Tappara kaudella 2015–2016

  • 266 519
  • 796

Veri

Jäsen
Onhan Pasi Puistolakin antanu Tapparalle uransa aikana paljon. Liki 400 matsia ja erittäin tärkeä palanen sitä viimeistä mestaruuttakin. Arvostusta ei oo enää yhtään. Porukka kiljuis riemusta jos pasin sopimus saatais purettua halvalla. Niin kiljuisin tekisin minäkin, saatais rahaa joukkueen vahvistamiseen. Business is business and moses is moses.

Joo tiedän, että Pasi ei oo Tapparan kasvatti, mutta eipä silti oo kuulunu ees yhtä "näin ei voi kohdella" kommenttia kun Pasi lähetettiin LeKiin siinä samassa uutisessa Norosen lähdön kanssa.

Mukavinta toki ois ollu jos Noronen ois jatkanu Tapparassa sopivalla hinnalla, siitähän tässä kyse oli. Ymmärtäisin valituksen jos Tappara ois potkinu pois muista syistä.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Jatkoajan verkkolehdessä hyvä kolumni aiheesta. Kyllä Leinosen Tappara tuntuu enemmän koneelta kuin urheiluseuralta.

No tässä liigassa pelaa kyllä aika monta seuraa, jossa näitä jäsen PTS:n inhimillisiä toimareita on vetänyt turskaa seuralle satoja tuhansia ja jopa miljoonia. Olen helvetin tyytyväinen, että meidän puljussa ei vedetä tarkoituksella pakkaselle. Se tie on nähty ja on suoranainen ihme, että 90-luvun lopun Tappara on suht vakavarainen ja menestyvä seura nykyään.

Viime kaudellahan Tapola olisi lentänyt pihalle jo hyvissä ajoin, jos jäsen PTS olisi saanut päättää. Onneksi Mikki ja seurajohto tekivät tuolloin oikean päätöksen ja olivat kärsivällisiä.

Tottakai tällaiset asiat kirpaisee, etenkin kun kyseessä oli Kirvesrinta Nortti. Tappara seurana ja sen hyvinvointi menee kuitenkin yksittäisen Kirvesrinnan edelle.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Jatkoajan verkkolehdessä hyvä kolumni aiheesta. Kyllä Leinosen Tappara tuntuu enemmän koneelta kuin urheiluseuralta.

Tuo nimimerkki Kukon viimeinen lausahdus tuo mieleen jonkin YT:t käynnistäneen yrityksen perustelut. Onhan Leinonen toki tunnetusti kokkari.

Leinonen on taustaltaan pankinjohtaja ja johtaa Tapparaa samoin kuin Nordean Kyttälänkadun konttoria. Vaikka Nortti pelasi hyvin ja olisin halunnut nähdä miehen jatkavan niin ilmeisesti ei ollut valmis sopimuksestaan tinkimään. Ja miksi olisikaan kun pelit sujuivat. Samoja piirteitä tässä on kuin Villen tapauksessa, sillä erotuksella että Nortti pystyy auttamaan joukkuetta enemmän. Sen verran minussa on urheiluromantikkoa etten pysty ajattelemaan asiaa pelkästään talouden näkökulmasta. Vittumainen tapaus kaikenkaikkiaan.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Varmasti on raskasta! Kolmesti peräkkäin finaaleissa ja tällä hetkellä runkosarjan toisena kärjestä kolmen pisteen päässä ja Tapparalla kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Aina voi onneksi vaihtaa kannattamaansa seuraa, jos meno ei miellytä...

Italialaisen "sanonan" mukaan: Mies voi vaihtaa vaimonsa/tyttöystävänsä, mutta seuraa Ei,
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ehkä hieman turhan kova poru, kun ottaa faktat huomioon.

Kuten joku tappara.infon puolella sanoi, kertoo vaan kuinka hyvin kaukalossa menee, kun pitää tällaisesta kaukalon ulkopuolisesta asiasta naukua tähän malliin.

Jatkoajan kolumni menee pahasti metsään jo siinä, kun puhutaan Norosesta jonkinlaisena esimerkkinä seurauskollisuudesta ja rinnastetaan Niemiseen.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eihän se olekaan ainoa arvoa, mutta ylivoimaisesti tärkein ja menestys on se, mikä tuo kassaan rahaa.

Norosen kohdalla on hyvä muistaa, että kyseessä on kakkosmaalivahti ja Nortti on urallaan pelannut vain 35 prosenttia Liiga-peleistään kirves rinnassa. Ehkä hieman turhan kova poru, kun ottaa faktat huomioon.
On myös hyvä muistaa, että Noronen oli hyvä jokaisessa pelaamassaan pelissä ja periaatteessa on mahdollista, että Tapparan lopullinen menestys tällä kaudella kärsii Norosen lähdöstä. Eli vaarana on huonompi menestys ja vähemmän rahaa kassaan. Norosen palkka tuskin oli niin älytöntä luokkaa, että sillä voidaan tällaista ratkaisua yksinään perustella.

Kuten muuallakin on jo kyselty, niin miksi ihmeessä Noroselle edes tehtiin sopimus, jos hyvienkin otteiden jälkeen sopimus puretaan samantien pois? Tuntuu lähinnä vittuilulta Norosta kohtaan, kun toimitaan näin.

Uskomatonta perseilyä.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Uskomatonta perseilyä.

Minusta olisi perseilyä maksaa viime kauden aikana muutaman Mestis-pelin pelanneelle kakkosvahdilla ykkösvahdin palkkaa, kun ykkösvahti jo löytyy ja joukkuetta on jälleen tarkoitus vahvistaa vielä kauden mittaan.

Noronen toki voitti pelaamansa pelit, mutta olihan se melko kummallisen näköistä pomputtelua. Karhuselle on mennyt muutama helppo suora veto sisään, mutta kokonaisuutena hallitumpaa työskentelyä.
 

Apheu

Jäsen
En minäkään nyt ihan ymmärrä, miten tästä tämmöinen poru syntyi. Toki Noronen oli ihan hyvässä vireessä, mutta todennäköisesti hänet haluttiin alkukaudeksi Karhusen varaveskaksi, jos Karhunen vähän hakeekin peliään. Ja ei Noronen nyt mikään Tapparan seuralegenda ole, eikä hän nyt mikään maaginen noissa peleissään ollut. Kallis kakkonen, kun tuolta kuitenkin Hrachovina ja Pajpachkin ovat nuorista tuloillaan, niin ei sitten nähty järkeä maksaa kakkosveskalla niin isoa palkkaa. Toki harmittaa itseänikin ja olisi ollut mukava pitää Noronen mukana, mutta en oikein ymmärrä mistä tälläinen haloo. Näin se vaan tuppaa menemään, ainahan se olisi kiva pitää kaikki remmissä jne.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Uskomatonta perseilyä en tuosta saa millään. Tapparan mittapuulla ehkä näennäistä perseilyä sentään, mutta kotoisesta jääkiekkoskenestä puhuttaessa kaikki Tapparan viime vuosien toimet kestävät tarkastelua päivänvalossa. Esim. case Nieminen: puhuvat, että Lukko maksoi kolme kertaa sen, mitä Tappara oli valmis maksamaan. Siinä mielessä sopii miettiä, kuka perseili.
 

Durden

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Menestys ei vaan voi olla ainut arvo urheiluseurasta puhuttaessa.

Ja toisaalta, kannattajat eivät näe/tiedä kaikkea mitä tapahtuu seuran ja joukkueen sisällä. Noronen on hyvänä päivänä mahtava torjuja, mutta NHL kokemustakin omaavaksi vahdiksi hänellä pakka sekoaa välillä täysin. HIFK:ssa ja Lukossa tapahtunut näitä täydellisiä henkisiä romahtamisia.

Esim. case Nieminen: puhuvat, että Lukko maksoi kolme kertaa sen, mitä Tappara oli valmis maksamaan. Siinä mielessä sopii miettiä, kuka perseili.

Ei Tappara sitten kovin paljon ollut valmis Niemiselle maksamaan, kun Lukon pelaajabudjetti oli jo käytetty kun Nieminen tuli mukaan. Dufvan aikana kannattajat ovat tuskastelleet RD:n maltillista rahankäyttöä, kun esim. Urama toi uutta ukkoa sisälle tämän tästä. Budjettikuri, säätötalkoot ja pelaajabudjetin pienentäminen ovat olleet myös uusia ja vaikeasti nieltäviä termejä Lukon kannattajille. En pidä kuulemaasi huhua totuuden mukaisena.
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sen verran minussa on urheiluromantikkoa etten pysty ajattelemaan asiaa pelkästään talouden näkökulmasta. Vittumainen tapaus kaikenkaikkiaan.

Näinhän se menee, olisi se ollut liian hienoa ollakseen totta, että kun Ville ei uraansa Tapparassa päässyt päättämään, niin Noronen olisi sen saanut tehdä. Olisin edelleen tietysti ymmärtänyt purkupykälän käytön, jos Norosen otteissa olisi ollut vikaa tai että Karhunen olisi ollut parempi, mutta nyt tuntuu tosiaan hyvin paskamaiselta. Miksi omia miehiä ei pankinjohtaja Leinosen Tapparassa arvosteta? En malta olla vertaamatta toiseen lajiin ja siihen kuinka Ojanperä sekä Vakkala päättivät sunnuntaina uransa tyylikkäästi Ilveksessä.

Ei ammattilaisurheilu ole hyväntekeväisyyttä, mutta ei siitä olisi ollut missään mielessä kysymyskään tässä. Seuran tekemisessä pitää kuitenkin säilyttää tietty tyylikkyys ja arvokkuus. Kannattaja kannattaa samaa seuraa elämänsä, olettaisi, että myös se seura toimisi joskus edes muunkin kuin kylmän business-logiikan motivoimana (ja kun ei Villen tai Nortin tapauksessa ollut edes missään mielessä kysymys mistään oleellisesti taloudellisesta riskistä...)....
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Noronen ja Tappara. Niin sanottu oma seura, niin sanottu oman seuran mies. Paljon riippuu katsontakannasta. Jotkut saattavat muistaa hiukan tapahtumia vuosien takaa...

Eteenpäin.
 
... Miksi omia miehiä ei pankinjohtaja Leinosen Tapparassa arvosteta? En malta olla vertaamatta toiseen lajiin ja siihen kuinka Ojanperä sekä Vakkala päättivät sunnuntaina uransa tyylikkäästi Ilveksessä.
...
Pitäisikö jokaisen "oman pojan" saada halutessaan päättää uransa Tapparassa? Noronen, Puistola, Hovi, Larsson jne. Puistolallahan on joku viisinkertainen määrä pelejä Tapparassa Noroseen verrattuna. Aivan takuulla olisi Noroselle tehty loppukauden pahvi, jos sen olisi jollain 60k eurolla saanut.
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pitäisikö jokaisen "oman pojan" saada halutessaan päättää uransa Tapparassa? Noronen, Puistola, Hovi, Larsson jne. Puistolallahan on joku viisinkertainen määrä pelejä Tapparassa Noroseen verrattuna. Aivan takuulla olisi Noroselle tehty loppukauden pahvi, jos sen olisi jollain 60k eurolla saanut.

Hyvä listaus. Luettelemistasi ainoastaan Hovi on (Nortin lisäksi) oikeasti Tapparan kasvatti. Hyvän uran edustuksessa pelanneen Puistolan (ja Hovin) taso ei valitettavasti enää riittänyt jatkamaan. Ruotsalainen Larsson on sitten jo todella ufonimi listallasi, liekö kohtuullisesti Saipassa pelannut? Eihän tässä ollut kyse siitä, että Noronen olisi pelannut alle odotusten tai että palkka olisi tullut yllätyksenä vaan sen Leinonen oli itse keväällä neuvotellut.....
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
No jos tässä mennään jalkapallomaailmaan, niin eihän siellä seuraikoneita mukana pidetä, jos ei taso riitä. Ellei sitten vaihtopenkki ja kakkosseura kelpaa. Kyllä on Raul yms.ikonit saaneet väistyä heti kun on nuoret ajaneet ohi. Oikeastaan Niemisen ja Raulin tilanne oli aika samanlainen, vaikka eri lajeista ja sfääreistä puhutaankin.

Jos seura janoaa voittoa ja menestystä, niin ei siinä ole varaa antaa mitään hyväntekeväisyyspaikkoja.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
No jos tässä mennään jalkapallomaailmaan, niin eihän siellä seuraikoneita mukana pidetä, jos ei taso riitä. Ellei sitten vaihtopenkki ja kakkosseura kelpaa. Kyllä on Raul yms.ikonit saaneet väistyä heti kun on nuoret ajaneet ohi. Oikeastaan Niemisen ja Raulin tilanne oli aika samanlainen, vaikka eri lajeista ja sfääreistä puhutaankin.

Jos seura janoaa voittoa ja menestystä, niin ei siinä ole varaa antaa mitään hyväntekeväisyyspaikkoja.

Oletko oikeasti sitä mieltä että Nortin taso ei ollut riittävä? Minusta hän pelasi hyvin mistä kertoo voittoprosentti joka on 100. Toivoa sopii että tämä episodi ei vaikuta joukkueen keskittymiseen ja kemiaan. Käsittääkseni Noronen on varsin pidetty kaveri joukkuetovereiden parissa.
 

Rafael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Bristol City
Oletko oikeasti sitä mieltä että Nortin taso ei ollut riittävä?.
En missään nimessä. Tuo edellinen nyt oli vaan esimerkki, että jalkapallomaailmassa ei ikoni-status riitä, jos taso on riittämätön.
Nortti oli loistava kakkosveska ja esitin jo aiemmin ison huolen siitä, että ei kai nykyisellä kaksikolla mennä kevääseen. On helvetin iso riski keväällä, jos Karhunen loukkaantuukin. 90-luvun taaperruksen nähneenä toivon aina, että talous pidetään hallinnassa.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
En missään nimessä. Tuo edellinen nyt oli vaan esimerkki, että jalkapallomaailmassa ei ikoni-status riitä, jos taso on riittämätön.
Nortti oli loistava kakkosveska ja esitin jo aiemmin ison huolen siitä, että ei kai nykyisellä kaksikolla mennä kevääseen. On helvetin iso riski keväällä, jos Karhunen loukkaantuukin. 90-luvun taaperruksen nähneenä toivon aina, että talous pidetään hallinnassa.

Asia vilpitön. Vaikka Hrachovina on nuori ja kokematon niin uskon että saa vastuuta ja myös osaa sen kantaa. Viime kaudella Porissa tuli kesken sisään ja pelasi loistavasti. Minua vaan tympii kuinka tämä koko juttu on hoidettu, kylmästi ja kliinisesti. Tunteettomasti. En ymmärrä joidenkin nimimerkkien tapaa nostaa pelimääriä Tapparapaidassa jotenkin merkittäväksi asiaksi. Fakta on että Nortti on oma kasvatti ja ykköskierroksen varaus. On aivan luonnollista että hän pelasi parhaat vuotensa muualla kuin Tapparassa, niin pelasi Villekin. En usko että seuran talous olisi mennyt kuralle Nortin sopimuksen takia.
 
Viimeksi muokattu:

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En ymmärrä joidenkin nimimerkkien tapaa nostaa pelimääriä Tapparapaidassa jotenkin merkittäväksi asiaksi. Fakta on että Nortti on oma kasvatti ja ykköskierroksen varaus. On aivan luonnollista että hän pelasi parhaat vuotensa muualla kuin Tapparassa, niin pelasi Villekin. En usko että seuran talous olisi mennyt kuralle Nortin sopimuksen takia.

Tuo on tosiaan harhaanjohtavaa, kuinka jotkut samaistavat koko seuran edustusjoukkueeseen. Joku Tampere United oli sellainen, mutta kyllä esim. Nortti on pikkupoikana aloittanut nimenomaan seurassa nimeltä Tappara. Se on paljon merkittävämpi juttu tässä asiassa kuin se, että pelasi täysin luonnollisesti parhaat vuotensa siellä rapakon takana.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Minua vaan tympii kuinka tämä koko juttu on hoidettu, kylmästi ja kliinisesti. Tunteettomasti. En ymmärrä joidenkin nimimerkkien tapaa nostaa pelimääriä Tapparapaidassa jotenkin merkittäväksi asiaksi. Fakta on että Nortti on oma kasvatti ja ykköskierroksen varaus. On aivan luonnollista että hän pelasi parhaat vuotensa muualla kuin Tapparassa, niin pelasi Villekin. En usko että seuran talous olisi mennyt kuralle Nortin sopimuksen takia.

Aamen.

Noronen on viimeisen päälle Tapparan mies. Onko se Norosen vika, että pelimäärä Tapparassa ei ole isompi, kun Leinonen hankkii "raycrofteja" mieluummin? Ei Norosen menetys Tapparan menestykseen tule todennäköisesti vaikuttamaan, mutta ei Norosen pitäminenkään olisi Tapparaa konkurssiin vienyt. En sano, että Tappara olisi Noroselle velkaa, mutta kahtena viime keväinä Nortti on tullut hätiin käytännössä junnupalkalla. Suurin tavoite ja unelma oli voittaa liigamestaruus Tappara-paidassa. "Yllätys", että osa ei huomaa tässäkään tapauksessa Tapparan toiminnassa mitään moitittavaa.

Nimimerkiltä @Nelfor oli hyvin sanottu "Kuten muuallakin on jo kyselty, niin miksi ihmeessä Noroselle edes tehtiin sopimus, jos hyvienkin otteiden jälkeen sopimus puretaan samantien pois? Tuntuu lähinnä vittuilulta Norosta kohtaan, kun toimitaan näin." Näinpä. Miksi Norosen kanssa tehtiin tällainen "tryout", jos edes hienot näytöt eivät sopimukseen riitä? Tämä olisi tosiaan mukava tietää. En millään usko, että hän olisi oikeasti niin kallis, että pelkästään taloudellisilla tekijöillä siirtoa olisi varaa perustella. Ei kai häntä muuten edes huhuttaisi HPK:hon? Suunnilleen samat säästöt olisi saatu, jos olisi jätetty Kaksoselle jatkosopimus tekemättä. No, toki kun Dixonille, Puistolalle ym. maksetaan panokseen nähden liikaa palkkaa, niin pakko näemmä jostain leikata. Sääli, että kävi näin.

No Hrachovina saa sentään näytönpaikan. Toki viime kevät LeKissä näytti, että ero Norosen tasoon oli todella iso, mutta toivottavasti "Hasek" on mennyt kesän aikana eteenpäin. Kuitenkin Karhusen loukkaantuessa/flopatessa, oltaisiin isoissa ongelmissa.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Alkaa oleen sellainen tilanne että mä en keksi enää syytä miksi käydä peleissä. Tapola ja pelityyli on perseestä, taklauksia ei näe ja ne ketkä toi viime kaudella väriä peleihin niin ulostettiin joukkueesta tavalla tai toisella.

Pelit on tylsiä kun tappelukielto on voimassa. Hallin hinnat on törkeitä kaikin puolin. Rahalle ei saa missään muodossa enää vastinetta.

Käyn mielummin Kigaeaglesin peleissä kun siellä pelien viihdearvo on 100kertaa parempi kun liigan paskakurassa. Ja nyt kun toimistolta heitetään väriläiskiä ulos ja tehdään joukkueesta todella tylsä.

P.S limsa ja makkara maksaa Kisan pelissä yht 3€....
 
Alkaa oleen sellainen tilanne että mä en keksi enää syytä miksi käydä peleissä.
Oliko tämä sarkasmia? Astunko miinaan?

Tapparahan pelaa viihdyttävintä peliään vuosiin. Ok, viime keväänä oli vielä parempaa, koska keväisin aina intensiteetti nousee. Mutta nyt siis parasta syyspeliä aikoihin, ehkä ensimmäinen Rautakorven viime käynnin syksyistä on lähellä.
Maaleja tulee, taklauksia aiempaa enemmän, on Suomen lupaavin junnu, voittoja tulee jne.

Ja mikä tappelukielto? Ketä vastaan olisi pitänyt tapella?
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kun kysellään miksi Noroselle tehtiin alkujaankaan sopimus ja miksi sitä ei nyt sitten jatkettu. Tämä on oma ajatus ja perustuu jopa jossain määrin julkisuudessa esitettyihin faktoihin:

Omien sanojensakin mukaan Noronen oli ehkä liian kallis kakkosmaalivahti. Ja tuo siksi, että tavoitteli ykkösmaalivahdin roolia.
Linjat suoraksi vedettynä, niin kaksi maalivahtia ykkösmaalivahdin palkalla ei välttämättä ole Tapparalle taloudellisesti kannattava ratkaisu.

Noronen varmasti haluttiin alkujaan turvaamaan Karhusen taustaa, koska tietojen mukaan Tapparassa jonkin verran lähdettiin muokkaamaan Karhusen pelaamista. Noronen on otettu varmistamaan selustaa, jos Karhusella ei muutoksista johtuen paketti pysy kasassa. Nyt ilmeisesti sitten on tultu siihen tulokseen, että Karhunen pärjää ja lisäksi Hrachovina on esittänyt hyviä otteita Lempäälässä.

Tapparassa on aidosti asiansa osaava maalivahtivalmentaja ja ainakin itselläni riittää luottoa hänen tekemiseen ja maalivahtien kehittämiseen.

Ja mitä tulee tyyliin millä asiat hoidettiin. Tämä oli Norosella varmasti tiedossa, hän kai itse sen nimensä on lappuun kirjoittanut. Tapparan tyyli hoitaa nämä on välillä vähän kylmä, mutta toisaalta pidän myös siitä, että näitä asioita ei rupea seurajohto tai valmennus sen enempää julkisuudessa purkamaan. Se on muiden organisaatioiden tapa toimia, ei Tapparan.
 
Suosikkijoukkue
Porkkanapöksyt
Alkaa oleen sellainen tilanne että mä en keksi enää syytä miksi käydä peleissä. Tapola ja pelityyli on perseestä, taklauksia ei näe ja ne ketkä toi viime kaudella väriä peleihin niin ulostettiin joukkueesta tavalla tai toisella.

Pelit on tylsiä kun tappelukielto on voimassa. Hallin hinnat on törkeitä kaikin puolin. Rahalle ei saa missään muodossa enää vastinetta.

Käyn mielummin Kigaeaglesin peleissä kun siellä pelien viihdearvo on 100kertaa parempi kun liigan paskakurassa. Ja nyt kun toimistolta heitetään väriläiskiä ulos ja tehdään joukkueesta todella tylsä.

P.S limsa ja makkara maksaa Kisan pelissä yht 3€....

Tämähän on trolli pahimmasta päästä. Kisaeagles....makkara...ei taklauksia...tylsää peliä. Mene kuule Kangasalan halliin vaan kahviosta taitoviihdykettä katsomaan.
 

peksa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Crystal Palace, Tappara ja HIFK
Oliko tämä sarkasmia? Astunko miinaan?

Tapparahan pelaa viihdyttävintä peliään vuosiin. Ok, viime keväänä oli vielä parempaa, koska keväisin aina intensiteetti nousee. Mutta nyt siis parasta syyspeliä aikoihin, ehkä ensimmäinen Rautakorven viime käynnin syksyistä on lähellä.
Maaleja tulee, taklauksia aiempaa enemmän, on Suomen lupaavin junnu, voittoja tulee jne.

Ja mikä tappelukielto? Ketä vastaan olisi pitänyt tapella?

Osittain sarkasmia ja ei.

Nyt 3 Kisan peliä tällä kaudella käyny kattomassa. Se höntsää ja virheitä sattuu mutta yleensä tapahtumia ja hienoja maalipaikkoja hurumykke enempi kun liigassa. Sit erätauolla ei tarvii maksaa itseensä kipeeks virvokkeista eikä pahemmin jonotella :)

Omaan kiekkoinnostukseen vaikuttaa ihan ketä joukkueessa pelaa. Tämän hetken tapparassa on liikaa hmv tyyppejä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös