Käyttäjien keskinäinen veikkaus- ja vedonlyöntiketju kaudelle 2015–2016

  • 158 916
  • 819
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Voi hitsinpimpula ja paavin keltaiset kivekset! Tämän siitä saa kun kesällä rupeaa jotain tekemään.
Tarkoituksenahan oli laitaa sana Yli myös tuohon veto tekstiin, mutta pois se karkaili.

Heitän siis itseni vedon vastaan ottajien armoille ja heidän päätösilleen. Jos heille sopii se että veto 40 pistettä ja sen yli olisi voitto minulle ja alle 40p voitto heille.
Ymmärän ja hyväksyn myös sen että voitan ainoastaan jos pisteitä on Tasan 40.

Miten on
@Deivid
@Kalikankosto
@Ölly
@Liikkuva Maski
@patavie
No tottakai mennään tuolla, että voitat jos 40 tai enemmän.
 

patavie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kesätarjous nopeimmalle turkulaiselle, joka tykkää rr55:sta.

Esa Lindell tekee enemmän tehopisteitä ensi kaudella änärin runkosarjassa kuin Rasmus Ristolainen.

Ehdot
-molemmilla täytyy olla vähintään 50 peliä pelattuna, muutoin veto raukeaa
-tasapisteissä tehdyt maalit ratkaisee
-panos 50€

Anyone?

Joo, ja tiedän että ei liity suoranaisesti liigaan, mutta ajattelin nyt tässä ketjussa kysellä.
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiinni Jesse Puljujärvellä.
Selvä homma.
Otetaan tämä kiinni Jesse Puljujärvellä.

E: Jaahas ja sekunnin hitaampana kerkesin viestittelemään. Otatko samalla pelaajalla useamman vedon vastaan vai vaihdanko tämän vaikka Sebastian Ahoon?
Joo yksi veto per pelaaja, eli Aho kiinni.

Arvelinkin näiden kahden tulevan nopeasti ja rehellisyyden nimissä meinasin ensin sulkea koko Puljujärven ulos kisasta, mutta kai tässä vähän pitää luottoa olla :)

Löytyyköhän lisää ehdokkaita keltään?
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kookoo ja Sport ovat kaksi viimeistä SM-Liigan runkosarjassa. Joukkueiden keskinäisellä järjestyksellä ei ole väliä. Minä sanon kyllä sinä sanot ei. Panos 50 e. Enintään 10 vetoa.

No luotetaan nyt sporaan sen verran että kiinni vetäs.
 

xAnZax

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kesätarjous nopeimmalle turkulaiselle, joka tykkää rr55:sta.

Esa Lindell tekee enemmän tehopisteitä ensi kaudella änärin runkosarjassa kuin Rasmus Ristolainen.

Ehdot
-molemmilla täytyy olla vähintään 50 peliä pelattuna, muutoin veto raukeaa
-tasapisteissä tehdyt maalit ratkaisee
-panos 50€

Anyone?

Joo, ja tiedän että ei liity suoranaisesti liigaan, mutta ajattelin nyt tässä ketjussa kysellä.

En asu Turussa, mutta RR55 dominoi sen verran rajusti ensi kaudella, että otetaan helpot rahat kuleksimasta.
 

Ölly

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Cardiff City
Ai et Hifk tekee enemmän ku 3 muuta joukkuetta yhteensä?

Heh no ei tietenkään! :) Saat valita 3 joukkuetta ja IFK maalaa enemmän kuin ne.
Esim. IFK tekee 180 maalia, KalPa 179, Kärpät 178 ja Tappara 177 niin minä voitan ja taasen jos IFK tekee 180 maalia, KalPa 181, Kärpät 178 ja Tappara 177 niin sinä voitat. Tasatilanteessa raha ei liiku.
 

Jan Koller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ♠, Carolina Hurricanes
Kookoo ja Sport ovat kaksi viimeistä SM-Liigan runkosarjassa. Joukkueiden keskinäisellä järjestyksellä ei ole väliä. Minä sanon kyllä sinä sanot ei. Panos 50 e. Enintään 10 vetoa.

Otetaan veto kiinni ja virtuaalinen hatunnosto sinulle. Kiinni?
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Operation Tag Team

Kuluneella kaudella käytiin eräällä porukalla hyvin onnistunut veikkauskilpailu jossa haettiin eniten jäähyminuutteja kauden aikana kerännyttä pelaajaa. Tästä innostuneena jossain kohtaa kautta aloin hahmottelemaan päässäni tutkapari-asetelmaa samasta kaavasta, joten tässä sitä olisi: Operation Tag Team. Vedon idea ja säännöt alla:

1. Vedossa valitaan kaksi (2) pelaajaa yhdestä ja samasta joukkueesta, joiden valitsija uskoo keräävän yhteensä eniten jäähyminuutteja tulevan kauden aikana. Eli siis voit valita vaikka Bluesista Siim Liivikin ja Robert Rooban jos uskot herrojen keräävän yhteensä niin muhkean jäähysaaliin, että muut eivät moiseen kykene. Eli jos Liivik kerää tulevalla kaudella vaikka 127 rangaistusminuuttia ja Rooba harmittavasti vain 30 rangaistusminuuttia on yhteislukemasi 157 rangaistusminuuttia, joilla lähdet siis kisan voittoa tavoittelemaan.
2. Vetoja saa muokata kauden aloituspäivään (ilmoitetaan myöhemmin) saakka, mutta vetoon lähdettyä siitä ei voi enää perääntyä. Ei kuitenkaan hätää sillä voit siis muokata valittuja pelaajia vielä, kunhan kumpainenkin pelaaja edustaa samaa seuraa. Jos nyt valitset vaikka kaksi Ilveksen pelaajaa ja juuri nämä pelaajat lähtevät ulkomaille tai Mestikseen tahkoamaan ennen kauden alkua, ei hätää - Voit ottaa pelaajia myös toisesta liigajoukkueesta. Kunhan kumpikin edustaa samaa seuraa.
3. Vedossa ei ole mukana ottelu -tai loukkaantumispykäliä, joten jos valitsemasi pelaaja myydään lokakuussa Venäjälle, hän tiputtaa päänsä tammikuussa tai apina pieksee hänet teho-osastolle ensimmäisen runkosarjapelin jälkeen artukaisten parkkipaikalla on se voi voi ja helvetin huonoa tuuria. Tästä syystä kannattaa siis olla tarkkana omien valintojensa kanssa, sillä mikäli olet jo nyt valinnut riveihisi vaikka Jesse Dudasin (TPS) ja hän lähteekin ennen kauden alkua kävelemään etkä muista ottaa hänen tilallensa toista pelaajaa, on valintasi vedossa edelleen Jesse Dudas joka tuolloin kerää luonnollisesti nollatuloksen ellei joku häntä sitten satu signaamaan riveihinsä.
4. Mikäli valitsemasi pelaaja satuttaisiin myymään kesken liigakauden toisen jengin riveihin, ei se vaikuta vedonlyönnin kulkuun. Mikäli tämä tapahtuu ennen kauden alkua, joudut valitsemaan jomman kumman valitsemistasi pelaajista uudestaan samasta seurasta kuin toinen. Eli siis mikäli Dudas myytäisiin Tepsin toimesta kesken kauden Ilvekseen, ei se vaikuttaisi mitenkään valintoihisi vaan Dudasin rangaistusminuutit laskettaisiin normaalisti kauden loputtua yhteistulokseen. Mikäli Dudas kuitenkin siirtyisi ennen kauden alkua toiseen seuraan ja valintasi olisivat olleet esimerkiksi Jesse Dudas ja Petteri Nummelin (TPS), joutuisit valitsemaan uuden pelaajan joko Tepsistä, Ilveksestä tai vaihtamaan kokonaan kummatkin pelaajat toisen seuran pelaajiin niin halutessasi.
5. Saat valita jo valitusta seurasta toisia, mutta et jo valittuja pelaajia. Eli jos esimerkiksi Liivik ja Rooba olisivat Bluesista jo valittu, voisit silti ottaa sieltä vaikka Juuso ja Veeti Vainion omiksi valinnoiksesi.
6. Panoksena vedossa 20€, jonka häviäjät (sijojen 2.-?.) edustajat maksavat voittajan (1.) tilille vedon ratkettua eli runkosarjan päätyttyä.
7. Osallistujien maksimimäärä on kymmenen (10) osallistujaa, mutta tuskin ihan moista poppoota saadaan lähtemään mukaan. Kuitenkin mitä enempi, sen mukavampi kilpailu.
8. Tasatilanteessa sikailu palkitaan ja voittajaksi julistetaan se, kummalla pelaajalla on enemmän 20 minuutin rangaistuksia. Jos nämäkin tasan, ratkaisevat 10 minuuttiset rangaistukset. Jos nämäkin tasan, 5 minuutin rangaistukset ja jos nekin tasan niin sitten voidaan jo lyödä riita poikki ja muna persposkien väliin ja voittajat saavat jakaa voittopotin.
9. Sen verran laajalti ollaan jo vetoja saatu lyötyä, että nyt otetaan käyttöön luottokelpoisuus. Eli jos sinulla on miinusmerkintöjä kuuluisalla Jatkoajan Kreikka-listalla, et ole valitettavasti tervetullut mukaan vetoon ennen kuin olet kuitannut velkasi raportoidusti.

Äyh.. Tulikohan kaikki? Uskotaan, että on.. Saa täydentää ja kommentoida.

Omat valintani osuvat, yllätys yllätys, omaan rakkaaseen Palloseuraani ja sieltä valitsen rähinäparivaljakokseni kaksikon Ilkka Pikkarainen (TPS) - Patrik Moisio (TPS). Rähinäremmi pystyyn ja muutkin osallistumaan! :)
Tähän mahtuisi vielä pari uhkapeluria mukaan kokeilemaan tietämystään! Tällä hetkellä osallistujia siis kasassa mukavat kahdeksan (8) kipaletta ja alla vielä yhteenvetona osallistujat ja valitut pelaajat:

@FutureHockey - Ilkka Pikkarainen & Patrik Moisio, TPS
@1971 - Mike Brennan & Otto Karvinen, Sport
@-One- - Semir Ben-Amor & Jyri Marttinen, Ässät
@Virveliä kainaloon - Nolan Yonkman & Miika Lahti, JYP
@Purezone - Taavi Vartiainen & Ben Blood, Pelicans
@attendo - Joonas Järvinen & Matt Generous, HIFK
@Satunnainen - Antti Tyrväinen & Markku Flinck, Ilves
@Maximum_attack - Janne Kolehmainen & Darryl Boyce, JYP
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös