Nybondakselle potkut!

  • 185 766
  • 755
Suosikkijoukkue
HIFK
Enpä olisi uskonut, että tämä päivä koittaa näin pian, mutta ilmeisesti Nyyperi tosiaan siirtyy sivuun ainakin pari askelta. Ensimmäinen ajatus oli vetää sellainen vuorineuvostuuramainen hymy kasvoille ja julistaa, että voi tätä onnen päivää. Pieni pelko kyllä on, että onko muutos riittävän iso vai jatkuuko sama sirkus tulevaisuudessa, mutta pakkohan niiden Ligaföreningenin gubbejen on tajuta, että tässä ei nyt riitä palikoiden asetteleminen hieman uuteen järjestykseen, vaan pitää hommata kokonaan uusi rakennussarja. Karavaanari olisi tietysti voinut suoraselkäisesti myöntää edes sen verran, että kaikkihan me virheitä teemme, eikä kiertää kaikkia siihen liittyviä kysymyksiä, mutta toisaalta lehtimiehet olisivat kyllä äkkiä haistaneet veren ja repineet aiheesta niin rajut lööpit ja otsikot, että sellaista ei toivo edes Nybarille.

Voisi kyllä kaikesta huolimatta raahautua huomenna Nordikselle ensimmäistä kertaa tällä kaudella, sillä vaikka Officea kritisoidaan loppuun asti, niin joukkuetta tuetaan loppuun asti, kuten @Lemieaux joskus osuvasti totesi.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mies joka on vetänyt 10 kautta vihkoon pelaajahankinnoissa siirtyy kehittämään pelaajatarkkailua.

Siinäpähän yrittää kehittää, se ei tarkoita automaattisesti sitä että Nybari on jatkossa tarkkailemassa saati sitten hankkimassa yhtään pelaajaa. Jos Nybari todella astuu neljän eri linjan kehitykseen, niin tuskin kerkeää räpeltämään ihan hirvittävästi tärkeän päivittäisen duunin ja konkretian parissa.

Turha tällaista ilonpäivää on pilata jollain harhaisilla kauhuskenaarioilla. Nybarin uutta roolia tärkeämpää on uuden UTJ:n rekry, osaava ukko sisään ja urheilullinen puoli näyttää aivan eriltä. Miksikään UTJ:n esimieheksi Tomppa ei tule siirtymään, siitä voin lyödä vaikka vetoa.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
Kun lukee noita median haastatteluja, niin pelottaa että Nybarin uusi duuni on myös UTJn esimies..... Sehän tässä puuttuisi. Eli mikään ei sinänsä muuttuisi. Huijataanko tässä nyt faneja?
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
On tää hauskaa. Suurin osa lukee Nybarin haastatteluita kuin piru raamattua, Ensin oltiin positiivisellä mielellä, mutta hetken päästä on pakka saada ranteet auki jollain tavalla,

Kyllä siellä suunniteltyöhön osallistuu muutkin kuin Nybondas. Nybondas on suurimman omistajan edustaja joten varmaan luonnollista, että osallistuu päätöksen tekoon. Samaa tekevät hallituksessa istuvat omistajat Everi, Bensky ja Björnberg. Siellä kumminkin ollaan tekemässä suhteellisen isoja investointeja tulevaisuuteen joten itse olen luottavainen, että tällä kertaa homma viedään maaliin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kyllä siellä muutoksia nyt tulee varmasti. Ei IFK uskalla (eikä toivottavasti edes halua) enää jatkaa tällä tiellä, jossa seuraava uhka onkin sitten se ainoa asia, joka on nyt ollut kunnossa, eli talouspuoli.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Loistava uutinen kunhan tämä nyt oikeasti tarkoittaa sitä, että uuden miehen löytyessä puikkoihin ei Nybondaksella ole enää mitään tekemistä urheilupuolen kanssa! Uskon, että näin myös tulee käymään. Toivottavasti myös puheet panostuksesta junioritoimintaan, pelaajatarkkailuun ja pelaajakehitykseen tulevat näkymään tulevaisuudessa, hienoa kuulla kumminkin, että nuo ovat nyt tarkkailun keskipisteessä ja toimintaa noiden osalta aiotaan kehittää. Ja se mahdollinen farmijoukkue kuulostaisi todella hyvältä asialta! Harjoitusolosuhteet tulee myös olla ihan tip top kunnossa jos ja ilmeisesti kun nyt ei asia ole niin?

Kuka uusi UTJ tuleekaan olemaan niin toivotan hänelle onnea tehtävään, tämän kädenjälki tulee näkymään vasta parin kolmen kauden päästä, toivottavasti löytyy joku ammattilainen hommaan.

Uudet tuulet puhaltaa ja samalla alkaa fiilis nousta HIFK:ta kohtaan.

Ps. Nuo uudet nettisivut ovat toimineet hyvin ja sinne onkin tullut asiallisesti videoita ja uutisia jne.
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Sellanen video ois ollu mahtava, missä TomTom luovuttaa Valtaselle ja Everille Hifk:n kravatin ja clubitakin sekä mersun + asuntoauton ja kävelee syksyisessä aamussa pois Nordikselta kohti sporapysäkkiä.

Koska Hifk, niin todellisuudessa Nypsi ylennetään...näin se menee. Iloinen uutinen tämä on kuitenkin edelleen ja kädet ristissä toivotaan, että uusi heppu ei ole kukaan olemassa olevasta saunaporukasta!!!
 

Postinjakaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK.
Positiivinen uutinen, että asioihin reagoidaan. Kaikesta huolimatta Nybari on henkeen ja vereen HIFKn miehiä ja ehkä hänen vahvuudet on jossain muualla organisaation uusissa kuvioissa.

Kyllä mä uskon miehen itsekin tajuavan, että tää ei nyt kaikki menny ihan nappiin, muttei myöskään halua teilata joukkuetta julkisesti. Fiksu statement siihen nähden, että kausi on vielä menossa.

Oikeaan suuntaan mennään jos vain löydetään uusi "Kekäläinen" eikä vain palkata jotain keskinkertaista insideria.
 

Tshekki77

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
Kyllähän tämä on positiivinen käänne ja vaikka haastatteluissa voi nähdä myös mörköjä, niin ainakaan itse en halua tätä välivaihetta käyttää negatiivisuudessa märehtimiseen. Nega avautumisiin on kyllä sitten aikaa, jos siellä joku "kokematon" sisäpiiriläinen otetaan Nybarin tilalle. Eli kunnes toisin kerrotaan, niin kyllä täälläki toiveet ovat korkealla askelin Nokka UTJ:ksi ja Ville valmentajaksi sitten viimeistään kahden vuoden päästä, ku Selinin sopimus loppuu. Voisiko tulla kakkosvalmentajaksi jo ensi kaudella, ikäänkuin sisäänajo vaiheeksi? Söderholmki vois olla kova vaihtoehto.

Lisäksi ainakin itsessä herätti positiivisuutta myös sen, että ainakin jossain haastatteluissa puhuttiin myös mahdollisesta farmijoukkueesta, vaikken ole ihan varma, oliko vaan toimittajan spekulointia vai Nybarin sanoja. Meinaa jos me edelleen väistetään ne lahjakkaasti ne ihan huippupelaajat, niin voisihan siitäki saada vahvuutta, jos meillä olisi tyyliin kuusi kentällistä kavereita, jotka voisi heittää joka ilta jäälle ja siitähän sitten syntyisi myös sitä kilpailuhenkeä, ettei ole varaa edaroita tai farmiin voi lähteä hakemaan uudelleen tahtoa.

Ai tollanen?

125€ on kyl vähän suolanen, mutta jos selkäpuolelle saisi vielä Föönin kuvan ja tekstin "Hei! Mua ei huimaa" (vai miten se meni?), niin kyllä se varmaan pitäisi hankkia..
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Potkut? Uutisoinnin sisältämien Nybondaksen omien kommenttien perusteella tämä ratkaisu on osa miehen itsensä alulle panemaa master plania, jossa oletan hänen nousevan organisaatiossa vielä vaikutusvaltaisempaan rooliin seuran kokonaisvaltaisessa kehittämisessä.

Saapa nähdä, miten tässä käy.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Ja huomisesta pelistä: Kaikki kynnelle kykenevät muureille, värit ja liput kourassa!
@Lemieaux ja muut boikotoineet: Nyt on tilaisuus tehdä jotain hyvää - ostakaa 10 flabaa ja jakakaa 9 kadun tallaajille ja käyttäkää se 1 itse huomenna!

Kyllä mun boikotti jatkuu, mä en ole vielä lainkaan vakuuttunut siitä, että tämä päättyy hyvin. Kaikki riippuu siitä, mikä on Tompan ja dinojen rooli tulevaisuudessa, ja ennen kaikkea siitä, kenet valitaan UTJ:ksi (ja saako hän toimia urheilutoimenjohtajana vai onko hän dinojen talutushihnassa). Ostin säälistä yhden irtoflaban, mutta hallille en tule. Kuten olen sanonut, en astu jalallani Nordikselle ennen kuin sekä Tomppeli on poissa urheilutoimenjohdosta (ei ole vielä tapahtunut) että dinojen valeomistajuus on mitätöity (ei ehkä tule tapahtumaan elinaikanani, ikävä kyllä).

Itselläkin kävi tämä kauhuskenaario mielessä. Minkäs ikäinen se Valtanen olikaan? Ei kai ole jo lähdössä eläkkeelle?

Eikös se ihan vastikään täyttänyt 50v, eli on Nybondastakin pari vuotta nuorempi.

Voi helvetti. Just niin ylimielinen fanien aliarvioiminen ja perseeseen paukuttaminen taas Tompalta ja hallitukselta kuin voi odottaa.
Nybari siis jatkaa, rivien välistä voi lukea että tulevan UTJ:n esimiehenä.
Saadaan vaan uusi syntipukki Tompan alapuolelle. Kuulostaako tutulta?
No, tuttu mies sinne ainakin tulee, ei Tomppa ketään muuta ole koskaan saanut hankittuakaan. Joku Kölli tai Linnanvalli tai Lunkka jne., ihan satavarmasti.

Tätä on muka visioitu 18 kk, ja nyt ihan
sattumalta samana päivänä kun erottamisadressit on pystyssä tästä kerrotaan ulos. Mitään virheitä ei myönnetä. Mitään ei ole tajuttu.

MIKÄÄN EI MUUTU!!!

Hyi saatana.

Niinpä. En mäkään mitään julkista lynkkausta halunnut, mutta niin paljon tässäkin tehtiin aivan päin helvettiä. Tekisikö Nybondas mitään toisin -kysymys käännetään muotoon "tämä on ollut erinomaisen hienoa aikaa, en vaihtaisi päivääkään". Ei vittu Nybari, ei kysytty oletko nauttinut mersuistasi, golflomistasi ja rapujuhlista, kysyttiin tajuatko hoitaneesi hommiasi juosten kusten? Et näköjään. Kun kysyttiin miten ihan omasta mielestä on mennyt kahden edellisen kauden rakentamiset, niin sinä todellisuudesta irtautunut omahyväinen vastuunpakoilija onnistut senkin jotenkin vääntämään muotoon, että nämä kaudet eivät liity tai vaikuta mitenkään toisiinsa... Kyllä Nybondas sun paskat hankinnat viime kaudelle (O'Connor, Malinen, Eronen jne) vaikuttaa myös tähän kauteen, kuten myös sun ylihintaiset sopimukset ja kaikki jotka jätit hankkimatta (Enlund, Keränen, Rantakari, Vaakanainen, Tiivola, Suomela jne). Se joka yhdistää näitä kausia - ja niiden surkeutta - olet SINÄ!

Tottakai olisi parasta jos Nybari lähtis kokonaan meneen, mutta eiköhän tässä saatu faneina jo hyvänlainen torjuntavoitto. Ei tarvittu edes lakanoita eikä kumiankkoja saatana. Nyt kun vaan ei hankittaisi ketään amatööriä omasta leiristä tai muualtakaan, koska kaikesta huolimatta jatkossa voisi mennä vielä reilusti Nybarin aikoja huonomminkin. Toivottavasti älytään hankkia kokonaisuutta ymmärtävä ammattilainen joka ei lähde nuoleskelemaan hallitusta. Näistä myöhemmin lisää tietokoneen ääreltä.

Mitään (torjunta)voittoa ei ole vielä näkynyt. Sen verran kyyniseksi IFK on minut opettanut, etten usko ennen kuin näen. Ei tarvittu edes lakanoita ja kumiankkoja... Helvetti, mä oon todella pettynyt että nämä jäivät näkemättä! Saatana.

"Kuinka paljon olet itse johtamassa asioiden uudistamista?
– Luulen, että aika paljon."

Tuossa ei ole minkäänlaista voittoa, ei torjunta- eikä hyökkäysvoittoa.

Jos yksikään näistä palkataan nyt UTJ:ksi ja muuhunkaan uudistuksen rooliin, niin boikotti ottaa vielä sellaisia kierroksia, että kaikkia kaduttaa:
Kortelainen, Kautonen, Rindell, Tanska, Junno, Tamminen, kuka tahansa dinon sukulainen tai saunakaveri, tai ylipäänsä joku joka ei ole aivan ajan hermolla ja tajua sekä henkilöjohtamisesta että statistiikasta ja algoritmeista.

KJ, Peltonen, Söderholm ja Stubb. Yhtään tuon heikompia nimiä ei voi edes harkita, ja vain yksi nimi listasta ei riitä. Tästä Markus Lehdosta en tiedä tarkemmin mutta ei hän huonolta valinnalta vaikuttaisi, esim. pelaajatarkkailun varajohtajaksi ja sitten johtajaksi kun Stubbista aika jättää tai voimat ehtyvät (ikävä kyllä tämä päivä lähestyy koko ajan).

Pelaajatarkkailun johtaja: Göran Stubb
Pelaajakehityksen johtaja: Toni Söderholm
Junioritoiminnan johtaja: Ville Peltonen
Urheilutoimenjohtaja: Kari Jalonen

Peltonen ja Söderholm voisivat varmasti toimia noiden toimiensa ohella myös valmentajina. Lunkka taas voisi varmasti antaa lisää panosta myös junioritoiminnan ja pelaajakehityksen puolella, kuten ehkä Bäckströmkin. Tanska, Kautonen ja Rindell hiuksista jonnekkin.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitään (torjunta)voittoa ei ole vielä näkynyt. Sen verran kyyniseksi IFK on minut opettanut, etten usko ennen kuin näen.

Koko organisaatiota ajatellen, ehkei torjuntavoitto. Tärkeintä oli saada Nybari pois tuolta urheilullisen puolen tärkeimmältä pallilta, koska hallitus häntä ei varmaan olisi koskaan erottanut (tällä tuloksellisella tahdilla). Tuo UTJ:n vaihtuminen on UTJ:n paikan suhteen torjuntavoitto siinä tapauksessa, ettei sinne valita ketään hallituksessa istuvaa, tai seuran omaa lemmikkiä joka saa taas vetää vuosikymmenen verran. Vaikka sinne tulisi organisaation ulkopuolelta joku Teuvo Tampio, niin kynnys potkia hänet olisi huomattavasti alhaisempi kuin oli Nybondaksen aikaan. Toki on tuossa riskinsäkin, jos hallitukselta ei löydy malttia katsoa uuden UTJ:n vaikutusta. Toiveena tietenkin että tulisi joku rautainen ammattilainen joka ymmärtäisi urheilullisen puolen kokonaisuuden. Löytyykö sellaisia omasta organisaatiosta? Itse en ainakaan sellaista tiedä.

Ei tarvittu edes lakanoita ja kumiankkoja... Helvetti, mä oon todella pettynyt että nämä jäivät näkemättä! Saatana.

Lakanat ja kumiankat olisin minäkin halunnut nähdä! No ne jää varastoon siltä varalta että tuo urheilullisen puolen perseily jatkuu.

Kuten olen sanonut, en astu jalallani Nordikselle ennen kuin sekä Tomppeli on poissa urheilutoimenjohdosta (ei ole vielä tapahtunut) että dinojen valeomistajuus on mitätöity (ei ehkä tule tapahtumaan elinaikanani, ikävä kyllä).

Olet jättänyt itsellesi aika kiitettävän takaportin, koska dinot ei ole varmaan lähdössä ihan vähään aikaan mihinkään. En lähde tällaisissa asioissa kenenkään ratkaisuja kritisoimaan, mutta toivon että moni Nybaria boikotoinut lähtisi hallille, koska tämän hetkinen joukkue (pelaajat ja valmennus) kaipaisi tukea, juuri nyt kun on vaikeita hetkiä. Ymmärrän toki jos jotku haluaa vielä katsoa mihin suuntaan nuo asiat IFK:n henkilöstössä lähtee menemään, ne mietityttää kyllä allekirjoittanuttakin. Ne nähdään viimeistään kauden loputtua kun Tomppa astuu syrjään, joten turha niitä on koko pitkää kautta negan kautta murehtia.

"Kuinka paljon olet itse johtamassa asioiden uudistamista?
– Luulen, että aika paljon."

Tuossa ei ole minkäänlaista voittoa, ei torjunta- eikä hyökkäysvoittoa.

No joo, tieto UTJ:n vaihdosta taisi nostaa vähän liiankin optimistisia arvioita mun päässäni. Eihän se hyvä juttu ole että Nybari tulee olemaan mukana uudistamassa jotain seuraavasta tai seuraavista (tuskin kaikkia):

- Junioritoiminta
- Pelaajatarkkailu
- Pelaajakehitys, ja siihen liittyvä mahdollinen farmijoukkue.
- Harjoitusolosuhteiden ja joukkueen tulevaisuuden fasiliteettien suunnittelu

Surullista jos uudella UTJ:llä ei tule olemaan riittävää valtaa noihin. Olisihan se hauskaa että uusi jämäkkä UTJ tulisi taloon ja pyykisi persettä Nybarin monen vuoden suunnitelmilla, ja rakentaisi omat linjauksensa. Toiveajattelua? Probably.
 
Viimeksi muokattu:

Gilmore

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On tämä Jatkoajan IFK-osio vain huikea. Siis ihan käsittämättömän huikea. Kiitos kaikille osallisille! Hieno meno tässä viimeisen 12 tunnin aikana. Ensin armoton juhlinta, sen jälkeen monilla alkaa hiipiä pelko puseroon, että "Eikö se Nybari oikeasti joutunutkaan kortistoon ja kohta se on varmaan kaikkien pomo!". Sen jälkeen alkaa "En tule Nordikselle ennen kuin Nybondas saa kenkää!" -boikottiosasto ilmoitella itsestään, että boikotti jatkuu edelleen, kun "Ei se Nybari vielä oikeasti mihinkään lähtenyt. Eikä se edes saanu kenkää. Niih!". Mikään tästä ei tule yllätyksenä ainakaan itselleni. Ja kaikista vähiten tuo viimeisin osa. Aina näille boikotoijille löytyy joku uusi hieno syy sille, ettei tarvitse poistua kotoa. Vertaisin näitä tyyppejä vähän niihin reppanoihin, jotka eivät vedonlyönnin hävittyään maksa sovittua panosta. Kotisohvalta käsin on niin paljon mukavampi räksyttää keskustelupalstoilla. Nyt vaan tussilla vetämään se Nybondas-sana yli siitä kotona heilutettavasti "Nybondas ulos!" -lakanasta ja odottelemaan kenen nimen siihen voisi seuraavaksi kirjailla.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aina näille boikotoijille löytyy joku uusi hieno syy sille, ettei tarvitse poistua kotoa. Vertaisin näitä tyyppejä vähän niihin reppanoihin, jotka eivät vedonlyönnin hävittyään maksa sovittua panosta. Kotisohvalta käsin on niin paljon mukavampi räksyttää keskustelupalstoilla. Nyt vaan tussilla vetämään se Nybondas-sana yli siitä kotona heilutettavasti "Nybondas ulos!" -lakanasta ja odottelemaan kenen nimen siihen voisi seuraavaksi kirjailla.
Kyllä. Huikeinta on se, että ollaan julistettu sellainen boikotti IFK:hon matseihin, joka ei ikinä tule päättymään ja silti julistetaan pettymystä siitä, kuinka ei nähty lakanoita ja kumiankkoja. Hieman ristiriitaista. Onhan osa kirjoittajista suoraan sanottuna uskomattoman pihalla A) viestin sisällön tulkinnan suhteen ja b) yleisemminkin ihan realiteettien osalta.
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Edelliset Gilmoren ja VT:n viestit ovat aikamoista yleistystä. Samoin kuin se kun väitetään että kaikki 'elinkautiset' rahaavat itsensä ja rahansa hallille vaikka Moberg ostaisi pelaajabudjetista itselleen merenrantahuvilan ja kärkipakkina hääräisi Sirpa Selänne.

Kuten todettu monen nääpäimistöllä, kyllä HIFK on opettanut meidät valmistautumaan pahimpaan. Lupauksia on tehty tasaisin väliajoin ja harvemmin muutos on ollut parempaan päin. Sama sisäpiirin suhmurointi siellä kuitenkin jatkuu.

Odotettavissa vuoteen 2020 mennessä - a) joko HIFK palkkaa UTJ:ksi slsäpiiriläisen joka on Nybondaksen tai/ja muu hallituksen talutusnuorassa jolloin toiminta jatkuu nykyisellä tasolla b) UTJ:ksi saadaan osaava henkilö joka vie toimintaa eteenpäin mutta muu organisaatio (Nybondas ja co.) tulee kateelliseksi ja UTJ savustetaan ulos.

Uutinen organisaation uudistamiseksi on tietenkin erinomainen ja antaa ainakin mahdollisuuden parempaan huomiseen. Henk.koht. olen skeptinen edelleen mutta kyllä tämä jo antaa uutta kipinää jopa hallilla käyntiin. Katsotaan vielä lähteekö homma roihuun.
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
KJ, Peltonen, Söderholm ja Stubb. Yhtään tuon heikompia nimiä ei voi edes harkita, ja vain yksi nimi listasta ei riitä. Tästä Markus Lehdosta en tiedä tarkemmin mutta ei hän huonolta valinnalta vaikuttaisi, esim. pelaajatarkkailun varajohtajaksi ja sitten johtajaksi kun Stubbista aika jättää tai voimat ehtyvät (ikävä kyllä tämä päivä lähestyy koko ajan).

Pelaajatarkkailun johtaja: Göran Stubb
Pelaajakehityksen johtaja: Toni Söderholm
Junioritoiminnan johtaja: Ville Peltonen
Urheilutoimenjohtaja: Kari Jalonen

Peltonen ja Söderholm voisivat varmasti toimia noiden toimiensa ohella myös valmentajina. Lunkka taas voisi varmasti antaa lisää panosta myös junioritoiminnan ja pelaajakehityksen puolella, kuten ehkä Bäckströmkin. Tanska, Kautonen ja Rindell hiuksista jonnekkin.

Nuo heitetyt nimet ovat täyttä utopiaa Lehtoa lukuunottamatta. Lehtoa on aikasemmin yritetty palkkaa urheilutoimenjohtajaksi, mutta en nyt muista kenen aika kaudella. Stubb ei ole enää lähtemässä aktiiviseen toimintaan mukaan, puhutaan kumminkin yli 80-vuotiaasta kaverista. Jalosella aika kova hype valmentajamarkkinoilla niin kuin on myös Södellä ja Peltosella. Eiköhän tässä nyt suunnata katseita hieman boksin ulkopuolelle.
 

Bad Bob #42

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Chicago Blackhawks
Ylläolevan jutun lukemalla ei jää epäselväksi lukeeko toimittaja jatkoaikaa. Oman taustatyön tulos artikkelissa on nolla.

Samaa mietin, mietin jopa että kirjoittaako toimittaja tänne. Tuntui että jotkut lauseet olin lukenut täältä jo ennen artikkelin julkaisemista. Mutta terveisiä sinne toimitukseen täältä palstalta!
 

Carlos

Jäsen
Samaa mietin, mietin jopa että kirjoittaako toimittaja tänne. Tuntui että jotkut lauseet olin lukenut täältä jo ennen artikkelin julkaisemista. Mutta terveisiä sinne toimitukseen täältä palstalta!

Rojaltishekit voi laittaa myös sitten postiin, että The Pena Trophy saataisiin lopultakin ihan fyysisesti luotua, tätä aihetta sekin kuitenkin liippaa läheltä. Toisaalta taas se olisi ko. pystin hengen vastaista. Siis se että sen luomisessa onnistuttaisiin.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Ensin armoton juhlinta, sen jälkeen monilla alkaa hiipiä pelko puseroon, että "Eikö se Nybari oikeasti joutunutkaan kortistoon ja kohta se on varmaan kaikkien pomo!". Sen jälkeen alkaa "En tule Nordikselle ennen kuin Nybondas saa kenkää!" -boikottiosasto ilmoitella itsestään, että boikotti jatkuu edelleen, kun "Ei se Nybari vielä oikeasti mihinkään lähtenyt. Eikä se edes saanu kenkää. Niih!". Mikään tästä ei tule yllätyksenä ainakaan itselleni. Ja kaikista vähiten tuo viimeisin osa. Aina näille boikotoijille löytyy joku uusi hieno syy sille, ettei tarvitse poistua kotoa. Vertaisin näitä tyyppejä vähän niihin reppanoihin, jotka eivät vedonlyönnin hävittyään maksa sovittua panosta. Kotisohvalta käsin on niin paljon mukavampi räksyttää keskustelupalstoilla. Nyt vaan tussilla vetämään se Nybondas-sana yli siitä kotona heilutettavasti "Nybondas ulos!" -lakanasta ja odottelemaan kenen nimen siihen voisi seuraavaksi kirjailla.

Painus nyt peiton alle siitä kiukuttelemasta kuin pikkukakara. Mitään uusia syitä ei kukaan ole kaivanut esille, eikä muuttanut mieltään. Se että "armottomat juhlijat" kommentoi ensin ei tarkoita, että skeptisesti suhtautuvat olisivat ensin juhlineet ja sitten muuttaneet mieltään. Samat syyt ovat olleet taustalla koko boikotin ajan, joka tietenkin jatkuu kunnes se muutos oikeasti tapahtuu, eikä lopu silloin kuin Nybondas itse lupailee ja maalailee valheellisia tulkintojaan. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun hän lupailee ja kusettaa.

Kyllä lipunmyynti räjähtää käsistä heti, kun se oikea muutos on nähtävissä. Trust me. Mutta ei sulla ole mitään syytä kiukutella siitä, jos se lipunmyynti ei ponkaise samantien nousuun yhden valheita pursuavan julkistuksen myötä. Kaiken tämän paskan jälkeen vaaditaan kyllä paljon enemmän vakuuttelua ja etenkin konkretiaa vakuuttuaksemme.

En todellakaan halua keksiä mitään tekosyitä, jotta saisin jäädä "kotisohvalle". Tottakai toivoisin, että kannattamani seura nousisi siihen kukoistukseen, mikä sille kuuluisi. Tämä tarkoittaa sekä ammattitaitoista urheilutoimenjohtoa (ei siis pelkkä UTJ, mieti kuinka paljon täälläkin on kirjoitettu koko organisaation mädäntyneisyydestä, KivaHarrin ja Kautosen ammattitaidottomuudesta, johtamisen puutteesta, keskinkertaisuuden kulttuurista jne) että laajempaa punaisen perheen edustusta nepotistisen herraklubin sisällä. Vuosikausia on ollut nämä samat tavoitteet ja syyt boikotilla, ne eivät ole mitään "uusia hienoja syitä".
 

Jan_Peter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Chicago blackhawks
Painus nyt peiton alle siitä kiukuttelemasta kuin pikkukakara. Mitään uusia syitä ei kukaan ole kaivanut esille, eikä muuttanut mieltään. Se että "armottomat juhlijat" kommentoi ensin ei tarkoita, että skeptisesti suhtautuvat olisivat ensin juhlineet ja sitten muuttaneet mieltään. Samat syyt ovat olleet taustalla koko boikotin ajan, joka tietenkin jatkuu kunnes se muutos oikeasti tapahtuu, eikä lopu silloin kuin Nybondas itse lupailee ja maalailee valheellisia tulkintojaan. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun hän lupailee ja kusettaa.

Valtanen valitsee ja hallitus hyväksyy. Tässä ei Nybondaksen lupauksilla ole enää mitään tekemistä. Vai koskeeko se boikotti nyt Valtastakin?
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Valtanen valitsee ja hallitus hyväksyy. Tässä ei Nybondaksen lupauksilla ole enää mitään tekemistä. Vai koskeeko se boikotti nyt Valtastakin?

Mitä sä nyt selität? HIFK tuli Nybarin suulla julkisuuteen ja julisti/lupasi, miten urheilutoimenjohtoon on tulossa muutoksia. Siinä ulostulossa oli virheellisiä ja valheellisia tulkintoja siitä, mitä on tapahtunut ja kuka on vastuussa. Ja nämä lupaukset muutoksista ovat vielä tässä vaiheessa pelkkiä lupauksia, mitään konkretiaa ei vielä ole näkyvissä.
 

Jermu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä sä nyt selität? HIFK tuli Nybarin suulla julkisuuteen ja julisti/lupasi, miten urheilutoimenjohtoon on tulossa muutoksia. Siinä ulostulossa oli virheellisiä ja valheellisia tulkintoja siitä, mitä on tapahtunut ja kuka on vastuussa. Ja nämä lupaukset muutoksista ovat vielä tässä vaiheessa pelkkiä lupauksia, mitään konkretiaa ei vielä ole näkyvissä.

Täsmennätkö vielä mitä virheellisiä ja valheellisia tulkintoja siinä oli, jäi hieman epäselväksi sinun aiemmissa purkauksissa?

Ja koska konkretiaa ei ole vielä näkyvissä, et usko, että oikeasti UTJ tulee vaihtumaan? Vaikutat kyllä varsin harhaiselta, ei millään pahalla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös