Urut, kissat ja avaruuspoika – TPS:n ottelutapahtuma

  • 1 315 769
  • 6 496

charlieglide

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eilisestä jäi mieleen Klamydian Mä lähen himaan -biisin soitto varusmiehien kunniaksi. Hyvää pientä piikkiä, ja nuo teeman mukaiset välibiisit piristää hyvin sitä perus soittolistaa. Vielä kun löytyisi vaihtelun vuoksi "kukas se siellä orrella istuu" vierasjoukkueen jäähyn kunniaksi niin olen tyytyväinen :)

Tällaista reagointia myös toivoinkin. Soittipa DJ myös jonkin toisen armeijateemaisen biisin tuon jälkeen, ajattelin että jokos seuraavaksi tulee vielä Johnnyn Ihana aamu.. Ei sentään. Mutta hyviä kevennyksiä ja ainakin omassa kaveriporukassa herätti hilpeyttä.

edit: Kiitokset taas DJ:lle. Hyvä heitto oli tuo Boten Anna tuohon Thorellin hehkutuksen perään.
 
Viimeksi muokattu:

Jazzy76

Jäsen
DJ Thomas Vuorenlinna pisti tänään myös Paranoidia, kun Jore vaati.

Musavalinnat ovat pääosin hänen, mutta kauden alussa mietittiin raamit viihdealan ammattitiimin kanssa. Yksittäisiä juttuja miettii muutaman hengen taustatiimi myös ottelun aikana. Thomas on Twitterissä @DjThoz

Jatkoajassa hän ei ole, mutta lukee satunnaisesti – kuten varmaan arvaattekin.

Hän tekee keikkaa Rajupaja Oy:n kautta. Sama putiikki tekee myös ottelun valot.
 
Viimeksi muokattu:

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
Hyvin on dj vetänyt.

Itse toivoisin vähän lisää volyymia kajareihin. Aika pliisuksi jää tunnelma, koska tuntuu että pienellä on äänet. Mutta, toiset tykkää äidistä ja toiset tyttärestä...

Ja vielä pieni toive: nyt maalitorvea on soittettu 3. kertaa ja 2. töräytyksen kohdalla alkaa Hunajata, jolloin ne menee päällekkäin (hunajatan alku ja sumutorven 3. töräytys). Se ei kuulosta hyvältä, eli se pois --> 2. kertaa sumutorvi ja sitten hunajata täysillä ämyreistä.

edit. korjataan, että pliisuksi jää musiikilla tuotettu tunnelma. Me kannattajat ja yleisö tietysti aina sen parhaan tunnelman luo
 
Viimeksi muokattu:

Jazzy76

Jäsen
2. kertaa sumutorvi ja sitten hunajata täysillä ämyreistä.

Joo. Meikä vähän keuli torven kaa. Sorit siitä.

Tsekataan äänentasoa. Nyt taas oli säädetty näitä uusia kaiuttimia.

Torvesta knoppia. Tässä on linkki merkkiin ja malliin: Model KM-135 Arena/Stadium Air Horn | Kahlenberg

Torvi sijaitsee videotaulun edessä hoitosillalla. A-katsomosta näkee sen, kun tarkkaan katsoo kulkuritilöiden välistä. Tämä on tiettävästi Suomen ainoa aito torvi. Samaa kokoluokkaa kuin Ruotsiin menevissä laivoissa.
 
Viimeksi muokattu:

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Hyvä että voittoon super-tps kuuluu yhä useammin. Kovin ralli tepsin kannustuslauluista!
 
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt vielä kun joku ihan sattumalta löytäisi sen erikoiskultakasetin opelin penkin alta, ja laittaisi tuon johonkin youtubeen tms..

TPS ei sitä voi ilmeisesti julkaista, mutta joku nimetön taho voisi sen löytää "mummon sohvan välistä" ja pistää jakoon.
 
Viimeksi muokattu:
Eihän tuosta olla vieläkään löydetty kuin tuo pieni pätkä? Mutta toisaalta voihan senkin ihan yllättäen joku löytää ja upata youtubeen! Vai mitä toimiston väki?
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei nyt ihan osu otsikkoon, mutta ei täällä tainnut lähempänä mikään olla. Sain päivällä hienon idean, että ostan sukulaisille lahjakortteja Tepsin peleihin. Ilokseni tällainen mahdollisuus TPS:ltä löytyykin. Siihen ilonaiheet jäikin. Lahjakorttia ei ainakaan sivuille olleesta linkistä löytynyt, ei edes hakutoiminnolla. Vaikka sen olisikin saanut Ticketmasterin sivuilta ostettua, sitä ei olisi voinut käyttää kuin TPS-toimistolla tai pelipäivinä ovella. Ei siis mitään järkeä ostaa kauempaa tulevalle, koska toimistolle ei ennen matsia pääse, ja ovellahan ei kukaan halua peli-iltana jonottaa lippua.

Toki Ticketmasteriin saa ostettua lahjakortteja vapaalla summalla, mutta silloin lahjakortin voi käyttää mihin tahansa tapahtumaan. Olisin mielelläni ostanut juuri TPS:n peleihin kohdistetun lahjakortin. Täytyy varmaan keksiä jokin muu lahja.

Jos toimisto on kuulolla niin olisi hienoa, mikäli pukinkonttiin saisi ostettua TPS:n lahjakortin, jolla saa ostettua lipun, kuten rahallakin.
 

The Priest

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Turku
koko teksti

Entä voucher -lippu?
Eli siis ainoastaan Tepsin kotipeleihin tarkoitettu lippu, mutta pelin johon menee saa itse päättää. Voucher lippu sitten vaihdetaan pelipäivänä hallin lipunmyyntitiskillä varsinaiseen lippuun.

edit. ja siis eihän tepsin peliin pääse muilla kuin varsinaisella pelilipulla, kausikortilla yms muulla junioripelipassilla vai mitä näitä nyt on.

Eli joko ostat suoraan otteluliput johonkin tiettyyn matsiin tai sitten voucher lipun, jonka saa hallilla vaihdettua "oikeaan" lippuun.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tsekataan äänentasoa. Nyt taas oli säädetty näitä uusia kaiuttimia.

Äänentasosta. Helvetin hienoa että erätauoilla muusikki ja mainokset ei enää soi niin kovalla että keskustelusta vierustoverin saattoi vain haaveilla. Mielestäni lisää paljon viihtyvyyttä kun musiikki soi vain taustalla.

Pelin aikainen äänentaso saa olla kovempi ja siihen en osaa ottaa kantaa onko liian kovalla vai hiljaa. Hyvin se ainakin kuuluu. Lisäksi posia siitä että nykyisin jopa haastatteluista saa selvää.
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Entä voucher -lippu?
Eli siis ainoastaan Tepsin kotipeleihin tarkoitettu lippu, mutta pelin johon menee saa itse päättää. Voucher lippu sitten vaihdetaan pelipäivänä hallin lipunmyyntitiskillä varsinaiseen lippuun.

edit. ja siis eihän tepsin peliin pääse muilla kuin varsinaisella pelilipulla, kausikortilla yms muulla junioripelipassilla vai mitä näitä nyt on.

Eli joko ostat suoraan otteluliput johonkin tiettyyn matsiin tai sitten voucher lipun, jonka saa hallilla vaihdettua "oikeaan" lippuun.
Tämä ei poista sitä ongelmaa, että pitäisi tulla jonottamaan hallille ennen matsia. Itse ainakin haluan lipun käteen etukäteen aina.
 

eCiuj

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nimenomaan olisin halunnut välttää lippujen noudon matsipäivänä/aiemmin, koska koen sen hankalana kun tulee kauempaa.
Mielenkiinnosta kysyn, kun kerrot tulevasi kauempaa matsiin, niin kuinka paljon ennen pelin alkua tähtäät saapumisesi hallille? Jos käy harvemmin matseissa ja tulee kauempaa, niin eikö se pelipäivä ja hallilletulo ole jotain spesiaalia johon varata vaikka koko päivä aikaa? Hyvissä ajoin hallille, kiertelee uudistuneessa halliympäristössä mm. Hall of Fame, nappaa jotain purtavaa sekä tekee muuta oheistoimintaa itse ottelun ulkopuolella. Ei sinne ole pakko tulla se vartti ennen pelin alkua, huomattavasti nautinnollisempaakin tulla aikaisemmin ja tämä tulee kausikorttilaisen suusta.
 

Deucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
Se nyt ainakin hieman kauempaa tulemisessa ärsyttää, ettei herranjumala saada suht sopuhintaista pakettia kunnon pysäköimisestä.

Tepsi pelaa joku 30 kotiottelua? Tänä vuonna CHL sunmuut ei kuulunut pakettiin, maksoko se seisomakausari 99e?

99 jaettuna 30 = 3,3e peli

Maksaako se saatanan pysäköinti 6e peli?

30 kertaa 6 = 180e

Eipä tartte tuoda euron euroa maksulliseen pysäköintiin, täten auto jätetään ilmaisille paikoille tai millon minnekkin.
Hirveä säätö kun koulujen/töiden jälkeen kaahaat 130km suunta parit sakot ottaen kaudessa,. Niin ja sitten et edes löydä parkkipaikkaa vaan änkeet johonkin pellolle tai tienlaitaa ja juokset jäisiä kävelyteitä hallille pari luuta poikki per kausi tahdilla.

260km käynti n. 10L/100km vievällä bensa-autolla näillä polttoainehinnoilla on toki täysin oma valinta.

Joka helvetin vuosi tästä olen valittanut, narissut, laittanut palautetta tepsille, turku-areenoille, kaupunginjohtajalle, tamille mutta aina on yhtä hankalaa ollut.

Ja jos joskus tälläinen keksitään, niin hinnoittelu varmasti sitten nostetaan huippuun, jolloin voidaan sanoa '' Tarjottin mahdollisuutta''

Uusia kausikorttipaketteja varmasti suunnitellaan jo, tulevathan ne yleensä myyntiin jo parrankasvatusaikaan keväällä, tästä siis jokin knoppivinkkijuttu jälleen esille.
 

Lucic

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Koko viesti

En tiedä astunko nyt johonkin miinaan, mutta oletetaan että kirjoitit tuon itkuvirren oikeasti tosissasi.

Harva ihminen käy yksin matsissa. Jos käyt vaikka kolmen kaverin kanssa, jokainen teistä tuskin tulee omalla autolla? Eli pysäköintimaksukin voidaan suotta jakaa useampaan osaan. Usein vielä omassa kaveripiirissäni auton omistaja säästyy maksuosuudelta ja kyytiläiset maksaa muutaman euron per hlö.

Suurikulutksisen bensa-auton lisäksi yhtä lailla täysin oma valinta on jättää auto sinne mainitsemallesi pellolle ja katkoa luut luistellessa sieltä hallille. Edellä mainitsemani esimerkin kaltaisessa tilanteessa vältät siis luidesi katkeamisen muutamalla eurolla, tai auton omistajana jopa ilmaiseksi.

Lisäksi viestissäsi mainitset tulevasi kauempaa. Lasket nokkelasti auki kausikortin hinnan per ottelu. Ja pysäköinnin. Unohdat kuitenkin laskea tuon 10 litraa kuluttavan bensa-auton mukaan tähän ottelumatkaasi.

Kaudessa on siis 30 kotipeliä. Kerrot ajavasi 260km/peli, bensaa kuluu siis kertomasi mukaan n. 26 litraa, joka tekee nykyisillä bensanhinnoilla noin 1,5€ x 26 = 39e. 1170€ kaudessa.

Vai käytkö sittenkin hallilla vain satunnaisesti? Ja oikeasti itket täällä kuuden euron pysäköintimaksusta, jolla välttää mainitsemasi luiden katkomisen ja oikeasti löytää parkkipaikan, jonka senkin mainitset suureksi ongelmaksi?

Toivottavasti astuin nyt vain hävyttömän huonoon provoon. Viestisi on käsittämättömän huonosti argumentoitu.
 

Sakoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mielenkiinnosta kysyn, kun kerrot tulevasi kauempaa matsiin, niin kuinka paljon ennen pelin alkua tähtäät saapumisesi hallille? Jos käy harvemmin matseissa ja tulee kauempaa, niin eikö se pelipäivä ja hallilletulo ole jotain spesiaalia johon varata vaikka koko päivä aikaa? Hyvissä ajoin hallille, kiertelee uudistuneessa halliympäristössä mm. Hall of Fame, nappaa jotain purtavaa sekä tekee muuta oheistoimintaa itse ottelun ulkopuolella. Ei sinne ole pakko tulla se vartti ennen pelin alkua, huomattavasti nautinnollisempaakin tulla aikaisemmin ja tämä tulee kausikorttilaisen suusta.
Myös meillä täällä maaseudulla on päivätyö, joka osiltaan asettaa rajoituksia muulle elämälle, kuten teillä sielä kaupungissakin. Toki sillä erolla, että matkaan täytyy laskea myös oma aikansa. En kyllä silti tiedä haluaisinko käyttää aikaa seisomalla hallilla lippujonossa, vaikka sitä ylimääräistä olisikin ennen matsia.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
@Deucci siis ajaa bensasyöpöllä autolla ylinopeutta sakkoja ottaen, TK-maksuja satelee postiluukusta huonon tasapainon johdosta ja hinnastotkin luetaan oman halun mukaisesti. Kaikki tämä on 6e pysäköinnin syytä! Starkin pihalta muuten löytyy ihan merkattuja ilmaisia parkkipaikkoja, pääset hiekoitettua kävelytietä hallille ja samalla saat raitista ilmaa, problem solved.

@Sakoi lle tiedoksi: Lipunmyynnissä joutuu nykyisillä yleisömäärillä odottamaan max 10min lippua. Pleijareissa joutuu jonottamaan oli sitten lipun ostanut ennakkoon tai ei.

Topiciin liittyen - propsit toimistolle näistä järjestetyistä juhlallisuuksista ja muista tapahtumista. Loistavasti järjestettyjä ja sujuvia kokonaisuudessaan. Lisäksi palautteita selvästi luetaan ja monet asiat ovat kehittyneet kauden aikana. Ottelutapahtuma on varmasti yksi Liigan parhaita, ellei se numero uno. Jore-karhukin on ollut varsin huikea ilmestys, vaikka odotusarvo karvakorvan julkistuksessa oli jossain myötähäpeän ja Palloseuran viime vuosien pelillisten esitysten välimaastossa.

Kehitysehdotuksena kuitenkin vielä esittäisin, että näitä juhlallisuuksia yms. tapahtumia mainostettaisiin näkyvämmin ja eritoten aikaisemmin. Esimerkiksi Jortikan 60-v juhlista kuulin vasta peliviikolla. Myös lippualennuksille toivoisi lisää näkyvyyttä. Joulun välipäivien 2 matsia = 20e -tarjousta kuulin hallilla kerran kuulutettavan ja harvemmin noita leditauluja tulee sen tarkemmin luettua. Tällä hetkellä pelin luistaessa porukka poistuu hallilta hymy huulilla. Olisiko vaihtoehto esimerkiksi iskeä ulko-oviin mainoksia seuraavista peleistä ja erityisesti em. tarjouksista, ei ainakaan olisi järin kallis ratkaisu. Lisäksi useampi on täällä palstalla sekä FB:ssä joutunut kyselemään eri tarjouslinkkien perään, kun eivät ilmeisesti ole oikeita reittejä ticketmasterin sivuille menneet. Tähän kaipaisi yksinkertaisuutta ja helppoutta.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Se nyt ainakin hieman kauempaa tulemisessa ärsyttää, ettei herranjumala saada suht sopuhintaista pakettia kunnon pysäköimisestä.

Kaverillani on ollut tuollainen Jessin mainitsema pysäköintikausari varmaan viimeiset 10 vuotta, jos ei jopa kauemminkin.
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuota pysäköintikausaria kannattaisi mainostaa jossain, itse sain vasta tällä kaudella kuulla tuollaisesta. En muista mistä kautta ylipäätään kuulin tuosta. (Saatan tietysti olla puusilmä ja en ole vaan nähnyt)

Seuraavassa pelissä innoissani parkipaikan rahastajalta tiedustelin asiaa, silloin ei ollut kuitenkaan käteistä mukana, joten täytyi tyytyä 6€ kertapysäköintiin
Seuraavalla kerralla olin jo rahatukko kädessä, no rahastajilla ei ollut sillä kertaa mukana yhtäkään kausaria. Toimistolta kuulema saisi, mutta se on jo kiinni. No TPS-shopista saa, osta sieltä. Menen shoppiin kyselemään, ei täältä semmoisia saa. No ei se mitään, säästyinpä pysäköintimaksulta.

Seuraava peli koitti... Eipä ole taaskaan kausareita, rahastaja muisti että kyselin viimeeksi joten päästi tämän kerran ilmaiseksi.

Seuraava kerta... No ei oo vieläkään, mene tän kerran ilmaiseksi.

Lopulta sitten kysyntä ja tarjonta kohtasi ja sain tuon maagisen lipukkeen hankittua. Aika paljon kätevämmin olisi asia hoitunut jos tuon olisi saanut ostaa vaikka samalla kertaa kausarin kanssa. Varsinkin kun keväisen playoff-kausarin hyvityksen takia tämän kauden kausarista lähti omalla kohdalla iso siivu pois, joten olisi säästetyt rahat saanut mukavasti tuhlattua heti hyötykäyttöön.


Olisiko vaihtoehto esimerkiksi iskeä ulko-oviin mainoksia seuraavista peleistä ja erityisesti em. tarjouksista, ei ainakaan olisi järin kallis ratkaisu.
Tästä tuli mieleen, ainakin C- ja B-katsomoiden kulmassa olevan vessan kusilaarin kohdalla on seinässä pari "kalenteria" missä näkyy koko kuukauden pelipäivät hienosti merkittyinä, ainut vaan että kyseinen kuukausi on lokakuu. Ei varmaan olisi iso vaiva päivittää aina kuun vaihtuessa nuo, tai sitten käydä edes repimässä nuo vanhat pois.
 
Viimeksi muokattu:

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Pysäköintikausari on yksi parhaimmista/hyödyllisimmistä tuotteista, mitä löytyy. Hankinta on tosiaan hiukan tuskaista (itse hain ennen kauden alkua hallilta TPS:n toimistolta) eli sitä pitää haluta tosissaan, kun halli on kaukana ainakin itselle.
 

StepaJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Sabres
Kävin viime kauden Säkylästä käsin ottelut seuraamassa. Eipä tästä parkkikausarista mainittu sanallakaan toimistolla ensimmäistä kausikorttia ostaessani. Ei ollut tätä tietoa aikoinaan kotisivuillakaan. Eli kauempaa kulkevien täytyi vaan jonkun välikäden kautta tieto saada. Vasta kun sain kuulla mahdollisuudesta kausariin otin yhteyttä toimistolle ja sainkin vuodatukseni seurauksena kyseisen henkilön oman parkkikausarin. Henkilö oli jäämässä vuodenvaihteessa pois palveluksesta.

No tänä vuonna muutimme Kaarinaan ja olin jostain kuullut, että parkkikausarista luovutaan kokonaan. Oman saamattomuuteni/epätietoisuuden vallitessa hankin kortin vasta syyskauden puolessa välissä. Kausarin saa myös hankittua hallin lipunmyynnistä. Nykyään tieto löytyy kotisivuilta. Hinta (90e) tosin ei muutu kauden aikana vaikka itse ottelukausarit halpenevatkin.
 

Taikajim

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Luleå
Olisi tarkoitus viikon päästä muuttaa turkuun. En jaksa/osaa surffata netissä. Omistan opiskelijakortin.

Mikä olisi minulle edullisin ratkaisu, jos tavoitteena olla paikan päällä niin monessa kotipelissä keväällä kuin vain mahdollista.

Entä mites noi playoffit? Saako niitä jotenkin samaan pakettiin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös