Virtaselle kenkää!

  • 313 864
  • 1 587

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika usein Obelixin tiedot ovat olleet gallialaisia tarinoita. Toki jossain vaiheessa tätä kuuta option käyttämisestä päätetään, puoleen tai toiseen. Vaikea olisi uskoa, että huomenna puikoissa olisi uusi valmentaja, ellei Siekkinen/Holtari hoitaisi huomista peliä. Kaiken kaikkiaan JYPin sarjaohjelma on tiivis: syksyn mj-tauko meni CHL:ää hävitessä, jouluna on vain 5 päivää taukoa peleistä. Muita taukoja ei olekaan ennen maaliskuun 18. päivää, jonka jälkeen alkaa kesäharjoittelu. Ei ole siis sarjaohjelmaa suunniteltu hyvin valmentajan vaihtoa silmällä pitäen;)

Edit: Lisätään nyt vielä: Ika Lehkonen saattaisi olla valmis pikahälytyksellä loppukauden stuntiksi; ei tarvitsisi joukkuekuvaakaan photoshopata.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sen verran voisi kyllä muistuttaa, että kyllä mä JYPissä sanoisin myös joukkueen kasaamisen vähän epäonnistuneen. Tällä hetkellä ei tuu yhtää taustatukea ja ykkös- ja kakkosketjuilla on aivan hirmuinen tulospaine ja muut ei paljoa voi auttaa. Painetila on tosi kova..

Paljon oli ihan asiaa tässä viestissä. Salmion, Kannisen, Hotakaisen ja kumppanaiden alkukausi on ollut täysi pannukakku verrattuna odotuksiin / viime kauteen. Toisaalta olikohan Hytönen, Pihlman, Tuppurainen + joku muu kärkipelaaja tehneet ennen Sport-peliä lokakuun jälkeen yhteensä kokonaiset neljä maalia. Tavilla taitaa olla tusina otteluita ilman maalia jne... Kyllä tuossa aikalailla koko joukkue on ns. solmussa paria valonpilkahdusta lukuunottamatta. Pakkohan se on uskoa että jossain vaiheessa, ennemmin tai myöhemmin, tuo peli aukeaa ja voittoja alkaa napsua mutta kyllä myös Virtasen JYP alkaa olla nähty.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Jos kerran tänään on veltsun pesti katkolla niin mielenkiinnolla seuraan mikä on joukkueen reaktio tähän. Pelataanko ihan täysiä vai lepsuillaanko. Ihan mehukas tilanne, ja näin mehukkaat tilanteet syntyy yleensä huhuista.

Let's see.
 

Maalari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin yhteistyökumppaneille lähetettiin muutama päivä sitten kysely, missä kysyttiin mitä heidän mielestä pitäisi seuraavaksi tehdä jotta joukkueen kurssi korjaantuisi. Yhteistyökumppanit ovat yhtä tärkeä sidosryhmä kuin fanitkin, joten varmasti tuolla kyselyn tuloksilla on iso painoarvo. Eräs yhteistyökumppaneista vastasi kyselyyn että kurssin muuttaminen vaatii joko suuremman muutoksen pelaajistoon tai sitten valmentajaan. Mikäli yleinen suunta kyselyssä on samankaltainen niin voi miettiä kumpi lienee realistisempi vaihtoehto JYPille. Liikkeitä tulemme varmasti näkemään pian.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jyp näyttää siis ulospäin Stadissa ja Mansessa paljon paremmalta kuin paikkakunnalta katsoen.

Minulle on aivan sama, mitä JYP tekee. En vaan usko, että JYP onnistuu 60 peliä pelaamaan ns. pata jumissa. Pelin on yksinkertaisesti pakko aueta jossain vaiheessa, koska JYPillä on niin hyviä pelaajia, erityisesti hyökkäyksessään, jotta se ihme on, jos 60 peliä menee koko jengiltä aivan unettavalla tavalla. Minulle on henkilökohtaisesti aivan sama palkkaatteko uutta valmentajaa vai mitä teette ja kohta se on myös pakko tehdä - ihan vaan, kun juttu nyt on tässä pisteessä. JYP ei silti tule alisuorittamaan 60 peliä putkeen runkosarjassa. Jossakin vaiheessa pelin on pakko aueta tuolla materiaalilla.

Turhaa itsepetosta, jos tähän aletaan uskomaan.

Turhaa itsepetosta on sekin, että
a) kuvittelet JYPin tässä kohtaa kautta löytävän paljon Virtasta parempaa tai meritoituneempaa valmentajaa
b) koko joukkueen kausi ja peli-identiteetti on uuden valmentajan myötä pelastettu - joskus näin käy, aina niin ei käy. JYP ei ole mahdottoman pistemäärän takana top 6 sijasta.
c) peli näyttää kaiken. Tampereelta tai Stadista ei ole tarjottu JYPin pelistä mitään selityksiä. Peli on surkeaa ja JYP alisuorittaa rankasti. Fakta. Se, että suunta voi kääntyä ja todennäköisesti myös kääntyy, joko Virtasella tai ilman, on fakta.

Haluaisin kyllä kuulla vielä niiden top-4 miesten juttuja, koska ne olivat aika viihdyttäviä, unenomaisia.
Totuushan kuitenkin taitaa olla, että top-10 on aika paljon lähempänä totuutta...

Top 4 on liian kaukana, mutta top 6 täysin mahdollinen. Top 4 on karkaamassa muiltakin kuin vain JYPiltä.
 

Skautti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Herkullinen tilanne! Pelaajilla mahdollisuus vaikuttaa valmentajan vaihtoon, ottamalla tänään kunnolla pataan.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Top 4 on liian kaukana, mutta top 6 täysin mahdollinen. Top 4 on karkaamassa muiltakin kuin vain JYPiltä.

Virtasen tavoite runkosarjan osalta on top 2. Playoff-tavoitteena mestaruus.

Illan pelistä veikkaan, että pelaajisto taistelee kynsin ja hampain. Kolmanteen erään lähdetään kahden maalin johdossa ja hävitään rankkareilla. Lopuksi Virtanen kritisoi tuomareita, kärkipelaajia ja Lumon Areenan heikkoa jäätä. "Taisteltiin pirun hyvin ja oltaisiin ansaittu 3 pistettä". Huomenna keskipäivällä seura julkistaa somekanavissaan livenä Virtasen 3+1 -vuotisen jatkosopimuksen.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Virtasen tavoite runkosarjan osalta on top 2. Playoff-tavoitteena mestaruus.

Illan pelistä veikkaan, että pelaajisto taistelee kynsin ja hampain. Kolmanteen erään lähdetään kahden maalin johdossa ja hävitään rankkareilla. Lopuksi Virtanen kritisoi tuomareita, kärkipelaajia ja Lumon Areenan heikkoa jäätä. "Taisteltiin pirun hyvin ja oltaisiin ansaittu 3 pistettä". Huomenna keskipäivällä seura julkistaa somekanavissaan livenä Virtasen 3+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Melkoinen Dystopia. Huh.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Virtasen tavoite runkosarjan osalta on top 2. Playoff-tavoitteena mestaruus.

Joo ja suurin osa yrityksistä tavoittelee Suomessa 15 %:n vuotuista kasvua. Arvatkaapa, kuinka moni sen saavuttaa? No ei juuri kukaan. Jos on hyvä vuosi, kasvua tulee 2-3 %. Tämä on nyt vaan esimerkkinä siitä, että tavoite on tavoite. Vaikka JYP selviäisi ainoastaan top 10:n niin siitä huolimatta sillä on keväällä mahdollisuus mennä mestaruuteen asti. Se kai SM-liigan hienous on, että runkosarjasta ei saa yhtään mitään pudotuspeleihin, kunhan pääsee sinne asti. Se, jolla peli kulkee sillo, pärjää. Se nyt varmaa o selvää, että tuo eka tavoite on jo karannut, mutta ei se yrityskää sitä 15 % koskaa saa. Yleisön vuoksi on hyvä asettaa tavoite sopivan kauas, harvalla se on realismia.

Lukonkin tämän kauden tavoite on muuten mestaruus.

Huomenna keskipäivällä seura julkistaa somekanavissaan livenä Virtasen 3+1 -vuotisen jatkosopimuksen.

Tuskimpa Veltsu jatkoa JYPissä saa ;) Toki hyvä parodia tapahtumista, mutta jatkoa Veltsu ei varmasti saa, oli nii tai näin. Ensinnäkin nykymaailmassa valmentajalla samassa seurassa maksimit rupeaa olemaan siellä neljässä vuodessa. Kuusi vuotta on lähes aina liikaa ellei puhuta täysin poikkeuksellisesta jengistä, identiteetistä ja luottamuksesta. Ihmisiä alkaa oikeasti jossakin vaiheessa naama *yrsiä vaikka kaikki tehtäis samalla tavalla. Organisaatiot tarvitsevat välillä uutta energiaa ja innostusta ja uutta vetäjää.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Joo ja suurin osa yrityksistä tavoittelee Suomessa 15 %:n vuotuista kasvua. Arvatkaapa, kuinka moni sen saavuttaa? No ei juuri kukaan. Jos on hyvä vuosi, kasvua tulee 2-3 %. Tämä on nyt vaan esimerkkinä siitä, että tavoite on tavoite.

Yksi noista harvoista on Lidl. Mutta joo, hyvä esimerkki siitä että tavoite on kuitenkin vain tavoite.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Olet mielestäni jäljillä ja monessa asiassa oikeassa. Mikä mietityttää, on, että aikoinaan julkisuuteen tuli infoa, että Virtanen alkaa toteuttaa nimenomaan seurajiohdon visiota pelityylin päivittämiseen.

Tähän pitää todeta, että seurajohdon ei pitäisi puuttua pelillisiin asioihin ja toiseksi Virtanen ei osaa niitä toteuttaa.
 
Viimeksi muokattu:

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Pikkulinnut ovat laulaneet että huomenna on oikeasti Veltsun duuni katkolla(ei siis palkanmaksu). Kumpaakohan täällä nyt sitten fanit toivovat?

Toivon todella, että pikkulintujen laulut ovat totta. Eipä löydy enää muita sanoja, vaikka kuinka positiivisesti yrittäisin tulevaisuutta pohtia.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Toivon todella, että pikkulintujen laulut ovat totta. Eipä löydy enää muita sanoja, vaikka kuinka positiivisesti yrittäisin tulevaisuutta pohtia.

Tosin menee maalivahtien piikkiinkin jo paljon Veltsua puolustelematta. Mutta eiköhän se ole tässä.
 

inkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotka Rankki ohutta yläpilveä
Kuuleppa peterra, taitaa olla parempi ettet enempää kommentoi, jos et malta edes neljää riviä lukea.
Saat ihan huviksesi luulla mitä tahansa, mutta älä laita niitä minun sanomakseni.
Jokainen lukutaitoinen ymmärsi, että Jypin vaikeudet ovat todellisia, johon ei ole yhtä ainoaa syytä.
 

MiksaK

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos tämä helvetin pelleily ei lopu tähän peliin niin euroakaan en tule JYPin toimintaa tukemaan. Ihan turha tulla Seppäsenkään lehtienpalstoille nillittämään, että kukaan tuskin jää Veltsun takia peleihin tulematta. Kyllä jää, ja todella moni. Ei voi käsittää tätä taloudellista itsemurhaa mitä seurajohto on tekemässä hirttäytymällä tuohon yhteen helvetin työharjoittelijaan.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei tästä tule mitään. Nyt on kyllä pakko tapahtua tai koko kausi voidaan unohtaa.

JYPillä on Virtasen lisäksi ongelmana maalivahdit. Esim. Irving pelasti tänään KooKoon siinä missä Veini suli ja Pekka imi.

Ja korostettakoon vielä, että uskon Virtasen olevan sinänsä ihan pätevä koutsi, mutta tämä umpisolmu on jo mennyt sellaiseksi, että sitä ei enää sama mies aukaise. Seuraava ukko sisään kiitos!

Voi helvetin kuusitoista!
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Ei tästä tule mitään. Nyt on kyllä pakko tapahtua tai koko kausi voidaan unohtaa.

JYPillä on Virtasen lisäksi ongelmana maalivahdit. Esim. Irving pelasti tänään KooKoon siinä missä Veini suli ja Pekka imi.

Voi helvetin kuusitoista!

Aamen!
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt saat mennä.

Loppu.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Ulos saatana.

Tiedote ulos tänään, ei kannata odottaa huomiseen.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei tullut tappio yllätyksenä. KooKoolla oli myös parempi maalivahti, kun sellainen sinne vaihdettiin. JYPillä on tällä hetkellä myös maalivahtiongelma, kun Tuokkola eikä Vehviläinen pysty pelaamaan huipputasolla.

Alistunut suoritus kaiken kaikkiaan. Vieläkö vaaditaan huomenna turpaan Kärpiltä ennen kuin jotain tapahtuu? Yleisöryntäys varmaan luvassa.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Ulos saatana.

Tiedote ulos tänään, ei kannata odottaa huomiseen.

Tiedote mallia 2+1 jatko Virtaselle ja itkevä Hytönen kertomassa muualle siirtymisestä. Ehkä Ossi ja Allu myös nyyhkimässä poistumistaan. Lopuksi Seppäsen avautuminen iltapaskaan kun on niin negatiivista.
 

zet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anssi Ritari
Kenkää ja heti! Jos Virtanen vielä huomenna penkin takana niin jonkin sortin mielenilmaisu olisi paikallaan.
 

Humpauttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Riittääkö 1M € tämän kauden tappioksi? Taitaa mennä yli. Paluu Alatalon mopojengiin ja säälit on meidän mestaruus tulevina vuosina. Aika kauan menee seuralla toipumiseen jos tämä meno jatkuu koko kauden.

Kiitos Virtanen!
Ja näkemiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös