Treidispekulaatiot 2015–2016

  • 163 996
  • 578

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Kyllä tuolta mahtuisi parikin pelaajaa Wings kokoonpanoon. Lidas menisi Smithin tilalle helposti.
Tätä muuten tuli mietittyä ihan puolivakavissaan, että mitenköhän Lidas sopisi tuonne Detroitin pakistoon. Aika timmissä kunnossahan kaveri näytti olevan ja maaginen pelisilmä tuskin on mihinkään kadonnut.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Yakupovilla on kuitenkin huikea potentiaali edelleen. Edmonton tuhoaa noita lupauksia kyllä sellaista tahtia, että hirvittää, mutta en kyllä menettäisi toivoani vielä Yakupovin suhteen. Eikä Edmontonin edes kannata nyt myydä, se aika oli jo tai on tulossa.

Tarkennappa vähän, että miten Oilers tuhoaa noita, koska ihan turha syyttää seuraa jos pelaajasta ei ole NHL-pelaajaksi. Tietenkin yksi tulee aikalailla heti mieleen ja se on Lander, koska ajettiin liian nopeasti sisään ja otti takapakkia kehityksessä. Nyt stten on hyvä puolustusspesialisti, mutta hyökkäystehot uupuvat. Yakupov taas on tapaus ihan erikseen, on ehkä illasta toiseen energisin pelaaja kentällä, taklaa, sekä on hyvä kärkikarvaaja, mutta on kuitenkin tehoton ja tuo johtuu ihan suorraan ei niin hyvästä peliälystä, mikä on sinänsä huvittavaa kun taidot viittaavat huikeaan potentiaaliin mutta peliälyä uupuu ja se tuottaa ongelmia molemmissa päädyissä. Pääjärvi taas, niin no jos herra edes joskus ajaisi sinne maalille tai käyttäisi kokoaan.

Niin ja lisää OIlersista ja nähtävästi Nilsson olisi nyt sitten siirtymässä Bluesiin. Eilen katselin jo, että saisi Starin mutta muutaman minuutin kuluttua se alottaja vaihtuikin Talbotiin ja samalla Condors vaihtoi alottajan Brossoitista Laurikaiseen. Ja tuossa sitten yön käänteiden jälkeen tulos alkaa olla selvillä, kunhan vain vielä saadaan vahvistus. Paljon maalivahtihuhujahan tuolla oli, mutta Nilssonia ei tarvitse pyöräyttää waivereiden kautta kun Elliott palaa takaisin loukkaantumisesta.

David Pagnotta ‎@TheFourthPeriod
Barring a dramatic turn, told Blues will acquire G Anders Nilsson from the Edmonton Oilers for a draft pick. Deal agreed to, but not final.

Elliotte Friedman

✔‎@FriedgeHNIC

Would expect clarity on Nilsson in am. Discussions with STL were for a mid-round draft pick.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
McNabb+Muzzin <-> Schultz+Purcell, Anton Slepyshev +2nd (16)+3rd (16)+3rd (17)

Keksiikö kukaan mitään muuta ideologiaa Kingsin toiminnalle tässä Ehrhoff/Scuderi-säädössä?

Kuten täällä on todettu jo niin ei tälläisessä olisi mitään järkeä Losin kannalta. Siellä halutaan vahvistaa tiimiä, ei romahduttaa pakistoa juuri ennen playoffeja.

Scuderi on vain päivitys Ehfhoffiin. Kiekollisempi pakki vaihdettiin enemmän puolustavaan puolustajaan. Kumpikin olisi varmaan reservissä seiskapakkina, mutta nyt reservistä löytyy ehkä paremmin playoffeihin sopiva varamies. Ja toki tuossa Losi säästi caphitissä 150 000 dollaria koko kauden osalta.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Bob twiittaili, että Sharks hakisi toista maalivahtia ja se voisi olla Chad Johnson. Kaveri pelasi sitten maagisen pelin Sharkseja vastaan, joten hyvät näytöt siitä sitten. Bylsma totesi pelin jälkeen, että toivottavasti ei ollut viimeinen peli Johnsonilta. Eiköhän Murray silti hänet kauppaa, kun sieltä sitten ensi kaudeksi olisi Ullmarkkia tulossa.
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Tarkennappa vähän, että miten Oilers tuhoaa noita, koska ihan turha syyttää seuraa jos pelaajasta ei ole NHL-pelaajaksi.

Väitän että yksikään näistä Edmontonin ensimmäisellä varausvuorolla varaamista pelaajista ei ole eikä koskaan tule lunastamaan sitä täyttä potentiaalia. Connor McDavid on sen verran poikkeuksellinen pelaaja, että hän sen pystyy tekemään, mutta se ei johdu organisaatiosta vaan poikkeuksellisesta pelaajasta. Paljon on puhuttu siitä, että nämä Edmontonin saamat ykkösvaraukset ovat huonompia, kuin aiempien vuosien vastaavat. Jokainen on kuitenkin ollut selkeä ykkönen omana vuotenaan. Pelaajan kehitys on ihan puhtaan onnen varassa, kun uusi jeesus marssitetaan joka syksy median eteen, että tässä olis tämä nuori tähti.

Koko seuran kulttuuri on ollut pielessä siitä lähtien, kun Pronger kaupattiin miehen omasta tahdosta pois Edmontonista. Nuoret pelaajat heitetään liian aikaisin susille. RNH ei ollut millään tavalla fyysisesti valmis ja loukkaantui ensimmäisellä kaudellaan. Yakupov ei ollut valmis NHL:n, mutta pelasi siellä. Hall laitettiin heti isolle vastuulle. Pelaajille ei luoda mitään järkevää suunnitelmaa, vaan heidät tuodaan kokoonpanoon syksyllä ja heitä ei ympäröidä sopivilla pelaajilla. Liian isot saappaat, liian helposti, liian nuorina ja kun pelaaja ei ole fyysisesti valmis, niin loukkaantumiset hidastavat kehitystä.

Tällä hetkellä Nurse on heitetty susille, kun pakisto on todella huono. Schultz laitettiin alusta lähtien sellaiseen rooliin missä ei ole pitemmän päälle mitään mahdollisuuksia menestyä. Joukkue on rakennettu niin heikosti, johdettu niin heikosti ja valmennettu heikosti. Kyllä siinä valitettavasti jää se potentiaali saavuttamatta. Itse odotan että Chiarelli & McLellan saavat tuohon muutoksen, mutta heikolta näyttää edelleen. On jotenkin surku hupaisaa katsoa, kun oma AHL seuraa muistuttava Toronto Maple Leafs taistelee jumbosijasta joukkueen kanssa, jolla on neljä ykkösvarausta rosterissa, kun Torontolla on kaksi omaa ykköskierroksen varausta rosterissa.

Pelaaja pitää laittaa joka kausi sellaiseen rooliin, jossa on mahdollisuus pärjätä ja onnistua. Sitä kautta on mahdollisuus kehittää ominaisuuksia parhaalla mahdollisella tavalla, siihen pitää antaa tuki ja aika seuran taholta. Ei tämä ole toteutunut yhdenkään Edmontonin ykkösvarauksen kohdalla. Paita päälle, lippis päähän, lehden kanteen, kentälle ja sitten kysytään, että missä ne tulokset on?

Kyllä sinä itse nämä asiat tiedät. Olet tuota seuraa sen verran kauan seurannut. Voin sanoa, että oksennus maistui suussa, kun kuulin että Edmonton saa McDavidin. Seura ei tuollaista pelaajaa edes ansaitse. Faneja käy sääliksi. Samassa suossahan tässä tarvotaan. Onneksi Toronto sai Babcockin ja Lamoriellon, uskon että sitä kautta vaikutetaan niihin asioihin millä on oikeasti väliä.

Tähän nyt joku voi vastata jotain soopaa siitä, että pelaaja on itse vastuussa blaa blaa. Tottakai on, mutta ei se ole hyvää johtamista, jos pelaaja laitetaan sellaiseen paikkaan missä hänellä ei ole mitään mahdollisuuksia onnistua.
 

Kaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raimo Summanen ja antipatiat
Tarkennappa vähän, että miten Oilers tuhoaa noita, koska ihan turha syyttää seuraa jos pelaajasta ei ole NHL-pelaajaksi. Tietenkin yksi tulee aikalailla heti mieleen ja se on Lander, koska ajettiin liian nopeasti sisään ja otti takapakkia kehityksessä. Nyt stten on hyvä puolustusspesialisti, mutta hyökkäystehot uupuvat. Yakupov taas on tapaus ihan erikseen, on ehkä illasta toiseen energisin pelaaja kentällä, taklaa, sekä on hyvä kärkikarvaaja, mutta on kuitenkin tehoton ja tuo johtuu ihan suorraan ei niin hyvästä peliälystä, mikä on sinänsä huvittavaa kun taidot viittaavat huikeaan potentiaaliin mutta peliälyä uupuu ja se tuottaa ongelmia molemmissa päädyissä. Pääjärvi taas, niin no jos herra edes joskus ajaisi sinne maalille tai käyttäisi kokoaan.
Liikaa vastuuta, liian aikaisin. Erittäin monen nuoren pelaajan kohdalla on toistettu sama virhe. Parhaiten varauksiaan hyödyntäneet organisaatiot ovat antaneet nuorten pelaajien kehittää puutteitaan pitkään farmissa tai puolustajien farmissa ja "kolmosparissa", ennen kuin heidän tasoaan on varsinaisesti testattu.

Tietysti aina voidaan syyttää pelaajaa tai odottaa heti valmista osaamista, mutta pitkäjänteistä toimintaa se ei ole.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Käsittääkseni Taylor Hall on jo yhdellä kaudella tehnyt 80 tehopistettä. Ryan Nugent-Hopkins vetänyt lähes piste per peli tahtia sen 200 NHL-ottelua minkä on pelannut. Eberlelläkin 60-70 pisteen kausia useampi kappale. Draisaitl lähentelee jo 50 tehopinnaa ekalla NHL-kaudellaan. Puheet lupauksien tuhoamisesta ovat silkkaa puppua.

Yakupovin kohdalla sattui Eakins kohdalle, joka oli ko. kaverille ihan väärä valmentaja (tosin Eakins nyt oli suurin yksittäinen virhe, minkä seura on koskaan tehnyt). Justin Schultz teki sen ihan itse itselleen. Onhan hänestä yritetty tehdä NHL-puolustajaa. On annettu kaikki mahdollisuudet ja tilaisuudet lyödä kunnolla läpi. On annettu parhaat mahdolliset ketjukaverit ja niin paljon ylivoima-aikaa, kuin sielu sietää. Mutta kun korvien välistä kiikastaa pahasti, niin vaikeapa seuran on siihen vaikuttaa. Justin Schultz ei ole niin huono jääkiekkoilija, kuin tulokset kaukalossa näyttävät. Hän ei vain viitsi tehdä niitä asioita, mitä valmentaja häneltä pyytää.
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Ryan Nugent-Hopkins vetänyt lähes piste per peli tahtia sen 200 NHL-ottelua minkä on pelannut.

Vähintäänkin mielenkiintoinen pyöristys jos RNH on oikeasti vetänyt NHL-uransa 0.72 ppg:llä ja millään kaudella ei ollut oikeastaan edes lähellä piste per peli tahtia. Itseasiassa tulokaskaudellaan taisi saada parhaan piste per peli tahdin tehdessään 62 ottelussa 52 pistettä. Sen jälkeen onkin ollut sitten hiljaisempaa.

Ja oikeasti RNH on vetänyt jo päälle 300 ottelua, joten jätettiinkin nyt laskuista sitten 100 huonointa matsia pois? Tuollainhan tuossa toki onkin jo järkeä eli jätetään 100 matsia pois laskuista niin saadaan tulokseksi 204 ottelua ja 218 pistettä (jos kuvitellaan että ois 100 kertaa jäänyt pisteittä). En toki ymmärrä mikä järki tämmöisessä sitten on.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Käsittääkseni Taylor Hall on jo yhdellä kaudella tehnyt 80 tehopistettä. Ryan Nugent-Hopkins vetänyt lähes piste per peli tahtia sen 200 NHL-ottelua minkä on pelannut. Eberlelläkin 60-70 pisteen kausia useampi kappale. Draisaitl lähentelee jo 50 tehopinnaa ekalla NHL-kaudellaan. Puheet lupauksien tuhoamisesta ovat silkkaa puppua.

Tässäpä minusta juuri kiteytyy Oilersin ongelma. Pisteitä pisteitä ja pisteitä, tuijotetaan vain ja ainostastaan pisteitä, vaikka prioriteetti listalla yleensä pitäisi nuorten pelaajien kohdalla olla aivan jotkut muut kuin pisteet. Väitän kyllä että kukaan noista pelaajista ei olisi missään muussa joukkueessa tahkonnut tuollaisia määriä pisteitä, mutta olisivatko he silti sen huonompia pelaajia? No tuskin. Nykyisissä joukkueissa on lopulta aika vähän rooleja tarjolla joissa onnistuminen on pelkästään pisteissä mitattavissa. Yleensä nuoret pelaajat jos ei ole kyse McDavid tason lupauksesta joutuvat käymään seuroissaan läpi "kuinka opin pelaamaan kokonaisvaltaisesti voittavaa kiekkoa koulutksen", ja käytännössä tämä tarkoittaa kuinka opin puolustamaan. Tämä yleensä tarkoittaa farmia, ja siitä edetään pienempään rooliin ylös ottamaan mallia kokoneemmista pelimiehistä, kuinka pelataan niin että omiin pyritään päästämään vähemmän kuin itse tehdään. Liian nopea tuloksellinen vastuu liian nuorina tuo pelaajalle piste paineita, josta syystä sitten kokonaisvaltainen pelaaminen kärsii ja omia henkilökohtaisia pisteitä aletaan hakea voittamisen kustannuksella.

Loistava esimerkki miten kasvatetaan vastuullisia voittavia pelaajia on nyt Tampan joukkueessa. Drouin olisi varmasti hakannut Oilersissa jo aimo kasan enemmän pisteitä, mutta olisiko hänelle kukaan opettanut, että "kuules kaveri sinä et ole sen tason offensiivinen pelaaja, että voit pelata ainoastaan henkilökohtaisista pisteistä". Drouinille tämä normaali polku ei sopinut, ja pelaajalle näytettiin kaapin paikka, kuinka kenenkään henkilökohtainen etu ei voi mennä joukkueen edun edelle. Ikävä kyllä koko NHL:ssä ei taida olla tällä hetkellä kuin yksi sen tason offensiivinen pelaaja, joka pystyy lähestulkoon pelkästään hyökkäämällä voittamaan vastustajansa ja se on Patrik Kane.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Joukkue on rakennettu niin heikosti, johdettu niin heikosti ja valmennettu heikosti. Kyllä siinä valitettavasti jää se potentiaali saavuttamatta. Itse odotan että Chiarelli & McLellan saavat tuohon muutoksen, mutta heikolta näyttää edelleen. On jotenkin surku hupaisaa katsoa, kun oma AHL seuraa muistuttava Toronto Maple Leafs taistelee jumbosijasta joukkueen kanssa, jolla on neljä ykkösvarausta rosterissa, kun Torontolla on kaksi omaa ykköskierroksen varausta rosterissa.

Ootko nyt tosissasi? Eli Chia ja McLellan ovat epäonnistuneet kun vuosia ryssittyä joukkuetta ei ole saatu korjattua puolessa vuodessa, jossa näkyy vielä edeltäjien kädenjälki? Tuosta olen kyllä samaa mieltä, että joukkuetta on johdettu huonosti, ei niinkun mitään epäillystä. Siellä on kasa umpisurkeita sopimuksia ja joukkueen rakenne on ollut vuosia rikkinäinen, mutta ei siellä ole lupauksia tuhottu. Hall on pelannut potentiaaalissaan, kuten Eberlekin, samoin Nuge. Ainoat noista ketkä ovat oikeasti 1 varauksen tasoisia on Hall ja McDavid, Nugen ja Yakupovin vuosina taas prospektitaso oli huomattavasti heikommat kuin muina vuosina. Jos jostain Oilersia voidaan syyttää niin se on umpisurkeasta joukkueen rakentamisesta, lupausten tuhoaminen on ihan paskapuhetta.

Mikä sitten erottaa Babcockin Toronton ja McLellanin Edmontonin on se, että Babcock peluuttaa pelaajien ehdoilla, McLellan taktiikan ehdoilla. Toinen missä joukkueet eroavat niin on rahapolitiikka, Toronto pystyy hankkiutumaan ei toivotusta capista eroon kts. esim. Clarkson - Horton kauppa, Oilersilla taas ei ole mahdollisuuksia tuollaiseen kikkailuun. Ei ne ykkösvarukset oikeasti joukkuetta tee, vaan ne oikeat NHL-pelaajat ja oikein rakennettu joukkue.

Tällä hetkellä Nurse on heitetty susille, kun pakisto on todella huono. Schultz laitettiin alusta lähtien sellaiseen rooliin missä ei ole pitemmän päälle mitään mahdollisuuksia menestyä

Nursesta olen aivan samaa mieltä, mutta tässä näkyy kyllä edeltäjien kädenjälki 49 sopparia ja joukkue lähellä capia vaikkei oikeastaan hankittu kuin pari pelaajaa. Mutta Schultz älä nyt oikeasti väitä, että se on Oilersin vika että pelaaja karttaa kontaktia, luovuttaa puolustuspelaamisen kesken ja tekee aivan järjettömiä virheitä silloin kun ei ole mikään hätä.

Väitän että yksikään näistä Edmontonin ensimmäisellä varausvuorolla varaamista pelaajista ei ole eikä koskaan tule lunastamaan sitä täyttä potentiaalia. Connor McDavid on sen verran poikkeuksellinen pelaaja, että hän sen pystyy tekemään, mutta se ei johdu organisaatiosta vaan poikkeuksellisesta pelaajasta

Hall on täyttänyt potentiaalinen yhtenä parhaista laitureista liigassa, Nuge on täyttänyt roolin 1B / 2-ketjun kahdensuunnan sentterinä ( nythän Oilers on ihan kusessa, kun Nugen vastuu jakautuu muille). No Yakupov ei ole täyttänyt sitten tulokaskauden, mutta tuon jälkeen laukaisuprosentti on luokka 5%, mikä sinänsä ihmetyttää varsinkin kun kaverilla on tuollainen pyssy. Mutta tekeminen kentällä on ihan hyvännäköistä.

Liikaa vastuuta, liian aikaisin. Erittäin monen nuoren pelaajan kohdalla on toistettu sama virhe. Parhaiten varauksiaan hyödyntäneet organisaatiot ovat antaneet nuorten pelaajien kehittää puutteitaan pitkään farmissa tai puolustajien farmissa ja "kolmosparissa", ennen kuin heidän tasoaan on varsinaisesti testattu.

Tietysti aina voidaan syyttää pelaajaa tai odottaa heti valmista osaamista, mutta pitkäjänteistä toimintaa se ei ole.

Eihän kukaan syytä pelaajaa. Mutta eikö yleensä nuo ketkä eivät ole valmiita pelaavat vuosia siellä farmissa kunnes ovat. Käsittääkseni nuo pelaajat keitä täällä puidaan kyllä kävivät siellä farmissa pelaamassa ja jälkikin oli sen näköistä, että turha siellä on enää peluuttaa. Nursen tilanne on valitettava, mutta kädet on aikalilla sidottu ennen tulevaa kesää, kun siellä vielä on Gryba ja Klefbom loukkaantuneena ja Macin hankinnoilla tulos olisi vielä katastrofaalisempaa.

Miksi sitten Oilers ei ole parhaiten hyödyntäneiden joukossa, no kun tuo rakenne on niin saatanan rikkonainen ja on ollut jo pitkään. Joukkueesta puuttuvat tädentävät ja tukevat pelaajat hyökkäyksestä, kahdensuunnan / peliä tekevät Top-4 pakit oikalta puolelta. Kesällä on taas sentäs valoa ikkunassa kun siellä on capissa tilaa se 15 miljoonaa UFA-markkinoille ja ehkä vähän lisää kun Ference ostetaan ulos. Jos nyt sitten oikeasti kesällä hankitaisi oikeat pelaajat eikä vain haalittaisi niitä täytepaloja kuten MacT ja Tambelli Chian edeltäjänä tekivät. Ja nyt sitten vielä huudellaan että Oilersin pitäisi treidata rosteripelaaja lupaukseen joka ei NHL:ää tule 4 - vuoteen näkemään.
 

Rewert

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens
Ootko nyt tosissasi? Eli Chia ja McLellan ovat epäonnistuneet kun vuosia ryssittyä joukkuetta ei ole saatu korjattua puolessa vuodessa, jossa näkyy vielä edeltäjien kädenjälki? Tuosta olen kyllä samaa mieltä, että joukkuetta on johdettu huonosti, ei niinkun mitään epäillystä. Siellä on kasa umpisurkeita sopimuksia ja joukkueen rakenne on ollut vuosia rikkinäinen, mutta ei siellä ole lupauksia tuhottu. Hall on pelannut potentiaaalissaan, kuten Eberlekin, samoin Nuge. Ainoat noista ketkä ovat oikeasti 1 varauksen tasoisia on Hall ja McDavid, Nugen ja Yakupovin vuosina taas prospektitaso oli huomattavasti heikommat kuin muina vuosina. Jos jostain Oilersia voidaan syyttää niin se on umpisurkeasta joukkueen rakentamisesta, lupausten tuhoaminen on ihan paskapuhetta.

Tuo on todellakin tosi -94 olivat varmasti huonoin ikäluokka kymmeneen vuoteen nii futiksessa kuin lätkässä, ja siis ihan maailmanlaajuisestikkin. -93sten kohdalla RNH sattui väärään aikaan väärään seuraan, mutta huonoa ikäluokkaa on turha syyttää. Hall on parhaiten liikkuvia laitureita koko liigassa ja mielestäni on toisarvoista taivastella, että miten paljon Seguin painaa Starsin paidassa lötöä pussiin. Uskon vakaasti että Hall voi hyvinkin olla Rocket voittaja parin kauden päästä, jos Draisaitl Ja McJeesus jatkavat kehitystään samaan tahtiin, ja välttyvät suuremmilta loukkaantumisilta. Todellisuuttahan on se että McLellan ei mielestäni saa mitattua yksin päävalmentajana, mutta taustalta saadaan apuja, ja jos neiti Fortuna suo on Oilerssilla pian käsillään positiivinen ongelma keskikaistan suhteen, kuten Penssillä oli Staalin aikana.

Mielestäni Oilersia on vaivannut oikeastaan kaksi ongelmaa, jotka ovat vaikuttaneet negatiivisesti näitten nuorten kehityskäyrään.

1. Joukkueesta on puuttunut jo pidemmän aikaa ne voitto-orientoituneet, johtamistaitoiset veteraanit. Jos leikitellään ajatuksella jossa esimerkiski Shane Doan olisikin Oilersin "Seuraikoni" ja tähän hymiö. Olisivat nuoret pysyneet koutsista riippumatta jo paremmin ruodussa, ja yksistään tuollainen auktoriteetin läsnäolo olisi ollut tietyn tyyppistä mentaalivalmennusta Kanadassa suhteellisen suuriin paineisiin.

2. Vaikka moni niin väittää että junnujen kehityksen kannalta parasta olisi olla junioreita vastikään valmentanut moderni valmentaja, on se mielestäni silkkaa järjettömyyttä laittaa ja käytän nyt sanaa ylimielisen apinalauman peräsimeen kaverikoutsi. Toki valmennusryhmässä on hyvä sellainen olla, mutta niin on myös henkisten valmentajien ja mediakoutsien kohdalla. Paras olisi auktoriteetin omaava nykykiekosta ymmärtävä tulinen koutsi, enkä nyt tarkoita mitään Tortorellaa sinne rähisemään. Siihen neljä viisi karaistua veteraania ja hyvä valmennusryhmä niin tällä hetkellä puhuttaisiin siitä onko Oilersin kausi vielä tänä vuonna, nykyisen jupinan sijaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
1. Joukkueesta on puuttunut jo pidemmän aikaa ne voitto-orientoituneet, johtamistaitoiset veteraanit. Jos leikitellään ajatuksella jossa esimerkiski Shane Doan olisikin Oilersin "Seuraikoni" ja tähän hymiö. Olisivat nuoret pysyneet koutsista riippumatta jo paremmin ruodussa, ja yksistään tuollainen auktoriteetin läsnäolo olisi ollut tietyn tyyppistä mentaalivalmennusta Kanadassa suhteellisen suuriin paineisiin.

Olihan siellä Hallin, Eberlen, RNH:n ja Yakupovin uran alkutaipaleen ajan vaikuttamassa sellainen johtamistaitoinen ja arvostettu veteraani kuin Ryan Smyth. Pitkän linjan Edmonton Oiler, Oilersin kanssa kertaalleen finaaleissa ja useasti Kanadan maajoukkueen kapteenina MM-kisoissa ja mukana myös parissa Olympialaisissa. Aika lailla Doaniin verrannollinen arvostettu veteraanipelaaja.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Vähintäänkin mielenkiintoinen pyöristys jos RNH on oikeasti vetänyt NHL-uransa 0.72 ppg:llä ja millään kaudella ei ollut oikeastaan edes lähellä piste per peli tahtia. Itseasiassa tulokaskaudellaan taisi saada parhaan piste per peli tahdin tehdessään 62 ottelussa 52 pistettä. Sen jälkeen onkin ollut sitten hiljaisempaa.

Ja oikeasti RNH on vetänyt jo päälle 300 ottelua, joten jätettiinkin nyt laskuista sitten 100 huonointa matsia pois? Tuollainhan tuossa toki onkin jo järkeä eli jätetään 100 matsia pois laskuista niin saadaan tulokseksi 204 ottelua ja 218 pistettä (jos kuvitellaan että ois 100 kertaa jäänyt pisteittä). En toki ymmärrä mikä järki tämmöisessä sitten on.

No pahoittelut kun en ole seurannut pelaajien ottelumääriä. 0,72 on kuitenkin sekin nuorelle keskushyökkääjälle erittäin hyvä pistekeskiarvo tämän päivän NHL:ssä. Ja Nuge on vasta lähestymässä parhaita vuosiaan pelaajana.

Schultzista onkin jo kaikki mahdollinen sanottu. Kaikki mahdollisuudet läpilyömiseen hänelle on annettu. Ei se ole seuran vika, jos ei kaveri itse viitsi kehittää itseään pelaajana. Aiemmat valmentajat katsoivat tätä läpi sormien, mutta McLellan ei.
 
Viimeksi muokattu:

Rewert

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens
Olihan siellä Hallin, Eberlen, RNH:n ja Yakupovin uran alkutaipaleen ajan vaikuttamassa sellainen johtamistaitoinen ja arvostettu veteraani kuin Ryan Smyth. Pitkän linjan Edmonton Oiler, Oilersin kanssa kertaalleen finaaleissa ja useasti Kanadan maajoukkueen kapteenina MM-kisoissa ja mukana myös parissa Olympialaisissa. Aika lailla Doaniin verrannollinen arvostettu veteraanipelaaja.

Tosiaan tuo Smythin läsnäolo joukkueessa unohtui itseltä, mutta johtopäätöksenä tästä ei yhden pelaajan vaikutus ole riittävä? Ja itsellä Smythistä sellaisena hiljaisena johtajana kun taas Doanista semmoisena persoonallisena seurallisena, tosin uskonnollisena.

Ei ehkä kuulu tähän ketjuun, mutta jännä seikka Smythistä, oli lähes poikkeuksetta maajoukkueessa pelatessaan C rinnassa, kun taas seurajoukkueissa joutui soittamaan kakkosviulua. Tiedä häntä kertooko Smythin huonoudesta johtajana pidemmässä juoksussa, vai Horcoffista tai Jason Smithistä pidetympänä persoonana. Avalancen aikana C rinnassa painoi kuitenki Sakic niin turha siihen ottaa kantaa.
 
Viimeksi muokattu:

Up089

Jäsen
Suosikkijoukkue
FLA, JYP, KeuPa HT
Minäkun luulin tulleeni treidispekulaatiot-ketjuun, mutta näköjään eksyinkin Edmonton Oilersin varaukset-ketjuun. Menkää nyt jo jonnekkin muualle vääntämään ellei tosissaan McDavid, RNH, Hall tai Eberle ole vaihtamassa seuraa.
 
Suosikkijoukkue
MacKinnon & Rantanen
Darren Dreger oli kuullut, että Yzerman on jokaisessa Drouiniin koskevassa tradepyynnössä kysynyt vastineeksi oikealta ampuvaa puolustajaa.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Purcellia ja Schultzia huhuillaan (taas) Kingsiin Dregerin toimesta.

En tiedä millä ihmeellä noi kaksi saadaan Losiin mahtumaan. Vaikka pidätys olisi maksimit niin sieltä pitää esim Dwight King sitten lähteä toiseen suuntaan. Se olisi toki hieno "kotiinpaluu" Purcellin osalta Kingseihin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
En tiedä millä ihmeellä noi kaksi saadaan Losiin mahtumaan. Vaikka pidätys olisi maksimit niin sieltä pitää esim Dwight King sitten lähteä toiseen suuntaan. Se olisi toki hieno "kotiinpaluu" Purcellin osalta Kingseihin.

Eikös ne ole tuota Gaborikia tunkemassa LTIR:ään? Palaa sitten playoffeihin sieltä, mutta siihen saakka tosiaan pysyy LTIR:ssä. Sillähän sitä cappitilaa luotaisiin. Toki edelleen edellyttäisi että Oilers pidättää lähes maksimimäärät eli puolet tuon kaksikon sopimuksista.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Toivottavasti Boston nappaa Russelin.
Olisi mielenkiintoista nähdä Russelin taso Bruinsin kuutospakkien seassa. Jollain perverssillä tavalla tahtoisin sen Oilin hasardipakin Schultz vai mikä se oli? Kausi pari Julienin ja veteraanien koulussa ja siitä voisi tulla NHL-tason pelaaja ja Hamiltonin korvaaja pilkkahintaan. Voisin vaihtaa Seidenbergiin vaikka päittäin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Schultzin ja Purcellin siirtyminen Kingsiin alkaa näyttää entistä todennäköisemmältä.

Darren Dreger ‏@DarrenDreger 2 t2 tuntia sitten
Kings inching closer to deal on Schultz and Purcell. Told unlikely LA involves a roster player in return to Edmtn.

Dregerin mukaan kaksikolle on muitakin kiinnostuneita ottajia.

E: Reimer Sharksiin. Ainakin LeBrun ja Dreger twiittailevat siirrosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös