Tampa Bay Lightning 2015–2016

  • 95 201
  • 384

Baldrick

Jäsen
Tässä ihan hyvä raapustus Drouinista Tampa Tribunen Martin Fennellyltä: How we’ll remember Jonathan Drouin — Crybaby, quitter, disaster | TBO.com and The Tampa Tribune

En tiedä, että onko se sitten varausvuoro ja samalla muut lähellä varatut pelaa joukkueissaan isolla vastuulla, niin ei pää kestänyt. Inhokkilistalle menee Drouin kyllä meikäläisellä. Siellä on äijiä, jotka painaa AHL:ää niska limassa vuosikausia, että pääsisi edes hieman koittamaan show'n puolella ja sitten on tämä yksi itkupilli.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Yön pelille en uhraa tämän enempää sanoja, mutta jotain positiivistakin nimittäin näytettäisiin Yzermanin kanssa olevan samalla sivulla Stamkosin suhteen: Report: Lightning made Stamkos an offer at an average of $8.5M a season | theScore.com

Tarjottu siis 8,5m kaudesta ja varmaan kipupiste jossain 9m - 9,5m kaudesta. Tuolla hinnalla voisi Stamkosin vielä katsoa, saas nähdä vaan suostuuko jatkosopimukseen ja pitääkö Yzermanin pokka loppuun saakka. Toivottavasti sillä tällä sopimuksella tulee olemaan vielä iso rooli tulevaisuuden kannalta.
 

Junttura

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, NHL:n Suomalaiset
Nhl.comin mukaan Tampa on tarjonnut Stammerille 8 vuoden ja 68miljoonan pahvia. Cap hitiksi muodustuisi siis 8.5 milliä.

E. Näköjään edellinen kirjoittaja kirjoitti samasta asiasta, menen nukkumaan.
 
Suosikkijoukkue
Colorado, Toronto, sympatiat Krakenille
Jatkoajalla oli mielenkiintoinen oma näkemyksensä tulevasta sopparista:

"Steven Stamkosin
vuonna 2011 solmittu viiden vuoden ja 37,5 miljoonan dollarin arvoinen sopimus Tampa Bay Lightningin kanssa umpeutuu kauden päätteeksi. Vuodessa joukkueen kapteeni on siis tienannut tähän asti 7,5 miljoonaa dollaria. Uudessa kahdeksan vuoden mittaisessa sopimuksessa miehen tilipussi kasvaisi vuodessa keskimäärin 8,5 miljoonalla dollarilla."

Alkaa olla Toewsit ja Kopitarit kevyttä kauraa tuollaisten korotusten rinnalla.
 
Jatkoajalla oli mielenkiintoinen oma näkemyksensä tulevasta sopparista:

"Steven Stamkosin
vuonna 2011 solmittu viiden vuoden ja 37,5 miljoonan dollarin arvoinen sopimus Tampa Bay Lightningin kanssa umpeutuu kauden päätteeksi. Vuodessa joukkueen kapteeni on siis tienannut tähän asti 7,5 miljoonaa dollaria. Uudessa kahdeksan vuoden mittaisessa sopimuksessa miehen tilipussi kasvaisi vuodessa keskimäärin 8,5 miljoonalla dollarilla."

Alkaa olla Toewsit ja Kopitarit kevyttä kauraa tuollaisten korotusten rinnalla.

Tai sitten lukijalla härö. Ei siinä puhuta korotuksesta palkkaan, vaan tilipussin kasvamisesta. Hassuja termejä käytetty tosin ja siten helposti sekaannusta aiheuttavaa.
 
Siinä mielessä jännä, kun verotuksen ansiosta Stamkosille jäisi käteen Floridan 68 miljoonasta saman verran kuin jos saisi Torontosta tai Montrealista 80 miljoonaa. Mutta eikös se silloin ole sama lähteä sinne Torontoon kun ei ole rahasta kiinni.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Eli siis toisen joukkueen pitää tarjota tuommoista 7v x 9,7m sopimusta. Riippuen sitten vielä minne matkaa niin jonkun verran päälle, kun Floridassa ei ole osavaltion veroa ollenkaan.
 

depre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs, FC Barcelona, Helsingin Joker
Toisaalta Kanadan dollari sukeltaa tällä hetkellä ja palkat maksetaan Yhdysvaltain dollareissa, joten vaikka rahaa jäisi vähemmän käteen niin silti ostovoima voi olla parempi rajan toisella puolella. Palkkahan verotetaan siellä missä se on tienattu, joten Stamkos nauttii kevyemmästä verotuksesta vain Floridan puolella. Hankala tuosta on tällä hetkellä päätellä missä sitä rahaa eniten saisi. Sponsoreiden silmissä Stamkos on kerrasta kiinnostavampi hahmo, jos siirtyy Torontoon, vaikka on jo nyt suosittu. Toki tuolla tavalla ajateltuna Stamkos voi ottaa halvemman sopimuksen pelatakseen Tampassa ja se ei ole seuralle yhtään huono kilpailuvaltti.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Florida on vissiin myös suhteellisen edullinen paikka asua nuorelle miljonäärille, varmasti ainakin Torontoon verrattuna. En kuitenkaan usko, että raha ihan hirveää roolia päätöksessä näyttelee (ellei agentilla ole tässä hirveästi valtaa) vaan enemmänkin se kuinka paljon on mahdollista saada Tampalta minkä lisäksi tuon ison sopimuksen tuoma status varmasti merkitsee myös. Rahaa kuitenkin tulee niin paljon että ei mitään järkeä eikä tuonkaan jälkeen ole mahdotonta vielä rahastaa lisää. Eiköhän tietysti myös se kotimaa vaikuta päätökseen, miten on viihtynyt Tampassa jne. Onhan sitä elämää kuitenkin kiekon ulkopuolellakin.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Bolts on the run! Viimiset 11 peliä 10-0-1 recordilla ja eilen tuli 6-3 voitto Pensseistä. Johnson on kevään lähestyessä herännyt ja muutenkin nyt niitä maaleja on alkanut tulemaan muiltakin kuin Kucherovilta ja Stammerilta.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Peliä en katsonut aikaisen työvuoron vuoksi, mutta tärkeät pisteet Boltseille 4-3 OT voitolla Predotorsista. 9 ottelun kotiotteluiden voittoputki nyt päällä, ei huono.

Stamkos läväytti onetimerilla tasoituksen 27 sekuntia ennen loppua ja syötti jatkoajalla Tylerin voittomaalin. Toivottavasti Stammerin ruuti alkaisi taas vähän kuivua..

Oli kyllä erikoisen heikosti pelattu Bishopilta tuo 2-3 maali. Jätti etunurkan käsittämättömän tyhjäksi.

Carle totuttuun tapaansa -2.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Vaihtoehdot Stamkosin suhteen ovat nyt sitten kaventuneet ilmaiseksi pois päästämiseen ja ylihintaisen pitkän sopparin allekirjoitukseen. Molemmat ovat huonoja vaihtoehtoja ja täytyy toivoa että Yzermanin uhkapelaaminen tuo edes jotain lohtua keväällä. Ideaalitilanne on mielestäni se että Lightning voittaa mestaruuden ja Stamkos siirtyy ison pahvinsa kanssa jonkun muun ongelmaksi. Stamkosista puhuttiin jopa Crosbyn haastajana maailman parhaan pelaajan tittelistä ennen loukkaantumistaan ja nykyään tuntuu jo vähän pahalta nimittää Stamkosia yleensäkään supertähdeksi. Jos ajatellaan Stamkosin kokonaisvaltaista suoriutumista joukkueen kapteenina ja ykköshyökkääjänä niin 8.5 miljoonaakin on aivan liikaa ensi kaudesta. On aivan pähkähullua sijoittaa vielä isompi siivu joukkueen tulevaisuudesta maailman parhaaseen one-timeriin ja pelaajaan joka ei tee ketjukavereistaan parempia. Ajatuksia? Onko Tampasta mihinkään ilman Stamkosia tulevina vuosina vai luotetaanko siihen että entinen huipputaso vielä palaa vuosien varrella?
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Näkisin, että tässä asiassa Bolts-fanien on vain luotettava Yzermanin ja organisaation arviointikykyyn. Stamkos on nuori mies ja tilaa kehityksellekin on, siis ainakin mitä tulee pelaamisen kokonaisvaltaisuuteen. Kaikki työkaluthan Stamkosilla on olla dominoiva pelaaja, muutakin kuin yv:n vasemman laidan one timer. Yzermanin pitäisi nähdä, kiinnostaako jannua, aikooko hän kehittyä, onko Stamkos sellainen luonne, jonka kanssa kannattaa tehdä 8-vuotinen sopimus.

Lisäksi kannattaa muistaa, että Yzerman ei välttämättä päättänyt, treidaako Stamkosin DL:lla. Yzerman on voinut kysyä, saanut kieltävän vastauksen ja se oli sitten siinä. Vähän kyllä epäilen, että olisi edes kysynyt.
 

Bremberg#19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tampa Bay
Kyllähän tuon Stamkosin kohdalla menee kaikki niin vituiksi kuin vaan voi mennä. Uskomatonta, miten ennen loukkaantumistaan maailman parhaan pelaajan taso voi pudota noin dramaattisesti. Ajattelin, kun loukkaantuminen tapahtui, että se voi "tuhota" koko miehen uran jos luistelu heikkenee paljon. Itse en ole vaan nähnyt minkäänlaista muutosta Stamkosin luistelunopeudessa suhteessa entiseen. Se missä loukkaantuminen näkyy on 1 vs 1 vääntötilanteet, joita pelaa varovaisesti edelleen.

Se on minulle täysi mysteeri, miten tuo kokonaisvaltainen pelaaminen voi olla jo näin pitkään tuommoista käsittämätöntä paskaa. Pelistä toiseen Stamkos on täysin turhake jäällä. Tuolla maagisella (nykyään jopa usein tukkoisella, tai ainakin liian vähän käytetyllä) onetimerilla Stamkos sentään tekee edelleen tuhoa.

Minulle ongelma on se, että tässä ei puhuta nyt mistään väliaikaisesta suvantovaiheesta vaan jo usemman vuoden kestäneestä laskusuhdanteesta, jolle on oikeasti aivan helvetin vaikea nähdä minkäänlaista positiivista käännekohtaa. Tampa on kokeillut miehen kanssa melkein kaikkia mahdollisia kombinaatioita, ja kohta alkaa olla aika myöntää tosiasiat ja tajuta, että se ketjun klikkaamattomuus johtuu siitä 91:stä eikä hänen ketjutovereistaan.

En millään pysty ymmärtämään, miksi Tampan pitäisi ikinä missään olosuhteissa maksaa Stamkosista 8.5 tai jopa enemmän kaudessa. Ilman loukkaantumista Stamkos olisi ollut jopa yli 10 miljoonan arvoinen, mutta nykyisessä kunnossaan hädin tuskin 5 miljoonan veroinen. Tampalla on niin leveä hyökkäyskalusto, että sen ei pitäisi joutua edes harkitsemaan tuommoisen jättidiilin tekemistä Stamkosille. MUTTA kun selässä lukee Stamkos, ja Yzerman on varmasti aiemmin ajatellut rakentavansa hänen ympärilleen joukkueen seuraavaksi 10-15 vuodeksi on Steve nyt todella tukalassa asemassa. Uskoakko ikuisesti " kyllä se vielä lähtee" ajatusmaailmalla vai riittääkö kantti tehdä kipeä ja oikea päätös ja päästää Stamkos menemään.

Tampan hyökkäyksessä on 1 supertähti, mutta hän ei pelaa numerolla 91 vaan 86. Häneen Tampan pitäisi panostaa eikä Stammeriin. Kaikki miljoonat mitä nyt turhaan käytetään mahdolliseen Stamkosin sopimukseen ovat pois Kutcherovin ja muiden oikeasti tärkeiden palasten sitomiseen joukkueen runkoon.

Toisaalta onhan se nyt ihan saatanan surullista, että tuommoisen entisen yli 50 maalin miehen joutuisi 25 vuotiaana päästämään ilmaiseksi pois. Joten ei tästä kyllä mitään hyvää seuraa, kävi miten kävi. Ellei nyt sitten kannua voiteta keväällä..

Onko Drouin edelleen muuten hyllytettynä? Olipa kyllä täysin oikein sillekin nulikalle.
 

Boltning

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Ei ole oikein päässyt pariin viikkoon salamoiden pelejä katsomaan ku on tullut lomailtua thaikuissa. Sen verran mitä käynyt tulokset väijymässä kun on wlan sattunut toimimaan, niin eihän se hyvältä viimesten pelien osalta näytä. Olin jo kuvittelevani noin kuukausi sitten nähneen pienen piristymisen #91 otteissa mutta nyt on ilmeisesti palattu sinne varjoihin. Vaikea tilannehan tuo on, varsinkin kun ottaa huomioon millä tasolla mies tosiaan vielä kaksi vuotta sitten painoi. Jospa kuseessä vain kuitenkin olisi huomion karkaaminen sopimusjuttuihin ja sitä kautta vain samantapainen slumppi kun Oviella. Myös #8 haukuttiin täysin samoista syistä, näkymättömyydestä ja motivaation puutteesta kunnes syttyi uusi kipinä.
 

Kasakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tuto
Näen Stamkosin tilanteen hieman eri tavalla. Loukkaantuminen on toki voinut hieman vaikuttaa peliin, mutta oliko Stamkos ennen loukkaantumista kokonaisvaltaisesti lähelläkään maailman parasta pelaajaa? Mielestäni ei. Tehopisteitä ja etenkin maaleja syntyi hyvää tahtia St.Louisin pelatessa jatkuvasti samassa ketjussa ja ylivoimakentässä. Viime kaudella ja varsinkin tällä kaudella ketjukaverit Stamkosin rinnalla ovat vaihtuneet tiuhaa tahtia ja ehkä Kucherovia lukuunottamatta ketjukaverit eivät ole olleet ihan St.Louisin tasoa. Toinen ongelma Tampan kärkipistemiehille on se, että Cooper yrittää usein koota 2 "hyvää" ylivoimakenttää ja peluuttaa näitä liian tasaisesti. Etenkin Hedmanin tehot ovat kärsineet tästä. Stamkosin yv-minuutit per peli ovat tippuneet minuutin kausista 2009-2011. Mielestäni Stamkosin maalimäärät (25 maalia / 37 peliä ja 43/82) viime kausilta ovat loukkaantumiseen ja ketjurulettiin peilattuna edelleenkin erittäin hyviä lukemia. Tämä kausi on kyllä mennyt heikommin (22/55 ja pisteet 42/55), mutta Tampan kokoonpano kärsi koko syksyn loukkaantumisista, mikä vaikutti koko joukkueen suoritukseen merkittävästi. Sopimushärdelli on varmasti myös vaikuttanut Stamkosin pelaamiseen, Olen kyllä samaa mieltä, että 10 miljoonan sopimus on liikaa nykyisessä palkkakatto maailmassa (Kane & Toews (+Kopitar) sopimukset järjettömiä), mutta 8,5 miljoonaa per kausi olisi ihan kohtuullinen sopimus.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Ei tämä keissi ihan täysin Ovieen vertaudu kun valmennus on kuitenkin kohdillaan, taustalla loukkaantuminen ja jo pidempään otteet olleet laskusuunnassa ilman väläyksiä paremmasta, nyt on kuitenkin Stamkosin sopimusvuosikin jolloin otteet pitäisi olla enemmän kuin kohdillaan. Tämä näyttäisi olevan se Stamkosin nykyinen taso ja tästä voisi sen 8.5m kaudessa maksaa kun ei se verokki nyt vapailta oikein halvemmaksi tule. Hyväksyn myös täysin jos miehelle ei jatkoa sorvata ja korvaaja on herra nimeltä Namestnikov.

Näen Stamkosin tilanteen hieman eri tavalla. Loukkaantuminen on toki voinut hieman vaikuttaa peliin, mutta oliko Stamkos ennen loukkaantumista kokonaisvaltaisesti lähelläkään maailman parasta pelaajaa? Mielestäni ei. Tehopisteitä ja etenkin maaleja syntyi hyvää tahtia St.Louisin pelatessa jatkuvasti samassa ketjussa ja ylivoimakentässä. Viime kaudella ja varsinkin tällä kaudella ketjukaverit Stamkosin rinnalla ovat vaihtuneet tiuhaa tahtia ja ehkä Kucherovia lukuunottamatta ketjukaverit eivät ole olleet ihan St.Louisin tasoa. Toinen ongelma Tampan kärkipistemiehille on se, että Cooper yrittää usein koota 2 "hyvää" ylivoimakenttää ja peluuttaa näitä liian tasaisesti. Etenkin Hedmanin tehot ovat kärsineet tästä. Stamkosin yv-minuutit per peli ovat tippuneet minuutin kausista 2009-2011. Mielestäni Stamkosin maalimäärät (25 maalia / 37 peliä ja 43/82) viime kausilta ovat loukkaantumiseen ja ketjurulettiin peilattuna edelleenkin erittäin hyviä lukemia. Tämä kausi on kyllä mennyt heikommin (22/55 ja pisteet 42/55), mutta Tampan kokoonpano kärsi koko syksyn loukkaantumisista, mikä vaikutti koko joukkueen suoritukseen merkittävästi. Sopimushärdelli on varmasti myös vaikuttanut Stamkosin pelaamiseen, Olen kyllä samaa mieltä, että 10 miljoonan sopimus on liikaa nykyisessä palkkakatto maailmassa (Kane & Toews (+Kopitar) sopimukset järjettömiä), mutta 8,5 miljoonaa per kausi olisi ihan kohtuullinen sopimus.

Oli Stamkos kuitenkin parempi pelaaja ennen loukkaantumista, oli se sitten MSL:n ansiota tai ei. Kuitenkin olemalla hyökkäyspäässä vaarallinen saa paljon omissa anteeksi, varsinkin Tampan rosterilla olisi kyllä varaa peluuttaa Stamkosia laiturina vapauksilla. Ylivoima on nyt paskaa ihan miten tahansa sitä on koitettu, lopputulema on joko valmennus ei osaa tehdä kuvioita tai sieltä tosiaan puuttuu se QB viivasta. Kuitenkin Tampan ylivoima on niin mielikuvituksetonta ja helposti arvattavissa, että on aina ihme (Stamkos pääsee laukomaan suoraan syötöstä) jos maali tulee. Noissa on kuitenkin koitetu ihan kaikkea jo, että ei oikeasti ole mahdollista, että vika olisi koostumuksissa. Stamkos on kyllä saanut pelata koko kauden hyvien ketjukaverien kanssa, mies oli aivan flegmaattisen paska tuona aikana kun maaleja ei tullut ja teki muista ketjukavereista ihan surkeita.
 

Kasakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tuto
Jos peluuttaa Strålmannia ja Marchessaultia (kun kokoonpanossa) 3 minuuttia per peli ylivoimalla ja TOP5 ylivoima-aikaa saaviin pelaajiin lukeutuu vielä Filppula, niin ei ihme että ylivoima vain NHL keskitasoa (16.), tuolla tasolla Tampan yv on kuitenkin ollut jo monta kautta.

Strålman liikuuttaa kiekkoa ihan hyvin isolla jäällä, mutta pienessä tilassa kiekko ei liiku tarpeeksi nopeasti ja pelaa liian varmanpäälle, myös ratkaisukyky puuttuu. Filppula pelaa hyvin 2-suunnan peliä, mutta hyökkäyspäässä ratkaisuista puuttuu suoraviivaisuus. Harvalla joukkueella on pelaajia 2:een ylivoimakenttään, vaan parhaat yv-pelaajat pelaavat 2/3 ylivoima-ajasta. Ja vaikka Tampan rosteri on laajuudeltaan hyvää tasoa, niin ei sitä mitenkään ylivertaiseksi voi sanoa. Stamkos-Hedman-Kucherov-Johnson ja Callahan tai Palat maskipelaajaksi, tällä vakio yv-kokoonpanolla ja lisääntyvällä yv-ajalla näkisin tuloksen olevan parempi. Mielestäni Garrisonia pitäisi hyvän laukauksen myötä käyttää myös ylivoimalla. Mutta totta myös sekin, että hyvä QB viivalle auttaisi asiaan, mutta vaikeata (hyvän) QB:n hankkiminen on.

Stamkosiin palaten.. Erityisesti NHL-tasolla tehojen kannalta on merkitystä pelaatko samassa kentässä hyvien tai "parhaiden" pelaajien kanssa. Mielestäni St.Louis lukeutui parhaisiin..
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Jos peluuttaa Strålmannia ja Marchessaultia (kun kokoonpanossa) 3 minuuttia per peli ylivoimalla ja TOP5 ylivoima-aikaa saaviin pelaajiin lukeutuu vielä Filppula, niin ei ihme että ylivoima vain NHL keskitasoa (16.), tuolla tasolla Tampan yv on kuitenkin ollut jo monta kautta.

Strålman liikuuttaa kiekkoa ihan hyvin isolla jäällä, mutta pienessä tilassa kiekko ei liiku tarpeeksi nopeasti ja pelaa liian varmanpäälle, myös ratkaisukyky puuttuu. Filppula pelaa hyvin 2-suunnan peliä, mutta hyökkäyspäässä ratkaisuista puuttuu suoraviivaisuus. Harvalla joukkueella on pelaajia 2:een ylivoimakenttään, vaan parhaat yv-pelaajat pelaavat 2/3 ylivoima-ajasta. Ja vaikka Tampan rosteri on laajuudeltaan hyvää tasoa, niin ei sitä mitenkään ylivertaiseksi voi sanoa. Stamkos-Hedman-Kucherov-Johnson ja Callahan tai Palat maskipelaajaksi, tällä vakio yv-kokoonpanolla ja lisääntyvällä yv-ajalla näkisin tuloksen olevan parempi. Mielestäni Garrisonia pitäisi hyvän laukauksen myötä käyttää myös ylivoimalla. Mutta totta myös sekin, että hyvä QB viivalle auttaisi asiaan, mutta vaikeata (hyvän) QB:n hankkiminen on.

Noniin nyt kun ehti tarkemmin lukea niin siellähän se koostumus olikin jo, tuota nippua on jo useasti koitettu, omaan korvaan tuo kuulostaisi semmoiselta miehitykseltä joka on saanut aika paljon aikaa yhdessä. Garrisonia on myös koitettu ylivoimalla ja siis oikeasti siellä on ihan kaikki käyneet niin ei se vaan pelaajia siirtelemällä enään paremmaksi muutu. Filppula on ainut pelaaja joka saa tuotua kiekkoa luotettavasti ylös, kaksi muuta pelaaja pystyvät siihen aika hyvin ja heidän nimensä ovat Stamkos ja Hedman. Filppulan ansiot toki jäävät lähinnä siihen pelin pyörittämiseen ja kiekon kuskaamiseen kun ei kauheasti laukausta käytä. Marchessault taas oli ihan hyvä piristysruiske tuohon, mutta nyt on taas hiljentynyt. Kuten sanoit niin tuolla tasolla Tampan ylivoima on ollut nyt ties kuinka kauan niin ei noilla yksittäisten pelien yv-ajoilla ole mitään merkitystä kun tulokset ovat jatkuvasti laihoja.

Jos mietitään niin maalintekijöitä Tampalla riittää ja siihen Stamkosin ja Kucherovin keskelle nyt voi laittaa vaikka sen Filppulan ottamaan aloituksia, mutta viivassa ne ongelmat tulee. Strålman ja Hedman eivät kumpikaan kykene oikein kovin oivaltaviin syöttöihin viivalla ja kummankaan laukaus ei ole niin hyvä, että sillä tehtäisiin tasaista tulosta. Garrisonin avut taas rajoittuvat siihen kovaan laukaukseen, eli yleensä kovaa ja ohi.


Stamkosiin palaten.. Erityisesti NHL-tasolla tehojen kannalta on merkitystä pelaatko samassa kentässä hyvien tai "parhaiden" pelaajien kanssa. Mielestäni St.Louis lukeutui parhaisiin..

Tuolla miehen haluamalla palkalla vaan pitää tehdä muista parempia.
 

Kasakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Tuto
Tuolla miehen haluamalla palkalla vaan pitää tehdä muista parempia

Joo kyllähän se niin on, että 9-10 miljoonan palkalla pitäisi tehdä muista parempia. Kuitenkin maalintekijälle pitää maksaa, vaikka muu pelaaminen olisi sitä sun tätä.

Eli jos näkemys on, ettei nykyisellä miehistöllä saada tehokasta yv-koostumusta kasaan, niin vaihtoehdoksi jää QB:n hankinta ja ehkä uusi yv-koutsi voisi tuoda uusia variaatioita? Yandle olisi kaiketi saatavilla Nykistä ja olisi ainakin pätevämpi versio Strålmaniin verratuna, mutta ei kyllä ole mikään viivapommittaja. Yandlen jatkosopimus tulisi myös olemaan turhan kallis. Näkisin, että Hedmanilla olisi varaa kehittyä paremmaksi yv-pelaajaksi, joten toivoisin hälle annettavan lisää yv-minuutteja, pelaamallahan sitä vaan oppii!
 

Lecavalier4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bolts
Ei ole Stamkos loukkaantumisen jälkeisillä näytöillä edes tuon 8,5 miljoonan arvoinen. Hintalappua nostavat aiemmat näytöt ja tähtistatus. Jotenkin mies onnistuu maalin sillon tällöin tekemään, mutta 5v5 pelaaminen todella vaisua kun ei tunnu haastavan puolustajia entiseen malliin. Ehkä lopettaisi loukkaantumisten pelkäämisen jos sopimus saataisiin rustattua.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös