Ti 18.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 66 368
  • 932

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olihan loikka. Hölmö temppu Kalpan kaverilta, aivan turha koukku.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisi pitänyt laittaa Järvinen istumaan myös tuosta pellehypystä. KalPan jäähy toki meni oikein.
 
Aika selvästi omaankin silmään Järvinen otti Rissasta kädestä. Saatan toki nähdä väärinkin, mutta värilaseja ei kyllä itseltä taida löytyä.
Minusta Rissanen työnsi mailan Järvisen jalkoväliin ja Järvinen alkoi sitten hakata poikittaisella sitä mailanvartta "alas munistaan" ja Rissanen survoi tämän jälkeen Järvisen jäähän...
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Sanokaa joku nyt vielä sukeltamista?

Edit: Olipas yllättävät kommentoijat. Erikoista, että selostajan mielestä esimerkiksi ei ollut sukeltamista.

Jännästi kyllä lensi siihen nähden että pieni koukku tulee pelipaitaan. Luulisi ennemmin notkahtavan jopa taaksepäin sen sijaan että jaloista irtoaa tuollainen voltti kerien. Pelle hyppää jäihin ja kansa huutaa HEIIIII!
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ainaki keskustelun perusteella aikalailla kaikki muiden joukkueiden ihmiset Tapparaa vastaan. :) Alkaa olee pahemmin kuin Kärppien dominointiaikoina.

Totta kai pienempien puolella, mutta pellehypyt ja valittaminen Tapparan puolelta ei ainakaan itseäni sytytä. Puhutaan kuitenkin selvästi paremman materiaalin jengistä, niin voisi pelata sitä lätkää.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Tää Järvinen on ihan hauska seurata kun ei pelaa omia vastaan. No ei vaan on se oksettava. :D
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
JMJ nappas Rissasen käden kainaloon ja heitti perusfilmit perään. Seuraavaksi vaihdetaan poikkareita maalinedessä ja filmataan kentänpintaan pitelemään päätä ja itketään ku itse joutui myös jäähylle. Vihaan tota pelleä :D
Onneksi pystyt silti analysoimaan tilannetta kiihkottomasti.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Tunteekohan tuo Järvinen tekävänsä arvokastakin työtä kun hyppii jatkuvasti tuonne jään pintaan? Pitääköhän itseään kovanakin soturina kaikkien näiden pellehyppyjen jälkeen? Toki voihan kyseessä olla sen verran moraaliton kaveri ettei yöuniaan menetä, mutta hankala arvostaa moista.
 
Onhan tämä kyllä hupaisaa, kun Jatkoajan ammattilaiset kommentoivat tuota kamppia. Kokeilkaa nyt joskus vaikka itse kuinka tasapaino pysyy, kun vauhtia polkiessa joku vetää mailalla toisesta jalasta. Pistäkää vaikka video tänne kuinka hienosti pysytte pystyssä. Tai kuinka maltillisesti kaadutte.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös