La 4.3.2017 Ässät - HPK

  • 5 053
  • 41

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Liigan runkosarja lähenee loppuaan ja panokset kasvavat jatkuvalla syötöllä. Elintärkeistä pisteistä pelataan myös lauantaina ja yksi kierroksen jännitysnäytelmistä tarjoillaan Isomäki Areenan hornankattilassa, kun Ässät saa vieraita Hämeenlinnasta.

Kotijoukkue Ässät lähti kuluvaan viikkoon kahden matsin tappioputkessa, kun se koki viime viikolla tappiot kotiluolassaan Jukureille ja Tapparalle. Lähtökohdat tähän viikkoon eivät olleet helpot, sillä vastassa oli tiistain ja torstain matseissa kaksi selkeästi heikompaa joukkuetta, eikä suosikkiasema ole oikein koskaan ollut Ässille erityisen mieleinen. Otteluista tuli odotetun vaikeita. Tiistaina Lappeenrannassa porilaiset hallitsivat kenttätapahtumia siipirikkoista ja junnupitoista SaiPaa vastaan, mutta peli oli hieman puolivillaista ja viimeistely luokatonta. Toisessa erässä köysi kiristyi patapaitojen kaulan ympärillä, kun Maksim Matushkinin virhe viivamiehen paikalla maksoi maalin ja SaiPa siirtyi Tomi Leivon alivoimaosumalla 1-0-johtoon. Ässien kiirastuli jatkui aina päätöserän loppupuoliskolle saakka, kunnes Simon Suoranta lusikoi irtokiekon verkkoon ja toi Ässät peliin mukaan. Maali ei totisesti ollut kauneimmasta päästä, mutta sitäkin tärkeämpi. Jatkoajalla Suoranta jatkoi maalitehtailua ja kuittasi osumallaan Ässille bonuspisteen.

Torstaina Kouvolassa Ässät aloitti hyvin, mutta tehottomuus oli edelleen piinallisesti läsnä. Avauserän puolivälin tienoilla porilaisten niskaan kaadettiin jäävettä, kun ensin Anrei Hakulinen iski läpiajosta KooKoon 1-0-johtoon ja vain 25 sekuntia myöhemmin Toni Hyvärinen lisäsi isäntien johtoa kahteen maaliin. Toisessa erässä Ville Korhonen toi Ässät ylivoimalla maalin päähän ja päätöserässä Maksim Matushkin latasi vieraat tasoihin, jälleen ylivoimaosumalla. Korhonen ja Matushkin syöttivät toistensa osumat, joten molempien saldoksi kirjattiin 1+1. Vajaat 10 minuuttia ennen loppusummeria Mikael Saha vei vieraat 2-3-johtoon Charles Bertrandin tyylikkään alustuksen päätteeksi. Johto ei kuitenkaan kantanut loppuun asti, kun ensin Juuso Walli otti typerän jäähyn keskialueella ja Andreas Bernardin maalin siirtäminen vei Ässät kahden miehen alivoimalle. KooKoon 5-3-ylivoima ei aluksi ottanut tuulta purjeisiinsa, mutta ylivoiman viime sekunneilla Toni Hyvärinen onnistui tuomaan kouvolalaiset tasoihin. Ratkaisua haettiin lopulta jatkoajalta, jolloin sankarinviitan lunasti Ässien Jussi Makkonen. Padan vieraskiertueelta oli toiveissa ja odotuksissa kuuden pisteen potti, mutta neljä pistettäkin on huomattavasti parempi kuin ei mitään.

HPK:n helmikuu on mennyt voitto - tappio - voitto - tappio -hengessä. Kuukausi käynnistyi kahdella puhtaalla voitolla, kun ensin KooKoo kaatui Hämeenlinnassa 3-0, minkä jälkeen Kerho haki vieraspisteet Kuopiosta lukemin 0-2. Seuraavassa matsissa Kerho oli vielä Pelicansia etevämpi jatkoajan jälkeen, mutta sitten päästiin, tai jouduttiin, tasaiseen rytmiin, jossa voitto seurasi tappiota ja toisinpäin. Tällä viikolla HPK on pelannut ainoastaan yhden pelin. Torstai-illan koitoksessa HPK isännöi alavireistä Vaasan Sportia ja nappasi varman voiton lukemin 3-0, Juho Keräsen, Janne Lahden ja Oskari Mannisen osumilla. HPK:n ei tarvinnut esittää parasta osaamistaan, koska nyky-Sportia vastaan rutiinisuorituskin riitti ylikävelyyn. Kuvaavaa on se, että Sport on pelannut kolme viimeisintä matsiaan ilman ainuttakaan osumaa.

HPK:lla on luistin kulkenut kotipeleissä mainiosti, sillä se on hävinnyt Ritari-Areenalla ainoastaan kerran tämän vuoden puitteissa ja sekin tappio tuli tammikuun alkupäivinä. Joukkue on voittanut viimeiset yhdeksän kotimatsiaan ja menettänyt vain yhden pisteen. Nyt ohjelmassa on kuitenkin vieraspeli, joka lisää haastetta tuntuvasti. HPK on ollut vieraskentillä pisteiden valossa vaikeuksissa viime aikoina, sillä se on voittanut viimeisimmästä seitsemästä vierasmatsistaan vain yhden. Kyseinen voitto on myös samalla ainoa kolmen pisteen voitto viimeisestä kymmenestä vierasmatsista. Koko kauden mittarilla tarkasteltuna HPK on liigan neljänneksi huonoin vierasjoukkue. Kovana kotijoukkueena tunnettu Ässät puolestaan on hävinnyt kaksi viimeisintä kotimatsiaan ja on pystynyt ottamaan viimeisimmästä viidestä kotipelistään vain viisi pistettä. Saldo on yhden pisteen keskiarvolla varsin heikko, sillä koko kauden puitteissa joukkue on kuitenkin raapinut kasaan kotimatseistaan keskimäärin 1,79 pistettä.

Ässien ja HPK:n kauden keskinäisissä kohtaamisissa Kerho on ollut hallitseva osapuoli. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Porissa Ässät otti 2-1-jatkoaikavoiton, yllätys yllätys, Simon Suorannan voittomaalilla. Hämeenlinnassa pelatuissa otteluissa HPK oli normaalin peliajan puitteissa parempi lukemin 5-1 ja 2-1, joten keskinäisten pisteet ovat ennen lauantain kohtaamista Kerhon eduksi 7-2.

Kotijoukkueen kultaista kypärää kantaa Simon Suoranta (17+16=33) ja HPK:n paras pistemies on Sakari Manninen (15+23=38), joten vahvasti Kärppä-taustaisin teemoin mennään kärkinimien osalta. Suoranta saa sisäisessä pörssissä vielä pientä painetta kahden pisteen päässä majailevalta Ville Korhoselta, mutta Manninen pitää kultaisen kypärän loppuun saakka, ellei jotain täysin käsittämätöntä tapahdu. Kakkosena kärkkyvä Teemu Turunen on kymmenen pisteen päässä.

HPK:n maalivahti Emil Larmi pelasi viimeksi nollapelin Sportia vastaan ja kun otteluita on tällä viikolla vain kaksi, voisi olettaa Larmin jatkavan myös Porissa. Ässien tolppien välissä on nähty molemmissa viikon otteluissa Andreas Bernard, joten sen puolesta voisi olla Ari Ahosen vuoro. Henkisen puolen kannalta voisi olla joukkueen kannalta parempi peluuttaa Bernardia, koska syystä tai toisesta tuntuu, että Ahosen kanssa joukkueen peli on ollut hieman epävarmempaa, vaikka Ahonen sinänsä on itse esiintynyt pääasiassa aivan hyvällä tasolla. Jossain vaiheessa Bernardia kuitenkin jälleen lepuutetaan, mutta onko se huomenna, sitä on vaikea arvioida.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa Ässiltä ovat loppukauden missaava Jyri Marttinen, sekä Jere Seppälä ja Matias Varttinen. HPK:lta puuttuvat Philippe Cornet ja Jaakko Turtiainen. Lisäksi Niklas Hagmanin potku meni kurinpidon käsiteltäväksi, joten oletettavasti myös Hagman missaa huomisen matsin.

Panokset ottelussa ovat selkeät. Ässät tarvitsee kipeästi pisteitä, kun se taistelee kynsin ja hampain viimeisestä suorasta pudotuspaikasta. HPK:lla ei sinänsä ole viidennen sijan suhteen isompaa hätää, sillä vaikka Ässät voittaisi tämän ottelun suoraan, on joukkueiden ero edelleen viisi pistettä ja pelejä on jäljellä molemmilla kolme. Toisaalta HPK:lla on vielä ainakin teoreettiset mahdollisuudet ohittaa edellä oleva JYP, mutta jyväskyläläisten nykyvire on sellainen, että pientä ihmettä siihen vaadittaisiin. HPK pääsee joka tapauksessa melko paineettomassa tilassa tähän matsiin. Vieraspisteet varmasti maistuisivat, koska niitä on viime aikoina tullut kovin harvoin, joten helpolla Kerho ei nahkaansa myy.

Seuraa heitä:

Maksim Matushkin, Ässät:
- 9 peliä, tehot 3+4. Valko-Venäläistaustainen ruotsalainen on tullut Ässien alakertaan ryminällä ja tuonut varsinkin ylivoimaan kaivattuja tehoja. Mies on ollut todellinen löytö, vaikka puolustuspelaamisessa ja luistelussa onkin runsaasti hiomista. Luo aina vaarantunnetta viivamiehenä.

Niko Ojamäki, Ässät:
- Viime aikojen pahimpia alisuorittajia. Viisi peliä putkeen ilman tehoja ja esiintyminen on ollut muutenkin odotettua vaisumpaa jo pitkään. Onko jostain päin rikki? Nyt olisi hyvä tilaisuus kiillottaa kilpeään ja huudattaa Isomäki Areenan yleisöä lauantai-illan huumassa.

Sakari Manninen, HPK:
- On alati vaarallinen ja juonikas. Aiheuttaa taatusti harmaita hiuksia Ässien siipirikkoiselle puolustukselle.

Shane O'Brien, HPK
- Lähes 600 NHL-ottelun kokemuksella operoiva pakkijärkäle olisi punaisessa paidassa pelatessaan taatusti yksi Isomäen seisomakatsomon lemmikeistä.
 
Suosikkijoukkue
HPK
HPK:lta puuttuvat Philippe Cornet ja Jaakko Turtiainen. Lisäksi Niklas Hagmanin potku meni kurinpidon käsiteltäväksi, joten oletettavasti myös Hagman missaa huomisen matsin.

Erinomainen ennakko! Lisään hieman HPKn poissaolotietoja:

HPK'lta puuttuu myös lupaava oma kasvatti Niko Kapanen. Porseland ei pelannut Sportia vastaan, mutta mistään isommasta vaivasta ei pitäisi olla kysymys. Eli todennäköisesti pelaa lauantaina.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
@Mahtiankka on kyllä ottanut nämä Ässien otteluavaukset haltuun. Ja nytkin jo päivää aiemmin avattu ottelusta ennakko! Keep up the good work bro!

Nyt tiedetään, että vastustaja ei ole mikään "luovuttanut" heittopussi (toivottavasti) joten saatamme nähdä hyvinkin viihdyttävän pelin. HPK ei ole tällä kaudella ollut Ässille ns. sopiva vastustaja. Veikkaampa notta mikäli Ässien voittoon ottelu päättyy se on Matushkinin verran parempi tai jatkoilla Suorannan mitan verran.

Nyt kun tosiaan vastustaja tiedetään kykeneväksi, niin muutkin saattavat onnistua ja pelata. Pahoja poissaoloja kerholla, mikäli Haklas joutuu vielä pelikieltoon kaiken muun lisäksi. Tosin Ässiä vastaan sillä ei ole merkitystä, tai siis mitä repaleisempi vastustaja, niin sitä tuhnumpi Ässät.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Erinomainen ennakko! Lisään hieman HPKn poissaolotietoja:

HPK'lta puuttuu myös lupaava oma kasvatti Niko Kapanen. Porseland ei pelannut Sportia vastaan, mutta mistään isommasta vaivasta ei pitäisi olla kysymys. Eli todennäköisesti pelaa lauantaina.

Liigan sivuilta silmäilin nuo punaisella ristillä varustetut niin meni Kapanen ohi. Menee hieman ohi aiheen, mutta millähän logiikalla noita tuonne Liigan sivuille merkitään? Kun ei tosiaan ole ihan ensimmäinen kerta, kun tuolta puuttuu merkintä sellainelta pelaaja, joka on kuitenkin jo useamman ottelun ollut pois kokoonpanosta. Kuten Kapasen tapauksessa. Ja sitten tuonne on kuitenkin satunnaisesti tullut sellaisillekin merkintää, jotka ovat jonkun yksittäisen matsin huilanneet pienen vamman vuoksi.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Liigan sivuilta silmäilin nuo punaisella ristillä varustetut niin meni Kapanen ohi. Menee hieman ohi aiheen, mutta millähän logiikalla noita tuonne Liigan sivuille merkitään?

Liiga ei pysty otteluseurantaa päivittämään ajankohtaisesti sitten kirveelläkään, mutta osasivat kertoa Seppälän olevan punaisen ristin asiakas ennenkuin mitään virallista tietoa loukkaantumisesta oli annettu. Eli siis kuten totuttua, tuolla asiat tapahtuu, kun joku on hereillä. Joskus saman tien tulee infot ja joskus ei koskaan.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Porselandilla ollut tosiaan vähän mahatautia Pennasen mukaan joten toiveissa olisi saada ukko mukaan porukkaan jo lauantaina. Kunhan nyt ei tarttuisi muihin enää tässä vaiheessa kautta.
 

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hyvä avaus todellakin!

Keskinäisissä peleissä Kerho on ottanut enemmän pisteitä mutta pidän silti Ässiä selkeähkönä suosikkina huomiseen peliin. Vieraspeleissä ei peli ole samalla tavalla kulkenut vaikkakaan ei se aina huonoakaan ole ollut. Peliä on pystytty myös hallitsemaan mutta ei kuitenkaan tekemään paikoista maaleja ja näin tappamaan. Sitten on sattunut näitä huonoja valmistautumisia, kuten Jukureita vastaan jolloin peli lähti käsistä samantien. Tosin loppuapeliä vietiin lähes näytöstyyliin mutta tällä hetkellä maalinteko muodostaa Kerholle sen isoimman tuskan. Nyt tätä korostaa entisestään Hagmanin poissaolo. Nikke on ollut yhdessä Mannisen kanssa joukkueen parhaimmistoa ja pystyneet myös mukavasti tehoihin. Lahti pelasi Sporttia vastaan hyvän pelin ja hänen panostaan tarvittaisiin jatkossakin.

Ässiä pidän kovana joukkueena ja on kotonaan aina paha. Ottelun alku on ratkaiseva eikä ole varaa antaa maaleja liikoja eteen. Jos HPK pisteitä haluaa mukaansa niin puolustuspelin ja tietysti maalivahdin on pelattava hyvin. Itse, kun ei niitä maaleja oikein osata tehdä niin silloin ei omiinkaan saisi paria enempää upota. Larmi on viime pelit pelannut mutta olisiko nyt Karjalaisen vuoro.

Mielenkiintoinen peli tulossa, toiveissa on ainakin yksi piste mutta pelkona taas kunnon selkäsauna Porin lauantai-illassa.
 

Orange Hockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mielenkiintoiset lähtökohdat peliin. Kuuntelin viime HPK:n pelissä Kerhon pelaajan erätaukohaastattelua ja siellä oli selkeänä tavoitteena varmistaa (vähintään) tuo vitossija runkosarjassa jo tällä viikolla, mikä tapahtuisi voittamalla vielä Ässät. Seuraavat pelit Kerholla onkin sitten Kärppiä ja Tapparaa vastaan, joissa pisteet ovat kovan työn takana. Ässät on ollut todella kova kotonaan tällä kaudella, mutta toisaalta viime aikoina ehkä vähän laantunut tuo vire. Ilmeisesti jonkin verran faneja tulossa Poriin myös Hämeenlinnasta. Ässille jokaisen loppupelin pisteet ovat tärkeitä 6 parhaan joukkoon pääsyn kannalta, joten kovalla asenteella tuo joukkue tulee luultavasti kotiluolaansa.
Jotta HPK pystyisi voittamaan, sen pitäisi pystyä pitämään samanlaista tempoa pelissä vieraissa kuin kotikaukalossaan ja silti pelata kiekollisesti järkevästi, tehdä vähän virheitä ja puolustaa oma pää hyvin.
 

Pianisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olisin halunnut nähdä Hagmanin huomisessa pelissä. Yksi suosikkipelaajistani. Pitää kyllä sanoa että en ole koskaan nähnyt pelirangaistusta määrätyn noin olemattomasta asiasta. Säännöt on sääntöjä joo mutta silti. Tämä nyt antaa Ässille vähän edgeä mutta latistaa fiilistä aika paljon.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kaikista playoff-joukkueista HPK on tosiaan se, jonka tilanne on kaikkein vakain: edellä menevät ovat "liian kaukana", mutta perässä tulevat myös "tarpeeksi kaukana". Kerho saa siis lähteä jopa ihan kohtuu rennoin mielin loppukauteen. Ässillä sen sijaan on kiistatta paineet voittaa tänään, etenkin kun Pelicansille jää rästipeli tästä illasta. Kärpätkin oletettavasti ottanee ainakin jotakin jotakin pisteitä tänään..

Ässien peli on ollut viime aikoina luvalla sanoen tuskaista vaikka pisteitä onkin tullut ihan ok tahdilla. Aika paljon korvienkin välissä ollut ongelmaa. Nyt kuitenkin kun kotiin tulee näitä kovia joukkueita niin toivottavasti sopii olettaa, että tekeminen näyttää taas paremmalta. Maalinteon tuska on taas ollut ihan käsittämätön, yhden maalin eteen tarvitaan hirvittävästi työtä. HPK on pelannut koko kauden samalla tasaisella varmuudella, joten haastavaa iltaa on helppo ennustaa..

Kyllä tänään olisi otettava kaikki(kin) pisteet aivan puoliväkisin, koska muuten Ässät tekee loppukauden itselleen aivan tarkoituksettoman vaikeaksi
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Mielenkiintoinen pelihän sieltä taas tulee ja mikäli tästä Kerho voiton nappaisi, olisi sija 5 saletti ja se olisi kyllä oikein mainio asia. Hagmanin poissaolo tietysti valitettavaa ja Pennanen pyöräyttää taas ruletista uudet kentälliset sitten tähän koitokseen. Sääli sinällään, että ei nyt saada oikein sementoitua millään noita kentällisiä, kun sieltä on pudotuspeleihin tulossa ainakin kolme ukkoa lisää. Larmi varmaankin aloittaa ja mikäli pystytään pitämään sellainen rennon letkeä ote pelissä ja luistin kulkee, eiköhän jotain pisteitä mukaan saada. Ässät tulee varmasti kovaa alkuun ja se rynnistys pitäisi pystyä lannistamaan. Johtomaali vieraissa olisi kova sana, varmasti helpottaisi tuota vieraspelaamisen tuskaakin, ettei taas mene siihen järjettömään puristamiseen koko matsi.
 

Ralph

Jäsen
Kerho saa siis lähteä jopa ihan kohtuu rennoin mielin loppukauteen.
Kyllä HPK:lla omat paineensa nimenomaan tänään on. Vieraspelaaminen pitäisi saada kuntoon pudotuspeleihin mentäessä, sillä vaikka kotipeli olisi kuinka hyvää tahansa (Liigan paras kotijoukkue ja yhdeksän ottelun voittoputki), niin vähintään yksi vierasvoitto pitää puolivälieristä ottaa jos välieriin mielivät.

Isossa kuvassa HPK pelaa kotona ja vieraissa täysin samanlaista kiekkoa, mutta joku ylimääräinen jännitys on päällä valkoisessa asussa. Virheitä tulee ratkaisevasti enemmän ja maalinteko on vieraissa entistä vaikeampaa. Viimeiseen seitsemään vieraspeliin HPK on ottanut yhden voiton ja senkin vain Emil Larmin ansiosta, kun HPK itse teki vain sen yhden maalin (+ toisen tyhjiin).

Joten kyllä HPK:lla olisi nyt aika alkaa tekemään tulosta vieraskaukaloissakin. Larmille peruspeli ja pari kolme maalia, se riittäisi voittoon. Mutta kahta maalia HPK ei ole tehnyt vieraissa helmikuussa kuin vain kerran ja silloinkin se toinen maali oli se tyhjiin heitetty.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Hyvin mielenkiintoista peliä odotan, siis oikeasti Liigan runkosarjapelistä. NIitä on nähty pari pakkopullaakin, mutta jotenkin on kutina, että lauantainen HPK-peli yllättää.

Sääli, että Hagman on poissa, vaikka potkuista toki kuuluukin antaa pelikieltoa. Olisin vaan mielelläni nähnyt ko. jannun tuolla livenä, kun Kärpät-pelissä en marraskuussa ollut. Silloin taisi Niklas tahkota oululaisten matkassa.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Luottoa löytyy, että Kerhon kanssa nähdään vauhdikas peli. Pari viimeistä Ässämatsia on oteltu sarjan häntäpään porukoita vastaan, joilla ei enää paljoa panosta ole ollut kauden loppuessa runkosarjaan, mutta tänään on vastassa joukkue joka menee suoraan pleijareihin. Tässä on Ässille mittaria millaisia joukkueita kohdataan ratkaisupeleissä ja tietenkin pisteet olisivat tärkeitä kamppailussa siitä sijasta 6.

Toivottavasti tänään mennään eikä neppailla! Hyvää peli-iltaa kaikille tätä kamppailua seuraaville.
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Kyllähän tämä kaiken järjen mukaan pitäisi Ässille mennä. Kerholla pyörii nyt joukkueessa mahatauti joten poissaolijoiden lista on iso. Lahti, Porseland, Kapanen, Cornet ja Turtiainen nyt vakioäijistä poissa.

Edit. Plus Hagman tietty.
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllähän tämä kaiken järjen mukaan pitäisi Ässille mennä. Kerholla pyörii nyt joukkueessa mahatauti joten poissaolijoiden lista on iso. Lahti, Porseland, Kapanen, Cornet ja Turtiainen nyt vakioäijistä poissa.

Jaa saadaan lähteä taas "ennakkosuosikkina". Vittu :D

Jukurit, SaiPa ja KooKoo pelit nousi heti mieleen.
 

Oto Hascak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Eikäs sit pussailla kaukalossa näitä "pöpöisiä" Kerholaisia, sitä on muuten KalPa pelissä melko vajaa rosteri Ässilläkin. Harmi kun Hagman ei ole kokoonpanossa, suht viimesiä kertoja, kun tod näk kyseistä jamppaa askissa mahdollisuus nähdä.

Tuleekos Hämppälinnasta fanaattisia kannattajia paikalle?
 

Santsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, LiPu
Eikäs sit pussailla kaukalossa näitä "pöpöisiä" Kerholaisia, sitä on muuten KalPa pelissä melko vajaa rosteri Ässilläkin. Harmi kun Hagman ei ole kokoonpanossa, suht viimesiä kertoja, kun tod näk kyseistä jamppaa askissa mahdollisuus nähdä.

Tuleekos Hämppälinnasta fanaattisia kannattajia paikalle?
Tulee ainakin yksi bussillinen.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kyllähän tämä kaiken järjen mukaan pitäisi Ässille mennä. Kerholla pyörii nyt joukkueessa mahatauti joten poissaolijoiden lista on iso. Lahti, Porseland, Kapanen, Cornet ja Turtiainen nyt vakioäijistä poissa.

Edit. Plus Hagman tietty.

Juuri hakkasin päätäni seinään samasta asiasta. Kerho antaa aivan massiivisen tasoituksen rosterissa, eli kuten kahdessa edellisessä pelissäkin niin TAAS ollaan tilanteessa, jossa pelin pitäisi "kaiken järjen mukaan" mennä helpohkosti Ässille. Ja molemmilla kerroilla kuitenkin homma on ollut todella lähellä mennä **tuiksi

Nyt kysytään taas sitä pelin ja vastustajan kunnioittamista sekä nöyrää työntekoa, josta viime aikoina on ollut huutava pula..
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
On kyllä huolestuttava tilanne. Ässät on tottunut vetämään takin ja housutkin auki, kun vastustaja tässä tilanteessa. Ajattelin, että tulee oikeasti pelattu peli, mutta luultavasti lähdetään taas surffailemaan, kun vastustaja on noin raajarikko.

Toivotaan parasta, mutta viimeisen 3kk perusteella ei paljoa herätä luottamusta tämä toive.
 

Ralph

Jäsen
Kyllähän tämä kaiken järjen mukaan pitäisi Ässille mennä. Kerholla pyörii nyt joukkueessa mahatauti joten poissaolijoiden lista on iso. Lahti, Porseland, Kapanen, Cornet ja Turtiainen nyt vakioäijistä poissa.

Edit. Plus Hagman tietty.
Ja Larmi on penkillä. Eli seitsemän pelaajaa on sivussa ykköskokoonpanosta tänään.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ja Larmi on penkillä. Eli seitsemän pelaajaa on sivussa ykköskokoonpanosta tänään.

Tämä on kyllä melkoinen sääli. Karjalainen, vaikka kohtuullisen mukavasti onkin pelannut, on selkeästi kakkosveskari tällä hetkellä ja mielellään olisi Larmin maalilla nähnyt. Karjalaisella on kyky ottaa isoja torjuntoja, mutta hieman hirvittää perustorjuntojen kohdalla mitä sieltä tulee. Tässä ovelasti Pennanen näemmä laittaa kaikki paineet Ässille ja repaleisella kokoonpanolla lähdetään taistelemaan pisteistä.
 

Ressa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
"Jaa siellä on Kerholla mahatautia liikkeellä. Me ollaan pojat voitettu tää matsi. *nacs*"

Jyrki Aho, kommentit 0-5 päättyneestä matsista?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös