Silloin harvoin, kun ketuttaa...

  • 890 704
  • 5 356

Foreman

Jäsen
Suosikkijoukkue
LSH - Lämsä sex hockey
Hienoa! Vittu kun oli kotipeli, toi paska joukkue olis ansainnut helvetin pitkän kävelymatkan kotiin. Peli on vielä kesken, kyllä KK ansaitsee tuon toisen pisteen.

Edit. Tätä kirjottaess Late jätti toisen pinnan Raumalle. Hurraa
 
Suosikkijoukkue
Mestaruuden jälkeinen krapula 2022-
Jos nyt unohdetaan tuo tasoitus, niin eihän yhdellä maalilla jumalauta otteluita voiteta. Saatana että nyppii niin maan perkeleesti liian moni asia tuossa jengissä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllä tästä pelistä olisi kolme pistettä pitänyt ottaa. Viimeiset 2,5 minuuttia saadaan pelata ylivoimalla, hetken aikaa jopa viidellä kolmea vastaan mutta silti Lukko roiskii kiekon 10 sekuntia ennen loppua päätyyn ja antaa KooKoolle sen viimeisen hyökkäyksen mahdollisuuden.

Pisteen menetys vituttaa eikä vähiten sen takia että peli oli suurimmaksi osaksi Lukon hallussa.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Hieman kyllä ketuttaa tuo ottelun loppu.

Tuli muuten mieleen yksi juttu. Onko Kähkönen torjunut tällä kaudella yhtäkään rankkaria?
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Ihmeellinen paniikki täällä voitosta huolimatta.

Pelissä nyt suuremmin ollut vikaa muuta kuin että Lukko passivoitui kolmannessa erässä pahasti eikä piste KooKoolle vääryys ollut. Lukon olisi pitänyt johtaa parilla maalilla toisen erän jälkeen mutta huono viimeistely/tuuri ja nyt kävi näin.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Vaikka ketuttaakin tuo munaus viimeisellä sekunnilla niin nyt näen jo jotain positiivista. Peli paranee pikkuhiljaa. Toivottavasti vain ei liian hiljaa tai romahda uudestaan.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Eikös se pitsissä torjunut useammankin? Lasketaanko se mukaan?

Nimenomaan liigapelejä tarkoitin. Toki tuo nyt on paljolti myös sattuman varassa, mutta nykyaikana kuitenkin aika murskaava tilasto.
 

Magnum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Tempo & Devils
Aika kelen kauan ollut kausikortit samoilla paikoilla. Aina otettu kaikki pelit: runkosarjat, playoffit, CHL:ät ja jopa playoutit. Tälläkin kaudella maksettu täydet hinnat mm. CHL-peleistä. Nyt tarjotaan muille ensi tiistain CHL-peliin 10€ lounas+istumapaikka ja mitä tarjotaan vanhoille kanta-asiakkaille? No tietinkin täydellä hinnalla liput ilman edes kahvia, ei mitään. Ai niin pysäköidä saisi ilmaiseksi, Raumalla se onkin pirun kallista joka paikassa. Vedettiin tällä viikolla johtopäätökset tästä kiitoksesta kohti maksavaa asiakasta vuodesta toiseen. Se loppui nyt. Kausari jää uusimatta. CHL pelejä ei nyt muutenkaan täällä enää pelata. Helppo katsoa ruudusta pelejä ja sitten kun muutenkin jaetaan näitä ilmaislippuja ja muita halpistarjouksia, niin tartutaan sitten niihin. Miksi kuluttaa suoraan n. tonni kaudessa?
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ketuttaa että tuli nössöiltyä panoksen kanssa, kun laittoi pitkävedon Ässille. Ketuttaa myös turha ristimerkki, joka tuplasi hinnan
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Miksi ei ole jotakin nappia, josta painamalla voisi vaihtaa kannattamaansa seuraa? Alkaa tämä elinkautinen pikkuhiljaa ketuttamaan!
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Nyt on siirrytty taas Lukon kannattamisessa normaaliin päiväjärjestykseen muutaman vuoden tauon jälkeen. Eli ei tyydytä enää pelkkään pettymykseen keväällä vaan koko kausi on tasaisen masentavaa taapertamista muutamine harvoine valopilkkuineen. Saatanan Jarmo Myllys kun aikoinaan teki minusta Lukon kannattajan!
 

jäähy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, St.Louis Blues
On kyllä jumalauta vaikeeta tää touhu.
Turpaan tulee illasta toiseen ja ei joku kerran kuussa tuleva tilastovoitto mitään muuta pitkässä juoksussa
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Vituttaa kun Jesse ja Aleksi menevät tämän kauden mestismiesten keskellä ihan hukkaan. Ja se vasta vituttaakin kun nämä kaksi menetetään ensi kaudella ja tilalle tulee lisää mestismiehiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös