Edmonton Oilers 2015–2016

  • 288 087
  • 1 041

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Ois Jones kyllä kelvannut Tampaan riemusta kiljuen ja paljon mielummin kuin Johansenin. Toki nyt mies ei enään suojattuja minuutteja tule pelaamaan niin nuo CF% (nyt 57,92% vert. Josi 50,21%) ym. tulee tuosta laskemaan, mutta mitä eilenkin peliä katsoin niin aika hyvin se siellä ylivoimalla peliä pyöritti. Meillä menisi jo tuolla ansiolla heittämällä ykköseen pyörittämään ylivoimaa. Miehestä koskaan edes oikein haukkuja kuullut, niin aika yllättävä kuinka konservatiivisesti mieheen on Jatkoajassa suhtauduttu. Kannattaa myös muistaa, että jos Jones olisi tällä kaudella saanut mahiksen näyttää taitonsa ja pelannut esim. Josin tasolla niin siihen treidiin ei kyllä yksi RNH edes riittäisi vaan pyynti muuttuisi enemmän sinne McDavidin suuntaan.

Mielenkiintoista kyllä mitä Edmonton tulee sitten treidaamaan, RNH olisi kuulostanut loogiselta valinnalta (omasta mielestä kokonaisvaltaisesti paras pelaaja Oilersissa, siten vastine tulee olemaan myös suhteellisesti paras) kun ei Oilersilla pitkässä juoksussa voi olla varaa pitää kaikkia näitä pelaajia kun omasta mielestä nämä Yakupovit ja Eberlet ovat juuri semmoisia pelaajia jotka tulevat pisteiden takia saamaan ylihintaisen sopimuksen. Eberlestä tuskin vieläkään kummoista vastinetta saa, tuolla palkalla tosin voisi olla optimaalinen maalintekijä jos ketjuun olisi laittaa puolustavampia pelaajia mutta niin.. Googlettelin vähän niin yllättävän paljon on kyllä uutisia Edmontonissa missä tuota Jones - Johansen treidiä haukutaan, yhdessä jopa odotettiin vastineen olevan Josi mikä olisi ollut aika tyhmä treidi Nashvillen kannalta. Mitä noita spekulaatioitakin luin niin vaikuttaisi ainakin medialla olevan aika korkeassa arvossa nämä Yakupovit ja Eberlet, näyttäviä pelaajia joo mutta ovat sitten rosteripelaajia voittavassa joukkueessa?

Yön peli oli kyllä aika mielenkiintoinen, pirteästi Oilers tuli ekassa erässä, mutta loppua kohden sitten hyytyi ja ne oman pään virheet. Omasta mielestä Tampa oli kyllä aika hengetön taas kerran.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nugent-Hopkinshan on yksi liigan parhaista kahden suunnan senttereistä. Kaveri on tynkäkautta lukuunottamatta tehnyt joka kaudella 50-60 pinnaa ja ikää on vasta 22 vuotta. Parhaat vuodet ovat vielä edessäpäin Vertailun vuoksi Pavel Datsjuk, johon Nugea on monesti verrattu, puhkesi kukkaan vasta 26-vuotiaana. Minun mielestäni Oilersin ei missään nimessä kannattaisi treidata RNH:ta yhtään mihinkään, sillä lopullinen läpimurto liigan kärkisenttereiden joukkoon voi tulla milloin tahansa. Tuollaisella taidolla ja työetiikalla varustettuja senttereitä on todella hankalaa löytää.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ja kun Oilersia on vuodesta toiseen arvosteltu siitä että myyvät kasvattamansa pelaajat juuri kun nämä alkavat olla parhaimmillaan niin sitähän RNH:n myyminen nyt olisi. Ja sen jälkeen sentteriosasto nojaisi taas pelkästään kokemattomiin ja nuoriin kavereihin, jotka joutuisivat liian kovaan paikkaan. Sitäkin virhettä Oilers on toistanut onnistuneesti. Toki jos oikeasti olisi ykköspakkia tarjolla niin tilanne voisi olla eri. Nyt oli kyseessä Predsin kolmosparin pakki jolla on toki potentiaalia paljon mutta ei tällä hetkellä pystyisi ottamaan sitä roolia mihin Oilers tarvitsee apua. Eli RNH olisi ollut liian kova hinta.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ois Jones kyllä kelvannut Tampaan riemusta kiljuen ja paljon mielummin kuin Johansenin. Toki nyt mies ei enään suojattuja minuutteja tule pelaamaan niin nuo CF% (nyt 57,92% vert. Josi 50,21%) ym. tulee tuosta laskemaan, mutta mitä eilenkin peliä katsoin niin aika hyvin se siellä ylivoimalla peliä pyöritti. Meillä menisi jo tuolla ansiolla heittämällä ykköseen pyörittämään ylivoimaa. Miehestä koskaan edes oikein haukkuja kuullut, niin aika yllättävä kuinka konservatiivisesti mieheen on Jatkoajassa suhtauduttu. Kannattaa myös muistaa, että jos Jones olisi tällä kaudella saanut mahiksen näyttää taitonsa ja pelannut esim. Josin tasolla niin siihen treidiin ei kyllä yksi RNH edes riittäisi vaan pyynti muuttuisi enemmän sinne McDavidin suuntaan.

Mitä minä just luin, mainitse oikeasti Jonesin samassa lauseessa McDavidin kanssa kun puhutaan vaihtoarvosta? Jos nyt ollaan rehellisiä niin sille on syy miksi Jones on pelannut suojattuja minuutteja, kaveri ei ole hyökkäyspäähän mikää Karlsson, saati puolustuspäässä mikään dominantti mikä oikeuttaisi vaihtamaan suoren RNH:hon, joka on sentään yksi liigan parhaimmista nuorista kahden suunnan senttereistä. Ja ei, Jones ei ole pannut Josin tasolla niin miksi pitää edes tuollaista ottaa esille, toisaalta en edes usko että tulee koskaan pelaamaan, koska on aivan liian "kiltti" (mikälie olisi oikea sana) pelaamaan samalla tasolla.

Jos kyseessä olisi ollut joku Hamonic - RNH tai Eberle ympärille koottu blockbuster niin lentäsin Edmontoniin ja ajaisin jätkät itse sinne lentokentälle ja varmistaisin että nouseeevat koneeseen. Jones taas, ei nyt kukaan ole haukkunu, muttei liikojakaan kehunut. Itseasiassa ollut aikalailla mainitsematon ja se siinä on ongelma, peruspakille on ok jos nimeä ei yleensä näy missään mutta Jonesin potentiaalin vai sanotaanko paremmin odotusten antamilla viitteillä olisin odottanut että nousee enemmän esille. Joten ei, ei todellakaan ole tällä hetkellä sillä tasolla että voitaisiin RNH:hon vaihtaa päittäin.

Mutta oikeasti Jonesin mainitsemin samassa lauseessa McDavidin kanssa kun puhutaan vaihtoarvosta? Saanko nauraa, tai no nauran jokatapauksessa :D
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ferencestä tuli mieleen, että kenestähän tehdään seuraava kapteeni. Onko se Hall vai McDavid.

Eilen juuri mietin, että olikohan Predators kysellyt sentteriä myös Edmontonista. Yllätyin kun tuossa ylempänä nimimerkit @TAM ja @Mounir olivat helpottuneita, kun Nugent-Hopkinsia vaihdettu Jonesiin. Olin että mitä ihm...
Onko Nugent-Hopkins sitten ollut niin hyvä? Kuinka hän puolustaa? Onko hän sopiva kakkossentteri suurta menestystä tavoittelevalle joukkueelle, jolla on Connor McDavid ykkösketjussa? Onko Draisaitl parempi sitten laittaa laitaan? Onko parempi myydä Eberle kuin RNH? Eikö sentterillä olisi enemmän kysyntää ja vaihtoarvoa? Entä jos draftiin tulee top3 vuoro, kannattaako silloin jättää valitsematta hyökkääjää? Edelleenkin, jos varataan puolustaja, niin aika pitkä projekti se olisi kuitenkin.
Hassua, kun mainittiin, että ei sitä Jonesia olisi uskaltanutkaan hankkia, eihän se montaa peliä ole edes vielä pelannut, ja helppoja suojattuja minuutteja vain pelannut. Melkoinen riski, onneksi Oilers ei tähän sortunut!
Olisin kyllä itsekin ottanut vaihdossa mieluummin Ryan Johansenin kuin Nugent-Hopkinsin.
Se ainakin on varmaa, että joku tunnettu puolustaja on Edmontonissa kun seuraava harjoitusleiri alkaa.

Paljon kysymyksiä, no RNH on oikeastaan aikalailla täydellinen kakkossentteri, joka pelaa jokatilanteessa. Varsinkin Oilers pyrkii peluuttamaan parempia ketjuja vastaan koska korvaa fyysisyyttä pelilukemisella ja välistä vie kiekkoja kuin karkkeja lapselta vaikka siellä on tähdet vastassa. Draisaitl itsekkin sanoi ettei ole väliä pelaako laidassa vai hyökkääjänä, koska soveltuu molempiin ihan hyvin ja varsinkin tuo Hall - RNH - Draisaitl ketju oli onnistunut kokeilu niin miksei pelaisi laidassa. Ja draftista jos tulee kolmosvuoro niin Chychrun ja Tkachuk ovat varmasti orkealla PC:n listoilla, ensimmäistä tuskin kannattaa selittää ollessa kahdensuunnan pakki, mutta Tkachuk on laituri kuten Pulju ja Laine, mutta mikä tekee tilanteesta erillaisen on se, että Tkachuk on paljon pelissään samaa mitä oli isällään ja Chia haluaa nimenomaan tuota kovuutta tuonne top-6 hyökkääjiin ja siihen Tkachukilla on ihan hyvä potentiaali.

Mutta mikä nyt on selvää Oilersin kaupparintamalla niin PC ei tule vaihtamaan pelaajia projekteihin vaan haluaa valmiita pelaajia, kuten esimerkiksi Hamonicista on käyty keskusteluja jo kesästä asti. Nyt sitten kantautui tuo Shattenkirkin olevan vapaata kauppatavaraa niin Chia on varmasti heittelemässä uistinta St. Louisin suuntaan. Oilersissa tulee vielä tapahtumaan suuria muutoksia, mutta sisääntulevat pelaajat eivät tule olemaan mallia Jones tai Drouin.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Ja draftista jos tulee kolmosvuoro niin Chychrun ja Tkachuk ovat varmasti orkealla PC:n listoilla, ensimmäistä tuskin kannattaa selittää ollessa kahdensuunnan pakki, mutta Tkachuk on laituri kuten Pulju ja Laine, mutta mikä tekee tilanteesta erillaisen on se, että Tkachuk on paljon pelissään samaa mitä oli isällään ja Chia haluaa nimenomaan tuota kovuutta tuonne top-6 hyökkääjiin ja siihen Tkachukilla on ihan hyvä potentiaali.
Ehkä olisi parempi jättää se Tkachuk ottamatta, jos kolmantena päästään varaamaan. Jos Laine ja Chychrun ovat tuossa vapaana, niin tulee Chiarellilla olemaan kova päätös edessä. Laine on kuitenkin helvetin iso ja osaa pelata fyysistä peliäkin, antaa hyviä niittejä jatkuvasti, potentiaali on hemmetin iso ja luontainen maalintekijä. On lisäksi nopeampikin mitä Tkachuk. Tältä ainakin vaikutti U20 peleissä, tuli itse asiassa itselle yllätyksenä, ettei Tkachukilla olekaan vauhtia niin paljon mitä odotin. Ei ole hidas, mutta ei ole nopeakaan. Varaa on parantaa. Lisäksi Tkachuk on enemmänkin täydentävä pelaaja ja pelannut oikeastaan viime kaudet sellaisten kaverien kuin Matthews, Marner ja Dvorak kanssa. Hyvä pelaaja joka tapauksessa, ja kelpaisi kyllä itselle. Mutta jos tuo Laine-Chychrun on vielä vapaana Oilersin varausvuorolla, niin ennemmin jompi kumpi heistä.

edit. toki jos mietitään tuota, keiden kanssa Tkachuk on pelannut ja minkälaista tulos on ollut, niin voisihan tuollainen Tkachuk-McDavid-Yakupov ketju tehdä tuhojaan ihan mukavasti.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Paljon kysymyksiä, no RNH on oikeastaan aikalailla täydellinen kakkossentteri, joka pelaa jokatilanteessa. Varsinkin Oilers pyrkii peluuttamaan parempia ketjuja vastaan koska korvaa fyysisyyttä pelilukemisella ja välistä vie kiekkoja kuin karkkeja lapselta vaikka siellä on tähdet vastassa.

Mielenkiinnolla seuraan Edmontonia vaikka en kannattaja enää olekaan, Kurrin ja Gretzkyn aikaan tuli kannatettua. Nykyään siis TML. Jos haluaa, että joukkue kehittyy, niin jostain on luovuttava. Varmaan on monia mielipiteitä, olisiko se RNH vai joku toinen, mutta niin surkeat pisteet on tältä kaudelta (kuitenkin jo puoli kautta pelattu), ettei RNH:n kauppa arvo mielestäni ole sitä mitä sinä ajattelet, ihan kova se on, mutta ei välttämättä edes Johansenin arvoa. Tosin kuten mainitsit, hän on Edmontonin värisuoran vanhimmasta päästä, joten hän ei tosiaan ehkä olisi se paras mahdollinen pelaaja, josta Edmontonin kannattaisi luopua.

Mutta, näin ulkopuolisena olisin vaihtanut RNH:n Jonesiin, silloin myös nuorimmat Edmontonista olisi lähempänä toisiaan, olisiko sitten Nashville tätä tehnyt kun Columbukselta löytyi ehkä vielä kovempi pelaaja, en tiedä.

Yksi pointti on myös se, että tuolla on aika hemmetin korkeilla sopimuksilla jätkiä, jotka eivät ole edes NHL:n kärkeä, Hall sitä on, mutta muut eivät, aika hemmetisti maksaa RNH:lle, ja Jordan Eberlelle 6 miljoonaa, kun mielestäni eivät ole NHL:n edes huipulla, molemmat myös sellaisia kääpiöitä, joista en ihan heti itse odota Stanley Cupiin kantajiksi. Myös aikapaljon sanottu, että RNH on kuin Datsyuk, ei näytä siltä ja tuon tason lupauksen kuuluisi olla se Datsyuk 20-22 vuotiaana, ei 24-26 vuotiaana.

Kuitenkin, itse luottaisin teinä McDavidiin, Draisatliin keskellä, Hall laidassa ja kesällä joku neljästä, eli Laine, Pulju, Nylander, Tkachuk myös laidalle. Maalivahtia lähtisin metsästämään Samsonovista treideillä ja joku Jonesia vastaava puolustaja iältään 20-22 (ei taida paljon olla vapaana) parikin kappaletta.

Vaihdossa sitten RHN, Eberle, Yakupov, Schultz ehkä jopa Nurse. Tottakai tuntuu pahalta luopua pelaajista, mutta joukkueen tulevaisuuden kannalta ei kahta sanaa, etteikö tuo porukka kannattaisi treidata, että saatte paremmat palaset.

Tämä siis ulkopuolisen näkemyksenä, joten ei nyt kannata hernareita vetää, mutta kun siis itselläni ei ole mitään tunnesiteitä näitä kohtaan, niin näin asian näen kliinisesti.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ehkä olisi parempi jättää se Tkachuk ottamatta, jos kolmantena päästään varaamaan. Jos Laine ja Chychrun ovat tuossa vapaana, niin tulee Chiarellilla olemaan kova päätös edessä. Laine on kuitenkin helvetin iso ja osaa pelata fyysistä peliäkin, antaa hyviä niittejä jatkuvasti, potentiaali on hemmetin iso ja luontainen maalintekijä. On lisäksi nopeampikin mitä Tkachuk. Tältä ainakin vaikutti U20 peleissä, tuli itse asiassa itselle yllätyksenä, ettei Tkachukilla olekaan vauhtia niin paljon mitä odotin. Ei ole hidas, mutta ei ole nopeakaan. Varaa on parantaa. Lisäksi Tkachuk on enemmänkin täydentävä pelaaja ja pelannut oikeastaan viime kaudet sellaisten kaverien kuin Matthews, Marner ja Dvorak kanssa. Hyvä pelaaja joka tapauksessa, ja kelpaisi kyllä itselle. Mutta jos tuo Laine-Chychrun on vielä vapaana Oilersin varausvuorolla, niin ennemmin jompi kumpi heistä.

edit. toki jos mietitään tuota, keiden kanssa Tkachuk on pelannut ja minkälaista tulos on ollut, niin voisihan tuollainen Tkachuk-McDavid-Yakupov ketju tehdä tuhojaan ihan mukavasti.

Jos tarkkoja ollaan niin Tkachuk pelaa Dvorakin kanssa vain ylivoimalla ja muuten sitten Marnerin kanssa samassa ketjussa jossa siipeilijänä on Piccinich. Mutta joo, siis potentiaaliltaan Laine on varmasti parempi maalintekijä, mutta mitä OHL:ssä nähnyt niin Tkachuk on "tehokkaampi" luistelija sekä kropan kordinaatio on selkeästi parempi kuin Laineella. LAineen maalivainu ja laukaus on kyllä omaa luokkaansa, mutta kuten Puljukin niin ei ole ihan täysin sinut kroppansa kanssa vaikka liikuttelee sitä ruhoaan varsin tehokkaasti ja tosin osaa ottaa koostaan kaiken hyödyn irti kulmissa ja maalin edessä. Täytyy kyllä myöntää että sinänsä outo tilanne kun kärjessä on neljä hyökkääjää ja kaikki ovat aivan erilaisia pelaajina.

Mutta rehellisesti sanottuna niin toivon OIlersin olevan siinä tilanteessa sijoituksen osalta että on todennäköisempää varata Chychrun kuin joku noista top-4 hyökkääjistä, koska se olisi jo indikaattori sille että parempaan suuntaan ollaan menty.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Mielenkiinnolla seuraan Edmontonia vaikka en kannattaja enää olekaan, Kurrin ja Gretzkyn aikaan tuli kannatettua. Nykyään siis TML. Jos haluaa, että joukkue kehittyy, niin jostain on luovuttava. Varmaan on monia mielipiteitä, olisiko se RNH vai joku toinen, mutta niin surkeat pisteet on tältä kaudelta (kuitenkin jo puoli kautta pelattu), ettei RNH:n kauppa arvo mielestäni ole sitä mitä sinä ajattelet, ihan kova se on, mutta ei välttämättä edes Johansenin arvoa. Tosin kuten mainitsit, hän on Edmontonin värisuoran vanhimmasta päästä, joten hän ei tosiaan ehkä olisi se paras mahdollinen pelaaja, josta Edmontonin kannattaisi luopua.

Yksi pointti on myös se, että tuolla on aika hemmetin korkeilla sopimuksilla jätkiä, jotka eivät ole edes NHL:n kärkeä, Hall sitä on, mutta muut eivät, aika hemmetisti maksaa RNH:lle, ja Jordan Eberlelle 6 miljoonaa, kun mielestäni eivät ole NHL:n edes huipulla, molemmat myös sellaisia kääpiöitä, joista en ihan heti itse odota Stanley Cupiin kantajiksi. Myös aikapaljon sanottu, että RNH on kuin Datsyuk, ei näytä siltä ja tuon tason lupauksen kuuluisi olla se Datsyuk 20-22 vuotiaana, ei 24-26 vuotiaana.
Nugella surkeat pisteet? Tällä hetkellä 41 peliin 29p ja on 56p vauhdissa, mikä on Nugelle ollut ihan perustasoa viime kaudet. Johansen taas 57p vauhdissa, eli eipä tuo kovin paremmin ole pelannut pisteiden valossa. Eberle taas kahden viime kauden aikana yli 60p. Näitä ennen tynkäkaudella hyvät tehot ja sitä ennen piste-ennätys, 76p. Alkukautta sotki Eberlellä nyt loukkaantuminen, mistä palatessaan teki ensimmäiseen 13 peliin tehot 3+0 ja pari rankkariosumaa päälle. Sen jälkeen onkin palaillut pikkuhiljaa tasolleen, viimeiseen 16 peliin 7+8. Eikä tuo Nuge mikään kääpiö ole, 184cm on kuitenkin mittaa mikä on jo ihan riittävästi.

RNH:ta ei ole mitään järkeä lähteä kauppaamaan, jos vastine ei ole riittävä. Sen sijaan Eberle on varmaan se, kenestä luovutaan ensimmäisenä. Tarpeeksi vaihtoarvoa, mitä esim. Yakupovilla ei ole ja Draisaitlin myötä Eberlestä voi luopuakin jos sen puolustajan saa tilalle.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Mielenkiinnolla seuraan Edmontonia vaikka en kannattaja enää olekaan, Kurrin ja Gretzkyn aikaan tuli kannatettua. Nykyään siis TML. Jos haluaa, että joukkue kehittyy, niin jostain on luovuttava. Varmaan on monia mielipiteitä, olisiko se RNH vai joku toinen, mutta niin surkeat pisteet on tältä kaudelta (kuitenkin jo puoli kautta pelattu), ettei RNH:n kauppa arvo mielestäni ole sitä mitä sinä ajattelet, ihan kova se on, mutta ei välttämättä edes Johansenin arvoa. Tosin kuten mainitsit, hän on Edmontonin värisuoran vanhimmasta päästä, joten hän ei tosiaan ehkä olisi se paras mahdollinen pelaaja, josta Edmontonin kannattaisi luopua.

Mutta, näin ulkopuolisena olisin vaihtanut RNH:n Jonesiin, silloin myös nuorimmat Edmontonista olisi lähempänä toisiaan, olisiko sitten Nashville tätä tehnyt kun Columbukselta löytyi ehkä vielä kovempi pelaaja, en tiedä.

Yksi pointti on myös se, että tuolla on aika hemmetin korkeilla sopimuksilla jätkiä, jotka eivät ole edes NHL:n kärkeä, Hall sitä on, mutta muut eivät, aika hemmetisti maksaa RNH:lle, ja Jordan Eberlelle 6 miljoonaa, kun mielestäni eivät ole NHL:n edes huipulla, molemmat myös sellaisia kääpiöitä, joista en ihan heti itse odota Stanley Cupiin kantajiksi. Myös aikapaljon sanottu, että RNH on kuin Datsyuk, ei näytä siltä ja tuon tason lupauksen kuuluisi olla se Datsyuk 20-22 vuotiaana, ei 24-26 vuotiaana.

Otetaanpa nyt uusiksi, En tainnut sanoa että RNH on kuin Datsyuk. No tosin pelissä on paljon samoja elementtejä. Toiseksi mikä se RNH:n kauppa-arvo sitten on, jos kuitenkin on yksi liigan parhaista nuorista kahdensuunnan hyökkääjistä ja ikää vasta 22 vuotta. Mehän emme sitä tosiaan oikeasti tiedä, mutta en todellakaan olisi valmis vaihtamaan Jonesiin, kuka ei nyt ole edes mikään Ekblad vaikka onkin 2 vuotta vanhempi. Sitten tilastoscouttaksella tosiaan voi sanoa että Johansen olisi parempi pelaaja, mutta oikeasti mikä on se kokonaisuus. Pitäähän siellä jotain taustoja olla jos yht'äkkiä tuli kaupan vaikka oli Jacketsin ainut oikea hyökkäävä sentteri.

Ja kuten tuossa aikaisemmin jo kirjoittelin niin se blockbuster Hamonic / Shattenkirk - RNH tai Eberle ympärille ja olisin ajamassa jätkät itse lentokentälle. Mutta Jonesin kohdalla en todellakaan, koska ainakaan toistaiseksi kaveri ei ole muuta kuin kolmosparin pakki jota buffataan ylivoima-ajalla. Ihan totuuden nimissä ei Oilers tarvitse ketään suojattuja minuutteja pelaavaa lupausta vaan ihan oikean top-4 tekijämihen ja niitä pari kappaletta ja tällä hetkellä kaupan olevista ottaisin nuo Shattenkirk / Hamonic kaksikosta jommankumman sata kertaa sadasta verrattuna Jonesiin, olkoon se sitten kaikien ihannoima potentiaali suurempi.
 

B4rre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks ja CBJ (tyttöystäväjoukkue)
Aikamoiset värilasit saa @oiler99 olla päässä, jos on oikeasti sitä mieltä, että RNH on yksi liigan parhaista kahden suunnan senttereistä. Ei voi puhua samana päivänäkään näiden oikeasti kovien kahden suunnan keskushyökkääjien (Toews, Kopitar, Bergeron jne.) kanssa. RNH ei osaa myöskään aloittaa, kun puolustusalueen aloitusprosentti tällä kaudella 30 ja koko uran aloitusprosentti 43. Eipä tuo 50+ pistettä nyt mikään kovin ihmeellinen tahti kuuden miljoonan miehelle ole. Jos minulta kysytään, niin RNH -> Jones ei olisi ollut lähelläkään ja nimenomaan siihen suuntaan, että Poile ei olisi tuollaista kauppaa harkinnutkaan.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Nugella surkeat pisteet? Tällä hetkellä 41 peliin 29p ja on 56p vauhdissa, mikä on Nugelle ollut ihan perustasoa viime kaudet. Johansen taas 57p vauhdissa, eli eipä tuo kovin paremmin ole pelannut pisteiden valossa. Eberle taas kahden viime kauden aikana yli 60p. Näitä ennen tynkäkaudella hyvät tehot ja sitä ennen piste-ennätys, 76p. Alkukautta sotki Eberlellä nyt loukkaantuminen, mistä palatessaan teki ensimmäiseen 13 peliin tehot 3+0 ja pari rankkariosumaa päälle. Sen jälkeen onkin palaillut pikkuhiljaa tasolleen, viimeiseen 16 peliin 7+8. Eikä tuo Nuge mikään kääpiö ole, 184cm on kuitenkin mittaa mikä on jo ihan riittävästi.

RNH:ta ei ole mitään järkeä lähteä kauppaamaan, jos vastine ei ole riittävä. Sen sijaan Eberle on varmaan se, kenestä luovutaan ensimmäisenä. Tarpeeksi vaihtoarvoa, mitä esim. Yakupovilla ei ole ja Draisaitlin myötä Eberlestä voi luopuakin jos sen puolustajan saa tilalle.

Tuo Nugen perustaso ykköskiekan ensimmäiselle varaukselle on suorastaan hävettävän paska. Siihen vielä 6 miljoonan soppari käteen, niin ei ihan hyvin mene. Myökin vielä kääpiö tai no, ruipelo ja en todellakaan näe Datsuykiä hänessä muuten kuin kokonsa puolesta. Vähän vahvistettuna kritiikkinä, mutta RHN ja/tai Eberle pitäisi treidata ja tottakai pitää saada hyvä vastine, palkka on vaan julmetun suuri. Sama juttu Eberle, 6 miljoonaa ja n. 60 pistettä kausi, hyvä hyökkääjä ja siis molemmat ovat, mutta Eberle tuollainen pikkupörrääjä joka heittää runkkarissa pisteitä (ei edes huippuja), mutta sulaa pleijareissa (jos sinne joskus pääsette ja kauan menee vielä, jos ette ole valmiita tekemään kipeitä muutoksia).

Draisatl, iso ja taitava kahdensuunnan sentteri, nyt jo paukuttaa ekalla kunnon kaudella lähelle PPG ja McDavid siihen päälle, muita senttereitä te ette tarvitse ja Hall mukaan luoettuna, niin nämä on ne hyökkääjät, jotka vie teidät pitkälle, oli sitten RHN ja/tai Eberle mukana.

Nyt kun noilla on vielä kohtuu hyvä vaihtoarvo miinus palkka, niin lihoiksi ja puolustukseen todellista osaamista, mutta ymmärrän kun välittää joukkueesta ja rakastaa niitä oman joukkueensa "hyviä" pelaajia, niin tuntuisi pahalta joutua eroamaan heistä. Edmonton Oilers seuran ja tulevaisuuden kannalta heidät kannattaisi vaihtaa ehdottomasti. Ja kyllä, kaikille huipuillekin tulee joskus väli kausia, mutta tuo RHN vajaa 60 pistettä ja Eberlen sama, on se taso mikä on todennäköisin, sen verran on saanut jo pelata ja nuokin pisteet täysin turhia ja tyhjiä, kun ei niillä voittoihin pääse käsiksi.

Edit: Ja jos pitäisi Eberlestä ja RNH:sta valita, niin Nuge lähtisi ensimmäisenä. Eberlellä kuitenkin paremmat näytöt ja on aikuisten kisoissakin onnistunut, mutta toki pleijarinäytöt on melkein 10 vuoden takaa WHL:stä.
 
Viimeksi muokattu:

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tuo Nugen perustaso ykköskiekan ensimmäiselle varaukselle on suorastaan hävettävän paska. Siihen vielä 6 miljoonan soppari käteen, niin ei ihan hyvin mene. Myökin vielä kääpiö ja en todellakaan näe Datsuykiä hänessä muuten kuin kokonsa puolesta. Vähän vahvistettuna kritiikkinä, mutta RHN ja/tai Eberle pitäisi treidata ja tottakai pitää saada hyvä vastine, palkka on vaan julmetun suuri. Sama juttu Eberle, 6 miljoonaa ja n. 60 pistettä kausi, hyvä hyökkääjä ja siis molemmat ovat, mutta Eberle tuollainen pikkupörrääjä joka heittää runkkarissa pisteitä (ei edes huippuja), mutta sulaa pleijareissa (jos sinne joskus pääsette ja kauan menee vielä, jos ette ole valmiita tekemään kipeitä muutoksia).

Draisatl, iso ja taitava kahdensuunnan sentteri, nyt jo paukuttaa ekalla kaudella lähelle PPG ja McDavid siihen päälle, muita senttereitä te ette tarvitse ja Hall mukaan luoettuna, niin nämä on ne hyökkääjät, jotka vie teidät pitkälle, oli sitten RHN ja/tai Eberle mukana.

Nyt kun noilla on vielä kohtuu hyvä vaihtoarvo -palkka, niin lihoiksi ja puolustukseen todellista osaamista, mutta ymmärrän kun välittää joukkueesta ja rakastaa niitä oman joukkueensa "hyviä" pelaajia, niin tuntuisi pahalta joutua eroamaan heistä. Edmonton Oilers seuran ja tulevaisuuden kannalta heidät kannattaisi vaihtaa ehdottomasti. Ja kyllä, kaikille huipuillekin tulee joskus väli kausia, mutta tuo RHN vajaa 60 pistettä ja Eberlen sama, on se taso mikä on todennäköisin, sen verran on saanut jo pelata ja nuokin pisteet täysin turhia ja tyhjiä, kun ei niillä voittoihin pääse käsiksi.

Katkeruutta McDavidista? No joo ei, mutta katotaanpa nyt noita sopimuksia oikeasti niin tuo pitkä 6 miljoonaa, mikä ei ole siltasoppari niin taitaa olla aika edullinen nykypäivänä kun sieltä vielä uupuu se NTC tai NMC. Ja luuleto oikeasti ettei meitä faneja vituta jatkuva rämpiminen ja AHL-pakisto? NO tottakai, varmasti enemmän kuin ketään muita. Mutta oikeasti kerros nyt kun tiedät että mitä muutoksia Oilersin pitäisi tehdä ja millä hinnalla, tai oikeastaan mitkä olisivat järkeviä? Niin jurri, mitkä olisivat järkeviä kauppoja, ihan noin niinkun aikuisten oikeasti. Ja kun kerran tiedät noin hyvin niin kerros kuinka TML on sitten hoitanut organisaatiota niin paljon paremmin kuin Oilers tässä vuosien varrella, taitaa nimittäin tuo vierailu SC:n finaaleissa olla hiukan kauempana kuin Oilersilla, joten onko mennyt yhtään paremmin millään osalla?
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Katkeruutta McDavidista? No joo ei, mutta katotaanpa nyt noita sopimuksia oikeasti niin tuo pitkä 6 miljoonaa, mikä ei ole siltasoppari niin taitaa olla aika edullinen nykypäivänä kun sieltä vielä uupuu se NTC tai NMC. Ja luuleto oikeasti ettei meitä faneja vituta jatkuva rämpiminen ja AHL-pakisto? NO tottakai, varmasti enemmän kuin ketään muita. Mutta oikeasti kerros nyt kun tiedät että mitä muutoksia Oilersin pitäisi tehdä ja millä hinnalla, tai oikeastaan mitkä olisivat järkeviä? Niin jurri, mitkä olisivat järkeviä kauppoja, ihan noin niinkun aikuisten oikeasti. Ja kun kerran tiedät noin hyvin niin kerros kuinka TML on sitten hoitanut organisaatiota niin paljon paremmin kuin Oilers tässä vuosien varrella, taitaa nimittäin tuo vierailu SC:n finaaleissa olla hiukan kauempana kuin Oilersilla, joten onko mennyt yhtään paremmin millään osalla?

Miksi olisi. En ole katkera Edmontonille mistään, entinen junnuna kannattamani seura, joten aina vähän teidän puolella jos Toronto ei ole vastassa. Minulla ei ole yhtään ikävä McDavidia, tottakai jos sen olisi tuurilla saanut, niin jees, mutta Nylander, Marner ja nyt seuraavat muutama kesä, niin hyvältä näyttää Toronton suunnalla. Hauskinta tässä on vieläpä se, että paperilla teillä on huomattavasti parempi jengi kuin meillä, meillä on JVR, nyt yllättäen Komarov ja vähemmän yllättävä floppaaja Kadri, silti voittoja tulee (omaan makuun rakennusvaiheessa vähän liiaksikin).

6 miljoonan soppari, oli silta tai ei, niin huonosti aloittavalle köykäselle sentterille, joka on sätkynukkea vastaavassa kunnossa on ihan perkeleesti. Samoin Eberlen soppari, ei näin. Hallin soppari sen sijaan, jos jatkaa kuten on pelannut, on erinomainen.

Siis ja tottakai vituttaa, oikeastaan koko tämäkin ketju on sitä vitutusta, mutta siksi ehdotinkin aika radikaaleja siirtoja, eli luovutaan nyt vihdoin niistä hyvistä palasista, jotka eivät kuitenkaan ole edes parhaita paloja ja hankitaan sillä huippumaalivahti ja pari huippu pakkia. Seth Jones olisi ollut tällainen ja siihen olisi Edmontonin ehdottomasti pitänyt iskeä, oli sitten pyyntä RNH + jotain. Siinä olisi heti ensimmäinen palanen ja tulivoimaa olisi jäänyt Oilersiin ihan kuumottavan paljon. Toinen vaihto, Eberle = huippuveska. Vieläkin tulivoimaa enemmän kuin moni joukkue voi haaveilla ja muutamalla muulla palasella vielä se toinen pakki ja vaikka Schuzin ulostus, niin yhtäkkiä teillä olisi joukkue, joka voittaa ja menee pleijareihin, paljon tuota enempää ei olisi tarvinnut vaihdella. Ja tuolla joukkueella olisitte contender 2-3 vuoden päästä kun McDavid yms. vielä muutaman vuoden vanhempia, liimautuneempia joukkueena ja suorastaan mahdottomia vastustajalle kun peräpää maalivahteineen olisi tilkittynä.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Siis ja tottakai vituttaa, oikeastaan koko tämäkin ketju on sitä vitutusta, mutta siksi ehdotinkin aika radikaaleja siirtoja, eli luovutaan nyt vihdoin niistä hyvistä palasista, jotka eivät kuitenkaan ole edes parhaita paloja ja hankitaan sillä huippumaalivahti ja pari huippu pakkia. Seth Jones olisi ollut tällainen ja siihen olisi Edmontonin ehdottomasti pitänyt iskeä, oli sitten pyyntä RNH + jotain. Siinä olisi heti ensimmäinen palanen ja tulivoimaa olisi jäänyt Oilersiin ihan kuumottavan paljon. Toinen vaihto, Eberle = huippuveska. Vieläkin tulivoimaa enemmän kuin moni joukkue voi haaveilla ja muutamalla muulla palasella vielä se toinen pakki ja vaikka Schuzin ulostus, niin yhtäkkiä teillä olisi joukkue, joka voittaa ja menee pleijareihin, paljon tuota enempää ei olisi tarvinnut vaihdella. Ja tuolla joukkueella olisitte contender 2-3 vuoden päästä kun McDavid yms. vielä muutaman vuoden vanhempia, liimautuneempia joukkueena ja suorastaan mahdottomia vastustajalle kun peräpää maalivahteineen olisi tilkittynä.

No ei Seth Jones ole, ei ainakaan vielä. Nimenomaan Hamonic ja Shattenkirk olisivat, ei Seth Jones, Jones olisi vain askel taaksepäin joukkueen kehityskaaressa. Shattenkirk toisi tulivoimaa, muuta ei Joens ainakaan riittävästi. Chiarelli aloitti vasta ja saa odottaa ensi kesän yli lisämuutoksia jolloin näkee sen mihin suuntaan joukkue on menossa, mutta tällä hetkellä ainakin tilanne on positiivinen viime kauteen verrattuna. Talbot ja Nilsson ovat omalta osaltaan pelanneet ihan riittävän hyvin ykkösvahdeiksi kun pakistolta ei tule apua. Ei oikein vakuuta tuo Klefbom (loukkaantuneena) ja Sekera plus tusina kutospakkeja. Maaivahtiosastolla on jo riittävä parannus, joten ensi kesä määrittää pitkälti tuon tulevaisuuden suunnan, muuta se nyt on selkeää että muutoksia vielä tulee ja paljon. Ja Schultzin ulostus ei tuo seuralle varmaan seiskakiekkaa parempaa varausta, ainut mistä varmaan kaikki ovat samaa mieltä on se ettei Jultz tule ensi kaudella Oilersissa jatkamaan. Mutta paljon kertoo jo Oilersin tilanteesta se että Oilers tarvitsee enemmän Klefbomia takaisin kun McDavidia.

Tässä vaiheessa voi vain tehdä sen päätelmän, että jos Oilers lähtee kaupoille niin joukkue tarvitsee oikeita NHL pelaajia, ei kehitysvaiheessa seisovia tai sitten ikääntyviä veteraaneja, vaan ihan oikeita NHL pelaajia. Monet ovat tuominneet tuon miksei OIlers lähtenyt vaihtamaan RNH:ta Jonesiin, mutta itse vaan näen tilanteen niin että miksei Oilers kokoa sitä kauppa Islesin kanssa ja hanki sieltä sitä Hamonicia (mihin vi olla se syy, että Snow tahtoo Klefbomin takaisinpäin.) kun herra on selkeästi tarjolla, tai sitten sitä Shattenkirkia, joka on kaupan sen takia ettei Bluesilla ole enää varaa, joten voi laske RNH:T ja Eberlet pois tuosta kaupasta ellei sitten palaset ole osa suurta blockbusteria. Ainut mitä Oilersin on järkevä enää tässä vaiheesa on selkeät hockeytradet, eikä mitään tyyliä Ryan tai Kessel, jolloin oikeat pelaajat vaihtuvat lupauksiin ja varauksiin, joita noillakin kavereilla varmasti saisi aikaseksi todella nopeasti.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
No niin, eli McLellan infosi sen verran että McDavid palaa kentälle 2.2. Columbusta vastaan kotona, eli odottelevat sitten ihan rauhassa että on kunnossa.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Mielestäni Jones olisi ollut juurikin se ykköspakki ja loistava lisäys tuohon pakistoon. Ensi kaudella olisi vetänyt jo isoa roolia ja toki makuasioita nämä, mutta jos Shattenkirk, Hamonic tai kuka vaan 21-25 vuotias huippupakki olisi vapaana korvausta vastaan, niin Edmontonin pitäisi iskeä ja kovaa ja mielellään näitä siis ainakin se kaksi. Joo, siis Schultz lähtee, mutta sen olis voinut upottaa turhana tuonne johonkin kaupan kylkiäisiksi. Talbot yms. jos on pelannut hyvin, niin hienoa, mutta kyllä hamuisin jostain sen ykkösveskan tai sitten Samsonovin, joka on lupaavin ja paras maalivahti mitä olen Lehtosen ja Pricen jälkeen koskaan missään nähnyt. Talbot-Samsonov parivaljakko ensi talvena olisi varmaan ihan jees.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Mielestäni Jones olisi ollut juurikin se ykköspakki ja loistava lisäys tuohon pakistoon. Ensi kaudella olisi vetänyt jo isoa roolia ja toki makuasioita nämä, mutta jos Shattenkirk, Hamonic tai kuka vaan 21-25 vuotias huippupakki olisi vapaana korvausta vastaan, niin Edmontonin pitäisi iskeä ja kovaa ja mielellään näitä siis ainakin se kaksi..
Samaa mieltä olen siitä, että Jones olisi ollut hyvä hankinta. Tai mahdollisesti jopa loistava. Jos hinta olisi ollut kohdallaan. Ja sitä se ei ollut. Uskoisin Chiarellin olleen keskusteluissa mukana, koska eiköhän Predators yrittänyt mahdollisimman hyvää vastinetta saada.
Ja kun "hintataso" oli tuo toteutunut, niin onneksi siihen ei Oilers lähtenyt mukaan.
Itse olisin tyytyväinen vaikka se pakki olisi jo vähän vanhempikin jos nyt ei ihan vielä eläkeiässä tai älyttömän pitkällä sopimuksella.

Omasta mielestäni ehkäpä suurin toistuva virhe Oilersissa on ollut jo vuosia se, että nuoria pelaajia laitetaan liian isoon rooliin liian aikaisin. Tähän liittyy samalla se, että he eivät edes joudu kilpailemaan pelipaikoistaan vaan saavat ne automaattisesti. Ja sitten siellä on ollut 18-20 vuotiaita kavereita ykkösketjussa tai ykköspakkiparissa opettelemassa NHL-peliä. Toiset siitä selviävät ja toiset eivät. Missään tapauksessa en näe sitä hyvänä tapana pelaajien kehityksen kannalta. Ja oppirahoja maksaa sitten koko joukkue ja organisaatio.

Jonesin tapauksessa näin tuon Predatorsin tilanteen erittäin optimaalisena hänen kehittyminsensä kannalta. Edellä nokkimisjärjestyksessä oli kokeneita ja erittäin hyviä NHL-puolustajia. Pelisysteemi oli kunnossa (?) ja näkisin siellä olleen erittäin hyvän kulttuurin (?) puolustajien kehittämisen saralla. Eli Jonesin ei ole tarvinnut olla siinä kirkkaimmassa valokeilassa tai kantaa koko puolustusta harteillaan vaan on voinut tehdä niitä virheitä rauhassa ja kasvaa rooliinsa.
Nyt sitten Oilersissa jos hänet olisi hankittu ja hänet olisi lyöty ykköspakkipariin niin tilanne olisi ollut aivan toinen. Siellä olisi tasan yksi kokenut puolustaja, josta ottaa mallia ja jonka "varjossa" kehittyä. Eli Sekera. Jonka kanssa olisi sitten pelannut siinä ykkösparissa. Sekeralla on lisäksi muutama muukin tulokas tai hyvin kokematon puolustaja kaitsettavana. Ja sitten olisikin ollut taas se tilanne, että heitetään junnu altaan syvään päähän ja katsotaan pysyykö se pinnalla. Jos olisi pysynyt, niin hyvä, mutta pahimmassa tapauksessa olisi taas seurannut epäonnistumisten ja virheiden kierre, jota on todella vaikea saada poikki. Lisäksi media ja fanit ovat usein todella raadollisia noissa kiekkokaupungeissa jos niitä virheitä alkaa kertymään.

Sentterien osalta taas, kuten olen aiemminkin kirjoittanut, RNH:n myyminen tässä vaiheessa olisi jälleen sellainen normaali Oilers-virhe. Eli sen jälkeen kaksi ylempien ketjujen sentteriä olisivat McDavid ja Draisaitl. Ensin mainittu on kypsässä 18-vuoden iässä ja pelannut 13 NHL-peliä. Jälkimmäisellä on ikää jo 20 ja NHL-pelejä 69. Ja sitten kun tulee loukkaantuminen tai kylmä jakso (Draisaitlilla on muuten tällä hetkellä 13 pelin maaliton putki, tuona aikana 0+10 ja +/-0... niin ja viimeiset 12 peliä 0+6 ja -3), niin takaa nostetaan tilalle hyökkäyspään dynamo Letestu tai koko kauden verkkoja venytellyt Lander. Eli ihan mielelläni näen siellä kokoonpanossa ilmeisesti uransa ehtoopuolella olevan 22-vuotiaan Nugent-Hopkinsin, vaikka tämä ei olekaan uransa 299 pelissä pystynyt tekemään kuin 217 pistettä.
Tällä kaudellahan on lisäksi jo nähty, että RNH saa kovaa arvostelua sekä medialta että faneilta. Mieluummin näen hänet vastaanottamassa sitä jatkuvaa kritiikkiä kuin Draisaitlin tai McDavidin, koska on jo muutaman vuoden enemmän ehtinyt nähdä maailmaa ja NHL-peliä. Ja pystyy tälläkin tavalla ehkä vähän suojelemaan nuorempaa kaartia olemalla ukkosenjohdatin.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö RNH:ta mielestäni saisi myydä. Saa toki. Ja ehkä jossain vaiheessa jopa pitää. Mutta silloin pitäisi olla korvaaja olemassa (joko ulkoa tullut korvaaja tai sitten McDavid ja Draisaitl ovat ottaneet riittävän roolin ja saaneet edes pari kautta kokemusta). Tai sitten se kauppa on rakennettu siten, että takaisin tulee esimerkiksi se ykköspuolustaja. Ja edelleen itseäni toistaen, jos juuri tällä sekunnilla joutuisin valitsemaan, että kuka senttereistä myytäisiin, niin se olisi Draisaitl. Hänestä ehkä tulee parempi sentteri kuin RNH:sta, mutta sen näyttää aika. Otos on Leonin kohdalla vielä niin pieni, etten vielä uskaltaisi laskea liikaa hänen varaansa. Vuoden päästä mielipiteeni voikin olla toisenlainen. Tosin tuskinpa herroilla ihan samaa "arvoakaan" on kaupparintamalla eli siinä mielessä hypoteettinen kysymys.

Itse olen myös edelleen sitä mieltä, että sentteriosastolla ei oikein voi olla liikaa syvyyttä. Kyllä ne, kuten nyt vaikka Draisaitl, osaavat tarvittaessa laidallakin pelata. Mutta Eberlestä ei sentteriä hetkessä taiota.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
No niin, eli McLellan infosi sen verran että McDavid palaa kentälle 2.2. Columbusta vastaan kotona, eli odottelevat sitten ihan rauhassa että on kunnossa.
Tämä on tosiaan ihan järkevää. Isoin virhe olisi kiirehtiä tämän paluun kanssa, kun ei kiirehtimisellä mitään kuitenkaan saavutettaisi. Ja samalla myös Klefbomin paluun kerrottiin todennäköisesti menevän All-Star -tauon jälkeiseen aikaan. Yakupovin paluusta mahdollisesti tuossa tulevalla vierasreissulla olikin jo juttua mutta hänkin on tosiaan ollut saikulla nyt yli 6 viikkoa eli varman päälle otettu todennäköisesti siinäkin.

Condors voitti Reignin 4-0. Siellä Laurikaiselle kauden toinen startti ja siis nollapeli 30 torjunnalla. Ihan positiivista jos Brossoitille löytyy tuuraaja, jota uskaltaa peluuttaakin. Tuskin seuraavaa peliä tarvitsee odottaa ihan näin pitkään kuin tätä toista. Maaleista vastasivat Oesterle (2), Ford ja Kessy. Olivat Oesterlen kauden ensimmäinen ja toinen maali. Kellen Jonesille pari syöttöä. Kassianille tehotilastoon +1 ja kaksi laukausta.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Mutta oikeasti Jonesin mainitsemin samassa lauseessa McDavidin kanssa kun puhutaan vaihtoarvosta? Saanko nauraa, tai no nauran jokatapauksessa :D
Nyt kyllä pistit sen verran jäätävän olkiukon että en tiedä pitäisikö edes vastata. Toivottavasti edes hiukan hävettää?
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ei pitäisi päästää noin hyvin puolustavaa ja tiukkaa trappia pelaavaa joukkuetta johtoon. Tai noissa peleissä olisi ensiarvoisen tärkeää, että ylivoimapeli toimisi. Mutta kun ei toimi. Toisen erän lopussa olin jo aivan varma, että takkiin tulee. Erässä laukaukset olivat 14-2 Oilersille, mutta kun eivät maalia tehneet, niin normaalisti vastustaja on sitten kolmannessa kuitannut. Eli ainoa yllätys sen jälkeen oli se, ettei Panthers tehnyt maalia. Toki nuo laukausmäärät siinä mielessä vähän hämäävät, että laukaukset tulivat "vääriltä" pelaajilta. Tai siis kahden ylimmän ketjun hyökkääjät laukoivat yhteensä viisi laukausta, mikä on vähän vähänlaisesti.
Kolmet tappelujäähyt pelissä. Hendricksiltä iso taklaus Ekbladiin, minkä seurauksena Shaw pudotti hanskat. Hallia kun taklattiin, niin Oilersin puolelta ei siinä tilanteessa kukaan viitsinyt tehdä mitään vastaavaa.

Ensimmäisessä iso virhe Nurselta hyökkäyssinisellä. Ja jos menetät kiekon siinä paikassa, niin älä nyt ainakaan Jagrille. Ja vielä vähän onneakin Jaromirilla kun kiekko pomppasi ja karkasi lavasta, mutta pomppasi samalla Talbotin jalkojen välistä sisään.
Toisessa maalissa sitten Floridan ykkönen piti sellaisen pienen pyörityksen, että oli lähinnä ajan kysymys milloin joku jää vapaaksi maalintekopaikkaan. Purcell ei ollut paljoa myöhässä mutta liikaa.
Oilersin kolmosketju teki sitten sen ainokaisen. Hyvin pelattu Hendricksiltä maalin takana ja Korpikoskelta yhdellä kosketuksella jatko maalin eteen missä Letestu oli parkissa.

Tiistaina sitten vieraspeli Kojootteja vastaan ja torstaina Sharksia. Saa nyt sitten nähdä palaako Yakupov.
Divisioonassa Coyotes on alkamassa tehdä eroa muuhun porukkaan Kingsin takana ja ottamassa kakkospaikkaa (46 pistettä 41 pelissä). Sitten onkin perässä kolme joukkuetta, jotka ovat tasan piste per peli tahdissa eli Canucks 42 pistettä, Ducks 41 ja Flames 40. Välissä on aavistuksen paremmalla tahdilla Sharks, joilla on 40 pistettä 39 pelissä. Ja perää pitää tutusti Oilers saldolla 37 pistettä 43 pelissä.

EDIT: Niin ja puolustus oli laitettu vaihteeksi muotoon: Sekera-Fayne, Nurse-Schultz, Davidson-Gryba. Sanoisin, että Sekera-Fayne toimii ihan hyvin ainakin näissä peleissä missä vastustaja ei liikaa hyökkää ja Faynen hitaus ei tule esille. Nurse-Schultz kaksikko on aika hasardi. Ja Davidson-Gryban uskaltaa laittaa jäälle luottavaisemmin mielin kuin mitään paria jonka toisena osapuolena on Hunt.
Itseasiassa Davidsonin ja Gryban ollessa yhtä aikaa jäällä ei Panthers ampunut kertaakaan kohti Oilersin maalia (tai siis saanut laukausta maalille asti). Molemmille tuli yksi laukaus omaan päähän, mutta eivät olleet silloin parina. Sekera-Faynelle kolme laukausta omalle maalille ja Nurse-Schultzille kahdeksan joista kaksi meni sisään.
 
Viimeksi muokattu:

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Palstalla on myös aivan liikaa lukutaidottomia ihmisiä. aessi sanoo ihan selvällä suomen kielellä seuraavasti:

jos Jones olisi tällä kaudella saanut mahiksen näyttää taitonsa ja pelannut esim. Josin tasolla niin siihen treidiin ei kyllä yksi RNH edes riittäisi vaan pyynti muuttuisi enemmän sinne McDavidin suuntaan

Opetelkaa hyvät ihmiset lukemaan. Sitten voi seuraavaksi kokeilla kirjoittamista.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kolme peliä Hendricksille ryntäyksestä. Aika lailla odotettu tuomio. No, kerrankin vähän antoivat takaisinkin kun omia kolhitaan.
Yakupov on pelikunnossa ja vaikka McLellan ei vielä varmasti eilen sanonutkaan, että pelaisi jo Coyotesia vastaan, niin eiköhän tuo Hendricksin pelikielto sinetöinyt asian.

EDIT: Klefbomin tilanteesta Jason Gregorilta sen verran lisätietoa, että Klefbomilla on ilmeisesti jalassaan jonkinlainen tulehdus. Jotain tuollaista vähän pelkäsinkin eli kyseessä ei ole mikään jääkiekkovamma. Nuo voivat olla aika hankalia tapauksia ja voivat kestää hyvinkin pitkään, että paranevat. Toivottavasti vielä tällä kaudella pelaisi. Nyt ei kuitenkaan vielä pysty luistelemaan.
 
Viimeksi muokattu:

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Palstalla on myös aivan liikaa lukutaidottomia ihmisiä. aessi sanoo ihan selvällä suomen kielellä seuraavasti:

jos Jones olisi tällä kaudella saanut mahiksen näyttää taitonsa ja pelannut esim. Josin tasolla niin siihen treidiin ei kyllä yksi RNH edes riittäisi vaan pyynti muuttuisi enemmän sinne McDavidin suuntaan

Opetelkaa hyvät ihmiset lukemaan. Sitten voi seuraavaksi kokeilla kirjoittamista.

Ja pointti on? Lause joka sisältää paljon jossittelua ja utopisia ajatelmia?
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Pointti on varmastikin keskustelupalsta, joka on luotu jossittelua ja fantasioita varten. Saa niitä viestejä silti oikein lukea ja yrittää ymmärtää.

Ja lisäksi tuosta välistä näköjään joku toinen käyttäjä poisti viestinsä sen typeryyden ymmärrettyään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös