Pe 30.12.2016 Ässät - Lukko

  • 6 193
  • 56

Mondie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen brändipuuhastelu
Paljon asiaa
Ihan itse miettinyt samaa. Omalla kohdalla syyt on tuon fyysisen puolen täydellisenä puuttumisena. Aiemmin oli sentään odotuksia kun näki tietyn pelaajan tai pelaajien tulevan kentälle, oli mahdolisuus siihen että siellä tapahtuisi jotain viihdyttävää. Mutta kun siellä pelaa tuollaisia mikkihiiri-laumoja niin se on ihan sama mikä kentällinen on jäällä. Marttinen sentään yritti pitää yllä vanhaa kylätappelu-meininkiä, ja hyvin siinä onnistuikin. Muista ei sitten ollutkaan mihinkään. Mut hianoo hei et meil o hiano pelisysteemi ja kaikkee. Joo-o, tulkaa hetkeksi seisomakatsomoon niin huomaatte ettei asiat ole enää niinkuin ennen.
 

Zalmonella

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman lukko
Kirjoitin tekstiksi omia ajatelmiani ja jonkun kyrpä-jonnen tajunta keksii siitäkin vetää herneet nenäänsä. Oletan että kun äitisi antaa sinun vielä näin kymmenen aikoihin valvoa, että saat katsella kahteentoista asti raketteja ikkunasta. Siinä sivussa voit sitten vaikka kertoa mikä tuossa mun edellisessä viestissä niin trollille haiskahtaa. Ässät ja Lukko ei mitaleista pelaa, varmaan ihan todennäköinen skenaario? Joukkueista ei montaakaan pelaajaa isoissa rooleissa esim. Ruotsissa pelaisi. Kysyppä vaikka Vahalahdelta, Bertrandilta tai Gagnonilta miten meni Ruotsin vallotus.

Kokemukseni aikaisemmista debateista porilaisten kanssa voin sanoa, että jotkut kirjoittavat luulevat, että eri mieltä oleminen yleisestä mielipiteestä poiketen, on trollausta. Siksi ymmärrän mitä ajat takaa mutta asia ei ihan ole näin. Syynä ei ole pelaajien taso vaan pikemmin Suomen liigan kukkahattu-linja jossa ei mitään saa enään tapahtua tai tulee älyttömiä sanktioita ja tämän takia valmentajat joutuvat miettimään sapluunoitaan enemmän siihen suuntaan ettei puhtaasta taklauksesta tai nyrkki-hipoista tulisi puolen vuoden kakkuja koska ne on selvästi haluttu poistaa Suomi-kiekosta kabinetti-taholla joka tottakai tekee pelin enemmän naisten kiekon näköiseksi.

Kuitenkin näiden kahden joukkuiden välisistä väännöistä ei olennaisinta ole se, että pelaataanko mitallesita vaan kyse on vain puhtaasti toisen voittamisesta ja sen mukanaan tuoman kiiman tunteesta.

Eipä ne marginaalit nimittäin kovin isoja ole Ruotsin liigan kanssa. Sveitsin kiekko on sitten jo mielestäni ihan eri kiekkoa koska siellä pelataan jo jääpallo-kentän kokoisilla areenoilla.
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
Olipa maukas voitto. Ja vielä maukkaammaksi sen teki täällä muutaman pikkuveljen fanin itkupotkuraivari. Tästä on hyvä mennä ohi.
 

Ribals

Jäsen
Ai että kyllä on mukavaa jälkikäteen lukea tätä ketjua näin neljältä yöllä! :D

Perus provoiluksihan se (yllätys yllätys) meni jälleen kerran. Pisteet 9-3 Ässille tällä kaudella Lukosta, ihan riittävä tahti se on. :)
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Ässien mainos oli säälittävä. Vain Porissa jotain muovista jäähyväisottelua mainostetaan "mukadissaamalla" muita. Sitä se on, kun kylän kulttuuri on perseestä ja ihmisten itsetunto surkea. Milloin muuten tuo Ässien entinen toimari aloitti? Liikkuu ristiriitaista tietoa. Jossain luki, että olisi aloittanut 2004, kun taas Ässien lakanassa luki 2005. Nolo moka Ässäfaneilta jos tosiaan aloitti 2004. Olisihan sen voinut joku tarkistaakin.
Mikä siinä mainoksessa oli niin säälittävää?
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Pisteet 9-3 Ässille tällä kaudella Lukosta, ihan riittävä tahti se on. :)
Ässät on pelannut kolme kotipeliä ja Lukko yhden. Vielä on kaksi peliä Raumalla jäljellä, joten Lukolla saumat tasoittaa pisteet. Veikkaan, että tuossa viimeisessä keskinäisessä isoveli ohittaa pikkuveljen. Samalla Ässät tippuu pleijariviivan alapuolelle, kuten viime vuosina on tapana ollut.
 

Ribals

Jäsen
Ässät on pelannut kolme kotipeliä ja Lukko yhden. Vielä on kaksi peliä Raumalla jäljellä, joten Lukolla saumat tasoittaa pisteet. Veikkaan, että tuossa viimeisessä keskinäisessä isoveli ohittaa pikkuveljen. Samalla Ässät tippuu pleijariviivan alapuolelle, kuten viime vuosina on tapana ollut.

Okei, veikkaa ihmeessä. Katsotaan sitten silloin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös