Pesiskausi 2015

  • 249 767
  • 1 501

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Melko väkevää suorittamista vimpeliläisiltä. Kannattajat itkevät palstoilla, osa hylkää joukkueensa kesken finaalipelin ja joukkue itse vetää itkupotkuraivaria kentällä.

Kotietu on Vimpelillä, mutta tällä hetkellä Jymy vie Vetoa aivan sata-nolla.
Ja kun ajatellaan, että itketään ihan selvästi hävityn pelin jälkeen. Taulumoka oli selvä, mutta peli ei siihen ratkennut ja Kohosen lyönti sisällä = kuppi nurin. Syytetään taas muita, vaikka oma peli ei vaan riittänyt. Vimpelillä menee energia muuhun, kuin itse pelaamiseen.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
aleksander stubb
Meni ihan oikein, siis nykyisten tuomariohjeiden mukaan. Ei ollut edes 1. kerta tällä kaudella, kun tilanne palautettiin tulostaululla olleen virheen takia.
Missä ottelussa tämä tilanteen palautus tulostaululla olleen virheen takia tapahtui?
Muistan nähneeni useammassakin ottelussa tulostauluvirheen palojen osalta. Peliä on jatkettu mutta kun pelituomari on huomannut virheen, hän on pysäyttänyt ottelun ja näyttänyt merkkiä kuuluttajalle joka on sitten kuuluttanut että palojen määrä taululla on väärin ja se pitää korjata. Lukema on korjattu mutta mitään pelitapahtumia ei ole peruutettu ja pelattu uudelleen.
En tiedä onko säätöjä tai tuomariohjeita muutettu tai tarkennettu tältä osin täksi kaudeksi. Kaipa on ja kyseinen muutos on luettavissa jostakin päin nettiä?
 

Center#30

Jäsen
Suosikkijoukkue
CAR, FLA, Suomen maajoukkue(et)
Ei tarvitse kauan miettiä miksi Vedon kannattajat ovat helvetin suuria itkupillejä, heillähän on koukkuekin niitä täynnä. Nyyh, tuomarit ja taulupoika ratkaisivat, meillä on loukkaantumisiakin, nyyh. Kuten kirjoitin, kapteeninsa näköinen joukkue. Vinkuintiaani Puputti on oikein malliesimerkki pään kestämättömyydestä.

Pikkaisen erilainen reaktio eilen Jymyn kannattajilla tappioon kuin nyt vetolaisilla. Hävetkää.

Mitään Jymyn voitosta pois ottamatta, selkeästi parempi vei tänään. Tummensin tarkoituksella tuon loukkaantumisiin vetoamisen. Otetaanpa kuvitteellinen tilanne toisin päin. Hieman ennen seuraavaa finaalia tipahtaisi Jymyn kokoonpanosta pois Antti Hartikainen - vastannee sekä sisä-, että ulkopelirooliltaan Haapakoskea? Kaivettaisi naftaliinista mukaan vaikka Veli-Matti Sigvart. Kesken peliä myös Veli-Matti loukkaantuisi ja kentälle joutuisi astelemaan jokerikolmikosta joko R. tai T.Korhonen tai Komulainen. Jos vielä sattuisi käymään niin, että Jymy häviäisi pelin, voisin 100% varmuudella väittää, että jostakin suunnasta vedottaisi noihin poisjäänteihin / loukkaantumisiin. On tekopyhää väittää jotakin muuta vaikka millaiset värilasit olisivat päässä.

Onhan Jymylläkin noita loukkaantumisia ollut kauden aikana ja ei varmasti ihanteellisella kokoonpanolla olla päästy pelaamaan. Kuitenkin runkosarjan loppu ja koko pudotuspelit on päästy pelaamaan + harjoittelemaan sillä porukalla, mikä nytkin finaaleissa on pelattu. Siinä mielessä ei ole edes verrattavissa siihen, millainen Vedolla tilanne oli esim. tänään.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Niin menikö tilanne mielestäsi väärin? Pallo sisällä vaikka kuinka paljon, joten syöttötuomari muutti tuomionsa.

Vedon pelaajien pääkoppa alkaa tutusti rakoilla, kannattajilla se näköjään jo hajosi. Lauantaina ryöstö, ei mitään epäselvyyttä asiasta. Kirkon mieskin huutelee Komulaiselle ja nyt Kivimäen pää hajoaa Kohosen dominointiin.

Viidettä huutaa.

Tuomiot menivät pelissä varmasti sääntöjen mukaan, mutta täytyy sanoa, että aika käsittämättömiä sääntötulkintoja pesäpallossa on.

Käsittääkseni tuomareiden tehtävänä on pitää huoli, että tulostaulu on ajantasalla. Peli on tällä tasolla kova tempoista ja tästä syystä ainakin loppukauden ratkaisupeleihin pitäisi kentänlaidalle lisätä ns. stand by -tuomari. Tämä tuomari voisi seurata pelin ulkopuolisia tapahtumia ja katsoa, että tulostaulu on oikein. Tuskin sotkamolaiset tuossa kohtaa vilppiä harrastivat, mutta on erikoista, että säännöt tarjoavat tällaisen mahdollisuuden.

Vielä erikoisempi tulkinta oli Kohosen lyönnin tuomion muuttaminen. Taas tuomio meni oikein, mutta tuomari muutti tuomion sen jälkeen kun kaksi tai kolme Sotkamon pelaajaa kävi piirtelemässä kenttään. Tuossa vaiheessa kentässä saattaa olla useampia pallon tai mailantupilla tökättyjä jälkiä. Jos tuomio muutetaan, tilanne tarkastetaan videolta, on ainoa oikeudenmukainen tapa.

Nupponen ja kumppanit epäonnistuivat aika pahasti tässä pelissä, vaikka he eivät ratkaiseetkaan peliä. Tuomariston johtajuus oli kateissa a ja tämä aiheutti varsin sekavan ilmapiirin peliin. Sanotaan mitä tahansa, tällaiset tuomiot vaikuttavat aina kärsineeseen joukkueeseen.

Ilmeisesti eilen hajosi Korhosen, Kohosen, Rautiaisen ja Komulaisen päät, kun soittivat suutaan tappiotilanteessa. Eiköhän molemmat osapuolet suurimmaksi osaksi esitä suurta teatteria ja mm. hae kortteja vastapuolelle. Komulainen on tunnetusti pesäpallon Ville Peltonen, julkisuudessa hillitty ja fiksu, kentällä taas täysi kusipää. Vähän kuin sinä Grainger pesäpallo ketjussa syksyisin.

Haapakosken ja Nygårdin loukkaantumiset iskivät suuren loven Vedon ulkokentään, mikä näkyi Sotkamon ykköskärjen dominointina. Mikäli Haapakoski on pidempään sivussa, Sotkamo on vahvoilla. Tosin Saarikenttä vaikuttaa olevan suuri etu Vedolle tällä hetkellä.
 

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No joo. Laitetaan twitteriin jotain ja kaikki uskoo sen totuutena. Vähän sama kuin pitäisi iltapäivälehtiä uskottavana mediana.
Eipä tuo Rantalahtikaan miltään rauhan mieheltä aina näytä. Peli ja siviili on kaksi eri asiaa.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Katos, se on vielä rasistikin kaiken lisäksi. Hieno mies ja esikuva lapsille. Heitto oli vielä erityisen ala-arvoinen, kun otetaan nykyinen maailmantilanne huomioon.

Kuka on aikaisemmin nähnyt Rantalahtea ojentamassa vastustajaa??

Varmasti aika harva, sillä Taikurilla on tunnetusti lehmän hermot.
 

Dorian Gray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johdossa oleva joukkue
Mielenkiintoinen sarja menossa. Hyvää otatusta sekä kentällä että tässä ketjussa - molemmissa menee myös sopivasti asiattoman puolelle :)

Tässä tiivistetysti ajatuksiani kahdesta ekasta pelistä sekä keskustelussa käydyistä heitoista (ja tunnustan että näen asiat Jymy-lasien takaa)

- Ihan selvää on, että Haapakosken loukkaantuminen vaikutti peliin tänään, ehkä jopa ratkaisevasti, Hänen roolinsa niin sisällä, ulkona kuin henkisestikin on ratkaiseva. Toki, niillä pelataan joita on ja tulos ratkaisee, mutta tämä ei missään nimessä ole selittelyä Vimpelin taholta vaan ihan faktaa. Ja ihan samaan tapaan Jymy on valitellut Roopen ja Kostin terveyshuolia kauden mittaan, ja valittelisi nytkin jos joku avainpelaaja loukkaantuisi.

- Tuomarointi oli tänään hataraa. Nopeassa pelissä tulee virheitä vääjäämättä kaikissa lajeissa, mutta auktoriteetin tulisi säilyä tuomareilla, ja tänään se oli hakusessa. Tuomarointi ei kuitenkaan ratkaissut tänään - Haapakosken puuttuminen oli isompi tekijä.

- Molemmat joukkueet ovat kivikovia kotonaan. Sanoisin, että Jymyn vierasvoitto on todennäköisempi kuin Vimpelin, mutta Vimpelin ei toisaalta tarvitsekaan voittaa ieraissa. Etu sarjassa on nähdäkseni yhä Vimpelillä.

- Joukkueet ovat niin tasaiset, että pienet asiat ratkaisevat kentällä. Sama tulee jatkumaan koko sarjan ajan, joten tämä(kään) ottelusarja ei tule ratkeamaan "voittamisen kulttuuriin" tai muuhun pseudohorinaan, vaan kumpi pystyy pelaamaan kovemmalla tasolla varmemmin. Joukkueiden vahvuudet ja heikkoudet on moneen kertaan käsitelty.

- Jani Komulaisesta: Mies toden totta suli finaaleissa PattUa vastaan aikanaan, sillä kertaa hän ei ollut lainkaan oma itsensä myöskään mailan varressa. Muut finaali- ja pleijarisarjat sen sijaan ovat osoittaneet, että hän on lajin kovimpia voittajia ja yksi kaikkien aikojen pelaajista, erityisesti mailassa hän on tehnyt usein ihmeitä. Myönnän kuitenkin auliisti, että hän on melko [rumahko termi]n oloinen kentällä, ilkkuu vastustajille ja psyykkaa nuoria kavereita epäurheilijamaisella tavalla. Saman kategorian kaveri oli myös takavuosien legenda Kari Hakkarainen Jymystä, toki on näitä muissakin joukkueissa.

Asia erikseen on sitten se, voidaanko peliminän ja henkilön itsensä välille vetää yhtäläisyysmerkit: aika moni huipputason urheilija elää niin vahvasti mukana pelissä, että voi sanoa tämän persoonan muuttuvan kentällä. Silti ei pidä ajatella, että siviilirooli on "feikkausta". Hieman kärjistäen: en pitäisi Jari Litmasta läpeensä epärehellisenä miehenä, vaikka hän on pelikentillä harhauttanut ja hämännyt ihmisiä vuosikausia...
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Joo ei se kaunista ole kun yritetään päästä henkisesti ihon alle. Se, että poimitaan yksi mahdollinen kommentti ja aletaan kauhistella sitä, ei oikein innosta. Kyllähän tuolta saisi varmasti aika laajan otoksen yhtä ja toista, mitä ei jälkikäteen ja järkevästi ajatellen voi puolustella.
 

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Katos, se on vielä rasistikin kaiken lisäksi. Hieno mies ja esikuva lapsille. Heitto oli vielä erityisen ala-arvoinen, kun otetaan nykyinen maailmantilanne huomioon.

No niin, kylläpä rasistikortti viuhuu aika helposti. Aika säälittävää vielä tänäkin päivänä...

Taitaa tulla kuuma sarja, kumman kasetti kestää...
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Katos, se on vielä rasistikin kaiken lisäksi. Hieno mies ja esikuva lapsille. Heitto oli vielä erityisen ala-arvoinen, kun otetaan nykyinen maailmantilanne huomioon.

No ei tuo Twitterissä väitetty lausahdus kyllä järjellä ajateltuna mitään rotusyrjinnän tunnusmerkistöä täytä. Mauton kommentti kyllä, mutta pesisfinaaleissa tuo provoaminen järjestään on mautonta.

Mielenkiintoista on se, että kokeneet tai entisajan pelimiehet ovat aina yksissä tuumin vähättelemässä näitä kohuja, mitä tulee provosointiin. Jos he, ketkä ovat olleet siellä ja tehneet sitä, kokevat tuon puolen osaksi peliä, niin minun on vaikeaa nähdä asiassa ongelmaa. Se, että jotkut kivimäet tai rantsut eivät tunnu kestävän moista, olkoon heidän oma häpeänsä.
 

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niin, kuten kommentaattoritkin ovat sanoneet mm. Komulaisesta, että aikanaan ovat hekin saaneet kuulla oman osansa, mutta eipä tuo niitä sen enemmän hetkauta. Jos ei kestä niin jääköön kotiin. Olihan Puputtikin pelin jälkeen haastattelussa ihan rauhallinen, vaikka pelin aikana hermona olikin. Peli on peliä ja sen jälkeen on eri meininki.
 
Suosikkijoukkue
Arsenal
Missä ottelussa tämä tilanteen palautus tulostaululla olleen virheen takia tapahtui?
Muistan nähneeni useammassakin ottelussa tulostauluvirheen palojen osalta. Peliä on jatkettu mutta kun pelituomari on huomannut virheen, hän on pysäyttänyt ottelun ja näyttänyt merkkiä kuuluttajalle joka on sitten kuuluttanut että palojen määrä taululla on väärin ja se pitää korjata. Lukema on korjattu mutta mitään pelitapahtumia ei ole peruutettu ja pelattu uudelleen.
En tiedä onko säätöjä tai tuomariohjeita muutettu tai tarkennettu tältä osin täksi kaudeksi. Kaipa on ja kyseinen muutos on luettavissa jostakin päin nettiä?

Onhan nämä valitettavan yleisiä, tosin harvinaisempia nyt kun tulostaulut ovat digitaalisia eikä siellä taululla ole 12-vuotiaita poikia hommaa hoitamassa. Pääosa tauluvirheistä tulee varmaan alasarjoissa, mutta toisaalta niillä on pienin merkitys siellä. Ja eihän tuossakaan tilannetta olisi uusittu, jos Roope olisi lyönyt viimeisellä etulaittoman kopin nostossa. Nyt lyöntivalintaan ja hyökkäykseen vaikutti väärä tieto palojen määrästä. Karua se olisi sekin, jos tuossa ei voisi tuomariston päätöksellä tilannetta uusia: lyöntikierros katkeaa väärään kohtaan ja siitä kärsii vielä seuraavankin vuoroparin.

Tuomaristo teki virheen siinä, että väärä palojen määrä oli taululla. Tuomarin tulee valvoa, että kun tuomitsee palon, sinne taululle se hetken päästä ilmestyy. Toki joissakin paikoissa taulu sijaitsee suunnassa, jonne on hankala "tuijottaa", mutta Sotkamossa se on kentän takana ja olisi pitänyt huomata, että tuomittu palo ei tullut taululle. Jos tuo väärä tieto vaikuttaa lyöntivalintaan, se on vaan pakko uusia. Minä muistan näin käyneen alkukesästä yhdessä miesten superin pelissä muistaakseni Kossulla. Twitterissä kiersi tieto, että tämän päiväinen olisi kolmas tälle kesälle.

Ja pesäpallosääntöjen tulkinnoista.... Niitä on entisten tuomarijohtajien pöytälaatikossa varmaan satoja, joita ei ole ikinä kirjattu mihinkään. Joskus niitä tuomarin ohjekirjaan lisätään ja eiköhän tämäkin seuraavasta painoksesta löydy.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Muakaan ei yhtään kiinnosta moraalipaniikki tai vaahtoaminen jostain yhdestä pelikentällä heitetystä lauseesta tai provosoinnista, siis sellanen paheksunta mitä kohumedia ja sormenheristelijät tykkäävät harrastaa.

Samalla se on niin, että ennen oli ennen ja nyt on nyt. Lajissa kuin lajissa on voitu, ja voidaan edelleen, sanoa paljon painokelvotonta. Mutta jos se tarttuu nauhalle, tai ylittää jonkun rajan ja tulee sitä kautta julki, se leviää kuin kulovalkea ja käsitellään sellaisenaan välittämättä mistään konteksteista tai kirjottamattomista säännöistä.

Kun ei voi tietää onko tuo 100% faktaa, mutta miettisin kyllä sen yhden tai kaks kertaa ennen kuin millään lailla viittaisin provoissani Syyriaan näinä aikoina. Se on helposti nimi ja naama jossain laajalevikkisessä lehdessä asiayhteydessä, jossa ei luultavasti haluaisi sen olevan. Varsinkin tällaisena "Moi. Tässä on Kukkosen Lasse" Oulun Kärpät -päivänä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Miten kun mulla on sellainen mielikuva, että sä olet muutamankin kerran vedonnut Roopen loukkaantumiseen, kun Jymyn takakentän vuotamista on ihmetelty? Sitä paitsi Roopehan on rosterissa, vai mitä?

Todennut ehkä, että Jymyn ulkopeli ei ole takavuosien tasolla, koska kopparipari ei ole ideaalinen. Sen vuoksi Jymy menetti tällä kaudella pisteitä, mutta se kuuluu urheiluun. Aina ei pääse pelaamaan parhaalla kokoonpanolla. Sen sijaan täällä Vimpelin osasto oli ottelun hävinnyt kahden vuoroparin jälkeen, koska Haapakoski puuttui. Tietysti se vaikuttaa, jos parhaita pelaajia puuttuu, mutta se on vain pakko pelata niillä, jotka on käytössä.

Roope tosiaan on rosterissa, mutta tarkkana kaverina varmasti huomaat, että kirjoitin Jymyn luottokopparin olleen käytännössä koko kauden sivussa.

*****

Varmaan molemmille osapuolille jäi paska maku tästä viikonlopusta. Jymyn täytyisi murtaa Saarikentän taika, kun taas Vedon puolella mieleen nousee väistämättä, että niinkö ne pirut taas tulevat ja vievät koko roskan?

Twitter-totuuksille aina iso peukku. Aikuiset ihmiset uskovat satuihin.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Twitter-totuuksille aina iso peukku. Aikuiset ihmiset uskovat satuihin.

Ehkä kyse on vastustajan psyykkaamisesta, laitetaan mauttomuuksia pelaajan suuhun ja julkistetaan ne. Pelaaja joutuu selittelemään sanomisiaan pelien välissä medialle ja työkavereille yms. Tai sitten lainaus onkin totta, en tiedä.

Mikäli Komulainen tuohon tyyliin on Rantalahdelle kommentoinut, hän on sortunut homottelua nolompaan kielenkäyttöön. Aikuista miestä voi tämä avautuminen huomenna harmittaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Mikäli Komulainen tuohon tyyliin on Rantalahdelle kommentoinut, hän on sortunut homottelua nolompaan kielenkäyttöön. Aikuista miestä voi tämä avautuminen huomenna harmittaa.

Tuo on täysin totta, eikä tuollaisia kommentteja voi millään puolustella. Eri asia sitten, että onko Komulainen koskaan tuollaista laukonut. Minun mielestäni ei kunnes toisin todistetaan, vaikka tässäkin ketjussa näkyy useita hyväuskoisia olevan. Tai mieluummin uskotaan mitä halutaan.
 

Weber80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Niinpä. Mutta kyllähän "vitun homo" on sitä yläaste ikäisten huutelua. Ja vielä, kun jäi nauhalle. Voisi Puputillekin tuosta pätkän laittaa.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nyt lyöntivalintaan ja hyökkäykseen vaikutti väärä tieto palojen määrästä.

Ihanko tosissaan täällä ollaan sitä mieltä, että sotkamolaiset eivät muka itse tienneet palojen oikeaa määrää? Eihän se nyt ole tuossa vaiheessa peliä oikein mahdollista, varsinkin kun ne palot olivat kaikki ihan selkeitä.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Jassoo herra rehtorin viimeisetkin arvostuksen rippeet meni siinä sitten, jos tosiaan pitää paikkaansa nuo kommentit, mitä Twitterin puolella on asian tiimoilta heitetty ilmoille. Mielenkiintoista nähdä, lähteekö Superpesis tätä asiaa selvittelemään ja mikä on heidän kantansa kurinpidolliselta kannalta rasismiin. Varsinkin, kun nämä asiat ovat muutoinkin tällä hetkellä erityisen pinnalla.

Onhan Jymylläkin noita loukkaantumisia ollut kauden aikana ja ei varmasti ihanteellisella kokoonpanolla olla päästy pelaamaan. Kuitenkin runkosarjan loppu ja koko pudotuspelit on päästy pelaamaan + harjoittelemaan sillä porukalla, mikä nytkin finaaleissa on pelattu. Siinä mielessä ei ole edes verrattavissa siihen, millainen Vedolla tilanne oli esim. tänään.
Näinpä, tätä itsekin hain aiemmin takaa. Se Haapakosken poisjäänti vielä meni jotenkuten, mutta sitten kun vielä paikkaajaakin tippuu kesken pelin, niin tottakai se vaikuttaa todella paljon, kun jo ennestään Haapakosken poisjäänti oli vetänyt ulkopelikuviot uusiksi.

Pelissä Sotkamo oli parempi niillä miehityksillä joilla tänään mentiin, ei siinä mitään.
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Henri Puputti itkee mediassa: Pesisfinaalissa raju sanasota – ”Todella ala-arvoinen, suorastaan rasistinen kommentti” - Pesäpallo - Ilta-Sanomat

Puputti: "Komulaisen suusta tuli todella ala-arvoinen, suorastaan rasistinen kommentti. Hän paljasti todellisen luonteensa. Hän on täysi pelle. En voi käsittää, miten kokeneelta pelaajalta irtoaa noin törkeää tekstiä. Oikein varpusparvi pääsi herran suusta. Tästä hän tulee kuulemaan pitkään"

Komulainen: "Tunnetta pitää näissä peleissä olla ja kaikki kivet käännetään. Mauttomuuksien puolelle emme kuitenkaan lähde"


Se on muuten varmaan vielä syytä tuoda esiin, että väitteet Komulaisen sanomisista esiin tuonut Twitter-käyttäjä syyttää aiemmassa postauksessaan Sotkamoa tuomarien ostamisesta. Pistää mielestäni kovasti kyseenalaistamaan janarin uskottavuuden.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Se on muuten varmaan vielä syytä tuoda esiin, että väitteet Komulaisen sanomisista esiin tuonut Twitter-käyttäjä syyttää aiemmassa postauksessaan Sotkamoa tuomarien ostamisesta. Pistää mielestäni kovasti kyseenalaistamaan janarin uskottavuuden.
Niin ja myös Puputti valehtelee Ilta-Sanomien haastattelussa? :D

KomuJanista on kuoriutunut oikea paskanpuhuja näemmä.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Niin ja myös Puputti valehtelee Ilta-Sanomien haastattelussa? :D

Olisiko tuo lapselliselta homottelijalta jotenkin outoa? Puputti ei ole koskaan vaikuttanut penaalin terävimmältä kynältä ja kyllähän tämä päivä taas vahvisti käsitystä.

Mikä muuten tästä nyt tekisi rasismia? Suomalaiset vittuilevat toisilleen vai onko Rantalahdella syyrialainen tausta?
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Henri Puputti itkee mediassa: Pesisfinaalissa raju sanasota – ”Todella ala-arvoinen, suorastaan rasistinen kommentti” - Pesäpallo - Ilta-Sanomat

Puputti: "Komulaisen suusta tuli todella ala-arvoinen, suorastaan rasistinen kommentti. Hän paljasti todellisen luonteensa. Hän on täysi pelle. En voi käsittää, miten kokeneelta pelaajalta irtoaa noin törkeää tekstiä. Oikein varpusparvi pääsi herran suusta. Tästä hän tulee kuulemaan pitkään"

Komulainen: "Tunnetta pitää näissä peleissä olla ja kaikki kivet käännetään. Mauttomuuksien puolelle emme kuitenkaan lähde"


Se on muuten varmaan vielä syytä tuoda esiin, että väitteet Komulaisen sanomisista esiin tuonut Twitter-käyttäjä syyttää aiemmassa postauksessaan Sotkamoa tuomarien ostamisesta. Pistää mielestäni kovasti kyseenalaistamaan janarin uskottavuuden.

Eikö Komulainen itkenyt samassa uutisessa?

Mielenkiintoista, miten vastustaja aina itkee ja omat vaan kommentoivat. Eiköhän tuossa ole kyse toimittajan haastatteluista, joihin pelaajat ovat vastanneet. Puputti kertoi tapahtuneesta tai jatkoi vastustajan psyykkaamista mediassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös