Edmonton Oilers 2016–2017

  • 318 668
  • 940

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Eilisissä harjoituksissa mentiin tällaisilla yhdistelmillä:
Lucic-McDavid-Eberle
Pouliot-RNH-Puljujarvi
Maroon-Caggiula-Yakupov
Hendricks-Letestu-Kassian
Versteeg-Lander-Pakarinen

Klefbom-Larsson
Nurse-Davidson
Oesterle-Fayne
Reinhart-Gryba

Lopuista ei tietoa, mutta tuossahan nuo tärkeimmät nimet ovat esillä. Draisaitl vielä yhdeksi sentteriksi ja Sekera puolustukseen, niin on koko kärkikatras koossa. Tänään Canucksia vastaan varmasti tästä poimitaan suoraan osa ketjuista sekä pakkipareista ja mennään niillä. Eli Puljujärven otteista kiinnostuneille tiedoksi, että todennäköisesti tänään tai perjantaina pelaa Pouliotin ja RNH:n kanssa samassa ketjussa harjoitusmatsin.

Caggiulan suorittamista seuraavassa pelissä odotan mielenkiinnolla. Sai hyvät arviot ensimmäisestä pelistä, mutta siinä toki aika hyvät ketjukaveritkin. Olisi siinä mielessä mielenkiintoinen kaveri esimerkiksi nelosketjun laitaan, että pystyy pelaamaan luontevasti myös sentterinä. Jolloin on mahdollista ihan pelin aikanakin tehdä tarvittaessa muutoksia... jos nyt esimerkiksi Draisaitl olisi kolmosen keskellä ja tulisi tarve siirtää hänet laitaan, niin olisi Caggiula reservissä sentteriksi. Toki samaan pystyy vaikkapa Hendrickskin, mutta ensimmäisessä pelissä Hendricks oli ollut heikko... toki hänelle se nimenomaan oli ensimmäinen peli kun taas Caggiula on päässyt jonkinlaiseen pelituntumaan jo tulokasleirillä.

Landerina olisin aika huolestunut omasta pelipaikastani. Sieltä tulee nuoria takaa ja nyt pitäisi alkaa tapahtumaan jos aikoo pysyä ylhäällä. Sama toki pätee muullekin veteraaniporukalle johon McLellan eilen viittasi todetessaan, että Calgaryssa pelanneista veteraaneista osalla on ollut aika heikko alku leirillä ja parempaan pitää pystyä. Ja Calgaryssa näitä veteraaneja olivat Lander, Hendricks, Yakupov, Maroon, Kassian ja Letestu. 'Takana esimerkiksi Pitlick, Versteeg ja Pakarinen ovat kärkkymässä näiden kavereiden kanssa samoja pelipaikkoja.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kokoonpanoa alkaisi olla taas tarjolla. Tämä perustuu tosin valmentajan kommentteihin aamujäiden jälkeen eli ei ihan kiveen hakattu:
PREVIEW: Oilers at Canucks | NHL.com

McDavidille ja Lucicille ensimmäinen yhteinen peli. Caggiulalla laidoilla Maroon sekä Versteeg eli hyvää näyttöpaiķkaa hänelle. Kuten myös Salliselle joka on yhdessä Pouliotin sekä Slepyshevin kanssa. Ja vielä nelosessakin hyvän ensimmäisen harjoituspelin pelanneet Beck, Khaira ja Pitlick. On itseasiassa todella monta mielenkiintoista nimeä jotka ovat oikeasti taistelemassa NHL-paikasta.

Edit: Oilersin twitter tosin tarjoaa Versteegin tilalle Yakupovia vaikka nettisivuilla edelleen Versteeg kakkosketjussa.
 
Viimeksi muokattu:

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Canucksille 5-3 voitto ja lisäksi heiltä jäi toisessa erässä yksi maali huomaamattakin.
-Caggiula on tullut rytinällä harjoitusleirille ja teki pari maalia. Toki vuosi sitten Landerkin teki harjoituspeleissä pisteitä likuhihnalta. Caggiula myös jäi vähän jyrän alle ja pieni pelko on aivotärähdyksestä. On kuitenkin tosissaan taistelemassa pelipaikasta.
-Maroon jätti pelin kesken jalkavamman takia eli tästä se taas lähtee.
-Gustavsson ei vakuuttanut. Neljä päästettyä, joista kolme tosin vain huomattiin.
-Davidson pelasi oikealla puolella ihan hyvän pelin vaikka vastus nyt ei vielä tietenkään ole mitenkään hurja.
-McDavid on (edelleen) sairaan nopea ja pujotteli näyttävästi pariin kertaan Canucksin puolustuksen läpi... tosin kun näissä ei tyylipisteitä jaeta, niin eipä siitä juuri iloa ollut. Ihan pieni pelko on siitä, että esimerkiksi Lucicin vauhti ei mitenkään riitä McDavidin ketjuun. Ei ainakaan nyt riittänyt, mutta toki alkuvaiheessa mennään. Olisi vain aika tyhmää, että jos ykkössentterin yksi isoimmista vahvuuksista on nopeus, niin sitten sitä ei pystytä hyödyntämään hitaiden ketjukavereiden takia. Toki kun oppivat vähän ennakoimaan tilanteita, niiin ehkä se siitä.
-Ja kyllähän Lucic ja Eberle toisaalta pääsivät tekopaikkoihin kun McDavid kiekkoa heille toimitti. Viimeistely vain puuttui.
-Ylivoimapeli ei toiminut eli ei mitään uutta sillä rintamalla.
-Alivoimapelikään ei toiminut.
-Khairalta ja Pitlickiltä hyvä ja fyysinen peli nelosketjussa.

Eilen pudotettiin myös seuraava osasto pois leiriltä ja Condorsin leirille matkaavat: Bear, Chase, Christoffer, Currie, Hamilton, Platzer ja Russell. Lisäksi Vesce "vapautettiin" eli odotetusti PTO ei hänelle poikinut sopimusta. Ei vieläkään mitään yllätyksiä nimilistassa. Tällä hetkellä leirillä on vielä 43 pelaajaa.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Noniin ystävät rakkaat ja vihamiehet armaat, tervehdys voitolle! Parin vuoden ja usean kerran hakemisen jälkeen sain vihdoinviimein itselleni tarinankerronta luvan tänne palstalle.

Muutamia asioita mitkä itseäni tulevan kauden joukkueesta ovat askarruttaneet:

-sentteritilanne, mennäkkö kolmen kärjellä (MacDavid, RNH, Draisaitl) vai peluuttaakko jotain näistä sankareista (luultavasti Leon) laidassa? Viimeksi mainitussa tilanteessa joukkueelta puuttuisi kolmoskentän sentteri, koska perskohtaisesti en usko Caggiulan olevan siihen valmis. Saa kyllä osoittaa mielellään epäilyni vääräksi. Ja Letestulla ei vaan riitä juuri mikään osa-alue neloskenttää ylemmäs. Tätä tilannetta miettiessäni tuli mieleen Roman Horak, pariin viime kauteen KHL:ssä n.110 peliä sellaisella 0,5 ppg tahdilla. Onko Oilersilla enää mitään oikeuksia ko. pelaajaan? Koka-Mikeäkään tuskin kannattaa haaveilla tuohon rooliin? Khairakin taitaa vaatia vielä vuoden-pari aikaa.

-pakistosta: kannattaisiko sitä Russellia vielä hakea tuohon porukkaan?
Klefbom-Larsson
Sekera-Fayne
Russell-Davidson/Gryba
tuollaisella jaolla esimerkiksi. Nurse sekä Reinhart isoille minuuteille farmiin, Cupista taistellaan kuitenkin vasta 3-4 vuoden päästä ;) niin olisivat silloin valmiita. Tosin taitaa Russell hakea sellaista sopparia ettei ole järkeä niillä ehdoilla ottaa.
Vai kannattaisiko sitä Troubaa hakea tuohon? Ja millaisella paketilla? Faynen tilallehan se tulisi jos on tullakseen. Ja Mark sitten pykälää alemmas jolloin Gryballe tuskin olisi tarvetta. Tuskin kuitenkaan toteutuu mutta kiva mietiskellä.

-Puljujärvi farmiin kasvamaan isoksi ja vahvaksi Amerikan puurolla. Eberle, Versteeg, Yakupov, Kassian ja Pakarinen oikealla laidalla ja that's it.

Eipä miulla muuta, veikkaan että tällä kaudella parantavat hiukan ja sijoittuvat 15-23 välikköön koko liigaa miettien.

Kiitos ja anteeksi.
 
Viimeksi muokattu:

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Vai kannattaisiko sitä Troubaa hakea tuohon? Ja millaisella paketilla? Faynen tilallehan se tulisi jos on tullakseen. Ja Mark sitten pykälää alemmas jolloin Gryballe tuskin olisi tarvetta.
Tervetuloa omasta puolestani, aina tänne Oilers (ja Saipa)-faneja mahtuu sekaan.

Itsekin vähän tuota Troubaa pyöritellyt mielessäni. Jets kaipaisi edelleen sitä nuorta ja lupaavaa puolustajaa, etenkin jos Trouban kauppaavat. Ja Oilersilla nyt on tunkua tuonne leftin puolelle, joten toiseen suuntaan yhtenä palasena voisi olla Griffin Reinhart. Toki siellä on Jetsilläkin prospekteina leftin pakkeja mm. Josh Morrissey ja Logan Stanley, mutta etenkin jälkimmäisellä voi mennä vuosia, ennen kuin on valmis NHL-tasolle. Mutta omasta mielestäni tuossa olisi ihan hyvä aihio lähteä rakentamaan treidiä, Reinhart Jetsiin ja Trouba Oilersiin. Siihen sitten ympärille pelaajia tai varausvuoroja.

Ja Oilersilla on joo vielä Roman Horakin oikeudet. Ei ole ihan Horakilla tämä kausi lähtenyt tilastojen valossa niin mallikkaasti käyntiin kuin viimeiset kaksi kautta. Nyt 13 otteluun 0+3 ja C lähti myös rinnasta täksi kaudeksi. Ei kyllä muillakaan KHL:ssä viilettävillä kavereilla kovin vahvasti ole lähtenyt, Yakimov käynyt jo yhden pelin verran VHL:n puolella ja Paigin loukkaantui neljän matsin jälkeen. Toki tilastot ei koko kuvaa kerro.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Samaa olen tuossa itsekin miettinyt, olikohan Oilersnationin facebook linkeissä jotain ehdotuksia että Nurse vaihdettaisiin Troubaan. Ei hyvä. Reinhartistahan Chiarelli maksoi lievän ylihinnan toissakesänä, mutta jos tuon kaupan saisi päivitettyä esim. juuri Troubaan niin tulisi tänne ainakin parempi mieli.
Tosin päittäinhän tuo tuskin menisi, eli jotain extraa pitäisi taas panna menemään.

Sen verran tuli CapFriendlystä katsottua että Oilersilla olisi nyt 47 sopimusta ja kattoon matkaa 8,9 miljoonaa, eli jos oletetaan että Versteeg sekä Gryba saisivat molemmat sopimuksen (Gryballe joku 900k ja Versteeg 1,5-2,5 milj.) niin vielä olisi yksi paikka pelivaraa kauden ajaksi. Jos vaikka sattuu osumaan joku hyvä ja joukkueelle sopiva peluri kohdalle.

Ja jos vielä vähän spekuloidaan pidemmälle, kesään 2017 niin laajennusdraftissahan pahiten liipasimella ovat juuri Reinhart, Davidson, Yakupov ja Maroon. Tosin jos Maroon pelaa läheskään niin hyvin tulevan kauden kuin edellisen lopun niin suojatahan se ehdottomasti pitää.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tervetuloa mukaan omastakin puolestani. Trouba olisi hyvä lisäys mutta eiköhän se jää haaveeksi hinnan takia. Jos Nursella saisi Trouban niin eiköhän Chiarelli olisi sen kaupan jo tehnyt. Larssonista joutui maksamaan Hallin joten varmasti joutuu maksamaan Troubastakin ihan oikean ja varman NHL-pelaajan.

Reinhart oli eilen pahasti pulassa AHL-tason hyökkääjiä vastaan ja hänet kierrettiin useaan otteeseen helposti. Toki joutui pelaamaan väärällä puolella mutta liike ei tunnu riittävän. Toivottavasti menee tuon puolen tai vaikka alkukankeuden piikkiin koska muussa tapauksessa kauppa vaikuttaa entistä huonommalta.

Kivahan se kuitenkin olisi vielä joku pakki saada. Taitaa vaan se katto tulla vastaan eli pitäisi sitten saada palkkoja uloskin päin. Siellä on kuitenkin ainakin McDavidilla jopa realistiset mahdollisuudet täysiin, melkein kolmen miljoonan, bonuksiin. Sitten vielä Draisaitl, Nurse, Reinhart ja Puljujärvi (tai osa heistä) kun sattuvat edes kategoria A:n bonukset saamaan niin voi niistäkin kertyä sievoinen summa. Saatika jos tulisi joku suonenveto ja joku heistä kuittaisi ne isommat parin miljoonan bonukset. On tosin aika epätodennäköistä. Mutta varautua pitää kuitenkin jonkinlaisiin bonuksiin.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
No niin, taas karsittiin ja pelaajamäärä tipahti 36. Musil ja Beck lähtivät alas waivereiden kautta, Musilin ainut ongelma on tällä hetkellä tuo luistelunopeus ja se ei vaan taida NHL-karkeloihin riittää, ellei sitten ihmeitä tapahdu, muutenhan tuo paketti on aika hyvin miehellä kasassa. Beck taas niin eiköhän tuokin ollut sellainen backup hankinta jos nyt sattuu loukkaantumisia tulemaan.

Sitten Khaira, Laurikainen, Laleggia ja Moroz suuntaavat suoraan farmiin. Khaira varmaan saa jossain välissä taas kutsua ylös kun Oilersille tuttuun tapaan niitä loukkaantumisia tulee. Laurikainen varmaan suuntaa lainalle takaisin suomeen, kun tuolla on nyt sitten 4 kaveria edellä tappelemassa peliajasta. Laleggialla tuo koko on ongelma ja kveri osaa kyllä luistella, mutta ei vaan fyysinen olemus näytä riittävän, eikä peli ole "isompaa" kuin kaveri itse on. Moroz oli projekti ja on edelleen, pitäisi vaan saada tuo peli samoihin uomiin kuin junnuissa, muuta siirtyminen ammattilaiseksi on tuottanut vaikeuksia.

Tällä hetkellä ainakin vaikuttaa siltä, että Versteeg tulee sen sopparin saamaan ja Caggiula on esiintynyt edukseen ja vaikuttaisi vahvasti siltä että aloittaa kauden Oilers-nutussa. Lowetide heitteli tuossa ketjuhahmotelmia ja olen itse aikalailla samanlaisilla linjoilla siitä miltä avaus ensimmäisessä pelissä näyttää. Mainittakoon se Puljukin jonka kohdalla tie näyttää vievän AHL:ään opetelemaan pelitapaa pienessä kaukalossa.

Lucic - McDavid - Eberle
Pouliot - RNH - Draisaitl
Maroon - Caggiula - Versteeg
Hendricks - Letestu - Kassian

Vaikka miten olenkin kannattanut Yakupovia, niin kyllähän se taitaa olla aika siirtyä eteenpäin. Olisi Bobby Mac vai Spector kertonut, että Oilersilla on nyt riittävästi leveyttä mikä mahdollistaa kaverin kauppaamisen, mihin aikaisemmin ei niinkään ollut mahdollisuutta kun ei ollut parempaa / saman tasoista heittää tilalle. Takaisinpäin epäilivät että olisi tulossa pelaaja, jolla ei myöskään ole lähtenyt ura ihan täysillä käyntiin ja Oilers-fanit eivät varmasti pidä tuosta. Veikkailuissa on pyörinyt Ryan Murphya, Mark McNeill ja paljolti tuolla tasolla varmasti tulee se vastine olemaan.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Tuo yllämainittu rosteri taitaa olla se todennäköisin hyökkääjien suhteen kun kausi alkaa. Mitenköhän Pakarisen tilanne? Taisi kuitenkin saada jatkosopimuksen sen takia että McLellan pitää kaverista ja asenteesta. Onko mitään mahdollisuuksia päästä neloskenttää ylemmäs ilman loukkaantumisia? Ja taitaa Kassian olla nokkimisjärjestyksessä edellä tuohon nelosen oikeaan laitaan.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Mitenkäs se Maroonin vamma? Onko tietoa kauanko sivussa? Nythän Versteeg ilmeisesti pelaa Kingsiä vastaan vasemmalla laidalla Caggiulan ja Yakupovin kanssa samassa ketjussa.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Katsoiko joku peliä? 3-2 voitto ja maalit McDavidille, Eberlelle ja Puljujärvelle mutta ne nyt eivät ole niin merkityksellisiä. Enemmän kiinnostaa esimerkiksi se alivoimapelaaminen.
Kommenttien mukaan Brossoitilta ja McDavidilta hyvät pelit. Ihan kiva jos joku Oilersin veskari pelaa hyvänkin pelin.
Pakariselle ainakin kuukausi saikkua. Ja Davidson day-to-day. Pikkuhiljaa sairaslista pitenee.

EDIT: Hyviä uutisia se, että sekä Maroon että Klefbom ovat luistelleet harjoituksissa eli ei kaiketi heillä mitään vakavampaa.
Ja olihan tuo Kingsin joukkue aika AHL-pitoinen eli vähän vaikeuttaa pelin arviointia. Ja oliko se veskarinsa suunnilleen organisaation nokkimisjärjestyksen neljäs. Ainakin Puljujärven maali vähän lipsahti.
Ja Davidsonin vamma siis todennäköisesti aivotärähdys mikä on aina erityisen huono homma.
 
Viimeksi muokattu:

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Peliä en katsonut mutta koosteen kylläkin, ja haastattelussa McLellan sanoi että AV mennyt paremmin. Toivottavasti jatkuukin näin.
1-0 maalissa Puljujärvi kuulee Cambellin imun ja laukoo heti sinisen jälkeen kilpipuolelle yläseen. Itseluottamuksen kannalta varmasti tärkeä uuni.
2-0 maalissa McDavid seuraa oman laukauksen jälkitilanteen hienosti ja kiekon takaisin saatuaan pistää oman riparin sisään. Hyvä jatko kyllä Benningiltä Connorille, tiedä sitten oliko vahinko mutta erittäin nätisti suoraan lapaan maalin kulmalle.
2-1 kavennus. Toimita kiekko maalille ja hyviä asioita tapahtuu. Nursen jalan kautta Brossoitin längeistä sisään, eikä mahda mitään.
3-1 McDavid ja Eberle. Toivottavasti kemiat pysyy tuollaisena koko kauden. McDavid muuttaa 2-2 hyökkäyksen nopeudellaan 2-1 hyökkäykseksi ja syöttää Eberlelle joka pistää suoraan syötöstä sisään.
3-2 kavennus, samaan tyylin kuin ensimmäinen Kingsin maali. Nyt irtokiekkoon lämäri takayläseen, sopivasti trafiikkia edessä.
Kuulemma Brossoit ja Eberle pelasivat hyvät pelit. Pakarinen kuukauden verran sivussa, sitten katsellaan uudestaan. Davidson day to day sivussa.
Mie sanoisin että molemmilla joukkueilla oli pari kenttää ns. "varmoja tapauksia" ja pari kenttää niitä pelaajia joista valitaan tuuraajat loukkaantumisten sattuessa.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Mie sanoisin että molemmilla joukkueilla oli pari kenttää ns. "varmoja tapauksia" ja pari kenttää niitä pelaajia joista valitaan tuuraajat loukkaantumisten sattuessa.
Jep, joo en ihan tarkkaan tiedä Kingsin tilannetta, näytti vain niin oudoilta nimiltä :). Oilersilla tosiaan puolustus oli näköjään aika heikko ja sitten vielä Davidson loukkaantui. Hyökkäysosasto puolestaan mielestäni aika lailla siinä mallissa tai sillä tasolla kuin tulee olemaan kauden aikana/alussa. Draisaitl, Maroon, Letestu ja Kassian mielestäni ainoat selvät puutteet ja heistäkin oikeastaan vain Draisaitl on selvä vahvistus eiliseen kokoonpanoon. Tai sanotaanko, että esimerkiksi Maroon saattaa sopivassa roolissa olla vahvistus, mutta onko Versteeg kolmosen vasemmassa laidassa sitten yhtään huonompi. Tai onko ero merkittävä. Maroonilla ei kuitenkaan mitään ihan hirveän vakuuttavaa tai tasaista historiaa ole NHL:ssä.
Letestu ja Kassian sitten kaiken järjen mukaan nelosketjussa.

Hyvä homma jos alivoimapelaamista ovat saaneet vähän parannettua. Kukakohan siellä on alivoimaa pelannut? Vaikka useat odottavat McDavidin ja RNH:n ottavan isoa roolia myös alivoimapelissä, niin mielestäni homman ei pitäisi mennä niin. Alemmissa ketjuissa olisi oltava hyviä kavereita alivoimatilanteisiin, jottei samojen miesten tarvitsisi pelata kaikissa tilanteissa. Tai ainakin niin, että ykkösalivoimassa olisivat eri miehet. Sitten kakkosalivoimaan ja heti alivoiman jälkeiseen vaihtoon jos saisi säästeltyä näitä kärkikavereita.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
@TAM näinhän sen pitäisi olla, että jonkun muun kuin McDavidin pitäisi olla se ykkös AV- jätkä. Tosin jos ihan väärin en nähnyt niin McDavid-Versteeg taisi olla yksi pari ainakin koosteen perusteella.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Eilen taas kolme kaveria pakkasi kamansa. Benson lähti WHL:ään Vancouveriin ja Sallinen sekä Fraser Bakersfieldiin. Edelleenkään ei mitään yllätyksiä jos sellaiseksi ei lasketa Simpsonin pysymistä edelleen mukana. Leirillä on tällä hetkellä 33 pelaajaa eli kymmenen vielä putoaa pois. Ference heistä toki LTIR:lle ja Pakarinen IR:lle kauden alkuun.

Leirillä mukana vielä:
Sentterit:
McDavid
RNH
Draisaitl
Letestu
Lander
Caggiula

Riippuen siitä missä McLellan suunnittelee peluuttavansa Draisaitlia ja Caggiulaa, tuosta tippunee yksi kaveri pois. Näillä näkymin Lander tai sitten Caggiula.

Vasemmat laidat:
Lucic
Pouliot
Maroon
Hendricks
Slepyshev
Pitlick

Äkkiseltään mietittynä kaksi alinta tuolta listalta putoaa pois, mutta varmaan saanevat vielä harkkapelin ennen sitä. Hendricksin ei kannata kuitenkaan tuudittautua varmaan pelipaikkaan sillä vauhti hiipuu ja jos Pilick ei taas saa jotain yllättävää ja omaperäistä vammaa, niin saattaa viedä paikan kauden aikana.

Oikeat laidat:
Eberle
Yakupov
Puljujärvi
Versteeg (PTO)
Kassian
Pakarinen (IR)

Versteeg on pelannut itselleen sopimusta ja omasta mielestäni olisi hyvä, kokenut ja joustava lisä tuohon kokoonpanoon. Puljujärvelle kauden avaus AHL:ssä olisi mielestäni järkevää ja ensimmäisen kuukauden aikana voisi katsoa miten se Yakupovin peli lähtee luistamaan. Varsinkin jos Draisaitl pelaa oikealla, niin se avannee mahdollisuuden luopua Yakupovista vaikkei vastinetta oikein saisikaan.

Vasemmat pakit:
Klefbom
Sekera
Nurse
Oesterle
Reinhart
Ference (LTIR)

Klefbom ilmeisesti on ihan pelikunnossa mutta kyllähän nuo pääosumat aina huolestuttavat. Reinhartilla ei liike vain taida riittää ja tuossa iässä se ei välttämättä enää paranekaan. Oesterle on tiukasti kamppailemassa seitsemännen pakin roolista mutta tarvitsee minuutteja kaukalossa eikä pressiboksissa.

Oikeat pakit:
Larsson
Davidson
Fayne
Gryba (PTO)
Benning
Simpson

Näistä Davidson ja Simpson toki leftejä. Davidsonin pelikunto on arvoitus. Toivottavasti on kunnossa. Gryba toinen vahva ehdokas seitsemänneksi pakiksi. Olisi tuollainen peruspakki, jonka peliminuuttien suhteen ei olisi niin tarkkaa. Benning ja Simpson alas, mutta saattavat saada kauden aikana NHL:ssä jääaikaa.

Veskarit:
Talbot
Gustavsson
Brossoit

Brossoit näistä ainoa joka on saanut jotain kiinnikin harjoituskauden aikana. Aloittanee kauden kuitenkin Condorsissa, koska ei ole järkeä istuttaa penkillä. Gustavssonista mielenkiintoinen kommentti Twitterissä (Gregorilta, kommentti alunperin Kevin Woodleyn): "They are working with him to find some consistency in his positioning." Oma luottoni Gustavssoniin on aika alhainen.

Tänään on merkkipäivä kun Messierin myynnistä Rangersiin on tasan 25 vuotta.
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Ensi yönä olisi sitten vastassa Ducks, hieman yllättäenkin vielä ilman voittoa pre-seasonilla. Toivotaan ettei sitä tulisi Edmontonin vierailultakaan.

Maroon - Draisaitl - Yakupov
Pouliot - RNH - Puljujärvi
Hendricks - Letestu - Kassian
Pitlick - Lander - Slepyshev

Klefbom - Larsson
Simpson - Gryba
Reinhart - Fayne

Talbot

Näillä olisi tarkoitus aamujäiden perusteella pelata. Ankkojen ketjuista en osaa sanoa, eivät kai ole vielä julkaisseet. Kyllähän tuo nelonen ainakin kaikki vielä pelaavat paikasta auringosta. Versteegin puuttumisen takia veikkaisin että sopimus on tuloillaan, tuskin PTO kaveria muuten istutettaisiin katsomossa.
Gryban toivoisin saavan sopimuksen, olisi kuitenkin sellainen seiskapakin prototyyppi ja toisi fyysisyyttä tuohon porukkaan.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ensi yönä olisi sitten vastassa Ducks, hieman yllättäenkin vielä ilman voittoa pre-seasonilla. Toivotaan ettei sitä tulisi Edmontonin vierailultakaan.

Maroon - Draisaitl - Yakupov
Pouliot - RNH - Puljujärvi
Hendricks - Letestu - Kassian
Pitlick - Lander - Slepyshev

Klefbom - Larsson
Simpson - Gryba
Reinhart - Fayne

Talbot

Näillä olisi tarkoitus aamujäiden perusteella pelata. Ankkojen ketjuista en osaa sanoa, eivät kai ole vielä julkaisseet. Kyllähän tuo nelonen ainakin kaikki vielä pelaavat paikasta auringosta. Versteegin puuttumisen takia veikkaisin että sopimus on tuloillaan, tuskin PTO kaveria muuten istutettaisiin katsomossa.
Gryban toivoisin saavan sopimuksen, olisi kuitenkin sellainen seiskapakin prototyyppi ja toisi fyysisyyttä tuohon porukkaan.
Staufferin mukaan Versteeg oli vähän loukannut itseään edellisen pelin lopulla. Ja siksi ei ollut jäällä. Toivottavasti ei mitään isompaa vammaa.
Davidson oli myös pois jäältä mutta se toki odotettuakin.

Aamujäillä oli käytetty myös ketjua Pouliot-RNH-Draisaitl. Saa nähdä pelaako Draisaitl jo tänään osan pelistä laidassa vai mahdollisesti seuraavassa pelissä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Twitterissä törmäsin tilastoon, jonka mukaan Oilersilla on ensi kauden edullisin sarjaohjelma, jos kriteeriksi otetaan väsyneenä/tuoreena pelaaminen peräkkäisenä päivänä väsynyttä/tuoretta joukkuetta vastaan. Ts. Oilersilla on paljon pelejä, joissa se pelaa levänneenä väsynyttä vastustajaa vastaan ja vähän pelejä, joissa se pelaa väsyneenä levännyttä vastustajaa vastaan. Olisiko plussaa ollut jopa kymmenen ottelua.

Lopputulos: Oilers pleijareihin.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Twitterissä törmäsin tilastoon, jonka mukaan Oilersilla on ensi kauden edullisin sarjaohjelma, jos kriteeriksi otetaan väsyneenä/tuoreena pelaaminen peräkkäisenä päivänä väsynyttä/tuoretta joukkuetta vastaan. Ts. Oilersilla on paljon pelejä, joissa se pelaa levänneenä väsynyttä vastustajaa vastaan ja vähän pelejä, joissa se pelaa väsyneenä levännyttä vastustajaa vastaan. Olisiko plussaa ollut jopa kymmenen ottelua.

Lopputulos: Oilers pleijareihin.
No jos nyt lähdetään edes siitä että saisivat Top5 ulkopuolisen varauksen.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Duckseista 2-1 voitto ja peli ilmeisesti ollut aika kuraa. Maalit ihan siitä mistä maalit pitääkin tehdä eli maalin edestä. Maroonille 1+1 ja Letestu teki toisen maaln. Hendricks loukkaantui ja on viikkoja sivussa. Siitäkö se sitten aukeaa Pitlickille tai Slepysheville pelipaikka. Puljujärvelle syöttöpiste Ducksin maaliin. Aivan karmea harhasyöttö omalla alueella, mutta ilmeisesti sen jälkeen kasannut itsensä ja pelannut vahvan loppupelin.

Kommenttien perusteella Maroon-Draisaitl-Yakupov oli näyttänyt hyvältä ketjulta. Talbotilta vahva peli. Pitlickiltä ja Slepysheviltä todella vahvat pelit ja siellä on kunnon taistelu menossa pelipaikasa.
 
Viimeksi muokattu:

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Jaahas, taas tiputeltiin porukkaa kun Brossoit, Simpson ja Oesterle suuntasivat farmiin.

Edmonton Oilers ‏@EdmontonOilers · 3m3 minutes ago

The #Oilers have assigned defencemen Dillon Simpson & Jordan Oesterle, as well as goalie Laurent Brossoit, to the AHL's @Condors.

Eli nyt sitten kolmosparin paikat on vielä jaossa ja niitä hakee Nurse, Gryba, Reinhart ja Benning. Noista en ihmettelisi jos ensimmäisessä pelissä olisi kentällä Benning ja Nurse, Gryballahan ei vielä tuota sopparia ole, mutta joukkueen johto tykkää kaverista. Reinhart taas pelannut hyvin vasemmalla ja ehkä omaan päähän paremmin kuin Nurse vaikka luisteluvauhti onkin heikohkoa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Connor McDavid nimetty kapteeniksi?
 

M.88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oilers, Pepo HC
Jep, sieltähän se julkinen salaisuus paljastettiin. Oilers on McDavidin kipparoima joukkue alkavasta kaudesta eteenpäin.
A-kirjainta saavat kantaa Eberle, RNH sekä Lucic.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös