SaiPa kaudella 2017–2018

  • 523 424
  • 2 027

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Millä perusteella on edellytyksiä 20 maalin mieheksi? Parhaalla kaudella 12 maalia melkein 10 vuotta sitten ja Strömberg on kuitenkin jo 29-vuotias.


Aika perusduunarin pisteet joka kaudelta. ekalla kaudella 11 + 8 = 19 ja tällä kaudella 5 + 21. Ei ole kertaakaan osunut 30 pisteen rajaan edes Tappara aikoina vaikka pelasi täydet kaudet. Enemmäkin tuollainen kolmosketjun roolipelaaja, joita on pilvinpimein liigassa.

E: Typo
lähes 20, tarkoittaa 15-20 maalin tahtia. Ja muistelin et viime kaudella tahti ois ollu johonkin tuohon väliin, mut eipä se ollukkaan ko tasan 15 maalin tahissa, joten korjataan edellistä, että 15 maalin mies tähtien asettuessa kohdalleen.
 

Barney

Jäsen
Naapurin puolella huhultiin Ryan O'Connoria SaiPaan, enkä pistäisi ainakaan itse ollenkaan pahakseni, jos siinä olisi se SaiPan viimeinen pakkihankinta. Tasonsa O'Connor on jo Liigassa osoittanut, eikä vielä pieni steppi ihan Liigan pakkieliittiinkään ole mielestäni mikään mahdottomuus. Olisi vielä kolmas rightin pakki tuohon SaiPan kuusikkoon, joten kätisyydetkin olisivat balanssissa. Katsellaan mitä kesä tuo tullessaan, mutta erittäin positiivinen huhu, jonka toivon toteutuvan.

Olihan tuo Mäkisen option käyttämättä jättäminen ihan perusteltua, etenkin kun sieltä taisi löytyä jonkinasteista asennevammaa. Mäkisen option suuruudesta ei ole tietoa, mutta palkannousu olisi varmasti ollut huomattava verrattuna tähän kauteen. Saman roolin puolustajia SaiPassa on jo riittävästi ja pakistoon on aika paljon pelimerkkejä jo sidottuna valmiiksi.

Mielenkiinnolla kyllä odotan, mikä tulee olemaan Jere Sneckin panos ensi kaudella. Nyt on ensimmäinen liigakausi takana, joten tiedossa on aika lailla Liigan taso, oma taso ja kehityskohteet. Jos tulevana kesänä treeni maistuu, niin en näe mitään syytä, miksi Sneck ei voisi olla laadukas liigapuolustaja jo ensi kaudella. Tässä muutaman kauden sisällä on Lappeenrannassa nähty mm. sellaiset puolustajat kuin Rony Ahonen ja Lasse Lappalainen, jotka olisi molemmat voineet heivata ensimmäisen kauden jälkeen hiuksista vittuun. Toisella kaudellaan molemmat olivat kuitenkin jo selkeästi parempia. Sneck on noita kahta vielä selvästi nuorempi ja lupaavampi, sillä otteluita on tullut vyölle myös juniorimaajoukkueissa.

Löfmanin kritisointia ihmettelen. Ainut heikkous hänessä on mielestäni tuo pienoinen lasisuus, sillä täysiä kausia ei ole juurikaan Liigassa nähty. Löfman on kuitenkin oma kasvatti, erittäin hyvä kahdensuunnan hyökkääjä, joka on monena kautena putkeen tehnyt pisteitä sellaiseen tahtiin, että olisi 60 peliä pelatessaan tehnyt sen 30 tehopistettä. Kuulostaa siis erinomaiselta kakkosketjun hyökkääjältä, etenkin kun pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassa.

Koskirannan Terosta voi olla montaa mieltä, mutta enpä hirveästi itkisi hänen peräänsä, jos ei SaiPassa jatka, mutta en myöskään olisi kovin aktiivisesti ulostamassa. Koskiranta on pelaaja, josta aika tasan tarkkaan tiedetään mitä saadaan. Noin 30 tehopistettä, surkean liikkeen, aika huonot kädet, jonkun verran turhia jäähyjä ja paljon aloitustappioita. Vaikka heikkouksia Koskirannalla on paljon, niin siltikään SaiPan saatavissa ei ole välttämättä kovin montaa noin varmaa 30 tehopisteen kaveria hyvällä hintalapulla.

Minä en myöskään ymmärrä noita odotuksia Strömbergiä kohtaan, joita nähtiin jo hänen ensimmäisellä SaiPa-kaudellaan. Strömberg on Liigassa tuollainen +20 tehopisteen jyyrä, joka on aika-ajoin erittäin flegmaattinen ja laiska. Jos noista SaiPan duunareista haluaa etsiä niitä mahdollisia läpimurtopelaajia, niin ennen Strömbergiä itselleni tulee ainakin mieleen Joni Nikko ja Eetu Koski, jotka ovat huomattavasti Ströbää nuorempia ja juniorimaajoukkueissa esiintyneitä pelaajia.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kohta taitaa olla Summanen vapaana, olisiko siinä hyvä pari Don Tamille? Olisi Matikainen ja Nurminen kevyttä kauraa eikä otsikoita puuttuisi.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Kakkosketjusta uskon Anssin paikkansa löytävän. Anssin lisäksi rosteriin lähtökohtaisesti 4-5 parempaa hyökkääjää (pisteiden valossa) ja alaketjuihin pari "samivenäläistä" ja "jannekolehmaista"...
Jos näin tullee käymään, niin hyvä homma.

Sentterit jos tulevalla kaudella olisivat tyyliin:

X
Löfman
Koskiranta
Koho

Tällöin ei olisi mitään valittamista.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Kohta taitaa olla Summanen vapaana, olisiko siinä hyvä pari Don Tamille? Olisi Matikainen ja Nurminen kevyttä kauraa eikä otsikoita puuttuisi.
Olisi penkin takana hullu ja pelle. Vielä Santanen apumieheksi, niin voisi siteerata Lapinlahden lintuja:"me ollaan työtön,hullu ja eläkeläinen"
Summanen on kyllä hieno veijari hänkin!
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Joo miustakin Strömbergissä ois potentiaalia jos tähdet osuu kohdalleen niin semmoseks lähes 20 maalin ukoks.

Tuo vaatisi sitä, että Strömberg pelaisi ketjussaan maalintekijän roolissa. Mutta kun sentterinä pelaa keskushyökkääjän irvikuva T. Koskiranta, tuollaisen ajatuksen voi unohtaa samantien. Pelintekeminen jää _täysin_ laitahyökkääjille. Aloitukset ovat vain yksi syy miksi Koskirannan pitäisi ehdottomasti pelata laitahyökkääjänä.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tami oli ihan oikeassa E-Saimaan haastattelussa sanoessaan, että jos SaiPa ottaa valmentajakseen jonkun Tauno Tasalakin niin siihen ei reagoi kukaan. Semmoinen on ihan yhtä tyhjän kanssa. Nyt täytyy löytää sellainen kaveri jolla on sitä särmää ja joka saa houkuteltua pelaajia SaiPaan ja joka saa houkuteltua hyvät apuvalmentajat itselleen. Mielestäni paljon SaiPaan huhuttu W. Immonen olisi hyvä vaihtoehto ja jos Wade saisi houkuteltua siihen vielä jonkun hyvän apurin tyyliin vaikka Tero Lehterän niin uskoisin, että saisivat SaiPan kurssin käännettyä ja myös pelaajia olisi helpompi houkutella SaiPaan tämmöisellä valmennuksella. Jarno Pikkarainen olisi myös hyvä vaihtoehto. Vesa Viitakoski taas olisi täysi arpa. Viitakoski voisi tulla ennemmin apuvalmentajaksi. Kari Heikkilä: No miksei, sai kuitenkin Lukon nousuun vaikkei nyt ihan pleijareihin asti paukut riittäneetkään. Pekka Virta kelpaisi myös mainiosti. Mutta uskoisin, että se on kuitenkin se Immonen.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Jos näin tullee käymään, niin hyvä homma.

Sentterit jos tulevalla kaudella olisivat tyyliin:

X
Löfman
Koskiranta
Koho

Tällöin ei olisi mitään valittamista.

Löfman varmasti täyttää (jos nyt tulee) kakkossentterin ruudun, ykköseksi ei mielestäni ihan rahkeet riitä. Siihen ruutuun pitäisi nyt sitten jostain löytää pelimies...ei varmaan ole ihan helppoa, mutta toivotaan, että Tuomenoksa jonkun siihen löytää, joka pystyisi sen 40p+ takomaan. Ja muutenkin peliä johtamaan.

Koskirannan pitäisin joukkueessa, mutta laittaisin laituriksi, esim. Löfmanin pariksi.
 

ahal

Jäsen
Tami oli ihan oikeassa E-Saimaan haastattelussa sanoessaan, että jos SaiPa ottaa valmentajakseen jonkun Tauno Tasalakin niin siihen ei reagoi kukaan. Semmoinen on ihan yhtä tyhjän kanssa. Nyt täytyy löytää sellainen kaveri jolla on sitä särmää ja joka saa houkuteltua pelaajia SaiPaan ja joka saa houkuteltua hyvät apuvalmentajat itselleen.
Ylimmällä sarjatasolla ei juuri taunotasalakkeja valmenna. Kaikki ruorissa heiluvat ovat enemmän tai vähemmän tunnettuja, ainakin toisilleen. Mestis ja alemmat sarjat ovat taas hyvä tapa opiskella ja meritoitua. Sieltä voi silloin tällöin ilmestyä puskista suurelle yleisölle tuntemattomia kokelaita. Lajin parissa puuhaavat kyllä tietävät potentiaaliset kyvyt, vaikka valmentaisivat vuosikausia junnuja (esim. Lauri Marjamäki, Antti Pennanen).

SaiPan tapauksessa valmentajarekryssä pätevät paljolti samat ehdot ja odotukset kuin pelaajissakin. Valmentajan pitää olla jollekin henkilökohtaisesti ja läheisesti tuttu, jotta voidaan arvioida edes peruspalikoiden asettumista kohdilleen. Immosen tapauksessa auttaa paljon mm. Markkasen ja Waden vuosien seurakaveruus. Tirkkosesta tiedettiin paljon jo pelaajavuosilta. Samoin Mälkiästä. Selin nousi ykköseksi kolmen vuoden kakkosuran kautta jne. Johonkin toimitusjohtajan serkun veljen kertomuksiin on turha yksin luottaa.

Hyvät valmentajat tienaavat n. 200 ke kaudessa, parhaat lähemmäs 300 ke. SaiPan budjetissa yhteen mieheen sellaista summaa on harvoin sijoitettu, jos koskaan. Valmentajat ovat hävinneet selvästi parhaille pelaajille palkoissa. En tiedä, mitä Don Tami pyytäisi kaudesta, mutten yllättyisi jostain 200 ke:n kuluerästä. Näkyvyyttä varmasti tulisi, samoin sekavuutta. Jouluun mennessä Mr olisi jo seuraa suurempi ja kulut lisäbudjetin rasittamia. Keväällä aitiossa meuhkaamista ei kestäisi kukaan. Yleisökin kyllästynyt. Kaikki kunnia kiekkoleijonalle, mutta tv-työt sopivat nykyään paremmin.

Joten SaiPa pysytellee tässäkin tapauksessa valitsemallaan tarkan euron linjalla. Wade on luultavasti nouseva valmentaja, muttei vielä liian kallis. Luulen, että 100 ke riittää aluksi. Näytönpaikka sekä valkulle että joukkueelle. Lehterä viihtyy eetterissä niin hyvin, että epäilen lähtemistä kakkoseksi pikkuseuraan. Joku HIFK tai Jokerit saattaisi kiinnostaa. Lisäksi kaverilla tuntuu olevan vahvat näkemykset ja mielipiteet. Virtaa on viety jo pitkään Raumalle, joten kallista miestä on turha haaveilla Lappeeseen. RTK lyö pöytään tuhdin pinon pätäkkää. Vesku Viitakoski on tamperelaistunut ja ilmeisen hyvää kakkostasoa, mutta ei tee kesää SaiPalle. Heikkilän rooli on näköjään uran ehtoopuolella stuntata pois potkittuja valmentajia. Varmaan pätevä, en sitä sano, mutta jotenkin ulkona SaiPa-kuviosta yksinomaan KHL-statuksensa vuoksi.
 
Hyvät valmentajat tienaavat n. 200 ke kaudessa, parhaat lähemmäs 300 ke. SaiPan budjetissa yhteen mieheen sellaista summaa on harvoin sijoitettu, jos koskaan. Valmentajat ovat hävinneet selvästi parhaille pelaajille palkoissa. En tiedä, mitä Don Tami pyytäisi kaudesta, mutten yllättyisi jostain 200 ke:n kuluerästä. Näkyvyyttä varmasti tulisi, samoin sekavuutta. Jouluun mennessä Mr olisi jo seuraa suurempi ja kulut lisäbudjetin rasittamia. Keväällä aitiossa meuhkaamista ei kestäisi kukaan. Yleisökin kyllästynyt. Kaikki kunnia kiekkoleijonalle, mutta tv-työt sopivat nykyään paremmin.

Liigassa ei ole montaa hyvää valmentajaa valmentanut...

Tässä SM-liigan valmentajien palkkakeisarit - mestariluotsi kaukana kärjestä
 

ahal

Jäsen
Yleisellä tasolla todella hyvien / parhaiden valkkujen ansiotaso on tuo noin 200 ke, mutta taru kertoo, että esim. Doug Shedden olisi aikanaan kuitannut HIFK:ssa jopa 400-500 ke kaudesta. DS on muuten paraikaa työtön saatuaan potkut Luganosta tammikuussa, mutta palkka, erittäin hyvä sellainen, juoksee 2018 kevääseen asti. Luganon johtoporras oli diiliä tehdessä luvannut Sheddenille 220 ke, puhtaana käteen.

Muuten vertailu eri vuosien välillä on vähän vaikeaa, sillä valmentajien buumi ja noste vaihtelevat vuodesta toiseen menestyksen mukaan.

Vuonna 2015
1) Lauri Marjamäki Kärpät 242 708 euroa
2) Risto Dufva Lukko 177 026
3) Tomek Valtonen 171 213
4) Antti Törmänen HIFK 148 547
5) Marko Virtanen JYP 136 370

Vuonna 2014

1. Marjamäki Lauri, Kärpät, 234 675
2. Suikkanen Kai, TPS, 224 052
3. Dufva Risto, Lukko, 193 057
4. Törmänen Antti, HIFK, 171 778
5. Virta Pekka, KalPa, 150 224


Lehtitietojen perusteella pääkaupunkiseudun jääkiekkovalmentajista parhaiten vuonna 2011 tienasi Jokereita luotsannut Erkka Westerlund. Hänen ansiotulonsa olivat 283 903 ja pääomatulot 33 919 euroa. Espoon Bluesia, Helsingin IFK:ta ja Leijonia valmentanut Petri Matikainen tienasi 225 979 euroa.

Raimo Summanen tienasi 2013 HIFK:n kanssa 223 338 euroa. Parasta palkkaa kautta aikain lie kuitannut Jukka Jalonen SKA:n penkin takana - noin 2 me kahdesta kaudesta.


Yllä olevista muutamista luvuista 200 ke:n ympärillä voi sanoa, että hyviä valmentajia ovat, ainakin olleet (vrt. esim. Suikkanen, Summanen, Valtonen). Aina maksettu palkka ei ole suhteessa tehtyyn tulokseen, minkä esim. Jussi Tapola ja Pekka Tirkkonen voivat halutessaan myöntää. Mutta seuraavalla rekrykierroksella se saattaa korjaantua. Riippuu menestyksestä.
 

ahal

Jäsen
Illan TPS-ottelun tiimoilta kävi silmään Hamiltonin kahdalla "loppukauden laina" -merkintä pelaajaluettelossa, kuten Pärrelläkin. Trotterilla ei ole kyseistä merkintää. Näinköhän CH olisi mahdollisesti ensi kaudellakin sputnik-joukkueen jäsen. Loukkaantuminen heti lainapestin alussa ei varmaan lisännyt muiden kiinnostusta kaveriin ja SaiPalla olisi näin sananvaltaa tulevaan kauteen. No ans kattoo. Pärre on vedellyt kiikareilla 11 matsia ja miltei nollatehoilla, eli keskittyy peruspakin tehtävään.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kaikella kunnioituksella PSN ei ole enää ainakaan sen reilun sadantonnin arvoinen pakki. Jos tulee pyynnissä vastaan niin kelpaa.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Näissä valkku asioissa on se homma vielä takana että SaiPa maksaa Sannille palkkaa myös ensikaudella, olipa hän hallilla jossain hommissa tai ei. Se on ensikauden valmennusbudjetista pois.

En usko että tänne kiidätetään mitään huippuvalkkuja kaksin kappalein, kun tässä on vielä joukkueen kasauskin aika levällään.

Uusi valkku kuitenkin halunnee osallistua osaltaan kokoamiseen tavalla tai toisella, tuskin hallitus,Tj ja Tuomenoksa niitä ukkoja sainailee ihan omineen, ja koutsi sanoo että okei, näillä sitten vedetään, kiitos pojat!

Tami on valmentanut viimeeksi 2011 joten eiköhän se ole parempi istua luurit korvilla ylähyllyllä ja heittää pikku jargonia.

Tami, Raivo, skakoskiranta, Nokelainen, ja Löfis, + Salcido, Tuomas Vänttinen ja vaikkapa Hirso niin siinä olisi sellanen paketti, että kannattaisi jo parikkalastakin muuttaa lappeenseen, eikä ajella edestakas pelien perässä.

Olisi jengissä väriä, ja siihen vielä pari hampaatonta maalille ajavaa yökyöpeli kanukkia, niin alkaisi kentällä ja yössä tuulemaan.
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Näissä valkku asioissa on se homma vielä takana että SaiPa maksaa Sannille palkkaa myös ensikaudella, olipa hän hallilla jossain hommissa tai ei. Se on ensikauden valmennusbudjetista pois.

En usko että tänne kiidätetään mitään huippuvalkkuja kaksin kappalein, kun tässä on vielä joukkueen kasauskin aika levällään.

No ei itse asiassa aivan näinkään. SaiPa kyllä maksaa Santaselle palkkaa koko sopimuksen ajalta toki. Mutta ei se nyt automaattisesti tarkoita sitä, että se on valmennusbudjetista pois. Jos SaiPa esim. budjetoisi 120k/kausi tulevan valmentajan palkkaamiseen, ja Sannin liksa olisi vaikkapa 100k, niin tällöin SaiPa havittelisi uutta valmentajaa tulevalle kaudelle 20k:n massipinolla.

Juu, hiusten halkomista, mutta oleellista. SaiPa on aikanaan käynyt omistajiensa taskuilla/lainamarkkinoilla kait ainakin pari miljoonan edestä ja ennen tätä kautta käsitykseni mukaan suunnilleen kaikki nuo oli kuitattu pois edellisten kausien hyvillä tuloksilla?

Jos seuran johdolla vain on tahtotilaa, se käy vaikka siellä taskuilla uudelleen ja hommaa meille asiansa osaavan valmennuksen. Vaikka sitten ne kaksi.

Voi toki olla että sieltä kaivetaan naftaliinista Mansikan Reijo ja ykkössenaksi hankitaan joku Saksan Liigan toivotaan toivotaan - arpa.

Tuskin me saamme tulevalla kaudellakaan mitään Tirkkosen ajan menestystä, vaikka kaikki tietysti mahdollista on. Mutta seuran uskottavuus on nyt niin suurella koetuksella, että ihan Liigan tasolla uskottavia nimiä on saavuttava. Niin penkin taakse kuin aloitusympyräänkin. Syksyyn mennessä näemme, tuleeko. Valmennus varmasti selviää heti, kunhan voittavien joukkueiden pelit on tältä keväältä pelattu.

Kaikkeen muuhun täällä mainittuun voin sinänsä uskoa, paitsi Tammiseen ja J.Koskirantaan. Tammista nyt ei kukaan oikeasti ota vakavasti ja J.Koskiranta on arvoltaan sitä luokkaa, että edes Oulun Kärpillä ei olisi mieheen varaa.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Antti Törmänen on ilmeisesti saamassa potkut HIFK:sta kauden jälkeen. Antti Törmänen valmentamaan yhdessä Waltteri Immosen kanssa? Miehethän ovat entisiä seurakavereita...

Pelaajapuolelta taas en pidä mahdottomana ajatuksena, että J. Koskiranta tulisi SaiPaan. Toki yllätys se olisi muttei täysin mahdotonta. Perhesyyt voi myös painaa taustalla ja jos myös velipoika Tero jatkaisi SaiPassa voisi siinäkin olla porkkanaa Jarnolle tulla SaiPaan. Hyvän ja nimekkään valmentajan myötä voisi myös olla enemmän imua SaiPaan.

Olisiko se sen kummempaa maksaa kunnon palkkaa J. Koskirannalle kuin jollekin huippu-ulkkarille. Toki jotkut AHL-jyrät on halvempia mutta luulisi, että nuoremmalla Koskirannalla saataisiin niin hyvin kiinnostusta yleisön ja sponsoreiden puolelta, että kunnon panostus kannattaisi tällä kertaa? T. Koskiranta jatkaisi varmasti veljensä sopimuksen myötä. Pakistoon hankittaisi sitten vielä Ryan O'Connor ja joku nuori lupaava pakki. Hyökkäykseen: Löfman, Tanus, Trotter, Hamilton. J. Koskirannan lisäksi ja T. Koskirannalle jatkoa. Nokelainen myös mukaan ottelukohtaisella sopimuksella aluksi? Tässä olisi semmoinen jengi, että sillä kyllä mentäisiin pleijareihin ensi kaudella ja parhaassa tapauksessa enemmänkin. Taloudellinen riski olisi iso mutta väitän, että kauden jälkeen kannattava ja etenkin pitkässä juoksussa kannattava. Suunnitelmat kuulostaa varmasti utopistisilta mutta näkisin kaiken olevan täysin mahdollista jopa SaiPan resursseilla. Olisiko nuoremman Koskirannan tulo muutenkaan mitenkään iso riski jos kaiken mennessä pieleen Koskirannalla voisi pahimmassa tapauksessa rahastaa sitten keväällä myymällä kaverin takaisin KHL:ään.

Ainakin saataisiin kiinnostusta lisättyä Saipaa kohtaan ja saataisiin oikeasti uskottava joukkue kasaan näillä hankinnoilla.
 

Tronic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
Olisiko se sen kummempaa maksaa kunnon palkkaa J. Koskirannalle kuin jollekin huippu-ulkkarille. Toki jotkut AHL-jyrät on halvempia mutta luulisi, että nuoremmalla Koskirannalla saataisiin niin hyvin kiinnostusta yleisön ja sponsoreiden puolelta, että kunnon panostus kannattaisi tällä kertaa?

Meinasitko, että aletaan rahalla kilpailemaan SKA:n kanssa vai mikä olisi se "kunnon palkka"?
 

Barney

Jäsen
Meinasitko, että aletaan rahalla kilpailemaan SKA:n kanssa vai mikä olisi se "kunnon palkka"?
Meinasitko, että sieltä ihan varmasti ollaan tarjoamassa jatkosopimusta heikohkon kauden pelanneelle Koskirannalle? En pitäisi Koskirannan jatkoa Pietarissa mitenkään varmana. Tuskin myöskään lähtee enää mihinkään Siperiaan pelaamaan, joten vaihtoehdot voi olla melko vähissä, jos SKA ei tarjoa jatkoa. Jokereissa voisi olla mahdollisesti kakkossentterin paikka auki, joten siinä yksi mahdollisuus. Jos ei sopivaa KHL-seuraa löydy riittävän lännestä, niin voi olla SaiPa aika korkealla vaihtoehdoissa. Se on kuitenkin melko varmaa, että jossain vaiheessa Jarno tulee vielä SaiPan paidan pukemaan päällensä. Voi olla, että sitä ennen pelaa vielä pari rahakasta KHL-kautta, jos löytyy sopiva paikka.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Runkosarjan perusteella minimaalisesti pystyi uskomaan Koskirannan poistumiseen KHL:stä, mutta on nostanut pudotuspeleissä arvonsa taas niin tappiin, että eiköhän ropoja kannata ottaa KHL:stä vähän reilummin.
 

ahal

Jäsen
Tässä olisi semmoinen jengi, että sillä kyllä mentäisiin pleijareihin ensi kaudella ja parhaassa tapauksessa enemmänkin. Taloudellinen riski olisi iso mutta väitän, että kauden jälkeen kannattava ja etenkin pitkässä juoksussa kannattava. Suunnitelmat kuulostaa varmasti utopistisilta mutta näkisin kaiken olevan täysin mahdollista jopa SaiPan resursseilla.
Mitäs tähän voi sanoa kuin niinpä. Eihän luojakaan kiellä suuria haaveilemasta... SaiPan tarkan markan linjan tuntien suuria riskejä ei nähtäne lähivuosina. Edelliset suursatsaukset ovat vielä sen verran hyvin muistissa. Taidat olla sen verran nuori kannattaja, että saatat sellaisenkin päivän vielä kokea. Minä tuskin.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
os ei sopivaa KHL-seuraa löydy riittävän lännestä, niin voi olla SaiPa aika korkealla vaihtoehdoissa.

Onko tälle spekulaatiolle jotain muuta perustetta kuin talo Saimaan rannalla tai joltain taksikuskilta kuultu huhu? Vaikka J. täältä Liigan huipulle ja EHT:lle ponnistikin, niin en vielä sen perusteella odottaisi hänen tulevan SaiPaan ohi sellaisten liigaseurojen jotka pystyvät tarjoamaan kaksin- tai kolminkertaista palkkaa.
 

Tronic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
Meinasitko, että sieltä ihan varmasti ollaan tarjoamassa jatkosopimusta heikohkon kauden pelanneelle Koskirannalle? En pitäisi Koskirannan jatkoa Pietarissa mitenkään varmana. Tuskin myöskään lähtee enää mihinkään Siperiaan pelaamaan, joten vaihtoehdot voi olla melko vähissä, jos SKA ei tarjoa jatkoa. Jokereissa voisi olla mahdollisesti kakkossentterin paikka auki, joten siinä yksi mahdollisuus. Jos ei sopivaa KHL-seuraa löydy riittävän lännestä, niin voi olla SaiPa aika korkealla vaihtoehdoissa. Se on kuitenkin melko varmaa, että jossain vaiheessa Jarno tulee vielä SaiPan paidan pukemaan päällensä. Voi olla, että sitä ennen pelaa vielä pari rahakasta KHL-kautta, jos löytyy sopiva paikka.

Joo, heikohkolta vaikuttaa. Pleijareissa tähän mennessä ainoastaan 9 pistettä 10 peliin. Teki myös Ihan ok tehot runkosarjassa, kun otetaan huomioon, että ylivoima-aikaa ei juurikaan herunut vaan pelasi puolustavassa roolissa. Toisaalta vaikka SKA ei tarjoaisikaan jatkoa ja Siperia ei kiinnosta niin kiinnostusta löytyy muualtakin Euroopasta. Kysytään sitten, että lähdetäänkö tarjouskilpailuun vaikka Bernin tai Zürichin kanssa? Tiedän kyllä, että Koskiranta on vihjaillut pelaavansa vielä joskus SaiPassa, mutta en näe sitä vielä moneen vuoteen mitenkään realistisena vaihtoehtona.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ei J.Koskirannan pelaaminen SaiPassa ensi kaudella ole kovin todennäköistä, mutta ei kai täysin mahdotontakaan. SKA:ssa jatkaminen lienee ilmeinen vaihtoehto, mutta jos SaiPassa pelaaminen Jarnoa oikeasti kinnostaisi, niin sitten on vaan löydettävä rahoittaja. Eikös Richard Lintnerin jatkokauden soppari rahoitettu enimmäkseen SaiPan pelaajabudjetin ulkopuolisella sponsorirahoituksella? Nyt SaiPa voisi laittaa ykkössentterin palkkapottiin 100 000 euroa, ja parilta isolta yrityssponsorilta kerättäisiin loput. Sitten vaan Jarnon paitaan special mainokset ja soppariin lätkän pelaamisen lisäksi sopiva annos hiukan eksklusiivisempaa markkinointityötä. Kai tällainen voisi onnistua?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös