Tim Kennedy Jokereihin

  • 27 279
  • 101
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Hankittiin sitten AHL:n kolunnut jyrä, jonka alkukauden tehot KHL:ssä 1+4=5. 29 peliä pelattuna.

Sentteri/laituri -profiili ehdotonta plussaa.

Nyt se Havlatti vielä high-risk high-revard vetona sisään?
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kolmossentteri, I assume. Tarvitaan vielä nimimies. Toivotaan parasta, pelätään traagista kuolemaa.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Paniikkihankinta. Eikö tässä pitänyt olla hankkimassa niitä po-pelien ulkopuolelle jääneiden parhaita pelaajia, eikä niissä flopanneita pelaajia? Voi vittu.
 

faro

Jäsen
Kyseessä siis pienikokoinen, taitava peliä tekevä sentteri. EP:n mukaan myös energinen. Kuulostaa hyvältä. Mun mielestä noita alkukauden tehoja ei liiemmin kannata tutkailla. Eri ympäristö, eri pelitapa. Uskon ja toivon, että sopeutuu paljon paremmin Jokereihin.
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Ennenkuin itku alkaa ni ottakaa eka happea.
Alkukausi heikko, mutta mieti omalle kohdalle Usa->Siperia. Sit kaikki jauhaa vielä kyrillistä.
Vissiin pystyy pelaa senaa ja laitaa joten posia. Toivotaan että vielä Kurri naarais jonkun mukaan Ämeriikästä ni alkas olee ainaki täytettä. Gymer ja Salmine ny vielä pyörii toho mukaa sekä Sneck.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyseessä siis pienikokoinen, taitava peliä tekevä sentteri. EP:n mukaan myös energinen. Kuulostaa hyvältä. Mun mielestä noita alkukauden tehoja ei liiemmin kannata tutkailla. Eri ympäristö, eri pelitapa. Uskon ja toivon, että sopeutuu paljon paremmin Jokereihin.

Joo, mahto olla myös tosi kallis ja kilpailu signauksesta hurjaa. Onneksi Kurrilta löytyy fyffeä ja Mossen, Huhtalan ja Olimbin rahoilla paikkaillaan rosteria laatuhankinnoilla.
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Tämähän on hyvä uutinen. Saatiin pelaaja ja vielä ihan samasta liigasta. SKA:lle omistajan lompakko aukeaa ääriään myöten ja me narrit saadaan tyytyä murusiin.

Kuitenkin hyvä, että Kennedy on tosiaan pelannut ruplaliigaa, niin meininki ei tule yllätyksenä. Ei tuomita vielä, kun ei tunneta kaveria.

Welcome Tim!
 

Infinity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, maajoukkue
Katsellaan ennen kuin kadutaan. Tehot AHL:n puolella olleet hyvät, joten ihan tusinajätkästä ei ole kyse. Ei välttämättä mitenkään huono haku, etenkin kun markkinoilla on hiljaista. Puolustajaa ja toista hyökkääjää odotellessa..
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Katsellaan tosiaan ennen katumista, mutta noin ennakkoon Jokereihin tuli KHL:n Bluesista täytepelaaja. Ainoastaan liiga vaihtui siitä mistä lisäpelaajaa odotin. Saa osoittaa näkemykseni vääräksi, mutta kaksi maajoukkuetason pelaajaa Huhtala ja Olimb on nyt korvattu selvästi heikommilla tapauksilla jos heidän korvaajistaan on kysymys. Korpikaria ei ole korvattu lainkaan. Onhan tämä nyt aivan perseestä, että Jokerit heikkenee kesken kauden viime kauden tapaan, mutta SKA vahvistuu.

e: haistatellaan jos tähän jää mutta vielähän ei tiedä
 
Suosikkijoukkue
Leijonat, Jokerit
Saappa nähdä, onko Olimbiin verrattuna muuta plussaa kuin halvempi hinta. Ei oikein osaa yhtään arvioida, ennen kuin pelaa Jokereissa. Toimistolla kuitenkin melko hyvät näytöt jenkkien scouttaamisesta.

Eipä sillä, hyökkääjäpula, ja saatiin hyökkääjä sisään. Se on positiivista. Oikeat paniikkihankinnat ovat vasta tulossa, mikäli huhuttua tsekkijytkyä ei tulekaan. Kyllähän mieluummin täytehyökkääjä+high risk jytky kuin pelkkä yksittäinen jytky.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Vähän on ristiriitaiset fiilikset. Ihan hyvin mies on AHL:ssa tehoillut ja päässyt nauttimaan NHL-vauhdistakin, mutta toisaalta joukkue on vaihtunut tiiviiseen tahtiin ja NHL-statsit eivät ole maagisia. Neftehimikissä vietettyä aikaa en sen kummemmin dumaa, varmasti ei ole helpoin mahdollinen paikka ulkkarille sopeutua.

Vaikka vielä ei voi/pitäisi dumata, niin vähän tässä haiskahtaa paniikkihankinta. Markkinat eivät ainakaan palvele pelaajia etsiviä joukkueita tällä hetkellä, Jokerit tarvitsee vahvistusta sekä laadullisesti että määrällisesti ja aikaa ei ole paljoa. Parempi Kennedy on kuin ei mitään, mutta kova yllätys olisi jos miehestä kuoriutuisi joukkuetta repparissa kantava avainpelaaja...

Karu fakta on kuitenkin se, että Jokerit lähtökohtaisesti heikkeni kun Kennedy korvasi Olimbin. Vaikkei norski onnistunut ihan niin hyvin kuin ainakin allekirjoittanut toivoi, niin täysi floppi hän ei missään nimessä ollut.
 

Metro4ever

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raitin Raukka, Pulu, STL, Töölö, HyRi
Karu fakta on kuitenkin se, että Jokerit lähtökohtaisesti heikkeni kun Kennedy korvasi Olimbin. Vaikkei norski onnistunut ihan niin hyvin kuin ainakin allekirjoittanut toivoi, niin täysi floppi hän ei missään nimessä ollut.
Karu fakta on se, Olimb oli huono ja Kennedy ei ole pelannut vielä peliäkään kyklooppilätkää. Joten vielä ei voida sanoa huononiko joukkue vai ei. Veikkaisin kuitenkin, että joukkue paranee, kunhan Timppa pääsee juttuihin sisälle.
 

Oiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Varmasti on ihan kelpo pelaaja, kun NHL-pelejä kuitenkin takana mainittava määrä, vaikka pieni pörriäinen onkin. AHL-tehot myös varsin hyvät. Mutta ei kai tästä pelaajasta nyt mitään sateentekijää valitettavasti voi odottaa. On se nyt vain ymmärrettävä, että Jokerit on todellakin pikkuruinen seura raharikkaiden joukossa. Enkä ollenkaan ihmettele katkeruutta siitä, että SKA hankkii kenet haluaa ja samojen omistajatahojen rahavirta Jokereihin tuo timkennedyjä.

Mutta vahvistus tämä tässä vaiheessa joukkueelle on. Se on selvä. Aivan toinen tarina on se, että ei tässä vaiheessa kautta pitäisi joutua hankkimaan kaikenmaailman talajoita ja kennedyjä.
 

faro

Jäsen
Olimb oli viimeisissä peleissään niin huono, että Saku Salminenkin olisi ollut upgrade. Norski menetteli kiekkoja, hävisi kaksinkamppailut ja hyökkäyspäässäkin oli ihan pihalla sotkien vain ketjunsa peliä. Siksi onkin vähän kummallista, että Kennedy tuomitaan suorilta käsin huonommaksi kuin Olimb. Annetaan nyt jumalauta näyttää edes pari peliä ennen kuin tuomitaan.
 
Viimeksi muokattu:

jokerit67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos verrataan viime AHL-kautta esim. Reginiiin, niin eihän Kennedy kamalasti jää jälkeen jos ollenkaan. Näistä ei vaan oikeasti voi tietää ennen kuin on astunut kaukaloon ja antanut näyttöjä. Toivottavasti Kurri ja Vuorinen tietää mitää saa ja kaveri sopeutuu tänne paremmin kuin Tatarstaniin.
 

McMulligan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onko tämä nyt joku vitsi Kurrilta? Hankitaan KHL:ssä flopanneen & 18 pistettä tehneen sentterin tilalle KHL:ssä flopannut 5:n tehopisteen mies. Oliko tämä nyt se huhuttu #jatkojytky vai mikälie? Noita tehottomia sentteripeliin kykeneviä oli jo ihan omastakin takaa riittävästi Wirtasen, Kapasen, Sallisen ja Mäen muodossa.

Hienoa, että meillä on parhaana sentterinä Regin. Säälittävää taas, että toiseksi parhaana sentterinä on Kapanen tai Wirtanen, kumpaa nyt kukakin pitää parempana. Kertoo joukkueen sentterien tasosta ihan riittävästi.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kennedy tuomitaan suorilta käsin huonommaksi kuin Olimb. Annetaan nyt jumalauta näyttää edes pari peliä ennen kuin tuomitaan
Onhan tämä oikeasti huvittavaa, että samat nimimerkit, jotka haukkuvat Olimbia jatkuvasti ovat eniten hajalla miehen poistamisesta ja olivat varmoja ettei mitään korvaajaa edes hankita. Ja nyt kun hankittiin, niin sekin on ihan paskaa. Mielenkiinnolla odotan mahdollista Havlatin saapumista, kun mies ensin suoralta kädeltä tuomitaan ihan paskaksi, mutta sitten muutaman hyvän pelin jälkeen hän onkin aivan ihQ. Kunnes taas pelaa pari heikkoa peliä ja päästään huutamaan I told you so.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Karu fakta on se, Olimb oli huono ja Kennedy ei ole pelannut vielä peliäkään kyklooppilätkää.

Olimbin hyvyydestä tai huonoudesta voidaan olla montaa mieltä, mutta hänen pistesaldonsa, takakarvauksensa ja vastaavat olivat tyydyttävällä tasolla koko kauden kuvassa. Ei linjassa oletetun liksan verran, mutta kaukana johanharjumaisesta toiminnasta. Vaikka varsinkin pari viimeistä peliä olivat surkeita, joukkueesta lähti koko kauden mittapuulla tyydyttävästi pelannut pelaaja. Tilalle taas saatiin kaveri, jonka statsit vertautuvat hyvin niin Liigassa flopanneisiin kuin KHL:ssa tulosta tehneisiin pelaajiin. Lähtökohtaisesti näen joukkueen heikentyneen, mutta tämä ei tarkoita etteikö Kennedystä voisi kuoriutua Olimbia parempia ja enemmän joukkuetta hyödyttävä pelaaja.

Olimb oli Jokerien 4. tehokkain hyökkääjä tällä kaudella jos nopea vilkaisu pitää paikkansa. Osittain syynä toki on sekin, että parin pelaajan kohdalla pisteet ja/tai ottelut ovat jääneet odotettua pienemmiksi. Vaikka Olimb ei onnistunut odotetusti, ei tuota suoritusta voi pitää täytenä floppina. Väitän siis, että Jokerit heikentyi Olimbin lähtiessä. Kun korvaaja on käytännössä suuri arpa, niin lähtökohtaisesti väitän joukkueen heikentyneen. Onko joukkue Kennedyllä sitten absoluuttisesti parempi kuin joukkue Olimbilla, sen aika näyttää. Kovasti toivon ensimmäistä vaihtoehtoa enkä pidä sen toteutumista mahdottomana.

En missään nimessä halua ennakolta tuomita Kennedyä minään toivottomana tapauksena tai vastaavana, päinvastoin. Sen verran kuitenkin pitää mielestäni olla realistinen, että vielä tällä hetkellä kyseessä on pieni arpa.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Ilahduin jo, että saadaan ainakin sirkushuveja UFC-ottelijan tehtyä sopparin, mutta tää olikin joku 0+0 mies muiden jatkoksi. Varmaan hyvä joukkuepelaaja ja kova panemaan kuitenkin.. Vakavasti. Aika antikliimaksi noiden eilisten "iso kala koukussa" huhujen jälkeen. En dumaa, ja positiivista ettei ole ikäloppu ja AHL:ssä painanut kohtuu ok tehojakin. Annetaan mahdollisuus. Olimbin paikkaajaksi ei tarvitse ihmeitä esittää. Edelleen puuttuu kuitenkin se kärkihyökkääjä, jota jengi huutaa..
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eihän tässä ole kyse pelaajan tasosta, vaan seuran toiminnasta, se tässä mättää. Jos jokainen "vahvistus" on hyvä duunari tai lottolappu, niin siinä jäädään niiden joukkueiden jalkoihin, joilla ratkaisuosasto on kunnossa. Ei tää hei mitään rakettitiedettä ole. Jokeriorganisaatio osoittaa tämänkin kauden toiminnallaan, että resursseja menestymiseen ei ole. Ja se taas menee omistajien piikkiin.
 

Tartu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KHL
Onko tämä nyt joku vitsi Kurrilta? Hankitaan KHL:ssä flopanneen & 18 pistettä tehneen sentterin tilalle KHL:ssä flopannut 5:n tehopisteen mies. Oliko tämä nyt se huhuttu #jatkojytky vai mikälie? Noita tehottomia sentteripeliin kykeneviä oli jo ihan omastakin takaa riittävästi Wirtasen, Kapasen, Sallisen ja Mäen muodossa.

Hienoa, että meillä on parhaana sentterinä Regin. Säälittävää taas, että toiseksi parhaana sentterinä on Kapanen tai Wirtanen, kumpaa nyt kukakin pitää parempana. Kertoo joukkueen sentterien tasosta ihan riittävästi.
No on sulla paha olla. Joukkue ollut koko kauden sarjataulukon top5:ssa niin ei ne sentteritkään nyt ihan niin päin helvettiä sitten vissiin kuitenkaan ole pelanneet.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Viime kauden jälkeen mulla oli päiväunissa muutama AHL-taustainen pelaaja. Brandon Kozun ja Tim Kennedy kuuluivat molemmat siihen parveen. Hyvä haku, vaikka perseelleen keski-venäjällä menikin. En voi käsittää millaisia staroja tänne osa porukasta oikeasti odottaa naarattavan. Ei me tänne mitään varmoja kortteja edelleenkään saada ostettua kesken kauden. Ajatelkaa positiivisesti, jos mies lähtee lentokeliin meillä niin välttämättä ei ole ensikaudeksikaan hinku lähteä takaisin itärajan taakse suurempia ruplia vuolemaan. Kesäisten uutisten mukaan perheenlisäystä on tullut ja sen vuoksi on AHL:stä lähdetty tienaamaan muualle (225k$ palkkaa nauttinut AHL:ssä viime kaudella). Helsinki voi olla paljon kivempi paikka viihtyä ja ottaa perhekin mukaan reissuun.

Toivotaan vaan, että oikeanlainen rooli joukkueesta ja sopivat ketjukaverit löytyy. Suoraviivaisempaa peliä pitäisi ainakin olla tiedossa kuin Olimbilta.

Tervetuloa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös