Ke 29.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 113 339
  • 1 241
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Olenko anti-Aaltonen joka näkee Aaltosessa ylimielisyyttä tai vikaa, mutta olihan tuo tuuletus aika erikoinen. Nosti kädet ylös ja lähti liukumaan siihen malliin, että odotteli omien tulevan juhlimaan tätä itseään. Vai tulkitsinko ihan väärin? Älkää teilatko, Aaltonen on parhaimmillaan upea kiekkoilija, mutta toinen ääripää ei ole ehkä niin upea.
En huomannut tilannetta, mutta heikosta keväästään huolimatta Aaltonen on juhlinut jokaista IFK:n maalia mairea hymy kasvoillaan, aidosti iloisen näköisenä. Tuskin halusi ryöstää Jääskän paikkaa parrasvaloissa, mutta persoonana toki sellainen, että kaipaa sitä sankarin roolia.

Toivottavasti tuo hyvä suoritus maalissa avaisi hieman Juhiksenkin lukkoa.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Todella jännittävä 3. erä tulossa. Iso ryöstön mahdollisuus on nyt käsillä, toivottavasti jätkät pystyy homman hoitamaan.
 

Mazoo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Toiveissa 3. erään Pelicansilta tyylikäs ja suoraselkäinen kesälomille siirtyminen. Pelottaa vähä ett joku sieltä vielä tarttea hakea..
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ensinnäkin Kolehmainen on ilo silmille kun vapautui tuosta sentteri roolista. Larmi ottanut koko pelissä tähän mennessä vissii 3/3 käytännössä läpiajoista. Toisessa erässä dumarit vähän jo tasoitti sitä Keräsen korkea kypärä jäähyä. JYP YV kyllä paskaa ja tietysti HPK AV hyvää. Ei saada taaskaan ratkottua peliä vaikka paikkoja on.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vieläkin lyö suun auki tuo Keskitalon sijoittuminen 2-2 maalissa. Olisi kiva tietää mitä ihmettä tuo Keskitalo tuossa ajatteli. C-junnumainen virhe. No ok, Seppänen esitti aikanaan samanlaisia vielä vanhempana pelurina..
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Uskotteko kotona. Pelsu jäähy
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jaahas, tuleekohan kolmannessa ollenkaan erikoistilannetta, maalitilanteessa ollut Nurmi nurin.

Jaahas, jatkis kiinni, alkaa olemaan taas sellaista vankilakiekkoa
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kuuluuko muilla Tampereen pelin hallin äänet hiljaisempana kuin toisessa erässä? Kannustus ei kuulu, vihellykset ei kuulu ym.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Turussa sarja tasan, peli tasan. Jännäksi menee, mutta kyllä HIFK:lla kaikki avaimet sarjan ratkaisemiseksi - niin veikkaan - käsissään. HIFK voi pelata aika rauhallisesti, virheitä vältellen, vaikka jatkoille saakka. TPS on väsynyt, ja se ei hyvää lupaa kotijoukkueelle. Kauden viimeinen erä alkamassa G-pisteessä? Nyt tuntuu siltä, vaikkapa toista toki toivotaan!
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
IFK johtoon!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös