Vedonlyöntivihjeet

  • 3 076 831
  • 15 018

Yö-Orava

Jäsen
Olisi vielä hauskempi ilmiö jos näin ei kävisi.

mikkihiirimarkkina + mikkihiiribookkeri = mikkihiirilimput

Jonkun kerran toki Pinnyltäkin saanut selvästi parempaa mutta eivät sielläkään noihin monasti edes useampaa sataa ota sisään.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Olisi vielä hauskempi ilmiö jos näin ei kävisi.

mikkihiirimarkkina + mikkihiiribookkeri = mikkihiirilimput

Jonkun kerran toki Pinnyltäkin saanut selvästi parempaa mutta eivät sielläkään noihin monasti edes useampaa sataa ota sisään.
Joo toki näin, mutta hauska se silti on, että jatkoajan vedonlyöntiketju saa aikaan moista käytännössä välittömästi kun vihje on kirjoitettu. Hienoahan se vaan on ja eiköhän pikkuhiljaa esportsienkin vaihto kasva siten, ettei ihan hiluilla heilu kertoimet vielä.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
MM-koriksen esikarsinta

2.8 19.00 Ruotsi -6 1.85 - Bosnia

Bosnialta kaikki parhaat pois mukaanlukien molemmat NBA-pelaajat ja kaikki kovissa eurosarjoissa pelaavat. Joukkue koostuu pääosin 90-luvun lopulla syntyneistä junnuista ja sieltäkin kovin lupaus jättäytyi pois.

Ruotsi nyt ei niin häävi ole sekään mutta sentään ihan miesten joukkue ja pari hyvissäkin sarjoissa pelaavaa, mm. Koposen seurakaveri Barcasta.

Pidän hiukan hauskana että harjoituspelissä Viroa vastaan Ruotsi oli myös -6 luokkaa ja Viro nyt on aivan eri tasoa kuin Bosnian junnut.

Varovaisestikin arvioiden Ruotsi pitäisi kotikentällä olla likempänä 10 pinnan suosikki ellei enemmänkin.

-6 1.85 löytyy kaikista SBtechin paikoista ihan hyvillä limiteilläkin
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
@Saul Goodman googlella en saanut selkeetä kuvaa missä noita sbtechin paikkoja on, pystyykö valaisemaan tietämätöntä??
Ainakin Comeon, Mobilebet, Bethard, Scandibet. Varmaan monia muitakin, taitaa yhteensä olla joku 50 mutta noissa olen itse pelannut ja kehtaan suositella.
 

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Jos joku harrastaa Marathonbetiä niin siellä on Ruotsi -6,5 kertoimella 1,93. Pistin sen Bpron kanssa tuplana ja sitten vaan odottamaan rahan tuloa

Ai Ruotsin peli onkin vasta huomenna, mutta ehkä malttaa odottaa sinne asti
 
Viimeksi muokattu:

turo-urpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Happee
Ei mennyt ihan nappiin Bpro:lla tänään. 4-16 pataan. Ei voi mitään. Sen verran paljon voittanut cs-vihjeillä, että hyvä hävitä välillä
 
Hieman ehkäpä mutu-tuntumalla tehtyä pohdintaa, mutta ajattelin tämän silti kaikelle (Jatkoajan) kansalle julkaista. Voi olla ihan täyttä skeidaakin, mutta niin internetissä moni muukin asia on.

Tämän päivän miesten Ykköspesiksen kamppailu Ylivieska-Muhos:

Ylivieska on tällä hetkellä karsintapaikalla ja on ainoa noista kolmesta putoamisuhan alla olevasta joukkueesta, joka voi MuPsin kiinni vielä saada. Eroa Ylivieskan ja Muhoksen välillä on tällä hetkellä 7 pistettä MuPsin hyväksi ja tämän matsin jälkeen molemmilla pelejä on jäljellä enää kaksi. Voitolla tästä pelistä (myös ML) Muhos varmistaisi tulevan kauden sarjapaikkansa. Ylivieska taas joutuu jännittämään viimeiseen peliin saakka, muistaen että kaikki pisteet ovat tärkeitä (eroa seuraavana olevaan Ulvilaan on 3 pistettä).

MuPsin kausi on ollut runsaiden kokoonpanomuutosten vuoksi haastava ja uskoisin, että sarjapaikan varmistaminen on organisaatiolle tässä vaiheessa melko tärkeä paikka. Viimeinen vastustaja tämän tavoitteen täyttämisessä on siis juurikin Ylivieska, jonka kaatamiseen tänään varmasti kaikki ladataan. Mikäli voitto tänään tulee, voi se olla pelaajille melkoisen ulospuhalluksen paikka. Ylivieska sen sijaan ei tämän matsin jälkeen vielä sijoitustaan tiedä, joten keskittyminen tulee jakaa pidemmälle aikavälille.

Yksi iso asia lopputuloksen kannalta on tietysti kokoonpanot. MuPsin kokoonpanossa ei tänään nähdä ainakaan viikonloppuna pelannutta Superpesis-lainaa Tommi Koivistoa, sillä hänet on tänään ilmoitettu KeKin kokoonpanoon. Toki nämäkään ennakkokokoonpanot eivät täysin varmoja siis ole, joten tilanne tarkentuu lähempänä ottelun alkua. Ylivieskasta nostaisin sellaisen asian esiin, että jostain syystä viime pelissä heillä lukkaroi Taneli Lassila, vaikka vakiolukkari Keski-Petäjäkin kokoonpanossa oli. Lassilan lukkarointitaidoista en tiedä, mutta käytetään tässä niinkin laajaa otantaa kuin yhtä ottelua. Viime viikonloppuna sekä Muhos että Ylivieska pelasivat Pöytyää vastaan kotipelit. Muhos antoi Pöytyälle kolmostilanteita 16, kun taas Ylivieska antoi 30. En tiedä johtuiko tämä kauden ensimmäisen (?) pelinsä lukkaroineesta Lassilasta, mutta pistipähän nyt vain silmään.

Kaiken tämän jorinan ja foliohattuilun jälkeen päästään itse asiaan, eli pelivalintaan. Kertomieni perustelujen myötä en voi ymmärtää kerroinasettelua. ML-kertoimet Veikkauksella: Ylivieska 1,38 - Muhos 2,75. En vain millään saa tähän peliin Ylivieskasta noin suurta suosikkia. Vieraspelimatka Ylivieskaan on MuPsille muihin Ykköspesis-paikkakuntiin verrattuna kaikkein lyhyin, n. 130 km, joten en usko että jalatkaan bussiin jäävät.

Pelivalintaa en kuitenkaan ennen kokoonpanoja uskalla suositella, mutta mikäli Muhoksen kokoonpano on ok ja Ylivieskalla Lassila jatkaa lukkarina, aion ainakin itse tuota Muhoksen moneylinea pelata. Palaan asiaan klo 17:30 jälkeen, peli alkaa siis klo 18.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Heinäkuu takana ja liki kolmeen vuoteen paras palautus yksittäiseltä kuukaudelta takana. Toivottavasti sama tahti jatkuu.

Kitee - Joensuu, yli 9.5, kerroin 1.75 (Veikkaus) 68%

- Vaikka sataisi vanhoja mummoja, niin Joensuun pelissä linja yli 9,5 juoksua ei vain voi olla 1.75 Kiteetä vastaan.

Joensuu on tehnyt kahdessa edellisessä pelissään yhteensä 38 juoksua! Nuo pelit olivat Koskenkorvaa vastaan, joka on hieman Kiteetä parempi joukkue. Vaikka Kiteen ulkopeli olisi selvästi Kossun ulkopeliä tiiviimpää, niin tuo linja ei vaan voi olla mitenkään kohdallaan.

Joensuulla on lisäksi paras kokoonpano paikalla, joten tämä kerroin on mielestäni aivan järjetön.

Toivotaan, että Pekka Pouta ei virtsaa suoraan silmämunaan tällä kertaa.

Arvio 68%.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Seinäjoki - Kouvola, alle 15.5 juoksua, kerroin 2.30 (Veikkaus) 49%

- Kouvola pelaa hyvää ulkopeliä, mutta vastassa on lyöjätilastoa johtava J-P Vainionpää. Jos Kouvola saa Vainionpään kiinni edes kohtuullisesti, niin alle 15.5 juoksua tulee usein perille.

Seinäjoen lukkarin Henri Itävalon paluu lautaselle laskee juoksuodotusarvoa selvästi. Koplan Juha Korhosella pallo ei ole ollut keskikepissä, joka tukee myös underia.

Lisäksi se Pekka Pouta ennustaa jatkuvaa pientä sadetta pelin läpi.

Arvio 49%
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Seinäjoki - Kouvola, merkki 1 ML, kerroin 2.80 (Veikkaus) 43%

- Seinäjoki saa kokoonpanoon takaisin tärkeimmän ulkopelaajansa eli lukkari Henri Itävalon.

Kotona Seinäjoki on vahva. Se on hävinnyt koko kaudella vain kolme ottelua kotikentällään (6-4-0-3). Kouvola on hyvässä iskussa, mutta vieraissa (8-1-0-4) se ei ole ollut läheskään yhtä vahva kuin kotikentällään.

Seinäjoella kokoonpanosta puuttuu Miika Anttila ja Kouvolalla Konsta Hyötyläinen, joten poissaoloilla ei ole suurempaa merkitystä. J-P Vainionpää pystyy välillä ratkomaan jaksoja ja otteluita läpäreillään yksinkin.

Arvio 43%
 
Viimeksi muokattu:

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Olen taas sangen tyytyväinen, vaikka ottelut eivät ole vielä edes alkaneet.

Seinäjoki - Kouvola, alle 15.5 juoksua, kerroin 2.30 (49%) -> 1.78
Seinäjoki - Kouvola, merkki 1 ML, kerroin 2.80 (43%) -> 2.55
Kitee - Joensuu, yli 9.5, kerroin 1.75 (68%) -> 1.70
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kankaanpää - Hyvinkää

Tänään isketään Kankaanpäässä pelattavaan otteluun reippaalla kokonaispanostuksella. Joukkueiden suunta on jo pitkään ollut aivan eri suuntaan sarjassa. Hyvinkää on vaisun alkukauden jälkeen päässyt vahvaan vireeseen ja ottanut viisi voittoa kuudesta viimeisestä ottelusta (esim. riemukas 0-2-voitto kovasta Kouvolasta viikko sitten). Hyvinkäällä oli alkukaudella loukkaantumisia eivätkä kaikki avainmiehet vieläkään ole aivan terveitä, mutta tilanne on jo parempi. Alkusarjan kärkilyöntitilaston voittanut Juha Puhtimäki on viime otteluissa ollut huimassa vireessä (viimeiseen viiteen peliin kärkilyönnit 50/58, mikä on erittäin kova saldo). Hyvinkään kausi kääntyy iloksi tai suruksi Puhtimäen mukana ja tällä hetkellä näyttää, että se kääntyy iloksi. Hyvinkää on tällä hetkellä vahvin ehdokas alemmasta jatkosarjasta puolivälieriin.

Kankaanpään suunta on aivan päinvastainen. Se on hävinnyt yhdeksän ottelua putkeen eikä valoa tunnelin päässä oikein näy. Koko kauden joukkueella on ollut isoja ongelmia kotiutuksissa. Sami Joukainen ei voi enää olla Superpesis-joukkueen ykköskotiuttaja. Joukaisen heikon kotiutusprosentin myötä Kankaanpää on tehnyt muutoksia lyöntijärjestykseensä, jotta kotiutuspaikkoja saataisiin muutamille muille ennen Joukaista.

Alkukaudella Kankaanpään ulkopeli oli hyvää, mutta nyt siinäkin on alkanut näkyä isompia ongelmia.

Näen ilmaa Hyvinkään voitossa sekä overissa, koska Kankaanpää on tällä hetkellä romahdusherkkä. Hyvinkäällä on useampi lyöntivoimainen pelaaja enkä ihmettelisi, vaikka joku kiertäisi kunniaa tänään Pohjanlinnan kentällä. Kankaanpäässä pelatuissa peleissä ei alkukaudella nähty paljoa juoksuja, mutta nyt uusittu alusta on kovempi kuin alkukaudesta ja juoksujakin on alkanut tulla enemmän. Myös Kankaanpään kokoonpano tukee overia. Ykköslukkari Ville-Veikko Olli pelaa jokerina ja saa kotiutuspaikkoja. Tänään lukkarina pelaava Joni Rytkönen ei ole pelannut lukkarina tällä kaudella kuin parissa pelissä.

Hyvinkää on voittanut molemmat kauden aiemmat kohtaamiset. Molemmissa peleissä jäätiin alle 11 juoksun, mutta uskon silti Hyvinkään voiton lisäksi overiin tänään, vaikka ottelun aikana on sateen uhkakin.

Kankaanpää kotona yli 10,5: 5/13
Hyvinkää vieraissa yli 10,5: 9/13

Yhteenveto: Vedot perustuvat joukkueiden päinvastaiseen suuntaan sarjassa, Kankaanpään romahdusalttiuteen ja Hyvinkään vahvaan sisäpelivireeseen.

Hyvinkää (suora voitto) 2.15 Nordicbet
Hyvinkää ml. 1.57 Nordicbet
Kankaanpää - Hyvinkää yli 10,5 1.75 Veikkaus
 
Viimeksi muokattu:
- Vaikka sataisi vanhoja mummoja, niin...

Toivotaan, että Pekka Pouta ei virtsaa suoraan silmämunaan tällä kertaa.
Niin siis runsasta sadetta tulee olemaan tuossa Pohjois-Karjalan pelissä. Ja päästetyissä juoksuissa joukkueet sijoilla 1 ja 5. Mutta silti, kyllä nyt 10 juoksua pitäisi tulla jo ihan vahingossa, kun peli kestää noin kahdeksan vuoroparia. Toivottavasti siellä laitetaan tulostaulu raksuttamaan, kuten nyt pari kautta on ollut nämä overifiestat käynnissä.
 
Lievers#22 kirjoitti:
aion ainakin itse tuota Muhoksen moneylinea pelata. Palaan asiaan klo 17:30 jälkeen, peli alkaa siis klo 18.

MuPsilla kokoonpano ihan ok, Ylivieskalla vakiolukkari Keski-Petäjä nyt syöttää. Ei ihan toivottu tulos vedon kannalta, mutta kyllä mä Muhos ML pienellä kokeilen.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tänään voisi taas suorittaa hakuammuntaa MLB:n puolelle, kun tuntuisi kertoimissa olevan jälleen hiukan ilmaa. Lähdetäänpä liikkeelle taas päivän parhaasta kohteesta, Houston Astrosista, jota @RonSwanson jo edellisessä pelissä ehdotteli.

Houston Astros - Tampa Bay Rays: Kotijoukkue yli 5.0 juoksua, kerroin 2.02 @ Coolbet

+ Astros on edelleen sarjan lyöntivoimaisin joukkue, 5.92 juoksua per peli
+ Eilen Tampan ässää Archeria vastaan oli hanat täysin tukossa - tuloksena silti 7 osumaa ja 4 juoksua
+ Tänään Tampalla aloittaa kummulla kahden startin varamiesrookie Austin Pruitt, ERA 6.63, avg .319 ja WHIP 1.66 - kaikki surkeita tilastomerkintöjä
+ Astrosin ainoa kehnommin kotiuttava pelaaja Aoki treidattiin pois, eli nyt on > 0.5 juoksua läpi lyöntijärjestyksen (Marisnick toki hiinä ja hiinä)
- Pientä löysäilyä ja tyhmäilyä ollut havaittavissa, kun Houston on ylivoimainen kärkijengi
- Kaksi kovinta melaa, Springer ja Correa edelleen sivussa - jälkimmäinen tosin jo ~20 peliä

Meikäläisen papereissa Houston takoo 6 juoksua aika tarkkaan 50% todennäköisyydellä, joten ilmaa on kertoimessa kun viidellä saa omat pois.


Pari muuta mielenkiintoista, mutta kertoimien puolesta ihan siinä ja tossa olevaa kohdetta:

New York Yankees - Detroit Tigers: Kotijoukkue yli 5.5 juoksua, kerroin 1.85 @ Coolbet (HUOM! Alkaa jo 20.05 tänään)

+ Yankees paukuttaa kotonaan Coloradon jälkeen eniten juoksuja, 5.82 per peli
+ Detroitilla kummulla heikosti pelannut entinen superlinko Zimmerman, ERA 5.69, avg .304, WHIP 1.55 - 9-vuotisen uran surkein kausi menossa
+ Yankees hävisi eilen startterin perseilyyn 4-3, eli nyt on todellisen revanssin paikka
+ Yankee-stadium tunnetaan paikkana, missä kunnareita satelee. Yankees onkin 1. lyödyissä kotikunnareissa, 6. overall
+ Lyöntijärjestys on kuin tehty kunnarikingin Aaron Judgen grand-slamia varten - Judgella lyötynä 34 kunnaria (1.) ja 83 juoksua (3.)
- Zimmerman on joskus ollut kova ja paskalla säkällä löytää nyt jonkun supermiesvaihteen
- Hyvän kauden kepin(kin) varressa pelannut Starlin Castro on ollut kylmänä jo ~30 peliä ja korvaajana on nähty ynnämuita
- Jos Yankees starter Tanaka pelaa maagisesti, saattaa kotivoittoon riittää joku pari hassua juoksua - epätodennäköistä, mutta mahdollista

Tähänkin matsiin kotijengille vähintään kuusi juoksua on reilu 50%, mutta kerroin on toki vähän alitse sen. Rajoja kun kuitenkin näissä pelailen niin alakanttiin tuo raja on. Jostain muualta voi saada paremmankin kertoimen ja suosittelen yli 5.0 jos löytyy ~1.80.

Colorado Rockies - New York Mets: Kotijoukkue yli 6.5 juoksua, kerroin 1.92 @ Coolbet

+ Kalliovuorilla taotaan yleensä hillitön määrä juoksuja, yleisesti syöttäjien painajainen ja pallot lentävät kauas
+ Rockies vähemmän yllättäen eniten juoksuja himassa, 6.29 per peli
+ Mets päästää 3. eniten juoksuja koko sarjassa 5.24 per peli, 4. eniten vieraissa 5.47
+ Coloradolla kolme lyöjää top-10 kotona lyödyissä juoksuissa ja kaksi top-5 kotona lyödyissä kunnareissa
+ Rockies löi eilen lopulta viisi juoksua, vaikka Metsin startteri Matz pelasi huikeasti ensimmäiset neljä vuoroparia
+ Metsin kausi on käytännössä taputeltu ja Rockies taistelee kynsin hampain wild cardista - joka peli on pakkovoitto
+ Metsillä ollut käsittämättömän surkea tuuri syöttäjien loukkantumisten kanssa - rotaatio ja bullpen aivan sekaisin
+ Mets lyö myös paljon juoksuja, joten on todennäköistä että Rockiesin voittoon ei riitä mikään kolmen juoksun kitkuttelu
+ Vieraiden relieverit olivat eilen(kin) heikkoja

+ Ja tärkein: kenties MLB:n hankalin vieraskenttä ja Mets lähettää kummulle toiseen starttiinsa rookie Chris Flexenin. Flexenin ensimmäinen startti sysipaskaa Padresia vastaan täysi floppi, ERA 9.00 ja mm. kolmen vuoroparin aikana neljä vapaataivalta. Ei olisi ennenkuulumatonta, että Rockies takoisi rookien vaihtoon parin ensimmäisen vuoron aikana jollain viidellä juoksulla
- En keksi muuta vastaansanomista, kuin että raja on 6.5 ja kivempi olisi 6.0

Tässä raja on - jopa Rockiesin kotipelille - vähän korkealla, mutta edelleen todennäköisempänä näen overin kuin underin. Varsinkin tuo Metsin syöttäjien tilanne on hirveä, joten paljoa en toivoa anna Coors fieldillä.

Tämmösillä mennään tänään, Astros mielestäni paras kohde ja selkeä ylikerroin, kun pari muuta ovat sellaisia fiftysixty.

EDIT: näemmä bet365 tarjoaa Astros yli 4.5 kertoimen 1.86, mikäli haluaa varmemman päälle peliä
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Vittu Ruotsi on paska
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Niin siis runsasta sadetta tulee olemaan tuossa Pohjois-Karjalan pelissä. Ja päästetyissä juoksuissa joukkueet sijoilla 1 ja 5. Mutta silti, kyllä nyt 10 juoksua pitäisi tulla jo ihan vahingossa, kun peli kestää noin kahdeksan vuoroparia. Toivottavasti siellä laitetaan tulostaulu raksuttamaan, kuten nyt pari kautta on ollut nämä overifiestat käynnissä.
Olihan tuo over 9.5 yksi kesän parhaista kohteista aivan täysin riippumatta siitä kuinka siinä käy. Tähän kohteeseen perustelut olivat kokonaisuudessaan paljon pidemmät mitä tänne raapustin.

Kiteen kentttä on erittäin avoin ja hiekkatekonurmea on kentän jokaisella reunalla reilusti. Pallon liike ei hidastu juurikaan. Sade ei vaikuta loppujen lopuksi juoksumääriin kovinkaan paljon ja kylmä keli vaikuttaa todella radikaalisti enemmän tilastojen mukaan, jne.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kankaanpää - Hyvinkää

Hyvinkää (suora voitto) 2.15 Nordicbet
Hyvinkää ml. 1.57 Nordicbet
Kankaanpää - Hyvinkää yli 10,5 1.75 Veikkaus

Lopputulos: 0-2 (1-2, 4-7)

Jos välillä olen täyttä kakkaa tarjoillut, niin nyt meni ihan nappiin, vaikka itse sanonkin. Kokolailla oikeaan osunut arvio.
 
Lievers#22 kirjoitti:


Joo ei juma. vitun. lauta. taas

Ekalla jaksolla nousivat hienosti takaa voittoon, toista jaksoa johtivat 4-2 neljännelle vuoroparille mentäessä, mutta eihän se riittänyt. Supervuoroparia johtivat 0-2, mutta eipä riittänyt sekään kun Ylivieska paukautti voittojuoksun kunnarilla tyhjään kenttään. Hiljaiseksi vetää.
 

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Kiitos Ruotsi-vihjeestä! Tuli huomattua kun matsi oli käynnissä, ja -4.5 ja -5.5 tuli himaan vaikka välillä tilanne näyttikin huolestuttavalta. Kyllä näillä taas puolen kuun vuokran maksaa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Hienosti alkoi ainakin Yankeesin matsi, pari tuntia weather delayta eikä juoksun juoksua kotijengille neljässä vuoroparissa.

Uskomattominta paskaa silti syöttötuomarointi - juuri tappoi KOLMASTI väärällä syötöllä Yankeesin lyöjän, joka katsoi väärän. Järkyttävää. Pientä purnausta havaittavissa, itse olisin jo polttanut propun ja vetänyt tota sokeeta aasia kunnolla turpaan.

Edit. Nyt oli jo lähellä ettei Holliday tai Headley lyönyt tota tuomaria. Taas pari väärää läpi sormien. Hienoa sinänsä , että noi näytetään eri kameroista mlb.tv:llä niin voi olla varma kuinka tuomari vetää vituiksi. :)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös