla joukkueessa. Leskinen ja Heshka eivät liene vielä lauantaina mukana? En tekisi muita muutoksia tämän iltaiseen kuin laittaisin Koiviston neloseen Kestilän paikalle.