Pittsburgh Penguins 2015–2016

  • 520 646
  • 2 092

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Olihan se jo ottelukalenteria katsottaessa selvää, että Canucksiin uhrataan vähiten energiaa ja keskittymistä. Se ehkä näkyi otteissa, mutta aika ymmärrettävää kun muut peliporukat on Metropolitanin joukkueita joita lähipäivien ottelukalenterista löytyy. Flyers voitettiin, Capitals-ottelu siirrettiin ja muistaakseni tiistaina kohdataan Devils. Siellä välissä yksi Canucks oli vain vieraileva tähti, jolta onneksi saatiin pisteet pois. Devils-ottelu tulee olemaan ihan mielettömän tärkeä ja tavallaan kävi onni ettei tarvitse tänään testata liigakärjen kuntoa väsyneenä kun porukka edelleen on aavistuksen ailahteleva.

Sarjataulukosta sen verran, että juuri Devils on Penguinsin yläpuolella villi kortti -paikalla pari ottelua enemmän pelanneena. Aika hyvissä asetelmissa siihen nähden miltä pelaaminen näytti Johnstonin alaisuudessa. New Yorkin jengit ovat 3:n ja 4:n pisteen päässä joten ei sekään tekemätön paikka ole, että päästään ilman Wild Card -paikkaa pudotuspeleihin. Toisaalta alaspäinkin on pääsee nopeasti. Näyttää siltä, että todella moni joukkue tulee taistelemaan pudotuspelipaikasta tänä vuonna, mutta onneksi Penguins on sinnitellyt siinä porukassa tähän asti missä alkaa näkyä elpymisen merkkejä.

Joukkue on aika paljon velkaa alkukaudesta Malkinille, Letangille ja Fleurylle. Johnstonin systeemi syväjäädytti aikalailla kaikki muut pelaajat.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Joukkue on aika paljon velkaa alkukaudesta Malkinille, Letangille ja Fleurylle. Johnstonin systeemi syväjäädytti aikalailla kaikki muut pelaajat.

Letangin voi tuosta tiputtaa pois. Oli alkukaudesta yhtä uninen kuin Crosby, ja vasta siellä marraskuun lopulla/joulukuun alkupuolella samoihin aikoihin Crosbyn kanssa alkoi päästä pelirytmistä kunnolla kiinni ja nousta omalle tasolleen. Cole-Letang pari oli alkukaudesta melko hasardi pakkipari, mutta silti Johnston/Agnew jääräpäisesti pitivät sen yhdessä aina sinne marraskuun puolivälin paikkeille saakka. Colesta ei ollut kantamaan tuota vastuuta ja pelaamaan noin isoja minuutteja, eikä Letang pystynyt kannattelemaan Colea. Vasta kun Määttä tuli Letangin rinnalle alkoi Letangin peli paranemaan, ja Cole myös pienemmillä minuuteilla on parantanut esityksiään, vaikka tekee vieläkin ihan liikaa virheitä.

Itse asiassa kun Letangin kauden jakaa aikaan Colen kanssa ja aikaan Määtän kanssa, niin ero on kuin yöllä ja päivällä. Kaksikko muistaakseni hajoitettiin Montreal-ottelun jälkeen eli siinä rajaus:

Letang Colen parina: 15 ottelua, tehot 1+6, -11
Letang Määtän parina: 22 ottelua, tehot 5+20, -1

Viime illan ottelussa oli tosiaan -3, joten sen takia nousi takaisin miinuksille Määtän kanssa pelatessa. Ei tuossa välissä muistaakseni kukaan käynyt Letangin parina pelaamassa, hajavaihtoja enempää. Ei ainakaan Dumoulin eikä Lovejoy, jotka ovat lähes koko kauden pelanneet parina. Eilisen lisäksi tainneet yhden pelin aloittaa erillään toisistaan kauden aikana, ja lopussa eilenkin palasivat taas yhteen kun puolustettiin johtoa. Daley on välillä siinä pelannut, muttei mitenkään säännöllisesti, vaan tilanteesta hieman riippuen. Scuderi ehkä siinä oli pelin tai pari tälläkin kaudella, mutta sellaiset on yrittänyt unohtaa jo.

Katsokaa muuten Scuderin suoritus perjantailta Ekbladin 4-0 maalissa ja iloitkaa ettei ole enää heittämässä noita sokkosyöttöjä rännin kautta Penguinsin riveissä. Aivan luokaton suoritus ja säälittävintä on että tuo on Scuderille hyvin tavanomainen tapa "liikutella kiekkoa".
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Scuderi ehkä siinä oli pelin tai pari tälläkin kaudella, mutta sellaiset on yrittänyt unohtaa jo.

Aivan huikea treidi, siis onhan Daley niin kuin 10 x parempi pelaaja kuin mitä Scuderi! Oliko Daleyn sopimusta jäljellä vielä ensi kausi? Ja miten Scuderin kun siitä pidettiin joku milli muistaakseni capissa niin kauan se siellä pysyy? Joka tapauksessa ollut JR:n paras treidi tämä. Myös Hagelin alkaa vakuuttaa allekirjoittaneen, näyttää sopivan todella hyvin Penguinsiin. Yhteispeli Genon kanssa alkaa sieltä löytymään.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Aivan huikea treidi, siis onhan Daley niin kuin 10 x parempi pelaaja kuin mitä Scuderi! Oliko Daleyn sopimusta jäljellä vielä ensi kausi? Ja miten Scuderin kun siitä pidettiin joku milli muistaakseni capissa niin kauan se siellä pysyy? Joka tapauksessa ollut JR:n paras treidi tämä. Myös Hagelin alkaa vakuuttaa allekirjoittaneen, näyttää sopivan todella hyvin Penguinsiin. Yhteispeli Genon kanssa alkaa sieltä löytymään.

Daleyllä on tosiaan vielä ensi kausi sopimusta jäljellä, ja Scuderin pidätetty palkka pysyy Scuderin sopimuksen loppuun saakka kirjoilla, eli myös ensi kauden loppuun saakka. Ellei Chicago osta kesällä sopimusta ulos, jolloin käsittääkseni ulosostosumma jakautuisi saman %-lukeman suhteessa Penguinsin ja Blackhawksin kesken. Silloin Scuderista jäisi pikkusumma cappiin ensi ja sitä seuraavaksi kaudeksi. Joka tapauksessa tosiaan loistava kauppa ja yksi iso syy Penguinsin parantuneelle pelille. Daley on ollut erittäin hyvä. Eilen ei ihmeempiä esittänyt, mutta esimerkiksi Flyers-ottelussa oli loistava. Sopeutunut erittäin hyvin joukkueeseen. Ei tuo $1.05 miljoonaa ylimääräistä jonka tuo vaihto vei capista tunnu missään, kun ottaa huomioon kuinka suuri parannus joukkueelle tuo kauppa oli.

Samoin Hagelin on sopeutunut heti hyvin Malkinin ja Kesselin rinnalle. Tuo hänen luistelunopeus on heti osoittautunut isoksi hyödyksi joukkueelle. Kesselin kanssa aiheuttivat Flyers-puolustuksella pahoja ongelmia. En ole Perronin pelejä Anaheimin riveissä nähnyt, mutta kolme peliä siellä ja kaikissa pisteillä, joten kyllähän tämä kauppa on alun perusteella selkeästi ollut heti tuollainen win-win, jossa molemmat saivat mitä hakivatkin - eli paremmin omiin systeemeihinsä sopivat laiturit.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Rutherfordille tosiaan suuret kiitokset Scuderi - Daley kaupasta.
On nimittäin hauskaa luettavaa Hawks -ketjussa:

"Tuota Scuderin peluuttamista sietää ihmetellä. Miksi sitä ei lähetetä jo alas ja nosteta tilalle, esimerkiksi vaikka Pokkaa?? Scuderi ei kerkiä mihinkään, on myöhässä joka tilanteesta ja ukkoja menee ohi vasemmalta ja oikealta. Viime yönä Scuderin peliä parhaiten kuvastaa tilanne missä hän oli oman maalin takana kiekon kans, vastustaja ei karvannut ja hän olisi voinut tulla kaikessa rauhassa itse kiekon kanssa pois maalintakaa, mutta mitä tekee Scuderi? Laittaa kiekon täysillä ränniin."

"Tuo Scuderi juttu on täysi tosi, ja ainoa pelaaja jolle nyt voi antaa kritiikkiä. Kaverin kyky pelata kiekolla on jotain aivan hirveää roiskimista, roiskimista ja vielä kerran roiskimista. Hyökkäyksissä tuolla on aivan sama tapa pelata kiekolla, joko tuhnu laukaus suoraan maalinvahdin syliin tai sitten kiekko ränniin. Rozival sentään osaa syöttää yksikertaisen syötön lapaan, joten kyllä tämä turhake Scuderi pitäsi karkoittaa viellä pidemmälle kun Rockford. Scuderin olessa kentällä Blackhawksin peli on eniten sekaisin."

"Scuderi on ollut pääasiassa näkymätön, mutta mielestäni kuitenkin melkoinen downgrade Daleyhin verrattuna. Kiekollisena täysi turhake, eikä sovi Chicagon kiekonhallintaa painottavaan sapluunaan. Ainoat ratkaisut pakki-pakki syötöt tai rännikiekot. Hyökkäysalueella laukoo hanakasti, mutta tosi harvoin screenin takaa ja melkein joka kerta keskelle maalivahdin logoa. Niin kauan kuin pysyy näkymättömänä, niin menee kolmosparin syvyyspakkina. Kuitenkin vertailussa esimerkiksi Gustafssoniin jää jälkeen jokaisella pelin osa-alueella."

"Sopimukset joista pitäisi koittaa päästä eroon ovat Bickellin 4 miljoonaa ja Scuderin reilut 2m. Tuskin päästään."
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pouliot ei muuten paljoa näkynyt debyytissään, mitä nyt joku Canucks pelaaja vei sitä aika nöyryyttävästi puikoista jossakin vaiheessa 1vs1 tilanteessa, mutta kyllä itsellä kävi mielessä, että voisiko Pouliotin avulla lähteä Drouinin perään. Drouin ei nyt ole siellä Tampan GM:n kovassa suosiossa ja Tampaa voisi hyvin kiinnostaa tuommoinen kovan potentiaalin omaava Pouliot. Siihen sitten joku 2. kierroksen varausvuoro kylkeen vielä niin mielestäni ihan kohtuullinen paketti kiukuttelevasta tapauksesta. Riski? Kyllä, mutta olisin itse valmis ottamaan. Miksi Drouin kannattaisi hankkia niin tässä lista Pensin vasemmasta laidasta: Kunitz, Hagelin, Sheary jne. Mitä mieltä muut olisivat Drouinin hankinnasta ja millä hinnalla?

Ja en minä vielä Pouliotin suhteen ole luovuttanut, hyvä kausi AHL:ssä menossa ja kyllähän kaikesta tekemisestä kuitenkin näkee, että sitä lahjakkuutta on vain ja paljon.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Enpä kyllä Pouliotista hevillä luopuisi, varsinkin kun muistetaan Kris Letangin terveyshuolet vuosien varrelta. Pouliot jos lunastaa potentiaaliaan vastaa aika hyvin Letangin saappaisiin sitten aikanaan. Drouinin pisteet ovat muutenkin tämän selkkauksen myötä laskeneet sen verran etten olisi kovin kiinnostunut tämän palveluksista. Liian kova hinta liian epävarmasta kaverista. Epävarma nimenomaan näiden sopimusneuvotteluiden myötä, mutta ei toki mikään varma franchise-pelaaja muutenkaan.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Sullivanin sisääntulo joukkueen peräsimeen ei ollut paras mahdollinen, kun pelitavallinen ja identiteetillinen työmaa oli kieltämättä valtaisa. Nyttemmin on ollut selkeästi jo havaittavissa uuden identiteetin ja itseluottamuksen löytymistä ja esim. umpihitaiden Scuderin ja Perronin vaihtaminen tuulennopeisiin Daleyyn ja Hageliniin on tehostanut tätä uutta ilmettä oikein näkyvästi. Hagelin on istahtanut Malkinin ketjuun oikein mallikkaasti ja ainakin ensimmäiset ottelut mies on tehnyt pelkästään oikeita asioita ja aiheuttanut vastustajalle suuret määrät päänvaivaa. Vielä kun saisi paikoista sisään, niin kaikki olisi täydellistä. Sullivan on myöskin vaihtoaitiossa hyvin aktiivinen, milloin kenellekin kertomassa mitä kaukalossa pitää tekemän. Viimeksi esim. Phil Kessel taisi saada oppituntia siitä, miten tyhjiin paikkoihin haetaan ja valmistaudutaan latomaan kiekkoa verkkoon.

Modus operandi näyttäisi tällä hetkellä edelleen oleva se, että periksi ei anneta, vaikka esim. ensimmäisen erän jälkeen olisi 0-2 padassa. Erätauoilla tähdennetään tärkeitä asioita sen verran suurin kirjaimin, että homma menee perille, mutta ei överiksi. Ihan hirveää huolta ei viime aikoina ole peleissä tappioasemassakaan ollut, tästä on hyvä jatkaa.

Bennettin tilanne arveluttaa todella paljon. Mies on jatkuvasti klesana ja nytkin ilmeisesti liian rivakasti askiin olkapäävamman jäljiltä, toivottavasti ei telonut itseään paluuottelussaan kovin pahasti. Bennettin paikka ei myöskään ole vasemmassa laidassa, vaan sinne pitäisi löytää siirtotakarajalta joku nopsajalkainen seppä. Olisiko Boedker irrotettavissa Arizonasta millään järkiperäisellä paketilla? Mielestäni esim. Kunitzin ja Bennettin voisi pistää ihan hyvin pakettiin ja aavikolle. WBS-nostoista Sheary on aivan jokaisessa tilanteessa (myös maaleja tehdessään) katollaan eikä jäbällä fysiikka riitä tuohon touhuun, mutta varsinkin Rust on ollut todella loistava. Samaten Kuhnhackl on esiintynyt pääsääntöisesti edukseen; ehkä sieltä voisi Shearyn tilalla kokeilla vaikka Wilsonia, olettaen että se LW jostakin saadaan kaivettua?

Pouliot oli Vancouveria vastaan riittävän hyvä. Alussa vietiin vähän kaikkia vasemmalta ja oikealta, mutta muutoin oikein ehjä ja laadukas ottelu. Jos tuosta Caps-matsin peruuntumisesta jotakin positiivista hakee, niin todennäköisesti loppukauden aikana pelataan yksi ottelu vähemmän Zatkoff maalilla - jokainen Zatkoffin pelaama ottelu heikentää pudotuspelimahdollisuuksiamme olennaisesti.
 

Hendricks

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
. Jos tuosta Caps-matsin peruuntumisesta jotakin positiivista hakee, niin todennäköisesti loppukauden aikana pelataan yksi ottelu vähemmän Zatkoff maalilla - jokainen Zatkoffin pelaama ottelu heikentää pudotuspelimahdollisuuksiamme olennaisesti.
Mitens AHL:ssä kovaa jälkeä tehty Murray? Onko ylösnostamiseen sopimusteknisiä esteitä, vai halutaanko antaa vain kehittyä farmissa mielummin? Taitaa kuitenkin olla paremipi veskari kuin Zatkoff?
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mitens AHL:ssä kovaa jälkeä tehty Murray? Onko ylösnostamiseen sopimusteknisiä esteitä, vai halutaanko antaa vain kehittyä farmissa mielummin? Taitaa kuitenkin olla paremipi veskari kuin Zatkoff?

Kävi stunttaamassa 4 peliä Fleuryn saikun aikana, ja esiintyi todella vakuuttavasti: torjuntaprosentti .938 ja GAA 1.72

Todella kovan luokan veskalupaus, sekä jo nyt huomattavan paljon parempi maalivahti kuin Jeff Zatkoff.
Kaipa Murraylle halutaan saada mahdollisimman paljon pelejä AHL:ssä, ja seuraava askel on sitten Fleuryn backupiksi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mitens AHL:ssä kovaa jälkeä tehty Murray? Onko ylösnostamiseen sopimusteknisiä esteitä, vai halutaanko antaa vain kehittyä farmissa mielummin? Taitaa kuitenkin olla paremipi veskari kuin Zatkoff?

Parempi nuorelle maalivahdille, että saa pelata paljon kun MAF kumminkin terveenä ollessaan pelaa leijonan osan peleistä. Zatkoff tietää roolinsa ja on siinä mielessä hyvä kakkosmokke. Kuten yllä jo kerettiin todeta niin pienen stuntin ylhäällä kerkes Murray jo tekee ja erittäin vakuuttavan sellaisen.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Mitens AHL:ssä kovaa jälkeä tehty Murray? Onko ylösnostamiseen sopimusteknisiä esteitä, vai halutaanko antaa vain kehittyä farmissa mielummin? Taitaa kuitenkin olla paremipi veskari kuin Zatkoff?

Murray on elintärkeä palanen Baby Pensille, ja iso rooli siellä kehittää Murrayta vielä tällä hetkellä paremmin kuin ~20 matsia kaudessa Fleuryn kakkosena. On enää ajan kysymys, koska hänestä leivotaan Fleuryn kakkonen, mutta pianhan sen soisi tapahtuvan, niin ehtii hyvissä ajoin ottamaan ykkösrooliakin sitten.

Penguinsilla on back-to-backeja melkoisia määriä tässä loppukaudesta vielä tahkottavana pleijaripaikkaa jahdatessa ja siinä mielessä Murray kelpaisi kyllä loppukaudeksi minun puolestani ylöskin. Realiteetit ovat nyt vain asiaa vastaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Taisin jo tämän ketjun ensimmäisellä sivulla nostaa esille, että mielestäni Murraytä voisi hyvin nostaa ylös noihin b2b-peleihin pelaavaksi maalivahdista. Muutoin sitten viettää aikaansa AHL:ssä ja pelaa siellä paljon, ja Zatkoff availee sitten luukkua. Ei sitä Murraytä kuitenkaan vakituiseksi kakkosmaalivahdiksi kannata vielä nostaa, vaan Zatkoffilta hoituu kyllä luukun avaaminen ja tsemppaaminen harjoituksissa. Penguinsilla on capissa sekä rosterissa tilaa tuollaista peluutusrumbaa varten. Murray saisi siinä samalla arvokasta pelikokemusta NHL:stä, ja auttaisi joukkuetta enemmän kuin Zatkoff auttaa.

Farmissa on myös kasvamassa lupaava Tristan Jarry, joka on pelaamassa hyvin mattmurraymaista ensimmäistä ammattilaiskauttaan. 12 ottelua, 11 voittoa, 1.63 GAA, .941 SV% ja 3 nollapeliä. Jäätävät tilastot, paremmat jopa kuin Murraylla tällä kaudella. Toki pelattujen ottelujen määrä vaikuttaa tuohon, kun Murraylla on puolet enemmän pelejä. Joka tapauksessa Jarry on pelannut siellä loistavasti, ja Penguinsin maalivahtitilanne on kyllä erinomaisella mallilla tällä hetkellä. Ensi kaudeksi Murray ylös vakituiseksi kakkosmaalivahdiksi Fleurylle ja Jarry saa ottaa ykkösmaalivahdin paikan WBS:ssä.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Scott Wilson nostettu Baby Penseistä ylös. Alkaa tuo Plotnikovin tilanne näyttää todella tukalalta, mun mielestäni on todella ikävää, että kovalla tohinalla KHL:stä hankittu fyysiseen peliin kykenevä mid-6 potentiaalin pelaaja saa nyt maksaa täyttä hintaa Johnstonin söhräämisestä.

Bennett edelleen sivussa tämän päivän talkoista ja All-Star -breakin jälkeen katsotaan sitten taas uudelleen. Löytyisiköhän liigan 29 muun GM:n joukosta joku hyväuskoinen hölmö, joka vielä ostaisi Bennettin potentiaalin?
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Scott Wilson nostettu Baby Penseistä ylös. Alkaa tuo Plotnikovin tilanne näyttää todella tukalalta, mun mielestäni on todella ikävää, että kovalla tohinalla KHL:stä hankittu fyysiseen peliin kykenevä mid-6 potentiaalin pelaaja saa nyt maksaa täyttä hintaa Johnstonin söhräämisestä.

Kaikkea kuraa munkin puolesta Johnstonille, mutta kyllähän Plotnikov muni mahdollisuutensa ihan itse. Ei ollut edes fyysinen puhumattakaan tämän kiekollisista taidoista. Kortti joka kannatti katsoa, mutta eiköhän se tie tähän tyssännyt. Hyvin vaatimaton jääkiekkoilija liian kovassa liigassa.
 

Pens71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kaikkea kuraa munkin puolesta Johnstonille, mutta kyllähän Plotnikov muni mahdollisuutensa ihan itse. Ei ollut edes fyysinen puhumattakaan tämän kiekollisista taidoista. Kortti joka kannatti katsoa, mutta eiköhän se tie tähän tyssännyt. Hyvin vaatimaton jääkiekkoilija liian kovassa liigassa.

Veit sanat suusta.
Plotnikov ei tuo joukkueeseen mitään.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
No tuoko Porter tai Sheary? Mun mielestä se ei missään nimessä ole ollut niin huono, että olisi täysin selvää ettei ole NHL-tasoa. Varsinkin kun miettii, miten huono Pens oli alkukaudesta ja millainen vajaus vasemmalla laidalla on. Iki-ihanat kiekonhallintatilastot oli myös hyviä verrattuna muihin pelaajiin alkukaudesta.
http://hockeyviz.com/img/player/wowy/1516/PIT/wowy-1516-PIT-plotnse90-shots.png
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Plotnikovilla on nyt hieno mahdollisuus olla seuraava Markus Näslund. Vaihdetaan farmijyrään ja 4.kierroksen varaukseen ja uudessa joukkueessa kärkikentissä hyvää peliä ja sit harmittaa
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Joo en kyllä käsitä tuota Plotnikovin kohtelua en sitten alkuunkaan. Aivan varmasti miehestä on enemmän iloa kuin Porterista, Shearysta, Wilsonista jne.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Wilsonia kohtaan on sentään jonkinlaisia odotuksia ja Rust on ollut loistava. Myös Porter on parantanut viime aikoina, mutta Sheary on melkoisen turha pörrääjä.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Wilsonia kohtaan on sentään jonkinlaisia odotuksia ja Rust on ollut loistava. Myös Porter on parantanut viime aikoina, mutta Sheary on melkoisen turha pörrääjä.
Rust on ollut kyllä positiivinen yllätys, ainakin sähäkkä kaveri, vaikkei mikään maaginen kiekossa olekaan. Siellähän se menee joukon jatkona. Kuunhakkelista onkin vaikea sanoa mitään, ei ole edes saanut kunnolla kuvaa siitä, millainen pelaajatyyppi se voisi olla. Mutta tosiaan Plotnikov-keississä ihmetyttää se, että kaikki mainitut ovat noin vain hypänneet miehen ohi, lisättynä vielä Bennettillä, joka edelleenkään ei osaa pelata vasemmalla. Niin ja on aina rikki. Toki Sullivan on valmentanut noita farmijätkiä, joten ihan ymmärrettävää vastuun antaminen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Rust on ollut hyvä, siksi en häntä viestissäni maininnutkaan, mutta esim. Porter niin eihän jätkällä ole käytännössä mitään annettavaa jäällä, ei tule osa-aluetta mieleen jolla mies olisi parempi kuin Plotnikov. Plotnikov tuli väärään aikaan väärään joukkueeseen, toivottavasti saa vielä mahdollisuuden näyttää, että pystyy pelaamaan maailman parasta kiekkosarjaa.

Pian sitten alkaisi Devilsiä vastaan matsi ja jaossa olisi hemmetin tärkeät pisteet. Devils on ollut Pensille vittumainen vastustaja oikeastaan aina ja tällä kaudella se niistikin jo Pensiä kerran oliko 4 - 0 vai peräti 5 - 0. Verenmaku suussa maksamaan velkoja vai löysäillen pisteet vastustajalle? Canucks-pelin asenteella pisteitä on turha odottaa, mutta jos joukkue pelaa kuten Flyersia vastaan niin voiton sieltä pitäisi irtoa.
 

Pens71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Herätystä nyt! Jopa Scuderi teki tuplamäärän pisteitä plotnikoviin verrattuna, vaikka pelasi 7 ottelua vähemmän. Plotnikov pääsi pelaamaan myös malkinin laidalla, joten tulosta pitäisi tulla. Ehkä totuttelu pieneen kaukaloon ei ole onnistunut. Ei muuta kun babypensiä vahvistamaan ja ensikaudella uutta yritystä mikäli pohjois-amerikassa haluaa vielä pelata.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Herätystä nyt! Jopa Scuderi teki tuplamäärän pisteitä plotnikoviin verrattuna, vaikka pelasi 7 ottelua vähemmän. Plotnikov pääsi pelaamaan myös malkinin laidalla, joten tulosta pitäisi tulla. Ehkä totuttelu pieneen kaukaloon ei ole onnistunut. Ei muuta kun babypensiä vahvistamaan ja ensikaudella uutta yritystä mikäli pohjois-amerikassa haluaa vielä pelata.
Pisteitäkään ei tosiaan tullut, mutta eniten mua hiertää Plotnikovissa se, että KHL-highlightseissa mies nosteli äijää seinälle mutta NHL:ssä oli todellinen lammas. Eikö uskalla vai eikö kerkeä? Taklaukset täällä oli lähinnä sellasia nojailuja jotka ei kyllä luoneet painetta kenellekään.

Kovia voittoja Metropolitanin jengeistä viime aikoina. Ei liene väärin sanoa, että Devilsistä kauden tärkein voitto toistaiseksi.
 

Laaban

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En tuota 'nucks peliä nähnyt, joten en tiedä oliko silloin jo lyöty Cullenille A rintaan. Vaikuttaako Kunitzin poissaolo tuohon kenties?

Ekassa erässä devils paino päälle ku yleinen syyttäjä ja oltiin aika kusessa. Onneksi Fleury oli taas mies paikallaan ja hoiti ottelun kaikki kiekot. Paljon mielekkäämpää katsella pelejä Penguissin ollessa Sullivanin alaisuudessa, jengi oikeasti yrittää jotain tuolla eikä lannistuta jos ei mene heti ihan putkeen. Maalit Crosbylle ja Kesselille, boscon teoria saa siis vahvistusta.

Näkisin mielelläni Plotnikovin vielä edes muutaman kerran kehissä ennen kun kirves hänen suhteen heitetään kaivoon. Jos Adams sai pelata kausi kaupalla 4. kentän roolia niin kyllä sinne yksi Sergei vielä menee muutaman ottelun. Adams ilmoitti muuten eilen lyövänsä hokkarit naulaan ja lopettavansa uransa. 3 joukkuetta, 2 cuppia, 951 runkosarja- ja 106 playoffottelua, runkosarjassa 55+105 (-82) ja pleikkareissa 7+5 (+1). Kiitos vuosista, ei jää kauhea ikävä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös