Vedonlyönti

  • 3 969 191
  • 21 674

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Mä luulen, että mun ei tarvitse selitellä mitään.

Tässä palstalle ennen pelejä eli etukäteen kertomani pesisvedot tällä kaudella.

- Osumat: 16/39
- Kertoimien mediaani: 2,85
- Kertoimien keskiarvo: 3,72
- Panokset: 76,5 yksikköä
- Palautus: 92,265 yksikköä

Palautusprosentti: 120,61%

Viime kesänä innostuin teikäläisen pesisvihjeistä virittelemään pelikassaa kuntoon ja takuuvarmaa tulosta tasaseen tippui kokoajan. e-Bingo otti kuitenkin pelikassasta niskalenkin ja aattelin että tämmösen pikkukassan omistavan kurittoman uhkapelurin on ihan turha räpistellä.

Nyt kuitenkin EM-kisat innosti taas uuteen nousuun ja siinä sivussa yrittäny täältä tarkistella Mazaan tipsi-korneria pesikselle, mutta pettymykseksi täällä onkin vaan jotain ihme vääntöä ja aisan kolistelua mikä on ajanut palstan suuren pesis-gurun hiljaiseloon.

Eli ihmeessä vihjeitä kehiin niin saadaan me amatööritkin jotain onnistumisen fiilistä kun päästään ratsastaan toisten reppuselässä!

EM-kisoista itselle helpoin tapa kerätä pelimerkkejä on live-veto ja etenkin maaliton eka kymppi. Tähän mennessä ei yhtään maalia ole ekaan kymppiin nähty ja nyt on jo sen verran saatu siitä nousua että pari takaiskuakin on varaa ottaa. Muutenkin tuohon "ei maalia aikavälillä x-x" on varsin lepposaa panostella (törkeällä alikeroimella) ja tuo mukavasti lisäväriä kaikenmaailman unkari-itävalta peleihin. Itsehän pelaan pääasiassa niin surkeita kertoimia, että täällä pari isointa tilasto-veturia saisi sydänkohtauksen. Eihän näissä tosin niinkään jännitä voittaminen, vaan häviäminen.
 
Viimeksi muokattu:

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Mä en suoraan sanoen ymmärrä miksi jotkut vetää herneet nenään siitä, jos joku kirjoittaa tänne voitostaan ns. jälkikäteen. Ei kai kukaan tänne kirjoita kaikkia vetämiään vetoja. Jos sitten joku innostuu voiton huumassa vähän mehustelemaan ja kirjoittaa siitä myös tänne, niin eihän se keneltäkään ole pois ja no harm done. Itse toki olen pyrkinyt kommentoimaan vain tänne kirjoittamiani vetoja, mutta jos jollain lähtee lapasesta niin big deal. Eikä jostain moukarilyönnistä etukäteen kertominen edes tuo mielestäni lisä-arvoa kenellekään. Tiedän sen omakohtaisesti. Alkuunhan itsekin kirjoitin jos löin esim. 1000€ vetoa, että Ruotsi voittaa Suomen jalkapallomaaottelussa tai että Real Madrid voittaa kotonaan Cityn, jne olihan noita. Kirjoitin toki jo ennen peliä, mutta kyllähän kaikki tietää, että Ruotsi on suuri suosikki Suomea vastaan jalkapallossa tai että Madrid on suosikki Cityä vastaan, eikä viestini näin ollen tuonut mitään lisä-arvoa kenellekään. Tästä syystä esim. en enää kirjoita noista suurista vedoista, vaan vähän toisenlaisista vedoista. Summasummarum annetaan tilaa kaikille ja keskitytään enemmän vetokohteisiin kuin toistemme kirjoituksiin tai kirjoitustyyliin JA MUISTETAAN ANTAA VIHJEITÄ.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Jaa hyviä vihjeitä, osaan vaan paskoja.

Slovakia ja Englanti pelailee sopuisan tasapelin tänään, 1-1 on taululla lukemat. Ja kun nuo väärin menee niin lynkkauspartio ilmoittakoon etukäteen saapumisestaan, juodaan siinä sumpit ennen suoritusta, tuokaa pullaa.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaahas, tiistaina mennään viiden pelin voimin ja ei muutakuin tappioputkea kasvattamaan. Selvää on, että näissä vihjeissä nähty menestys toukokuussa oli se klassinen kupla, joka aika äkkiä puhkesi. Mutta niinhän se on, että vaikka joskus jotain puhkeaisi, niin vahingoista huolimatta mies toimii niin kauan kuin peniksestä spermaa suihkuaa, vaikkei se aina järkevää olisikaan. Eli ei muuta kuin eteenpäin!

Alajärvi - Kankaanpää

Minusta tässä on erinomainen mahdollisuus Kankaanpäälle. Alajärvi ei ainakaan lukkari Kivipellon loukkaantumisen jälkeen ole Kankaanpäätä vahvempi joukkue. Alajärvi sai Riku Rantasen lautaselle, mutta mikä on oikeasti Rantasen kunto, se jää nähtäväksi. Rantasen pelaamat pelit Alajärvi on hävinnyt molemmat. Lukkariongelmien lisäksi Alajärvella on ongelmana erityisesti sisäpelin vaihto ykköseltä kakkoselle, jossa joukkue on ollut prosentuaalisesti katsoen heikko. Vaihto ykköseltä kakkoselle on usein pesiksen sisäpelin hankalimmaksi nimetty tilanne. Alajärvi ei ole pystynyt voittamaan kotonaan kuin yhden ottelun ja ylipäätään näyttää siltä, että joukkue ajautuu putoamiskamppailuun Kempeleen ja Jyväskylän Kirejä vastaan.

Kankaanpää kerää pisteitä tasaisesti sieltä täältä. Kolmen pisteen voittoja joukkueella ei ole kuin vasta yksi. Viikonloppuna joukkue laittoi kuitenkin vieraissa koville sekä Oulun että Sotkamon, jotka ovat molemmat kovia kotijoukkueita. Kankaanpäällä ongelmana ovat kotiutukset, joissa joukkue on ollut sarjan toiseksi heikoin saatujen kolmostilanteiden kotiutusprosentilla mitaten. Joka tapauksessa Kankaanpään peli on ollut pirteää ja ylipäätään tässä ottelussa kohtaavat joukkueet ovat nähdäkseni menossa eri suuntiin.

Mielestäni Alajärvi ei ole missään nimessä kertoimien mukainen suosikki. Kankaanpää ml. ja tuplamahdollisuus X/2 peleihin.

Pelivalinnat:
Kankaanpää ml. 2.45 (Veikkaus) Panos 1.5
Alajärvi - Kankaanpää X/2 (tuplamahdollisuus) 1.60 (Unibet) Panos 2.0

Jotain ehkä lisää iltapäivällä.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä luulen, että mun ei tarvitse selitellä mitään.

Tässä palstalle ennen pelejä eli etukäteen kertomani pesisvedot tällä kaudella.

- Osumat: 16/39
- Kertoimien mediaani: 2,85
- Kertoimien keskiarvo: 3,72
- Panokset: 76,5 yksikköä
- Palautus: 92,265 yksikköä

Palautusprosentti: 120,61%

Kova on kyllä saldo, vaikkakin otos kovin lyhyt. Olisi mielenkiintoista kuulla mihin palautusprosenttisi menee pesiksessä kun vetoja on esim. pari sataa. Ensi alkuun kuulostaa, että luulisin palautusprosenttisi tippuvan mutta kiinnostaa kyllä kovasti, mikäli onnistut tuon tason pitämään. Siinä vaiheessa alan lyödä vihjeidesi perusteella vetoa aina kun mahdollista!

Itselläkin on ollut hetkellisesti palautusprosentti jopa tuota kovempi kun sarjan pituus on ollut päälle sata lyötyä vetoa, mutta sitten seuraavat sata ovatkin olleet palautusprosentiltaan tappiollisia.
 

SlamDunk71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
@Mazaa vetää kyllä todella nättiä tulosta ja toivotaan että tahti pysyy samana. Seuraan tipsejäsi päivittäin ja olen erittäin tyytyväinen näkemääni tekemiseen, jatka samaan malliin! Haluan myös pyytää anteeksi kaikilta joita tämä vääntö täällä on häirinnyt ja oma vääntö on kohdistunut vain yhteen jamppaan. Muiden systeemit ja ymmärrys ihan hyvällä tolalla.

Mutta jottei nyt mennä liikaa taas ohi aiheen niin en nyt tipsiä laita kun ei omaa varmaa aluetta ole, mutta pienenä pohdintana

Tsekki- Turkki Over 2 1,80 (Bet365)

- Kyllä on siinä 60% arvioissa monella varovastikkin. Turkki ei ole vielä pyyriä kisoissa tehnyt, mutta lähellä on ollut. Lisäksi Turkin vaarallisuus kaikilla tiedossa, tänään Turkki onkin selkä seinää vasten. Molemmat tarvitsee voiton, Turkki väh. 2 maalilla. Peli tulee aukeamaan paljon joten en millään jaksa uskoa nyhjäykseen kun molempien pakko hyökätä.
 
Mutta se missä sinun kannattaisi herätä on että jos kaikki täällä palstalla sanoo sinun "menetelmäsi" olevan väärä ja tappiollinen ja VAIN sinä olet sitä mieltä että järkevä ja voitollinen niin onko sinä vai muu maailma väärässä? Myös tuo sinun systeemisi on lytätty kaikkien ammattilaisten toimesta ja se systeemi miten voitollisesti ja oikein pelataan niin sitä sinä et pysty ymmärtämään.
Ei ole mitään "menetelmää".
Lyön vetoa tenniksestä (lähinnä WTA), jääkiekosta (lähinnä NHL), pesäpallosta ja lentopallosta. Sekä tietysti jonkun verran muista lajeista ja liigoista, jos sattuu olemaan joku kiinnostava kohde, tai vihje.
Et tainnut ottaa huomioon, että tenniksessä ennakkosuosikit voittavat tavallista useammin - muutkin kuin Federer ja Serena Williams. Se voi olla vähän vaikea hahmottaa, jos ei itse lyö vetoa tenniksestä eikä katso otteluita. Tenniksessä ei myöskään ole tasapelin riskiä. Kiinnostavia otteluita on oikeastaan joka päivälle, kun turnaukset kestävät yleensä viikon verran ja niitä on useampi menossa samaan aikaan.
Jääkiekossa taas lyön todella vähän muita vetoja kuin tuplamahdollisuus (kertoimet voi olla 1,40 - 2,00) ja draw no bet. Pudotuspeleissä kyllä kannattaa lyödä ML-vetoja, toisin kuin runkosarjassa.

NHL:n pudotuspeleissä pelattiin 91 peliä. Onko todella mielestäsi mahdotonta jäädä voitolle niistä tuolla tavalla?
Siihen lisäksi tuli jonkin verran SM-liigan, Mestiksen ja KHL:n vetoja, eikö niistäkään ollut apua?
Ranskan avoimissa pelattiin 127 ottelua (plus karsinnat). Onko mahdotonta löytää niistä riittävästi hyviä kohteita, riittävillä kertoimilla? Ja sitten oli saman verran miesten sarjan pelejä.
Montakohan peliä oli jääkiekon MM-kisoissa. Onko niistäkin mahdotonta löytää riittävästi sopivia kohteita, riittävillä kertoimilla?
Jalkapallon EM-turnauksessakin on varmaan aika monta ottelua, kun joukkuemäärä nousi 24:ään. En ole vielä ainakaan laittanut vetoja, mutta varmaan niistäkin on mahdotonta jäädä voitolle.
Pesäpallokausi sisältää myös aika monta ottelua, ja jokaiseen on tarjolla 4 erilaista vetoa. Eikö näistäkään oikeesti pysty löytämään riittävästi hyviä kohteita jäädäkseen voitolle?
 

SlamDunk71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ei ole mitään "menetelmää".
Et tainnut ottaa huomioon, että tenniksessä ennakkosuosikit voittavat tavallista useammin - muutkin kuin Federer ja Serena Williams. Se voi olla vähän vaikea hahmottaa, jos ei itse lyö vetoa tenniksestä eikä katso otteluita.

NHL:n pudotuspeleissä pelattiin 91 peliä. Onko todella mielestäsi mahdotonta jäädä voitolle niistä tuolla tavalla?
Siihen lisäksi tuli jonkin verran SM-liigan, Mestiksen ja KHL:n vetoja, eikö niistäkään ollut apua?
Ranskan avoimissa pelattiin 127 ottelua (plus karsinnat). Onko mahdotonta löytää niistä riittävästi hyviä kohteita, riittävillä kertoimilla? Ja sitten oli saman verran miesten sarjan pelejä.
Montakohan peliä oli jääkiekon MM-kisoissa. Onko niistäkin mahdotonta löytää riittävästi sopivia kohteita, riittävillä kertoimilla?
Jalkapallon EM-turnauksessakin on varmaan aika monta ottelua, kun joukkuemäärä nousi 24:ään. En ole vielä ainakaan laittanut vetoja, mutta varmaan niistäkin on mahdotonta jäädä voitolle.
Pesäpallokausi sisältää myös aika monta ottelua, ja jokaiseen on tarjolla 4 erilaista vetoa. Eikö näistäkään oikeesti pysty löytämään riittävästi hyviä kohteita jäädäkseen voitolle?

Poistelin alun lainauksista jotain pois...Tiedän että sinulla ei ole menetelmää ja siksi en uskokkaan että olet voitollinen pelaaja. Tottakai ennakkosuosikit voittaa enemmän, mutta kertoimen 7 ei tarvitse osua niin usein kuin kertoimen 1,2, jotta se olisi voitollinen.

Miten liigojen ottelumäärät liittyy yhtikäs mihinkään?

Väännän rautalangasta tämän päiväisen ottelun kautta.

Tsekki- Turkki Over 2. Oletetaan että arviot ovat auringontarkkoja (koska ei puututa nyt siihen mistä arviot syntyy)
Over 60% - Under 40%
Kun overin kerroin on yli 1,7 pelaan sitä X panoksella. Panos määräytyy kassan koosta suhteessa arviooni ja kertoimeen. (Kasvaa mitä isompi OA ja mitä isompi osuma todennäköisyys)
Jos underin kerroin olisi yli 2,6 niin pelaisin sitä X määrällä. ^^sama metodi kuin yllä.

Yhden ottelun lopputuloksella ei ole mitään väliä koska voin hävitä vaikka kymmenen vetoa putkeen, mutta jos arvioni ovat hyviä/osuvia niin 1000 vedon jälkeen olen voitolla ja 10000 vedon jälkeen vielä enemmän voitolla. Kaikki on siis kiinni arvioista, kassanhallinnasta ja kertoimista. Ei joukkueista eikä yksittäisistä peleistä.
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Et tainnut ottaa huomioon, että tenniksessä ennakkosuosikit voittavat tavallista useammin - muutkin kuin Federer ja Serena Williams. Se voi olla vähän vaikea hahmottaa, jos ei itse lyö vetoa tenniksestä eikä katso otteluita.

Mitäs tämä tarkoittaa? Oletatko, ettei tätä ole huomioitu kerroinasetelmassa vai luuletko kräkänneesi vedonlyönnin? Osuuko tenniksessä 60% ennakkosuiskiksi arvioitu Federer useammin kuin jalkapallossa 80% suosikiksi arvioitu FC Barcelona? Onko tenniksessä varmempi osuma, kun pelaa ennakkosuosikkia 1,3 kertoimella kuin jos pelaisi jalkapallossa ennakkosuosikkia kertoimella 1,30?
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Yölle taas WNBA-vihje. Pinnacle ei ole vielä avannut tätä mutta pitäisi tulla suurinpiirtein samoilla.

Chicago - San Antonio HT OVER 79,5 1.90 ~60%

San Antonio overeista onkin tullut tässä jo kirjoitettua. Nyt vieraissa vastassa Chicago, joka yksi sarjan overeimmista jengeistä. Miksi HT over niin uskoisin pelinkuvan olevan sellainen, että Chicago niittaa pelin pitkälti pakettiin jo ekalla halffilla ja toinen puolisko sitten hiljaisempaa, kuten Chicagon peleissä on monesti käynyt.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
@LikainenLegenda tohon sun kysymykseen niin kyllähän matemaattisesti tennis suosikki on varmempi kuin futis suosikki, koska tenniksessä on tulosvaihtoehtoja yksi vähemmän, tasapeliä ei tunneta.
Ahaa, eli voittajan 1.50 on tenniksessä todennäköisempi kuin 1.50 futiksessa? Hyvä tietää taas.

ps. ei näille trollauksille edes naura kukaan enää
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Sen verran vielä, että en toki tiedä mitä ne teidän vedonlyöntikirjat ja muut ohjekirjat sanoo, mutta se nyt on selvää että yksittäisessä jalkapallo-ottelussa on paljon enemmän muuttuvia tekijöitä mitkä voivat vaikuttaa lopputulokseen kuin tennisottelussa.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Mitä sä luulet että se kerroin kuvastaa ellei markkinan todennäköisyysarviota?
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Ylikerrointa seuranneena muistelisin että siellä on tennistä käsitelty useampaakin otteeseen ja markkinoitten biittaaminen olisi hankaloitunut ihan saakelisti jonka myötä moni betsaajakin vetäytynyt taka-alalle siitä yksinkertaisesta syystä ettei valueta olisi tarjolla. Oscar Betting tai vastaava ainakin veti kovalla palautuksella muttei taida olla aikoihin vinkkailla muuta kuin laulukilpailuja.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Mulle ei kyllä aukea, miten prosentit saadaan arvioitua näin. 48% Alajärven suoralle voitolle. Kaikkia tilastoja ja nyt tulleita kokoonpanoja pyörittämällä oma amatöörin arvio olisi ennemmin tasabookki. Olisi mielenkiintoista kuulla @Mazaa arvio tähän.
Tässä arvioni muutamasta tämän päivän pesiskohteesta.

**** Kouvola - Seinäjoki, alle 15,5 juoksua, kerroin 2.55 (Veikkaus)

- Kouvolan kentällä nähdään harvoin kunnareita tai monta juoksua tuottavia läpilyöntejä verrattuna moneen muuhun kenttään. Kolmospuolelta ja kakkosrajasta läpilyönti tuottaa monesti vain yhden juoksun. Käytännössä vain takaa sekä kakkosluukusta on mahdollista lyödä kunnari. Viime kesänä KPL kohtasi kotonaan ainakin paperilla tätä kautta vahvemman Seinäjoen ja silloin olivat samat lukkarit tulessa kuin tänään. Eskelinen ja Viita pelasivat siis viime kesänä ja tuossa pelissä tuli peliajalla kahdeksan juoksua. Myöskään vapaataipaleita ei ole tulossa Eskelisen syöttäessä verrattuna KPL:n toiseen tämänhetkiseen lukkarivaihtoehtoon.

Kouvola pelaa ns. prosenttipesistä kotikentällään ja tekee pompulla tilanteita, jonka jälkeen palloa lyödään kumuralla väliin. Tämä taktiikka ei lupaa kovin runsasjuoksuista peliä ja ilman läpilyöntejä tuo 15,5 juoksun raja ei usein tule ylittymään. Raja on vedetty aivan liian ylös kerroinasettelu huomioiden ja tuo alle 15,5 juoksua toteutuu noin 48%.

Tässä on mielestäni päivän selkeästi paras kerroin.

Tällä kaudella Kouvolassa vain 1/7 ottelussa on siis menty yli 15,5 juoksun. Juoksumäärät KPL:n kotiotteluissa:
- vs. Raahe 13, Kossu 14, Jyväskylä 10, Joensuu 12, Kempele 15, Kankaanpää 12 ja Hyvinkää 17.

** Alajärvi - Kankaanpää, merkki 2 ML, kerroin 2.45 (Veikkaus)
- Alajärven lautasella häärii tänään taas Joni Matintupa. Matintupa on ihan hyvä lukkarilupaus, mutta hänen tasonsa ei vielä oikein riitä Superpesikseen. Kankaanpää saa parhaan miehistönsä jalkeille ja heillä on erinomainen mahdollisuus tehdä ryöstöretki Alajärvelle. Alajärven peli ei ole ollut koko kaudella kunnolla uomissaan ja arvioin Kankaanpään ML-voitolle 45%.

* Kouvola - Seinäjoki, merkki 2 ML, kerroin 3,35 (Veikkaus)
- Tämä arvio on hieman ristiriidassa ylemmän arvioni suhteen. Seinäjoki voi voittaa yhden jakson Kouvolaa vastaan pelkästään J-P Vainionpään lyönneillä. Jos ottelu menee kotiutuskisaan (tai Superiin), niin Seinäjoki on varsin vahvoilla kerroinasetteluun peilaten. Arvioin Seinäjoen ML-voiton todennäköisyydeksi 32%.

½* Koskenkorva - Kitee, merkki 2 ML, kerroin 3.20 (Veikkaus)
- Koskenkorvalta sivussa ovat Janne Leppälä koko matsista ja Juho Toivola ulkokentältä. Jouni Oja-Lipasti ja Anttoni Jacobsson tuuraavat heitä, mutta eivät ole missään nimessä edellä mainittujen veroisia pelimiehiä. Kiteeltä on taas sivussa Jussi Hurskainen. Koskenkorva viettää kotikentällään usein juoksujuhlia, mutta Kossun viimeaikainen vire on ollut alamaissa ja pataan on tullut kotona niin Hyvinkäältä (0-1) kuin Seinäjoeltakin (0-2). Kiteen ML-voitto on rajatapaus 32%.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Sen verran vielä, että en toki tiedä mitä ne teidän vedonlyöntikirjat ja muut ohjekirjat sanoo, mutta se nyt on selvää että yksittäisessä jalkapallo-ottelussa on paljon enemmän muuttuvia tekijöitä mitkä voivat vaikuttaa lopputulokseen kuin tennisottelussa.

@Saul Goodman nyt heittikin jo ilmoille saman kysymyksen minkä itse olisin esitänyt, mutta oletko sä nyt itse a) tosissasi vai b) apulais-GM:n kakkosnikki?
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
@Saul Goodman nyt heittikin jo ilmoille saman kysymyksen minkä itse olisin esitänyt, mutta oletko sä nyt itse a) tosissasi vai b) apulais-GM:n kakkosnikki?

Niin, itse kirjoitan siitä, että jos jalkapallossa suosikki saa kertoimeksi 1,3 ja tenniksessä samoin suosikille 1,3, niin tennis on varmempi sijoitus kuin jalkapallo pitkässä juoksussa. Yksittäisessä jalkapallo-ottelussa joku virhepomppu, tuomarivirhe tai väärin pelattu tilanne/yksittäinen huono suoritus vaikuttaa lopputulokseen paljon enemmän kuin tennisottelussa, koska jalkapallossa tulee maaleja vähemmän kuin tennisottelun yhdessä gamessa jaetaan pisteitä, jolloin sattumalla on fudiksessa isompi rooli kuin tenniksessä lopputuloksen kannalta. Jos tämä mielipiteeni tekee minusta trollin, niin tiedänpähän sitten mitä teen ensi pääsiäisenä.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Niin, itse kirjoitan siitä, että jos jalkapallossa suosikki saa kertoimeksi 1,3 ja tenniksessä samoin suosikille 1,3, niin tennis on varmempi sijoitus kuin jalkapallo pitkässä juoksussa.
Okei, eli miljonääriksi pääsee kun etsii vain tennismatsin ja futismatsin jossa on samat kertoimet, sitten vain myy tuota futisvetoa ja laittaa moukarit tennikseen. Hienoa tietää.

Kerro nyt vielä suuressa trolliviisaudessa vastaus seuraavaan:

Oletetaan että on tennismatsi joka on täysin 50/50. Sitten oletetaan että minä heitän kolikkoa. No onhan tässä tennismatsisssa paljon enemmän muuttujia kuin kolikonheitossa, niin ilmeisesti tuo kolikonheitto on sitten varmempi sijoitus vai?
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Okei, eli miljonääriksi pääsee kun etsii vain tennismatsin ja futismatsin jossa on samat kertoimet, sitten vain myy tuota futisvetoa ja laittaa moukarit tennikseen. Hienoa tietää.

Kerro nyt vielä suuressa trolliviisaudessa vastaus seuraavaan:

Oletetaan että on tennismatsi joka on täysin 50/50. Sitten oletetaan että minä heitän kolikkoa. No onhan tässä tennismatsisssa paljon enemmän muuttujia kuin kolikonheitossa, niin ilmeisesti tuo kolikonheitto on sitten varmempi sijoitus vai?

Sulla on hirveä tarve nimitellä kanssakirjoittajia trolleiksi, mutta tee niin. En lähde olettamaan mitään, enkä heittämään kolikoillakaan. Hienosti muuten jätit lainauksestasi sen mun perustelun pois. No, noin lainattuna se ajaa sun agendaa paremmin.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Sulla on hirveä tarve nimitellä kanssakirjoittajia trolleiksi, mutta tee niin. En lähde olettamaan mitään, enkä heittämään kolikoillakaan. Hienosti muuten jätit lainauksestasi sen mun perustelun pois. No, noin lainattuna se ajaa sun agendaa paremmin.
Kirjoituksesi oli niin täyttä kuraa ettei sitä tarvinnut sen kummemmin noteerata.

Jos markkinan arvio on 1.30 niin se on 1.30 lajista riippumatta.
 

attendo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hyvinkään Ahmat
Kirjoituksesi oli niin täyttä kuraa ettei sitä tarvinnut sen kummemmin noteerata.

Jos markkinan arvio on 1.30 niin se on 1.30 lajista riippumatta.

Joo mutta kun mä en olekaan puhunut markinnan arviosta, vaan itse pelistä ja siitä kummassa, jalkapallossa vai tenniksessä, se arvio toteutuu useammin.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Kränäämisen sekaan vankka vinkkaus.

Eilen ihmeiden ihme kun Slovakia ja Englanti hinkkasi tasapelin, edes toinen vinkki osui kun maaleja ei osattu tehdä. Tänään Puola pieksee Ukrainaa oikein isän kädellä, kaikkihan tuohon on jo rahat laittanut mutta jos et ole, niin vielä ehdit.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Joo mutta kun mä en olekaan puhunut markinnan arviosta, vaan itse pelistä ja siitä kummassa, jalkapallossa vai tenniksessä, se arvio toteutuu useammin.
Keskimäärin yhtä usein. Se lajin luonteen ero on jo hinnoiteltu siihen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös