Törmäselle kenkää!

  • 178 160
  • 823

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Kuten itsekin kirjoitit HIFK:n rosterissa ei tapahtunut merkittäviä muutoksia ja siksi en allekirjoita väitettä, että kemiat eivät kohtaa pukukopissa. Joukkue on täynnä jätkiä, jotka voittivat viimekaudella runkosarjan ja pelasivat finaalit Stögön valmentamana, joka on kiistaton näyttö myös valmennuksen onnistumisesta. Vuodessa kurssi harvoin muuttuu pelaajien ja valmennuksen välillä etenkin, jos taustalla on yhteistä historiaa onnistumisista. Itsellenikin on hienoinen mysteeri tuo HIFK:n pelillinen taantuminen. Pelitapa on suurinpiirtein sama, lähteneet pelaajat on korvattu suurinpiirtein saman profiilin jätkillä jne. Ehkä syy löytyy siitä, että kokonaisuus ei toimi yhtä hyvin kuin viimekaudella.

On myönnettävä, että viimeisimmästä HIFK:n matsista, jonka olen nähnyt on vierähtänyt pitkälti toista kuukautta, mutta etenkin alkukaudesta HIFK pyrki kiekollisena luomaan miesylivoimatilanteita edelliskautta enemmän. Ei oikein toiminut. Ehkä Törmäsellä on jokin pakonomainen tarve pyrkiä luomaan jatkuvasti uudistuksia/nyansseja pelitapaansa, jonka lopputuloksena pelaajille lastattu kuorma on liian suuri. Jos pelitapa toimii ja siinä on selkeä logiikka pelaajien ei tarvitse silloin sitä soveltaa vaan kaikki tapahtuu automaattisesti ja seurauksena on (pelitavasta rippumatta) pelinopeuden parantuminen. Pelille on tällöin olemassa sopivan kokoinen raami, jonka sisällä pelaajilla on lupa/mahdollisuus toimia. Tällöin myös roolitusten teho paranee. Jos raamit -kuten kenties Törmäsen tapauksessa- ovat liian suuret lastataan pelaajille liikaa vastuuta jolloin roolitusten teho vähenee. Seurauksena pelitapa, jossa ei ole logiikkaa. Jos raamit taas ovat liian pienet pelirohkeus kärsii, joka myös vähentää roolituksen tehoa.

Lätkä on kuitenkin lopulta varsin yksinkertainen peli. Omasta mielestäni valmentajan tärkein homma on hiffata se, että minkälaista rosteria tässä nyt yritetään saada pelaamaan mahdolisimman tehokasta lätkää ja näyttöjä siinä onnistumisesta Stögöllä on. Edelleen pätee vanha lainalaisuus: onnistumiset ruokkivat onnistumisia ja päinvastoin. Stögön homma on nyt kääntää kurssi.

Hyvää tekstiä kyllä. On siellä kuitenkin yksi iso muutos tapahtunut, ja se on puolustusmateriaali.

Lähteneistä pakeista Auvitu, Järvinen, Taimi ja välillä Taipaluskin (viimeisellä oli kyllä sitten se toinen puoli myös) pelasivat erittäin hyvin kiekkoa ylöspäin, ja loivat maalipaikkoja myös monellakin tavalla. Tällä hetkellä puolustus on todella paljon rajallisempi taidon ja pelinopeuden suhteen vrt viime kausi, ja siihen kun lisää vielä monen hyökkääjän sukelluksen, niin peli näyttää todella junnumaiselta suorastaan välillä.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onhan toki tästäkin Törmäsen kohdalla näyttöä. Mestaruus Bernissä 2013 ja heti perään potkut. Luultavasti aika samanlainen tilanne oli tuolloin Sveitsissä, mitä nyt Nordiksella. Mikä ikinä se tilanne sitten onkaan.

Ja nuokin potkut olivat todellinen menestys: Sijoitus jengillä Törmäsen potkujen hetkellä marraskuussa yhdeksäs ja sijoitus kauden lopussa yhdeksäs. Eivät sentään karsiutuneet sarjasta. Vähän tulee mieleen, olisiko kuitenkin kannattanut pitää mestarivalmentajasta kiinni.
 

Stigu

Jäsen
Jos pelitapa toimii ja siinä on selkeä logiikka pelaajien ei tarvitse silloin sitä soveltaa vaan kaikki tapahtuu automaattisesti ja seurauksena on (pelitavasta rippumatta) pelinopeuden parantuminen. Pelille on tällöin olemassa sopivan kokoinen raami, jonka sisällä pelaajilla on lupa/mahdollisuus toimia. Tällöin myös roolitusten teho paranee. Jos raamit -kuten kenties Törmäsen tapauksessa- ovat liian suuret lastataan pelaajille liikaa vastuuta jolloin roolitusten teho vähenee. Seurauksena pelitapa, jossa ei ole logiikkaa. Jos raamit taas ovat liian pienet pelirohkeus kärsii, joka myös vähentää roolituksen tehoa.
Noin! Veli C.Orrilta jälleen kerran asiaa.

Muut valmentajathan tekevät niin, että pitävät raamit (pelaajien vapaudet) pienenä alkukaudesta, ja kun pelitapa on sisäistettyjä, raameja löysätään. Mun kaaliin ei mene, miksi niitä vapauksia pitäisi olla heti alusta asti. Esim viime pleijareissa jos olisi pitänyt erotella jengit kenellä oli löysät raamit heti kauden alusta asti, ja kenellä niitä löysättiin vasta kun pelitapa oli kunnossa, olisi tuo ollut mahdotonta. Samanlaista lätkää siellä jengit pelasivat, ja samanlailla esim. Tapparan pelaajat pystyivät reagoimaan ja olemaan luovia, kuin IFK:n pelaajat.

Stögön ongelmathan ovat tällä kaudella hyökkäyksissä. Itse en osta tuota argumenttia, että neljän pakin (Taimi, Aulie, Järvinen, Taipalus) poistuminen olisi tähän syy. Kyllä tuolla on kiekollisia pakkeja esim. Eronen (korvaa Taimen) ja Salmela (korvaa esim. Taipaluksen) , toki myönnän että yksi kiekollinen pakki puuttuu.

Henki jengin sisällä on selkeästi paska, mutta olen samaa mieltä mm. PPK:n kanssa: Tämäkin on valmentajan asia: jos joku mätä omenaa pitää hyllyttää, niin sitten se hyllytetään. Ellei sitten Stögö tämänkin suhteen ole ns. moderni valmentaja ja kysy pelaajalta itseltään haluaako tämä hyllyttää itsensä.
 

Lehmus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ehkä Törmäsellä on jokin pakonomainen tarve pyrkiä luomaan jatkuvasti uudistuksia/nyansseja pelitapaansa, jonka lopputuloksena pelaajille lastattu kuorma on liian suuri. Jos pelitapa toimii ja siinä on selkeä logiikka pelaajien ei tarvitse silloin sitä soveltaa vaan kaikki tapahtuu automaattisesti ja seurauksena on (pelitavasta rippumatta) pelinopeuden parantuminen. Pelille on tällöin olemassa sopivan kokoinen raami, jonka sisällä pelaajilla on lupa/mahdollisuus toimia. Tällöin myös roolitusten teho paranee. Jos raamit -kuten kenties Törmäsen tapauksessa- ovat liian suuret lastataan pelaajille liikaa vastuuta jolloin roolitusten teho vähenee. Seurauksena pelitapa, jossa ei ole logiikkaa. Jos raamit taas ovat liian pienet pelirohkeus kärsii, joka myös vähentää roolituksen tehoa.

Itse uskon täysin tähän näkemykseen. Törmänen on erittäin fiksu ja uudistusmielinen kaveri, jolla luultavasti on pyrkimyksenä luoda valmennuksen saralle jotain uutta ja innovatiivista. Ongelmana kuitenkin on juuri se, että Törmäsen Laissez-faire -ajattelutapa juurikin kuormittaa liikaa pelaajia, jotka eivät ole riittävän itseohjautuvia ja jotka pikemminkin kaipaisivat selkeää ohjeistusta ja tietynlaisen mallin noudattamista. Eivät kaikki pelaajat kuitenkaan ole riittävillä alyllisillä resursseilla tai aktiivisuudella varustettuja, että he voisivat järkeillä omalle ketjulleen voittavan pelitavan ottelusta toiseen. Tällaiset pelaajat saattavat miettiä, että eikö juuri tätä varten ole valmentajat, jotka funtsivat ja luovat selkeät suunnitelmat, joita pelaajat toteuttavat parhaansa mukaan kentällä. Tiettyjen pelaajien fleguilu voi jossain määrin olla eräänlaista kapinaa Törmäsen delegoivaa valmentamista vastaan. Pelaajat eivät halua ottaa vastuuta oman pelitavan kehittämisestä vaan koittavat heittää palloa takaisin Stögön suuntaan. Stögö taas puolestaan haluaa haastaa ja kehittää pelaajia entisestään ja pistää palloa takaisin.

Ja toki tässä paletissa pelaajia kuormittaa entisestään se, että loukkaantumisia on ollut hurjasti ja ajattelutyötä on joutunut tekemään todella paljon enemmän, kun ketjut vaihtuvat lähes jokaisessa ottelussa. Voi hyvinkin olla, että tämän tiimoilta on saattanut herätä jonkinlaista kapinaa kopissa.

E: Lisäyksenä vielä, että homma kyllä toimisi, jos joukkue olisi täynnä Ramuja, Elkinsejä ja Aaltosia. Parruilla ja Muuleilla ei ole kykyä, Puustiset eivät vain yksinkertaisesti jaksa, Lennut ja Luttiset olisivat voineet tarttua hommaan 5 vuotta sitten, mutta nyt näin eläkepäivien kynnyksellä ei oikein taida jaksaa enää sykkiä mitään ylimääräistä.
 
Viimeksi muokattu:

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Muut valmentajathan tekevät niin, että pitävät raamit (pelaajien vapaudet) pienenä alkukaudesta, ja kun pelitapa on sisäistettyjä, raameja löysätään. Mun kaaliin ei mene, miksi niitä vapauksia pitäisi olla heti alusta asti. Esim viime pleijareissa jos olisi pitänyt erotella jengit kenellä oli löysät raamit heti kauden alusta asti, ja kenellä niitä löysättiin vasta kun pelitapa oli kunnossa, olisi tuo ollut mahdotonta. Samanlaista lätkää siellä jengit pelasivat, ja samanlailla esim. Tapparan pelaajat pystyivät reagoimaan ja olemaan luovia, kuin IFK:n pelaajat.
Näin -tai pitäisikö sanoa noin!- se menee. Mä luulen, että Stögö ajattelee pelaajien kehittyvän sitä luovemmiksi mitä enemmän niille antaa vapauksia. Jos heti alkukaudesta saa soveltaa niin loppukaudesta ne kaikki on jääkenttien Picassoja ja lopputulos on sadunhohtoista Disney On Ice - spektaakkelia.

Ongelma mun mielestä Stögön filosofiassa on se, että ei ota kenties riittävästi huomioon pelaajamateriaalin rajoituksia. Tiivistetysti, mitä parempi peliäly, reagointikyky ja tilanteiden tunnistamisen taito sitä enemmän vapauksia voi ja toisinaan kannattaa antaa. Mutta kun samat vapaudet annetaan vaikkapa Åstenille ei tulos mairittele. Siksi itse liputan tiukahkon roolituksen puolesta, Liiga ei kuitenkaan ole NHL, jossa keskivertopelaajan taitotaso erityisesti peliälyn osalta on monta luokkaa parempaa kuin Liigassa. Onnistunut roolitus kulkee lisäksi usein käsi kädessä pelikurin kanssa.

Törmänen on erittäin fiksu ja uudistusmielinen kaveri, jolla luultavasti on pyrkimyksenä luoda valmennuksen saralle jotain uutta ja innovatiivista. Ongelmana kuitenkin on juuri se, että Törmäsen Laissez-faire -ajattelutapa juurikin kuormittaa liikaa pelaajia, jotka eivät ole riittävän itseohjautuvia ja jotka pikemminkin kaipaisivat selkeää ohjeistusta ja tietynlaisen mallin noudattamista.
Ehdottomasti samaa mieltä. Törmänen yliajattelee pelitapaa, jonka seurauksena pelin logiikka kärsii. Lätkää ei tarvitse keksiä uudelleen. Hitaasti kiiruhtaen toimii lätkässä paremmin kuin kiireesti hidastaen.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse en osta tuota argumenttia, että neljän pakin (Taimi, Aulie, Järvinen, Taipalus) poistuminen olisi tähän syy. Kyllä tuolla on kiekollisia pakkeja esim. Eronen (korvaa Taimen) ja Salmela (korvaa esim. Taipaluksen) , toki myönnän että yksi kiekollinen pakki puuttuu.

Tästä taas itse olen täysin eri mieltä, kuten olen sanonut monta kertaa. Tuon pakiston kiekollinen taito riittäisi perinteisessä suomikiekossa, mutta ei Törmäsen sisäänajamassa kiekossa ja siksi Törmänen on omaan silmään muuttanut HIFK:n pelaamista ja ehkä juuri siksi ollaan entistä enemmän sekaisin. Joku hyvin sanoi, että miksi pakit pitää jakaa puukätisiin pakkeihin ja ns. kiekollisiin pakkeihin. HIFK:n pelityyli on sellainen, että jokaisen pakin kiekollinen uskallus pelata ja taito pitäisi olla tietyllä tasolla. Nyt siellä on liikaa sellaisia puolustajia, joiden kautta pelatessa pelillinen jatkumo katkeaa. Ei sillä ole väliä, että vieressä on se "kiekollinen" puolustaja. HIFK:n kiekollisen pelaamisen pitäisi toimia, kuin kellon rattaat, kun yhdestä rattaasta on hampaat katki, niin alkaa sakkaamaan. Esim. Finleyn syöttötaito pääasiassa riittää ja se on ollut positiivinen yllätys. Vastaavasti esim. Juuso Salmen kiekolliset ratkaisut ovat suoraan sanottuna aivan karmeita ja kaveri on nyt kuitenkin vakiokuusikon pakki. Salmi ei osaa luopua kiekosta oikeassa rytmissä ja lisäksi syöttöjen laatu on kammottavaa.
 

Stigu

Jäsen
Ongelma mun mielestä Stögön filosofiassa on se, että ei ota kenties riittävästi huomioon pelaajamateriaalin rajoituksia. Tiivistetysti, mitä parempi peliäly, reagointikyky ja tilanteiden tunnistamisen taito sitä enemmän vapauksia voi ja toisinaan kannattaa antaa.
Noin (taas)!

Itse jaoin jossain ketjussa IFK:n paskan pelin syyn muistaakseni 75/25 sankareiden Stögö/Caravan kesken. Nythän me emme voi tietää, keitä pelaajia Mr. Caravan on nimenomaan halunnut IFK:hon, mutta kutina on, että ne ovat kaikki näitä IFK-taustaisia pelaajia. Onko sattumaa, että plusmiinuksessa (joka nyt kuvaa jollain tasolla, miten valmennusmetodit on sisäistetty) seurassa on (yli 10 peliä pelanneista) 8 miinuksella olevaa pelaajaa, ja näistä 6 on ns omia poikia?

Nämä omat pojat edustavat (Heiskasta lukuun ottamatta) valitettavasti sitä puukätisintä ja puupäisintä pelaajatyyppiä, ja niitä on hieman liikaa tuossa Stögön jengissä.
 

toimittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Noin (taas)!

Itse jaoin jossain ketjussa IFK:n paskan pelin syyn muistaakseni 75/25 sankareiden Stögö/Caravan kesken. Nythän me emme voi tietää, keitä pelaajia Mr. Caravan on nimenomaan halunnut IFK:hon, mutta kutina on, että ne ovat kaikki näitä IFK-taustaisia pelaajia. Onko sattumaa, että plusmiinuksessa (joka nyt kuvaa jollain tasolla, miten valmennusmetodit on sisäistetty) seurassa on (yli 10 peliä pelanneista) 8 miinuksella olevaa pelaajaa, ja näistä 6 on ns omia poikia?

Nämä omat pojat edustavat (Heiskasta lukuun ottamatta) valitettavasti sitä puukätisintä ja puupäisintä pelaajatyyppiä, ja niitä on hieman liikaa tuossa Stögön jengissä.

Erittäin hyvä huomio siellä eturivissä.
Jos olettaa että jotain perää pukukopin 'ei niin hyvässä hengessä' on niin jostain syystä tulee ekana mieleen tietyt pidemmän ajanjakson IFK-taustaiset pelaajat.
Hyvä että näitä pidemmän linjan HIFK pelaajia on mutta HIFK (lue caravan pojke) on useasti tehnyt tätä jopa urheilullisen menestyksen kustannuksella. Voi olla että se on jopa hallituksen luoma strategia että 'omia poikia' pitää kotiuttaa. Tai sitten on vaan helpompaa värvätä näitä, kuin tehdä jotain oikeaa skouttausta ja löytää pelaajia joissa on potentiaalia kehittyä tai ovat muuten vaan hieman parempia ja ehkä edullisempia.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Mä en oo koskaan ymmärtänyt näitä omat pojat kotiin projekteja. Miksi pitää poimia nekin omat pojat, jotka on ollut laskusuhdanteessa jo vuosia, eikä oo muuallakaan riittänyt. Meidän pitäis tapella mestaruudesta joka vuosi ja sinne ei todellakaan joku syvässä laskussa oleva omapoika kelpaa. No toki niistä aina joku innostuu pelaamaan, mutta harvemmin. Jonkun NHL:stä tulevan ymmärtää, kun eri taso. Ja pakko myöntää, että kiva ollut nähdä Nikke maalilla.

Mutta, milloin esim. Lennu on viimeks tuonnut millekään joukkueelle mitään? Niinpä. Niin paljon, kun niitä hyviä vuosia arvostankin Lennulta.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Joko nyt? No tuskin tässä mitään taphtuu. Katsotaan tulevaisuuteen eikä märehditä menneitä. Taulukkokin näyttää vain historiaa.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joko nyt? Huomenna sitten Lukolta käkättimeen ja kausi alkaa olemaan paketissa.
 

cauna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kertokaa oikeesti päteviä syitä miksei hymyilevänarrihippi joutais saada kenkää?? Kauan seurajohto oikeesti kattoo tämmöstä. "Mestarisuosikki" kyntää, yhdeksänsinä neljän ottelun tappioputkessa ja siis ihan oikeesti, parempaa ei ole luvassa..tällä budjetilla tekee tiukkaa päästä sääleihin? Onko jossain mennyt pieleen?? Herätkää!!
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt Törmäselle hiljalleen monoa perseelle ja eikun työpöytäänsä tyhjentämään.

Viime kevät oli hyvä mutta ei voi taas kyntää tähän malliin, onko joku 4 voittoa kasassa viimeisestä 15 pelistä ja peli on pääsääntöisesti kuraa.

Tuolla ei loista yksilöt eikä joukkue, en tiedä mistä mies tilalle mutta Antti on varmaan nähty. Hänellä tuskin toista finaalikevättä nähdään ja vielä kun ne finaalitkin pitäisi mieluiten kääntää voitoksi. Nyt on jo pudotuspelipaikkakin tiukoilla.
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Hallihuhu, että IFK:ssa illalla tai yöllä tapahtuu jotain. Itse tulkitsin, että huhu koskisi Törmäsen asemaa.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei tästä kaudesta mitään tule enää. Pahin pelko on se, että ensi kausi on samanlaista. Törmäsen aika on nyt nähty, mutta turha palkata ketään ulkopuolelta tähän kuukaudeksi.

Onko se Rindell vielä palkkalistoilla, niin voisi vetää kauden säälien kautta loppuun?

Jos Törmänen pannaan pihalle, niin mistä ja kuka tilalle? Hyvällä palkalla saa Törmänenkin vetää ensi kauden lonkkaa.
 

PPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Nyt ollaan taas kerran päästy siihen upeaan tilaan jossa toivoo oman joukkueen tappiota, ihan vaan siksi että valmentajalle annettaisi potkut. Eihän tämä kausi enää käänny vaikka valkku vaihtuisikin, mutta ei Törmänen enää ansaitse jatkoa. Ja ensi kauttakin pitää ajatella.
 

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vieraisiin pöytiin sen verran koskien Lankisen vaihtoa:

– Ei ollut mahdollista vaihtaa. Toivotaan, että mahdollisimman pian – ehkä lauantaina – pystyy pelaamaan, HIFK-valmentaja Antti Törmänen kertoi Bäckströmistä.

Nikke siis klesana penkillä. Kysymys kuuluukin, miksi?
 

Vanhahermes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Törmäselle on annettu aivan tarpeeksi aikaa osoittaa kykynsä. Ei näytä löytyvän. Samalla ovenavauksella voi lähteä urheilutoimenjohtaja (sic).
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaan, että jos huomenna tulee turpaan, niin tulee sunnuntaina tiedote Törmäsen potkuista.

Törmänen ei todellakaan ole huono valmentaja, mutta ei tämä yhtälö kuitenkaan enää tunnu vain toimivan ja kyllä ne potkut on oikeasti aika lähellä nyt.

Kyllä tässä aika paljon yhtäläisyyksiä siihen Bernin touhuun on. Ensimmäisellä kaudella hyvä kausi, toiselle nappikausi ja kolmannella ei sitten enää lähtenyt.
No, okei ei se IFK:n 2014-2015 mikään niiiin hyvä kausi ollut, mutta taidettiin sitä kärjessäkin jonkin aikaa sarjataulukossa viihtyä ja Tapparaakin kiusattiin puolivälierissä.

Myönnän että kuuluin Törmäseen uskoviin pitkään syksyllä, vaikkei kausi ja otteet siihen aihetta antaneetkaan. Ehkä se viime kauden hohto edelleen häikäisi ja toiveissa oli, että keväällä se alkaa meno kirkastumaan. Ei siltä näytä ja jotain tarvitsee tehdä. Jos Törmäsellä mennään kausi loppuun ja pelit päättyy esim, sääliplayoffeihin, niin fiilikset seuraavasta kaudesta on täysin nollassa jos Antti jatkaa puikoissa.
 

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Törmänen ei varmasti tule saamaan kenkää tämän kauden aikana. Paska on jo housussa, eikä potkut muuttaisi lopputulosta mitenkään; vain mestaruus kelpaa ja kaikki muu on sitä itseään. Näillä otteilla päästään sääleihin ja ehkä puolivälieriin. Huonoimpana säälijenginä saadaan vastaan Tappara ja perinteiseen tyyliin jäädään Tapparan saattamana kesälomille max 4-2 tuloksella. Perseelleen menee myös seuraava kausi ja Törmäsen kanssa myös UTJ voitaisiin potkia helvettiin. Kiva-Harrin kanssa läpsytellään jälleen puolivälieristä pihalle. Sen jälkeen toivotan kaksikon Jalonen ja Peltonen avosylin takaisin Nordikselle
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Törmänen ei todellakaan ole huono valmentaja, mutta ei tämä yhtälö kuitenkaan enää tunnu vain toimivan ja kyllä ne potkut on oikeasti aika lähellä nyt.

Mun mielestä IFK on silti osoittanut poikkeuksellista luottoa Törmäseen. Ainakin selkänoja organisaatiolta on ollut viimeiseen asti vahva. Tässä kohdassa potkujen antaminen urheilullisen tuloksen tähden ei ole enää lainkaan relevanttia kuten itse asian ilmaisit. Kuitenkin potkuilla voidaan saada joukkueen fokus viimein sinne jäälle, jonka vuoksi itse uskon, että Törmänen myös saa piakkoin kenkää sopimuksestaan huolimatta.

Se, voidaanko potkuilla voittaa mitään urheilullisen tuloksen suhteen, sitä on vaikea arvioida, mutta joukkue tarvitsisi uutta alkua ja jotain valoa synkkyyteen. Joukkueen ongelmat ovat varmasti enemmän pelaajistosta ja erinäisistä yksittäisistä asioista johtuvia, mutta päävalmentaja vastaa aina kokonaisuudesta ja jos koko kokonaisuus suorittaa noin alakanttiin koko kauden niin jotain radikaaleja toimenpiteitä on tehtävä.

Tuolla nipulla ei voi taistella sijaa 10 vastaan, ei vaan voi. Kenelläkään valmentajalla ei voi olla organisaatiolta sellaista takatukea, että voisi tuollaisella materiaalilla mennä noin pahasti tutkan alla. Toki IFK:n sisällä varmasti tiedetään asioiden oikea laita, mutta loppukaudesta näyttää tulevan tavalla tai toisella pannukakku. Se, voidaanko siitä edes leipoa hieman yleisöä kiinnostavaa pannukakkua on toinen juttu. Shedden on vapaana ja tarttuisi varmasti täkyyn. Ja kanadalaisena yksinkertaisen kiekon valmentajana ehtisi ehkä jopa tehdä jotain.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Jotenkin se paistaa nyt pahasti läpi, ettei joukkue enää luota pelitapaansa, eli ei myöskään valmentajaan. Mä en oikeasti silti tiedä, potkiako vai ei. Hyviä kokemuksia takavuosilta ei hirveästi ole näistäkään. Joka tapauksessa odotukset ensi kaudesta Stögön johdolla alhaalla. Ehkä ne sitten taas yllättääkin;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös