New York Islanders 2016–2017

  • 29 197
  • 99
Doug "dead weight" Weight herättää jo heti alkuun melkoisia naurunpyrskähdyksiä ja näyttää siltä, että Brooklynissa on nostettu tassut kiltisti ilmaan tämän sesongin osalta. Ikävää sinänsä. Capuanolla oli pari ihan okei kautta, mutta ilmeisesti kesän menetykset pelaajistossa olivat loppuunsa liikaa. Ladd oli nimenä iso kala verkkoon, mutta dude onkin sitten paljastunut lähinnä kalapuikoksi. Sitäkään en vielä täysin ymmärrä, että kuinka Strome on taantunut tuollaiseksi sukaksi ja sama Nelsonin kohdalla. Tavaresin hokkareissa kyllä kelaisin enemmän, kuin pari kertaa, että nappaako tuollaisessa seurassa pidemmällä tähtäimellä jatkaa.
 

passenger

Jäsen
Maalivahtisekoilut eivät ole vaikuttaneet kuitenkaan kassareiden tasoon. Greiss on ollut todella hyvä.

Liian myöhään tapahtuu vaihto. Capuanolla ei ole ollut mitään annettavaa enää pitkään aikaan.
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
Olisi kiinnostavaa kuulla, mitä olivat Capuanon vahvuudet ja heikkoudet Islanders-kannattjien mielestä?
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Snow hankki tälllä itselleen lisää aikaa ja edes pienen mahdollisuuden saada pitää Tavares joukkueessa ensi kauden jälkeenkin. Jos jonkun pitäisi lähteä organisaatiosta on se GM joka ei ole edelleenkään saanut hankittua joukkeen ainoalle tähdelle laitureita. Capuano tehnyt saamillaan työkaluilla ihan kelvollista jälkeä ja löytänee uuden työpaikan melko pian.
 

Harppuuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Islanders/Kraken ja Doro Wierer
GM vaihtoon ja äkkiä, oli Capuanokin ehkä hieman liian pitkään pallilla ! Suurin syy tietenkin oudot pelaaja kuviot ja maalivahtisekoilu ! Bruinsia pataan 4-0 ja potkut
 

Fishstick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Islanders
Islanders on pyytänyt luvan neuvotella Gerard Gallantin kanssa jo yli viikko sitten ilmeisesti. Mies toimi kuitenkin jo isleissä apuvalmentajana 07-09, joten organisaatio olisi ainakin tuttu, mutta
McKenzien twitterin mukaan Gallant saattoi silloin ykköskanditaatti hommaan mutta ei ole varmaa onko enää.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Tavares on ilmeisesti herännyt ja jälki on ollut kovaa. Viimeiset viisi peliä tuottaneet 8+1 tehot. Samalla Islanders on onnistunut myös voittamaan muutaman ottelun. Tätä menoahan joukkue alkaa nousemaan huonoille draft sijoille.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Tavares on ilmeisesti herännyt ja jälki on ollut kovaa. Viimeiset viisi peliä tuottaneet 8+1 tehot. Samalla Islanders on onnistunut myös voittamaan muutaman ottelun. Tätä menoahan joukkue alkaa nousemaan huonoille draft sijoille.

Eihän siinä ole enää "kuin" viisi pistettä viivaan. Toki vaatisi vireen pitämistä, eikä tuo niin hyvältä muutenkaan näytä, että pleijareissa voisi tulosta tehdä. Toisaalta tänä vuonna ei ole mitenkään erityisen hyvä draftivuosi, joten kyllä sitä nousua kannattaa nyt kokeilla, kun näyttää edes hiukan maistuvan.
 

Tavares#91

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders, Vegas Golden Knights, Ilves
Ensi yönä vastassa Montreal ja pisteet olisi tarpeen. Voitto taskussa olisi kiva lähteä all-star tauolle. Greiss jatkaa maalilla ja Beauvillier tekee paluun kokoonpanoon yhden matsin huilin jälkeen.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Berubelle lienee startteja luvassa loppukaudesta. Islanders on vuoden vetänyt kolmen veskarin taktiikalla, siitä lähtien kun poimivat vuosi sitten harjoitusleirien päätteeksi Beruben waivereista. Nyt sitten tuli ratkaisu kolmen maalivahdin taktikkaan kun Halak lähti waiversiin. Sillä välin Berube on istunut lähes kokoajan tyhjän panttina siellä, vailla peliaikaa. Loppukaudesta muistaakseni pitäisi saada vähintään 30 minuuttia peliaikaa jossain 25 ottelussa jotta ei olisi kesällä vähäisen kokemuksensa vuoksi UFA-statuksella. Kun kerran ovat kokoajan pitäneet hänet ylhäällä ja nyt heittivät Halakin waiversiin, niin luulisi Beruben varalle olevan suunnitelmia, ja aikeissa välttää se ettei siitä tule kesällä UFA:aa sitten.

Joo onhan tuo Islesin maalivahtikuvio ihmetyttänyt jo viime kaudesta saakka. Kuten sanoit, niin Beruben varalla jotain suunnitelmia täytyy olla kun pelkäsivät niin kovasti, että menettävät waiversin kautta hänet ja siksi pitivät koko ajan ylhäällä.

Hauska juttu on sekin, että Halakilla ja Berubella on sama agentti, Allan Walsh, joka on alusta saakka kritisoinut varsin kovin sanoin Islandersin peluutusta. Kolmen maalivahdin kanssa maalivahdit eivät saa riittävästi treeniä pysyäkseen vireessä. Tai siis tätä mieltä Walsh on ollut ja varmaan ihan aiheestakin. Halak laitettiin huhujen mukaan "treidilistalle" heti Walshin viimeisimmän avautumisen jälkeen. Ilmeisesti sitten kauppakumppaneita ei löytynyt ja nyt kokeillaan waiversin kautta päästä Halakista eroon.

Silti tuossa on vielä edelleen yksi asia mitä en ymmärrä. Miksi Islanders on niin rakastunut tuohon Berubeen? Väitän, että kahta molaria ylhäällä pitämällä ja peluuttamalla tulos ei olisi ollut ainakaan nyt nähtyä kehnompi ja Halakilla olisi voinut olla jopa treidiarvoakin. Ja onhan tuossa vielä sekin puoli, että Halak on ainoa nykyisestä kolmikosta, jolla sopimus jatkuu vielä tämän kauden yli. Greiss on UFA ja saattaa karata muualle ja Islanders saa etsiä itselleen uuden maalivahdin Beruben kaveriksi. Berube on RFA.

Halakin waivereiden jälkeen toisessa ketjussa kirjoitettuja nuo viestit.

Berube on sen jälkeen aloittanut ainoastaan yhden Islandersin pelaamasta 11 ottelusta (eikä ilmeisesti tänäänkään saa starttia). Berube tulee ikänsä ja vähäisen kokemuksensa vuoksi olemaan tänä kesänä UFA-statuksella ellei pelaa vähintään 30 minuuttia yhteensä 19 Islandersin jäljellä olevista 36 ottelusta. Nähdyn perusteella ei ole mitään viitteitä että niin tulisi tapahtumaan, joten hyvin todennäköisesti on kesällä sitten UFA-statuksella. Ei voi kuin ihmetellä Islandersin toimintaa Beruben kanssa. Siitä waiver-poiminnastahan tuo koko epäonnistunut kolmen maalivahdin taktiikka lähti liikkeelle ja sitten tälle ei edes anneta vastuuta sen vertaa ettei saavuttaisi UFA-statusta 25-vuotiaana (täyttää 26v vasta heinäkuun puolella joten muutoin iän puolesta olisi vasta kesällä 2019 tullut UFA:ksi, jos olisi vaan saanut pelejä alleen riittävästi). Snow'lla ollut selvästi joku todellinen master plan Beruben suhteen, ja se on niin vaikeaselkoinen ettei itsekään tajunnut sitä.

Tokihan Islanders vielä voi ennen heinäkuun alkua tehdä jatkosopimuksen Beruben kanssa, eihän siinä mitään. Ottaen kuitenkin huomioon kuka hänen agenttinsa, agentin aiemmat kommentit ja Beruben saama vähäinen vastuu, niin ei ehkä ihan todennäköisintä kuitenkaan? Tokihan raha ratkaisee eikä Berube tämän viimeisen kahden vuoden aikana saamansa olemattoman vastuun kanssa muualtakaan oikein voi lähteä hakemaan varmaa pelipaikkaa NHL:n puolelta. Islanders sentään sellaisen tarjonnee ja ehkä yksisuuntaisen sopimuksen kera.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuulemma Uniondaleen eivät enää palaa, joten jos tulee kenkää Brooklynistä ja Queensiin ei rakennúteta uutta areenaa, mikä on epätodennäköistä, niin seuraava pysäkki on sitten jotain Kansasin ja Quebecin väliltä.
 
Tuli katsottua ensimmäinen post-Capuano peli Red Wingsiä vastaan ja ihan hyvälle näytti vaikka tappio tulikin (Wingsin voittomaali viimeisellä minuutilla kahden puolustajan kautta maalin). Peli oli huomattavasti aktiivisempaa kuin Cappyn aikana ja puolustus vaikutti varmemmalta kuin aikoihin. Toki vain tämä yhden pelin otanta ja vastustaja ei nyt ihan parhaimmasta päästä ollut mutta en ihmettele, että tuollaisella pelillä on voittoja raavittu kasaan ja playoffeihinkin vielä kaikki mahdollisuudet. Jännä nähdä jos Weightin johdolla lentokeli kestää loppukauden ja edetään pudotuspeleihin asti, ollaanko uutta päävalmentajaa vielä kartoittamassa.

Pelaajistossa Ladd alkanut heräilemään, teki maalin Detroitia vastaan ja pääsi kolmannessa erässä kokeilemaan jo Baileyn ja Tavaresin rinnalla ykkösessäkin. Vaikka Ladd tulee tuskin koskaan olemaan tuon sopimuksen arvoinen, uskon, että tulee parantamaan reilusti tuosta alkukauden hiihtelystään. Paljonhan oli huhuja, että Ladd olisi pelannut alkukaudella loukkaantuneena mikä voi selittää tuota alkukauden koomaa. Myös Chimera on esiintynyt edukseen jo pitkän aikaa ja jollain tavalla vaikuttaa sympaattiselta pelaajalta; ei tee ehkä niitä kauneimpia maaleja mutta nopeudellaan aiheuttaa vastustajan puolustukselle harmaita hiuksia. Vaikka Matt Martinista pidin Islandersin paidassa on Chimerasta pelillisesti enemmän hyötyä (jos nyt voi edes verrata yksi yhteen heidän roolejaan). Dennis Seidenberg tuntuu ainakin Hfboardsin puolella saavan melkoisesti kehuja ja toivotaan jopa jatkosopparia mutta allekirjoittanutta saksalaisen peli ei edelleenkään vakuuta. Okei, rooli on kolmosparin omanpään luuta mutta silti Seidenberg on vaan hidas ja viime yönäkin Red Wings taisi rokottaa yhdestä hänen virheestään.

Viime aikoina on noussut myös pintaan (taas) keskustelut Hamonicin kauppaamisesta hyökkääjään. Mitäs mielipiteitä täällä herättää? Itse ainakin olisin avoin Hamonicin treidaamiselle jos paluupostissa tulisi laadukas top-6 hyökkääjä. Hamonic on valitettavan loukkaantumisherkkä ja Pelech on näyttänyt, että hän voi helposti pelata jo top-4 minuutteja puolustuksessa. Lisäksi AHL:ssä on oikealle puolelle kasvamassa Pulock.

Ducheneen en usko Hamonicin pelkästään riittävän vaan kylkeen tarvitsisi heittää Barzal tai Pulock, mikä ei mielestäni olisi järkevää. Ja muutenkin ainakin jos huhuja on uskominen, Duchene liikkuu mahdollisesti Kanadan tai Carolinan suuntaan. Jos miettii muita vaihtoehtoja näkisin, että tarve olisi nimenomaan oikealle laitahyökkääjälle. Ensi kesänä esim. TJ Oshie olisi UFA mutta sopimus lienee luokkaa 6x6, mikä alkaa olemaan siinä rajoilla onko järkeä tarjota kolmekymppiselle Oshielle. Muita vaihtoehtoja voisivat olla esimerkiksi Jordan Eberle tai Gustav Nyquist. Hamonic <-> Eberle swappia on huhuttu ties kuinka pitkään mutta tuntuu, että valtaosa Islandersin faneista ei tuota kauppaa tekisi. Nyquistia on huhuttu Detroitista pois ja hänen hintansa lienee matalampi kuin Eberlellä mutta pisteiden valossa ruotsalainen on taantunut vuosi vuodelta. Eberle noista ainakin itseäni houkuttelisi, lähes 500 peliä NHL:ssä PPG:n ollessa 0.76 ja tuollainen takuuvarma 25+35 mies. No, katsotaan mitä kesä tuo tullessaan, uskoisin laajennusdraftin myötä olevan melkoiset hulinat treidien osalta.

Loppuun vielä jos hieman virtuaalimanageroi jo ensi kautta niin jos saisi Vegasin valitsemaan Stromen tai Hickeyn ja Hamonic vaihdettaisiin Eberleen voisi kokoonpano olla jotain tähän suuntaan:

Lee - Tavares - Bailey
Beau - Nelson - Eberle
Ladd - Quine - Chimera
Kule - Cizikas - Clutterbuck
Prince/Barzal?

Leddy - Pelech
CdH - Boychuk
Hickey- Pulock
Mayfield

Greiss
Berube
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
Tuli katsottua ensimmäinen post-Capuano peli Red Wingsiä vastaan ja ihan hyvälle näytti vaikka tappio tulikin (Wingsin voittomaali viimeisellä minuutilla kahden puolustajan kautta maalin). Peli oli huomattavasti aktiivisempaa kuin Cappyn aikana ja puolustus vaikutti varmemmalta kuin aikoihin. Toki vain tämä yhden pelin otanta ja vastustaja ei nyt ihan parhaimmasta päästä ollut mutta en ihmettele, että tuollaisella pelillä on voittoja raavittu kasaan ja playoffeihinkin vielä kaikki mahdollisuudet. Jännä nähdä jos Weightin johdolla lentokeli kestää loppukauden ja edetään pudotuspeleihin asti, ollaanko uutta päävalmentajaa vielä kartoittamassa.

Pelaajistossa Ladd alkanut heräilemään, teki maalin Detroitia vastaan ja pääsi kolmannessa erässä kokeilemaan jo Baileyn ja Tavaresin rinnalla ykkösessäkin. Vaikka Ladd tulee tuskin koskaan olemaan tuon sopimuksen arvoinen, uskon, että tulee parantamaan reilusti tuosta alkukauden hiihtelystään. Paljonhan oli huhuja, että Ladd olisi pelannut alkukaudella loukkaantuneena mikä voi selittää tuota alkukauden koomaa. Myös Chimera on esiintynyt edukseen jo pitkän aikaa ja jollain tavalla vaikuttaa sympaattiselta pelaajalta; ei tee ehkä niitä kauneimpia maaleja mutta nopeudellaan aiheuttaa vastustajan puolustukselle harmaita hiuksia. Vaikka Matt Martinista pidin Islandersin paidassa on Chimerasta pelillisesti enemmän hyötyä (jos nyt voi edes verrata yksi yhteen heidän roolejaan). Dennis Seidenberg tuntuu ainakin Hfboardsin puolella saavan melkoisesti kehuja ja toivotaan jopa jatkosopparia mutta allekirjoittanutta saksalaisen peli ei edelleenkään vakuuta. Okei, rooli on kolmosparin omanpään luuta mutta silti Seidenberg on vaan hidas ja viime yönäkin Red Wings taisi rokottaa yhdestä hänen virheestään.

Viime aikoina on noussut myös pintaan (taas) keskustelut Hamonicin kauppaamisesta hyökkääjään. Mitäs mielipiteitä täällä herättää? Itse ainakin olisin avoin Hamonicin treidaamiselle jos paluupostissa tulisi laadukas top-6 hyökkääjä. Hamonic on valitettavan loukkaantumisherkkä ja Pelech on näyttänyt, että hän voi helposti pelata jo top-4 minuutteja puolustuksessa. Lisäksi AHL:ssä on oikealle puolelle kasvamassa Pulock.

Ducheneen en usko Hamonicin pelkästään riittävän vaan kylkeen tarvitsisi heittää Barzal tai Pulock, mikä ei mielestäni olisi järkevää. Ja muutenkin ainakin jos huhuja on uskominen, Duchene liikkuu mahdollisesti Kanadan tai Carolinan suuntaan. Jos miettii muita vaihtoehtoja näkisin, että tarve olisi nimenomaan oikealle laitahyökkääjälle. Ensi kesänä esim. TJ Oshie olisi UFA mutta sopimus lienee luokkaa 6x6, mikä alkaa olemaan siinä rajoilla onko järkeä tarjota kolmekymppiselle Oshielle. Muita vaihtoehtoja voisivat olla esimerkiksi Jordan Eberle tai Gustav Nyquist. Hamonic <-> Eberle swappia on huhuttu ties kuinka pitkään mutta tuntuu, että valtaosa Islandersin faneista ei tuota kauppaa tekisi. Nyquistia on huhuttu Detroitista pois ja hänen hintansa lienee matalampi kuin Eberlellä mutta pisteiden valossa ruotsalainen on taantunut vuosi vuodelta. Eberle noista ainakin itseäni houkuttelisi, lähes 500 peliä NHL:ssä PPG:n ollessa 0.76 ja tuollainen takuuvarma 25+35 mies. No, katsotaan mitä kesä tuo tullessaan, uskoisin laajennusdraftin myötä olevan melkoiset hulinat treidien osalta.

Loppuun vielä jos hieman virtuaalimanageroi jo ensi kautta niin jos saisi Vegasin valitsemaan Stromen tai Hickeyn ja Hamonic vaihdettaisiin Eberleen voisi kokoonpano olla jotain tähän suuntaan:

Lee - Tavares - Bailey
Beau - Nelson - Eberle
Ladd - Quine - Chimera
Kule - Cizikas - Clutterbuck
Prince/Barzal?

Leddy - Pelech
CdH - Boychuk
Hickey- Pulock
Mayfield

Greiss
Berube


Eikös Halak ole myös pelinappula siirroissa? Halak ja Hamonic Edmontoniin ja Eberle Nykiin??
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Vaivihkaa on Islanders kivunnut kohti pudotuspelejä hallispekulaatioista ja valmentajanvaihdosta huolimatta - tai juuri niistä syistä. Kaksi pistettä Bostonia perässä neljä ottelua vähemmän pelanneena.
 

Saskatoon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
Kuulemma Uniondaleen eivät enää palaa, joten jos tulee kenkää Brooklynistä ja Queensiin ei rakennúteta uutta areenaa, mikä on epätodennäköistä, niin seuraava pysäkki on sitten jotain Kansasin ja Quebecin väliltä.

Hieman vanha juttu jo, mutta kun uutinen tuosta Barclaysista lähtemisestä tuli niin Connecticutin kuvernööri ja Hartfordin pormestari lähettivät kutsun Islandersille muuttaa Hartfordiin. Suhtkoht kaukana tämäkin siirto olisi, mutta kuitenkin suhtkoht mielenkiintoista olisi nähdä josko NHL tekisi paluun myös Hartfordiin.

XL Center offered to Islanders - WFSB 3 Connecticut
(wfsb.com)
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Islanders ei lähde mihinkään New Yorkista. Nykki on markkina-alueena niin valtaisa ja potentiaali iso ettei omistajat uhraa sitä jonkun Kansas Cityn tai Hartfordin takia. Islesin ostohinnassa näkyi varmasti joukkueen sijainti Isossa Omenassa ja sinne se tulee jäämään, ellei hallitilanne mene aivan mahdottomaksi.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Aika nasuliin paikkaan pääsee Tavares kyllä uutta sopimusta hieromaan. Ikää 27v ja uran prime kohdillaan ja edessä. Siinä tulee olemaan aika monta kilpailijaa saarelaisilla ja se taitaa olla isompi ongelma Islandersille kuin muutto tai Barclays center?
 

M.Rönkkö-83

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Islanders
New Yorkin "fanien tietotoimisto" huhuilee isoa kalaa sekä Halak + Hamonic + joku lupauksista saattaa siirtyä vaihdossa. Halak nyt lähtenee varmasti.
 

Tiiviste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, Isles, Flyers, Ässät
Läheltä liippasi playoff-paikka, mutta nyt kävi näin. Ensikaudella uusi yritys.

Ainoa syy postaukseeni oli vain informoida, että Doug Weight ilmeisesti jatkaa ensikaudella valmentajana:
Weight Named Head Coach | NHL.com
 
Niinhän siinä kävi, että huolimatta viimeisen kuuden ottelun voittamisesta pudotuspelipaikka jäi yhden pisteen päähän. Vaikka tuo melko karvas karsiutuminen loppujen lopuksi olikin niin voi pienen pureskelun jälkeen Islandersin kautta pitää plusmerkkisenä. Alkukausi Capuanon kanssa täysin vihkoon ja jo toinen kausi kolmen maalivahdin kanssa sekoillessa sekoittivat pakkaa, mutta Weightin astuessa penkin taakse ja Halakin lähettäminen farmiin nostivat lopulta Islandersin jälleen takaisin kartalle ja taisteluun playoff-paikoista. Jonkin asteisena välikautena voi mennyttä kautta kuitenkin pitää mutta uskon, että Islanders on nyt menossa parempaan suuntaan.

Ensinnäkin uudet omistajat ovat nyt seuranneet toimintaa taustalla ja tutustuneet seuraan toimintamalleihin, joten heidän panoksensa tulee tulevaisuudessa näkymään yhä enemmän. Toiseksi penkin päässä on nyt hyvässä hypessä oleva valmentaja, jolla on pelaajiston luottamus ja selkeä pelitapa. Weightillekin tuo valmennuspestin varmistuminen luo työrauhan ja kesän ajan saa vielä paremmin ajaa omaa filosofiaan joukkueeseen. Lisäksi huhuissa on ollut, että hänelle etsitään kokenutta apuvalmentajaa, mikä taatusti helpottaa Weightin työtä.

Pelaajiston osalta Islandersilla on mielestäni ihan kohtuullinen tilanne. Runko on vakaa ja jos kesän suurin prioriteetti, eli Tavaresin jatkosopimus, saadaan maaliin, voi joukkueen kasaamista hänen ympärilleen jatkaa. Suuria heikkouksia ei pelaajistossa ole ja ns. albatrossi-sopimuksia ei ole kuin Laddilla ja varauksella Boychukilla. Prospektipooli on todella laadukas ja lupauksia on pystytty ajamaan etenkin Weightin alaisuudessa paremmin sisään. Kuitenkin näkisin, että jos se viimeinen steppi uskottavaksi contenderiksi halutaan ottaa, on Islandersin saatava joukkueeseen lisää ratkaisuvoimaa ja sitä oikeaa talenttia keskinkertaisuuden sijaan.

En enempää uskalla lähteä spekuloimaan ensi kauden joukkueella kun laajennusdraftin myötä kesä saattaa olla melkoista hulinaa ja useita pelaajia liikkuu suuntaan jos toiseenkin. Kuitenkin haluaisin joukkueeseen sitä ns. x-factoria ratkaisusektorille tulkoon se sitten omien lupausten myötä tai treidillä. Lisäksi jos Snow'lle saisi kirjoittaa toivomuskirjeen niin ensi kauden rosterissa en mielellään näkisi ketään seuraavista: Strome, Nelson, Hickey & Seidenberg. Kiitos!
 

Fishstick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Islanders
Olipas erikoinen ratkaisu Jarolta, ei kovin hyvältä joukkuepelaajalta vaikuta, mutta tosin maalivahdit ovatkin hieman erikoisia. Vähän turhan pitkä rangaistus oli, koska paluun jälkeen jaro oli vireessä ja nosti saarelaiset otteillaan playoff-taisteluun uudelleen.
Mielenkiinnolla odotan miten ensi kaudella sekoillaan mv-osastolla sillä eipä Berubekaan oikein näyttö paikkojaan hyödyntänyt vaikka tietysti pelaamattomuuskin vaikutti siihen.

Halakin ottelut noston jälkeen:

@ NJD 1 1 0 0 0 39 2 .949 0 59:52

Apr 6 @ CAR 1 1 0 0 0 29 0 1.000 1 59:56

Apr 4 @ NSH 1 1 0 0 0 23 1 .957 0 61:25

Apr 2 @ BUF 1 1 0 0 0 37 2 .946 0 60:00

Mar 31 vs NJD 1 1 0 0 0 27 1 .963 0 60:00

Mar 30 @ PHI -- 0 1 0 0 21 2 .905 0 51:01

Mar 24 @ PIT 1 1 0 0 0 40 3 .925 0 65:00
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös