Playoffs 2017 puolivälierät: Tappara – Ilves

  • 158 419
  • 1 070

vilho

Jäsen
Niin toinen tehnyt 42 pistettä ja toinen 11 runkosarjassa. Pienet on marginaalit. En viitsi ees muista enään keskustella jos noin räikein lasein uskotellaan itselle tällästä skeidaa.
Asioista voi ottaa myös hieman selvää, ennen kuin alkaa värilaseista syyttelemään. Sointu loukkaantui joulukuun lopussa ja pelasi helmikuussa puolikuntoisena pakon edessä, kun muitakaan ei ollut. Kun sairastuvalta saatiin lisää miehiä kokoonpanoon, Sointu istui pelejä sekä penkin päässä että katsomossa vammoja parannellen. Kentällä viiletti Ahoniemi ja näistä Sointu on kyllä selkeästi parempi pelaaja. Muutenkin koko kauden pistesaldojen vertailu on hieman turhaa, sillä vain se merkitsee, millaisessa vireessä kukin on ollut viime aikoina. Ja kuten käyttäjä @kananlento kirjoitti, Sointu ei merkittävästi häviä Nurmelle. Nurmi pelaa ylivoimaa, Sointu ei. Itsekin lasken Nurmen kyllä paremmaksi pelaajaksi.

Hyvä sarja tiedossa. Hyvää pohdintaa jo parilla edellisellä sivulla, kun pahimmista provoiluista on päästy yli. Piti jo laittaa oman leirin puolelta se pahin provoilija ignoreen ja kas, ketju muuttui paljon mukavemmaksi lukea. Sarja tulee eroamaan täysin kaikista muista playoff-sarjoista. Nämä joukkueet tuntevat toisensa läpikotaisin, matkustus ei haittaa, fasiliteetit ovat pelistä toiseen samat, pelin jälkeen odottaa oma tyyny ja oma peitto kotona.

Pelilliseltä puolelta nostan muutaman asian esiin:
  • Miten joukkueet lähtevät pelaamaan? Luotetaanko täysin siihen omaan peliin, muutetaanko karvausta toisten heikkouksien mukaan? Tapola & kumppanit seurasivat varmasti Ässät-sarjaa ja tietävät kyllä entuudestaankin, että Ilveksen pakit ovat pulassa kun sinne annetaan painetta. Ilves tykkää pelata kiekolla paljon, mutta Ässiä vastaan ja etenkin Isomäen pienemmässä kaukalossa turvauduttiin myös norsukiekkoihin, kun tilaa ja paikkoja avata ei ollut. Hakametsän tutussa kaukalossa on kuitenkin hieman enemmän tilaa. Mihin Kivi haluaa Ilveksen iskevän? Luotetaanko maltilliseen karvaukseen ja ohjauspeliin? Tapparalla on kiekkovarmat puolustajat ja ylivoimahyökkäyksiä ei kannata antaa.
  • Maalipaikkojen luonti. Tapparalla oli - yllättäen - vaikeuksia päästä kunnon maalipaikoille Ilvestä vastaan etenkin otteluiden aluissa. Pelit kuitenkin kääntyivät Tapparalle pelien edetessä ja maalipaikkoja alkoi syntyä. Katselin myös pari viikkoa sitten Turussa pelatun TPS-Tappara matsin ja siinäkin Tapparalla oli haasteita päästä kunnon maalipaikoille. Tässä kuitenkin täytyy ottaa se tosiseikka huomioon, että Tappara oli jo varmistanut runkosarjan voiton. En kuitenkaan jaksa uskoa, että siinä kyseisessä kärkikamppailussa olisi säästelty yhtään. Ilveksen oli taaskin vaikea päästä maalipaikoille päätypelin kautta Ässiä vastaan. Patapaidat puolustivat keskustan tiiviisti, eikä maalipaikoille niin vain päästykään. Ilvekseltä Laakson johtaman kolmikon päätypeli toimi hyvin runkosarjan lopussa ja siitä maaleja syntyikin. Ässiä vastaan oli hiljaisempaa.
  • Aloitusvoitot. Lähdetään siitä, että Tappara vie aloitukset n. 60-40. Sentteriosasto on niin vahva. Otteluparin vakituisesti aloituksia ottavien aloitusprosentit:
    Koodi:
    Nimi                   Joukkue  Aloitukset  Aloitus%
    Tapio Laakso           Ilves       127        46,5
    Markku Flinck          Ilves       75         57,3
    Aleksi Mustonen        Ilves       47         42,6
    Santeri Vuoti          Ilves       12         50
    Michael Keränen        Ilves       40         37,5
    Matias Sointu          Ilves       36         36,1
    Jan-Mikael Järvinen    Tappara     90         47,8
    Jani Lajunen           Tappara     88         65,9
    Juhani Jasu            Tappara     86         59,3
    Otto Rauhala           Tappara     41         41,5
    
                           Tappara     305        53,625
                           Ilves       337        45
    Tilastot ovat SM-liigan sivuilta ja nimenomaan Ilveksen ja Tapparan keskinäisistä peleistä tältä kaudelta. Ässät-sarjassa aloituksissa korostui vaihtoetu. Laakso ja Flinck pärjäsivät aloitusympyrässä hyvin kaikissa peleissä, mutta Mustonen, Vuoti sekä viimeisessä ottelussa aloitusympyrässä operoinut D'Amigo ottivat pahasti tukkaan. Torstaina Hakametsässä pelatussa pelissä kaikki Ilveksen aloittajat pärjäsivät hyvin, kun Mustonen ja Vuoti laitettiin aloittamaan heikompia aloittajia vastaan.
  • Kiekon tuonti hyökkäysalueelle. Ilves hävisi paljon päätykiekkojen jälkeisiä kaksinkamppailuja hyökkäyspäässä Ässiä vastaan, ja samaa on odotettavissa myös tässä sarjassa. Siksi olisi odotettavaa, että alueelle pyrittäisiin kiekon kanssa. Tässä tulee kuitenkin kiekonmenetysten ja vastahyökkäysten riski. Tapparan vahvat hyökkääjät taaskin saavat kyllä kaivettua kiekot kaksinkamppailuistakin, mutta kiekollista taitoa löytyy niin, että alueelle mennään kyllä kiekon kanssakin.
Ilves lähtee haastamaan. Toivottavasti Ilves tekee sen hyvin. Hienointa on, että tämä sarja nähdään jo nyt Tampereella, vaikka tämä ainakin henkilökohtaisesti on vain kuorrutus ja strösseleitä munkin päälle, sillä kauden tärkein asia on omistajapohjan muutos, joka mahdollistaa nousun kärkikamppailuihin tulevaisuudessa. Toivottavasti näitä paikallispelisarjoja nähdään tulevinakin vuosina pleijareissa, mutta vasta välierissä tai finaaleissa. Sinne nämä joukkueet kuuluvat, sinne tamperelainen jääkiekko kuuluu. Tappara menee jatkoon 4-2 tai 4-1.

EDIT:
Toivotaan myös, että tuomarit eivät lähde ratkomaan näitä pelejä, mutta eivät myöskään jätä pilliä taskuun ja jäähyt vihelletään puolin ja toisin. Suorsan virhe on ollutta ja mennyttä, herra tuskin näitä pelejä viheltää.
 
Viimeksi muokattu:

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Ilveksen etuna näkisin sen, että jäpittämiseen ei pitäisi olla mitään syytä. Rennosti tekemään omaa suoritusta ja ensi viikolla tilinpäätös. Se on sitten joko kausi ohi tai sensaatiomainen välieräpaikka. Molempien vaihtoehtojen kanssa sidosryhmät pystyvät elämään.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Lehtonen on pelannut erinomaisesti, mutta ihmettelin Ässät peleissä eikö pojan touhua ole scoutattu kunnolla.

Tämä pelottaa minuakin. Lehtonen ylipelaa pirusti, ja se on ihan ok, jos vastustaja ampuu kerta toisensa jälkeen logoon. Mutta Tapparalta JMJ, Haapala ja kumppanit tuppaavat aina hakemaan niitä ylimääräisiä poikkisyöttöjä melkein tyhjästäkin maalista. Tämä ei kuulosta yhtään hyvältä, kun maalivahti ylipelaa. Toisaalta, Ilveksen päässä Korhonenkin on takuulla scoutannut Tapparan hyökkäyksiä, ja voisi kuvitella että tätä teroitetaan Lehtoselle. Miehen itseluottamus on kuitenkin tällä hetkellä niin kovalla tasolla, että luottamusta löytyy.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tämä pelottaa minuakin. Lehtonen ylipelaa pirusti, ja se on ihan ok, jos vastustaja ampuu kerta toisensa jälkeen logoon.

Lehtosen pelissä eniten on itseäni häirinnyt rebound-kontrollin puute. Korhonen on osoittanut omat epäilykseni miehen valmennustaidoista vääriksi, mutta tuota ongelmaa Lehtosen pelissä hän ei ole pystynyt kitkemään. Tapparan hyökkäyspeli tuppasi runkosarjan aikana menemään välillä turhaksi kikkailuksi ja kiekollisen taidon määrä alkoi jo haitata tehokkuutta. Kokoonpanosta kuitenkin löytyy pelaajia kuten Lajunen, Savinainen, Repo ja Nurmi, jotka suorastaan viihtyvät maalin edustalla. Ilveksen pakit siivosivat keskustaan hyvin Ässiä vastaan eikä Lehtosen antamista reboundeista syntynyt montaa maalia. Nyt haaste pakeille on tälläkin osa-alueella huomattavasti kovempi, kun tulivoimaa löytyy viivasta Ässiä enemmän ja maalilla on enemmän ruuhkaa.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Lehtosen pelissä eniten on itseäni häirinnyt rebound-kontrollin puute.

En minä paljon maalivahtien pelaamisesta tajua, mutta tämän olen myös huomioinut. Ja tätähän Ässät hyödynsi ensimmäisessä Porin pelissä paljonkin, eli vedot tulivat paljon matalana takanurkkaa kohti. Tämä on toki heikkous, mutta se on onneksi tiedossa, joten pakkien pitää pelata sen mukaan että ne siivotaan pois.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Katselin myös pari viikkoa sitten Turussa pelatun TPS-Tappara matsin ja siinäkin Tapparalla oli haasteita päästä kunnon maalipaikoille. Tässä kuitenkin täytyy ottaa se tosiseikka huomioon, että Tappara oli jo varmistanut runkosarjan voiton. En kuitenkaan jaksa uskoa, että siinä kyseisessä kärkikamppailussa olisi säästelty yhtään.
Sen pelin, jossa Tapparalla oli kokoonpanossa 10 hyökkääjää ja, kuten sanoit, ei mitään panosta? Tuon matsin suorittaminen ei välttämättä korreloi kovinkaan hyvin Tapparan tuleviin playoff-otteisiin.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Lehtonen maalissa on vähän sellainen luonnonlapsi..jotain eteen ja fiiliksellä. Jos hän floppaa, niin onhan meillä koko alkukauden Ilvestä selässään kantanut ja kokenut Toivonen vielä rosterissa. Ei Ilves siis maalivahtiin kaadu, muuta kuin huonona päivänä yksittäisessä pelissä.
Mielenkiintoista nähdä huomenna ensimmäinen erä..miten tämä tästä lähtee liikkeelle. Kivi lupasi, että hänellä on juttuja hihassa Tapparan varalle ja Salo on varmasti taas katsellut videoita yötä myöden.
Ei pidä kuitenkaan unohtaa, että parhaimmillaan Hannu Toivonen on vieläkin maaginen maalivahti. Tässä kun luodaan Hrachovina vs. Lehtonen asetelmaa, niin Toivosella ja Lassilallakin saattaa olla jotain sanottavaa vielä.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Tuo Jani Lajusen aloitusprosentti on suorastaan murhaava. Etenkin jos mies pääsee aloittamaan Ilveksen heikompia aloittajia vastaan.
Pudotuspelien alla ei paljon puhuta vammoista, mutta onhan niitä Ilveksellä taustalla ja varmasti Tapparallakin. Palaavatko Karjalainen ja Peltola täydessä kunnossa sarjan alusta vai mikä siellä on tilanne?
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Jonkinsortin urheiluromantikkona tykkään siitä et paikallisvääntö nähdään playoffeissa. Tekee liigallekkin ihan hyvää tämmöinen vääntö.

Se olisi kieltämättä kiva nähdä joskus sellainenkin vääntö samanaikaisesti et yhtenä parina oisi samalla kierroksella Tappara & Ilves Ässät & Lukko. Tai Saipa & KooKoo / HPK - Pelicans.

Ilvekselle menee kyllä sympatiat tässä sarjassa. Tai no... aivansama, kunhan menee viimeiseen peliin ja joka peli olisi kuuma ja kiihkeä.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Jani Lajusesta pakko mainita jotakin, kun aina ajattelen peliänsä katsellessa että muiden seurojen kannattajat ei monet ehkä näe kuinka älyttömän tärkeä herra on, etenkin kun jää usein pisteittä yv maalien suhteenkin, mutta on ratkaiseva lenkki ensin aloittajana ja viimeistään maskimiehenä. Aivan loistava pelaaja. Meno on kulmikasta mutta tehokasta. Käyttää kaikki keinot ja taklaa aina kun mahdollista, Tapparassahan ei liikaa taklaavia pelaajia ole. Ei hermostu koskaan eikä tee kuin 4 virhettä kaudessa. Erittäin tärkeä hemmo Tapparalle.
 

Mary Mackey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilveksen etuna näkisin sen, että jäpittämiseen ei pitäisi olla mitään syytä. Rennosti tekemään omaa suoritusta ja ensi viikolla tilinpäätös. Se on sitten joko kausi ohi tai sensaatiomainen välieräpaikka. Molempien vaihtoehtojen kanssa sidosryhmät pystyvät elämään.

Ilveksen osalta näin varmasti onkin. Vähintään kolme kotipeliä (Ässät ja 2xTappara) auttanevat taloudellisen tuloksen saamisessa plussan puolelle. Sen sijaan naapurille putoaminen tässä vaiheessa olisi kerrassaan ikävää. Viime vuonna pitkän kaavan mukainen mestaruus toi 250.000 euron voiton ja edelliskauden finaalitappio käytännössä nollatuloksen. Taitaisi tulos mennä ikävästi punaiselle jos kesäloma alkaisikin ensi viikolla.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Avalanche
Tuohon Lehtosen ylipelaamiseen sen verran, että pari kautta sitten Tapparalla oli Metsola joka pienenä maalivahtina joutui tulemaan paljon vastaan ja kaikki näki sen olkapäälläänkin. Kuitenkaan siitä ei mitään ongelmaa muodostunut, joten en usko että Tapparan pelaajat pommittavat Lehtosta vaihtoon tuon seikan takia.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Sen sijaan naapurille putoaminen tässä vaiheessa olisi kerrassaan ikävää. Viime vuonna pitkän kaavan mukainen mestaruus toi 250.000 euron voiton ja edelliskauden finaalitappio käytännössä nollatuloksen. Taitaisi tulos mennä ikävästi punaiselle jos kesäloma alkaisikin ensi viikolla.

Mikko Leinonen ei paukutellut henkseleitä viime tilikauden päätteeksi, vaikka Tamhockey Oy ihan asiallisen tuloksen tekikin. Tapparalla on ollut erittäin lihavia vuosia urheilullisesti, mutta talouspuolelle se ei ole aivan samalla tavalla heijastunut.

Tamhockey on on viimeisen neljän kauden aikana tehnyt kumulatiivista voittoa noin ~650.000 euroa. Onhan siinä tietysti puskuria, vaikka työtapaturma sattuisikin.
 

Kukko

Jäsen
Ilveksen osalta näin varmasti onkin. Vähintään kolme kotipeliä (Ässät ja 2xTappara) auttanevat taloudellisen tuloksen saamisessa plussan puolelle. Sen sijaan naapurille putoaminen tässä vaiheessa olisi kerrassaan ikävää. Viime vuonna pitkän kaavan mukainen mestaruus toi 250.000 euron voiton ja edelliskauden finaalitappio käytännössä nollatuloksen. Taitaisi tulos mennä ikävästi punaiselle jos kesäloma alkaisikin ensi viikolla.

Niin eli siis Leinosen ja pääsijoittajien jutut loistavasta taloudelisesta tuloksesta ovat valetta? Voin kertoa ihan historian näkökulmalla, että Tapparan suunnasta tulevat uutiset osuvat noin 100% varmuudella kohdilleen. Vanha Ilves kertoi toista ja teki toista, etenkin taloudessa. Uudesta Ilveksestä ei ole vielä näyttöjä. Vois heittää haarukan, että Tappara voitto tällä kaudella on 200-700 t€ välimaastossa, riippuen menestyksestä. Tuo tosin puhdas arvaus. Pelkät lipputulot tosin tuotti noin 250 t€ extraa ja yrityspuoli vetänyt huippu hyvin. Pelaajabudjetti on pitänyt (lähde Leinonen).
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin eli siis Leinosen ja pääsijoittajien jutut loistavasta taloudelisesta tuloksesta ovat valetta?

Runkosarja varmaankin tuotti enemmän kuin oli budjetoitu. Tappara kuitenkin lähes varmasti on budjetoinut enemmän kuin 2-4 playoff-kotipeliä. Uskoisin tuloksen painuvan miinukselle hyvästä runkosarjasta huolimatta, jos välieräpaikka jää saavumatta. Mitään suurta persnettoa tuskin tulee siltikään, kiitos runkosarjan, mestaruusmyynnin ja esim Laineen siirtokorvauksen.

Tilanne ei sinänsä tuonkaan suhteen ole muuttunut aiemmista kausista. Välieriin pitää päästä. Ennakkosuosikilla on ennakkosuosikin paineet. Tappara on kuitenkin viimeiset neljä kautta lähtenyt oikeastaan Kärpät-finaaleja lukuunottamatta kaikkiin ottelusarjoihin ennakkosuosikkina ja hävinnyt vain kerran. Paineet eivät ole minkäänlainen ongelma, jos niitä kovin paljon edes on viime kevään helpotuksen jälkeen. Runkosarja ainakin oli todella vapautunutta ja rentoa pelailua alusta loppuun.
 

se7en

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Newcastle United, Jalkapallomaajoukkue
Tappara selvä suosikki. Jos Ilves saa kaksi voittoa, voidaan puhua lähes sensaatiosta. Upeaa kuitenkin, että asiat on siinä pisteessä, että voidaan edes pelata vastakkain tässä vaiheessa kautta.

Ilveksen saumat? No, kai siellä pieni kipinä kytee. Tapparan paineet ja toisaalta niiden juna on puksuttanut liiankin vakuuttavasti jo vuosia. Kaikki putket katkeavat jossain vaiheessa, mutta voisiko niin käydä juuri nyt?

Ilveksen kannalta tilanne on niin ihanteellinen kuin se vain voi olla. Rakkain vihollinen vastassa ja selvä altavastaajan ja haastajan asema. Tämä sopii perinteisesti suomalaiseen mentaliteettiin erittäin hyvin, kun taas selvä ennakkosuosikin asema ei niinkään.

Eli veikataan värilasit silmillä ja kaikki mitä nyt löytyy, että Tappara menee jatkoon 4-2. Ilves-fanien ei ole syytä pistää päätä pensaaseen vaan voidaan katsoa luottavaisina tulevaan.
 

Kukko

Jäsen
Runkosarja varmaankin tuotti enemmän kuin oli budjetoitu. Tappara kuitenkin lähes varmasti on budjetoinut enemmän kuin 2-4 playoff-kotipeliä. Uskoisin tuloksen painuvan miinukselle hyvästä runkosarjasta huolimatta, jos välieräpaikka jää saavumatta. Mitään suurta persnettoa tuskin tulee siltikään, kiitos runkosarjan, mestaruusmyynnin ja esim Laineen siirtokorvauksen.
.

Oma mielipide eriävä. En usko Leinosen ulostuloihin, mikäli ei olisi jo selviö taloudellinen plusmerkkisyys. Tuossa ei Tapparan tiedotuspolitiikan ja historian tuntien olisi mitään järkeä. Plussalla ollaan jo tällä hetkellä, se on ainut vaihtoehto. Leinonen on tarkan markan mies, hän ei ulostule väärillä kommenteilla. Lisäksi lipunmyynnin, yritysmyynnin, VIP-myynnin ja oheismyynnin on pitänyt tuottaa budjetoitua enemmän. Pelaajabudjetti haarukassa. Sen verran luottoa, että itse valmis pistämään isommankin betsin Tapparan plusmerkkisen tuloksen puolesta.
 

vilho

Jäsen
Oma mielipide eriävä. En usko Leinosen ulostuloihin, mikäli ei olisi jo selviö taloudellinen plusmerkkisyys. Tuossa ei Tapparan tiedotuspolitiikan ja historian tuntien olisi mitään järkeä. Plussalla ollaan jo tällä hetkellä, se on ainut vaihtoehto. Leinonen on tarkan markan mies, hän ei ulostule väärillä kommenteilla. Lisäksi lipunmyynnin, yritysmyynnin, VIP-myynnin ja oheismyynnin on pitänyt tuottaa budjetoitua enemmän. Pelaajabudjetti haarukassa. Sen verran luottoa, että itse valmis pistämään isommankin betsin Tapparan plusmerkkisen tuloksen puolesta.
Onko Leinonen siis kommentoinut tämän kauden taloudellisesta tuloksesta jo jotain? Löysin nopealla vilkaisulla Ylen uutisen, jossa hän sanoi kasvaneen yleisömäärän tuovan "muutama satatuhatta" lisää.
 

Merinorppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Onhan tui mukavaa lukea Ilves kannattajien uskoa omiinsa, ja niin pitääkin olla, kun pitkästä aikaa tosipeleihin pääsee. Tapparan kannattajia tunnutaan syyttävän ylimielisyydestä, ehkä sitä hiukan onkin, mutta ei se tässä tapauksessa ole yhtään aiheetonta.
Eihän tuosta voi olla jatkoonmenijäksi kuin yksi suosikki (samalla suosikki mestaruuteen asti, JYP kovimpana haastajana). Pakko se vaan on ollut koko kausi katsoa Tapparan jäätävän varmaa perussuorittamista. KalPa pystyi jotenkin haastamaan viihdyttävissä otteluissa keskellä runkosarjaa, ollen itse hurmiossa.
Tämän hetken, vielä siirroilla saatujen vahvistusten mukaan tulon myötä, Tapparaa vaan on yksinkertaisesti vaikea voittaa kenenkään pitkässä sarjassa. Ja jos joku sen voi yllättäen tehdä, niin en todellakaan usko että se olisi Ilves. Niin selkeä tuo materiaaliero tällä hetkellä on näiden kahden välillä. Jopa Tapparalla muitakin vastaan niin suuri, että hifkin leirissä oltiin todella tyytyväisiä Ilveksen Ässät voitosta. Kun sillä tuloksella ei tulekkaan se pelätty Tappara vaan astetta helpompi TPS.
Sympatiani ovat tottakai Ilveksen puolella ja toivoisin näkeväni satutarinan konkurssista mestariksi. En kumminkaan enää ole haaveileva pikkupoika, vaan sen verran peliä nähnyt, että on ihan sama mitä minä toivon ja mitä Ilvesfanit uskovat. Ne eivät vaikuta siihen lopputulokseen, että Tappara menee jatkoon niin, että pystyvät vielä pelaajiaankin säästelemään seuraavalle kierrokkselle (toivottavasti tulevaan) jYPPI sarjaan
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Oma mielipide eriävä. En usko Leinosen ulostuloihin, mikäli ei olisi jo selviö taloudellinen plusmerkkisyys. Tuossa ei Tapparan tiedotuspolitiikan ja historian tuntien olisi mitään järkeä. Plussalla ollaan jo tällä hetkellä, se on ainut vaihtoehto. Leinonen on tarkan markan mies, hän ei ulostule väärillä kommenteilla. Lisäksi lipunmyynnin, yritysmyynnin, VIP-myynnin ja oheismyynnin on pitänyt tuottaa budjetoitua enemmän. Pelaajabudjetti haarukassa. Sen verran luottoa, että itse valmis pistämään isommankin betsin Tapparan plusmerkkisen tuloksen puolesta.
Kovasti olet taas uskovainen mies, mutta voi se noin tietysti ollakkin. Tapparan ongelma lienee sytyttää joukkojaan, koska niin paljon on menestystä tullut. Ilveksellä tilanne on aivan toinen.. jo säälipaikka sai kannattajat sekaisin ja hallin lähes repeämään liitoksistaan.
Käsittääkseni Tapparalla on silti ollut aika mukavasti katselijoita tällä kaudella ?
 

Edustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, CFC, Bayern, BVB
Sympatiani ovat tottakai Ilveksen puolella ja toivoisin näkeväni satutarinan konkurssista mestariksi. En kumminkaan enää ole haaveileva pikkupoika, vaan sen verran peliä nähnyt, että on ihan sama mitä minä toivon ja mitä Ilvesfanit uskovat. Ne eivät vaikuta siihen lopputulokseen, että Tappara menee jatkoon niin, että pystyvät vielä pelaajiaankin säästelemään seuraavalle kierrokkselle (toivottavasti tulevaan) jYPPI sarjaan

Se on tämäkin uskomista, eikä tietoa. Mikäli olisi tietoa niin Unibetiltä saisi 10k€ panoksella varman 2,7k€ pois kuleksimasta. Luulisi suursijoittajiakin kiinnostavan tuollainen ihan ulkomaita myöten. Ja tuo kerroin sisältää siis kaikki Tapparan voittolukemat. Mikäli rajataan tiukka 4-3 voitto pois, kuten kirjoituksen substanssista voidaan päätellä, kerroin kasvaa entisestään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös