La 3.10.2015 KooKoo - Pelicans

  • 7 967
  • 51

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tänään KooKoon vieraaksi saapuu reilun 60 kilometrin päästä Lahden Pelicans. Kouvolan ja Lahden välisestä lyhyestä välimatkasta johtuen tänään Lumon Areenalle on odotettavissa saapuvaksi myös runsaslukuisesti Pelicansin kannattajia. Ilmeisesti ainakin kolme bussia on Lahdesta tulossa sekä mahdollisesti junalla ja autolla tulijat. Junallahan Kouvolan ja Lahden väli taittuu alle puolessa tunnissa, joten kaikki Pelicans-fanit jos vielä emmitte lähdön kanssa, niin ei muuta kuin mitä pikimmiten ostamaan junalippua ja pääsylippua illan hegemonia kamppailuun. Inter City juna Lahdesta lähtee 15:05 ja on Kouvolassa 15:33. Tuleehan Lahesta toki muitakin junia pitkin päivää, jos haluaa tulla hyvissä ajoin tutustumaan esimerkiksi paikallisiin ravintoloihin.

Kouvolan keskustan ravintoloita on myös varoitettu riehuvista lahtelaisfaneista. Toivottavasti kuitenkin maltti on matkassa ja ylilyönneiltä ja riehumisilta vältytään.

Keskustan ravintoloita varoitettiin riehuvista lahtelaisfaneista | Kouvolan Sanomat

KooKoolta oli eilen sivussa tärkeitä pelaajia Josh Green, Ari Vallin, Julius Nyqvist ja Mikko Alikoski. Varmuudella näistä sivussa tänään on ainakin Vallin ja Nyqvist, mutta toivottavasti ainakin Green olisi tänään pelikunnossa,

Pelicansilla tänään pienoinen etulyöntiasema, koska KooKoolla oli eilen raskas ottelu Jyväskylässä, kun taas Pelicans pääsee otteluun levänneenä.

KooKoon ennakko:

Lahti vierailee Kouvolassa | KooKoo

Jatkoajan ennakko:

Pelicans koittaa välttää kuudennen tukkapöllyn - 03.10.2015 - KooKoo - Pelicans - SM-LIIGA - Otteluennakko - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Yleisömääräksi ennustan 4500 ja KooKoo voittaa 3-1.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Toivottavasti Green tosiaan tänään kokoonpanossa kun eilen oli Greenin mentävä aukko nykäskylässä. Kiva nähdä miten Björnisen Hannes pelaa kun viime kaudella KooKoo nutussa oli oikein positiivinen yllätys.
 

McInen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Björninen on ollut jo useamman pelin 13. hyökkääjä peliajalla 00:00 eli ei ole käytännössä mahtunut pelaavaan kokoonpanoon loukkaantumissumasta huolimatta. Katsotaan, miten tänään...
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olisihan se reilua, että KooKoolta olisi jokunen tärkeä kaveri sivussa. Muuten Pelicans antaa liikaa tasoitusta. Poissa todennäköisesti Erkinjuntti, Sopanen, Heino ja Tuhkanen nyt ainakin. Sekä tietysti Juvonen.

Voitto on tänään raavittava vaikka väkisin. 1-2. Potulny osuu.
 

Purezone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans tänään:

Tyrväinen - Potulny - Repo
Hakulinen - Da Costa - Roine
Pöyhönen - Björninen - Vartiainen
Alanne - Siikonen - Ritamäki

Blood - Pietilä
Lassen - Manelius
Latvala - Leimu
Tuhkanen

Rajaniemi
Hovinen

Elikkäs Jaatinen ulos, Tuhkanen sisään.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No sieltähän se Tuhkanen tuli. Ilmeisesti vajaakuntoisena, kun on seiskapakkina. Hyvä kuitenkin.

Jaatinen on ollut kuin varjo edelliskauden lopusta. Onko edelleen jotain vammaa vai mistä johtuu? Näytti hetken jopa jonkin sortin maalintekijältä, mutta nyt ei ole tietoa maaleista eikä teoista.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans tänään:

Tyrväinen - Potulny - Repo
Hakulinen - Da Costa - Roine
Pöyhönen - Björninen - Vartiainen
Alanne - Siikonen - Ritamäki

Blood - Pietilä
Lassen - Manelius
Latvala - Leimu
Tuhkanen

Rajaniemi
Hovinen

Elikkäs Jaatinen ulos, Tuhkanen sisään.

Aika surullisen näköinenhän tuo kokoonpano on. Potentiaalia on, mutta ei sillä pelejä voiteta. Oikein laittaa Jaatinen ulos, jätkä naamioi itsensä maalintekijäksi keväällä ja tällä kaudella on sitten aivan lapanen. Tais olla vain joku suonenveto jätkällä, ellei sitten ole jotain vammaa taustalla. Tuhkasen sisääntulo ihan positiivinen homma, alkaa ainakin pakisto olemaan kunnossa! Toivotaan parasta ja katkaistaan tämä putki! Paikkoja kyllä ollut peleissä laittaa kiekkoa reppuun, mutta ainakaan 5 edelliseen peliin nämä paikat ei ole oikein realisoitunut, toivottavasti tänään sitten.

Toivotaan Pelsufanien huutomyrskyä ja hyvää käytöstä. Katsotaan miten tämä menee.

E. Ainiin muuten pakko antaa vähän posia myös KooKoolle tästä alkukaudesta. Paremmin on mennyt kaiken kaikkiaan kuin odotin. Tervetuloa liigakartalle, vaikka kabinettihommista en itse yhtään pidäkään. Parempi voittakoon tänään!
 
Viimeksi muokattu:

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoo ei varmaankaan lähde tällä kaudella yhteenkään otteluun ennakkosuosikkina, kuten ei tänäänkään. Veikkauskin antaa Pelicansin vierasvoitolle hieman pienemmän kertoimen, kuin KooKoon kotivoitolle. Mielenkiintoista nähdä tänään Hannes Björninen Pelicansin kolmosketjun sentterinä ja valkealaislähtöinen KooKoon A, B ja C-junnuissa esiintynyt Miska Siikonen Pelicansin nelosketjun sentterinä. KooKoon kokoonpanoa vielä odotellaan.

- Onko tänään maalilla Frédéric Cloutier?
- Onko OPG pelikunnossa?
- Pelaako Josh Green?
- Pelaako Mikko Alikoski?
- Ari Vallin on sivussa 8 viikkoa ja Julius Nyqvist arviolta 2 viikkoa. Nyqvist kyllä on epäonnen soturi KooKoossa, sillä hänen edellinenkin visiitti KooKoossa meni pääosin vemppaosastolla.
- Tuleeko KooKoon kentällisiin muutoksia verrattuna eiliseen Jyväskylän peliin?
- Onko yleisöä yli 4500 katsojaa?
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kun tuota pelsun rosteria katsoo, niin nyt vasta havahdun, että meillähän on varsin nimetön porukka. Etenkin kun Potulny ei ole ollut se vahvistus, jota hänestä kaavailtiin. Sikäli Erkinjuntti ja Sopanen tekis jo ihmeitä, kun saataisiin kiekollista osaamista useampaan kenttään. Nyt hyökkääjistä sitä omaa lähinnä vain Hakulinen.

Kaikesta huolimatta, nyt ainakin kokoonpanosta pitäisi löytyä yritteliäisyyttä. Ei ole sellaisia staroja, jotka varastaisivat joukkueelta, vaan jokainen varmasti antaa kaikkensa. Tälläistä jääkiekkoa seuraa ihan mielellään. Ilvestä vastaan kärsitty tappiokaan ei ketuttanut niin paljoa, kun kaaduttiin saappaat jalassa. Itse uskon, että tuolla esityksellä Ilves kaatuisi kahdeksan kertaa kymmenestä, mutta nyt ei vaan osunut kohdalle.

Tänään vastassa siis KooKoo ja toivon, että tunnetta piisaa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Olisi hienoa, jos näihin keskinäisiin peleihin muodostuisi oma lisäjännite ja ihan oma merkityksensä. Tänään lahtelaisia saapuu Kouvolaan kiitettävä määrä ja toivottavasti pääsemme myös joskus toivottamaan tervetulleeksi suuren määrän kouvolalaisia Lahteen.

Itse pelistä odotan vähämaalista. Tai näin toivon, koska pelsut tuskin tekee enempää kuin 1 tai 2 maalia, joten olis kiva jos sillä taisteltaisiin voitosta. Pelsun tilanne on loukkaantumisten ohella sikäli tukala, että enää pelkästään hyvä yritys ei riitä, vaan pisteitä pitää alkaa saamaan.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kikko Alikoski ja Josh Green kokoonpanossa!
Teemu Rinkinen ja Juuso Rajala sivussa.
Frédéric Cloutier maalilla.

Mika Koivisto - Jan-Mikael Juutilainen - Mikko Alikoski
Oscar Eklund - Ryan O´Connor

Anthony Guttig - Jarkko Malinen - Toni Hyvärinen
Lehtonen-Kurki

Matt Watkins - Josh Green - Petri Lammassaari
Marlo Koponen - Ossi-Petteri Grönholm

Aki Kangasmäki - Tomi Peltonen - Tuomas Huhtanen
Arttu Pelli

Frédéric Cloutier (Juha Järvenpää)

Tänään lahtelaisia saapuu Kouvolaan kiitettävä määrä ja toivottavasti pääsemme myös joskus toivottamaan tervetulleeksi suuren määrän kouvolalaisia Lahteen.

Kiitos kutsusta. Pelicans ja KooKoo kohtaavat Lahdessa keskiviikkona 18.11.2015, perjantaina 11.12.2015 ja lauantaina 23.1.2016. Uskoisin, että ainakin perjantain ja lauantain pelit houkuttelevat satoja KooKoon kannattajia Lahteen.
 
Viimeksi muokattu:

Zikako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans

Kello on jo vartin yli yksi. Vieläkö on pöydät ehjänä? ...... Kuinkahan monta järjestyksenvalvojaa toi yksityisen turvallisuusalan yrityksen edustaja sai puheillaan työllistettyä ravintoloihin? Jotain tasoa näihin lehtijuttuihin ny. Katotaan sit pelin jälkeen kuinka meni, eks je?

Tästä en odota muuta kuin voittoa ja samaa ilmettä kuin torstainan niin kentällä kuin katsomossakin!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kuinkahan monta järjestyksenvalvojaa toi yksityisen turvallisuusalan yrityksen edustaja sai puheillaan työllistettyä ravintoloihin?

Kieltämättä haiskahti vähän siltä, että joku yritti myydä vuokratyövoimaa.
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kieltämättä haiskahti vähän siltä, että joku yritti myydä vuokratyövoimaa.

Tämä tuli kieltämättä ensimmäisenä mieleen. Aika erikoista kaikenkaikkiaan, että yksityinen turvallisuusalan yritys on lähetellyt tällaisia varoituksia ravintoloihin. Haiskahtaa tosiaan siltä, että tässä on ollut kyseessä puhtaasti vartiontipalveluiden myynti ravintoloille.
 
K

Kiekkokatsoja

Voihan kyse olla myös siitä, että Lahdessa on meneillään parikin mielenosoitusta. Siinä on n 300 ja 600 osallistujaa, ja päihtyneitä on jo viety putkaan. Ehkä on varauduttu, että näistä voi osa tulla Kouvolaan, illan peliin. Ei vara venettä kaada.
Itse pelissä on Pelicans hienoinen ennakkosuosikki. Veikkaan maaleja enemmänkin, ja 3-5 vieraille. Viimeinen tyhjiin.
 

Steus

Jäsen
Ei tässä mitään salajuonta ole: Tapani Olkku nyt vaan laittaa epäsuoraa työhakemusta IP-lehtiin. Ajattelin itse lähteä kaupungille katsastamaan meininkejä ja luulen pärjääväni terassilla ilman käsiasetta.

Cloutierilla takanaan +120min ja vain yksi päästetty, vähän pelottaa että tänään tuo määrä voi jopa tuplaantua! Odotan kuitenkin kotivoittoa ja mahtavaa meininkiä katsomossa. Kouvolassa koko halli elää aika hyvin mukana ja eiköhän paikallisvastustaja #2:sen kohtaaminen herättele mukavasti sitä unisempaakin kansanosaa :)
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Cloutierilla takanaan +120min ja vain yksi päästetty, vähän pelottaa että tänään tuo määrä voi jopa tuplaantua! Odotan kuitenkin kotivoittoa ja mahtavaa meininkiä katsomossa.

Jos päästäisiin sillä että päästettyjen maalien määrä tuplaantuu tai edes vain kolminkertaistuu niin vaihvoilla oltaisiin.

Yritetään tänään seurata eritysisesti Lammassaarta, Peltosta ja Pelliä. Voi tosin olla että Lammas jää jälleen niin näkymättömiin että seuraaminen on vaikeea. Juutilaisen ollessa eilen vähän pimenossa Tomi Peltonen esiintyi edukseen. Toivotaan kuitenkin Juutille lentokelejä tännää. Pelli jakoi eilen parhaat helpot ykkös- ja avaussyötöt koko puolustajistosta.

Ja tietysti aina niin kiinnostava Fred. Miten tänään pomppii vai tarttuuko, jäävätkö yläkulmat liian auki ja muistaako jättää mailapelaamisen muille kenttäpelaajille.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sellainen läpsyttely. Jätetään vaan Rajala vilttiin kun meillähän näitä ukkoja ketkä kiekon saa tuotua hyökkäysalueelle. Grönholm on kyllä väärässä sarjassa. No ehkä tämä on se oikea taso millä oikeasti ollaan.
 

Hummeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko - 65
No ei tässä nyt kannata päätä kannikoiden väliin työntää. Kaksi huonoa tänään vastakkain ja toinen ratkaisi yv:llä. Todella heikko tasoinen peli ja aneeminen kotijoukkue, johtuiko osittain väsymyksestä? Rajalasta samaa mieltä, kuuluu kokoonpanoon. Eniten silmään pisti paniikki omissa paineenalla ja laitureiden pelko mennä irtokiekkoihin ja haastaa.
 
Ei todellakaan kannata, tämähän oli vasta kauden toinen huono esitys sen edellisen kotiderbyn ohella. Toki vastustajalta mitään pois ottamatta. Vaikka kokonaisuutena peli oli tasoltaan tosi paska, niin taktisesti suhteessa KooKoohon Pelsut esitti parasta peliä mitä tällä kaudella on nähty, käytti todellakin aivan koko hyökkäysaluetta hyödykseen kuin salibandyssa ikään keskittyen viivatoimituksiin (20+ kpl), johon KooKoon viisikkopuolustus ei kyennyt omalla blokkipelillään vastaamaan, ja pystyi johtoasemassa sekä estämään keskialueen ylitykset että voittamaan päätykiekot. KooKookin kuitenkin itse antoi oman pelinsä vaan ajelehtia Pelicansin luomulätkän mukana, ja antoi Pelicansille näin avaimet hallita peliä ja tulla takaa ohi jo ensimmäisessä erässä. Liekö se sitten taas sitä ylilatausta, että juoksenneltiin vastustajan mukana saamatta toimivaksi todistettua pakettia kasaan. Äkkiä se sitten kyllä väsymykseksi vaihtui.

Organisoitunutta puolustusta vastaanhan tämä joukkue ei maaleja tee, tällä hetkellä edes ylivoimalla. Vaikka kakkoserään tultiin paremmalla jalalla ja hallittiin erää näennäisesti, niin kun hyökkääminen jää samanlaiseksi pyörimiseksi johon vastustajat halutaan itse aina hyydyttää, niin eipä se mitään hyödytä. Viiden minuutin ylivoima ilman maalia olisi sitten lopullisesti katkaissut selkärangan, ellei se olisi katkennut jo aiemmin.
 

SgtMarkov

Jäsen
Kappas, mestiskiekkoilu palasi Kouvolaan, ainakin kotijoukkueen osalta. Hirveää räpiköintiä ehkä vähän puolin ja toisinkin. Tosin Pelsujen ylivoima oli murhaavaa, KooKoon vastaava ei edes näyttänyt ylivoimapelaamiselta, kirsikkana kakun päällä se kolmannen erän alkuun osunut viisiminuuttinen, jonka aikana ei saatu mitään aikaiseksi. Pelikellokin tilttasi kun oli niin hirveän näköistä näppäilyä.

Ehkä tässä oli kerennyt KooKoo-kannattajana tottua vähän liian hyvään. Oliko tämä ilta taas paluu todellisuuteen, toivottavasti ei.

Kaukalon ulkopuolella sentään meno oli viihdyttävää, paitsi että tässäkin pitää tarttua asiaan joka alkoi vituttaa jossain vaiheessa. Katsoin toisen erän lisäkatsomosta B-katsomon takaa, ja huomasin että sitä katsomosta/katsomoon laukkaamista valvottiin todella huonosti. Ei jengiä selvästi kiinnostanut, oliko pelikatkoa vai ei, koska jatkuvalla syötöllä jollain helvetin spedellä oli pakottava tarve rampata portaita ylös alas.
 
Viimeksi muokattu:

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicans aloitti hyvin, mutta vähän sortui vastustajan läpsyttelyyn ottelun edetessä. Ensimmäinen erähän oli KooKoon maalista huolimatta ihan täysin Pelicansin. Ihan ok vieraspeli, enempää ei tarvittu tänään. KooKoo sai ainoan mahdollisuutensa Bloodin (liian kovan?) rangaistuksen takia, mutta onhan yv-maali vaikea tehdä, jos ei saa kiekkoa alueelle kontrolloidusti.

Tämän maalinteon tuskan keskellä on ihan sama, oliko se jonkun mielestä paskaa. Nyt tehtiin neljä maalia ja hallittiin peliä selvästi.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Siellä oli kai joku Pelsu-fani tönäissyt naispuolista järkkäriä, jolla olo sitten selkä mennyt tilanteessa ja ensimmäisen maalin jälkeen lensi yksi ulos. Muuten aika rauhallisen oloista.

Peli itsessään oli KooKoon osalta kauheaa kuraa. Ylivoima oli hävettävän huonoa ja Green/Malinen olisi pitänyt erottaa, jotta oltaisiin saatu toiseen yv-kenttään jotain toivoa tai sitten se toivo olisi ollut Rajalassa - missä oli, taas kopissa? Jos näin, niin järjetöntä menoa istuttaa Rajalaa sivussa ja antaa sementoidut paikat erittäin kädettömille Lammassaarelle, Hyväriselle ja Guttigille ylemmissä kentissä. Samoin OMG oli aivan jäässä tänään, taas. Onneksi on kahden vuoden sopimus hänen kanssaan... Västilä takaisin.

Pellin maalista plussaa. Mutta oltiin auttamattomasti huonompi ja Pelicans ansaitsi voittonsa. Pelsut oli myös katsonut videoita KooKoo menee aivan sekaisin, jos paineistaa ja karvaa ylhäältä. Samoin tilaaminen tappioasemassa oli liian passiivista, jatkettiin kilpikonnaa ja kiekosta luopumista.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Toi Veri Pena on suhteellisen vajakki tapaus. Toivon elämän mittaista pelikieltoa tolle kusipäälle.
Tollasilla aviopieruilla on jopa halvaannutettu ja/tai muutoin tapettu pelaajauria. Järki hoi, älä jätä!

Jos joku voi tämän olankohautuksilla kuitata, pitää olla vähän enemmän pakkautunut kusta päähän! Tämä on sitä kuuluisaa kaukaloväkivaltaa, josta pitäisi viedä kaveri siviilioikeuteen! Kusipää, jolle en toivo mitään hyvää elämässä.
 
Toi Veri Pena on suhteellisen vajakki tapaus. Toivon elämän mittaista pelikieltoa tolle kusipäälle.
Tollasilla aviopieruilla on jopa halvaannutettu ja/tai muutoin tapettu pelaajauria. Järki hoi, älä jätä!

Jos joku voi tämän olankohautuksilla kuitata, pitää olla vähän enemmän pakkautunut kusta päähän! Tämä on sitä kuuluisaa kaukaloväkivaltaa, josta pitäisi viedä kaveri siviilioikeuteen! Kusipää, jolle en toivo mitään hyvää elämässä.
Just joo, ota nyt se pipo silmiltä. Pikkupoikkari, jonka tarkoitus ei ollut lennättää vastustajaa päin laitaa. Valitettavasti pipohöntsä-guttigin asento ja sen myötä lento oli sellainen, että näytti pahalta. Bloodin välittömästä reaktiostakin voit huomata, kuinka oli täysi vahinko.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Toi Veri Pena on suhteellisen vajakki tapaus. Toivon elämän mittaista pelikieltoa tolle kusipäälle.
Tollasilla aviopieruilla on jopa halvaannutettu ja/tai muutoin tapettu pelaajauria. Järki hoi, älä jätä!

Jos joku voi tämän olankohautuksilla kuitata, pitää olla vähän enemmän pakkautunut kusta päähän! Tämä on sitä kuuluisaa kaukaloväkivaltaa, josta pitäisi viedä kaveri siviilioikeuteen! Kusipää, jolle en toivo mitään hyvää elämässä.

Täysin samaa mieltä,todella raukkamainen ja aivan helvetin vaarallinen poikkari!!Katsokaapa miten Guttigin pää retkahtaa eteen ja taakse,halvaantumisriski on enemmän kuin todellinen ja vittu vahinkoa tosta ei saa mitenkään!!Täys saatanan vatipää koko "Blood" jos tosta ei tuu lisää kakkua,niin kurinpito on ihan saatanan pihalla.Jos tämä on sitä "kovuutta" mitä Pelicans haluaa viljellä,hinta tulee olemaan kauden mittaan kova.Säälittävä kaveri.

Pelistä sen verran,että jos Kookoo ei ole täysillä mukana joka osa-alueella joka pelissä,montaa voittoa ei tällä kaudella enää oteta.Joka pelissä vaaditaan ihan kaikki mitä löytyy,helppoja vastuksia tässä sarjassa ei ole,yhden erän tekeminen ei vaan riitä.Huhtasen tekeminen miellyttää omaa silmää,vaikkei se aina niin näkyvää olekaan ja Pellin maali meni Top5:ssä kolmoseksi.siinä plussat eilisestä,Pelicans oli selvästi parempi,ei voi mitään.

Pelsun faneille muuten kiitosta,joku ylilyönti oli,mutta hienoa kannustamista ja tunnelman luontia ja Lahtelaisia oli hitosti paikalla muutenkin,hienoa!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös