Ollakko vai eikö olla – kärppähuhut ja mutut

  • 4 079 550
  • 17 343

isokasikaks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Kärpät
99% varmuudella Claude Giroux 2v sopimuksella Kärppiin. Aho oli ollut katsomassa Kanadan peliä ja silminnäkiöiden mukaan katsonut Girouxia aloituksessa ja räpsäyttänyt silmiään kaksi kertaa.
 

isokasikaks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, Kärpät
Mitenhän liike riittää? Uskon, että Claude Giroux ei näe joulua Kärpissä, koska liike ei riitä isossa kaukalossa. Veikkaanpa, että Hokki kutsuu.

Twitterissä liikkuu huhua, jonka mukaan olisi hankittu huoltajaksi. Mitenkähän hän sopeutuu Mannerin pelikirjaan, jossa huoltajien pullojentäyttö tyyli on hyvin ratkaisevassa osassa. Okei okei lähti jo lapasesta.
 

Raksilan mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joko ne valkotakkiset on Aholle tilattu? Eihän se nyt ihan normihommaa oo jutella ulkomaalaisten ranskalaisten kanssa hotellin aulassa. Vähemmästäkin on piirille lähdetty latautumaan. Sellasta se on ku yöt valvoo änäriä katsellen eikä lepäämään kerkeä lainkaan.

Silloin tällöin ihan kotimaisen porilaisen kanssa juttelu snägärin kulmilla aamuyöstä tai norjan kielen yhtäkkinen oppiminen parin promillen siivittämänä nyt vielä olis jotenkin ymmärrettävissä. No hyvä sentään, että hampurilaisia ei ollut mukana.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Hyvin te jätkät vedätte täällä. Tässä on viikkotolkulla odotettu että joku viisasten kivi tippuisi käsiin ja uusi "varma tieto" sentteristä olisi käsissä, niin täällä perseillään jostain Claude Girouxista. Pthyi, soo soo teitä.

Daine Todd lämnar Luleå Hockey - Luleå Hockey

Jokereista tuttu monitoimimies Daine Todd jättää Luulajan. Osaa muistaakseni pelata jokaisella pelipaikalla. (C/W/D)
Ehkä jossain eri tilanteessa kelpaisikin, mutta pakkihan tuo nyt noin lähtökohtaisesti olisi ja veikkaan että Todd ei kuitenkaan ihan pienellä hintalapulla ole liikenteessä. Ei ole siis oikeastaan mitään järkeä hommata tuon tason hyökkäävää/kiekollista pakkia enää jengiin, sellaisen jämäkän peruspakin tyyliin "Ivan Svarny" tuo pakisto vielä jossain vaiheessa ehkä tulee tarvitsemaan, mutta Toddia ei kyllä tässä tilanteessa.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Huhujen mukaan Harri Aho on jutellut MM-kisojen aikaan JMA:n kanssa. JMA on siis ilmiselvästi tulossa Kärppiin ensi kaudeksi! Jospa ne maalihanatkin aukeaisi...
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Paljon iloisempi olen siitä että Hade meni stadiin kuin olisi tullut tänne. Oulussa tapahtui jotakin viimeksi josta jäi niin paskanmaku että toivon vain että Hade onnistuu hifkissä sen sijaan että olisi tullut epäonnistumaan tänne niin kuin viimeksi. Uusia nimiä ja naamoja on kiva saada ouluun vaikka arpoja ovatkin kaikki muut pelaajat maailmassa paitsi Mika Pyörälä, Sebastian Aho sekä Michael Keränen (jolla ei onnistu kuitenkaan).

Kärpillä oli tuolloin moninkertaisesti tasokkaampi joukkue kuin tällä hetkellä. Nykyisessä hyökkäysmateriaalissa Haatajakin olisi ollut melkoinen tähti. Lisäksi uskon, että Mannerin pelityyli olisi sallinut enemmän vapauksia Haatajan tyyppiselle pelaajalle kuin Marjamäen ja siten tulostakin olisi syntynyt tehokkaammin. Onhan tuo HIFK:in hyökkäys jo nyt melkoisen tulivoimainen. Mutta turhapa näillä on spekuloida.

Minustakin "ulkopuolelta" hankittujen pelaajien tulisi olla kuitenkin selkeitä vahvistuksia ja heidän tulisi tuoda joukkueeseen sellaista osaamista mitä entisistä, nykyisistä ja tulevista Kärppäkasvateista ei löydy. Aika näyttää mitä Bertrandit, Ikoset, Lasut ja Karviset tuovat pöytään. Sekin on mielenkiintoista kuinka laajasti Manner tulee sallimaan kilpailun pelipaikoista.
 

hoope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Murmels
On kyllä semmosta huhumyllyä liikkeellä, että tuntuu kohta hyvältä idealta kaivaa Tommi Paakkolanvaara ja Henrik Juntunen naftaliinista vielä yhdelle kaudelle. Laitaan vielä Mikko Alikoski ni kyllä kait siihen jonku 200K euroa voi polttaa pienemmällä pettymyksellä kuin näihin jo mainittuihin. Sopimustilannetta en kyllä miehiltä tiedä, muttei ainakaan tähtinä oo tuikkineet aikoihin.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Artikkelissa Sami Kapasen mietteitä KalPan sentterihausta ja siinä vähän huhua Kärppien tekemisistä.
Kapanen KalPan kärkisentterin hankinnasta: "Me emme ole kuin Skellefteå" - LIIGA - 08.06.2017 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
"Verkot on vesillä. Kyllä me halutaan se yksi vahva sentteri. Tällä hetkellä, ellei jotain mullistavaa tapahdu, niin kyllä se Pohjois-Amerikka lähempänä on kuin Eurooppa. Tietysti KHL elää koko ajan. Fakta on myös, jos oikein käsitän, niin Kärpät on markkinoilla. Jos me nyt ollaan tekemässä Kärppien kanssa samaan aikaan tarjousta, niin meidän pitää pystyä jotain muuta lyömään pöytään kuin se, että me ostettaisiin Kärppien sopimustarjous ulos."

Kyllähän tuohon vielä se ykkössentteri tarvitaan. X - Ruohomaa - Lasu - Humaloja. Sitten vain tasaista peluutusta niin hyvä tulee.
 

Aho#5

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Trotter kyllä kelpaisi.
Mikähän siinä ettei neuvotteluyhteyttä ole ?
Vai onko sitten tehnyt sopimuksen KHL:ään tai NHL:ään ?
Tai olisiko vaan niin ettei miehellä yksinkertaisesti ole haluja jäädä Kärppiin. Turha silloin on neuvotella jos viesti on selvä.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Semmoista tietoahan oli jokin aika sitten liikkeellä, ettei Kärpät edes halunnut pitää Trotteria. Syy: liian hidas Mannerin mahtavaan pelisysteemiin.
Kuulostaa hyvältä. Pirneksen Essikään ei varmaan mahtuisi tähän mahtavaan pelisysteemiin, vaikka edelleen dominoisi 2 sentterin ruutua.
 

sinikettu

Jäsen
Juhiskin otti ja meni Ruotsiin. Olis kyllä kelvannut tähän saumaan. Tai kelpais oikeastaan kuka tahansa hyökkääjä, joka luotettavasti kykenee takomaan 30+ pistettä runkosarjassa.

Lieköhän Kärpät edes neuvotellut Aaltosen kanssa.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Juhiskin otti ja meni Ruotsiin. Olis kyllä kelvannut tähän saumaan. Tai kelpais oikeastaan kuka tahansa hyökkääjä, joka luotettavasti kykenee takomaan 30+ pistettä runkosarjassa.

Lieköhän Kärpät edes neuvotellut Aaltosen kanssa.
Vissiin ainakin kysellyt, kun tais Aho mainita jossain haastattelussa, ettei Juhis ole tulossa Ouluun.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös