RIP-ketju

  • 2 895 624
  • 11 671

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Laakson Jakke... Emma Karin appiukko.

Onko Jakke kuollut jo? Vai nuolaisenko ennen aikojani? Pidetäänkö vielä skumppa kylmässä?

Tämä ei liity Jakken (viimeisimpään) puolueeseen mitenkään, siellä on mielestäni monia hienoja poliitikkoja. Eikä tämä ole nyt vastalause puolueellekaan, ei todellakaan, tekee vähän pahaa sanoa tällaista. Mutta Jakken kaltaiset neuvostoaikaiset fossiilit joutaisivat Suomesta ja Suomen politiikasta hevon vittuun ja vaikka vittu Kremlin muuriin. Kunhan eivät tule ikinä takaisin.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Mitä tulee siihen kymenlaaksolaiseen lekuriin, niin se kaveroituu FB:ssä tehokkaasti, saatanan kyrpä sekin. Tässä just luin uutisia Hampurin mellakoista ja miten siellä ÄÄRIvasemmisto hulinoi eikä kukaan kauhistele. Haistakaa vittu koko maailma.
Edellä väitin Maxia hammaslääkäriksi, mikä ei pitänyt paikkaansa eikä amalgaamiansa. Lekuri kyllä, kuten sanoit, ja ennen kaikkea kyrpä. Muistan sen joskus ajalta ennen vakoilun paljastuttua, että tv:n ajankohtaisohjelmissa kyrpä oli yksi pahimmista päällepuhujista. Todella rasittava tapaus. Ihmeen kauan sillekin riitti omassa vaalipiirissään äänestäjiä. Minkälaista sakkia siellä Kymenlaaksossakin oikein asuu, kun kaikkien eduskuntavaaliehdokkaiden joukosta moni piti parhaana vaihtoehtona vakoojaksi osoittautunutta kommarinilkkiä, jota yhdessä vaiheessa vielä varjosti varteenotettava raiskausepäily?
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toimittaja Miiro Koivula...
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Miiro Koivula on itselleni Mr Rally Erkki Vanhasen ohella. Nimittäin sen verran monta hänen spiikkaamaansa (selostaminen taitaa olla vähän väärä sana) rallilähetystä tuli nähtyä. Hyvä puhuja ja pitkän linjan moottoriurheilumies.

Kolmas vuosi syöpätaistelua osoittautui sitten liialliseksi, on se vaan perkeleen julma tauti.
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Martin Landau, mm. yhdessä lapsuuteni suosikkisarjassa Avaruusasema Alfassa esiintynyt näyttelijä, on kuollut.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Elokuvaohjaaja ja legenda, sekä zombie-genren isä George A. Romero.
Keuhkosyöpä vei miehen 77-vuotiaana.
George A. Romero, 'Night of the Living Dead' creator, dies at 77 - LA Times

Tämä oli itselleni aika pysäyttävä uutinen. Kauhuelokuvien ystävänä nostan Romeron alkuperäisen zombietrilogian yhdeksi merkittävimmistä genren tuotoksista, mikä on tullut katsottua uudestaan ja uudestaan. Toimii edelleen itselleni ainakin paljon paremmin, kuin mikään myöhempien aikojen zombailuista.

Lepää rauhassa (ja älä tule takaisin)
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Nykyään sana "zombie" aiheuttaa lähinnä haukotusta, se ruumis on jo kaluttu tehokkaasti loppuun. Mutta onhan Romeron ansiot kiistattomat, ja tosiaan alkuperäinen trilogia kuuluu ehdottomasti kauhuklassikoihin. Jos vielä löytyy joku, joka jostain syystä ei ole sitä ensimmäistä ja alkuperäistä nähnyt, niin nyt on korkea aika korjata virhe: Night of the Living Dead : Free Download & Streaming : Internet Archive

(ja linkki on siis täysin laillinen, saa ladata ihan hyvällä omatunnolla)
 

Joukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hyväntekeväisyysmotoristi Hynynen. Oli jo Puolassa onnettomuudessa, mutta selvisi siitä. Kotoinen kolmostie koitui kohtaloksi.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
@Pisin Kääpiö 186cm
Pentti "Max" Tiusanen saa täällä kaikkien mummojen äänet, koska on profiloinut itsensä vanhustenhoidon äänitorveksi. Lähinnä tyyliin: "Näin pitää olla" ja "Näin ei saa olla" ilman sen kummempia ratkaisuehdotuksia. Ottaa vahvasti kantaa myös luonnonsuojeluasioihin mm. Itämeri. Populismia miehessä riittää ja vaikka niin lääkärin kuin poliitikon uraa on takana jo pitkään, niin tietyt sosiaaliset taidot tuntuvat loistavan poissaolollaan, joka siis ilmenee päällepuhumisena ja muina spektaakkeleina. Ensimmäisen persujytkyn jälkeen tipahti eduskunnasta, mutta veti mm. toissa kuntavaaleissa valtuustoon aika sekalaista seurakuntaa äänisaaliillaan. Jos Kotkassa odotetaan kahden ihmisen leppoisia eläkepäiviä, niin ne ovat Tiusanen ja kaupunginjohtaja Lindelöf.

Rantarata on Tiusasen poliittisen retoriikan yksi lempilapsia ja ehkäpä mies tarjoaa Vasemmistoliiton (tai vasemmiston ylipäätään) änkyräsiivelle kuitenkin jonkinlaista vaihtoehtoa. Onhan täällä aina ehdolla ihan aitoja kommunistejakin, mutta heidän äänisaaliinsa on sitä kuuluisaa yhden-kahden käden osastoa.

edit: tuo TMZ on todellinen viihdejuorujen mekka, eli kandee odotella lisävahvistuksia Linkin Park-asiassa.
 
Viimeksi muokattu:

Lahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Red Wings, Barcelona, AC Milan.
Tää vaikuttaa olevan melko epävarma vielä. Toivottavasti ei pidä paikkaansa.

Valitettavasti pitänee paikkansa. Ainakin niin monessa eri lähteessä on sama uutinen. Chris Cornellin syntymäpäivänä ja vieläpä samalla tyylillä eli naru kaulaan. Muistan, kun kaveri oli ostanut Linkin Parkin Hybrid theory -levyn ja laittoi sen taustalle soimaan samaan aikaan, kun pelasimme Tekkeniä ja Syphon Filteriä (ja kai joku Resident Evil). En varsinaisesti ollut bändin fani, mutta kovia biisejä löytyy ja Chesterillä oli ainutlaatuinen ääni. Kevyet mullat.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Hiukan tyhjä olo. Linkin parkin kaksi ekaa levyä on olleet edelleenkin usein kuuntelussa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
2009 tuli nähtyä livenä ja vanhempi materiaali rokkaa edelleen. Keppeet mullat, "Given Up" ja niin edelleen.
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Hiukan tyhjä olo. Linkin parkin kaksi ekaa levyä on olleet edelleenkin usein kuuntelussa.
Sama. Linkin Parkin viime aikojen tuotanto ei ole enää suuremmin iskenyt, mutta tuleehan noita Hybrid Theorya ja Meteoraa edelleen kuunneltua säännöllisesti. Huikeat albumit.

R.I.P. vaan Benningtonille. Yksi luku lisää valitettavan varhain lähteneiden lahjakkaiden muusikoiden listaan...
 

heavy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Valitettavasti pitänee paikkansa. Ainakin niin monessa eri lähteessä on sama uutinen.
Kaikki nämä toistaiseksi lainaa samaa lähdettä, TMZ:iä... Mutta lienee totta. Ja vaikkei viimeisimmät Linkin Park albumit ole olleet mitenkään kiinnostavia, kova laulaja Bennington oli. Kiitos musiikista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös