La 23.4.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 92 521
  • 991
Tila
Viestiketju on suljettu.

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eli tuomarit katsoivat, että ilman vaihtoon menevän pelaajan tömäämistä tuomariin, vaihto olisi tapahtunut normaalisti eikä tilanne vaikuttanut pelitilanteeseen.

Tapparalla oli paljon ennen tätä törmäämistä kuusi pelaajaa jäällä. Yleisö ja katsojat näkivät tämän, jota Savolainen ei kyennyt hiki otsallaan myöntämään.

Kokonaisuudessaan parempi joukkue vei tänään pisteet mukanaan, mutta voitto tuli tuomarivirheen kautta. Se jättää tästä pahan maun. Pelit tulisi ratkaista urheilullisesti, eikä tällä tavoin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mitä väliä sillä, milloin se virhe tulee?

No nyt voit illan vaikka miettiä sitä mitä väliä sillä. Onko sillä jotain väliä siis tosi hyvä kysymys hmm...
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Tuomarivirhe tapahtui vain siinä kun Törmänen ei lentänyt pihalle! Oikein tehty tuomareilta, käsittämätöntä nillitystä, kertoo kuinka heikko HIFK on. Tänne porojenhoitoalueellekkin kuului kuinka koko Helsinki luovutti tänään, nyyh nyyh. PS. Husso on pelle!
 

Petros

Jäsen
Suosikkijoukkue
42 Stars
Kolme pässiä(ei niin Kivi) jatkaa paskanjauhantaa, varsinkin Rantanen täysi pelle. Nyt vielä Tappara "tahallaan" laiskasti vaihtoi(kuin syyllistäisi Tapparan) niin törkeintä mitä voi olla. Päätuomari luistelee takaperin ja miinottaa Tuukan, onko kenen vika kun asiat tapahtu flash siellä flash täällä.

Rantanen on aivan sekopäinen jätkä

Ei tässä pelissä mitään vitun mestaruutta voitettu. Pelit aivan kesken. Purnaus lähinnä koskee noita asiantuntijoita ja niin saatanan IFK myönteistä meininkiä. Tasapuolisuutta turha odottaa neloselta, stana.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
On muuten Nelosen studio aivan shokissa, kun rinkirunkkauksen kohde joutui selkä seinää vasten. :D
 

Aleksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Teppo Numminen
Ihan selkeä väärä vaihto. Olikohan Savolainen oikeasti nähnyt tilanteen videolta? Hieno matsi, joka olisi ansainnut arvoisensa päätöksen, eikä tällaista katastrofaalista tuomarivirhettä.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Onpas täällä narinaa...no olihan tossa vähän erikoinen tilanne...Mut Tappara oli muutenkin hyvä ja ei toi voitto nyt sitä vasten vääryys ollut.
 

Taze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings
Miksi vitussa tätä ei katottu skriiniltä kun yllätys yllätys tampereella katsottiin mervi tapolan itkujen jälkeen

Missäs välissä Tapola tuossa ehti itkeä? Tuomarithan kokoontuivat keskenään sinne kaukalon toiselle laidalle, kun katsoivat että Peltolan silmä oli kaivettu poskelle.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Studio ei taida tietää tuota sääntöä edes pikkuisen alusta.

1,5metriä jumalauta
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miettikää nyt vähän kun haukutte Törmästä pelleksi, tuollaisen ottelun lopussa tulleen tuomarivirheen jälkeen haastattelussa, pitäisikö sen olla ihan kuin ei mitään??? Nämä kaikki kirjoittajat varmasti itse olisivat ihan lungisti.

Samaa mieltä. Hyvin ymmärrettävää.

Aina kun eri joukkuiden fanit valittaa itkevistä valmentajista pelien jälkeen (Kun kyseessä ei ole oman jengin valmentaja), niin tuossa se taas nähtiin, kun on isot panokset ja kova tunne: Törmänen. Kaikki valmentajat toimii samoin näissä tilanteissa ja mielestäni ihan ymmärrettävää purkaa paineita. Kun kaikki vaan muistaisi, että kukaan eikä mikään jengi ole tuossa poikkeus.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
En allekirjoittanut Rantasen (ja Nyholmin) heikkoutta ennen tätä. Nyt teen niin. Jos oli töhöilyä kentällä, niin onhan tuo ihan farssi studiopömpelissäkin... Esimerkiksi Törmänen, jota varmasti vituttaa x1000, hoiti oman media-aikansa aivan huimasti paremmin.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Täyttä sontaa. Ramstedt olisi ollut läpi vaikka luistin olisi ollut 10 cm alempana, Tapparalla oli 5 pelaajaa IFK:n pakkiparin alapuolella, joten Karjalainen pääsi ylimääräisenä hyötymään IFK:n viisikon pelatessa Tapparan viisikkoa vastaan
Joista yksi keräili itseään laidan reunassa törmättyään tuomariin, eli Tapparan pelaajia oli vain neljä. Yhtälailla vaikutus oli nolla, kuten Ramstedtin tilanteessa.
 

Royal-E

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KeuPa, JJK, HJK +/- HPK
Surullista, että tilanne on tää. Tappara pelasi todella hyvän vieras pelin, mutta silti peli ratkesi täydelliseen tuomarivirheeseen.
Kuusi pelaajaa jäällä ja ei selviteltävää.
Nauroin kun kuulin tuon otteluvalvojan kommentin, voitaisiinko tälle liigan tuomari toiminnalle tehdä oikeasti jo jotain.
Koko ottelun tuomarit vihelsi todella hyvin. Ainoa virhe oli nimenomaan tuo loppuratkaisu ja se oli se iso virhe
No itse teen ratkaisun siltä pohjalta, että allekirjoittaneen lapasen alla on reilu 200.000 euroa sponssi rahaa Liiga-seuroille, niin voin kertoa että ennenkuin Liiga todella merkittäviä toimenpiteitä tilanteen korjaamiseksi, niin tuo raha menee muualle.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
... Josko vähän Raumalta voittamisen mallia? Siellähän hävitään jo hyvissä ajoin ennen finaalia kuvasta, ettei sitten tuliskaan. Vittu sä oot pihalla. Raumalainen.

Karavaani kitisee, Törmänen kitisee, IFK-fanit kitisee ja yhdellä on jo Nakkikastikkeet lentäneet näppäimistölle aika lujaa. Kyllä näistä ihan tunnelmalliset vinaalit saadaan loppuun asti.
Kauheaa painimista toi pudotuspelikendo, mutta ainakin säännöt ovat yhtä hanurista molemmille.

Ps. Husso :D

Raumallahan mestaruus=pitsin voitto :D
 

Vanha akka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En olis sillä paitsio-maalilla halunnut sarjaa kääntää henkisesti omaksi eduksi. Siitähän ei ollut kyse. Se ei ratkaissut peliä dramaattisesti. Toivottavasti jengi jaksaa koota itsensä, että saataisiin game 7 ja rehellinen voitto jommalle kummalle. Tästä jäi nyt huono maku, enkä osaisi iloita mestaruudesta samalla tavalla, vaikka olisi näin virheellisesti ratkaistu oman joukkueen eduksi. Kyllä tässä alkaa kasaantua onnettomia ratkaisuja vähän liikaa, Zabo ja Mäntylä -caset mukaan lukien, ei tää enää oikein tunnu kahden joukkueen väliseltä lätkältä.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Studio ei taida tietää tuota sääntöä edes pikkuisen alusta.

1,5metriä jumalauta
3 metriä on varmaan lähempänä oikeata, muutenhan pelissä tulisi vääriä vaihtoja solkenaan, kun kentälle hypätään vaihtavan miehen ollessa 2-3m päässä aitiosta.
 

Latzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Nakkaa joku mutu-prosentti siitä, miten moni playoff-pelin kolmannen erän lentävä vaihto on mielestäsi prikulleen sääntöjen mukainen?

Mutta tuo nyt oli melko räikeä, eikä mikään "ei nyt ihan prikulleen sääntöjen mukainen". Valot päälle, jos kentällä yli viisi sekuntia kuusi pelaajaa. Kuuntele studiota, missä Kivi kertoilee täysin asiaa.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kattokaa nyt saatana siitä uusinnasta vielä, Tappara pelaaja osallistuu jo ennen Mäntylän tuomariin törmäämistä peliin. Miten vitussa joku ei näe tässä väärää vaihtoa??
 

AaKoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kuinkahan on, pystyykö Husso pelaamaan huomenna, vai loukkaantuiko niin pahasti että huilaa seuraavan pelin?

Edit: Ja olihan se väärä vaihto. Ihan niinkuin paitsiomaalikin jossain aikaisemmassa pelissä. So what?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös