Yleisesti NHL:stä

  • 3 960 859
  • 14 118

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Millonka NHL olisi osannut hoitaa mitään hyvällä maulla tai muutenkaa fiksusti? Sinällään ei yllätä. Jotenkin aina reaktiot asioihin on pöljiä, tulee myöhässä ja/tai menee överiksi.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
NHL.comissa lukee yön Toronto - Boston pelin kohdalla "Free game of the week". Onkos tämä joku jenkeissä näkyvä kaikille ilmainen peli, vai tietääkö joku tarkemmin?
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Päivitetty nhl.com vituttaa, ennen puhelimen kautta tuli katsottua yksittäiset maalit tai koosteet ilman ongelmia, nyt herjaa että "invalid source" ja mikään video ei pyöri.

Muutenkin vaatii totuttelua uuden sivuston selaaminen, esim. tuloksia ja boxscorea aamuisin läpikäydessä.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Päivitetty nhl.com vituttaa, ennen puhelimen kautta tuli katsottua yksittäiset maalit tai koosteet ilman ongelmia, nyt herjaa että "invalid source" ja mikään video ei pyöri.

Muutenkin vaatii totuttelua uuden sivuston selaaminen, esim. tuloksia ja boxscorea aamuisin läpikäydessä.

Ihan hirveät nuo uudet sivut! Taas kerran yksi sivusto joka meni päivityksessä reilusti taaksepäin sekä ulkoasun että käytettävyyden osalta. Vanha sivustohan oli suurimmaksi osaksi erittäin toimiva, muutamia pikkujuttuja korjaamalla siitä olisi saanut erinomaisen. Nyt ei voi kyllä puhua kovinkaan toimivasta paketista. Itse en noita videoita nyt kokeillut mutta jo ihan tulosten katsominen oli vanhaan verrattuna todella hankalaa. Ensinnäkin kaikki tieto on nyt siellä sen verran isommalla ja harvemmilla väleillä että joutuu puhelimella scrollailemaan todella paljon sekä sivusuunnassa peliä valitessa, että pystysuunnassa itse tuloksia tarkastellessa. Sitten siinä scrollatessa jos satut vähänkin väärässä kohdassa napauttamaan sormella niin huomaatkin että välilehti on vaihtunut yht'äkkiä esim. statseista boxscoreen tai johonkin muuhun.

Ja ärsyttää tuokin että kun siitä yläpalkista valitsee pelin (ennen tämäkin sujui muuten yhdellä napautuksella, nyt pitää ensin valita haluaako katsoa videota vai tuloksia) niin se avautuu näköjään omalle välilehdelleen. Katselin äsken kaikki pelit läpi ja huomasin että minulla oli lopulta toistakymmentä välilehteä auki selaimessa.

Ja tottakai, kuten nykyisin aina kun uudistetaan joku sivusto, niin tämä uusi toimii myös ihan helvetin paljon hitaammin kuin entinen.

Tietokoneen selaimella tuo ei näköjään ole ihan niin paha käytettävä, mitä nyt ainakin näin alussa vähän sekavan näköinen. Tässäkin on kuitenkin minusta vähän liian isolla ja harvasti aseteltuna kaikki, että joutuu scrollaamaan myös tietokoneen ruudulla ja kaikkea ei näe suoraan vaikka on aika iso näyttö käytössä. Mutta kyllä tämä huomattavasti paremmin toimii näin kuin mobiililla jolla käytettävyys on kyllä heikkoa.
 

Gubar

Jäsen
NHL.com teki saman kuin monet, monet muut nettisivut ja päivitti sivunsa käsittämättömän rumiksi. On varmaan rouheampi toimintakyky monella eri alustalla, mutta pitääkö sen ulkonäön kärsiä samalla? Tuntuu kuin NHL.com olisi mennyt aikakoneella 15v taaksepäin. Sama epidemia vaivaa niin monia nykyään.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Itsellä sama. Videot eivät lähde pyörimään ja en löytänyt edes pelien "koosteita" mitkä yleensä näin aamulla aina ennen lähtöä katson. Eli löytyykö ne gamerecapit jostakin vai onko pakko katsoa tilanteet yksittäisinä videoina vain? JA no nekään kun ei lähde pyörimään niin jäi tällä kertaa katsomatta kaikki. Kaiken kaikkiaan järkyttävä päivitys
 

ChosenTwo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset NHL:ssä
Onkos joku löytänyt tuolta uudelta sivustolta ne yön kolme tähteä, jotka aiemmin olivat heti etusivulla näkyvissä?

EDIT: Tuo uusien ikkunoiden / välilehtien avautuminen jokaisesta linkistä on muuten kohtalaisen perseestä. Samaten minua nyt ei haittaa niinkään tuo ulkoasun valkoisuus, mutta kun kaiken pitää olla NIIN HELVETIN ISOLLA, niin se ei kauheasti nappaa. Koneellakin saa scrollailla sormensa kipeäksi, jos haluaa katsella jonkun pelin statistiikkaa tarkemmin. Kännykällä saman tekemistä en halua edes ajatella, vaikka sitä varten tämä nyt on varmasti juuri suunniteltukin.

Sellaisen asian muuten huomasin myös, että pelaajaprofiileissa ei näy enää ollenkaan draft-infoa. Mikähän nerokas idea tämän takana on? Vai onko se piilotettu jonnekkin ja en vaan osaa löytää sitä? Tosi käytännöllistä, jos saa Elite Prospectista tuonkin infon käydä aina katsomassa.

Sinällään tuntuu turhaa urputtaa uudistuksista, kun pitäisi aluksi kokeilla käyttää sivustoa jonkun aikaa, ennen kuin ryhtyy valittamaan. Mutta eipä tämä kauhean hyvältä vaikuta. Jos jotain positiivista hakee, niin ei tämä sentään ole ihan yhtä katastrofaalinen uudistus kuin Radio Rockin sivuille tehty.
 
Viimeksi muokattu:

xkouhiax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Järkyttävää paskaa uudet sivut mobiililla. Ennen tuli aina katsottua pelien koosteita heti aamulla ja samaa yritin tänään, mutta eipä onnistunut! Ennen siis pääsi sivun ylälaidan otteluslaiderista suoraan ottelun sivulle, josta suunnilleen ekana löytyi kooste. Onko joku keksinyt mistä koosteet löytyy nyt?

Sekin hienoa, että saitti läväyttää joka välissä koko ruudun mainoksen uudesta nhl-appsista, joka ei tietenkään ole Suomessa saatavilla. Ois voinut vähän lokalisoida noita mainoksia...
 

Scipio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Missä on uudistuneessa NHL.com:ssa koosteet matseista?
Paskaaaaa!
Oma reittini "koosteeseen" on:
Etusivulta -->Scores --> Valitse ottelu --> videos --> recap
Kokonaista koostetta en ole löytänyt, tuossa recapissa on ainoastaan maalit, mutta ei taklauksia tai torjuntoja.
 

Numero66

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Kärpät
Edes vanhalla sivulla ei näy koosteet joten niitä ei todennäköisesti ole ollenkaan. Ei oo kyllä mennyt tää launch putkeen... Jenkeissä on vissiin jäänyt varsin monella pelit näkemättä kun appi ei oo toiminu.
Kaiken kaikkiaan siis nettisivut ja app on molemmat menny paskempaan suuntaan.. Noh, ehkä ne siellä New Yorkissa vaan tyytyväisenä hieroo käsiä yhteen, kunhan rahaa vaan tulee..
 

Barcelona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Niin paskat sivut että ei tuolla oikeastaan huvita edes enään vierailla kun rupee vaan vituttaa.
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
NHL.com -> video-valikosta game recaps -> avautuu recaps-sivu jolla ei näy tuloksia, mutta spoilaava teksti jokaisen matsin pikkuikkunan alla. Toki highlightit on surkeat vanhoihin verrattuna.
Suora linkki viime yön recappeihin: Game Recaps | NHL.com

Veikkaisin että ensi yön peleille generoituu uusi url recapeille eli tuostakaan ei ole enää iloa huomenna. Yksi suunnittelun kukkanen mielestäni tuokin, vaikka sivut nyt teknisesti muuten ovat selvästi vanhoja paremmat. URLin pitäisi olla kuvaileva. Tarjoaa sentään myös HTML5-videota, eikä ainoastaan flashia.
 
Viimeksi muokattu:

Tekila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
On aika monta välilehteä auki, kun on päässyt NHL.comin selailun loppuun. Aikamoinen päivitys. Minua ehkä eniten risoo, että pitää sivuja selata aivan pirusti että löytää jotain. Ennen näki yhdellä silmäyksellä Boxscore sivulta pelaajien statsit, ehkä vähän piti scrollata alemmas että näki toisen tiimin. Nyt saa scrollailla niin perkeleesti, että pääsee sivun alaosaan asti.
 

3za

Jäsen
Loistava uudistus. Ehkä vähän vaikeampilukuinen kuin ennen. Ennen tieto pompsahti silmille välittömästi nyt voi rauhassa klikkailla pelien tilastot erikseen, I like it. Hyökkääjien ja puolustajien tilastointi omissa lokeroissaan on loistava juttu. Lisäksi maalintekijöiden näyttäminen laidassa kuvien kera on hyvä uudistus. Ehkä joo joutuu pikkasen enemmän klikkailemaan, mut ei tuo klikkaillu o koskaan häiritteny missään tilanteessa.
 

mutina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
Suurina heikkouksina pidän kaiken jättimäistä kokoa. Yhdellä silmäyksellä näkee yhden asian, hädin tuskin sitäkään. Hirveästi scrollattavaa. Ennen pystyi koko sivun hallitsemaan muutaman hetken vilkaisulla.

Toisena on tämä kymmenien ikkunoiden aukeaminen perä perää. Pitänee laskea joku aamu montako ikkunaa saa auki, kun sellaisen aamuisen yleiskatsauksen tekee.
 

ParkTudor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Uudet päivitetyt sivut ovat ehkä hieman yksinkertaisemmat ja helpommat hahmottaa. Isoin ongelma ainakin itselle on se, ettei vanhoja koosteita enää ole. Löytyy tuo puoliksi päälle puhuttu "recap-kooste", jossa on vielä taustamuusikit mukana. Paskaa, järkyttävää paskaa.
 

Kumielvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paltamon Pantterit
Joo o, melkoista skeidaa noi sivut. Tällei änäriä enempi "yleisesti" seuraavana oli kiva kun heti etusivulta näki että onko kukaan tehnyt mitään "merkittävää" noista kolmesta tähdestä. Sitten tuloksista näppärästi että kuka teki ja mitkä tehot. KAikki oli jotenkin paljon kätevämmin ja kompaktimmin. Tuolla sivuilla on yleensä tullut kulutettua se vartti ja on saanut kaiken tiedon varmasti luettua mitä halusikin. Nyt kammo viidakko välilehtiä ja miljoonan askeleen päässä kaikki. Ei nuo ainakaan käyttäjäystävällisemmiksi ole muuttuneet.
 

M10

Jäsen
Minunkin mielestä surkea uudistus. Miksi aina pitää tehdä hitaampaa ja vaikeaselkoisempaa, kun uudistetaan nettisivuja? Tämä ei edes ole tottumiskysymys, vaan nämä uudet sivut on vaan helvetin huonot.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Uudet päivitetyt sivut ovat ehkä hieman yksinkertaisemmat ja helpommat hahmottaa. Isoin ongelma ainakin itselle on se, ettei vanhoja koosteita enää ole. Löytyy tuo puoliksi päälle puhuttu "recap-kooste", jossa on vielä taustamuusikit mukana. Paskaa, järkyttävää paskaa.

Paskaa, silkkaa ripulipaskaa. Samana päivänä loppui lähes päivittäinen NHL-pelien katsominen ja sivut päivitettiin turhauttavaan, lähes lukukelvottomaan muotoon, jossa ei ole edes perinteisiä highlightsejä tarjolla. NHL, fuck you.
 

BaronFIN

Jäsen
Uudistuneet sivut on todennäköisesti suunniteltu vain ja ainoastaan ah niin muodikasta tablettia silmällä pitäen. Microsoft työntänyt miljooniaan Surfacea markkinoidakseen ja Apple iPad on eräänlainen ilmiö USAssa Android tablettien yleistyessä. Lopputulos: PC:llä kammottavat, puhelimella vielä hirveämmät. Eipä tarvitse enää toistamiseen piipahtaa, mutta sittenpähän näkevät tilastoistaan kannattiko päivittää.
 

Artturenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, NHL, Blackhawks. sympatiat Lightning.
Tämä on kyllä lähes poikkeuksetta ollut nykyään suunta uusille sivuille, vähemmän infoa yhdelle ruudulle ja enemmän klikkailtavaa ja skrollattavaa. Näin varmasti tehdään olettaen käytettävyyden parantuvan, mutta eihän se nyt niin mene. Tämä malli on hyvä vaikkapa firmojen sivuille, joissa esitettävän infon määrä on huomattavasti rajallisempi, ja kävijät ovat satunnaisia yhden kerran kävijöitä. Kuitenkin NHL:än sivujen käyttäjät ovat melkeinpä kaikki varmasti lähes viikoittain sivuja käyttäviä käyttäjiä, jotka selviävät varmasti suuremmasta määrästä tietoa yhdellä ruudulla, kun silmä oppii hakemaan sen mitä on hakemassa sivulta. Kun näitä sivuja räätälöidään mobiili laitteille, niin sitten itseasiassa juuri mobiilissa käytettävyys kärsii eniten. Mielummin sitä kännykällä vaikka zoomailee ja katselee täysikokoista sivua, kun näitä linkki helvettejä missä jokainen asia on piilotettu eri sivulle.
 

SampoHoitaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itsellä sama. Videot eivät lähde pyörimään ja en löytänyt edes pelien "koosteita" mitkä yleensä näin aamulla aina ennen lähtöä katson. Eli löytyykö ne gamerecapit jostakin vai onko pakko katsoa tilanteet yksittäisinä videoina vain? JA no nekään kun ei lähde pyörimään niin jäi tällä kertaa katsomatta kaikki. Kaiken kaikkiaan järkyttävä päivitys

Joo videoiden kanssa ongelmia, mutta varmaankin vain tässä launch-vaiheessa. Videoiden laatu tuntuu paremmalta ja uusi mediaplayer on sulavampi. Tietenkin tämä vaatii totuttelua. En ymmärrä jengin avautumista. Sivujen ulkonäkö on minulle yksi lysti. Esimerkiksi pelaajahaku on parantunut huomattavasti. Ennen joutui menemään kolmen portaan kautta, mutta nyt ei tarvitse kuin kirjoittaa pelaajan sukunimi ja ehdotus pomppaa hakupalkin alareunaan. Sivun sisäinen siirtyminen tuntuu myös nopeammalta. Näistä tulee varmasti ihan mallikkaat sivut.

Game recapit löytyvät kohdasta "scores", jonka jälkeen painat kohtaa "Gamecenter" matsista, jota haluat tarkastella.

Esim. Minnesota Wild at New York Islanders - February 2nd, 2016 | NHL.com (min@nyi)

Varmaan tähänkin löytyy nopeampi polku, tai jos ei vielä, niin eiköhän sekin ominaisuus tule.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös